Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011, cz.V - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-29, 12:58   #4621
karolinusienka
Zakorzenienie

Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

Cytat:
Napisane przez slimaczek19 Pokaż wiadomość
Chciałam się zameldować na wątku jako PM 2011
Jakiś czas już Was podglądam, no i pora się przedstawić...
Biorę ślub 15 stycznia 2011, no i mam już nawet sukienkę kupioną, salę, fotografa no i zespół zaklepane
Jak u Was z tymi rzeczami, czy tylko ja taka wyrywna jestem?
witaj
dobra jestes juz masz wszystko pozalatwiane ja w momencie, kiedy Ty bedziesz brac slub bede kupowac sukienke

rodzice pojechali mieszkanko wolne zaraz mykam sie wykapac i brac sie za obiadek dla Dziubola a co zrobie mu ziemniaczki, szwajcara i mizerie
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 13:01   #4622
slimaczek19
Raczkowanie

Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Witam i ja a czemu akurat na ślub w styczniu się zdecydowaliście? A no i czekamy na zdjęcie sukienki
Decyzja o ślubie jest świeża, gdzieś z 1,5 miesiąca temu zaręczyny oficjalne były teraz w drugi dzień świat...

W przyszłym roku już nie da się zorganizować wesela, żeby był sensowny fotograf i zespół który wybraliśmy, a do lata 2011 to za długo dla nas żeby czekać

Wogóle jesteśmy niestandardowi a ja zawsze marzyłam o ślubie zimą... Lato takie "oklepane" nie obraźcie się

Sukienkę... nie wiem czy umiem załaczyć zdjęcia

Udało się, niebardzo widać efekt bo modelka siedzi... cały urok polega na tych kryształkach... szarfa pod biustem będzie inna - złota, dopasowana kolorem do butów (są złote-już mam) i z tyłu z kokardą i długimi "ogonami"

Jak Wam się podoba??? Czekam na opinie... będzie też szelka na szyję... też dłuższe kolczyki będę mieć, coś jak modelka, ale skromniejsze

Edytowane przez slimaczek19
Czas edycji: 2009-12-29 o 13:11 Powód: dodanie zdjęcia
slimaczek19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 13:27   #4623
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Jaka obeznana w temacie
się ogląda się wie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
rodzice pojechali mieszkanko wolne zaraz mykam sie wykapac i brac sie za obiadek dla Dziubola a co zrobie mu ziemniaczki, szwajcara i mizerie

Cytat:
Wogóle jesteśmy niestandardowi a ja zawsze marzyłam o ślubie zimą... Lato takie "oklepane" nie obraźcie się

Udało się, niebardzo widać efekt bo modelka siedzi... cały urok polega na tych kryształkach... szarfa pod biustem będzie inna - złota, dopasowana kolorem do butów (są złote-już mam) i z tyłu z kokardą i długimi "ogonami"

Jak Wam się podoba??? Czekam na opinie... będzie też szelka na szyję... też dłuższe kolczyki będę mieć, coś jak modelka, ale skromniejsze
a ja lubię wesela wiosną i latem
wiadomo, każdy lubi coś innego
sukienka ładna aczkolwiek nie w moim guście, ale ciekawa jestem jak będzie po przeróbkach
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 13:38   #4624
Mustique
Lena

Cytat:
Biorę ślub 15 stycznia 2011, no i mam już nawet sukienkę kupioną, salę, fotografa no i zespół zaklepane
witaj serdecznie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
PS. Ok 17:15-17:30 proszę szczególnie o , bo kończy się ta aukcja z sukienką i będę walczyć
już zacznę trzymać...

..............

no i nie jadę w góry...po nowym roku podpiszemy umowę.. teżet zxapomniał mi założyć zimowe koła do autka , a dzis już żadnego faceta nie złapię żeby mi to zrobił...

sukineka- ładna, choć nie mój gust..

wesele zimą- łądne, coć ja bardziej ciepłolubna...
Stary 2009-12-29, 13:41   #4625
T'ai
Zakorzenienie

napiszcie który lepszy na roczek
Idzie misio, idzie słonik,
idzie lalka no i konik,
wszyscy razem z balonami,
z najlepszymi życzeniami,
bo to dzień radosny wielce,
masz już jeden roczek więcej czy

Ile w ulu pszczół robotnic,
ile pociąg mija zwrotnic,
ile kwiatów liczy łąka,
ile kropek ma biedronka,
tyle szczęścia i słodyczy
w Dniu Urodzin Tobie życzy ...

Mustique widzę za Marinę się wzięłaś, ty to masz tempo
Stary 2009-12-29, 13:46   #4626
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość

m isię drugi podoba...

mam tempo.. bo brak telewizora, brak pracy, brak teżeta.. to zaczytuję się na śmierć...

jak wróce do pracy po nowym roku... to będzie mniejsze tempo...
Stary 2009-12-29, 13:50   #4627
karolinusienka
Zakorzenienie

jestem
wykapalam sie
zrobilam sobie domowe spa
wytestowalam kosmetyki, ktore dostalam pod choinke peeling i balsamek z olejkiem arganowym narazie skora gladziudka jak du.p.cia niemowlaczka
mizeria sie robi niebawem biore sie za miecho i ziemniory

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:
idzie lalka no i konik,

ile kwiatów liczy łąka,
ile kropek ma biedronka,

jestem za pierwszym
Stary 2009-12-29, 13:54   #4628
slimaczek19
Raczkowanie

Cytat:
idzie lalka no i konik,

ile kwiatów liczy łąka,
ile kropek ma biedronka,
A ja jestem za drugim
slimaczek19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 14:05   #4629
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Decyzja o ślubie jest świeża, gdzieś z 1,5 miesiąca temu zaręczyny oficjalne były teraz w drugi dzień świat...

W przyszłym roku już nie da się zorganizować wesela, żeby był sensowny fotograf i zespół który wybraliśmy, a do lata 2011 to za długo dla nas żeby czekać

Bardzo ładna suknia
chociaż ja bym jej nie przerabiała na złoto. No i ramiączka proste.

Cytat:
idzie lalka no i konik,

ile kwiatów liczy łąka,
ile kropek ma biedronka,
Pierwszy
---------------------------------
Kurcze, gadałam właśnie z B. i pokłóciliśmy się....o prawo jazdy
On właśnie robi, a ja zrezygnowałam w połowie kursu. No i teraz mnie namawia, żebym skończyła, a ja chyba nie chcę być kierowcą
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 14:08   #4630
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Pierwszy
---------------------------------
Kurcze, gadałam właśnie z B. i pokłóciliśmy się....o prawo jazdy
On właśnie robi, a ja zrezygnowałam w połowie kursu. No i teraz mnie namawia, żebym skończyła, a ja chyba nie chcę być kierowcą
hehe jakie opinie podzielone
Bambusiek kochana jak tego nie czujesz to nie rób lepiej
Znam dużo takich nieprzekonanych osób które teraz po zrobieniu prawka po prostu nie jeżdżą...
Jak moja siostra...po co był jej papierek skoro teraz zapiera się rękami i nogami przed tym

perfum przyszedł
Stary 2009-12-29, 14:10   #4631
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny

Bardzo dawno mnie nie było ale niestety nie mam w ogóle czasu, żeby wejść na neta... Ciągle tylko remont i szkoła, szkoła i remont... Mieliśmy nadzieję, że wprowadzimy się do świąt ale niestety się nie udało.. Ale w styczniu to już prawie pewne Jeden pokój, kuchnia już skończone, łazienka się kończy kafelkować i jestem zaaakochana w naszym mieszkanku

Już nie obiecuję, że będę się częściej odzywała bo wiem, że słowa nie dotrzymam...

Pozdrawiam Was gorąco

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 14:13   #4632
lusesita23
Zakorzenienie

slimaczek dokladnie tak bylo z ta kumpela wybrala sobie jakis super model w super saleonie za super cene i dostalaby szmate wlasnie...bo sie klocila ze sprzedawczynia, bo ta nie widziala, z eona zniszczona

T'ai ja swojemu na roczek wlasnie ten pierwszy dalam wierszyk ale ten drugi mi sie podoba tez, i chyba na 2 latka taki dostnaie

bambusiek skad ja znam o to klotnie...choc szkoda, ze zrezygnowalas jak juz zaczelas ja bym dokonczyla...zreszta tez cale zycie myslalam ,z enie chce byc kierowca, aleteraz tak mnie troche ciagnie, zeby kurs zrobic i stad wlasnie klotnie z M. bo on by chcial, zebym juz sie zapisala,a ja chce poczekac

wrocilsimy z zakupow, jakos nerwowo bylo,ale nic-mam juz szampana, mega pake chipsow, i skaldniki do salatki greckiej.z mam zrobimy jeszcz ekrokiety z kapusta i grzybami, bo zawsze ida pierwsze a salatke warzywna sobie daruje, bo ostatnio TZ stwierdzil,ze pod wodke sie nie nadaje, bo wymiotowal juz 2 razy jak to laczylmajonez i te sprawy...

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Justi super z tym mieszkaniem

aa no tak skladniki kupilam, a ta psiapsiola od sylwka sie nie odzywa-miala zadzownic z potwierdzeniem

ide wlosy odzywic i pisze.pisze,pisze
Stary 2009-12-29, 14:13   #4633
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Hej

Pewnie większość z was śpi... a ja w pracy siedzę
Zdezorganizowali mnie goście czekam jeszcze na 6 osób... nie wiem kiedy dojadą... Trzeba mi poodkurzać restaurację, no ale już cisza nocna w sumie... Wpieniam się tylko, bo nie jak przyjadą Ci goście to im muszę obiad odgrzać A jestem sama na hotelu (z personelu) no i trochę się boję... Chciałam uciec od kelnerowania, no ale widocznie się nie da
Przyznam się wam, że mam umowę do tego 31 grudnia i chyba dalej nie będę tu pracować. Sytuacja jest taka, że "stary" personel się zwalnia zaraz po Sylwestrze, w ogóle na styczeń rezerwacji nie ma itd. więc pewnie od lutego byłaby dopiero praca...
Ale znajoma mamy poinformowała nas że tam gdzie pracuje jej córka, to też szukają na recepcję. Moja mama jest fryzjerką i jutro ma ona własnie do niej przyjść, to mama wzięła moje CV i ma jutro sie o wszystko dokładnie popytać... zobaczymy..

Kurde dużo młodych ludzi mamy na hotelu no i jest po ciszy nocnej a oni tak hałasują przy "piłkarzykach" a nie chcę wyść na wiedźmę i ich zje....

P.S. Czytam was na bieżąco, no ale nie daje rady odpisywać. (Bo czytam w wolnych chwilach, a ostatnio mam ich mało)

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

O lol.... ci młodzi przyszli po szklanki a ledwo na nogach się trzymają Narąbani jak kopaczki of course gadka na podryw, czy nie boję się tu tak sama itd Musze w nocy uważać na siebie
bidulka nasza. Na pewno Ci tam nudno w nocy, ale przemęcz sie troszkę i uważaj na podejrzane typki

Cytat:
Owocnych zakupow.
---
Propozycje tytulu nowego wątku:
1) Już za rok zrobimy ten najważniejszy w życiu krok - PM 2011, cz.6 => T'ai
2) Przygotowania w toku, bo ślub już w przyszłym roku - PM 2011, cz.6 => MiciaKicia

---
Zmykam spac, Dobranoc
Oby były owocne, bo po wizycie w Rossmanie część kasy się roeszła ehh, za dużo sklepw jest po drodze z pracy o domu
Pomysł Tai mi sie podoba, ale jestem za tytułem
Mici

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
Dobra dziewczynki... prawie jestem spakowana (torba mi sie nie domyka) więc chciałam się pożegnać udanego sylwestra i dużo miłosci i do zobaczenia w nowym wątku

Szczawnica czeka
odpoczywaj sobie i myśl o Nas

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
I się denerwuję przed wizytą u gina co z tym moim jajnikiem
Jak po wizycie u gina??

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 14:14   #4634
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
hehe jakie opinie podzielone
Bambusiek kochana jak tego nie czujesz to nie rób lepiej
Znam dużo takich nieprzekonanych osób które teraz po zrobieniu prawka po prostu nie jeżdżą...
Jak moja siostra...po co był jej papierek skoro teraz zapiera się rękami i nogami przed tym

perfum przyszedł
Zrobiłam połowę godzin kursu i za każdym razem miałam stres, nerwy. Myślałam, że jak trochę odczekam spróbuję jeszcze raz, ale to chyba sie nie uda. Widocznie jestem beztalencie

Supcio, że perfum dotarł
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 14:16   #4635
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

Bardzo dawno mnie nie było ale niestety nie mam w ogóle czasu, żeby wejść na neta... Ciągle tylko remont i szkoła, szkoła i remont... Mieliśmy nadzieję, że wprowadzimy się do świąt ale niestety się nie udało.. Ale w styczniu to już prawie pewne Jeden pokój, kuchnia już skończone, łazienka się kończy kafelkować i jestem zaaakochana w naszym mieszkanku

Już nie obiecuję, że będę się częściej odzywała bo wiem, że słowa nie dotrzymam...

Pozdrawiam Was gorąco
my też pozdrawiamy
i szybkiej przeprowadzki życzę

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
T'ai ja swojemu na roczek wlasnie ten pierwszy dalam wierszyk ale ten drugi mi sie podoba tez, i chyba na 2 latka taki dostnaie
no chyba też wezmę pierwszy jednak

Z perfumem była próbka Versace dla facetów więc TŻ będzie ładnie pachniał . I jeszcze pilniczek dali
Stary 2009-12-29, 14:17   #4636
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość

Dobra dziewczynki... prawie jestem spakowana (torba mi sie nie domyka) więc chciałam się pożegnać udanego sylwestra i dużo miłosci i do zobaczenia w nowym wątku
Szczawnica czeka
Udanego Sylwestra!
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a ja nie mam dodatków do the sims 3 ale w sumie w media widziałam tylko podróże są jeszcze jakieś inne już?
Z dodatków płytowych tylko podróże (które podobno większość komputerów załatwiają ) ale na głównej str można sobie kupic/wymienic ciuchy, meble itp.
Cytat:
Napisane przez 87_meg Pokaż wiadomość

udanego wyjazdu

DZIEŃ DOBRY

ja oczywiscie zaspałam i teraz sie gonie a oczywiescie musiałam do Was zawitać :P a tż czeka bo mamy jechac po spodnie na narty ;D
ejjj co mi sie dzis śniło... ze brałam ślub!!!!!!!hahahha spóżniłam sie na niego półtorej godziny, kiecke miałam piękna bo skromną ale co jest najlepsze nie wychodziłam za tż tylko za byłego
ale jaja

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

musze powiedzeć to tż

pominmy fakt ze były się hajtnoł w tamtym roku w październiku
Mi sie dziś też ślub śnił - ogólnie nie pamiętam szczegółów tylko że była mega katastrofa i do ślubu jechaliśmy naszym starym oplem uciekając jednocześnie przed jakimiś bandytami
Cytat:
Chyba jednak nie jest dobrze, bo przed chwilą dzwoniłam i

Ale zaczęłam szukać schematu sukienki szydełkowej, bo chciałam, żeby mi mama zrobiła taką i trafiłam na śliczną ślubną Ale chyba nie za bardzo w takiej wystąpić... Co o niej myślicie?
Sama w sobie ładna ale nie do ślubu
Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Na TV1000 leci jakis film o gejach... eh oni sie tam caluja, kochaja.. szok w samopoludnie takie rzeczy puszczac
Może uznacie mnie za dziwną ale ja nie mam nic do gejów (tacy sami ludzie jak inni) i takie filmy mnie nie ruszają. Skoro heterycy mogą się całować i bzykać w każdym serialu, teledysku czy filmie (nawet dla dzieci - no może bez bzykania ) to czemu nie geje? Gej nie gej - ważne o czym jest film i jakie ma przesłanie Po za tym jak się ogląda film o gejach to trzeba się z tym liczyć
Cytat:
Cześć
Cytat:
idzie lalka no i konik,

ile kwiatów liczy łąka,
ile kropek ma biedronka,

Mi sie pierwszy podoba

i co do tyłu... ja się wyłamię bo mi się tytuł T'ai podoba. Ten drugi taki oklepany

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2009-12-29 o 14:20
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 14:20   #4637
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
ide wlosy odzywic i pisze.pisze,pisze
podoba mi się to

Cytat:
Zrobiłam połowę godzin kursu i za każdym razem miałam stres, nerwy. Myślałam, że jak trochę odczekam spróbuję jeszcze raz, ale to chyba sie nie uda. Widocznie jestem beztalencie

Supcio, że perfum dotarł
nie to że beztalencie, po prostu niektórzy tego nie czują
jak moja mama która ma prawko 25 lat a nie jeździ bo się boi po prostu
ostatnio kupiła sobie godziny i miała zacząć jeździć sama ale nic z tego nie wyszło znowu
Stary 2009-12-29, 14:23   #4638
lusesita23
Zakorzenienie

dotta w sumie racja-znam kilku gejow naprawde fajni ludzie to sa...ale jak zaczynaja do siebie swiergolic i obsciskiwac sie to wychodze-sorry,ale mi niedobrze zreszta jak hetero sie obsciskuja publicznieto tez mnie to obrzydza;p powinni zrezygnowac z takich scen w tv szczegolnie o tej porze, to juz przesada...

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

T'ai dzieki, ze mnie wpsierasz

uciekam,pa
Stary 2009-12-29, 14:24   #4639
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:

Supcio, że perfum dotarł
oj kochana to lepiej nie zapisuj sie znowu, bo szkoda Twoich nerw i kaski. moze pozniej poczujesz potrzebe posiadania prawka, to wtedy idz. teraz nie ma sensu, bo to jeszcze gorzej bedzie jak zrobisz prawko i pozniej nie bedziesz jezdzic

ja naszczescie czulam mega potrzebe zrobienia prawka i robilam je juz w wieku 17 lat i teraz sobie smigam to tu i tam
Stary 2009-12-29, 14:27   #4640
cobra115
Zakorzenienie

Stysik udanego wypadu
Butterfly za gina
bambusiek mi się bardzo podoba ta szydełkowana
t'ai smaruj się maścią może to coś da, a ja nie no to chyba pozostaje tylko wizyta u lekarza

Oczywiście się nie wyspałam... Po 8 sie położyłam i "spałam" do 12. Z tym że 6 razy musiałam wstawać 2 razy siostra coś potrzebowała, potem siku mi się chciało, potem piesowi sie już nudziło i musiałam go zanieść do babci, potem wyrwał mnie sms od Dawida, no a później jeszcze zadzwonił jak nie odpisywałam

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

slimaczek witaj suknia ładna, sama bym może jej nie wybrała ale śliczna jest szczególnie góra
Stary 2009-12-29, 14:29   #4641
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
Spałam dziś 10h, ostatnio ciągle tak śpię i wreszcie dobrze się czuję .

Wyczytaliśmy w necie że tabletki anty wypłukują magnez i wapno z organizmu i trzeba to uzupełniać. I że niedobory magnezu wpływają na podwyższenie cholesterolu.
I zaraz lecę do apteki kupić co trzeba, bo ja na dodatek mam skurcze w łydkach

A i dziewczynki, nie wiem o co chodzi, od 2 tygodni mam problem z kolanami . Dokuczają mi nawet jak dłużej siedzę i mam nogę na nogę.
Ciekawe jak ja w Sylwestra w tych butach wytrzymam [COLOR="Silver"]
Może faktycznie potrzeba Ci było więcej snu. Dobrze wiedzieć, że tabl wypłukują to i owo. Trzeba zacząć sie witaminować
A coś sobie zrobiłś w te kolana? cy to genetycznie/?

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
ja dopiero co wstałam.. tak fajnie mi sie spałao... i dopiero brat mnie obudził, bo bym pewnie dalej spała...
a dziś mamy z bratem jechać na podhale, podpisywać umowę o ten domek co go będziemy wynajmować. teżet wczoraj dzwonił i jego pracodawca dał nam limit wynajmu. mam nadzieję że facet w ostatniej chwili sie nie rozmysli, albo nie zwiększy ceny??!!!
Ty i honolinka to dopiero macie teraz spanie

Cytat:
:
Wczoraj trochę wkurzyłam się na P., ale pogadaliśmy i było ok Dziś wstałam przed 9:00, bo musiałam brata obudzić i przypilnować, żeby do pracy z P. wszystko wziął. A teraz kończę prezentacje, piję herbatkę malinową i czeka mnie dokończenie papierków, a po 13:00 jadę do pewnego urzędu... Nogi dalej mnie bolą, ale chodzę już lepiej
Zakwasy co?? Jeszcze kilka dni i powinno byc juz całkiem dobrze. Juz wiem dlaczego narciarze, albo ludzie dużo spacerujący po górach ciągle uprawiaja jakieś sporty |

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
a ja jednak zostaje na poczcie ale..... zarobie duzo mniej bo bedzie placone od sztuk listow ile wpisze a nie za godziny pracy... (bylam teraz pod firmą i firma placila za godziny a pod poczta jest tak ze niestety poczta od sztuk placi.. 5gr/list) ale zawsze to na rachunki moje mi styknie a jak bede chciala jakis ciuch czy cos bede potrzebowac to mama zasponsoruje, TZ pomoze..
Wiesz, dobre i to. Masz prace, ale możesz się rozglądać za inna. Jakos inaczej się szuk prcy wiedząc, że masz z czego żyć, niz pod presją.

[QUOTE=JennyAniolek;161176 92Jeszcze 400 postów [/QUOTE]
pewnie chwila moment

Cytat:
Witaj No, chyba pierwsa Pm 2011, tzn jko poierwsa będziesz slubowała :

Cytat:
PS. Ok 17:15-17:30 proszę szczególnie o , bo kończy się ta aukcja z sukienką i będę walczyć
ja ju trzymm

Cytat:

fajna, czkolwiekni w moim guście. Ale poczekamy na fotki juzprzerobionej w całości

Cytat:
idzie lalka no i konik,

ile kwiatów liczy łąka,
ile kropek ma biedronka,

Jak dla mnie pierwszy

[QUOTE=bambusiek;16121513K urcze, gadałam właśnie z B. i pokłóciliśmy się....o prawo jazdy
On właśnie robi, a ja zrezygnowałam w połowie kursu. No i teraz mnie namawia, żebym skończyła, a ja chyba nie chcę być kierowcą[/QUOTE]
Jeśli tego nie czjesz, to faktycznie może nie jestdla Ciebie. ja tez miała początkowo problem, ale sie przemogłam i teraż smigam. Ale to tlko Twoja decyzja

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 

Edytowane przez ma.ko
Czas edycji: 2009-12-29 o 14:31
Stary 2009-12-29, 14:33   #4642
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
dotta w sumie racja-znam kilku gejow naprawde fajni ludzie to sa...ale jak zaczynaja do siebie swiergolic i obsciskiwac sie to wychodze-sorry,ale mi niedobrze zreszta jak hetero sie obsciskuja publicznieto tez mnie to obrzydza;p powinni zrezygnowac z takich scen w tv szczegolnie o tej porze, to juz przesada...

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

uciekam,pa
Z tych gejów których ja znam ŻADEN w miejscu publicznym nie obnosi sie z tym że jest gejem bo wie jak to na ludzi działa. A to że będąc wśród dobrych znajomych dadzą sobie całusa? My też tak czasem robimy z Tż i ja nie widzę w tym nic złego. Ja nikomu do łóżka nie zaglądam i nie obchodzi mnie co tam robi.
Co do filmu - właśnie obskoczyłam kilka kanałów i na połowie były pary które całowały się i obściskiwały - nikogo to nie razi bo to pary hetero a jakby to byli geje to od razu ohydztwo i powinni to puszczać o północy Micia zapomniała dodać że to nie było żadne gej-porno tylko film o miłości dwóch gejów w obozie koncentracyjnym... pewnie jakby było o miłości kobiety i faceta to wiekszosc by wzdychała że romantyczny Po za tym to nie tylko tv dla heteryków, geje też chcą czasem obejrzeć takich ludzi jak oni w tv w normalnej porze a jak komuś sie nie podoba to nie musi oglądac - od tego jest program aby sprawdzić co leci

Jenny -

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2009-12-29 o 14:37
Stary 2009-12-29, 14:34   #4643
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

U mnie w pracy dziś cisza i spokój. Nic się nie dzieje.
Ja bym juz poszła z chęcią do domu, a tu jescze godzina

Leoś 29.12.2014 
Stary 2009-12-29, 14:36   #4644
Mustique
Lena

ja prawko dwa razy robiłam.. a raczej podchodziłam do kursu dwa razy też... cieżko było mi sie skupić, a najgorzej to było na placu... nie umiałąm wszystkich czynności w jedną całość złozyć i manewry dobrze wykonywać.. po paru lekcjach zrezygniwałam.... ale brat mnie namówił i powróciłam.. przy okazji po mojej wsi szalałąm maluszkiem i uczyłam sie sama jeździć.. potem podeszłam do egzaminu i .. oblałam.... ale za drugim razem i zmianą egzaminatora i ośrodka- zdałam! od razu siadałam z akółko.. bo wiedziałam że jak nie siądę do samochodu to jeździć nie będę.. no i po nocy jeździłam po nowym sączu, żeby było mało samochodów... i tak już zostało.. teraz jeźdżę...

..................
jeśli chodzi o filmy gejowskie.. nie mam nic do tego. ważne żeby miałe pozytywne przesłanie.. nie przeszkadz ami to i nie burzę się. moze jest to spowodowane tym że znajomy znajomego to gej. i jakoś mnie nie rusza jak oni idą i sie całują czy cuś.

Ma.ko- jasne że spanko najlesze.. ale skończy sie u mnie takie lenienie.. oj skończy sie...

Justi-
ale fajnie że sie odezwałaś.. supe że dobrze wam sie układa.. i za remont!
Stary 2009-12-29, 14:38   #4645
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
ja prawko dwa razy robiłam.. a raczej podchodziłam do kursu dwa razy też... cieżko było mi sie skupić, a najgorzej to było na placu... nie umiałąm wszystkich czynności w jedną całość złozyć i manewry dobrze wykonywać.. po paru lekcjach zrezygniwałam.... ale brat mnie namówił i powróciłam.. przy okazji po mojej wsi szalałąm maluszkiem i uczyłam sie sama jeździć.. potem podeszłam do egzaminu i .. oblałam.... ale za drugim razem i zmianą egzaminatora i ośrodka- zdałam! od razu siadałam z akółko.. bo wiedziałam że jak nie siądę do samochodu to jeździć nie będę.. no i po nocy jeździłam po nowym sączu, żeby było mało samochodów... i tak już zostało.. teraz jeźdżę...

..................
jeśli chodzi o filmy gejowskie.. nie mam nic do tego. ważne żeby miałe pozytywne przesłanie.. nie przeszkadz ami to i nie burzę się. moze jest to spowodowane tym że znajomy znajomego to gej. i jakoś mnie nie rusza jak oni idą i sie całują czy cuś.

Ma.ko- jasne że spanko najlesze.. ale skończy sie u mnie takie lenienie.. oj skończy sie...

Justi-
ale fajnie że sie odezwałaś.. supe że dobrze wam sie układa.. i za remont!
dzięki Ci kobieto już myślałam że jakaś inna jestem
Stary 2009-12-29, 14:40   #4646
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
i co do tyłu... ja się wyłamię bo mi się tytuł T'ai podoba. Ten drugi taki oklepany
dzięki, ale wiesz, najwyżej później się go wykorzysta
z tymi gadułami to zaraz będzie kolejny wątek

Cytat:

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
t'ai smaruj się maścią może to coś da, a ja nie no to chyba pozostaje tylko wizyta u lekarza
smaruje smaruje
ale chyba powiem P żeby to robił i przy okazji masaż

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Może faktycznie potrzeba Ci było więcej snu. Dobrze wiedzieć, że tabl wypłukują to i owo. Trzeba zacząć sie witaminować
A coś sobie zrobiłś w te kolana? cy to genetycznie/?
no słyszałam że jeszcze kwas foliowy wypłukują ale to może niech się ktoś bardziej kompetentny wypowie
ale magnez już łykam, a wapno piję

a z tym spaniem, odkąd mam wolne to nawet kawy nie piję
tylko z lekka to przerażające że ja wyspana jestem dopiero po 9-10h
Stary 2009-12-29, 14:42   #4647
Mustique
Lena

Cytat:
dzięki Ci kobieto już myślałam że jakaś inna jestem
nie jesteś inna... ale nie dziwi,ę sie że ludzie inaczej myślą.. nawet moj tato, czy brat też sie burzą...
a mnie to nie przeszkadza... pamiętam jak oglądałam z rodziną Brookback Mountain (śliczny film ) to bratowa nawet chciała przełączać na inny kanał bo sie jej dzieci zgorszą... a młodzi mają jeszcze większą wiedzę niż my...

choć czasem odpycha mnie jak geje móeią o innych gejach (nie będę pisać kto, bo chyba wiecie).. można o swojej miłości i facetac mówić w naprawdę ładny sposób, i nikt ich nie potępia.. a można nazwywać swoje towarzystwo w bardzo brzydki i niekulturalny sposób... od takich ludzi - a fe....

Edytowane przez Mustique
Czas edycji: 2009-12-29 o 14:44
Mustique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 14:48   #4648
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
nie jesteś inna... ale nie dziwi,ę sie że ludzie inaczej myślą.. nawet moj tato, czy brat też sie burzą...
a mnie to nie przeszkadza... pamiętam jak oglądałam z rodziną Brookback Mountain (śliczny film ) to bratowa nawet chciała przełączać na inny kanał bo sie jej dzieci zgorszą... a młodzi mają jeszcze większą wiedzę niż my...

choć czasem odpycha mnie jak geje móeią o innych gejach (nie będę pisać kto, bo chyba wiecie).. można o swojej miłości i facetac mówić w naprawdę ładny sposób, i nikt ich nie potępia.. a można nazwywać swoje towarzystwo w bardzo brzydki i niekulturalny sposób... od takich ludzi - a fe....
a mi się wydaje że wielu ludzi się "burzy" bo tak właśnie wychowali ich rodzice - ze homoseksualizm jest be, ze oni są chorzy albo w ogóle ignorowało się tych ludzi - sama jak słyszę takie teksty to mnie krew zalewa
Co do "tego pana" o którym piszesz.... on dla mnie jest właśnie chory ale nie przez swoją orientację ale ze względu na sposób myślenia Takich jak on powinno się poszczać w TV dopiero po północy aby nie skrzywiali młodych umysłów
Stary 2009-12-29, 14:51   #4649
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cześć
Wróciłam z miasta, ale tylko połowę załatwiłam, a wszędzie pełno ludzi... w samym banku musiałabym z godzinę czekać w kolejce
Zmykam na zupkę i wracam do Was

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 14:52   #4650
Mustique
Lena

Cytat:
a mi się wydaje że wielu ludzi się "burzy" bo tak właśnie wychowali ich rodzice -..........
ja o takich rzeczach, że to be dowiadywałam sie na religii od siostry zakonnej...

moi rodzice nic nie mówili.. zresztą w moich czasach sie nie m,owiło o czymś takim... nawet w Bravo nic nie pisao na ten temat...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości