Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011, cz.V - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-29, 14:53   #4651
T'ai
Zakorzenienie

Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

Hmmm a mi geje są że tak powiem obojętni, ani mnie to zachwyca ani gorszy, mam neutralny stosunek, po prostu tacy ludzie jak i my tylko preferują coś innego

TŻ mnie zabiera na pizze wieczorem
Może to i wstyd po świątecznym obżarstwie ale nie mam dziś obiadu, a poza tym mam ochotę

wierszyk wybrałam 1-szy, już wypisałam, i obkleiłam jeszcze kartkę i kopertę naklejkami

A co do prawka, zgadzam się że od razu trzeba dużo jeździć. Tata strasznie mnie w tym względzie pilnował i jeździł ze mną po mieście i poza, ale też do innych miast Grudziądza, Gdańska, Bydgoszczy, Iławy.
Męczył mnie strasznie ale dzięki niemu śmigam gdzie chcę, no i do szkoły sama jeździłam do Torunia
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 14:54   #4652
dottta
Zakorzenienie

Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
ja o takich rzeczach, że to be dowiadywałam sie na religii od siostry zakonnej...

moi rodzice nic nie mówili.. zresztą w moich czasach sie nie m,owiło o czymś takim... nawet w Bravo nic nie pisao na ten temat...

moja mama postępowa była i ma poglądy takie jak ja na szczęście na religii też się to i owo słyszało, ale sporo takich "teorii" też dzieciaki przynosiły bo "rodzice im powiedzieli"
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 14:56   #4653
bambusiek
Zakorzenienie

Dobra dziewczynki, ja spadam do domciu, tylko po drodze zakupaski

Odezwę się po powrocie
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 14:56   #4654
cobra115
Zakorzenienie

No dokładnie w bravo nic nie pisali ja mam znajomego który jest homoseksualny i jest sympatyczny i w ogóle nie obnosza się z tym itd Ja jestem takiego zdania, że natury człowieka się nie zmieni i nie wolno nikogo za to potępiać, ale też jestem przeciwko zalegalizowaniu tych związków... troche skomplikowane no ale tak uważam...

Idę chyba coś posprzątać ruszyć dooope i w ogóle... BO siedze i nic nie robię
O piątej mam iść do TŻ
Stary 2009-12-29, 15:02   #4655
Mustique
Lena

ja jestem na tak- jeśli chodzi o legalizacje ich związku.. ale jestem przeciwna żeby adoptowali dzieci... jednak rodzina to mam i tata. ale to jest tylko moje małe zdanie...

pizza- noi mam zachciankę!
Stary 2009-12-29, 15:05   #4656
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość

Odezwę się po powrocie
zazdroszczę

ja uważam że powinni mieć prawo do legalizacji prawnej związku (nie mówię tu o ślubie kościelnym). Bo skoro żyją razem przez 20 lat jak małżenstwo to dlaczego nie mogą korzystac z ulg przy rozliczaniu PIT'u, dziedziczyc po sobie majątku na który wspólnie pracują albo chociażby mieć prawo do decyzji i odwiedzin w szpitalu jeśli któremuś z nich coś się stanie? Ale wiadomo ile ludzi tyle opinii
Stary 2009-12-29, 15:09   #4657
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:

wybacz kochana, ale zawsze możesz zadzwonić żeby ci dowieźli

właśnie Cobra to ty lubiłaś książki takie "o niczym", znaczy wiesz lekkie
to polecam tobie
http://www.empik.com/tylko-ciebie-ch...a,prod540130,p
http://www.empik.com/wybacz-ale-bede...prod16360016,p
Stary 2009-12-29, 15:10   #4658
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość

właśnie Cobra to ty lubiłaś książki takie "o niczym", znaczy wiesz lekkie
to polecam tobie
http://www.empik.com/tylko-ciebie-ch...a,prod540130,p
http://www.empik.com/wybacz-ale-bede...prod16360016,p
u nas na wieczór właśnie takie plany
Stary 2009-12-29, 15:15   #4659
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
u nas na wieczór właśnie takie plany
i pewnie jakiś film?
my ruszymy tyłek i zjemy w lokalu
wczoraj oglądaliśmy "Dom zły", twórcy "Wesela", masakryczny dramat jakiś
Stary 2009-12-29, 15:16   #4660
Mustique
Lena

Cytat:
na miejscu bym zbankrutowała bym...

ale czekam do wiosny i naszą miejscową pizzerię otworzą...
Stary 2009-12-29, 15:18   #4661
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
A ja właśnie idę zrobić pizzę , będzie na drugie danie...

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 15:20   #4662
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
i pewnie jakiś film?
my ruszymy tyłek i zjemy w lokalu
wczoraj oglądaliśmy "Dom zły", twórcy "Wesela", masakryczny dramat jakiś
film i piwo ale jaki film to nie wiem - coś trzeba poszukać

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
A ja właśnie idę zrobić pizzę , będzie na drugie danie...
mój mężulek by mnie zamordował jakbym mu dwa dania robiła on po jednym wysiada - bo ja jak dla pułku gotuję
Stary 2009-12-29, 15:23   #4663
lusesita23
Zakorzenienie

a ja wlasnie obiadek zjadlam

wiem, zeto niemodne teraz,ale ja to chyba nietolerancyjna jednak jestem-nie bijcie;p gejow znam,ale nie chce zeby sie przy mnie calowali i juz...lepiej chyba byc szczera niz udawac wielka tolerancje a tak naprawde brzydzic sie tym
nie cchialabym zeby brali sluby a a dopcja to juz w ogole masakra...choc zgadzam sie, ze czasem geje czy lesbijki byliby lepszymi "rodziacami"niz niejeden hetero.ale zdaje soboe sprawe, ze z apare lat bedzie ta legalizacja

ws umie zanim poznalam tych gejow co ich znam teraz;p to mialam negatywny stosunek bardzo...teraz jest TROCHE lepiej...moze to kwestia wychowana-moj tata szczegolnie jest bardzo uprzedzony i do zydow, ido murzynow i do gejow;p, ale moj M. tez ich nie znosi...tzn gejow.ale lesbijki to co innego,hehe;p

ale wam fajnie pizza, piwo, TŻeciki...ja tesknie za swoim bardzo ale do jutra bede dzielna i wytrzymam

papa
Stary 2009-12-29, 15:24   #4664
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
film i piwo ale jaki film to nie wiem - coś trzeba poszukać
o właśnie dzięki, jeszcze piwo by się przydało
akurat na mój cholersterol

idę, trzeba odsapnąć od tego kompa trochę
Stary 2009-12-29, 15:24   #4665
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
mój mężulek by mnie zamordował jakbym mu dwa dania robiła on po jednym wysiada - bo ja jak dla pułku gotuję
Ja tą pizzę robię dla mojej familii, bo im się zachciało, a jak wróci P. z bratem z roboty to będzie dla nich 2

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2009-12-29, 15:25   #4666
lusesita23
Zakorzenienie

T'ai ten dom zly podobno b.dobry. m. chyba sciagnal, moz ejutro obejrzymy...choc nie nastroi nas pozytywnie coz, czasem trzeba refleksji

wracam do moich aktow i mikroaktow
Stary 2009-12-29, 15:28   #4667
zlotqo
Zadomowienie

heeej dostałam zaproszenie do wątku witajcie dziewczyny żony z 2011

szczęśliwa mężatka od 3.09.11

zapraszam na mój blog o tematyce urodowej -
http://merczens.blogspot.com
zlotqo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 15:30   #4668
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
dzięki Ci kobieto już myślałam że jakaś inna jestem
Nie jesteś, ja mam takie samo zdanie

Cytat:
tylko z lekka to przerażające że ja wyspana jestem dopiero po 9-10h
Powiem Ci że ja też jestem przerażona bo śpię po 8 godzin i jestem niewyspana....

Cytat:
nawet w Bravo nic nie pisao na ten temat...
Ale dżaja, poważnie?

Cytat:

ja uważam że powinni mieć prawo do legalizacji prawnej związku (nie mówię tu o ślubie kościelnym). Bo skoro żyją razem przez 20 lat jak małżenstwo to dlaczego nie mogą korzystac z ulg przy rozliczaniu PIT'u, dziedziczyc po sobie majątku na który wspólnie pracują albo chociażby mieć prawo do decyzji i odwiedzin w szpitalu jeśli któremuś z nich coś się stanie? Ale wiadomo ile ludzi tyle opinii
Mądrze brzmi popieram...

Do mnie dzwoniła koleżanka i mi gadała bo raz setny to samo. Ciągle tylko pyta co ma robić z tym facetem, z tamtym, czy mu tylko o jedno nie chodzi.....a ja nie jestem terapeuta przecież

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 15:37   #4669
lusesita23
Zakorzenienie

aaaa dzwonil wlasnie M. - jutro jade do niego o 11:25 tzn tak mam autobus myslalam, ze nie moze jesc przez to gardlo,ale wlasnie spozywa tabliczke czekolady, wiec kupie jakas slodycz dla niego,ale faaaajanie

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

elunka moze terapeuta to Twoje powolanie?
Stary 2009-12-29, 15:51   #4670
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Już się nie mogę doczekać aż pokażesz to cudo
Jeszcze troszkę musisz poczekać

Cytat:
ja lezę poćwiczyć , czemu to nie ma emotki z jogą
Napisz do wizażu z prośbą o takiego emotka

Cytat:
Napisane przez slimaczek19 Pokaż wiadomość
Ogólnie jestem z Legnicy i tu będzie wesele, ale TŻ jest z Wrocławia i tam właśnie upolowałam moją suknię
A ja mam w Legnicy rodzinkę

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
rodzice pojechali mieszkanko wolne zaraz mykam sie wykapac i brac sie za obiadek dla Dziubola a co zrobie mu ziemniaczki, szwajcara i mizerie
Miłego gotowania

Cytat:
Decyzja o ślubie jest świeża, gdzieś z 1,5 miesiąca temu zaręczyny oficjalne były teraz w drugi dzień świat...

W przyszłym roku już nie da się zorganizować wesela, żeby był sensowny fotograf i zespół który wybraliśmy, a do lata 2011 to za długo dla nas żeby czekać

Wogóle jesteśmy niestandardowi a ja zawsze marzyłam o ślubie zimą... Lato takie "oklepane" nie obraźcie się

Sukienkę... nie wiem czy umiem załaczyć zdjęcia

Udało się, niebardzo widać efekt bo modelka siedzi... cały urok polega na tych kryształkach... szarfa pod biustem będzie inna - złota, dopasowana kolorem do butów (są złote-już mam) i z tyłu z kokardą i długimi "ogonami"

Jak Wam się podoba??? Czekam na opinie... będzie też szelka na szyję... też dłuższe kolczyki będę mieć, coś jak modelka, ale skromniejsze
To szybko sobie wszystko załatwiliście, a jaką macie salę ?
Sukienka ładna

[QUOTE=Mustique;16120665]
już zacznę trzymać...
OK
no i nie jadę w góry...po nowym roku podpiszemy umowę.. teżet zxapomniał mi założyć zimowe koła do autka , a dzis już żadnego faceta nie złapię żeby mi to zrobił...
Oj co za TŻ... [/QUOTE]

Cytat:
napiszcie który lepszy na roczek
Idzie misio, idzie słonik,
idzie lalka no i konik,
wszyscy razem z balonami,
z najlepszymi życzeniami,
bo to dzień radosny wielce,
masz już jeden roczek więcej

czy

Ile w ulu pszczół robotnic,
ile pociąg mija zwrotnic,
ile kwiatów liczy łąka,
ile kropek ma biedronka,
tyle szczęścia i słodyczy
w Dniu Urodzin Tobie życzy ...
Pierwszy

Cytat:
Kurcze, gadałam właśnie z B. i pokłóciliśmy się....o prawo jazdy
On właśnie robi, a ja zrezygnowałam w połowie kursu. No i teraz mnie namawia, żebym skończyła, a ja chyba nie chcę być kierowcą

Jeśli nie czujesz się na siłach to odpuść

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny
Bardzo dawno mnie nie było ale niestety nie mam w ogóle czasu, żeby wejść na neta... Ciągle tylko remont i szkoła, szkoła i remont... Mieliśmy nadzieję, że wprowadzimy się do świąt ale niestety się nie udało.. Ale w styczniu to już prawie pewne Jeden pokój, kuchnia już skończone, łazienka się kończy kafelkować i jestem zaaakochana w naszym mieszkanku
Już nie obiecuję, że będę się częściej odzywała bo wiem, że słowa nie dotrzymam...
Pozdrawiam Was gorąco
Cześć Super, że się odezwałaś

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
aa no tak skladniki kupilam, a ta psiapsiola od sylwka sie nie odzywa-miala zadzownic z potwierdzeniem
Chyba jej się nie odwidziało ??

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Oczywiście się nie wyspałam... Po 8 sie położyłam i "spałam" do 12. Z tym że 6 razy musiałam wstawać 2 razy siostra coś potrzebowała, potem siku mi się chciało, potem piesowi sie już nudziło i musiałam go zanieść do babci, potem wyrwał mnie sms od Dawida, no a później jeszcze zadzwonił jak nie odpisywałam

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Zakwasy co?? Jeszcze kilka dni i powinno byc juz całkiem dobrze. Juz wiem dlaczego narciarze, albo ludzie dużo spacerujący po górach ciągle uprawiaja jakieś sporty.
Oj tak, ale dziś jest zdecydowanie lepiej

Cytat:
Owocnych

Cytat:
Napisane przez zlotqo Pokaż wiadomość
Witaj
Macie coś już załatwione ? I opowiedz coś o sobie/Was

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Do mnie dzwoniła koleżanka i mi gadała bo raz setny to samo. Ciągle tylko pyta co ma robić z tym facetem, z tamtym, czy mu tylko o jedno nie chodzi.....a ja nie jestem terapeuta przecież
Może pobieraj opłaty za seanse

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2009-12-29, 16:03   #4671
Mustique
Lena

Cytat:
witaj serdecznie
Stary 2009-12-29, 16:04   #4672
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
a ja wlasnie obiadek zjadlam

wiem, zeto niemodne teraz,ale ja to chyba nietolerancyjna jednak jestem-nie bijcie;p gejow znam,ale nie chce zeby sie przy mnie calowali i juz...lepiej chyba byc szczera niz udawac wielka tolerancje a tak naprawde brzydzic sie tym
nie cchialabym zeby brali sluby a a dopcja to juz w ogole masakra...choc zgadzam sie, ze czasem geje czy lesbijki byliby lepszymi "rodziacami"niz niejeden hetero.ale zdaje soboe sprawe, ze z apare lat bedzie ta legalizacja

ws umie zanim poznalam tych gejow co ich znam teraz;p to mialam negatywny stosunek bardzo...teraz jest TROCHE lepiej...moze to kwestia wychowana-moj tata szczegolnie jest bardzo uprzedzony i do zydow, ido murzynow i do gejow;p, ale moj M. tez ich nie znosi...tzn gejow.ale lesbijki to co innego,hehe;p

ale wam fajnie pizza, piwo, TŻeciki...ja tesknie za swoim bardzo ale do jutra bede dzielna i wytrzymam

papa
moim zdaniem to nie kwestia mody ale przekonań... Ja sobie zawsze myślę co by było jakby mnie ktoś potępiał za to że kocham mojego Tż i mówił że moja miłość jest zła, że jest nienormalna
co do tego że mężczyźni zwykle są bardziej uprzedzeni do gejów ... mój kierunek studiów (jako że trochę "terapeutyczny ") był bardzo z psychologizowany i z tego co pamiętam wielu mężczyzn którzy obnoszą sie z niechęcią do gejów boi się że sami mają takie tendencje (to of course nie moja teoria ale uznanych psychologów ). A rasizm i antysemityzm - wybacz ale nie chcę komentować z sympatii do Ciebie.
Cytat:
witaj
---------------------------------------------
znów wszyscy zwiali chyba zabijam rozmowy swoją obecnością

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2009-12-29 o 16:19
Stary 2009-12-29, 16:28   #4673
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Chciałam się zameldować na wątku jako PM 2011
Jakiś czas już Was podglądam, no i pora się przedstawić...
Biorę ślub 15 stycznia 2011, no i mam już nawet sukienkę kupioną, salę, fotografa no i zespół zaklepane
Jak u Was z tymi rzeczami, czy tylko ja taka wyrywna jestem?
witam kurcze juz sukienke kupilas? wczesnie hihi
Cytat:

500szt. ? Chyba za dużo jak na 1 dzień ?
eee jak jest duzo listow (czyt,. w poniedzialek) to nawe 800 idzie wpisać ale to jak naoprawde jest multum tego... a tak no dobra idzie te 500 pisac lajtowo ale napewno nie codziennie bo są dni takie jak wtorek i czwartek ze jest malutko
Cytat:

Wogóle jesteśmy niestandardowi a ja zawsze marzyłam o ślubie zimą... Lato takie "oklepane" nie obraźcie się
a kiedy masz slub? ja tez nie mam w lecie.. :P zreszta widac w podpisie
Cytat:
hehe jakie opinie podzielone
Bambusiek kochana jak tego nie czujesz to nie rób lepiej
Znam dużo takich nieprzekonanych osób które teraz po zrobieniu prawka po prostu nie jeżdżą...
Jak moja siostra...po co był jej papierek skoro teraz zapiera się rękami i nogami przed tym

perfum przyszedł
popieram
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

Bardzo dawno mnie nie było ale niestety nie mam w ogóle czasu, żeby wejść na neta... Ciągle tylko remont i szkoła, szkoła i remont... Mieliśmy nadzieję, że wprowadzimy się do świąt ale niestety się nie udało.. Ale w styczniu to już prawie pewne Jeden pokój, kuchnia już skończone, łazienka się kończy kafelkować i jestem zaaakochana w naszym mieszkanku

Już nie obiecuję, że będę się częściej odzywała bo wiem, że słowa nie dotrzymam...

Pozdrawiam Was gorąco
Miło, że zajrzałaś
Cytat:
Z tych gejów których ja znam ŻADEN w miejscu publicznym nie obnosi sie z tym że jest gejem bo wie jak to na ludzi działa. A to że będąc wśród dobrych znajomych dadzą sobie całusa? My też tak czasem robimy z Tż i ja nie widzę w tym nic złego. Ja nikomu do łóżka nie zaglądam i nie obchodzi mnie co tam robi.
Co do filmu - właśnie obskoczyłam kilka kanałów i na połowie były pary które całowały się i obściskiwały - nikogo to nie razi bo to pary hetero a jakby to byli geje to od razu ohydztwo i powinni to puszczać o północy Micia zapomniała dodać że to nie było żadne gej-porno tylko film o miłości dwóch gejów w obozie koncentracyjnym... pewnie jakby było o miłości kobiety i faceta to wiekszosc by wzdychała że romantyczny Po za tym to nie tylko tv dla heteryków, geje też chcą czasem obejrzeć takich ludzi jak oni w tv w normalnej porze a jak komuś sie nie podoba to nie musi oglądac - od tego jest program aby sprawdzić co leci

Jenny -
Cytat:
a mi się wydaje że wielu ludzi się "burzy" bo tak właśnie wychowali ich rodzice - ze homoseksualizm jest be, ze oni są chorzy albo w ogóle ignorowało się tych ludzi - sama jak słyszę takie teksty to mnie krew zalewa
Co do "tego pana" o którym piszesz.... on dla mnie jest właśnie chory ale nie przez swoją orientację ale ze względu na sposób myślenia Takich jak on powinno się poszczać w TV dopiero po północy aby nie skrzywiali młodych umysłów
Ej ej ej... ja tu nikogo nie potępiam. Po prostu mam tak: ogolnie mi geje nie przeszkadzaja. Tylko brzydzi mnie jak 2 facetow ze tak powiem sie liże. Nie razi mnnie jak laski sie caluja.. to jakos takie normalniejsze(?) bardziej popularne jest,. Nawet z przyjaciolka sie witajac dajemy sobie calusa w policzek. A kolesie? czesc czesc i tyle. Ewentualnie reka na przywitanie i nie obcuje kurcze na codzien z sytuacja ze kolesie sie caluja i mnie to troche razi. Brzydzi.. nie lubie tego widoku.. i uwerz, przelaczylam ten film.. nie patrzylam na Niego.( A do gazety z programem nie patrzylam juz chyba kilka miesiecy.. bo i po co skoro w TV jak sie przelacza program wyswietla sie co aktualnie leci na tym programie i co leci po tym tez...) I nie chodzilo mi ze maja to puszczac pozniej bo geje... chodzilo mi tylko o... no nie wiem te sceny jakos chyba sie nadaja na pozniejsze pory... Zawsze tak bylo, ze jak film mial jakies sceny to wtedy dawalo sie go na wieczor i jeszcze oznaczalo kropeczka. Widocznie juz tak nie ma. Sorry.. zacofana jestem.

Cytat:
witam

Ide robic paznokcie..

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 16:42   #4674
dottta
Zakorzenienie

Micia - może nie uwierzysz ale nie wszystko co piszę odnosi sie do Ciebie to były teoretyczne rozważania o homoseksualizmie, które akurat Ty nie fortunnie rozpoczęłaś

Co do "tych scen" to w sumie wystarczy sobie włączyć mtv aby zobaczyć "kopulujące" pary i teraz 99% filmów ma sceny erotyczne (czasem nawet dość mocne) i oznaczane są jako 16+ bo tylko pornole i horrory wpisują się ostatnio pod czerwoną kropkę A czy całujące (chociaż w policzek) kobiety są bardziej "normalne"...? Nie wiem, bo nigdy nie preferowałam tak bliskich kontaktów nawet z przyjaciółkami.

-------------------------------------------------

ale się objadłam może pogram w simy skoro i tak nikogo nie ma

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2009-12-29 o 16:43
Stary 2009-12-29, 16:44   #4675
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Micia - może nie uwierzysz ale nie wszystko co piszę odnosi sie do Ciebie to były teoretyczne rozważania o homoseksualizmie, które akurat Ty nie fortunnie rozpoczęłaś

Co do "tych scen" to w sumie wystarczy sobie włączyć mtv aby zobaczyć "kopulujące" pary i teraz 99% filmów ma sceny erotyczne (czasem nawet dość mocne) i oznaczane są jako 16+ bo tylko pornole i horrory wpisują się ostatnio pod czerwoną kropkę A czy całujące (chociaż w policzek) kobiety są bardziej "normalne"...? Nie wiem, bo nigdy nie preferowałam tak bliskich kontaktów nawet z przyjaciółkami.

-------------------------------------------------

ale się objadłam może pogram w simy skoro i tak nikogo nie ma
no fakt.. nastepnym razem zamiast niefortunnie rozpoczynac tematy zachowam rozwazania dla siebie.

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 16:47   #4676
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
no fakt.. nastepnym razem zamiast niefortunnie rozpoczynac tematy zachowam rozwazania dla siebie.
jeżeli o mnie chodzi to możesz się nimi dzielic tylko później nie ma się co burzyc i obrażać że ktoś podjął temat i dyskutuje wyrażając swoje opinie
Stary 2009-12-29, 16:56   #4677
zlotqo
Zadomowienie

ja mam na imię Marysia, mój narzeczony Michał jesteśmy razem od 8 grudnia 2006, zaręczyliśmy się w sierpniu tego roku na wakacjach w Zakopanem ślub mamy zaplanowany na 3 września 2011, sala już zaklepana, w poniedziałek idziemy zapłacić zaliczkę cieszę się jak małe dziecko, to facet mojego życia i jestem pewna całe wesele mam w głowie ułożone i będę powoli realizować plany

szczęśliwa mężatka od 3.09.11

zapraszam na mój blog o tematyce urodowej -
http://merczens.blogspot.com

Edytowane przez zlotqo
Czas edycji: 2009-12-29 o 19:18
zlotqo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 16:56   #4678
slimaczek19
Raczkowanie

Cytat:

To szybko sobie wszystko załatwiliście, a jaką macie salę ?
Sukienka ładna
Skoro masz rodzinę w Legnicy to może kojarzysz Spaloną??? Tam jest taka sala=dom weselny "Arkadia". Razem z pokojami dla gości na górze, dla nas idealne rozwiązanie. Nie jest zbyt duża, ale my też nie będziemy robic dużego wesela.
Szybko się udało bo mój brat się żenił w lipcu, więc wystarczyły trzy telefony i wszystko załatwione tylko w styczniu jeszcze dwie umowy do podpisania

Dziękuję za wszystkie opinie o sukience efekt końcowy pokażę Wam za rok
slimaczek19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 16:59   #4679
dottta
Zakorzenienie

Cytat:

ja mam na imię Marysia, mój narzeczony Michał jesteśmy razem od 8 grudnia 2007, zaręczyliśmy się w sierpniu tego roku na wakacjach w Zakopanem ślub mamy zaplanowany na 3 września 2011, sala już zaklepana, w poniedziałek idziemy zapłacić zaliczkę cieszę się jak małe dziecko, to facet mojego życia i jestem pewna całe wesele mam w głowie ułożone i będę powoli realizować plany
Cytat:
Skoro masz rodzinę w Legnicy to może kojarzysz Spaloną??? Tam jest taka sala=dom weselny "Arkadia". Razem z pokojami dla gości na górze, dla nas idealne rozwiązanie. Nie jest zbyt duża, ale my też nie będziemy robic dużego wesela.
Szybko się udało bo mój brat się żenił w lipcu, więc wystarczyły trzy telefony i wszystko załatwione tylko w styczniu jeszcze dwie umowy do podpisania

Dziękuję za wszystkie opinie o sukience efekt końcowy pokażę Wam za rok
farciary My jeszcze nic nie mamy
Stary 2009-12-29, 17:00   #4680
anemeon
Zakorzenienie

Witajcie.

Nie było mnie tu trochę, ale poczytałam Niestety nie mam czasu nadrabiać, bo muszę zaraz krokiety zrobić na sylwestrowy wyjazd (a wyjeżdżam już jutro rano ) i spakować się i jeszcze zakupy zrobić.

Już się żegnam, chciałam Wam tylko życzyć duuuuużo pomyślnośći w Nowym Roku i udanej sylwestrowej zabawy!

anemeon jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości