Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011, cz.V - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-29, 17:04   #4681
T'ai
Zakorzenienie

Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
T'ai ten dom zly podobno b.dobry. m. chyba sciagnal, moz ejutro obejrzymy...choc nie nastroi nas pozytywnie coz, czasem trzeba refleksji

wracam do moich aktow i mikroaktow
no powiem robi wrażenie chociaż chyba do końca go nie zrozumiałam
dobra Lusesita, dobra, pisze twardo widzę

Cytat:
Napisane przez zlotqo Pokaż wiadomość
heeej dostałam zaproszenie do wątku witajcie dziewczyny żony z 2011
hej
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 17:08   #4682
dottta
Zakorzenienie

Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

Cytat:
Napisane przez anemeon Pokaż wiadomość
Witajcie.

Nie było mnie tu trochę, ale poczytałam Niestety nie mam czasu nadrabiać, bo muszę zaraz krokiety zrobić na sylwestrowy wyjazd (a wyjeżdżam już jutro rano ) i spakować się i jeszcze zakupy zrobić.

Już się żegnam, chciałam Wam tylko życzyć duuuuużo pomyślnośći w Nowym Roku i udanej sylwestrowej zabawy!
wzajemnie!
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 17:11   #4683
lusesita23
Zakorzenienie

dotta slusznie nie komentuj to, ze moj ojciec taki jest to nie znaczy, z eja-bo walcze z nim o to, niejden rodzinny obiad zepsulam...chodzi mi, ze jak sie wyrasta ww takim domu to chcac nie chcac slucha sie takich a nie innych komentarzy niekoniecznie sie zgadzajac-do zydow i murzynow JA nic nie mam tylko moj ojciec i tyle...a do gejow tez nie-niech sobie zyja jak chca i robia co chca, tlyko czy ja na to musze patrzec?nie. zreszta moja kumpela ma najlepszego przyjeciale geja, ale mimo, ze go zna juz dobrych pare lat, to i tak wychodzi jak zaczyna rozmawiac przez tel. ze swoim partnerem...mozna ich lubic, ale nie tolerowac niektorych zachowan po prostu.niech sie caluja,ale nie musze tego widzec - tu mam zdanie podobne jak Micia.

zreszta czy to cos dobrego kopulujace pary na teledyskach?pomijam orientacje.i tak samo nie toleruje tego, niewazne czy gej, czy lesbijka czy hetero.

a moze i bardziej powszechne jest propagowanie zachowan lesbisjkich, z esie tak wyraze;p aleto tez obrzydliwe
a co do psychologow...watpie zeby moj M. mial takie sklonnosci nie znam faceta, ktory na widok calujacej sie pary gejow nie odwroci glowy...

to kontrowersyjny temat jest zreszta

jenny no mam nadzieje1dzownilam do niej,ale nie odbiera...

napisalam 12 stron juz!

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

T'ai

złotqo

anemeon wzajemnie krokiety ach...............
Stary 2009-12-29, 17:11   #4684
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
napisalam 12 stron juz!

kurcze tak piszecie o tych simsach że nabrałam chęci na nie
jedynke mam tylko w domu z dodatkami i zabiera ją siostra ze sobą

ta dwójka mnie kusi oj kusi
Stary 2009-12-29, 17:13   #4685
zlotqo
Zadomowienie

ja grałam dłuższy czas w sims 3 ale mi się znudziło... to nie jest gra na dłuższą metę

szczęśliwa mężatka od 3.09.11

zapraszam na mój blog o tematyce urodowej -
http://merczens.blogspot.com
zlotqo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 17:17   #4686
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
dotta slusznie nie komentuj to, ze moj ojciec taki jest to nie znaczy, z eja-bo walcze z nim o to, niejden rodzinny obiad zepsulam...chodzi mi, ze jak sie wyrasta ww takim domu to chcac nie chcac slucha sie takich a nie innych komentarzy niekoniecznie sie zgadzajac-do zydow i murzynow JA nic nie mam tylko moj ojciec i tyle...a do gejow tez nie-niech sobie zyja jak chca i robia co chca, tlyko czy ja na to musze patrzec?nie. zreszta moja kumpela ma najlepszego przyjeciale geja, ale mimo, ze go zna juz dobrych pare lat, to i tak wychodzi jak zaczyna rozmawiac przez tel. ze swoim partnerem...mozna ich lubic, ale nie tolerowac niektorych zachowan po prostu.niech sie caluja,ale nie musze tego widzec - tu mam zdanie podobne jak Micia.

zreszta czy to cos dobrego kopulujace pary na teledyskach?pomijam orientacje.i tak samo nie toleruje tego, niewazne czy gej, czy lesbijka czy hetero.

a moze i bardziej powszechne jest propagowanie zachowan lesbisjkich, z esie tak wyraze;p aleto tez obrzydliwe
a co do psychologow...watpie zeby moj M. mial takie sklonnosci nie znam faceta, ktory na widok calujacej sie pary gejow nie odwroci glowy...

to kontrowersyjny temat jest zreszta

jenny no mam nadzieje1dzownilam do niej,ale nie odbiera...

napisalam 12 stron juz!

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

T'ai

złotqo

anemeon wzajemnie krokiety ach...............
wiesz, ja nie oceniam. Wyrażam własne zdanie i tyle Do kwestii scen erotycznych - nie podobają mi się nie zależnie od wydania jeśli nie mają odniesienia do fabuły filmu ( w teledyskach uważam je za zbędne).
Co do tych odniesień psychologicznych - to nie mój wymysł ale to bardziej tyczy się tych co głośno obnoszą sie z niechęcią wobec gejów a nie tych co "obracają głowę jak się dwóch facetów całuje"

Temat faktycznie kontrowersyjny dlatego rozumiem że nie wszyscy muszą się z moim myśleniem zgadzać i szanuję opinie innych mimo że mogą nie być zbieżne z moimi
Stary 2009-12-29, 17:18   #4687
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
ja grałam dłuższy czas w sims 3 ale mi się znudziło... to nie jest gra na dłuższą metę
a mi się właśnie podobało jak kiedyś grałam
strasznie to lubiłam
Stary 2009-12-29, 17:19   #4688
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
a mi się właśnie podobało jak kiedyś grałam
strasznie to lubiłam
simy są fajowskie
Stary 2009-12-29, 17:23   #4689
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez anemeon Pokaż wiadomość
Już się żegnam, chciałam Wam tylko życzyć duuuuużo pomyślnośći w Nowym Roku i udanej sylwestrowej zabawy!
my tobie też.....

Cytat:

ja mam na imię Marysia, mój narzeczony Michał jesteśmy razem od 8 grudnia 2007, zaręczyliśmy się w sierpniu tego roku na wakacjach w Zakopanem ślub mamy zaplanowany na 3 września 2011, sala już zaklepana, w poniedziałek idziemy zapłacić zaliczkę cieszę się jak małe dziecko, to facet mojego życia i jestem pewna całe wesele mam w głowie ułożone i będę powoli realizować plany
te Zakopane i góry to jednak magiczne miejsce...

..................
chyba jestem jedyna na wąteczku która nielubi Simsów.... miałam jedynkę i jakoś sie nie wciągłam...

ps. obgryzam choinkę z ostatnich czekoladowych mikołajów.. podzieliłabym sie, ale ostatnie dwa mi zostały...
Stary 2009-12-29, 17:23   #4690
lusesita23
Zakorzenienie

dotka kochanaja Ciebie rozumiem i poniekad sie zgadzam z toba przeciez nie mam zamiaru ich przeciez kamieniowac a z ta niechcecia to m itata ti podpasowal aco do teledyskow sie zgadzam-a potem sie dziwia, czemu ta mlodziez taka szybka w zawieraniu kontaktow seskualnych. za moich czasow-jak to brzmi;p-az tak tego nie propagowano

i zgadzam sie, ze moga byc ladne filmy o milosci homoseksualistow-np. ten o tych kowbojach, juz nie pamietam...

dobra przerwa pt zjedzenie makowca sie skonczyla, czas na mikroakty a wlasciwie cechy reklamy;p to juz pikus wiec zmykam

T'ai dolacz do grona sismowych maniaczek juz teraz! dwojke tez mam,ale szybko mi sie nudzi...ta 3 od sis mnie kusi wlansie,ale powiedzialam jej: najpierw obowiazek, a potem przyjemnosc

papapapa
Stary 2009-12-29, 17:24   #4691
zlotqo
Zadomowienie

ja nie mówię że nie lubię, fajne są ale jak dla mnie (osoby na maksa nie lubiącej rutyny i systematyczności) nie nadają się do ciągłego grania szybko mi się nudzą. trójka jest fajna bo można chodzić po mieście itd.

Stary 2009-12-29, 17:24   #4692
lusesita23
Zakorzenienie

Mustique bo 1 to nudna jest;p dwojka juz lepiej a 3....

Micia a chodza ci te podroze normlanie i komp nie zamula?? bo ktos tu pisal, ze ten dodatek zamula chyba
Stary 2009-12-29, 17:26   #4693
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
simy są fajowskie
Cytat:
T'ai dolacz do grona sismowych maniaczek juz teraz! dwojke tez mam,ale szybko mi sie nudzi...ta 3 od sis mnie kusi wlansie,ale powiedzialam jej: najpierw obowiazek, a potem przyjemnosc

papapapa
właśnie rozmyślam, bo pewnie troszkę kaski to kosztuje

Cytat:
ja nie mówię że nie lubię, fajne są ale jak dla mnie (osoby na maksa nie lubiącej rutyny i systematyczności) nie nadają się do ciągłego grania szybko mi się nudzą. trójka jest fajna bo można chodzić po mieście itd.
a to w 1 też było takie coś jak Randka i na miasto wychodzili ludzi zapoznawać
Stary 2009-12-29, 17:27   #4694
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

HEJ!
witam nowe PMki
slimaczek19 suknia niestandardowa ale bardzo mi się podoba i myślę że pasuje swoją oryginalnością do równie oryginalnego terminu ślubu bardzo elegancka ale ja też bym jej NIE przerabiała
zlotqo pisz na bieżąco co uda Wam się załatwic bo to moja wymarzona data ślubu (raczej już nierealna ale chętnie pokibicuje innym)

coś wspominałam że szykuje mi się robota ale chyba nie pisałam nic więcej?
Stary 2009-12-29, 17:28   #4695
Mustique
Lena

Cytat:
i zgadzam sie, ze moga byc ladne filmy o milosci homoseksualistow-np. ten o tych kowbojach, juz nie pamietam...
ten film to "tajemnice Brookeback Mountain".. miałam nawet go ściagniętego na stary komputer.. ale jak zakupiłam laptopka i zaczęłam przenosić rzeczy ze starego na nowy- to stwierdziłam ż enie potrzebuje tego filmu!!! i teraz żałuję...
Stary 2009-12-29, 17:30   #4696
lusesita23
Zakorzenienie

no kolo 100 chyba...sama bym nie kupila;p ale sis ma,wiec korzystam jak ona nie moze;p

ale 2 tez spoko-w sumie jak sie ma chcice na granie to 2 tez zaspokoi to pragnienie, tylko na krocej;p

spadam

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

Mustique no wlasnie dzieki!

Mabi pisz co to za praca

przerwa mi sie przedluzy troche;p
Stary 2009-12-29, 17:32   #4697
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Mustique bo 1 to nudna jest;p dwojka juz lepiej a 3....

Micia a chodza ci te podroze normlanie i komp nie zamula?? bo ktos tu pisal, ze ten dodatek zamula chyba
ja pisałam słyszałam z kilku źródeł że wiele kompów zamula, zawiesza i ogólnie kiła ale to od sprzętu zależy ja chciałam sobie sprawić dodatek ale mimo tego że mam informatyka w domu i nowego lapa to bałam się że i tak se nie pogram i to będzie strata kasy - dodatek podobno ma tez jakieś błędy czy cuś (chyba im nie wyszedł za bardzo). Ale najlepiej samemu sprawdzić ja jak będę miała luźną kasę to sobie sprawię i sprawdzę ile w tym prawdy

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
właśnie rozmyślam, bo pewnie troszkę kaski to kosztuje

a to w 1 też było takie coś jak Randka i na miasto wychodzili ludzi zapoznawać
jak ja dostałam to kosztowała chyba 120zł (wzwyż - zależy od sklepu)
Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
HEJ!
witam nowe PMki
slimaczek19 suknia niestandardowa ale bardzo mi się podoba i myślę że pasuje swoją oryginalnością do równie oryginalnego terminu ślubu bardzo elegancka ale ja też bym jej NIE przerabiała
zlotqo pisz na bieżąco co uda Wam się załatwic bo to moja wymarzona data ślubu (raczej już nierealna ale chętnie pokibicuje innym)

coś wspominałam że szykuje mi się robota ale chyba nie pisałam nic więcej?
Stary 2009-12-29, 17:34   #4698
zlotqo
Zadomowienie

?[/QUOTE]

jasne że będę pisać, jestem strasznie podekscytowana a koleżanki mnie nie rozumieją bo jestem pierwszą przyszła PM na roku i w paczce więc Was trochę pomęczę

ciekawe kiedy jakieś fajne dodatki do TS3 wejdą

Stary 2009-12-29, 17:38   #4699
slimaczek19
Raczkowanie

Cytat:
HEJ!
witam nowe PMki
Przeróbka polega na zmianie koloru tej wstążki, będzie w tym samym miejscu z brożką, a ztyłu na plecach kokarda i opadające długie "ogony". Ona jest dość lejąca, więc krawcowa dorobi mi tiulową halkę żeby ją podnieść. Oczywiście wszelkie decyzje będę podejmować późnym latem więc ostateczny efekt jest nieznany. Oryginalność to coś co pomogło mi podjąć decyzję przy jej wyborze
slimaczek19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 17:39   #4700
lusesita23
Zakorzenienie

dotta a widzisz...hm...no ciekawe co Micia na to, bo juz ma je tydzien prawie no niby mi szwagier mowil, ze na lapie powinno chodzic (tez sie troche zna),ale wiadomo...

zlotqo teraz przeczytalam, ze masz na imie Marysia...ojej, te imie u mnie jest na 1 miejscu dla coreczki, po babci wlasciwie...ale sie boja, ze dzieci beda do niej wolac Marycha albo Trwaka

mabi cos nie pisze...cappucino sobie zrobilam,a kserowki wolaja "no piszesz czy nie"?
Stary 2009-12-29, 17:39   #4701
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

zacznę od tego że mój tata pracuje na portierni pewnego zakładu włókienniczego w moim mieście no i do jego obowiązków należy m.in. wpuszczanie samochodów dostawczych, klientów, dystrybutorów, spisywanie ich i kierowanie do odpowiednich "podfirm" które mieszczą się w jednym zakładzie...
no i kilka dni temu jak wpuszczał i spisywał jedną z takich osób to się okazało że w tym zakładzie powstanie jeszcze jedna firma-jakaś tam szwalnia (nie wiem czy mogę podac nazwę?) mają ruszyc po nowym roku, mają już prawie całą obsadę typu szwaczki, krawców, księgowych ale będą potrzebowac jeszcze ze 2 osoby do pracy biurowej właściciel tej firmy nie widzi przeszkód żebym to była ja
zobaczymy...
Stary 2009-12-29, 17:42   #4702
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
zacznę od tego że mój tata pracuje na portierni pewnego zakładu włókienniczego w moim mieście no i do jego obowiązków należy m.in. wpuszczanie samochodów dostawczych, klientów, dystrybutorów, spisywanie ich i kierowanie do odpowiednich "podfirm" które mieszczą się w jednym zakładzie...
no i kilka dni temu jak wpuszczał i spisywał jedną z takich osób to się okazało że w tym zakładzie powstanie jeszcze jedna firma-jakaś tam szwalnia (nie wiem czy mogę podac nazwę?) mają ruszyc po nowym roku, mają już prawie całą obsadę typu szwaczki, krawców, księgowych ale będą potrzebowac jeszcze ze 2 osoby do pracy biurowej właściciel tej firmy nie widzi przeszkód żebym to była ja
zobaczymy...
super to trzymam kciuki
Stary 2009-12-29, 17:43   #4703
zlotqo
Zadomowienie

Cytat:

zlotqo teraz przeczytalam, ze masz na imie Marysia...ojej, te imie u mnie jest na 1 miejscu dla coreczki, po babci wlasciwie...ale sie boja, ze dzieci beda do niej wolac Marycha albo Trwaka

hehe jak to dzieci, ja byłam przez pół życia Gandzią, Maryną, Marianną. teraz wszyscy mówią na mnie albo Marysia albo Mery. jak byłam mała to nienawidziłam szczerze tego imienia ale z czasem je doceniłam i się ciesze bo jak ktoś mnie woła to nie odwraca się pół knajpy przykładowo

Stary 2009-12-29, 17:43   #4704
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
zobaczymy...
fajnie

Lusesita ja ci dam przerwę
Stary 2009-12-29, 17:45   #4705
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
dotta a widzisz...hm...no ciekawe co Micia na to, bo juz ma je tydzien prawie no niby mi szwagier mowil, ze na lapie powinno chodzic (tez sie troche zna),ale wiadomo...

mabi cos nie pisze...cappucino sobie zrobilam,a kserowki wolaja "no piszesz czy nie"?
też jestem ciekawa ale w końcu laptop laptopowi nie równy - chociażby jak karta graficzna jest słabsza to du.pa
Stary 2009-12-29, 17:45   #4706
lusesita23
Zakorzenienie

Oooo.....ale super, trzymam kciuki kochana

zazdraszczam, bo tez chce wlasnie taka biurowa prace po studiach dostac;p po co mi bylo studiowac to dziennikarstwo

ide pisac

papapa
Stary 2009-12-29, 17:47   #4707
87_meg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez slimaczek19 Pokaż wiadomość
Chciałam się zameldować na wątku jako PM 2011
Jakiś czas już Was podglądam, no i pora się przedstawić...
Biorę ślub 15 stycznia 2011, no i mam już nawet sukienkę kupioną, salę, fotografa no i zespół zaklepane
Jak u Was z tymi rzeczami, czy tylko ja taka wyrywna jestem?
witaj

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
No rzeczywiście trochę mało za sztukę... Ale skoro na rachunki starczy, to chyba warto...

Jeszcze nie wiem czy kupię, bo trochę szkoda mi wydać 2,5 tys. na suknię. Jeśli uda mi się trafić na wyprzedażach do 1,5 tys. to kupię, jak nie to się zobaczy. Ew. mierzenie w sklepie, spis modeli i all wita

Chyba, że znajdę sprawdzoną krawcową...

W okolicy jest taka firma co ma wyprzedaże od 300 zł, czyli jest szansa znaleźć coś ładnego w normalnej cenie.
ja bede chyba szyc kolezanki w tym roku szyły i cudo wyszły szczególnie ze mi sie madonna podoba a tam ceny sa wysokie... kumpela w tym roku szyła z madonny wzór w sklepie 4000zł a ona uszyła za 2000zł

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
witaj
dobra jestes juz masz wszystko pozalatwiane ja w momencie, kiedy Ty bedziesz brac slub bede kupowac sukienke

rodzice pojechali mieszkanko wolne zaraz mykam sie wykapac i brac sie za obiadek dla Dziubola a co zrobie mu ziemniaczki, szwajcara i mizerie
oj dbasz o niego dbasz.... i teraz mi smaka na mizerie zrobiłas

Cytat:
Napisane przez slimaczek19 Pokaż wiadomość
Decyzja o ślubie jest świeża, gdzieś z 1,5 miesiąca temu zaręczyny oficjalne były teraz w drugi dzień świat...

W przyszłym roku już nie da się zorganizować wesela, żeby był sensowny fotograf i zespół który wybraliśmy, a do lata 2011 to za długo dla nas żeby czekać

Wogóle jesteśmy niestandardowi a ja zawsze marzyłam o ślubie zimą... Lato takie "oklepane" nie obraźcie się

Sukienkę... nie wiem czy umiem załaczyć zdjęcia

Udało się, niebardzo widać efekt bo modelka siedzi... cały urok polega na tych kryształkach... szarfa pod biustem będzie inna - złota, dopasowana kolorem do butów (są złote-już mam) i z tyłu z kokardą i długimi "ogonami"

Jak Wam się podoba??? Czekam na opinie... będzie też szelka na szyję... też dłuższe kolczyki będę mieć, coś jak modelka, ale skromniejsze
nie mój typ ale tu chodzi o to zebys ty sie dobrze czuła

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Bardzo ładna suknia
chociaż ja bym jej nie przerabiała na złoto. No i ramiączka proste.

Pierwszy
---------------------------------
Kurcze, gadałam właśnie z B. i pokłóciliśmy się....o prawo jazdy
On właśnie robi, a ja zrezygnowałam w połowie kursu. No i teraz mnie namawia, żebym skończyła, a ja chyba nie chcę być kierowcą
kochana musisz to sobie przemysleć dokładnie ... bo to bardzo przydatna rzecz i bardzo ułatwia życie... ale jesli nie czujesz tego to olej to bo nie ma co sie zmuszac

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
oj kochana to lepiej nie zapisuj sie znowu, bo szkoda Twoich nerw i kaski. moze pozniej poczujesz potrzebe posiadania prawka, to wtedy idz. teraz nie ma sensu, bo to jeszcze gorzej bedzie jak zrobisz prawko i pozniej nie bedziesz jezdzic

ja naszczescie czulam mega potrzebe zrobienia prawka i robilam je juz w wieku 17 lat i teraz sobie smigam to tu i tam
ja to samo , miałam 17 lat -a teraz jestem piratem mama krzyczy ze prawo jazdy mi schowa uwielbiam big samochody!!
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
87_meg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 17:47   #4708
lusesita23
Zakorzenienie

dotta o wlasnie, szwagier mi mowil ,ze ten moj jest ze wzmocniona karta graficzna wlasnie

T'ai nie myslalas o pracy w szkole?;p
Stary 2009-12-29, 17:49   #4709
87_meg
Wtajemniczenie

dottta-tema gejów sie właczył a dottta jak zwykle ostra eeee lubie to w Tobie :P:P:P
ja tam w sumie so nich nie mam jednego znam dobrze i lubimy sie dość a co mi czasem opoiwada to byściesie wogóle zbulwersowały

Cytat:
heeej dostałam zaproszenie do wątku witajcie dziewczyny żony z 2011
hej hej

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
ten film to "tajemnice Brookeback Mountain".. miałam nawet go ściagniętego na stary komputer.. ale jak zakupiłam laptopka i zaczęłam przenosić rzeczy ze starego na nowy- to stwierdziłam ż enie potrzebuje tego filmu!!! i teraz żałuję...
mnie sie ten film bardzo podobał

---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Cytat:
hehe jak to dzieci, ja byłam przez pół życia Gandzią, Maryną, Marianną. teraz wszyscy mówią na mnie albo Marysia albo Mery. jak byłam mała to nienawidziłam szczerze tego imienia ale z czasem je doceniłam i się ciesze bo jak ktoś mnie woła to nie odwraca się pół knajpy przykładowo
mnie sie Marysia bardzo podoba
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
87_meg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 17:50   #4710
butterfly20
Zakorzenienie

Ech nic poważnego mi nie jest Nic z jajnikami.Tylko infekcja.
A ta pani doktor...wow chyba zacznę lubić wizyty u
ginekologa.Te dwie porpzednie były straszne,a ta...mila,ciepła,pogadała najpierw,pośmiałyśmy się.I zrobiła mi wszystkie możliwe badania,uspokajała i zagadywała (niektóre badania jak weicie są nieprzyjemne). No normalnie poczułam się jak w domu.
I wzięla naprawdę nie dużo kasy w
porównaniu z moimi poprzednimi ginkami.
Oj nie dziwię się,że takie kolejki są do niej.Chociaż właściwie 90% same ciężarne

Aaaa i w ogóle dowiedziałam się od niej kilku ciekawych rzeczy.

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości