|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny młode 2010 -pokażcie swoje suknie!
Cytat:
Szkoda że zdjęcie nie odzwierciedla tego jak w rzeczywistości wygląda. |
|
|
|
|
#962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nigdy nie widzialam jej na normalnej dziewczynie. Przeslij swoje zdjecie w niej
|
|
#963 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak dla mnie 4 ale górę bym przerobiła, bo zmniejsza biust!
|
|
|
|
#964 |
|
Wtajemniczenie
|
Krój ma ładny nie powiem.. ale ta tkanina.. jak z firanki. Nie mój styl. Ale może na tobie będzie się pięknie prezentować.
Kurcze mi do ślubu został miesiąc i zaczynam świrować...
|
|
|
|
#965 |
|
Zadomowienie
|
Witam!
suknię mam białą ze srebrnym haftem i bordowym wykończeniem (dół i góra) oczywiście inny welon (albo wcale) i bez rękawiczek, a narzeczony garnitur czarny w połyskujący prążek + bordowa kamizelka i plastron/fular/musznik? bordowy w esy-floresy. Dodatki takie jak moja biżuteria, spinki do krawata srebrne, obrączki białożółte lub całe z białego złota... Proszę o opinie
Edytowane przez Tygrysek_aa Czas edycji: 2009-12-28 o 11:55 Powód: dodane złe zdjęcie |
|
|
|
#966 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Moja suknia jest juz zamowiona, w kolorze ecru Z wyborem nie mialam problemu, ale teraz nie wiem co dalej, jakie dodatki, jakie kwiaty, co z wlosami ktore nie sa zbyt dlugie (jak na zdjeciu), no i problem posiadaczki okularów, zakladac na slub czy zastapic soczewkami. Slub w sierpniu, takze mam jeszcze troche czasu, ale wiadomo jak jest... Poradzcie cos, prosze
|
|
|
|
#967 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez capricorno Czas edycji: 2009-12-28 o 20:05 |
|
|
|
|
#968 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
też jestem na etapie poszukiwania sukienki i jak na razie jestem przerażona, bo przy żadnej nie poczułam porywu serca i nieodpartej pewności, że to ta jedyna I co gorsza, mam wrażenie, że przy żadnej tego nie poczuję... to straszne i zazdroszczę tym z was, które wybór już mają za sobą. Ostatnio w necie znalazłam fajną sukienkę (zdjęcie poniżej), ale nie mam pojęcia z jakiej jest kolekcji, ani jaki to producent. Może wy wiecie?
|
#969 |
|
Raczkowanie
|
wydaje mi się że to kiecka z salonu Mot a Mot ale musiałabyś sprawdzić
|
|
|
|
#970 |
|
Przyczajenie
|
Two by rosa clara - model camelia www.rosaclara.es
|
|
|
|
#971 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#972 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A nie wiecie czy u nas można gdzieś te kiecki zmierzyć? ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
No cóż, już chyba takie moje szczęście, że sukienki, które mi się podobają są albo daleko, albo w ogóle nieosiągalne... A szyć sukienkę ze zdjęcia bez uprzedniego przymierzenia to zbyt wielkie ryzyko.
|
|
#973 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie Panny Młode 2010
![]() Ja dzisiaj właśnie wybrałam moją wymarzoną suknię - jest zjawiskowa ![]() http://www.suknieslubne-agora.pl/upload/1098.jpg Co o niej myślicie?? Może podpowiecie mi jakieś dodatki?? Jestem taka podekscytowana ![]() Buziaki Izabela
|
#974 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
Edytowane przez Kori Czas edycji: 2009-12-29 o 19:51 |
||
|
|
|
#975 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przejrzalam juz caly watek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=238191 i zapisuje po prostu te fryzury ktore mi sie podobaja, pojde z nimi do mojej fryzjerki i mam nadzieje ze cos sie uda zrobic. Jak macie jakies zdjecia fajnych fryzur z wlosow takich max do ramion to wklejajcie prosze
|
|
|
|
|
#976 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#977 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba już znalazłam "prototyp"swojego ideału
Nie potrafię wkleić zdjęcia więc http://www.rigore.pl/Modele_1/index.html model Diana Aczkolwiek ja wolę białą!Widziałam ją w kolorze łososiowym, ale w białym nie miałam okazji Co o niej myślicie?Fryzurka dokładnie taka jak na modelce tylko z bordową różą. ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Zawsze możesz przedłużyć lub doczepic pasemka w identycznym kolorze włosów!Dobry fryzjer Ci doradzi Sukienka piekna.Widze ze masz ten sam problem co ja tzn krótkie wlosy.Tobie do sierpnia jeszcze urosna a mi do 5 lutego raczej nie.I co tu zrobic? [/QUOTE]
Edytowane przez fatal21 Czas edycji: 2009-12-29 o 22:43 |
|
|
|
#978 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Ciesze się bardzo, że podoba Wam się sukienka, którą wybrałam. Do Koniczyna111 - sukienka za wypożyczenie kosztuje mnie 2.400 zł - sporo, ale jak ją zmierzyłam to nie wyobrażałam sobie już siebie w żadnej innej i chyba właśnie taki efekt powinien być![]() A wesele mamy 7 sierpnia 2010 i już się nie mogę doczekać ![]() Buziaki Izabela
|
#979 |
|
Zadomowienie
|
beautygirl ślubujemy tego samego dnia
sukienke masz piekna
|
|
|
|
#980 |
|
BAN stały
|
Nareszcie! Znalazłam
Być może zostanę tu troszkę skrytykowana, bo suknia nie nalezy do najskromniejszych... Ale co z tego, że na początku marzyła mi się zwykła skromna suknia, skoro w ogóle do mnie nie pasowała... Mam 21 lat (teraz to już 22 rocznikowo ) mam drobniutką buzię, ogólnie jestem szczupła... więc potrzebowałam czegoś bardziej z pazurem... Poniższa suknia ma rozcięcie z boku, widać je dopiero gdy wysunę nogę do przodu, lub gdy usiądę, dlatego do kościoła zażyczyłam sobie, aby od kolana w górę były haftki, bym mogła je spiąć. Dekold też będzie mniejszy. Zastanawiam się tylko, czy nie podszyć góry sukienki materiałem...? I czy będzie pasował do niej welon? Jak myślicie? Bo dodatki i fryzura moim zdaniem muszą być do niej jak najprostsze... i im mniej tym lepiej...
|
|
|
|
#981 |
|
Przyczajenie
|
Ja wybiore jedna z tych sukienek.
Edytowane przez namdo Czas edycji: 2010-01-02 o 21:46 |
|
|
|
#982 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#983 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie przyszłe Panny Młode! Śliczne są propozycje Waszych sukien ślubnych. Ja mam problem w wyborze odpowiedniej dla mnie. Większość sukien jest z gorsetem, bez ramiączek. Ja mam małe piersi i nie mogę mieć takiej góry.
|
|
|
|
#984 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo podoba mi się ta sukienka. Ma zabudowaną górę, ale dół jest oryginalny. Co o niej sądzicie?
|
|
|
|
#985 |
|
Raczkowanie
|
No widzisz ty odwrotnie ja odwrotnie.Ja mam spore piersi wiec rozgladalam sie za sukienkami na ramiaczkach zabudowanymi zeby mi sie nic ze tak napisze nieestetycznie nie >wylewalo>.moim zdanie ladnie wygladaja te gory gorsetowe na malych piersiach.Przymierzalas juz jakies czy na razie tylko tak wirtualnie?
|
|
|
|
#986 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobrze dobrana gorsetowa góra wygląda świetnie na małych piersiach. To własnie raczej suknie ramiączkowe sprawdzają się przy dużym biuście...
Prosze nie snuć przypuszczeń, tylko zapraszam do mierzenia sukien
|
|
#987 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gorset, dekolt z wycięciem np. w serce, który bedzie wyposażony np. w doszyte miseczki może bardzo ładnie wyeksponować Twój biust. Zabudowane góry są raczej dla dziewczyn o dużych piersiach, żeby je ustabilizować i optycznie nieco zmniejszyć. Szkoda, że zdjęcie jest takie małe.
|
|
|
#989 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja w ogóle nie mam biustu a w sukniach gorsetowych wyglądam dobrze. No i polecam suknie z porzadnym gorsetem, poduszkami, Sincerity, J. Alexander, Pronovias,San Patick, La Sposa. Żadnych cieniutkich gorsetów like a Cymbeline. Zapraszam Cię także na lobby biuściastych na gazeta.pl, bo coś takiego jak "A" prawie nie wystepuje i najprawdopodobniej nosisz źle dobrany stanik ( ja przymoim całkowitym bezbiuściu mam rozmiar 65 C).
|
|
|
#990 |
|
Raczkowanie
|
Powiększyłam zdjęcie sukni, które wstawiłam wcześniej. Mam nadzieję, że lepiej widać.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.

I co gorsza, mam wrażenie, że przy żadnej tego nie poczuję... to straszne i zazdroszczę tym z was, które wybór już mają za sobą. Ostatnio w necie znalazłam fajną sukienkę (zdjęcie poniżej), ale nie mam pojęcia z jakiej jest kolekcji, ani jaki to producent. Może wy wiecie?
Pobieramy się po 12 latach - 26.06.2010