|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XII
Polly, Ty masz Theoremę, czy co to było... :rollees:
Jeśli kiedykolwiek starczy mi sił i odwagi, żeby podzielić się z Wami tym paskudztwem, zrobię to. Teraz nie dam rady... Jutro piszę referat. Zdążę, prawda... |
|
|
|
#482 |
|
Nindżopesz
|
Wiecie, czytam o Waszych zmaganiach z nauką i dochodzę do wniosku, że to wszystko było mi obce
Się robiło ściągi, pisało gotowce, czytało na chybcika streszczenia od znajomych i jakoś to leciało. I mam te swoje 3 litery
|
|
|
|
#483 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Czy ktoś zna norweski i wie co to znaczy "Langt nord i Trollebotten"
bo ja mam tylko skojarzenie oststniego wyrazu z tyłkami troli W sumie i racja, nie musi. Podzielę się bez jej wiedzy ![]() foch Przepraszam ![]() Ale zawsze możemy się lepiej poznać? ![]() Dobra, już nic nie mówię, Madzik patrzy.. ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- A na jaki temat? Może wspólnymi Barowymi siłami..?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#484 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
No ale dzięki temu zawsze solidnie nauczona zdawałam wszystko w pierwszym terminie i miałam potem 4 miesiące wakacji
|
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#486 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Ja wiem..? Potrzebujesz 5 osób. Jedna napisze o próbowaniu, druga o pokoju, trzecia o regulacjach, czwarta o konfliktach, a piąta o Cyprze.
A Ty tylko poskładasz to do kupy ![]() Na razie spadam, lecę do koleżanki, będę kocią mamą przez ten tydzień
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, to sprawuj się dobrze
|
|
|
|
|
#488 | ||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale nie ma co martwić się na zapas, no nie? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Weźcie się wstawcie za mną, chociaż trochę, no
|
||||||||
|
|
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
Gryx, a co, tak Ci źle u Madziczki...?
|
|
|
|
#490 | ||
|
Zakorzenienie
|
Właśnie dobrze jest Toż się wstawiam właśnie...mimo że tak brzydko o mnie mówiłeś(pisałeś znaczy) ![]() I wyłaź z tej torby kurde blaszka..... ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Pin up no ileż można z tą samą?
|
|
#491 |
|
Zakorzenienie
|
Polly - ale ja to ona cię zawiadamia?
Matko, jak czytam o takich bezczelnych zachowaniach to aż mną telepie Rozumiem, że ją poinformowałaś, że wybierać niech się wybiera, ale ty masz swoje plany?![]() Gryksiu - ale ja naprawdę nie rozumiem czego ty narzekasz? Źle ci z taką piękną, seksowną, inteligentną żoną jak ja? Toż taka żona to SKARB
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-12-29 o 19:52 |
|
|
|
#492 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zapominaj się....![]() Dziewczyny wygrała coś któraś kiedyś w Elle ..pytam bo już mnie 2 miesiące idzie nagroda i ![]() coś któraś kiedyś...hihihi
|
|
#493 |
|
Zakorzenienie
|
Skarbiątko, nie mam pojęcia - nie wypowiem się bez doświadczenia
![]() Gryx niech powie
|
|
|
|
#494 |
|
Nindżopesz
|
Kameno, o norweskim mam tylko takie pojęcie, że kończą wyspy na "-oya" ale google podpowiada, że "langt fra" oznacza "daleko od", czyli langt można od biedy potraktować jako daleko (można? pewnie, że można), natomiast "nord" brzmi podejrzanie "północ-nie" (w sumie Norge to Norwegia a norsk norweski itp.). Bym szczelała w "daleką północ" i "trollowe zadki", a co
|
|
|
|
#495 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
aleście naprodukowali!
![]() Cytat:
W końcu coś pękło,się zmieniło... Teraz jestem jedzą i mam wszystko gdzieś ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
przełamałam się, zwierzyłam , zaufałam... a ona wykorzystała to przeciwko mnie ![]() jak z nimi skończę, to już się nie bedą do niczego nadawać... Cytat:
![]() skoro już i tak się obnażyłeś... to co Ci szkodzi dać foty w negliżu? ![]() ![]() księciem zamienionym w Bestię? ![]() "ten od Mai " - jak to fajnie brzmi... ![]() wreszcie mam faceta!!! ![]() Cytat:
oj, bo się zezłoszczę i NAWIEDZĘ Cię we śnie
|
|
#496 |
|
Nindżopesz
|
O, a na "botten" google pięknie wyrzuciło rysunki szkieletów - więc "szkielety/kości trolli"?
|
|
|
|
#497 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja jestem osobisty Skarb swojego mężusia ukochanego
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Daleko na Północy, gdzie szkielety troli się walają..."
|
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#500 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() To i moja, początek bajki: "Daleko, daleko na Północy, gdzie mężczyźnie wyglądają jak trolle a kobiety mają chude tyłki..." Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2009-12-29 o 20:10 |
|
|
|
|
#502 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja mam lepszy metal: Daleko na Północy, gdzie kobiety wyglądają jak tyłki trolli... ZUOOOOOOOO
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
Zmęczona jestem. Kurka, to zmęczenie nie przechodzi
Dobrze się czuję tylko w weeekendy śpiąc choćby tylko do 8.30. Jestem zła - przyjeżdżam do domu i stać mnie praktycznie tylko na siedzenie przy kompie
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#504 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Madziczka, ja też. W wolne dni śpię średnio do 14, wstaję zmęczona, wściekam się o byle co na TŻta albo płaczę nad jakąś pierdołą. Zmęczenie, stres. Najgorzej, że zaczęłam poprawiać sobie humor winem - za często. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2009-12-29 o 20:24 |
|
|
|
|
#505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przejdzie... wiosną ja chcę w sen zimowy!!!!!
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-29 o 20:22 |
|
|
|
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
Madziczko
![]() Może poranna gimnastyka? ![]() Śpiewamy metal?? |
|
|
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
To musiałabym o 4.00 wstawać Ja po prostu stwierdzam, że musiałabym chodzić spać maks 21-22.00, żeby mieć ok.8 h snu. W praktyce rzadko mi się to zdarza, bo po prostu.... szkoda mi wieczoru, próbuję po pracy złapać trochę czasu dla siebie, żeby mieć cokolwiek z dnia. Mama się śmieje, że to rozumie, ale kiedyś się w końcu złamię i padnę o tej 21.00
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-12-29 o 20:29 |
|
|
|
#508 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
![]() najgorsze jest to ze naprawde chce sie z nią zobaczyc,no ale czemu kurna nie powiedziała wczesniej - nie jestem gotowa ani psychicznie ,ani fizycznie, ani nerwowo, ani finansowo, ani czasowo na 3 dniowe odiwedziny .....ja po prostu stara jestem i taki spontam to nie na moje nerwy-=zreszta ja mam zawsze syf w chacie i musze długo sprzątac jak ktos ma przyjechac, no i czyms nakarmic trza...nie żebym komus załowała, ale mi sie nie chce, źle sie czuje (zreszta wiecie )...ja musze sie dłuzej nastrajac na takie wizyty, no a w ogóle to po ptokach.....bo mam inne plany. no i jestem zła
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-12-29 o 20:32 |
||
|
|
|
#509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytalam o niej na pudlu hehGryxie - a jaki z Ciebie ladny chlopak!! Jak ja nienawidze Sylwestra... Tego 'przymusu' do swietnej zabawy. Spedow, 'super' imprez, 'chu...steczkowych' imprez, tego odliczania do kolejnego roku... A potem 1szy dzien kolejnego roku... I powrot do roboty i jechane examiny moje... Jak Melk pisze, ze juz sie uczy to mnie stres tez zaczyna brac, tez musze zaczac... Dwa mam. Praca full time, dom i egazminy... Goodbye to my social life in Jan 2010... Dobrze tylko, ze bedac ZNOW (!!!) studentem mam znizeczki w sklepach to korzystam. Zadoscuczynienie. I swiadomosc, ze jesli cudem i stresem zalicze ten rok i byc moze dwa kolejne to czeka na mnie niezla kasiora miesiecznie. Powydawalam troche kasy w sklepach dzis, nie wazne ile kupie i tak pozniej otwieram szafe z mysla 'nie mam sie w co ubrac'. No i kolejne buty kupilam... Edytowane przez hecate Czas edycji: 2009-12-29 o 20:35 |
|
|
|
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
Polly - doskonale cię rozumiem
Tez jestem stara, bo "spontonów" nie znoszę. Też lubię mieć czas, żeby się nastroić, przygotować
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:50.

Się robiło ściągi, pisało gotowce, czytało na chybcika streszczenia od znajomych i jakoś to leciało. I mam te swoje 3 litery 

Na tyle to się chyba jeszcze nie znamy 

nie zapominaj się....