etorebka.pl część IV - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-29, 16:02   #3631
PaulinaPPP
Zadomowienie

Dot.: etorebka.pl część IV

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Jest promocja tygodnia - brązowa NOEL tylko 10 zł tańsza nie postarali sie
Szkoda też mnie ona nie interesuje

Cytat:
Na które torebeczki padło
Z Andi jest podobnie ładnie wygląda tylko w ręku na ramieniu na długim pasku układa się okropnie - ja jej tak nie noszę bo traci swój urok za to w ręku lub na zgięciu łokcia ślicznie
Zamawiam dopiero wieczorem ale chyba weznę jednak Cesi Elvie bardzo mi się podoba ale fasonem mam już podobne a taką jak Cesi jeszcze nie oczywiście Landi jeszcze i tu właśnie jest pytanie bo miała być czerwona Liya a zobaczyłam teraz Noreen Coś czuję że będę musiała przesunąć zamówienie bo nie mogę się zdecydować

Cytat:
Napisane przez martalady83 Pokaż wiadomość
Ja dokladnie obejrzalam Ane, ktora kupilam mamie i na poczatku bylam zachwycona. Ale ponosilam troche na dlugim pasku i teraz sie zastanawiam czy ja sobie sprawic. Jak dla mnie pasek jest za cienki, przez co torebka nie chce ladnie sie ulozyc, wisi smetnie, jakas taka pognieciona. Za to bez paska podoba mi sie, tylko czasem trzeba tez ponosic na ramieniu. Ot, dylemat.
Ja mam Andi i Anę i moim zdaniem jak są one wypchane to na długim pasku tak średnio się prezentują , najlepiej chyba wyglądają na "zgięciu" ręki ja przeważnie tak je noszę

Cytat:
Napisane przez sabi Pokaż wiadomość
Brązowa i niebieska, 20 zł tańsze ... (59 z 79, chyba, że kosztowała w promocji 69 zł, a ja tego nie pamietam?)

Na mojej Amberlyn pojawiły się jakieś ciemne przebarwienia
Czyszczenie nie pomogło.
Nie wiem co to jest, zmokła, czy co?
Powiem ci że ja ostatnio też jakby coś takiego zauważyłam...ale nic nie czyscilam...czyżby moja dobra passa bez reklamowania też się skończyła ale nie nosiłam jej teraz chyba z tydzień nie mam dobrego światła akurat w domu muszę jej się dokładnie przyjrzec w swietle dziennym

Cytat:
Napisane przez detektyw2022 Pokaż wiadomość
Witam po świętach wstawiam zdjęcia czarnej any jestem z niej zadowolona jest duża a właśnie takiej torebki potrzebowałam, jedyne co mi się w niej nie podoba to czarna nitka na samym środku torebki, na szczęście nie przyciąga uwagi
Fajniutka

Cytat:
Dodaje zdjęcia mojego drugiego świątecznego prezentu noreen jest po prostu świetna do tej pory nie stwierdziłam żadnych wad jest moją ulubioną e torebką
Bardzo mi się podoba , sama o niej myślę i dziekuję za zdjęcia

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
szkoda, ze promo tygodnia to noel, no ale trudno
kliknelam nene i elvie (nie dla mnie, ja elvie mialam i sie jej pozbylam jakis czas temu)
Czemu pozbyłaś się Elvie wszyscy tak ją zachwalają?

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Mi się podoba właśnie bardziej na drugim zdjęciu. Mam zieloną z takim miękkim właśnie zamkiem i mi to nie pasuje. A nitki na środku można się pozbyć, torebka zyskuje na wyglądzie, a fałdy układają się tak samo, bo są od góry ponad nitka i tak połączone.
Zauwazyłam, że Andi i Ana są w dwóch wersjach właśnie: z miękkim, falującym zamkiem i takim usztywnionym. Andi mam usztywnioną i to mi się bardziej podoba. A zwróciłam uwagę, że na zdjęciach Kali Andi ma taki właśnie falujący zamek, co mnie zaskoczyło. Na żadnych zdjęciach wcześniej nie było takiego zamka przy Andi.
W mojej Andi i Anie mam właśnie te falujące zamki trochę mnie to denerwuje
PaulinaPPP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 16:26   #3632
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinaPPP Pokaż wiadomość
Zamawiam dopiero wieczorem ale chyba weznę jednak Cesi Elvie bardzo mi się podoba ale fasonem mam już podobne a taką jak Cesi jeszcze nie oczywiście Landi jeszcze i tu właśnie jest pytanie bo miała być czerwona Liya a zobaczyłam teraz Noreen Coś czuję że będę musiała przesunąć zamówienie bo nie mogę się zdecydować
Jednak Cesi ? Ależ Ty jesteś niezdecydowana
Bierz Liye . Noreen zdążysz jeszcze kupić bo jest z nowej kolekcji, a Liya to stara torebka

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 16:53   #3633
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny
I ja uległam urokowi etorebek- dzisiaj zamówiłam elvie i ane (czarną). Mam nadzieję, że będę z nich zadowolona
Zdjęć było już wklejanych sporo, więc nie wiem czy jest sens wrzucać kolejne- w każdym bądź razie gdyby któraś chciała to niech napisze, jak tylko torebki dojadą do mnie i się rozprostują to cykne im fotki
Pewnie, że chcemy fotki!! Gratuluje zakupu!!

Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość
Ja wszystkim zastanawiajacym sie odradzam Ane, nie wiem, moze jestem jakas inna, ale ta torebka totalnie mnie zawiodla takze po nowym roku mam zamiar jej sie pozbyc.
Nie dziwie Ci się..ja równiez nie jestem nią zachwycona, ale się przekonałam..

Cytat:
No wiec jezeli chodzi o Ane to nie uklada sie tak jakbym chciala chcialabym, zeby przy noszeniu ukladala sie tak http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1259575928 a ona uklada sie tak https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1260619170 zamkiem do gory. Moze to komus nie przeszkadza, mi sie to nie podoba juz nawet zaczelam ja przechowywac z tym zamkiem schowanym do srodka liczac ze sie jakos ulozy, ale niestety. poza tym torebki trzymam w szafce, leza sobie w tych etorebkowych workach, i Ana jest za kazdym razem pognieciona, straznie mnie to irytuje. I ta nitka po srodku, tragicznie to wyglada. Nie wchodzi na ramie, a na dlugim pasku uklada sie beznadziejnie, wiec ogolnie jest niewygodna.
Zgodzam się z Tobą To sa jej minusy..

Cytat:
Witam po świętach wstawiam zdjęcia czarnej any jestem z niej zadowolona jest duża a właśnie takiej torebki potrzebowałam, jedyne co mi się w niej nie podoba to czarna nitka na samym środku torebki, na szczęście nie przyciąga uwagi
Ta nitka jest okropna.. ja własnie zastanawiam się aby ja uciąć w swojej

Cytat:
Dodaje zdjęcia mojego drugiego świątecznego prezentu noreen jest po prostu świetna do tej pory nie stwierdziłam żadnych wad jest moją ulubioną e torebką
Fajna

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 17:05   #3634
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justysia171 Pokaż wiadomość
, dlatego lubię właśnie Kraków
szperam ciągle po tej stronie etorebki i myślę co by tu sobie zamówić
Mieszkalam tam jeszcze niedawno podczas studiow, wiec strasznie tesknie za zakupami w Krk
Ja tez sie wlasnie zastanawiam czy czegos nie zamowic, bo kasa byla odlozona, no ale skoro Andi pudrowej nie bedzie...
Dziewczyny czy kolor Elvi rozni sie od szarej Andi Bo ta niby ma wrocic...

Cytat:
Powiem ci że ja ostatnio też jakby coś takiego zauważyłam...ale nic nie czyscilam...czyżby moja dobra passa bez reklamowania też się skończyła ale nie nosiłam jej teraz chyba z tydzień nie mam dobrego światła akurat w domu muszę jej się dokładnie przyjrzec w swietle dziennym

W mojej Andi i Anie mam właśnie te falujące zamki trochę mnie to denerwuje
Nie straszcie mnie z ta Amber...
Tak piszecie o tych falujacych paskach A moze dac sobie definitywnie spokoj z ta Andi...Juz mam metlik w glowie...
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 17:27   #3635
karolinaa
Wtajemniczenie

a ja strasznie żałuję że nie kupiłam tej torebki jak były inne kolory patrząc w katalogu to pięknie się prezentuje : brązowy (karmelowy ?) i brudny róż a zielona to do niczego mi się nie przyda może wróci na wiosnę ??
http://etorebka.pl/s03.php?f=0117#

Chcesz podarować uśmiech dzieciom wyślij kartkę więcej na: http://marzycielskapoczta.pl/
karolinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 17:28   #3636
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinaa Pokaż wiadomość
a ja strasznie żałuję że nie kupiłam tej torebki jak były inne kolory patrząc w katalogu to pięknie się prezentuje : brązowy (karmelowy ?) i brudny róż a zielona to do niczego mi się nie przyda może wróci na wiosnę ??
Napisz maila do etorebki i spytaj, czy wróci
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 17:30   #3637
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Rzeczywiście fajna ona jest.. ta zieleń nie jest zbyt ładna..szkoda, że nie ma karmelowej

Stary 2009-12-29, 17:39   #3638
a*a*a*
Ania

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
Mam tylko Elvie, ale mogę tylko powtórzyć to co dziewczyny pisały już tu kilkakrotnie. Tak, to są zupełnie inne szarości. Elvie ma ciepły beżowo- szary odcień. A Andi chyba typowo szary. Ale lepiej niech wypowie się ktoś kto ma je obie
Stary 2009-12-29, 17:44   #3639
iwona200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a*a*a* Pokaż wiadomość
Mam tylko Elvie, ale mogę tylko powtórzyć to co dziewczyny pisały już tu kilkakrotnie. Tak, to są zupełnie inne szarości. Elvie ma ciepły beżowo- szary odcień. A Andi chyba typowo szary. Ale lepiej niech wypowie się ktoś kto ma je obie
Ja MIAŁAM obie I faktycznie Andi to taki typowo szary kolor, a Elvie to taka szarość jakby przełamana beżem
iwona200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 17:46   #3640
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Różni się i to bardzo. Elvie jest beżowa, a Andi to taki typowy szary

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2009-12-29, 18:24   #3641
zoola08
Zadomowienie

GG do zoola08

a mi z etorebki odpisano iż szara andi bedzie pod koniec stycznia a pudrowej raczej juz nie bedzie ......

ale mi sie wydaje ze pudrowa andi wroci, coraz wiecej dziewczyn sie o nią pyta wiec mysle ze ją przywrócą....
zoola08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 18:28   #3642
witch_18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoola08 Pokaż wiadomość
a mi z etorebki odpisano iż szara andi bedzie pod koniec stycznia a pudrowej raczej juz nie bedzie ......

ale mi sie wydaje ze pudrowa andi wroci, coraz wiecej dziewczyn sie o nią pyta wiec mysle ze ją przywrócą...
Oby,bo mi ona od dluzszego czasu chodzi po glowie i chcialam ja zamowic jakos blizej wiosny

Na razie zmobilizowałam się do zamówienia szarej Any i Amberlyn
zapraszam
witch_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 18:31   #3643
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
Czemu pozbyłaś się Elvie wszyscy tak ją zachwalają?
niewygodnie nosilo mi sie ją na ramieniu (byla taka upchnieta wtedy), a na dlugim pasku nie podobalo mi sie jak sie ukladala (troche sie odksztalcala)
no, ale ile osob tyle opinii
Stary 2009-12-29, 18:36   #3644
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoola08 Pokaż wiadomość

ale mi sie wydaje ze pudrowa andi wroci, coraz wiecej dziewczyn sie o nią pyta wiec mysle ze ją przywrócą....

Mam nadzieję, że wróci pudrowa Andi, bo również ja się na nią piszę

Dziewczyny własnie zamówiłam i zapłaciłam już za Elvi i zamówiłam dodatkowo Noel jasno-brązową. Doszłam do wniosku, że nie mam torebki w takim odcieniu i zdjęcia w real katalogu pomogły mi podjąć decyzję.

Stary 2009-12-29, 18:36   #3645
sabi
Zadomowienie

GG do sabi

Cytat:
Wyszorowałam wodą (jeszcze raz), a później preparatem do czyszczenia skórzanych mebli i akcesoriów, i zeszło .
Jeśli to był brud, to bardzo dziwnie usytuowany, zwłaszcza, że spód torebki jest idealnie czysty, i nie ma na nim zacieków.
Całe szczęście, na razie ominie mnie reklamacja.

Cytat:
tu właśnie jest pytanie bo miała być czerwona Liya a zobaczyłam teraz Noreen Coś czuję że będę musiała przesunąć zamówienie bo nie mogę się zdecydować
Radzę tak jak Iduś: bierz najpierw Liyę, bo Noreen ma większe szanse na to, że pobędzie w ofercie dłużej .
Decyduj się wreszcie i przestań się zachowywać, jakby to było Twoje ostatnie zamówienie etorebek!!
Ain't so far down
sabi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-29, 18:53   #3646
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
.

Radzę tak jak Iduś: bierz najpierw Liyę, bo Noreen ma większe szanse na to, że pobędzie w ofercie dłużej .
Decyduj się wreszcie i przestań się zachowywać, jakby to było Twoje ostatnie zamówienie etorebek!!

Zgadzam się z Dziewczynami

Stary 2009-12-29, 19:02   #3647
karolag22
Zadomowienie

Przeczekam ten styczen i wstrzymam sie na razie z zakupami, jak przyjdzie ta ich dostawa to sie zdecyduje - Elvi rzeczywiscie jest bardziej bezowa, wiec skoro Andi to typowy szary to moze ja wezme...Zobaczymy...Na razie kasa lezy...I kusi by ja wydac
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 19:18   #3648
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Wyszorowałam wodą (jeszcze raz), a później preparatem do czyszczenia skórzanych mebli i akcesoriów, i zeszło .
Jeśli to był brud, to bardzo dziwnie usytuowany, zwłaszcza, że spód torebki jest idealnie czysty, i nie ma na nim zacieków.
Całe szczęście, na razie ominie mnie reklamacja.
Uff no to całe szczęście

Cytat:
Przeczekam ten styczen i wstrzymam sie na razie z zakupami, jak przyjdzie ta ich dostawa to sie zdecyduje - Elvi rzeczywiscie jest bardziej bezowa, wiec skoro Andi to typowy szary to moze ja wezme...Zobaczymy...Na razie kasa lezy...I kusi by ja wydac
To tylko miesiąc, więc na pewno wytrzymasz

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2009-12-29, 20:50   #3649
anah
Zakorzenienie

Cytat:
cos mi sie wydaje, ze gdyby miała wrócić, to juz by wróciła, ale warto w tej sprawie do nich napisać. ja mam ta brązową. Chodziłam z nia wiosną i latem i jestem bardzo zadowolona. Super torba. Wiele dziewczyn ja zamawiało, może już którejś sie znudziła?
anah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 20:54   #3650
alufa
Zakorzenienie

DHL niebawem wręczymi Twilę
miejcie się na baczności
alufa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 21:03   #3651
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez a*a*a* Pokaż wiadomość
W katalogu są gdzieś moje zdjęcia Elvie i Andi razem. Elvie to ciepła szarość, taka kremowo-beżowa. A Andi ma taki zimny, gołębio-szary kolor.

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Cytat:
Napisane przez ألكساندرا Pokaż wiadomość
Ooo... a mogłabyś pokazać zdjęcie jak to wygląda? też się zastanawiam, żeby tą nitkę usunąć...
Postaram się po Nowym Roku wstawić fotkę.

I dziękuję komuś za skorzystanie z kodu! Pochwal się zakupem
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 21:06   #3652
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alufa Pokaż wiadomość
DHL niebawem wręczymi Twilę
miejcie się na baczności
HIHI To ja czekam na fotki!!

Stary 2009-12-29, 21:10   #3653
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Brązowa i niebieska, 20 zł tańsze ... (59 z 79, chyba, że kosztowała w promocji 69 zł, a ja tego nie pamietam?)

Na mojej Amberlyn pojawiły się jakieś ciemne przebarwienia
Czyszczenie nie pomogło.
Nie wiem co to jest, zmokła, czy co?
Hmmm takie plamy to dziwna sprawa - nie powinny po deszczu się zrobić ? ;(

A co do Noel to niebieska była od dawna za 59 zł a brązowa ostatnio dość długo po 69 zł (wiem bo kupowałam mamie na prezent ) Tak więc dali 10 zł zniżki na brązową
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 21:11   #3654
Papiszynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Mi też ten zamek w Andi układa się do góry , ale nie przeszkadza mi to
W Andi owszem, ale akurat w tym wypadku w ogole mi to nie przeszkadza bo ona jest piekna, piekna, piekna!

Cytat:
Hmmm...No nie powiem - troche mnie to zasmusilo, bo myslalam nad kupnem zielonej...
Moze sie nie sugeruj, dziewczyny pisza ze sa zadowolone najlepiej to chyba sprawdzic na sobie, kazdy ma inne oczekiwania wobec torebki.

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
P
Nie dziwie Ci się..ja równiez nie jestem nią zachwycona, ale się przekonałam..

Zgodzam się z Tobą To sa jej minusy..
To jednak wszystko ze mna w porzadku ja moze tez bym sie przekonala, ale wole w jej miejsce kupic torebke, ktora pokocham

Ja wam mowilam, bierzcie pudrowa Andzie poki jest, a wy sie nie sluchalyscie to macie za swoje jeeny, jak wchodze na ten watek, to tak sie ciesze, ze ja kupilam
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 21:12   #3655
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmm takie plamy to dziwna sprawa - nie powinny po deszczu się zrobić ? ;(

A co do Noel to niebieska była od dawna za 59 zł a brązowa ostatnio dość długo po 69 zł (wiem bo kupowałam mamie na prezent ) Tak więc dali 10 zł zniżki na brązową
To widzę, że znowu etorebka robi ludzi w konia

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2009-12-29, 21:25   #3656
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie wygląda -prosta i klasyczna czyli się szybko nie znudzi
Co do nitki - to dziewczyny o tym pisały - można ją przeciąć i nie zostaje ślad żaden ... Bo rzeczywiście ta nitka uroku nie dodaje

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
sabi - spróbuj zareklamować ją

A ja sobie obdarłam pasek w Elvie chciałam go rozprostować, obciążyłam torebkę zaczepiłam pasek, powiesiła na drzwiach i on się zsuwał (tak jak się zsuwał tak się zdzierał ale aż tak bardzo tego nie widać )

Ta czarna Ana coraz bardziej mi się podoba
no to nie fajnie z tym paskiem ... dobrze że to nie torebka, chociaż to znak że trzeba uważać - miękka skórka łatwo się zdziera i niszczy - chociaż wygląda ładniej niż sztywna i mocna

Cytat:
no no - ciekawie wygląda bardzo lubię szare torebki ... A czy ona jest lekko lakierowana czy to efekt lampy błyskowej?

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
szkoda, ze promo tygodnia to noel, no ale trudno

kliknelam nene i elvie (nie dla mnie, ja elvie mialam i sie jej pozbylam jakis czas temu)

Jeszcze zamieszczam odp na mojego maila

Odpowiedz etorebki:

ale moze tylko tak mowia, a andi wroci w tym lutym...
Zawsze trzeba mieć nadzieję Kiedyś pisali że Emilki czarnej już nie będzie a była ostatnio przed nową kolekcją i podobno znów ma być w styczniu ... Więc może i Andi pudrowa? Piszcie dziewczyny z pytaniem o Andi pudrową to zamówią

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Mi się podoba właśnie bardziej na drugim zdjęciu. Mam zieloną z takim miękkim właśnie zamkiem i mi to nie pasuje. A nitki na środku można się pozbyć, torebka zyskuje na wyglądzie, a fałdy układają się tak samo, bo są od góry ponad nitka i tak połączone.
Zauwazyłam, że Andi i Ana są w dwóch wersjach właśnie: z miękkim, falującym zamkiem i takim usztywnionym. Andi mam usztywnioną i to mi się bardziej podoba. A zwróciłam uwagę, że na zdjęciach Kali Andi ma taki właśnie falujący zamek, co mnie zaskoczyło. Na żadnych zdjęciach wcześniej nie było takiego zamka przy Andi.
Hmmm u mnie w szarej Andi zamek jest sztywny i prosty nic nie faluje - nie musiałam też tego specjalnie układać - po prostu tak było od nowości Może mają rzeczywiście 2 wersje zamka ?

Edytowane przez maggie82
Czas edycji: 2009-12-29 o 21:26 Powód: literówka
Stary 2009-12-29, 21:29   #3657
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:

Ja wam mowilam, bierzcie pudrowa Andzie poki jest, a wy sie nie sluchalyscie to macie za swoje jeeny, jak wchodze na ten watek, to tak sie ciesze, ze ja kupilam
I teraz żałujemy No, ale nie pozwoliłam aby Elvi mi tak zniknęła i cieszę się, że pojutrze będzie już u mnie

Cytat:
To widzę, że znowu etorebka robi ludzi w konia
Niestety taki jest biznes...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-29, 21:31   #3658
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Zawsze trzeba mieć nadzieję Kiedyś pisali że Emilki czarnej już nie będzie a była ostatnio przed nową kolekcją i podobno znów ma być w styczniu ... Więc może i Andi pudrowa? Piszcie dziewczyny z pytaniem o Andi pudrową to zamówią
Mi też się wydaje, że będzie. W końcu tyle osób już do nich napisało z zapytaniem o tą pudrową Andi . Mówi się "Klient Nasz Pan", więc ... Etorebko postaraj sie

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2009-12-29, 21:35   #3659
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Ok, nie ma sprawy dziewczyny- fotki będą. Mam nadzieję, ze kurier szybko przyjedzie, bo już mnie skręca tak nie mogę się doczekać

W ogóle to oczywiście zaczęłam oglądać już następne torebki, ale na razie muszę się powstrzymać Wiedziałam, że to się tak skończy: etorebka+dużo wolnego czasu+konto internetowe= bankrut
etorebka = uzależnienie ... a jeszcze wyprzedaże się w sklepach zaczęły co tu robić ?
Stary 2009-12-29, 21:36   #3660
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Mi też się wydaje, że będzie. W końcu tyle osób już do nich napisało z zapytaniem o tą pudrową Andi . Mówi się "Klient Nasz Pan", więc ... Etorebko postaraj sie
No własnie!! Mam nadzieję, że wezmą sobie do serca nasze błagalne maile

Maggie ja już ciuchów mam tyle, że daruje sobie wyprzedaże, dlatego tym razem zainwestowałam w torebki (ich nigdy nie mam wystarczająco dużo) i kupiłam sobie dwa komplety bielizny (i jestem zaspokojona).

Edytowane przez kaaamila1
Czas edycji: 2009-12-29 o 21:39
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości