|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
A szukasz czegoś? Ja w zeszłym roku po prostu do mojej starej małej czarnej dodałam wielką różę i zmieniłam biżuterię - od razu inna kreacja
Mpik82, u nas ferie zaczynają się od połowy stycznia, ale to jest dobra myśl, żeby już wtedy wziąć L4 ![]() Gabisun, to byłaś taka dzielna, jak ja zawsze jestem Cytat:
|
|
|
|
|
#3992 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nastaw sobie wczesniej zegarek , heheMiłych snów
|
|
|
#3993 |
|
Raczkowanie
|
Ale macie dziewczyny produkcję
Ledwo nadążyłam czytać Mpik, Lenko, trzymam mocno kciuki i wierzę, że testy będą baaardzo pozytywne ![]() ![]() Odnośnie testów, ja też stosuję i kupuję te tanie na allegro. Plus obserwowanie organizmu na razie bez mierzenia tempki i daje to ładny obraz własnego cyklu. Chociaż mi druga kreska nigdy nie wyszła dokładnie tak samo intensywna jak kontrolna, była co najwyżej zbliżona. Ale wierzę, że jest ok ![]() Lindsley, Zgadnij współczuję atmosferki i tego "specyficznego" zachowania rodzinki... Ale tu chyba nie ma innej rady jak tylko konkretna, rzeczowa rozmowa... W każdym razie na pewno warto spróbować ![]() ![]() U mnie w końcu troszkę pracy się zebrało i bardzo dobrze, bo zaczynałam kota dostawać... Może w końcu coś ruszy Dodatkowo mam zajęcie, bo zajmuję się tak troszkę taką przybłędą psiaczkiem... Śliczny piesek, ktoś go chyba wyrzucił i na dodatek albo skopał albo samochód potrącił, bo z łapką w górze chodzi... Wrrr, zatłukłabym po prostu takich ludzi
|
#3994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas na wątku trwa właśnie dobra passa, więc kto wie..![]() przypomniałaś mi o mojej pracy mgr heh dobra jestem ![]() mam takie pytanko jeszcze jakie leki p/bolowe można brać? słyszałam że paracetamol, czyli apap można? |
|
|
|
|
#3996 |
|
Zakorzenienie
|
Lenko
limit sie nie wyczerpal, bo mamy dopiero 3 nowe przyszle mamuski, a miejsc do zajecia jest 8 wiec jeszcze 5 powinno ujrzec IILindsley jak dla mnie ta sytuacja u Was w domu jest troche chora...ja bym sie nawet nie pytala o zgode tylko robila remont !!!!!!Gabisun mozna paracetamol, ale to tez sporadycznie tylko i lepiej nie brac nic w ogole w I trym. Edytowane przez aldii Czas edycji: 2009-12-29 o 21:54 |
|
|
|
#3997 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I bez takich myśli tu proszę!Jasiulek jak już się wygadałaś że przejeżdżasz tędy to nie odpuszczę i jak synuś będzie już na świecie (bo wcześniej mam zamiar konkretną demolkę zrobić w domku) zapraszam na kawusię i nie ma zmiłuj ![]() Jednocześnie przypominam Pomidorko że obiecałaś mi kiedyś spotkanie z brzuszkami w Toruniu więc ja proponuję jak już się zrobi cieplej to do Lenkiewicza na lody się wybrać i Jasiulka jeszcze zgarniemy ze sobą
|
|
#3999 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki drogie ja lece spac...ogromnie głodna jestem, ale jeść nie będe
bom i tak gruba -do zobaczenia jutro po 6.00 ehehe......alldi bierz L4od ferii i pamietaj koniecznie na zwolnieniu musi być oznaczenie "B", że to ciąża!!! całuski
|
|
#4000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomidorko dlaczego zmieniłaś avatarek? Tamten mi się bardziej podobał
|
|
#4001 |
|
Wtajemniczenie
|
Lenka i Mpik82 - trzymam kciuki
![]()
|
#4002 |
|
Zakorzenienie
|
Mpik mam nadzieję, ze się wyspisz, ja przed testem całą noc nie spałam
![]() Aldii wiedziałam, że będziesz wiedzieć |
|
|
|
#4003 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tym bardziej, że Ty masz termin porodu (o ile się nie mylę) w dzień mojego ślubu Więc będzie co świętować ![]() Pomidorko, dziękuję za wyjaśnienie odnośnie testów
|
|
#4004 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie miałam napisać, że musimy się spotkać z brzuszkami w Toruniu
Jutro będziemy na pewno, bo jedziemy teściowi powiedzieć. A jak się cieplej zrobi i przyjedziemy do teścia na noc, to dam znać i sobie rzeczywiście na lody pójdziemy, bulwar obspacerujemy i pogadamy "na żywo" ![]() Lenko, Mpik, miłej nocy ). Z rana zaglądam i chcę widzieć II i II ![]() Ja też już idę się myś i spać, bo mi się oczka kleją |
|
|
|
#4005 |
|
Zakorzenienie
|
Ale zaszalałyście!
Przeczytałam tylko pobieżnie Mpik, Lenka za testowanie.Pomidorko, mnie się też poprzedni avatar bardziej podobał Jutro jedziemy z mężem na zakupy, chce mi kupić szpilki na studniówkę, na którą idę z nim w styczniu Dobrej nocy Wam życzę
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
Kretencjo, to rzeczywiście wyjątkowy Sylwester. A pokażesz nam się odstawiona na studniówkę?
W spodniach idziesz, czy sukienka się szykuje? A awatar zmieniłam, bo ten wydawał mi się weselszy, a ja ostatnio chodzę z uśmiechem od ucha do ucha. Ale specjalnie dla was zmienię na poprzedni |
|
|
|
#4007 |
|
Zakorzenienie
|
pochwale sie brzuszkiem 37 tydz i 4 dzien
|
|
|
|
#4008 |
|
Raczkowanie
|
Elcia, wyglądasz uroczo, a brzuszek przepiękny
![]()
|
#4009 |
|
Zakorzenienie
|
jasiulku dziekuje za komplement
ja jakos sie sobie nie podobam jesli chodzi o twarz bo zbrzydlo mi sie w ciazy tylko brzuszek mi sie podoba
|
|
|
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
Ale fajny brzusio
![]() Ja się przyznam, że zapomniałam o zdjęciu, ale obiecuję poprawę
|
#4012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
elcia piękny brzusio
|
|
|
|
|
#4013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wklejaj wszystko co masz i może się przydać ![]()
|
|
#4014 |
|
Wtajemniczenie
|
elcia - fajny brzusio
![]() Dziewczyny uciekają na inny wątek
|
#4017 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki Posłusznie MELDUJE!!!!
Nie wiem czy napweno mam się co cieszyć,,, kreseczka jest bledssza od testowej,, ale jest i to po raz drugi,, może mam za niski poziom progesteronu???? Mąż mnie rano ucałował i się ucieszył nio i poszedł do pracki ...hehe a ja zamiast iść spać to już to przezywam i myśle czy nie iśc na Bete? o ktrorej najlepiej, czy na czczo...?hm.. jutro sylwek i jak w ciazy nie jestem to bym może i wypiła a tak to nic...suchutko będzie ...
|
|
#4018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zmykam
|
|
#4019 |
|
Zakorzenienie
|
mpik zrobisz test na Nowy Rok to będzie wyraźna krecha już pewnie , albo betę , ale jak dla mnie też gratulacjesię należą
gratulacje !!!
|
#4020 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i juz będe wszystko wiedziała ;-)
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.

:brzyda l:

nastaw sobie wczesniej zegarek , hehe
Dodatkowo mam zajęcie, bo zajmuję się tak troszkę taką przybłędą psiaczkiem... Śliczny piesek, ktoś go chyba wyrzucił i na dodatek albo skopał albo samochód potrącił, bo z łapką w górze chodzi... Wrrr, zatłukłabym po prostu takich ludzi
u nas na wątku trwa właśnie dobra passa, więc kto wie..

za testowanie.
W spodniach idziesz, czy sukienka się szykuje?