|
|
#511 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XII
\m/ grrrooOOOooarrrtaaak \m/
Mnie wspomnienia dawnych Sylwestrów rozrzewniają. Ile było szykowania! Maseczki, makijaże, depilacje, kreacje, sracje, manikiury... Teraz się martwię tylko żeby w stopy było ciepło, alkoholu starczyło do północy i nos się nie świecił
|
|
|
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
Madziczko, jak ja wracam z uczelni do mieszkania o 21:30, to po godzinie już mam odjazd... A nastepnego dnia rano zapieprzam jak kot z pęcherzem, żeby cokolwiek zrobić, ale takie życie... Wolę się wyspać.
Hecate, ja żadnego przymusu nie czuję w Sylwestra. Wyciągam nogi na kanapie i zestaw standardowy - słucham starego jazzu przy świecy. I mam wszystko w głębokim poważaniu. A teraz pokazuj buty. Red, a są w tych utworach jakieś wstawki na koloraturę? Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2009-12-29 o 20:37 |
|
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
|
a umiesz?
![]() bo ja w głośnym darciu japy jestem dobra Pin up - w gothic metalu masz soprany ![]() na początek możesz zaśpiewac np. to http://www.youtube.com/watch?v=i5SUSmedMm8 (nie bijcie za niszową Tarję ja ten kawałek uwielbiam )A jak koniecznie będziesz chciała duet, to ja zaśpiewam partię faceta
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-29 o 20:46 |
|
|
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
Moje plany na sylestra to wygodne kapciuszki, ciepły dresik, spory zapas piwa, chipsów i białego serka wiejskiego ( pychota w połączeniu z chipsami).
Normalnie full wypas
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#515 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pytanie mam..kolejne... a właściwie prośbę:polećcie odżywkę/maskę do siana żeby się zeń zrobiło gładkie i lśniące owłosienie...
|
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
Maju, dokładnie to wideo oglądałam przed świętami
I właśnie miałam wklejać to, że mogę co najwyzej zapewnić taki efekt jak w tej piosence od 2:47 do końca http://www.youtube.com/watch?v=ViYcOsdL8ao Skarbiątko - olej kokosowy Dabur Vatika, jak już mówiłam Na All za 20 zł z przesyłką. Odżywki sklepowe się chowają.
|
|
|
|
#517 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wersja do włosów blond też jest bardzo fajna |
|
|
|
|
#518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to dobra jesteś ![]() Ja mam taki głos, że nigdy nie piszcze, bo to już poza moją skalą... a tak? ![]() (śpiew gdzieś od 2:25 )http://www.youtube.com/watch?v=-rjgHLmRo4c
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-29 o 21:00 |
|
|
|
|
#519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakas presje spoleczenstwa coby uczcic mijajacy rok i wejsc w nowy z hukiem. Z tym, ze ja baluje prawie co tydzien. Piatek, sobota - wychodze. Czasami mam ciche weekendy jak mi sie nie chce tylka ruszac z kanapy. I nikt nie truje dupy od miesiecy, nie slysze planow co to zaloza w sobote, jak sie umaluja. Jak zabawa kiepska w sobote - trudno, w nastepna nadrobimy... A sylwek - ojejku cala ta atmosfera wyczekiwana na kij wie co... Te plany, specjalne kiecki... No i zabawa musi byc przednia. Bo jak to zle sie bawic.... Ja to w ogole zrobie towarzystwu numer stulecia i powiem ze ja nie wychodze nigdzie Bo taka mam ochote. Olac ten caly wieczor.Ja pamietam jako nastka jak ja pragnelam byc zapraszana gdzies, takie 'byc albo nie byc' pomiedzy rowiesnikami. Obciach byl przeciez zostac w domu, z rodzicami... Pozniej byly sylwki wyjazdowe z bylym - Te fajnie wspominam Nie sralismy sie specjalnie bo cale towarzystwo w glanach... Wyjezdzalismy zaraz po swietach i wtedy juz zaczynalismy impreze i wieczor sylwkowy nie roznil sie od innych specjalnie...Teraz mam opcje - posiedziec w domu, posiedziec w domu ze znajomymi, pojsc do znajomego i umrzec z nudow (dziala mi kolo na nerwa), pojsc na impreze do kogos, kogo widzialam dwa razy w zyciu ale zaproszenie na sylwka jest (tak przynajmniej bedzie troche ludzi... przypadkowych bo przypadkowych ale beda) albo isc do ulubionego klubu i modlic sie zeby nie bylo tak zimno jak rok temu, ze spik ware przytrzasnac chcial... No i o dojazd sie modlic... W 2gi dzien swiat ja sie tak wybrala do miasta... Za takse tam jak za zboze zaplacilismy.... no ale jak wybor jak autobusy juz nie jezdzily? |
|
|
|
|
#520 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
obczytam co tam piszą...miałam kiedyś wax ale kurde nie l'biotica tylko richards&appleby to było dzieło sztuki a tego nie używałam....
|
|
#521 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Mam zły nastrój-dziecko dalej chore,jutro idziemy do lekarza,muszę iść znowu na zwolnienie,a do tego Gryksio mnie wkurza Jesteś taki gruby,że ho ho
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
Taaa, w kadrze się nie mieści.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#523 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A z takich tradycyjnych Absolut Repair z profesjonalnej serii L'Oreala i taniutka maska kokosowa ta ---> http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...a-kokosowa.htm
|
|
#524 |
|
To ja :)
|
Skarbiątko, ja akurat WAXa odradzam, kiedys używałąm i był super, a w tym roku zrobiłam sobie powrótkę z rozrywki i siano sianem pozostało. Za to polecam Kallos Latte http://www.allegro.pl/listing/search...t=1&category=0
Albo maskę zielona Alfaparfa, np tutaj: http://www.allegro.pl/item863825804_...ream_ph_4.html Nie moja aukcja od razu zastrzegam, ale ja akurat u tego Sprzedającego kupuję kosmetyki do włosów.
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
Skarbiątko, nie wiem, ale ten mój ma jakieś bajery dodane, więc to raczej nie to samo...
Maju, ta Jejmość nie wykracza poza oktawę dwukreślną, więc dla sopranu technicznie nie byłoby to bardzo trudne, z kolei Tarja weszła pod koniec na oktawę trzykreślną, a to już wyższa szkoła jazdy. Winter, życzę dużo zdrowia dla dziecka, niech zdrowieje szybko
|
|
|
|
#526 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
zaczyna się zachowywć jak typowa anorektyczka
im bardziej chuda,tym mocniej marudzi i zaprzecza,że tak nie jest
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#527 |
|
Nindżopesz
|
Skarbiątko, ja od lat walczę z sianem, poza tym kiedyś koniecznie chciałam mieć proste włosy, trochę mi pomagały na początku oba waxy a teraz jestem zachwyconą maseczką Gloria (Winter wkleiła). Włosy są po niej naprawdę mięciutkie i w ładny sposób puszyste.
Phantoma jednak wolę w oryginale A na teledysku na sali same Maje
|
|
|
|
#528 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byle się dobrze słuchało ![]() Cytat:
W którym oryginale? Ja znam jeszcze z filmowej wersji ![]() Ale jakoś ta z pazurem do mnie najbardziej przemawia
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-29 o 21:36 |
||
|
|
|
#529 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Winterko zdrówka dla dzieciaczka ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dziękuję Wam za propozycję spiszę wszystko i wypróbuje wszystkie po kolei,chyba jeszcze trochę pożyję to zdążę zużyć
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#530 |
|
To ja :)
|
Podobno. Ja po niej mam sypkie, takie śliskie, lśniące włosy. A na co dzień to zwykły ptasi puch...
|
#531 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Skarbiątko-na All jest ta maska za 4.90.Tylko przesyłka 8 zł,ale ja naprawdę jestem z niej zadowolona,lepsza nawet,niż olej kokosowy z BU.
|
|
|
#532 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#533 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Filmowa wersja najbardziej mi się podoba, znam jeszcze wykonanie Lacrimosy i Nightwisha, i tyle. Cytat:
![]() Przeraża mnie mnogość tych wszystkich maseczek, jedwabi, odżywek, weź utraf w najlepszą... Tak samo przerażają mnie pudry. Od siebie powiem tak (z tego co testowałam): najlepszy szampon - jakiś Glisskur do włosów zniszczonych bo łatwo rozczesać, najlepszy jedwab - Farouk (ale tylko dwa testowałam) - super błyszczące ładnie ułożone i niepuchate fale ale pobył super 3 miesiące i przestał, najlepsza maseczka - Gloria z Auchan - mięciutkie, lekkie włosy aczkolwiek ciut się puszą, najlepsze na wzmocnienie - waxy (zaczęły rosnąć! ale siano sianem i to jeszcze sztywne), najlepszy cud nad cudy - ekspresowa odżywka Glisskur http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...iszczonych.htm używam jako dodatek na upierdliwe kosmyki, od razu się układają i robią miękkie ale trochę skleja no i sama niewiele daje. |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#534 |
|
BAN stały
|
Sorry, że nie cytuję, ale wizaż oczywiście muli i wolę nie ryzykować ujrzenia database error po raz kolejny
![]() Truskawa - ech, do matury to też się nie uczyłam Dziękuję za kciuki, na pewno się przydadzą ![]() Hecate - social life nie mam od października i jakoś się nie zapowiada na zmianę tego stanu rzeczy w najbliższym czasie Kurczę, też już zaczynałam doła łapać. Najgorzej, jak sobie zacznę uświadamiać, co muszę zrobić, kiedy, na kiedy, jak mało mam czasu i czuję się tak przytłoczona, że ryczeć się chce. No i już prawie ryczałam, bo dawno nie było doła bez powodu, a tu dzwoni kumpela (ta, z którą wczoraj byłam w aqua parku - przyjechała z tatą na parę dni do hotelu niedaleko mnie) i pyta roztrzęsiona, gdzie u mnie w mieście szpital, bo musi odwieźć ojca. Byli na łyżwach i wyrwał rękę w barku. No i zostanie na noc w szpitalu, a M. przyjeżdża do nas, właśnie mój tata po nią pojechał... Idę jej przygotować łóżko, ogarnąć jakąś kolację. A jutro z powrotem do Warszawy. Jak mi się, ****a, nie chce.
Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2009-12-29 o 22:11 |
|
|
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba zrezygnuję z czarnej szminki
dorwałam dziś w sklepie ciemnofioletową i dużo roboty z precyzyjnym nakładaniem. A w dodatku ja tak mam, że mi się wszystko z ust szybko sciera lub zjada... ![]() Nieciekawie by to z ciemną wyglądało... Wolę wymalowac oczy i mieć nienaruszony makijaż na całą noc
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-29 o 22:04 |
|
|
|
#536 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
mnie też przeraża ile tych kosmetyków na rynku-dlatego jak dorwę coś z czego jestem zadowolona to się tego trzymam
dalsze poszukiwania trwają Z Glisskura to b.lubię też takie odżywki w malutkich tubkach po chyba 4 zł.A jak one cudnie pachną
|
|
|
#537 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
ile Wy piszecie
![]() ![]() Cytat:
![]() w akademiku polibudy Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a to baty dla Gryksia za to gadanie o "brzydkim i grubym" Nie mam czasu na nic na szczęście w pracy jakoś leci, projekt kampanii przeszedł, wiec może tymczasowo będzie trochę spokoju
|
||||||
|
|
|
#538 | |||||
|
Wiedźma
|
Łożesz! Wy gaduły jesteście.
![]() Nie nadążam. ![]() Nie cytuje mi JustynyNeyman, a napisać chciałam, że fryzura super, ale buzia: twarz plus jej wyraz podoba mi się jeszcze bardziej. Cytat:
Cytat:
Daleko na północy, gdzie tyłki trolli wyglądają jak kobiety...? ![]() Cytat:
Lej na to! Ja traktuję Sylwka jak pretekst do imprezy - dobry, jak każdy inny. A impreza to podstawowa potrzeba i obowiązek człowieczy. W tym roku postanowiliśmy grać całą noc w planszówki, chlać piwo i żreć parówki zapiekane z serem. Ubiorę ulubioną koszulkę Trivium, zabiorę dzieciaka i w 13 osób będziem zabijać do rana. Mamy nowe potwory. ![]() Cytat:
Raz oprotestowałam Sylwka, kiedy powiedziano mi, że nie mogę przyjść w koszulce Iron Maiden, bo stroje wieczorowe uzgodnili. A niech spadają na bambus. Więcej z tą ekipą nie imprezuję. A ubieram się jak chcę i kiedy chcę. Narodowej. ![]() W sumo. ![]() Cytat:
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-12-29 o 22:40 |
|||||
|
|
|
#539 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty sie nie stresuj bo sie JUZ zmotywowalas. Wiec nie dygaj i bedzie dobrze. Mam nadzieje, ze tata kumpeli poczuje sie szybko dobrze. Cytat:
Osobiscie bardziej mi sie widzi taka czerwien mmmm ciemna lub mroczny fiolet. Tak bardziej ... ludziowo. No i zgadzam sie, ze wygodniej wykonac wyrazisty makijaz oczu... Sama preferuje. Ust oczo***nie to ja nie mam raczej nigdy wymalowanych. (Zreszta ja preferuje i lepiej wygladam w ... rozach. O... np w sobote, zUo, mrok, rock chick a usta mialam wsciekle rozowe i sama se tak na siebie patrzylam i myslalam, ze w sumie to zajdwabiscie wygladam heheh ) Niestety nie dana mi byla uroda pasujaca do czerwieni ust. |
||
|
|
|
#540 | |
|
Zakorzenienie
|
Lepiej później niż wcale
![]() Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=BWcwJ...eature=related Dobranoc.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.

Na All za 20 zł z przesyłką. Odżywki sklepowe się chowają.

Jesteś taki gruby,że ho ho 
Dobrze się czuję tylko w weeekendy śpiąc choćby tylko do 8.30. Jestem zła - przyjeżdżam do domu i stać mnie praktycznie tylko na siedzenie przy kompie