Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-30, 08:04   #4021
jasiulek
Raczkowanie

GG do jasiulek Send a message via Skype™ to jasiulek
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III

Cytat:
Napisane przez Mpik82 Pokaż wiadomość
właśnie dzowniłam do szpitala, robią bete za 30zł i jeszcze dziś będzie wynik ,,, więc pojade za godzinke i juz będe wszystko wiedziała ;-)
gratuluję jeszcze raz

7 cs...
39/40 -czekamy, kruszynko!
jasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 08:14   #4022
Ollliwka
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie dzowniłam do szpitala, robią bete za 30zł i jeszcze dziś będzie wynik ,,, więc pojade za godzinke i juz będe wszystko wiedziała ;-)
super
Stary 2009-12-30, 08:46   #4023
Pomidora
Zakorzenienie

Mpik, gratuluję Moja chyba jeszcze słabsza była, a beta ślicznie wyszła Kochana, zapraszam na wrześniówki

Ale mamy wysyp, mówiłam, że grudzień jest magiczny Mam nadzieję, że dla Lenki również

Elcia, brzuszek pierwsza klasa

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 08:50   #4024
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Mpik gratuluje

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 09:10   #4025
abz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
A szukasz czegoś? Ja w zeszłym roku po prostu do mojej starej małej czarnej dodałam wielką różę i zmieniłam biżuterię - od razu inna kreacja
1. próbowałam szukać, ale jeżeli chodzi o górę stroju to jestem raczej ograniczona kolorami, ale nieważne, nic dla mnie nie było
2. nie mam małej czarnej ani nawet spódniczki żadnej na wyjście (nie te nogi, nie te stopy i nie ten wzrost)
3. nie chce mi sie iść na tego sylwka
4. nic mi sie nie chce, czuje się szarą myszą, gorszą od całego swiata, znerwicowaną i do niczego

Cytat:
Napisane przez elcia0787 Pokaż wiadomość
pochwale sie brzuszkiem 37 tydz i 4 dzien
świetny duży brzusio

Cytat:
Hej dziewczynki Posłusznie MELDUJE!!!!
Nie wiem czy napweno mam się co cieszyć,,, kreseczka jest bledssza od testowej,, ale jest i to po raz drugi,, może mam za niski poziom progesteronu????
GRATULUJĘ
Z tych waszych kreseczek cieszę sie ze wzgledu na to, ze będziecie rodziły we wrzesniu, a ja też jestem z września, myslałam, ze moja dzidzia też będzie, ale za dużo sobie wyobrażałam.

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 09:14   #4026
Pomidora
Zakorzenienie

Abz, kochana. Ja wiem, że masz gorszy humor teraz, bo takie dni przecież też się zdarzają. Ale uwierz mi, każda z nas takie ma. A ty mimo gorszych dni w końcu doczekasz się dwóch kresek. Może jeszcze na jednym wątku będziemy? W końcu to też wątek mamuś jeszcze październikowych Wypłacz się, wysmutaj, ale potem nosek do góry i dalej do walki. Bo musi się udać

28.09.2014

Stary 2009-12-30, 09:15   #4027
kretencja
Zakorzenienie

Mpik, gratulacje Na 100% Ci się udało, wcale nie jest taka blada ta kreska. nie chodzi tu o poziom progesteronu, ale Bhcg czyli bety właśnie. Do szpitala idź, jak chcesz mieć pewność, ale moim zdaniem, to pewność już jest

Aldii, kaszel już prawie całkiem minął (nareszcie ) Za to jajnik mnie trzeci dzień boli jak cholera, już takie bóle miewałam... Tyle że zwykle po połowie cyklu. A to dopiero 8dc... Nie wiem, co o tym myśleć i trochę się martwię. A do gina najwcześniej uda mi się umówić na po weekendzie...

Pomidorka, nie będę się chwalić strojem studniówkowym, bo zapewne nie będzie czym (raczej spodnie, chyba, że jakąś świetną kieckę dziś dorwę ) i ja w ogóle nie lubię tak się pokazywać Może wkleję zdjęcie na nk... Ale studniówka dopiero 23 stycznia...

A w ogóle to nie uważam, żeby dziewczyny już zaciążone powinny częściowo przenosić się na inny wątek, gdzie będą rozmawiać o ciąży. Przecież właśnie tu o tym rozmawiamy... Przynajmniej ja tak uważam i przykro mi trochę, że następuje pewnego rodzaju rozłam, bo czuję się tutaj prawie jak w rodzinie...

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010

Edytowane przez kretencja
Czas edycji: 2009-12-30 o 09:16
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 09:22   #4028
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Mpik moje gratulacje
Abz, też się czasami tak czuje, jak totalny odłam od świata i co najlepsze, jestem za to jeszcze krytykowana no tak bo nie można być innym, tylko takim jak większość!

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 09:34   #4029
Pomidora
Zakorzenienie

Kretencjo, ja nogdzie nie uciekam, co to to nie Będę na wątku wrześniowym, bo wiadomo, że pewnie łatwiej niepewności rozwiać z dziewczynami, które przechodzą to samo. Ale mnie się nie pozbędziecie
A co do stroju, to nie możesz zrobić zdjęcia od szyi w dół, żeby twarzy tak oficjalnie nie pokazywać i nam tutaj wkleić? No ej, ja chcę zobaczyć

Marcelko, Abz, nawet jak czujecie się jak odłamy od świata, to za to jakie kochane odłamy

28.09.2014

Stary 2009-12-30, 09:35   #4030
abz
Zakorzenienie

Cytat:
Abz, kochana. Ja wiem, że masz gorszy humor teraz, bo takie dni przecież też się zdarzają. Ale uwierz mi, każda z nas takie ma. A ty mimo gorszych dni w końcu doczekasz się dwóch kresek. Może jeszcze na jednym wątku będziemy? W końcu to też wątek mamuś jeszcze październikowych Wypłacz się, wysmutaj, ale potem nosek do góry i dalej do walki. Bo musi się udać
juz nawet nie chodzi o te ||, taka jestem ograniczona przez te moje lęki/nieśmiałość/nerwy/nerwice/nie wiem co powinnam sie chyba zamknac w zakonie przed światem, myślałam, że "na starość" wyrosne i juz nie bede sie tak wszystkim stresować i sie bać, a okazuje sie, ze im jestem starsza i bardziej świadoma swoich lęków tym gorzej. Dorosła kobieta, a boi sie odezwać.

Przepraszam. Już nie bede zmieniać tematu. Bo przecież czekamy tu na kolejna wiadomość o ||.
Zamilknę więc.

Edytowane przez abz
Czas edycji: 2009-12-30 o 09:36
Stary 2009-12-30, 09:37   #4031
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Mpik, gratulacje Na 100% Ci się udało, wcale nie jest taka blada ta kreska. nie chodzi tu o poziom progesteronu, ale Bhcg czyli bety właśnie. Do szpitala idź, jak chcesz mieć pewność, ale moim zdaniem, to pewność już jest

Aldii, kaszel już prawie całkiem minął (nareszcie ) Za to jajnik mnie trzeci dzień boli jak cholera, już takie bóle miewałam... Tyle że zwykle po połowie cyklu. A to dopiero 8dc... Nie wiem, co o tym myśleć i trochę się martwię. A do gina najwcześniej uda mi się umówić na po weekendzie...

Pomidorka, nie będę się chwalić strojem studniówkowym, bo zapewne nie będzie czym (raczej spodnie, chyba, że jakąś świetną kieckę dziś dorwę ) i ja w ogóle nie lubię tak się pokazywać Może wkleję zdjęcie na nk... Ale studniówka dopiero 23 stycznia...

A w ogóle to nie uważam, żeby dziewczyny już zaciążone powinny częściowo przenosić się na inny wątek, gdzie będą rozmawiać o ciąży. Przecież właśnie tu o tym rozmawiamy... Przynajmniej ja tak uważam i przykro mi trochę, że następuje pewnego rodzaju rozłam, bo czuję się tutaj prawie jak w rodzinie...
Zgadzam się, ze nie powinnny, nawet czuję, ze to trochę przeze mnie, no bo ja zaczęłam marudzić

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 09:45   #4032
abz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Zgadzam się, ze nie powinnny, nawet czuję, ze to trochę przeze mnie, no bo ja zaczęłam marudzić
Scio nie przez Ciebie, bo już wcześniej były tu takie rozmowy. Mi to w tej chwili obojętne, mam tylko nadzieję, ze jak pójdą tam to tu nas nie zostawią samych.

Stary 2009-12-30, 09:49   #4033
Ollliwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez abz Pokaż wiadomość
juz nawet nie chodzi o te ||, taka jestem ograniczona przez te moje lęki/nieśmiałość/nerwy/nerwice/nie wiem co
oj sama nie jesteś z lękami , nerwami i nerwicą dołączam do Ciebie.
Sama zastanawiam się jak sobie z tym wszystkim poradzić i zwalczać

Popieram kretencję , tutaj zostańcie.. jak pójdziecie to będzie już tak inaczej na wątku..
Stary 2009-12-30, 09:51   #4034
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Pomidorko, może szukasz córeczki do adopcji??
No niestety, w domu nie można być choć % innym + te ciągłe porównania do kuzynki, jaka to ona jest ... , a Ty??!! No nic, nie smęcę...

ABZ łączę się z Tobą

Jutro sylwester, ale on to chyba będzie najzwyklejszym ze zwyklejszych dni w roku, tylko rok się zmieni
W domu ciche dni yyyyyy już widzę jutrzejszy dzień

Stary 2009-12-30, 09:53   #4035
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
juz nawet nie chodzi o te ||, taka jestem ograniczona przez te moje lęki/nieśmiałość/nerwy/nerwice/nie wiem co powinnam sie chyba zamknac w zakonie przed światem, myślałam, że "na starość" wyrosne i juz nie bede sie tak wszystkim stresować i sie bać, a okazuje sie, ze im jestem starsza i bardziej świadoma swoich lęków tym gorzej. Dorosła kobieta, a boi sie odezwać.

Przepraszam. Już nie bede zmieniać tematu. Bo przecież czekamy tu na kolejna wiadomość o ||.
Zamilknę więc.
Kochana, ale ty nie zmieniasz tematu. W końcu rozmawiamy tu też o samopoczuciu, a ty masz ostatnio kiepskie. Ale nie masz czego się wstydzić. Każdy ma jakieś kompleksy. Ty wstydzisz się nieśmiałości, a teraz cię zaskoczę. Jestem nauczycielką, do lekcji już się przyzwyczaiłam, ale jak mam coś powiedzieć w szerszym gronie to paraliżuje mnie strach. Nie wypowiem się na radzie pedagogicznej, nawet jak robiłam podyplomówkę i trzeba było się przedstawić i powiedzieć kilka słów o sobie, to miałam mokre ręce i panikę w oczach. Ale ja wychodzę z założenia, że każdy czegoś się boi i to jest normalne. Do żadnego zakonu proszę się nie zamykać, przecież nie musisz się zmieniać, jeśli nie preszkadza ci to w życiu codziennym. A jeśli przeszkadza, to metoda małych kroczków

28.09.2014

Stary 2009-12-30, 09:56   #4036
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Mam teorie wg babci: KTO NIE SŁUCHA RM, TO ZDECHNIE!!

ABZ wspomniałaś o zakonie i tak mi się przypomniało, mamy marzeniem było, żeby ja (obecnie wg niej szatanistka) poszła do zakonu, bo nikt dawno z naszej wsi nie wychylił się
Sama też chciała iść do zakonu, jak swoja ciocia, ale bała się TATY, czyli dziadka i akutalnie, jak to ona mi powtarzała: nie wychodź zamąż, zobaczysz, będziesz się męczyć jak ja!!

Edytowane przez zgadnij_MS
Czas edycji: 2009-12-30 o 09:58
Stary 2009-12-30, 09:56   #4037
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Pomidorko, może szukasz córeczki do adopcji??
No niestety, w domu nie można być choć % innym + te ciągłe porównania do kuzynki, jaka to ona jest ... , a Ty??!! No nic, nie smęcę...

ABZ łączę się z Tobą

Jutro sylwester, ale on to chyba będzie najzwyklejszym ze zwyklejszych dni w roku, tylko rok się zmieni
W domu ciche dni yyyyyy już widzę jutrzejszy dzień
A skąd mi wytrzaśniesz córeczkę do adopcji? Ja to mam nadzieję na własną
Ja byłam całe wieki porównywana właśnie do kuzynki. W końcu się wkurzyłam, wykrzyczałam, że nie jestem A. i nie mam zamiaru postępować jak ona. I się skończyło. Tylko ja mam super rodzinkę, każdemu takiej życzę. Wszystkie problemy z nimi można rozwiązać.
A ja mam nadzieję, że jednak w sylwka będziecie chociaż trochę odświętniej się czuli. W końcu nadchodzi rok, kiedy spotkacie się ze swoim dzieckiem

28.09.2014

Stary 2009-12-30, 10:00   #4038
olayya
Raczkowanie

UF ... przeprnełam przez dwa dni nieobeności. Ale opisałyście się.
Nawet nowy wątek powstał ale i tam częścej pewno tu bedziemy pisać. Jak dla mnie pisanie na jednym wątku jest może nawet za bardzo czasochłonne więc na pozostałe jakoś nie starcza czasu

Ale mamy wysyp dzidziusiów na nowy rok
Mpik gRATULACJE
Mam nadzieję ża Lenka też już się cieszy a nam o tym napisze po południu

Lindsley ja bym remont zrobiła i spakowała rzeczy teścia w pudła. W końcu jak wyprowadził się do nowego domu to jasnym jest że ten zostawia Wam i nie rozumiem czemu się wtraca aż tak.

Zgadnij olej siostre gówniare,

Wlasnie sylwester jutro. Może nasz ostatni z tych najbliższych (za rok już dzdzia mała bedzie) a my w domu

Elcia brzusio fajowski. Już niedługo dziewczyny się bedą chwalić maleństwami.

Nasza dzidzia
olayya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 10:00   #4039
abz
Zakorzenienie

Cytat:
Do żadnego zakonu proszę się nie zamykać, przecież nie musisz się zmieniać, jeśli nie preszkadza ci to w życiu codziennym. A jeśli przeszkadza, to metoda małych kroczków
przeszkadza, czemu nie urodziłam sie normalna?

Cytat:
Mam teorie wg babci: KTO NIE SŁUCHA RM, TO ZDECHNIE!!

Stary 2009-12-30, 10:04   #4040
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Pomidorko o takie wyrośniętej myślałam czyli o sobie hihi

Ja to już po raz n-ty już chyba do kwadratu będe powtarzać, że Twoją rodzinkę ze świecą szukać...
U mnie się sprawdza: jak umiesz liczyć, licz na siebie!

Stary 2009-12-30, 10:05   #4041
Pomidora
Zakorzenienie

Abz, a ty znasz jakieś normalne osoby? Bo ja żadnej! wszystkie mają jakieś "ale". Tylko walczą z tym bardziej lub mniej. Jesteś normalną osobą, która jest nieśmiała i jeszcze się tego wstydzi. Ale popatrz, jak jesteś wartościowa, skoro tyle osób cię lubi

Marcelko, no własnie dlaczego nie poszłaś do zakonu? Teraz to powinnaś udać się na jakąś pokutę i mykać do zakonu. Marsz

Olayya, ale to wasz ostatni sylwek we dwoje. Cieszcie się sobą

28.09.2014

Stary 2009-12-30, 10:07   #4042
Tity
Zakorzenienie

Mpik82 moje wielkie gratulacje Chyba już się nie musisz martwić
Elcia piękny brzuszek

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Lindsley Ok
Starlett nie uciekamy, tylko po prostu tam bedziemy smiecic sprawami ciazowymi
Czyli uciekacie
Poza tym dziewczyny, gdyby nie nasze dziwactwa to byłybyśmy mdłe i nieciekawe
I też mam zrąbany humor bo moje oko coś nie dobrzeje.... Obawiam się, że tak zostanie.... Na razie rezygnuję z operacji drugiego oka....nie wiem czy mam żałować, że się zdecydowałam, czy może jeszcze mieć nadzieję...A tak niewiele chciałam...lepiej widzieć....

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 10:08   #4043
Pomidora
Zakorzenienie

Cytat:
Pomidorko o takie wyrośniętej myślałam czyli o sobie hihi

Ja to już po raz n-ty już chyba do kwadratu będe powtarzać, że Twoją rodzinkę ze świecą szukać...
U mnie się sprawdza: jak umiesz liczyć, licz na siebie!
O rany, mózg mi zeszwankował Moja rodzinka wszystkich chętnie przyjmuje. Mój mąż traktowany jest czasem lepiej ode mnie, jak prawdziwy syn Moja przyszła bratowa od samego początku prezenty dostaje na święta i urodziny, w ogóle już jak rodzina. Najmłodszy ma dziewczynę, to moja mama myślała, zeby jej prezent na gwiazdkę kupił. I w ogóle przygarniają wszystkich jak leci. Jak masz ochotę to zapraszam, tym bardziej z brzuszkiem, bo uwielbiają brzuszki Przygarną i ciebie

28.09.2014

Stary 2009-12-30, 10:15   #4044
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Pomidorko, nie ja jednak nie mam powołania do zakonu

Jak piszesz o swojej rodzince to wiesz co

U mnei nawet rodzice NIGDY nie wspomnieli, że np. fajnie się brzuszek zaokrągla czy też piękniejesz, cokolwiek!
Jedynie co, to mama powiedziała: nie ruszaj kota, bo zobaczysz będziesz chora!!

Dobrze, że mam Was i J i chociaż wiem, że są normalne rodziny na świecie

Stary 2009-12-30, 10:38   #4045
gabisun
Zakorzenienie

Mpik gratulacje!!!!!!! ja byłam pewna,że tak będzie
Zgadnij ale się uśmiałam z tym radiem m.przyznam rodzinka pomysłowa
Abz ja też czasami mam takiego doła, że to mam za krotkie to za długie i wiele rzeczy bym chciała zmienić, niesmiała też strasznie jestem, do dziś ze zgrozą wspominam lekcje muzyki z liceum, jak trzeba było śpiewać przed całą klasaą
gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 10:42   #4046
abz
Zakorzenienie

Cytat:
Abz, a ty znasz jakieś normalne osoby? Bo ja żadnej! wszystkie mają jakieś "ale". Tylko walczą z tym bardziej lub mniej. Jesteś normalną osobą, która jest nieśmiała i jeszcze się tego wstydzi. Ale popatrz, jak jesteś wartościowa, skoro tyle osób cię lubi

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
I też mam zrąbany humor bo moje oko coś nie dobrzeje.... Obawiam się, że tak zostanie.... Na razie rezygnuję z operacji drugiego oka....nie wiem czy mam żałować, że się zdecydowałam, czy może jeszcze mieć nadzieję...A tak niewiele chciałam...lepiej widzieć....
ja myślę, ze oko sie poprawi, w końcu taka ingerencja to tak od razu idealnie nie będzie. Moze zapytaj lekarza albo zobacz co ludzie piszą na ten temat w necie

Cytat:
Napisane przez mammaa Pokaż wiadomość
Zapraszam wszystkie mamy, dziewczyny starające się o dziecko i nie tylko na nowo otwarte forum
www.dzieciaczki.wxv.pl

Zapraszam serdecznie
kolejna reklama....ja tam nie wchodzę na żadne nowe linki

Stary 2009-12-30, 10:43   #4047
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
mój mąż powiedziałby, że to jest opis mnie. także... wiem co czujesz. zresztą, wczoraj rozpłakałam się podczas "przytulanek", że to co mi lekarze kiedyś mówili, okaże się prawdą.

Cytat:
ale zdarza się, że czasem wierzę, że czekamy na więcej niż jedną taką wiadomość.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 10:48   #4048
Anessa
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do Anessa Send a message via Skype™ to Anessa

Hej dziewuszki!

Po pierwsze - WIELKIE GRATULACJE MPIK, BO 2 KRESKI SA!!! BETA TO TYLKO FORMALNOSC

Moja rodzinka tez jest fajna i wszyscy chca juz zostac babcia, dziadkiem lub wujkiem... Moj brat to nawet powiedzial, ze mam kopnac w d... mojego TZa i szukac nowego ojca dla mojego dziecka No ale ja uparta jestem no i wychowana - nie kopie nikogo w d...
Za to samo dostaje baty od innych
Cekamy zatem na wiesci od Lenki

Moj Nino

02.06.2014, 4.24 - Flavia e' con noi!!!
Anessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 10:48   #4049
abz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
Abz ja też czasami mam takiego doła, że to mam za krotkie to za długie i wiele rzeczy bym chciała zmienić, niesmiała też strasznie jestem, do dziś ze zgrozą wspominam lekcje muzyki z liceum, jak trzeba było śpiewać przed całą klasaą
z tym śpiewaniem, widzisz, ja spiewałam w chórze szkolnym, koscielnym, potem gospel, słuch niestety nie za dobry, ale nie fałszowałam, uwielbiam śpiewać, ale w domu jak sama coś nucę to zupełnie inne dźwięki z siebie wydobywam, takie ładne, ale np nigdy w życiu nie zaśpiewałabym psalmu w kosciele (nawet czytania bym nie przeczytała), bo serce wali, oddech za krótki, wszystko sie trzesie i d**a i ten strach, ze przecież ludzie na mnie patrzą i juz nie zaśpiewam lekkich dźwięków. Teraz sie nie zapisuję do zadbego chóru, bo są pewnie przesłuchania, jak oko w oko z muzykiem to jeszcze ujdzie, ale jak przy jakimś większym gronie to odpadam. Wiec nuce tylko w domu i w samochodzie. I takie moje nerwy czy lęki nie pozwalają mi robic tego co lubię.

Stary 2009-12-30, 11:00   #4050
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Tity, a może jeszcze oko dochodzi do "siebie"?
ABZ też byłam w chórze szkolnym , kościelnym, wszelkie przedstawienia były "moje", grałam na flecie itd ehhh ale z wiekiem, mam więcej paniki w sobie, niż jak miałam te naście lat Z wiekiem się to pogłebiało...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości