|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
Cytat:
![]()
|
|
#4022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4023 |
|
Zakorzenienie
|
Mpik, gratuluję
Ale mamy wysyp, mówiłam, że grudzień jest magiczny Mam nadzieję, że dla Lenki również Elcia, brzuszek pierwsza klasa |
|
|
|
#4024 |
|
Zakorzenienie
|
Mpik gratuluje
|
|
|
|
#4025 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. nie mam małej czarnej ani nawet spódniczki żadnej na wyjście (nie te nogi, nie te stopy i nie ten wzrost) 3. nie chce mi sie iść na tego sylwka 4. nic mi sie nie chce, czuje się szarą myszą, gorszą od całego swiata, znerwicowaną i do niczego świetny duży brzusio Cytat:
Z tych waszych kreseczek cieszę sie ze wzgledu na to, ze będziecie rodziły we wrzesniu, a ja też jestem z września, myslałam, ze moja dzidzia też będzie, ale za dużo sobie wyobrażałam.
|
|
#4026 |
|
Zakorzenienie
|
Abz, kochana. Ja wiem, że masz gorszy humor teraz, bo takie dni przecież też się zdarzają. Ale uwierz mi, każda z nas takie ma. A ty mimo gorszych dni w końcu doczekasz się dwóch kresek. Może jeszcze na jednym wątku będziemy? W końcu to też wątek mamuś jeszcze październikowych
Wypłacz się, wysmutaj, ale potem nosek do góry i dalej do walki. Bo musi się udać |
|
|
|
#4027 |
|
Zakorzenienie
|
Mpik, gratulacje
Na 100% Ci się udało, wcale nie jest taka blada ta kreska. nie chodzi tu o poziom progesteronu, ale Bhcg Aldii, kaszel już prawie całkiem minął (nareszcie Pomidorka, nie będę się chwalić strojem studniówkowym, bo zapewne nie będzie czym (raczej spodnie, chyba, że jakąś świetną kieckę dziś dorwę A w ogóle to nie uważam, żeby dziewczyny już zaciążone powinny częściowo przenosić się na inny wątek, gdzie będą rozmawiać o ciąży. Przecież właśnie tu o tym rozmawiamy... Przynajmniej ja tak uważam i przykro mi trochę, że następuje pewnego rodzaju rozłam, bo czuję się tutaj prawie jak w rodzinie...
RAZEM OD 5.03.2000. Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór ![]() TYMEK - 26.11.2010 Edytowane przez kretencja Czas edycji: 2009-12-30 o 09:16 |
|
|
|
#4028 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Mpik moje gratulacje
Abz, też się czasami tak czuje, jak totalny odłam od świata i co najlepsze, jestem za to jeszcze krytykowana
|||||||||||||||||||||
|
|
#4029 |
|
Zakorzenienie
|
Kretencjo, ja nogdzie nie uciekam, co to to nie
![]() A co do stroju, to nie możesz zrobić zdjęcia od szyi w dół, żeby twarzy tak oficjalnie nie pokazywać i nam tutaj wkleić? No ej, ja chcę zobaczyć ![]() Marcelko, Abz, nawet jak czujecie się jak odłamy od świata, to za to jakie kochane odłamy |
|
|
|
#4030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powinnam sie chyba zamknac w zakonie przed światem, myślałam, że "na starość" wyrosne i juz nie bede sie tak wszystkim stresować i sie bać, a okazuje sie, ze im jestem starsza i bardziej świadoma swoich lęków tym gorzej. Dorosła kobieta, a boi sie odezwać.Przepraszam. Już nie bede zmieniać tematu. Bo przecież czekamy tu na kolejna wiadomość o ||. Zamilknę więc.
od 26 kwietnia 2008 - żona // nasz ślub mamy Synka: Krzysiu ur. 24-09-2010 i znowu serca mam dwa... Edytowane przez abz Czas edycji: 2009-12-30 o 09:36 |
|
|
|
|
#4031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4032 |
|
Zakorzenienie
|
Scio nie przez Ciebie, bo już wcześniej były tu takie rozmowy. Mi to w tej chwili obojętne, mam tylko nadzieję, ze jak pójdą tam to tu nas nie zostawią samych.
|
#4033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dołączam do Ciebie. Sama zastanawiam się jak sobie z tym wszystkim poradzić i zwalczać ![]() Popieram kretencję , tutaj zostańcie.. jak pójdziecie to będzie już tak inaczej na wątku..
|
|
#4034 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko, może szukasz córeczki do adopcji??
No niestety, w domu nie można być choć % innym + te ciągłe porównania do kuzynki, jaka to ona jest ... , a Ty??!! No nic, nie smęcę... ABZ łączę się z Tobą ![]() Jutro sylwester, ale on to chyba będzie najzwyklejszym ze zwyklejszych dni w roku, tylko rok się zmieni W domu ciche dni yyyyyy już widzę jutrzejszy dzień
|||||||||||||||||||||
|
|
#4035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4036 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Mam teorie wg babci: KTO NIE SŁUCHA RM, TO ZDECHNIE!!
![]() ABZ wspomniałaś o zakonie i tak mi się przypomniało, mamy marzeniem było, żeby ja (obecnie wg niej szatanistka) poszła do zakonu, bo nikt dawno z naszej wsi nie wychylił się Sama też chciała iść do zakonu, jak swoja ciocia, ale bała się TATY, czyli dziadka i akutalnie, jak to ona mi powtarzała: nie wychodź zamąż, zobaczysz, będziesz się męczyć jak ja!!
Edytowane przez zgadnij_MS Czas edycji: 2009-12-30 o 09:58 |
||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#4037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja byłam całe wieki porównywana właśnie do kuzynki. W końcu się wkurzyłam, wykrzyczałam, że nie jestem A. i nie mam zamiaru postępować jak ona. I się skończyło. Tylko ja mam super rodzinkę, każdemu takiej życzę. Wszystkie problemy z nimi można rozwiązać. A ja mam nadzieję, że jednak w sylwka będziecie chociaż trochę odświętniej się czuli. W końcu nadchodzi rok, kiedy spotkacie się ze swoim dzieckiem
|
|
|
|
|
#4038 |
|
Raczkowanie
|
UF ... przeprnełam przez dwa dni nieobeności. Ale opisałyście się.
Nawet nowy wątek powstał ale i tam częścej pewno tu bedziemy pisać. Jak dla mnie pisanie na jednym wątku jest może nawet za bardzo czasochłonne więc na pozostałe jakoś nie starcza czasu Ale mamy wysyp dzidziusiów na nowy rok ![]() Mpik gRATULACJE Mam nadzieję ża Lenka też już się cieszy a nam o tym napisze po południu ![]() ![]() ![]() Lindsley ja bym remont zrobiła i spakowała rzeczy teścia w pudła. W końcu jak wyprowadził się do nowego domu to jasnym jest że ten zostawia Wam i nie rozumiem czemu się wtraca aż tak. Zgadnij olej siostre gówniare, Wlasnie sylwester jutro. Może nasz ostatni z tych najbliższych (za rok już dzdzia mała bedzie) a my w domu Elcia brzusio fajowski. Już niedługo dziewczyny się bedą chwalić maleństwami. |
|
|
|
#4039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4040 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko o takie wyrośniętej myślałam
czyli o sobie hihiJa to już po raz n-ty już chyba do kwadratu będe powtarzać, że Twoją rodzinkę ze świecą szukać... U mnie się sprawdza: jak umiesz liczyć, licz na siebie!
|||||||||||||||||||||
|
|
#4041 |
|
Zakorzenienie
|
Abz, a ty znasz jakieś normalne osoby? Bo ja żadnej! wszystkie mają jakieś "ale". Tylko walczą z tym bardziej lub mniej. Jesteś normalną osobą, która jest nieśmiała i jeszcze się tego wstydzi. Ale popatrz, jak jesteś wartościowa, skoro tyle osób cię lubi
Marcelko, no własnie dlaczego nie poszłaś do zakonu? Olayya, ale to wasz ostatni sylwek we dwoje. Cieszcie się sobą |
|
|
|
#4042 | |
|
Zakorzenienie
|
Mpik82 moje wielkie gratulacje
Chyba już się nie musisz martwić ![]() Elcia piękny brzuszek Cytat:
![]() Poza tym dziewczyny, gdyby nie nasze dziwactwa to byłybyśmy mdłe i nieciekawe ![]() I też mam zrąbany humor bo moje oko coś nie dobrzeje.... Na razie rezygnuję z operacji drugiego oka....nie wiem czy mam żałować, że się zdecydowałam, czy może jeszcze mieć nadzieję...A tak niewiele chciałam...lepiej widzieć....
|
|
|
|
|
#4043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przygarną i ciebie
|
|
|
|
|
#4044 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko, nie ja jednak nie mam powołania do zakonu
![]() Jak piszesz o swojej rodzince to wiesz co U mnei nawet rodzice NIGDY nie wspomnieli, że np. fajnie się brzuszek zaokrągla czy też piękniejesz, cokolwiek! Jedynie co, to mama powiedziała: nie ruszaj kota, bo zobaczysz będziesz chora!! Dobrze, że mam Was i J i chociaż wiem, że są normalne rodziny na świecie
|||||||||||||||||||||
|
|
#4045 |
|
Zakorzenienie
|
Mpik gratulacje!!!!!!! ja byłam pewna,że tak będzie
Zgadnij ale się uśmiałam z tym radiem m. Abz ja też czasami mam takiego doła, że to mam za krotkie to za długie i wiele rzeczy bym chciała zmienić, niesmiała też strasznie jestem, do dziś ze zgrozą wspominam lekcje muzyki z liceum, jak trzeba było śpiewać przed całą klasaą
|
|
|
|
#4046 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4047 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4048 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewuszki!
Po pierwsze - WIELKIE GRATULACJE MPIK, BO 2 KRESKI SA!!! BETA TO TYLKO FORMALNOSC ![]() Moja rodzinka tez jest fajna i wszyscy chca juz zostac babcia, dziadkiem lub wujkiem... Moj brat to nawet powiedzial, ze mam kopnac w d... mojego TZa i szukac nowego ojca dla mojego dziecka No ale ja uparta jestem no i wychowana - nie kopie nikogo w d... Za to samo dostaje baty od innych ![]() ![]() Cekamy zatem na wiesci od Lenki
|
#4049 |
|
Zakorzenienie
|
z tym śpiewaniem, widzisz, ja spiewałam w chórze szkolnym, koscielnym, potem gospel, słuch niestety nie za dobry, ale nie fałszowałam, uwielbiam śpiewać, ale w domu jak sama coś nucę to zupełnie inne dźwięki z siebie wydobywam, takie ładne, ale np nigdy w życiu nie zaśpiewałabym psalmu w kosciele (nawet czytania bym nie przeczytała), bo serce wali, oddech za krótki, wszystko sie trzesie i d**a i ten strach, ze przecież ludzie na mnie patrzą i juz nie zaśpiewam lekkich dźwięków. Teraz sie nie zapisuję do zadbego chóru, bo są pewnie przesłuchania, jak oko w oko z muzykiem to jeszcze ujdzie, ale jak przy jakimś większym gronie to odpadam. Wiec nuce tylko w domu i w samochodzie. I takie moje nerwy czy lęki nie pozwalają mi robic tego co lubię.
|
#4050 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Tity, a może jeszcze oko dochodzi do "siebie"?
ABZ też byłam w chórze szkolnym , kościelnym, wszelkie przedstawienia były "moje", grałam na flecie itd ehhh ale z wiekiem, mam więcej paniki w sobie, niż jak miałam te naście lat
|||||||||||||||||||||
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.

i juz będe wszystko wiedziała ;-)

Mam nadzieję, że dla Lenki również 

powinnam sie chyba zamknac w zakonie przed światem, myślałam, że "na starość" wyrosne i juz nie bede sie tak wszystkim stresować i sie bać, a okazuje sie, ze im jestem starsza i bardziej świadoma swoich lęków tym gorzej. Dorosła kobieta, a boi sie odezwać.

dołączam do Ciebie.