"I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic :) - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-30, 12:46   #3751
OlkaR
Zakorzenienie

Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
Szczerze mówiąc, nie rozumiem idei poprawin

Byłam na jednych, gdzie przy okazji była to parapetówka, bo Młodzi się wprowadzili do wybudowanego domu. Ale cóż - towarzystwo zmęczone po całej nocy, niedospane, niektórzy na ciężkim kacu A Młodzi również - widać, że niewiele odespali, o tańcach za bardzo nie ma mowy, a jeszcze się gości musieli zajmować.
Wg mnie to taka impreza "na dobicie"
Ja też niebardzo rozumiem po co poprawiny ale w mojej rodzinie zawsze tak było, że poprawiny były obowiązkowe...
Ale fakt faktem- jest to impreza "na dobicie"
Stary 2009-12-30, 12:46   #3752
Choji
Zakorzenienie

Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

Mam moja kolędę dzięki Hajji

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 12:47   #3753
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
No jakby Ci nie pasowała to możesz zawsze zrobić parę przeróbek u krawcowej.
na razie jeszcze nie wybieram
Ale na pewno będę brała taką możliwość pod uwagę

Dostałam smsa od kolegi z pracy: "mam prośbę, kup mi jak będziesz miała gdzieś po drodze czarne długie ocb"

dobrze, że zadzwoniłam i dowiedziałam się, że chodzi o bletki hahaha
Stary 2009-12-30, 12:49   #3754
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Szczerze mówiąc, nie rozumiem idei poprawin

Byłam na jednych, gdzie przy okazji była to parapetówka, bo Młodzi się wprowadzili do wybudowanego domu. Ale cóż - towarzystwo zmęczone po całej nocy, niedospane, niektórzy na ciężkim kacu A Młodzi również - widać, że niewiele odespali, o tańcach za bardzo nie ma mowy, a jeszcze się gości musieli zajmować.
Wg mnie to taka impreza "na dobicie"
Taaak te poprawiny to jest masakra. wszyscy ledwo żywi. Panna młoda nie wygląda zbyt uroczo... Wszyscy na kacu.

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Cytat:
na razie jeszcze nie wybieram
Ale na pewno będę brała taką możliwość pod uwagę

Dostałam smsa od kolegi z pracy: "mam prośbę, kup mi jak będziesz miała gdzieś po drodze czarne długie ocb"

dobrze, że zadzwoniłam i dowiedziałam się, że chodzi o bletki hahaha
czarne długie ocb?

No wiesz obyś już niedługo wybierała...
Stary 2009-12-30, 12:53   #3755
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

A mi się pierwszy taniec marzył jakis szalony
może nie taki: http://www.youtube.com/watch?v=21F7FP3_54M
Ale nie taki przytulaniec

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

jezu, uwielbiam ten filmik heheheheh
Stary 2009-12-30, 12:55   #3756
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Wiesz co to chyba wynika z mojego charakteru. Nie lubię wystąpień publicznych, nie lubię jak wszyscy na mnie patrzą. Do tego mam 2 lewe nogi i takie pierwsze tańce czy inne elementy tradycyjnego wesela to dla mnie byłby koszmar. Zaraz bym się zaczęła plątać czy przysiędze, zamotała w suknię i ochlapała rosołkiem ze stresu.
Ja też nie przepadam za wystąpieniami publicznymi, nie lubię jak wszyscy na mnie patrzą, ale wychodzę z założenia, że podczas przysięgi widzi się tylko i wyłącznie swojego ukochanego i cały świat nagle znika, a pierwszy taniec da się przeżyć A potem już tylko się bawić.
Też nie umiem tańczyć, ale to nie jest problem

Cytat:
Ja chciałabym zrobić tylko taką baaardzo uroczystą kolację dla rodziny i tyle.
Po prostu ani ja ani mój TŻ nie lubimy tańczyć, ja nie przepadam za weselami i pewno tylko bym się męczyła, a to nie o to chodzi...

A ślub musi być tradycyjnie, no i w kościele.
Rozumiem.
Ja mam raczej takie zdanie, że ślub i wesele ma się raz w życiu i można zaszaleć. A rodzinę na uroczystą kolację można zaprosić zawsze
Stary 2009-12-30, 12:56   #3757
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Ja też nie przepadam za wystąpieniami publicznymi, nie lubię jak wszyscy na mnie patrzą, ale wychodzę z założenia, że podczas przysięgi widzi się tylko i wyłącznie swojego ukochanego i cały świat nagle znika, a pierwszy taniec da się przeżyć A potem już tylko się bawić.
Też nie umiem tańczyć, ale to nie jest problem

Rozumiem.
Ja mam raczej takie zdanie, że ślub i wesele ma się raz w życiu i można zaszaleć. A rodzinę na uroczystą kolację można zaprosić zawsze
Ale można zrobić niewielką uroczystość, ale niekonwencjonalną

Ja własnie chciałabym zaszaleć z pierwszym tańcem i sesją zdjęciową

Konkretnie chodzi mi o znieszczenie sukni ślubnej - jakoś to się nazywało
Ale np. malowanie sprayem, czy sesja na quadach w błocku, w wodzie, etc.
Jakoś przyszaleć

Edytowane przez *Insane
Czas edycji: 2009-12-30 o 12:57
*Insane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 13:01   #3758
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Ins pójdę jutro na pocztę.Bo wczoraj i dzisiaj w pracy No nie przejmuj się
Jak jest polecony to zawsze jest reklamacja no nie?
A może jakiś kurs by Ci troszkę urozmaicił to życie?

Crozee zostań na państwowej,bo Ci w tyłek dam!
Prywatne nigdy nie będą się równać państwowym!
Racja. Nigdy nie zdecydowałabym się na prywatną szkołę. To jednak MA ZNACZENIE dla pracodawcy (np. u mnie w firmie nie zatrudniają już po prywatnych lub nawet zaocznych).

Cytat:
Napisane przez Kania21 Pokaż wiadomość
Zgadzam się, ale z drugiej strony jeśli mojego Tż byłoby stać na diament, a dostałabym cyrkonie to chyba byłoby mi przykro. Niby pierścionek zaręczynowy ma być na całe życie, więc z diamentem rzeczywiście byłby trwalszy, więc może lepiej oszczędzić i taki kupić? sama nie wiem. Ja mam z komunii z cyrkonią, który nosze i dobrze się ma, tyle,że już tak nie błyszczy
Cytat:
No tak, nie mówię w sytuacji, kiedy TŻta stać na to
Jeśli jest w stanie odłożyć na porządny pierścionek - niekoniecznie mega drogi - to ok
Ale jakby miał się specjalnie zapożyczac, kombinować - to po co ?
Ja też nie byłabym zachwycona, że wydaje kasę na jakieś pierdoły, a jak przychodzi co do czego to na pierscionek nie ma. Także INS zamiast dysku zew za 300 zł niech Ci błyskotkę lepiej kupi, bo skoro skądś wytrzaśnie aksę na swój ukochany komputer, to tym bardziej na ukochaną kobietę
Cytat:

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

My byśmy chyba chcieli jakiś układ zatańczyć
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 13:04   #3759
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:

rewelacja ciekawa jestem jakby np. moja rodzinka zareagowała na taki pierwszy taniec (u nas WSZYSCY przy "Dance me" Leonarda Cohena tańczyli).
Kurcze, fajnie tak trzeba o czymś takim pomyśleć przy pierwszym tańcu
[mi się na razie marzy zatańczyć do tego http://www.youtube.com/watch?v=AuJrEBtmM1Q ]

Cytat:
Taaak te poprawiny to jest masakra. wszyscy ledwo żywi. Panna młoda nie wygląda zbyt uroczo... Wszyscy na kacu.
Eeee panna młoda zawsze uroczo wygląda
Stary 2009-12-30, 13:05   #3760
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość

ciekawe jak dziewczyny na spotkaniu.
Jeszcze nie było spotkania
Cytat:

A ja od jakiegoś czasu w nocy często krzyczę Może to głupie, ale nigdy tak nie miałam. TŻ mnie uspakaja, głaszcze, a ja sobie piszczę pod kołdrą ciekawe co się w tej durnej głowie dzieje
Może śnią Ci się jakieś koszmary. A moja Mama mi mówi, że często śmieję się przez sen
Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
Najładniejsze są te, o których napisałaś, że to z jakimiś dwutygodniowymi odrostami. Są takie delikatne i błyszczące i nie za długie, bo ja nie lubię takich szponów.
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 13:06   #3761
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

My się fajnie czujemy w klimatach lat 80-tych, w jakimś rock'n'rollu fajnie się bawimy, etc. momentami przyszaleliśmy na weselu siostry TŻta i chciałabym, abyśmy poszaleli na własnym

A co pierścionka - to prawda. Ale co innego odłożyć z własnej wypłaty na pierścionek, a co innego JEGO oszczędności. Ja tam się w jego plany finansowe wcinać nie będe, moje zdanie zna

Gdyby TŻ zarabiał 2 koła na rękę, z czego np. tylko tysiąc dokładałby się do mieszkania, czyli 1tyś. zostawałby dla niego, a kupiłby błyskotkę za 200zł - byłoby trochę przykro. Ale nie przez cenę, ale przez sam fakt, że nie kosztowało go to wiele, w zasadzie żadnych wyrzeczeń, etc.

Tak samo, jak np. fundowałby sobie koszule, czy perfumy za 200-300zł i za tyle samo pierścionek

Wg mnie pierścionek powinien być na miarę możliwości TŻta, ale tak, aby to odczuł. Ale musiał coś poświęcić - czy wymarzony zakup, czy np. swoją ciężką pracą na to zarobić. Jeśli pierścionek za 200zł jest na miarę jego możliwości, to ok a jeśli taki za 2000zł, to też ok
Stary 2009-12-30, 13:09   #3762
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
rewelacja ciekawa jestem jakby np. moja rodzinka zareagowała na taki pierwszy taniec (u nas WSZYSCY przy "Dance me" Leonarda Cohena tańczyli).
Kurcze, fajnie tak trzeba o czymś takim pomyśleć przy pierwszym tańcu
[mi się na razie marzy zatańczyć do tego http://www.youtube.com/watch?v=AuJrEBtmM1Q ]

Eeee panna młoda zawsze uroczo wygląda
Uwierz, że nie zawsze. Na jednych poprawinnach pannie młodej duuużo do tego brakowało.
Stary 2009-12-30, 13:15   #3763
Kania21
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Witom witom.Ale zaraz lecę na zakupy z koleżanką

Yasminelle i Yasmin to są te,przez które kobiety dostawały zatorów i często umierały.

Hajja NPR-naturalne planowanie rodziny.Ale to Sanrioo by Ci mogła więcej powiedzieć.

Aleks no ale mi szkoda,że to jednak nie zaręczynowy.Ale i tak bym się cieszyła z błyskotki

Kania nie zawsze pierścionki z innymi kamyczkami są tańsze.Zależy jakie to kamyczki,ile... i często mają też w towarzystwie brylanty Mój tyż ma 6 towarzyszów brylantowych
Ale widywałam też pierścionki z jakimś kamorem i brylancikami (nie tak dużymi),które stały po 2- 3 tys.

Nooo więcej nie pamiętam,idę się ubierać
Do potem lasencje
Wczoraj trochę oglądałam pierścionki i chyba jednak są tańsze. Pierścionki z dużym diamentem i kilkoma małymi są droższe od szmaragdu i kilku diamentów. Ale wiadomo,że cena diamentów zależy od czystości i barwy.

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

A tak w ogóle to hejo
Kania21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 13:21   #3764
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

A ja zaraz do pracy, a mi się nieeee chceeeee

I jutro Sylwek w pracy, uchhhh.

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Cytat:
Uwierz, że nie zawsze. Na jednych poprawinnach pannie młodej duuużo do tego brakowało.
Moja bratowa np. prawie nic nie piła na swoim weselu, ale sam fakt zmęczenia nie czynił z niej najpiękniejszej panny młodej
Zmęczenie fizyczne - tańce, cała noc zabawy, pilnowania i zabawiania gości.
I zmęczenie psychiczne - czyli "czy wszystko będzie ok", "aby tylko się nie wywrócić/nie oblać/nie pomylić"

Na poprawinach niestety było widać, że jest szczęśliwa, ale potwornie zmęczona i najchętniej poszłaby spać
Stary 2009-12-30, 13:24   #3765
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Hehehe no co Ty... niewyspana była czy co? jakieś cienie pod oczami? blada twarz? Toż to przecież sam urok
Stary 2009-12-30, 13:27   #3766
crozee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość

a glany to co roku jak snieg topnieje i jest taka chlapa to sobie mysle,zeby kupic bo chyba na taka pogode to glany najlepsze...ale jakos nigdy jeszcze nie kupilam....
tez nosiłam glany na zime rewelacyjne sa i jeszcze na taki snieg,z ktorego sie robi lodowisko wtedy mozesz sobie stabilnie isc, bez obawy, ze sie wywrocisz
Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
ha! no to Was zaskoczę... kiedyś przez prawie 2 lata nosiłam tylko glany.... czy zima, czy lato, czy wiona....whatever.... nosiłam! masakra!
byłam metalem więc prosta sprawa.... ale pożal się Boże, żeby takie buty w lecie nosić!!!!
frezyjko, nie wyobrazam sobie ciebie jako metala choc ja tez słuchałam kiedys takiego rodzaju muzyki.
Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Racja. Nigdy nie zdecydowałabym się na prywatną szkołę. To jednak MA ZNACZENIE dla pracodawcy (np. u mnie w firmie nie zatrudniają już po prywatnych lub nawet zaocznych).
juz pisałam, ze to nie jest szkoła prywatna, tylko państwowa. To jest filologia angielska. przedmioty sa takie same jak u mnie na wydziale. tylko tam jest z gory narzucony profil nauczycielski, u nas jest mozliwosc wyboru (naucz., ogolna, celtycka, aafrikans), ja jednak jestem na nauczycielskiej, wiec programowo wychodzi mi na to samo, tylko jest lżej z nauką. bo tutaj nie wiem, jak to bedzie... 80% ludzi z roku uwalają
sorry za smety z tymi moimi studiami. nie wiem, co zrobić..........

hawwa trzymam kciuki mysle, ze powinnas porozmawiac o tym z tz.
Stary 2009-12-30, 13:29   #3767
carmelova
Zakorzenienie

Właśnie kolega z pracy zrobił mi wykład na temat brylantów. Ile to się człowiek może nauczyć od świeżo zaręczonego faceta
Stary 2009-12-30, 13:30   #3768
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Właśnie kolega z pracy zrobił mi wykład na temat brylantów. Ile to się człowiek może nauczyć od świeżo zaręczonego faceta
oooo i co ciekawego mówił ?
Stary 2009-12-30, 13:35   #3769
carmelova
Zakorzenienie

crozee przepraszam, widocznie nie doczytałam Ale może warto jednak spróbować?
Maya a jak Tobie idzie szukanie pracy? Podobno kiepsko jest w Lublinie...

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Cytat:
oooo i co ciekawego mówił ?
1. sa tylko dwa laboratoria gradujace ktorych certyfikaty sa cos warte, GIA, oraz AGS, reszta typu europan coś tam coś (chyba to się nazywa ECG) są nieobiektywne i mają niske standardy
2. za granicą jest o wiele taniej, za taki sam kamień, za jaki w Polsce dałby 8 tys, za granicą zapłacił 3,5 ze wszystkimi badaniami itp., potem go tylko tutaj oprawiał w białe złoto
Stary 2009-12-30, 13:39   #3770
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
crozee przepraszam, widocznie nie doczytałam Ale może warto jednak spróbować?

---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

1. sa tylko dwa laboratoria gradujace ktorych certyfikaty sa cos warte, GIA, oraz AGS, reszta typu europan coś tam coś (chyba to się nazywa ECG) są nieobiektywne i mają niske standardy
2. za granicą jest o wiele taniej, za taki sam kamień, za jaki w Polsce dałby 8 tys, za granicą zapłacił 3,5 ze wszystkimi badaniami itp., potem go tylko tutaj oprawiał w białe złoto
oo ciekawe że za granicą biżuteria jest tańsza, to wiem - TŻ mówił o tym.
Ale o certyfikatach to nie wiedziałam
Stary 2009-12-30, 13:49   #3771
Kania21
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość
Śmieszy Cię to bo...?
Kania21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 13:51   #3772
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

noo to uciekam

do pracy rodacy, heh

Miłego wieczorku Wam życzę
Ciekawe ile stron będę miała do nadrabiania

I jakbym nie zdążyła - to Szczęsliwego Nowego Roku!!
Stary 2009-12-30, 13:53   #3773
pagka
Wtajemniczenie

Jeny ale mam kacora, łeb mnie boli, wymiotowałam, no ale nic nie mówię, bo sama jeste sobie winna...

Nadrabiałam Was chyba z godzinę i już zapomniałam co miałam napisać.

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
ja tez jestem strasznym maniakiem butowym
O to tak jak i ja w Krk mamy w pokoju oprócz swojego łóżka fotel rozkładany z miejscem na pościel, oczywiście ta skrzynia zawalona jest cała butami i jakbym kupiła jeszcze jedną parę, to by mnie chyba TŻ z mieszkania wywalił, bo naprawdę nie mamy już gdzie ich trzymać.
Stary 2009-12-30, 14:00   #3774
Lady Marmalade
Wtajemniczenie

bylam wczoraj na urodzinach chrzestnej, 50tke miala no coz, najadlam sie, napilam i naziewialam ile wlezie, bo coz tam mialam robic jak zbytnio nie kontaktuje sie ze swoja rodzinka i niezbyt ja lubie, poza tym bylo tam duzo osob z jej strony wiec polowy i tak nie znalam ... widzialam sie po 20 na chwile z exem bo wyszedl ze szpitala i do 8 stycznia ma L4, a jak wszystko bedzie dobrze to pojde jutro do niego na Sylwestra: filmy poogladamy, zjemy cos dobrego i bedzie fajnie aaaa... wiecie jakiego mi wczoraj SMS'a poslal?
'tak przy okazji to pieknie dzis wygladalas'
Stary 2009-12-30, 14:50   #3775
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:
wcale mi nie idzie jestem wściekła na to, że mieszkam na takim zad****piu gdzie ludzie nie mają co ze sobą zrobić...naprawdę jeszcze dwa tygodnie i zacznę się leczyć na depresję...
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 14:58   #3776
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość
Najładniejsze są te, o których napisałaś, że to z jakimiś dwutygodniowymi odrostami. Są takie delikatne i błyszczące i nie za długie, bo ja nie lubię takich szponów.
dziękuję! mnie też się one podobały - miałam je 5 tygodni i trudno było się rozstać

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość

frezyjko, nie wyobrazam sobie ciebie jako metala choc ja tez słuchałam kiedys takiego rodzaju muzyki.
moi znajomi ze studiów też sobie nie wyobrażali tylko powiedzieli mi że gdybym przyszła "taka" na studia to nie bylibyśmy znajomymi...:/ wredni

Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość
Jeny ale mam kacora, łeb mnie boli, wymiotowałam, no ale nic nie mówię, bo sama jeste sobie winna...

Nadrabiałam Was chyba z godzinę i już zapomniałam co miałam napisać.

O to tak jak i ja w Krk mamy w pokoju oprócz swojego łóżka fotel rozkładany z miejscem na pościel, oczywiście ta skrzynia zawalona jest cała butami i jakbym kupiła jeszcze jedną parę, to by mnie chyba TŻ z mieszkania wywalił, bo naprawdę nie mamy już gdzie ich trzymać.
nie pij tyle bedziesz w pon na spotkaniu wieczorkiem??

przy okazji przekazuję pozdrowienia od Kawki
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 15:00   #3777
Basiek19
Zakorzenienie

GG do Basiek19 Send a message via Skype™ to Basiek19

Dżem dobry

Jesteście niemożliwe wiecie ile mam do nadrabiania?

Wczoraj wszystko przeczytałam,a le nie miałąm już siły odpisywać i dzisiaj znowu to samo
Stary 2009-12-30, 15:04   #3778
frezyjka85
Zakorzenienie

zbieram się i będę wieczorem jakoś....
bo mam teraz na 16:00 do fryzjera a o 19:30 kobitkę na paznokcie....
mam nadzieję że ktoś jeszcze wtedy będzie
papa
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 15:05   #3779
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
wcale mi nie idzie jestem wściekła na to, że mieszkam na takim zad****piu gdzie ludzie nie mają co ze sobą zrobić...naprawdę jeszcze dwa tygodnie i zacznę się leczyć na depresję...
Biedactwo W Krakowie też podobno bez rewelacji. Moja przyjaciółka/koleżanka (ta od zerwanych zaręczyn i romansu z szefem) szuka od października, była na paru rozmowach i niewiele z tego wychodzi. Ale tez wymagania finansowe ma doyć spore 2500-3000 netto na stanowisku asystentki...
Stary 2009-12-30, 15:48   #3780
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Biedactwo W Krakowie też podobno bez rewelacji. Moja przyjaciółka/koleżanka (ta od zerwanych zaręczyn i romansu z szefem) szuka od października, była na paru rozmowach i niewiele z tego wychodzi. Ale tez wymagania finansowe ma doyć spore 2500-3000 netto na stanowisku asystentki...
Mam wrażenie, że ciężko będzie. Znam ludzi prawników i informatyków, którzy zarabiali tyle albo i mniej w Krakowie. A to są jednak lepiej opłacane zawody. Nie wiem jak wysokie ma kwalifikacje ale chyba za duże ma te wymagania.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości