Offtopowe zapuszczanie - część IX - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-30, 12:28   #3061
Magdzia94
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie - część IX

jak mi nie wyjdą te papiloty jutro, to koleżanka ma przywiesc lokówkę, a jak nie to zawsze jest prostownica.

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 12:29   #3062
n0emi
Zakorzenienie

Hej
Popijam kawke
Od rana w domu nie ma chumoru, bo tata kupil przedwczoraj samochod, a dzis okazalo sie ze mial zmniejszany licznik tych km (czy jakos tak ) pojechal oddac, dobrze chociaz, ze od razu przyjmuja i oddaja kase

Miki z tym nocowaniem na sylwka u kogos to nieciekawie
Zawsze w domu zdycham z rana, a u kogos to 5 razy bardziej
Plus dochodzi niewyspanie (ciezko mi zasnac u kogosc obcego w domu), plus zaschniety makijaz

A i mam pytanie do stazystek. Jestem zupelnie w tym zielona i nie wiem gdzie isc, co powiedziec, co zrobic, zeby dostac sie na staz?? Moglaby ktoras wytlumaczyc mi po kolei tak lopatologiczie??

Edytowane przez n0emi
Czas edycji: 2009-12-30 o 12:35
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 12:29   #3063
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość

Nie swojo się czuję teraz jak nie jestem na bieżąco
ja tez, chociaz musze doczytac zeby wiedziec co i jak

znowu kusicie jakims słodkim

nic mi sie juz nie chce, ale postanowilam dzis skonczyc karty wynagrodzen a jutro robic dzienniki w pracy

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 12:31   #3064
mOna01
Zakorzenienie

idę się uczyć

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 12:32   #3065
aanika
Zakorzenienie

Narku, natchnęłaś mnie, żeby sobie kupić coś do ust, bo jak mam jeden balsam to trzymam go w domu, a potem w ciągu dnia nie używam . Myślę nad Alterrą, dobry wybór?

Magdziu, jakiej firmy masz swoje kredki do oczu? Ja kupiłam brązową z Golden Rose i jest bardzo fajna. Teraz myślę, czy by jakiejś innej jeszcze nie kupić, ale nie wiem za bardzo, jaki kolor pasowałby do zielonych oczu. A tak w ogóle to jak się malujesz do szkoły? Mnie się wydaje, że moja kredka nie jest zbyt mocna do szkoły
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 12:33   #3066
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
Hej
Popijam kawke
Od rana w domu nie ma chumory, bo tata kupil przedwczoraj samocho, a dzis okazalo sie ze mial zmniejszany licznik tych km (czy jakos tak ) pojechal oddac, dobrze chociaz, ze od razu przyjmuja i oddaja kaseA i mam pytanie do stazystek. Jestem zupelnie w tym zielona i nie wiem gdzie isc, co powiedziec, co zrobic, zeby dostac sie na staz?? Moglaby ktoras wytlumaczyc mi po kolei tak lopatologiczie??
m.in dlatego ja jestem anty co do kupowania aut uzywanych, bo zazwyczaj jest tak, ze cos sie psuje w nim, chcą sprzedac

Cytat:
A i mam pytanie do stazystek. Jestem zupelnie w tym zielona i nie wiem gdzie isc, co powiedziec, co zrobic, zeby dostac sie na staz?? Moglaby ktoras wytlumaczyc mi po kolei tak lopatologiczie??
ja Ci moge wyjasnic skrótowo:

jesli spełniasz wszystkie warunki co do stazu to tak: albo sama chodzisz po firmach i pytasz czy szukają stazystek, przy okazji czy jest szansa na zatrudnienie po stazu, albo czekasz az UP Cie gdzies skieruje.
Polecam opcje nr 1, bo opcja nr 2 moze trwac miesiącami...

idziesz sie zarejestrowac do UP jako bezrobotna, potem w zaleznosci od tego czy jest opcja nr 1, to firma sklada papiery ze Cie chca na staz i tam idziesz, albo opcja nr 2 siedzisz w domu i czekasz az zadzownia z UP ze gdzies tam jest staz

mam nadzieje ze jasno wyjasnilam

[*] 11.09.2012
Stary 2009-12-30, 12:36   #3067
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
idę się uczyć
łączę się z Tobą w bólu też powinnam sie dziś wziąć ...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-30, 12:38   #3068
Renia90
Zakorzenienie

uciekam do pracy, może będę w nocy tutaj, ale wątpię.. pa

"Robienie czegoś najlepiej jak się potrafi jest ważniejsze niż bycie najlepszym" /Shannon Miller/

KLIKnij raz dziennie i pomóż
i jeszcze tutaj!
Renia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 12:39   #3069
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
Narku, natchnęłaś mnie, żeby sobie kupić coś do ust, bo jak mam jeden balsam to trzymam go w domu, a potem w ciągu dnia nie używam . Myślę nad Alterrą, dobry wybór?
Alterrę kocham z całego serca To dosyć tłusta pomadka, raz posmarowane usta długo pozostają nawilżone i ochronione Ja bym brała

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 12:40   #3070
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
m.in dlatego ja jestem anty co do kupowania aut uzywanych, bo zazwyczaj jest tak, ze cos sie psuje w nim, chcą sprzedac

ja Ci moge wyjasnic skrótowo:

jesli spełniasz wszystkie warunki co do stazu to tak: albo sama chodzisz po firmach i pytasz czy szukają stazystek, przy okazji czy jest szansa na zatrudnienie po stazu, albo czekasz az UP Cie gdzies skieruje.
Polecam opcje nr 1, bo opcja nr 2 moze trwac miesiącami...

idziesz sie zarejestrowac do UP jako bezrobotna, potem w zaleznosci od tego czy jest opcja nr 1, to firma sklada papiery ze Cie chca na staz i tam idziesz, albo opcja nr 2 siedzisz w domu i czekasz az zadzownia z UP ze gdzies tam jest staz

mam nadzieje ze jasno wyjasnilam

Tak jasno wielkie dzieki

Tylko jeszcze jedno pytanie: Jak zajde do tego UP, zarejestrowac sie, to musze powiedziec, ze chce isc na staz??
I czy wystarczy do wypelnienia tylko moj dowod??
Bo wiele razy zawracalam sie z urzedu bo nie mialam wszystkich potrzebnych dokumentow
Stary 2009-12-30, 12:41   #3071
Magdzia94
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanika;16146534[B
Magdziu[/B], jakiej firmy masz swoje kredki do oczu? Ja kupiłam brązową z Golden Rose i jest bardzo fajna. Teraz myślę, czy by jakiejś innej jeszcze nie kupić, ale nie wiem za bardzo, jaki kolor pasowałby do zielonych oczu. A tak w ogóle to jak się malujesz do szkoły? Mnie się wydaje, że moja kredka nie jest zbyt mocna do szkoły
Avon(świetna taka podwójna), Euphora (fajna), Miss Sporty(dno)
Nie ma u mnie Golden Rose, chociaz muszę jeszcze jeden sklepik zobaczyc. Do szkoły tylko tusz, nie chce mi sie po 6 razno malowac. A pozatym w szkole to zasypiam na niektórych lekcjach, oczy przecieram- rozmazanie całkowite.

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 12:43   #3072
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:

Miki z tym nocowaniem na sylwka u kogod to nieciekawie
Zawsze w domu zdycham z rana, a u kogos to 5 razy bardziej
Plus dochodzi niewyspanie (ciezko mi zasnac u kogosc obcego w domu), plusa zaschniety makijaz
Mnie też to przeraża ale jakoś przeżyję, będę odsypiać w sobotę Niewyspana będę na bank bo Tż jak popije będzie takie arie odstawiać że szok chyba pójdę spać do koleżanki może ona nie chrapie Ja biorę cały makijażowy asortyment żeby nie straszyć moją facjatą Szkoda, że nie mam prawka mi tam alkohol do szczęścia nie potrzebny mogłabym nic nie pić przynajmniej bym się dobrze czuła Będę tylko sączyć Reddsy

Cytat:
ja tez, chociaz musze doczytac zeby wiedziec co i jak

znowu kusicie jakims słodkim

nic mi sie juz nie chce, ale postanowilam dzis skonczyc karty wynagrodzen a jutro robic dzienniki w pracy
Mi dzisiaj też się nic nie chce, śpie codziennie do 10.00 i ciągle jestem niewyspana

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 12:49   #3073
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Alterrę kocham z całego serca To dosyć tłusta pomadka, raz posmarowane usta długo pozostają nawilżone i ochronione Ja bym brała
Chyba ją sobie kupię do noszenia przy sobie, żeby nie bawić się ze słoiczkami (i tak balsam ląduje pod paznokciem ). A znasz jakieś inne fajne mazidła w sztyfcie?
Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Avon(świetna taka podwójna), Euphora (fajna), Miss Sporty(dno)
Nie ma u mnie Golden Rose, chociaz muszę jeszcze jeden sklepik zobaczyc. Do szkoły tylko tusz, nie chce mi sie po 6 razno malowac. A pozatym w szkole to zasypiam na niektórych lekcjach, oczy przecieram- rozmazanie całkowite.
Na pewno gdzieś musisz mieć Golden Rose, to przecież dosyć dobrze dostępne kosmetyki. Ja mam taką - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...ka-do-oczu.htm . Jak na 3,50 zł to jest naprawdę fajna. Myślę, czy by może jeszcze szarej nie kupić, ale boję się trochę, że będzie za ciemna.
Stary 2009-12-30, 12:51   #3074
saming
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Moja koszula, kolory przekłamane, sięga mi za tyłek planuję załozyc do niej albo rurki albo leginsy takie długie
Bardzo fajne cudeńko, podobne widziałam ostatnio w H&Mie (albo tak mi się zdaje) i nawet miałam ochotę, ale zobaczyłam spódnicę i wybór był prosty (Nie przepadam z HM, ale czasem małe perełki się zdarzają)

Cytat:
Muszę się przyznać, że ostatnio trochę zaniedbałam włosy, nie wcierałam rzepki ani nie nakładałam oleju chyba dzisiaj nałożę z pestek winogron
Moje włosy to już tydzień czasu nie widziały kokosa ani jojoby, ani rzepki ani niczego... wczoraj jedynie maska Miód i Cytryna Właśnie - może ja ją źle stosują, albo za długo trzymałam, albo włosy niedomyłam, ale po tej masce jakoś tak dziwnie... oklapnięte mam te kudełki... nie wiem czemu? Albo mi się wydaje... Ale są takie gładkie i milutkie i tak ładnie pachną Nawet się nie elektryzują...

Cytat:
Magdziu, jakiej firmy masz swoje kredki do oczu? Ja kupiłam brązową z Golden Rose i jest bardzo fajna. Teraz myślę, czy by jakiejś innej jeszcze nie kupić, ale nie wiem za bardzo, jaki kolor pasowałby do zielonych oczu. A tak w ogóle to jak się malujesz do szkoły? Mnie się wydaje, że moja kredka nie jest zbyt mocna do szkoły
Ja mam zielone oczy, i niby jestem ciemną blondynką- tak naturalną - i zawsze używałam brązowych kredek do oczu, pomimo, że brwi i rzęsy mam czarne jak smoła:P Ale Ty jesteś brunetką, tak? więc myślę, że brązowej spokojnie możesz używać, ładnie podkreśli Ci kolor oczu, będą bardziej wyraziste i takie fajne. Swoją drogą znalazłam w HMie właśnie, w dziale kosemtyków - brązową kredką do oczu, i jest to moja ulubiona - zwłaszcza ze względu na kolor. Próbowałam inne, szukałam z miss sporty i innych bzdur, i wszystkie leżą nieużywane (może na allegro sprzedam) a tylko do tej wracam... no i na trwałość nie mogę narzekać
A jeśli chodzi o make up do szkoły - to kredka i tusz do rzęs w zupełności wystarczą, no i czasem lekki cielisty bądź delikatny brąz - cień do oczu

Cytat:
Pewnie był przerabiany temat - ale jakieś owocowe, takie mniam mniam, też są? Bo ja w sumie mam pomadkę z EDMu cytrynową i z Nicea truskawkową i tyle :P A przydałoby się jeszcze coś

saming jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 12:55   #3075
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:

Tylko jeszcze jedno pytanie: Jak zajde do tego UP, zarejestrowac sie, to musze powiedziec, ze chce isc na staz??
I czy wystarczy do wypelnienia tylko moj dowod??
Bo wiele razy zawracalam sie z urzedu bo nie mialam wszystkich potrzebnych dokumentow
ja sie rejestrowalam to mowilam ze chce isc na staz, ale nie wiem czy to ma jakies znaczenie bo i tak normalnie zapisuja na bezrobocie.

dowód to za malo, musisz miec jeszcze papiery ze masz jakies wykształcenie, bo ona wypełnia jakis tam druk, pyta o wykształcenie, ale nie wpisze Ci go na slowo, tylko musisz miec dokumenty, najlepiej jeszcze skserowane przy sobie
nie pamietam czy cos jeszcze bylo potrzebne, bo to bylo kilka lat temu...ale te 2 rzeczy (dowód plus papiery ze masz ukonczone jakies szkoły na bank)

sprawe stazów zalatwia sie w innym pokoju

Cytat:

Mi dzisiaj też się nic nie chce, śpie codziennie do 10.00 i ciągle jestem niewyspana
daj spokoj, ja od 6.50 na nogach jestem

a tak w ogole to nie wiecie nawet co sie stalo przed chwilą i mam ochote zamordowac stażystkę

[*] 11.09.2012

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-30, 13:00   #3076
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez saming Pokaż wiadomość
Ja mam zielone oczy, i niby jestem ciemną blondynką- tak naturalną - i zawsze używałam brązowych kredek do oczu, pomimo, że brwi i rzęsy mam czarne jak smoła:P Ale Ty jesteś brunetką, tak? więc myślę, że brązowej spokojnie możesz używać, ładnie podkreśli Ci kolor oczu, będą bardziej wyraziste i takie fajne. Swoją drogą znalazłam w HMie właśnie, w dziale kosemtyków - brązową kredką do oczu, i jest to moja ulubiona - zwłaszcza ze względu na kolor. Próbowałam inne, szukałam z miss sporty i innych bzdur, i wszystkie leżą nieużywane (może na allegro sprzedam) a tylko do tej wracam... no i na trwałość nie mogę narzekać
A jeśli chodzi o make up do szkoły - to kredka i tusz do rzęs w zupełności wystarczą, no i czasem lekki cielisty bądź delikatny brąz - cień do oczu
Nie, ja jestem też ciemną blondynką, a czarnymi rzęsami i brwiami - chyba musimy być do siebie podobne pod tym względem . Tak wygląda moje oko w brązie, tylko trochę za dużo kredki mi się nałożyło na środku powieki.
Stary 2009-12-30, 13:02   #3077
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Moje włosy to już tydzień czasu nie widziały kokosa ani jojoby, ani rzepki ani niczego... wczoraj jedynie maska Miód i Cytryna Właśnie - może ja ją źle stosują, albo za długo trzymałam, albo włosy niedomyłam, ale po tej masce jakoś tak dziwnie... oklapnięte mam te kudełki... nie wiem czemu? Albo mi się wydaje... Ale są takie gładkie i milutkie i tak ładnie pachną Nawet się nie elektryzują...
Ale Ci zazdroszczę tej maski, ja już straciłam nadzieję że kiedykolwiek znajdę ją u siebie, pozostaje allegro

Co do kredek to ja tylko brązowych używam, nie lubię czarnych Teraz mam dwie z Essence i jestem bardzo zadowolona

Cytat:

a tak w ogole to nie wiecie nawet co sie stalo przed chwilą i mam ochote zamordowac stażystkę
Co się stało?

Stary 2009-12-30, 13:07   #3078
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:

Co się stało?

Cytat:
j

tak dla przypomnienia, zebyscie wiedzialy co robilam, a ona przyszła do mnie, zapytac sie czy moze cos z pendrive wydrukowac na studia (jakies materiały, 20 stron), ja mowie ze ok.
Ona zaczeła wkladac pendrive do kompa i nie wiem czy ona jest taka nie domyślna czy co (moglam sama wlozyc, a nie jej kazac) ale zamiast włozyc do tej "dziurki" gdzie sie wklada pendrive, ona pchała go tam gdzie jest przycisk WŁĄCZENIA kompa, wiec on automatycznie mi sie wylączyl i moją prace szlag jasny trafił

czy naparwde nie idzie odróznic PRZYCISKU od dziurki na pendrive?

[*] 11.09.2012
Stary 2009-12-30, 13:10   #3079
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
tak dla przypomnienia, zebyscie wiedzialy co robilam, a ona przyszła do mnie, zapytac sie czy moze cos z pendrive wydrukowac na studia (jakies materiały, 20 stron), ja mowie ze ok.
Ona zaczeła wkladac pendrive do kompa i nie wiem czy ona jest taka nie domyślna czy co (moglam sama wlozyc, a nie jej kazac) ale zamiast włozyc do tej "dziurki" gdzie sie wklada pendrive, ona pchała go tam gdzie jest przycisk WŁĄCZENIA kompa, wiec on automatycznie mi sie wylączyl i moją prace szlag jasny trafił

to jakaś nierozgarnięta ta dziewczyna Może zrobiła to celowo?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-30, 13:11   #3080
n0emi
Zakorzenienie

aanika bardzo fajnie
Ale ja bym mocniej pomalowala
Stary 2009-12-30, 13:12   #3081
saming
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, ja jestem też ciemną blondynką, a czarnymi rzęsami i brwiami - chyba musimy być do siebie podobne pod tym względem . Tak wygląda moje oko w brązie, tylko trochę za dużo kredki mi się nałożyło na środku powieki.
Moje oko w załączniku

Akurat mi się właśnie te brązy nie podobają, takie... sraczkowate dla mnie trochę. Wolę te wpadające w czerń chyba... Ale mimo wszystko, jak masz taką kredką to wybija się kolor oka

No i słuchasz Comy, ja też

saming jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 13:12   #3082
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
aanika bardzo fajnie
Ale ja bym mocniej pomalowala
To była pierwsza próba - wolę nie przesadzać

Dodałam zdjęcia do albumu, tego prywatnego
Stary 2009-12-30, 13:12   #3083
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
to jakaś nierozgarnięta ta dziewczyna Może zrobiła to celowo?
celowo nie, ona nie jest złosliwa z natury tylko taka hm....czasami niemyśląca

[*] 11.09.2012

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-30, 13:12   #3084
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba ją sobie kupię do noszenia przy sobie, żeby nie bawić się ze słoiczkami (i tak balsam ląduje pod paznokciem ). A znasz jakieś inne fajne mazidła w sztyfcie?
Swego czasu lubiłam klasyczną Niveę, ale od kiedy zaczęłam używać Alterry, przestałam kupować tę pierwszą. Nivea zachowuje się jak wazelina- jest ciężka(taka naprawdę ciężka), dobrze chroni, ale Alterry milej się używa
Teraz mam Bebe(również klasyczną) i jest całkiem fajna. Nakładam cienką warstwę i usta są bezpiecznie przez długi czas.

Cytat:
Pewnie był przerabiany temat - ale jakieś owocowe, takie mniam mniam, też są? Bo ja w sumie mam pomadkę z EDMu cytrynową i z Nicea truskawkową i tyle :P A przydałoby się jeszcze coś
Alterra do mniam-mniamów niestety się nie zalicza A z takich smakowitych do głowy przychodzą mi jedynie Smackersy, no i oczywiście Nivee owocowe

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 13:13   #3085
n0emi
Zakorzenienie

motylek sorry ale to mnie tak rozmieszylo
Haha na serio jak mozna nierozroznic przycisku od miejsca na pendriva
Stary 2009-12-30, 13:15   #3086
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
motylek sorry ale to mnie tak rozmieszylo
Haha na serio jak mozna nierozroznic przycisku od miejsca na pendriva
spoko, rozumiem ze z boku to moze wydawac sie smieszne tylko krew mnie zalewa, bo siedzialam, wpisywalam dane a teraz od nowa musze heh

[*] 11.09.2012
Stary 2009-12-30, 13:26   #3087
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
Moje oko w załączniku

Akurat mi się właśnie te brązy nie podobają, takie... sraczkowate dla mnie trochę. Wolę te wpadające w czerń chyba... Ale mimo wszystko, jak masz taką kredką to wybija się kolor oka

No i słuchasz Comy, ja też
Myślałam nad takim ciemniejszym brązem, ale w końcu zdecydowałam się na ten jaśniejszy. Gdyby parę razy pociągnąć nim powiekę, to efekt byłby mocniejszy. Ten mój brąz trochę wpada w złoto, ma drobinki, czego w sklepie oczywiście nie zauważyłam .
Jakie masz długaśne rzęsy na dole

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Cytat:
Swego czasu lubiłam klasyczną Niveę, ale od kiedy zaczęłam używać Alterry, przestałam kupować tę pierwszą. Nivea zachowuje się jak wazelina- jest ciężka(taka naprawdę ciężka), dobrze chroni, ale Alterry milej się używa
Teraz mam Bebe(również klasyczną) i jest całkiem fajna. Nakładam cienką warstwę i usta są bezpiecznie przez długi czas.

Alterra do mniam-mniamów niestety się nie zalicza A z takich smakowitych do głowy przychodzą mi jedynie Smackersy, no i oczywiście Nivee owocowe
Przede wszystkim Alterra jest tańsza od Nivei . Jutro przejdę się -po nią do Rossmanna. Podobno jest już tam balsam Carmex, ale dzisiaj szukałam i nie znalazłam.

Naolejowałam włosy i spróbuję się trochę pouczyć
Stary 2009-12-30, 13:33   #3088
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:

Jaka bicz, chyba bym ją udusiła....

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 13:34   #3089
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo ładnie, tak delikatnie, ale fajnie podkreśla

Cytat:

O kurcze, niefajnie może jakaś zakochana i myśli o niebieskich migdałach...

Cytat:
Moje oko w załączniku
Jaka zieleń

Cytat:
To była pierwsza próba - wolę nie przesadzać

Dodałam zdjęcia do albumu, tego prywatnego
O, a my się chyba nie zaprzyjaźniłyśmy jeszcze, zaraz Cię zaproszę i chętnie zobaczę

Koleżanka mi przysłała link do ciekawego artykułu: http://wiadomosci.onet.pl/1554301,2679,1,kioskart.html

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 13:36   #3090
aanika
Zakorzenienie

Cytat:
spoko, rozumiem ze z boku to moze wydawac sie smieszne tylko krew mnie zalewa, bo siedzialam, wpisywalam dane a teraz od nowa musze heh
A przeprosiła chociaż czy coś w tym stylu próbowała robić?
Zupełnie jak blondynka z dowcipów, nie obrażając przy tym blondynek - włosomaniaczek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości