|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie - część IX
jak mi nie wyjdą te papiloty jutro, to koleżanka ma przywiesc lokówkę, a jak nie to zawsze jest prostownica.
|
|
#3062 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Popijam kawke ![]() Od rana w domu nie ma chumoru, bo tata kupil przedwczoraj samochod, a dzis okazalo sie ze mial zmniejszany licznik tych km (czy jakos tak ) ![]() Miki z tym nocowaniem na sylwka u kogos to nieciekawie ![]() Zawsze w domu zdycham z rana, a u kogos to 5 razy bardziej ![]() Plus dochodzi niewyspanie (ciezko mi zasnac u kogosc obcego w domu), plus zaschniety makijaz ![]() A i mam pytanie do stazystek. Jestem zupelnie w tym zielona i nie wiem gdzie isc, co powiedziec, co zrobic, zeby dostac sie na staz?? Moglaby ktoras wytlumaczyc mi po kolei tak lopatologiczie?? Edytowane przez n0emi Czas edycji: 2009-12-30 o 13:35 |
|
|
|
#3063 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez, chociaz musze doczytac zeby wiedziec co i jak
![]() znowu kusicie jakims słodkim ![]() ![]() nic mi sie juz nie chce, ale postanowilam dzis skonczyc karty wynagrodzen a jutro robic dzienniki w pracy
|
#3064 |
|
Zakorzenienie
|
idę się uczyć
|
#3065 |
|
Zakorzenienie
|
Narku, natchnęłaś mnie, żeby sobie kupić coś do ust, bo jak mam jeden balsam to trzymam go w domu, a potem w ciągu dnia nie używam
. Myślę nad Alterrą, dobry wybór? ![]() Magdziu, jakiej firmy masz swoje kredki do oczu? Ja kupiłam brązową z Golden Rose i jest bardzo fajna. Teraz myślę, czy by jakiejś innej jeszcze nie kupić, ale nie wiem za bardzo, jaki kolor pasowałby do zielonych oczu. A tak w ogóle to jak się malujesz do szkoły? Mnie się wydaje, że moja kredka nie jest zbyt mocna do szkoły
|
|
|
|
#3066 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jesli spełniasz wszystkie warunki co do stazu to tak: albo sama chodzisz po firmach i pytasz czy szukają stazystek, przy okazji czy jest szansa na zatrudnienie po stazu, albo czekasz az UP Cie gdzies skieruje. Polecam opcje nr 1, bo opcja nr 2 moze trwac miesiącami... idziesz sie zarejestrowac do UP jako bezrobotna, potem w zaleznosci od tego czy jest opcja nr 1, to firma sklada papiery ze Cie chca na staz i tam idziesz, albo opcja nr 2 siedzisz w domu i czekasz az zadzownia z UP ze gdzies tam jest staz mam nadzieje ze jasno wyjasnilam
|
|
#3067 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3068 |
|
Zakorzenienie
|
uciekam do pracy, może będę w nocy tutaj, ale wątpię.. pa
|
|
|
|
#3069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To dosyć tłusta pomadka, raz posmarowane usta długo pozostają nawilżone i ochronione Ja bym brała
|
|
#3070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jasno wielkie dzieki ![]() Tylko jeszcze jedno pytanie: Jak zajde do tego UP, zarejestrowac sie, to musze powiedziec, ze chce isc na staz?? I czy wystarczy do wypelnienia tylko moj dowod?? Bo wiele razy zawracalam sie z urzedu bo nie mialam wszystkich potrzebnych dokumentow
|
|
|
|
|
#3071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma u mnie Golden Rose, chociaz muszę jeszcze jeden sklepik zobaczyc. Do szkoły tylko tusz, nie chce mi sie po 6 razno malowac. A pozatym w szkole to zasypiam na niektórych lekcjach, oczy przecieram- rozmazanie całkowite.
|
|
|
#3072 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niewyspana będę na bank bo Tż jak popije będzie takie arie odstawiać że szok chyba pójdę spać do koleżanki może ona nie chrapie Ja biorę cały makijażowy asortyment żeby nie straszyć moją facjatą Szkoda, że nie mam prawka mi tam alkohol do szczęścia nie potrzebny mogłabym nic nie pić przynajmniej bym się dobrze czuła Będę tylko sączyć Reddsy ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3073 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). A znasz jakieś inne fajne mazidła w sztyfcie? ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3074 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(Nie przepadam z HM, ale czasem małe perełki się zdarzają )Cytat:
Właśnie - może ja ją źle stosują, albo za długo trzymałam, albo włosy niedomyłam , ale po tej masce jakoś tak dziwnie... oklapnięte mam te kudełki... nie wiem czemu? Albo mi się wydaje... Ale są takie gładkie i milutkie i tak ładnie pachnąCytat:
) a tylko do tej wracam... no i na trwałość nie mogę narzekać ![]() A jeśli chodzi o make up do szkoły - to kredka i tusz do rzęs w zupełności wystarczą, no i czasem lekki cielisty bądź delikatny brąz - cień do oczu ![]() Cytat:
Bo ja w sumie mam pomadkę z EDMu cytrynową i z Nicea truskawkową i tyle :P A przydałoby się jeszcze coś
|
|
#3075 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dowód to za malo, musisz miec jeszcze papiery ze masz jakies wykształcenie, bo ona wypełnia jakis tam druk, pyta o wykształcenie, ale nie wpisze Ci go na slowo, tylko musisz miec dokumenty, najlepiej jeszcze skserowane przy sobie ![]() nie pamietam czy cos jeszcze bylo potrzebne, bo to bylo kilka lat temu...ale te 2 rzeczy (dowód plus papiery ze masz ukonczone jakies szkoły na bank) sprawe stazów zalatwia sie w innym pokoju Cytat:
a tak w ogole to nie wiecie nawet co sie stalo przed chwilą i mam ochote zamordowac stażystkę
|
|
#3076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Tak wygląda moje oko w brązie, tylko trochę za dużo kredki mi się nałożyło na środku powieki.
|
|
|
|
|
#3077 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do kredek to ja tylko brązowych używam, nie lubię czarnych Cytat:
|
||
|
|
|
#3078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ona zaczeła wkladac pendrive do kompa i nie wiem czy ona jest taka nie domyślna czy co (moglam sama wlozyc, a nie jej kazac) ale zamiast włozyc do tej "dziurki" gdzie sie wklada pendrive, ona pchała go tam gdzie jest przycisk WŁĄCZENIA kompa, wiec on automatycznie mi sie wylączyl i moją prace szlag jasny trafił ![]() czy naparwde nie idzie odróznic PRZYCISKU od dziurki na pendrive?
|
|
#3079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jakaś nierozgarnięta ta dziewczyna Może zrobiła to celowo?
|
|
|
|
|
#3080 |
|
Zakorzenienie
|
aanika bardzo fajnie
![]() Ale ja bym mocniej pomalowala
|
|
|
|
#3081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Akurat mi się właśnie te brązy nie podobają, takie... sraczkowate dla mnie trochę. Wolę te wpadające w czerń chyba... Ale mimo wszystko, jak masz taką kredką to wybija się kolor oka ![]() No i słuchasz Comy, ja też
|
|
#3082 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3083 |
|
Zakorzenienie
|
celowo nie, ona nie jest złosliwa z natury tylko taka hm....czasami niemyśląca
|
#3084 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz mam Bebe(również klasyczną) i jest całkiem fajna. Nakładam cienką warstwę i usta są bezpiecznie przez długi czas. Cytat:
|
|
#3085 |
|
Zakorzenienie
|
motylek sorry ale to mnie tak rozmieszylo
Haha na serio jak mozna nierozroznic przycisku od miejsca na pendriva |
|
|
|
#3086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3087 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Jakie masz długaśne rzęsy na dole ![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
. Jutro przejdę się -po nią do Rossmanna. Podobno jest już tam balsam Carmex, ale dzisiaj szukałam i nie znalazłam. Naolejowałam włosy i spróbuję się trochę pouczyć
|
||
|
|
|
#3088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3089 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
może jakaś zakochana i myśli o niebieskich migdałach... ![]() Jaka zieleń Cytat:
![]() Koleżanka mi przysłała link do ciekawego artykułu: http://wiadomosci.onet.pl/1554301,2679,1,kioskart.html
|
|
#3090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zupełnie jak blondynka z dowcipów, nie obrażając przy tym blondynek - włosomaniaczek
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:40.

też powinnam sie dziś wziąć ...
21.06.2014r.

chyba pójdę spać do koleżanki może ona nie chrapie
). A znasz jakieś inne fajne mazidła w sztyfcie?
, ale po tej masce jakoś tak dziwnie... oklapnięte mam te kudełki... nie wiem czemu? Albo mi się wydaje... Ale są takie gładkie i milutkie i tak ładnie pachną
to jakaś nierozgarnięta ta dziewczyna