|
|
#2641 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
rzyrafko bluzeczki były po 34.90 zł i to normalna cena, bo nie były przecenione
Jeszcze teraz zajrzałam na niemiecką stronę H&M (zawsze tam przeglądam Shop Online) i są fotki nowej biżuterii, która pojawi się jak zacznie wchodzić wiosenna kolekcja. Już sobie ostrzę ząbki na kilka modeli ![]() A czipsów w końcu nie kupiłam. Zamiast tego wzięłam butelkę wody mineralnej. Jestem z siebie dumna
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzuciłam aktualizacje
![]() pielęgnacja: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=2492 kolorówka: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...&postcou nt=152
|
#2643 | ||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
skóra mnie jakoś dziwnie piecze po jej nałożeniu (to chyba zasługa tego, że jest mocno perfumowany) i mam wrażenie, że naprawdę niewiele robi, a do tego zostawia lepką warstwę Dobrze, że nie otworzyłam dużego opakowania tylko mam miniaturę... Duże muszę komuś sprezentować ![]() Cytat:
![]() Byłam w sklepie, wszędzie dzikie tłumy, nie da się przejść.
|
|
|
#2644 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Najlepiej to taki satynowo-perłowy, bez brokatu i wielkich drobin, a do tego jeszcze chabrowy satynowy i będę szczęśliwa.
![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Cytat:
Nawilża, wygładza i zmiękcza skórę. W dodatku nie święcę się po niej, ani mnie nie zapycha, a to ogromny sukces. Kiedyś robiłam już podejścia do Aqualii, ale wtedy mi nie pasowała, widocznie miałam inne potrzeby. |
|
|
|
|
#2645 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem zmęczona
![]() Jutro mogę się wyspać bo mam urlop Zakupiłam w drogerii dwa sypkie cienie Pierre Rene, jeden w kolorze jasno srebrnym a drugi w kolorze stalowogołębim, oba megapołyskujące ![]() Oprócz tego dorwałam fantastyczny pędzel do pudru i do cieni Pierre Rene, są rewelcyjne, mają cudne włosie. Zaczęłam oglądać na półce balsamy Laury Vandini, wzięłam dwa wkońcu, jeden waniliowy, drugi z masą perłową który w domu okazał się peelingiem, bo ja zawze biorę z końca półki żeby nie był napoczęty przypadkiem no i ktoś tam postawił peeling i tego nie zauważyłam. Ale w sumie peelingu z Daxa ma na jedno użycie więc się przyda ![]() No i jutro już ostatni dzień roku
|
#2646 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podaj linkaaa do biżu ![]() brawo, medal za siłę woli ![]() Ja będe musiała wkrótce obfocić całe moje zbiorki, na myśl o kolorówce nogi mi się gną ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ano ostatni. Wysprzątałam łazienkę, pokombinowałam z pazurkami i już wiem co z nimi zrobię- yten gosh holograficzny jets strasznei wymagający- nie da sie nałożyć na bazę, ani nawet nabłyszczyć a do tego maksymalnie podkreśla każdą bruzdę i rowek na pazurkach więc jak tylko poodkurzam pokój to się zabieram za polerowanie polerką- może do jutra zdążę ze wszystkimi
|
|
#2647 |
|
|
|
|
|
|
#2648 | |
|
Zakorzenienie
|
Klej był dołączony do opakowania. Mam nadzieję, że toto się nie odkleja, to by był dopiero przypał! A kępki są Donegal- są teraz w promocji w Naturze za 9,90.
Cytat:
Po konsultacji z TŻtem jutro zrobię sobie makijaż srebrno-granatowo-czarny
|
|
#2649 |
|
po prostu Em :)
|
Hej hej.
Jednak mam neta, i już wiem, co miała na myśli MagJa mówiąc, że iPlus jest tragiczny. ![]() Nawet cytować nie mogę, emotki mi się nie pokazują, avatary też, a strona ładuje się wieki. ![]() isa, jasne, że pokażę zdjęcia w moim stroju jak już wrócę. ![]() fuksja, patrzyłaś na granatowy mat My Secret? ![]() Któraś z was pisała o nowej kolekcji biżuterii H&M - muszę mieć wisiorek z lusterkiem!
|
|
#2650 |
|
|
Em., ale ja nie chcę matowego granatu.
|
|
|
|
#2651 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze, nie udało mi się dziś zrobić sephorowych zakupów
I muszę jutro jechać. To może mi poradzicie, jaką pomadkę wybrać? Zastanawiam się nad Chanel Rouge Allure i Clinique Long Last... Jakie Wy polecacie? Ważne, aby miała matowe / satynowe odcienie, była trwała i "sama" malowała usta - wiecie o co chodzi? |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2652 |
|
Zakorzenienie
|
A ja już nie śpię, zaraz zrobię sobie śniadanie, potem szybkie pranie i sprzątanie i mogę zająć się sobą.
U mnie w domu dziś też impreza będą goście ale ja wybywam ![]() Em ![]() Fuksjo, jak wczoraj kupowałam moje sypkie cienie to zdaje się że w Pierre Rene był sypki granat, i chyba taki jest też w ofercie Bourjois Suivez mon regard
|
#2653 |
|
Zakorzenienie
|
rzyrafko, http://shop.hm.com/de/start?marketve...=1262247156736
zakładka Damen a potem po lewej Accesories ![]() Strasznie źle mi się dzień zaczął: najpierw zostałam ochlapana przez głupią ciężarówkę jak stałam na przystanku a teraz siedzę w pracy i mam coś do załatwienia w Urzędzie Skarbowym, ale nie wiem jak wypełnić druk a księgowa nie odpowiada, telefon szefowej milczy.....płakać mi się chce, bo nienawidzę takiej bezsilności
|
#2654 |
|
Zakorzenienie
|
Isa: u nas jest taki sam asortyment??
Jakie piękne cienie: http://shop.hm.com/de/shoppingwindow...AKE&shoptype=S potrójne na drugiej stronie - zwłaszcza fiolety i poczwórne szarości ale u mnie chyba nie ma kosmetyków
|
#2655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ech, zatłuczcie mnie i powieście, bo na moją głupotę i panikarstwo chyba nie ma już rady!
|
|
#2656 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
Czasem każdy ma takie zaćmienia. Lecę posprzątać, przygotowywać moje koreczki, a potem wreszcie zacząć się rolniczyć. Pewnie już nie zajrzę, więc życzę wszystkim szampańskiej zabawy. ![]() |
||
|
|
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
Pora skończyć pracę w tym roku
![]() Szef mógłby częście puszczać dod omu po 12 zamiast o 16
|
#2658 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Długo nie miałam internetu, więc się nie odzywałam ![]() Byłam dzisiaj sprawdzić w sklepach, czy da się znaleźć sukienkę na Sylwestra w Sylwestra . Otóż eksperyment utwierdził mnie w przekonaniu, że się nie da. Co więcej, zły humor gwarantowany Po drugiej sukience w przymierzalni prawie się rozpłakałam, że jestem taka tłusta. Odechciało mi się wszystkiego: imprezy, nawet wychodzenia z domu. Najchętniej bym się zakopała pod kołdrą . No ale ni-dy-rydy. Może tańcząc, zgubię trochę sadła no i mimo że nie lubię noworocznych postanowień, to tym razem robię jedno: w przyszłym roku zrzucę zadni tłuszcz i będę miała rozmiar 36. I to utrzymam. O!Życzę Wam udanej zabawy dzisiaj oraz żeby wszystko to, co zaczęłyście lub postanowiłyście, w Nowym Roku okazało się najlepszym wyborem ![]() Idę myć włosy, do zobaczenia w przyszłym roku
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
Wreszcie w domu. Nagoniłam się po Krakowie jak głupia: najpierw do US a potem do jednej firmy w okolicy Bonarki, ale okazało się, że pojechałam na darmo, bo nikogo nie było
Myślałam, czy nie przejść się przy okazji do Bonarki, ale pomyślałam sobie, że pewnie dziś są dzikie tłumy i zrezygnowałam a poza tym głowa mnie od rana boli i chyba całe popołudnie prześpię ![]() Dziewczyny bawiące się gdzieś dzisiaj: szampańskiego Sylwestra Wam życzę! ![]() Ja poimprezuję z Wizażem
|
#2660 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Udanej zabawy dziewczyny!Isa, możemy poimprezować na wizażu razem
|
|
#2661 |
|
Zakorzenienie
|
Kochanie, jesteś śliczną kobietą, zrób się na bóstwo i baw się dobrze!
A postanowienie warto mieć - dla siebie, zgubisz zbędny tłuszczyk jesli ci on przeszkadza, i poczujesz się lepiej, a teraz nie myśl o tym! Ja już umyłam i wyprostowałam włoski, swoją drogą nie mogę się nadziwić jakie odkryłam cudeńko, to spray Marion chronićy przed gorącą temperaturą, slicznie pachnie i sprawia, że włosy są takie sprężyste i dobrze się układają. Jestem bardzo zadowolona z niego i zamierzam jeszcze dokupić serum termoochronne na końcówki Rano się wypilingowałam i wybalsamowałam nowymi nabytkami z Laury Vandini i chyba też pozostanę dłużej przy obu produktach, same pozytywne odkrycia pod koniec roku ![]() No i pazurki już wymalowane, pierwszą warstwą Bella 407, śliczna krwista czerwień ![]() Dziewczyny życzę Wam udanego wieczoru, gdziekolwiek będziecie i z kimkolwiek go spędzicie to życzę Wam wspaniałego humoru, uśmiechu i wiele wiele szczęścia i sukcesów w Nowym 2010 Roku
|
#2662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2663 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Vibesko problem w tym, że Iza nie ma ani grama tłuszczu
i zaraz dostanie za głupie gadanie!!! ![]() Sylwester to chyba najbardziej przereklamowany dzień w roku...
|
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2665 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co prawda to prawda
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się
BTW. Szczerze mówiąc nawet gdybym miała dziś iść na jakąś imprezę to nie wiem czy bym poszła, bo pogoda mnie odstrasza i czuję się ospała i słaba ![]() Przeczytałam właśnie jakiś horoskop na 2010 rok i wychodzi na to, że nowy rok będzie dla mnie masakryczny: mam mieć mnóstwo stresów w pracy i czeka mnie ostra harówka, czeka mnie też załatwienie zaległych spraw (czyżby praca licencjacka? ), a do tego zero perspektyw na miłość i w dodatku zdrowie może mi szwankować a przez to i mój wygląd nie będzie najlepszy A to wszystko przez wpływ Saturna na mój znak zodiaku. No nic tylko się załamać
|
#2667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już się żegnam, jadę do TŻ, mam nadzieję, że miło spędzimy ten wieczór ![]() Wam życzę żeby przyszły rok był lepszy od tego, a przynajmniej nie gorszy
|
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też już się żegnam
![]() Do siego
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w Nowym Roku
![]() Jak tam dziewczyny, imprezki się udały? ![]()
|
#2670 |
|
|
Moja udała się średnio, towarzystwo było średnio zgrane, bo jedna osoba zrobiła takie sceny, że..
W sumie impreza przeciętna, bez szału. Dobrze się bawiłam, ale w zeszłym roku o niebo lepiej. Na szczęście TŻ mi umilał czas. Wyspałam się, zaraz zrobię sobie kawkę, bo TŻ śpi jak zabity, niech się chłopak wyśpi. Właśnie spojrzałam za okno i takie mgły są u mnie, nie widać domu oddalonego o jakieś 150m
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.

Bo o ile zapach róży w kosmetykach nie bardzo lubię, to kremy Vichy ostatnio mi się spodobały (używam obecnie Aqualii Thermal).
skóra mnie jakoś dziwnie piecze po jej nałożeniu (to chyba zasługa tego, że jest mocno perfumowany) i mam wrażenie, że naprawdę niewiele robi, a do tego zostawia lepką warstwę
Dobrze, że nie otworzyłam dużego opakowania tylko mam miniaturę... Duże muszę komuś sprezentować
I mam straszną, straszną chęć na jakąś pomadkę, taki brudny zgaszony róż mi się marzy...

. No ale ni-dy-rydy. Może tańcząc, zgubię trochę sadła
Myślałam, czy nie przejść się przy okazji do Bonarki, ale pomyślałam sobie, że pewnie dziś są dzikie tłumy i zrezygnowałam a poza tym głowa mnie od rana boli i chyba całe popołudnie prześpię 

A to wszystko przez wpływ Saturna na mój znak zodiaku.