![]() |
#691 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XII
Cytat:
![]() Szkopda, że nie wiedziałaś co to to przed Twoim wyjazdem, mogłabyś kawałek takiego brązującego łupka przywieź ![]() A poważnie, to kilka razy miałam przyjemność tego używać i nie zachwyciło mnie, takie sobie... Dokładnie, puder. Ale nie wart swojej ceny jak dla mnie.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#692 | |
To ja :)
|
Cytat:
![]() |
#693 |
Nindżopesz
|
Ja teoretycznie powinnam ale w praktyce zauważyłam, że kilka osób z mojej roboty (no a jest nas ze 2 tys) popyla w glanach. Żem się zdziwiła. Kiedyś był chłopak, który nosił bluzy z maryśką i długie włosy z tyłu ale popracował z miesiąc i odwiedził fryzjera, potem przestawił się na eleganckie koszule a w końcu odszedł
![]() Abstrahując od stylu metal/rock, podziwiam pewną kobitę ode mnie z roboty, która codziennie ubiera się prawie jak do teatru - długie spódnice (czasami z ciulem), zawsze piękne szpilki, jedwabne szale, wszystko widać, że dobrane, przemyślane, oryginalne. Wyróżnia się na tle kobit w garsonkach. Ale i tak najbardziej hardkorowe są starsze babki w nieprzyzwoicie krótkich miniówach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
|
U nas też dress code obowiązuje... Ale Dr Martens teraz robi za***iste klasyczne Martensiki, tyle,że na czarnej podeszwie i z czarnym szyciem. No i w takich to właśnie butkach pomykam po robocie...
Spodobało mi się zamieszczanie zdjęć, to się pochwalę drzemką na pustyni...
#695 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Mi się nawet podobają te Martensy na obcasach. Na półce nie były zbyt zachęcające, ale latem widziałam laskę w takich i całkiem dobrze wyglądały. A, i otworzyłam Meteory, rano chyba jakieś zaćmienie miałam, toż to całkiem proste było ![]() Wieczorem, korzystając z wolnej chaty i możliwości skupienia się, pobawię się w rozdzielanie kulek na trzy części żeby po równo kolorków było ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#697 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#699 |
Zakorzenienie
|
Ta ziemia egipska wydawała mi się fajna, ale nie dla mnie do czasu aż mnie pani do ślubu pomalowała
![]() ![]() Kiedyś się zobowiązałam i przyrzekłam na forum, że będę pisać "tę", a nie "tą", ale no kurka, nie umie mi to przejść przez klawiaturę ![]()
#700 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
hm,może wstawiona była jak się malowała
![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#701 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#702 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#703 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nieee wcale nie rozjaśniaja te meteoryty i drobinki malusie,jest spoko...a botox..rozważam.. tylko na czoło ![]()
![]() |
#704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chlop kupil mi mixer stojacy, taki co to ciasto wyrobi nawet (bo mnie lapy bola od ugniatania ciasta). Wiec przetestowalam i usmazylam paczki ![]() Jak sie tuczyc to po calosci. A za chwile curry! Tylko cos chora jestem. Na zakupach bylim dzis - alkoholu zapas mamy teraz calkiem pokazny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Zakorzenienie
|
kogut znaczy?
Produkuję ciasto pt bounty. Ciekawe co wyjdzie?
#706 | ||||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
wydaje ci sie -na pewno wygladasz młodziej ![]() ![]() a moze za mało dałaś-bo ja sie chyba uzależniłam-wale co dzien wiekszą dawkę ![]() Cytat:
![]() ale to łatwe jest-końcówkę dajemy taką samą jak w rzeczowniku-tę ziemię, tą ziemią...a najlepsze jest to ze dopiero w tamtym roku małż mnie oświecił ze to taka zasada jest ![]() Cytat:
![]() chociaz oblukałam ostatnio na spędzie kuzynki małża-2,3 lata starsze ode mnie, jak sie z nimi porównuję to spokojnie wychodzi 10 lat róznicy...tylko ze one chyba jakoś wyjątkowo staro wyglądaja... ![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
co do czoła- to sie napaliłam na te prasowacze zmarch od AA ![]()
![]() |
#707 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To i ja sobie dowalę ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#708 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#709 |
grozi wypollizowaniem
|
no własnie zapomniałam jak sie to nazywa...te co wczoraj tu były obgadywane.... znalazłam- AA Intensive Therapy
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-12-30 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#710 |
never say no to panda
|
moja Kotleżanka od Farbowania Włosów się na mnie przedsylwestrowo wypięła, więc musiałam sobie całą tę śmierdzącą papkę sama na łeb nałożyć
i siedzę teraz z zasychającą na głowie farbianą skorupą oby się udało ![]()
![]() |
#711 |
grozi wypollizowaniem
|
ja mam zmarchy na połowie czoła
![]() ![]()
#712 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() osobiście, gdyby mnie to spotkało, to wybierałabym jakies ciekawe spodnice, koszule, oryginalne i eleganckie buty, dodatki itp... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() jak ja w liceum chciałam być egiptologiem... ![]() ![]() naoglądałam się Indiany Jonesa i Gwiezdnych Wrót i mi się całkiem na mózg rzuciło ![]() Nawet książki do nauki hieroglifów zaczęłam kupować i pilnie studiowac ![]() Cytat:
![]() ło matko... ![]() coś mi się w oczach poprzestawiało i przeczytałam z początku "prasowacze zmarłych" ![]()
![]() |
#714 | |
|
Ja mam na czole takie zmarchy, jakby mi je ktoś siekierą wyciął... Od 15 roku życia -gena nie wydłubiesz... Protoplasta też ma takowe...
Cytat:
Egiptologia nie ma nic, ale to nic wspólnego z Indiana Jonesem ![]() A już TOTALNIE i ABSOLUTNIE NIC z Gwiezdnymi Wrotami, normalnie włos mi się jeżył jak to oglądałam, straszliwe, ale to straszliwe głupoty tam wciskają ludziom... ![]()
![]() |
#715 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie o kolorach nikt nic nie mówił, ale są inne zakazy: bluzek na cienkich ramiączkach, dużych dekoltów, japonek, krótkich spodenek u facetów itp... Cytat:
![]() Za mało tam przygód i bajkowych odkryć ![]()
![]() |
#717 | |
|
Cytat:
![]() I dlatego nie zostałam czynnie w zawodzie!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wskoczyłam dziś do Zlotych tarasów, a tam tyle hołoty, że szybciutko zwiałam. Tylko do douglasa i New Yorkera wskoczyłam - jak będzie mniej ludzi, to muszę dopaść t-shirt z napisem: Everyone Needs an Edward ![]() Fajne przeceny w sumie... tylko, cholera, i tak wszystkie gorsety na mnie za małe ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-30 o 18:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#719 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Właśnie skomponowałam strój na Sylwestra i już leży ładnie naszykowany. A jutro szefostwo w swojej łaskawości obiecało ze nas o 12 do domu puści ![]() idę sałatkę tworzyć w ilościach hurtowych ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#720 |
Zakorzenienie
|
Murszafko, jak pięknie...
![]() Cbr, trzymam kciuki ![]() Najlepsza jest zdrowa dieta, dużo snu i ćwiczenia. Wszystkie stars tak robią i zobaczcie - idealna cera, zero zmarszczek, figura jak z żurnala, usta i cycki rosną jak szalone... ![]() Napisałam pierwszą część i wsiadam... Na dziś schluss... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:08.