|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic
ja też nie nosiłam
miałam za to martensy ale nie pamiętam co się z nimi stało Karmelku...faktycznie jakiś fatalny ten dzisiejszy dzień... My mieliśmy dzisiaj kupować alkohol na weselicho ale jechaliśmy na 3 tury - mama z pracy, Tato z jakiegoś innego miejsca i My we 2 z pracy Mojego...no ale taaak zasypało nam miasto, że nie dało rady dojechać... Jeden Pan nie wyrobił na zakręcie i wjechał na moich oczach w sygnalizator na przejsciu...a jechał naprawde powoli pół maski mu się zgięło w harmonijkę...Mamy za to pewność, że do kwietnia alkohol nie zdrożeje a Pan w polmosie nawet błagał Tatę żeby dzisiaj nie decydował się na wykupienie 200 butelek bo oni dodatkowego zamówienia nie zrobili a na jutro mogłoby im nie wystarczyć... Dziewuszki...mogę Was jeszcze raz pomęczyć Was sukienką? bo teraz znalazłam moją miłość od "drugiego" wejrzenia...mierzyłam ją i czuję się w niej bardzo dobrze tylko w salonie cena to prawie 3 tys. dlatego nie brałam jej wcale pod uwagę i zapomniałam o niej ale teraz mam możliwość kupienia za połowę tej ceny...albo uszycie za 2 tys tylko z innej koronki i chciałabym jak już z mniejszym trenem...pomożecie? (Motylku Ty też Załącznik 2753036Załącznik 2753032Załącznik 2753033Załącznik 2753034Załącznik 2753035 |
|
|
|
#3812 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic
Cytat:
cale miasto za nimi kiedys schodzilam
|
|
|
#3813 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() nie wiem co napisac Hawwa Carmelova przeczytałam "smaże mięso na telefonie" hahahaha Maya ta kiecka jest śliczna, a jeśli chodzi o wczęsniejsze to najbardziej podobała mi sie ta z kokardą
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#3814 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
Czytam wątek codziennie ale coś nie mam weny więc sie nie odzywam nic. Ale teraz nie mogłam wytrzymać bo Maya pokazała śliczną sukienkę!! Cytat:
Ta jest najlepsza ze wszystkich które pokazywałaś. Ma prostą górę, jest dopasowana więc pięknie podkreśli figurę, a na dodatek cała z koronki (moje marzenie ![]() Czy te dwa pierwsze zdjęcia to ty w tej sukience??
Edytowane przez rusałka_1 Czas edycji: 2009-12-30 o 20:06 |
|
|
|
|
#3815 |
|
Zakorzenienie
|
jest tu kto?
|
|
|
|
#3816 |
|
Zakorzenienie
|
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#3817 |
|
Raczkowanie
|
Jestem
![]() Ja w prawdzie wolę sukienki bardziej w stylu księżniczki, ale ta jest bardzo ładna. Jesli pasuje do Twojej figury i dobrze się w niej czujesz to bierz. Carmelova Ty to zawsze cuda wymyślasz w kuchni. |
|
|
|
#3818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?sama z sobą mam pisać czy jak? :P Edytowane przez Choji Czas edycji: 2009-12-30 o 20:42 |
|
|
|
|
#3819 |
|
Raczkowanie
|
Ja właśnie wlazłam i rozpoczynam produkcję
|
|
|
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
mozemy poprodukowac
tylko musze isc wziac kapiel i papiloty na moje druty zapodac :P
|
|
|
#3821 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Teraz to chyba sama ze sobą sobie pogadam Dziewczyny chyba się już szykują na jutro![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- No nie piszcie tyle, bo nie nadążam czytać i odpisywać
|
|
|
|
|
#3822 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kuuurde prawie nigdy nie moge tak calkowicie dokonczyc balsamu,ale za to szampon i plyn pod prysznic mam jedeeeen bo tez bym sie zastanawiala ktorym sie dzis umyc a nie mam czasu na takie glupotki z kolei kosmetykow mam sporooo pozaczynanych no ale to kolorooowka to sie nie mozna dziwic:PCytat:
albo jeszcze inaczej tak ze wychodzisz z wanny mokra..smarujesz sie oliwka i wycierasz po chwili ![]() Cytat:
![]() ja osobiscie nie chcialabym weselicha wielkiego..wydaje mi sie ze sa to wyrzucone pieniadze,ale moj to by chcial chybaaa..ja wole zrobic jakies przyjecie dla najblizszych i pozniej sobie wyjechaaac gdzies i pocieszyc sie soba ![]() Cytat:
![]() nie no skaaaad..przeciez golym okiem widac ze nikogo nie maaaaa ;P a ja sobie wczoraj poszlam do kolezanki na chwilke ktora pracuje u jubilera wlasnieee..przy okazji zmierzyla mi paluchaaa i wyszlo takie 14/15 a kurde jak mierzylam pierscionki to bylo 16 dobre na mnie wiec zglupialysmy oby dwie:P i tak sobie rzucilam okiem na diamenciki i byl jeden..taki cieniutki delikatny bardzooo z 4 diamencikami malymi..no cudnie na palcu wygladal..delikatny,nie wadzil mi ( bo ja nienawidzeeeeeeee jak czuje cos na palcu i wszelkie takie grubsze pierscionki mnie o goraczke przyprawiaja..choc pewnie kwestia przyzwyczajenia;P ) no i taaak mi sie strasznie spodobal ze ja go chce..a w ogole nie wyglada jak zareczynowy hehe
|
|
#3823 | |
|
Zakorzenienie
|
ja nie szykuję się;p
sylwestra spędzę przed kompem... ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3824 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
niestety nie ja, jutro jadę przymierzyć ją z koleżanką, jak mamie mpowiedziałam o niej że to ta z bolerkiem tylko tyle ze droga u nas jest a ze ja moge kupic taniej to Mamuska sie baaaardzo ucieszyła bo naprawde superancko wygladała ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3825 | |
|
Raczkowanie
|
Ja niby idę na domówkę- przebierankę, ale nie wiem nawet za co/ kogo się przebrać.
Co do kosmetyków to balsamu używam rzadko, bo zapominam A kolorówki to wprawdzie trochę mam, ale niestety mam skłonność do alergii więc większość z nich zacznę,a potem umierają śmiercią naturalną.---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaa ja wiem wiem tylko sie zastanawiam czy te koleczka do mierzenia rozmiaru wszyscy maja takie same czy jeszcze kazdy ma jakies inne bo jak inne to to jakis kosmos jest ![]() ale mi sie spodobaal ten pierscioneczek..normalnie w sam raz dla mnie ale kurde cienizna taka a prawie 900 zl kosztowal...auaaa ![]() aaaaaaaaaaaaaaaaa Mayu..ta suknia co pokazalas teraz jest pieknaaaaaaa osobiscie podoba mi sie najbardziej z tych wszystkich pokazanych
|
|
#3827 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Ja ilekroć mierzyłam palec tymi kółkami wychodziła mi 12. A jak już dostawałam pierścionki to zawsze były za duże;/ |
|
|
|
|
#3828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztaaa ja wlasnie wole malych jubilerow bo mozna tam cudenka wypatrzec no i sa tansi bo w znanych salonach placi sie tez za marke![]() aaaaaa i jeszcze kumpela miala na sobie tak piekny naszyjnik i kolczyki z kryszlatami Svarowskiego ze umarlam i kazalam sobie zamowic piekneeee..w ksztalcie lezki ..niebieskie ,mieniace sie na zielono,fioletowo itd cuuuuuuuuuuuuuudo
|
|
#3829 | |
|
Raczkowanie
|
Kurczę Candy oglądam własnie Twoje makijaże, śliczne są!!! A powiesz mi jak podkreślasz dolne rzęsy? Widzę, że cieniem, ale robisz jeszcze coś ciemniejszym cieniem albo kredką? Czy potem tylko tusz? Ja upośledzona jestem jeśli chodzi o malowanie
![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heheaaa co do makijazu to ja jestem zbyt leniwa zeby sie bawic kredkami cieniem robie kreski i dolne rzesy tez cieniem podkreslam..baaaardzo rzadko uzywam jakis kredek ewentualnie linerow ale to widac ze liner jest takze cien pozniej tusz i juz
|
|
#3831 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja jakoś nie umiem zrobić takiej ładnej kreski na dole, ale jutro wolne to sobie poćwiczę przed sylwestrem. Tak po Twoich pięknych makijażach widać jaka jesteś leniwa Jestem pod wielkim wrażeniem. A jesteś po jakiejś szkole czy jesteś samoukiem?
|
|
|
|
|
#3832 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ale o tych pisano, że przez nie umierały kobiety.
Cytat:
Cytat:
![]() Napisała do mnie była TŻta, non stop do mnie pisze, a teraz wyjechała z taka gadką, że głowa mała. Wyzywała mnie od wieśniar, zdzir, pisała, że jestem brzydka, a ona ładna i że nie mam cycków...
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
||
|
|
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam nic przeciwko :P nauczysz mnie się mejkapować bo tego ze ty robisz to niedbale itd to mi nie wmówisz, bo jak patrzę na twoje cuda to
|
|
|
|
#3834 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
zablokować i olać na całej linii
|
|
|
|
#3836 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3837 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a serio..na wiekszosc z tych makijazy nie poswiecalam wiecej niz 15 min teraz dluzej sie maluje bo wyszlam z wprawy i mi lapki juz tak sprawnie nie lataja po oku![]() Cytat:
ja sie nie cackaaam z makijazami swoimi..no chyba ze wlasnie kreske robie to wiadomo ze juz dokladniej trzeba sie pobawic ale w kolorach to rachu ciachu i juz ![]() ja tyz nie jakies tepe strzaaaly z nich i tyle..nie ma co sie przejmowac...olaaac a jak nie to ![]() ![]()
|
|
#3838 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Oczywiście w przypadku malowania oczu chodzi mi o tusz+ jeden cień
|
|
|
|
|
#3839 |
|
Zadomowienie
|
ja też chce się tak ładnie malować
![]() właśnie się klaruje co będę robić w sylwstra.dobrze, że nie jutro
|
|
#3840 |
|
Zakorzenienie
|
Mayu Ta sukienka jest prześliczna!
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:32.

miałam za to martensy ale nie pamiętam co się z nimi stało
pół maski mu się zgięło w harmonijkę...

czy tylko ja mam tak, że kupuję jeden balsam i dopiero jak go zużyję biorę się za następny????????
kuuurde prawie nigdy nie moge tak calkowicie dokonczyc balsamu,ale za to szampon i plyn pod prysznic mam jedeeeen bo tez bym sie zastanawiala ktorym sie dzis umyc a nie mam czasu na takie glupotki
- ahhh musze sobie w koncu kupic na wiosne jakies fioletowe....tylko do tego jakies ciuszki - bo nie mam nic fioletowego....