|
|
#3781 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl część IV
Cytat:
![]() Cytat:
Jak zamówisz i potwierdzisz zamówienie to będziesz mogła sobie wybrać nr konta - mają konta w różnych bankach .Jeżeli wpłacisz w niedziele i pieniądze wpłyną na ich konto w poniedziałek do godz. 16 to wyślą Ci torebkę jeszcze w poniedziałek, a u siebie powinnaś ją mieć we wtorek
|
|
#3782 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jesli masz konto w tym banku co oni - bo wtedy przelew jest od razu
|
|
|
|
|
#3783 |
|
Zakorzenienie
|
a mają mBank lub eurobank? jeśli tak, byłoby super - bo przelew jest wtedy błyskawicznie na ich koncie
![]() jakoś dziś wpadłam na pomysł zakupu nowej torebki - i padło na Anę ![]() odświeżyłam teraz stronę i zobaczyłam pozostałe odpowiedzi - jeśli mają w mbanku, to cudownie
Edytowane przez assicka Czas edycji: 2009-12-31 o 00:04 |
|
|
|
#3784 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wchodzę rano na wątek - a tu 3 strony nowych wpisów do nadrobienia
Dziewczyny miejcie litość - piszcie mniej ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- Cytat:
Nena Elvie też się fajnie prezentuje ![]() ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rzeczywiscie i prezentowala sie tak jak na stronie![]() ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- nei dam glowy uciac ale powinni miec cos ok 5 kont maja
|
|
#3786 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawa jestem zdjęć Chocią zmyślalam że da się ją nosić złożoną jak kopertówkę ![]() ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- A która wersja : jasna czy czarna? ![]() ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Cytat:
Bardziej mi się podoba czarna ...---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Podoba mi się w wersji złożonej - szkoda że tak się nie trzyma A kolory - troszkę za pstrokate jak dla mnie Podobne ale gładkie są teraz w H&M za 59,90 zł - widziałam dziś taki ciepły szary beż ... Tylko te z H&M są tak złożone i można je w ten sposób nosić bez zbędnego układania ![]() ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Cytat:
Niezła z Ciebie maniaczka - 22 torebki to dużo A co do tej pokazanej w linku z all - mi się nie podoba ... Na pewno szybko Ci się znudzi ten wzór, poza tym to materiał więc będzie się brudzić szybko ... No i fason też nie bardzo ![]() My tu nie jesteśmy specjalistkami od torebek tylko od etorebek - Elvie: http://etorebka.pl/s03.php?f=0175 - Anę: http://etorebka.pl/s03.php?f=0204 - Simon: http://etorebka.pl/s03.php?f=0193 Nasze real zdjęcia torebek są na 1 stronie tego wątku - tzn. tam jest odnośnik do katalogu Pooglądaj sobie |
|||
|
|
|
#3787 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrezygnowałam z zakupu ale ciągle za mną chodzi - tylko że ta jasna wersja ....---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3788 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli będzie Ci pasować czerwona torebka - weź Andi, ta czerwień jest bardzo ładna (szczególnie widać to na real fotkach w katalogu). Osobiście mam Amberlyn, lubię ją, ale rzadko noszę, bo ten ciepły kolor brązu średnio mi pasuje do ubrań (90% rzeczy mam czarno-szaro-biało-fioletowych i może z 5 sztuk w czerwieni; brąz ma się do tego jak pięść do nosa, kupiłam Amberlyn dla jej fasonu, który mnie urzekł, ale pożytek mam z niej średni). Jeśli zaś szukasz torebki do noszenia na zmianę, ot tak od czasu do czasu, to Ci w wyborze nie pomogę, bo obie mi się podobają .
Hold me now I'm six feet from the edge and I'm thinking That maybe six feet Ain't so far down Edytowane przez sabi Czas edycji: 2009-12-31 o 09:58 |
|
|
|
|
#3789 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny juz poleciły ci fajne torby, które mogłyby Ciebie zainteresować (tak mi sie przynajmniej wydaje) - Amberlyn (wszystkie posiadaczki bardzo zadowolone), Elvie (jedna z ładniejszych torebek, bardzo popularna i chwalona). jak dokładniej sprecyzujesz swoje torebkowe potrzeby, to wszystkie bedziemy razem wybierac torebkę![]() Masz bardzo duzo toreb ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
napisz do nich maila, może jeszcze dzisiaj ktos odpowie. Z tego co pamiętam to maja w mbanku i w inteligo.
|
||||
|
|
|
#3790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok wklejam zdjęcie tej torebeczki z Reserved ![]() I czy możecie mi powiedzieć do jakich kolorów pasuje granat ?
Edytowane przez Iduś Czas edycji: 2009-12-31 o 10:01 |
|
|
|
|
#3791 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Według mnie granat pasuje przede wszystkim do szarego. Pasuje też do granatowego , no i do dżinsu.Względnie do bieli, ecru i pudrowego. EDIT: spojrzałam jeszcze raz na zdjęcie, i przyszło mi do głowy, że fajnie by ta torebka wyglądała do złotej bluzeczki (niekoniecznie świecącej) i jakiegoś ciemnogranatowego dołu. Kurczę, drugi EDIT: do beżowego pasuje
Hold me now I'm six feet from the edge and I'm thinking That maybe six feet Ain't so far down Edytowane przez sabi Czas edycji: 2009-12-31 o 10:09 |
|
|
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam pod choinkę śliwkową Haddi i wczoraj był jej debiut
Ogólne wrażenia pozytywne, ale jest kilka rzeczy, które mi się nie podobają:denerwuje mnie, że torebka jest tak szczelnie zamykana Wiem, że dla większości z Was to plus, ale mnie denerwuje, kiedy nie mogę się natychmiast dostać do swoich rzeczy![]() jak dla mnie jest za mało elegancka, przez co nie pasuje zbytnio do moich rzeczy. Na zdjęciach wyglądała na bardziej porządną, w realu sprawia wrażenie taniej. Mam jeszcze Emilkę, która jest o wiele porządniej wykonana. To są niuanse, ale zauważalne dla takiej wariatki jak ja ![]() Mamie kupiłam zieloną Anę, piękny jest ten kolor
|
#3793 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A z czarnej Any jestem bardzo zadowolona, trochę się bałam, że nie będzie fajna po wpisach Papiszynki, ale to wiadomo- jednym pasuje innym nie, mnie pasuje bardzo I ta moja Ana fajnie się układa naprawdę. Prawie pusta wygląda średnio, ale ja zawsze noszę mnóstwo rzeczy![]() Obojętnie który kolor ( wiadomo, rzecz gustu) ja Ane polecam
|
|
#3794 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3795 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie było mnie wczoraj cały dzień a tu tyle stron
... ale nadrobiłam to wczoraj - siedziałam do 1 w nocy i czytałam ![]() P.S. Witam nowe etorebkomaniaczki ![]() P.S.2 Przybyło tyle zdjęć Twilla do mnie nie przemawia Czarna Ana śliczności O Elvie się wypowiadać nie będę I co tam jeszcze było? ![]() A ja wczoraj byłam na zakupach i wzięłam ze sobą Elvie - spisała się idealnie, miałam w niej : 3 porfele, 2 mp3, 2 telefony, sweter,2 pary rękawiczek, szal, 3 butelki wódki 0.5l, , kalendarz i uwierzcie że ona to wszystko pomieściła byłam zachwycona ale bałam się że mi rączki odpadną (nie odpadły )---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
![]() P.S.3 I wiecie co, byłam wczoraj w tylu sklepach ... a tylko w jednym spodobała mi się jedna,jedyna torebka (na etorebce podoba mi się ich mnóstwo ) ale nie kupiłam bo kosztowała 129zł więc sobie darowałam
Edytowane przez kali765 Czas edycji: 2009-12-31 o 11:23 |
|
|
|
|
#3796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn. jest taka sama duża, ale na stronie wydaje się ogromna ![]() Ja też
|
|
#3797 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Juz wiem po co ci byla duza torba potrzebna Edytowane przez karolag22 Czas edycji: 2009-12-31 o 12:07 |
|
|
|
|
#3798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedna była dla mojego (przyszłego ) szwagradruga dla taty a trzecia dla TŻ
|
|
|
#3799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Zdradz za ile ja kupilas? Edit juz widze 25 zl zazdroszcze tym bardziej ja u siebie takiej nie wiedziałam
Żona ![]() Edytowane przez BBlondyneczkAA Czas edycji: 2009-12-31 o 12:19 |
|
|
|
|
#3800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
( Warszawianki pewnie wiedzą gdzie jest Factory )
|
|
#3801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szybciutko ![]() Ale może uda mi się uprosić siostrę, żeby pojechała do nich i odebrała ją osobiście wtedy można zapłacić gotówką. Ja niestety w tych godzinach pracuję...ale mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu będę już szczęśliwą posiadaczką szarej Any
|
|
|
#3802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3803 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam również w Tally Weil - dużo przecen, ale także dużo rzeczy już przebranych. Byłam w outlecie Mango - jest cały rząd sukienek, ale ja akurat szukałam bluzki na sylwestra i niestety nie znalazłam . O i dużo fajnych przecenionych bucików.Myślę, że warto się przejechać
|
|
#3805 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No a ja dostałam już swoje torebki Najpierw opiszę Elvie: - jest dosć duża i wygląda na bardzo pakowną - skórkę i kolor ma identyczny jak jasna Simon - była dobrze zabezpieczona, dosłownie z każdej strony i trochę się namęczyłam aby to wszystko pozdejmować - w środku ma typowy wygląd dla Mizensy, kieszonka na zamek i dwie mniejsze kieszonki na tel itp. - dołączony jest długi pasek - moge ją załozyć na ramię i nawet jest luz więc myslę, że na płaszczyk również wejdzie Chciałam jeszcze dodać, że kolor Elvi jest rochę jaśniejszy od Simon. Ogólne wrażenia: Liczyłam na fajerwerki, a niestety trochę mnie roszczarowała.. na pewno jej nie odeśle, bo jest sliczna, ale brak mi tego czegoś... Teraz Noel: - jest dośc spora, nie spodziewałam się, że jest taka duża - ma mocny, solidny zamek (jest lekko pofalowany, ale mam nadzieję, że się rozprostuje - skórka nie jest taka jak w Elvi, bardziej podchodzi pod Ane. Gładka i miła w dotyku. Cienisza od Elvi. - środek identyczny jak w Elvi. -Solidna rączka - kolorek jest cudny, taki karmelkowy Ogólne wrażenia: Jest boska Zaraz będą zdjęcia.
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja Edytowane przez kaaamila1 Czas edycji: 2009-12-31 o 13:16 |
||
|
|
|
#3806 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcia Elvie i Noel:
(na jednym zdjęciu moja rodzinka- Simon, Ana, Elvi, Noel)
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja Edytowane przez kaaamila1 Czas edycji: 2009-12-31 o 13:12 |
|
|
|
#3807 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może ktoś się jeszcze do niej przekona, tym bardziej, że i cena zachęcająca |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3808 |
|
Zakorzenienie
|
Wciąż nie mogę przeboleć pudrowej Emili - tego, że jej nie kupiłam. Marzy mi się torebka w takim kolorze i do tego jej fason
a nigdzie nie mogę takiej znaleźć Wszystko bym dała żeby jeszcze się pojawiła
|
|
|
|
#3809 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kurcze tak patrzę na tę Noel i też zaczyna mi się podobać- przede wszystkim ten kolor
|
|
#3810 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ją kupiłam tak przypadkiem. Miałam przypływ gotówki i miałam zamówić Elvi..ale tak patrze i pomyslałam, że przydałaby mi się jakaś karmelowa torebka i zastanawiałam się pomiędzy Noel a Amberlyn. Wziełam Noel, bo tańsza. I jestem bardzo zadowolona!! Jest sliczna i na zywo prezentuje się 100 razy lepiej niż na fotach.
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

)
Moja nowa milosc...

Wiem, że dla większości z Was to plus, ale mnie denerwuje, kiedy nie mogę się natychmiast dostać do swoich rzeczy
... ale nadrobiłam to wczoraj - siedziałam do 1 w nocy i czytałam
zazdroszcze tym bardziej ja u siebie takiej nie wiedziałam