etorebka.pl część IV - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-30, 23:48   #3781
Iduś
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl część IV

Cytat:
Napisane przez Martencjaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, gdybyście miały wybierać - czerwona Andi czy Amberlyn?
Amberlyn

Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość
Witam
Od dawna podczytuje watek dotyczący etorebek
Mam już w posiadaniu jedną - fioletową Karli i chrapkę na następne
Teraz myślę nad zamówieniem szarej Any Chyba to zrobię w sobotę lub niedzielę
Czy możecie mi napisać, w jakim banku etorebka posiada konto? dziwnie to ujęłam
Czy jest szansa, że jeśli wpłacę w niedzielę, to w poniedziałek wyślą mi torebkę?
Etorebka ma na pewno konto w mbanku.
Jak zamówisz i potwierdzisz zamówienie to będziesz mogła sobie wybrać nr konta - mają konta w różnych bankach .
Jeżeli wpłacisz w niedziele i pieniądze wpłyną na ich konto w poniedziałek do godz. 16 to wyślą Ci torebkę jeszcze w poniedziałek, a u siebie powinnaś ją mieć we wtorek

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 23:48   #3782
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Witam
Czy jest szansa, że jeśli wpłacę w niedzielę, to w poniedziałek wyślą mi torebkę?
Jest Jesli masz konto w tym banku co oni - bo wtedy przelew jest od razu Oni maja chyba 6 kont w roznych bankach ( przy zakupie one sa podane), wiec prawdopodobienstwo, ze macie w tych samych jest spore
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 00:02   #3783
assicka
Zakorzenienie

a mają mBank lub eurobank? jeśli tak, byłoby super - bo przelew jest wtedy błyskawicznie na ich koncie
jakoś dziś wpadłam na pomysł zakupu nowej torebki - i padło na Anę

odświeżyłam teraz stronę i zobaczyłam pozostałe odpowiedzi - jeśli mają w mbanku, to cudownie

Edytowane przez assicka
Czas edycji: 2009-12-31 o 00:04
assicka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 07:59   #3784
maggie82
Zakorzenienie

Wchodzę rano na wątek - a tu 3 strony nowych wpisów do nadrobienia Dziewczyny miejcie litość - piszcie mniej

---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ----------

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
Bylam dzisiaj odebrac Elvie (nie jest dla mnie) i Nene.
Z Neny jestem bardzo zadowolona, fajna jest i ten kolor
Ładne zdjęcia Nena - na żywo jeszcze ładniejsza - mam ten sam kolor
Elvie też się fajnie prezentuje

---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ----------

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Oto obiecane fotki Elvie i Any. Niestety nie są najlepszej jakości, ze względu na kontuzję mam problemy z poruszaniem się, więc i zdjęcia nie są takie jakie powinny być. Ale mam nadzieję, że coś tam na nich widać ( przepraszam za tło )
Moja ocena:
Obie są bardzo pakowne Gruby atlas formatu A4 zmieścił się w nich bez problemu, było jeszcze dużo miejsca na notatniki, książki, fartuch, jedzenie i inne potrzebne rzeczy- to informacja dla dziewczyn, które noszą ze sobą dużo rzeczy na uczelnię czy do szkoły, ja noszę naprawdę duuużo rzeczy na uczelnie

Teraz bardziej szczegółowo:

Ana, plusy:
- ogólny wygląd jak najbardziej w moim typie, marszczenia, wykończenia, nawet to złoto mi się w niej podoba
Minusy:
- mały minusik za to, że zamek z jednej strony nie jest wszyty, ale nie przeszkadza mi to tak bardzo
- ta nieszczęsna nitka, którą jak już wiadomo można usunąć.
Ogólnie: pomimo minusów bardzo mi się podoba i na pewno zostanie ze mną na dłużej. Polecam niezdecydowanym, myślę, że warto. Nie wiem jak inne ' na żywo', ale czarna jest naprawdę urocza

Elvie, plusy:
- ogromnym plusem dla mnie jest jej wielkość, nareszcie zapakuje wszystko co mi będzie potrzebne
- świetna ekoskórka, taka mięsista, z jednej strony mięciutka a z drugiej solidna
- piękny kolor, nie wiem czy udało mi się go dobrze uchwycić, taka ciepła szarość
- można nosić na ramieniu na krótkich rączkach
Minusów brak Dziewczyny, którym się podoba Elvie, nie wahajcie się tylko bierzcie dopóki jeszcze jest, naprawdę warto
śliczności - super wygląda czarna Ana na Twoich fotkach, chociaż ja bardziej na zielona się nastawiam
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 08:04   #3785
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Dziwnym trafem noszę ją już drugi tydzień. I nawet zdjęcia wrzucałam I prezentuje się bosko, tylko zapięcie ma do kitu
to tak martini ty ja przeciez zamowilas jedyna na wizazanu ja calkiem zapomniałam rzeczywiscie i prezentowala sie tak jak na stronie

---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ----------

Cytat:
a mają mBank lub eurobank? jeśli tak, byłoby super - bo przelew jest wtedy błyskawicznie na ich koncie
jakoś dziś wpadłam na pomysł zakupu nowej torebki - i padło na Anę

odświeżyłam teraz stronę i zobaczyłam pozostałe odpowiedzi - jeśli mają w mbanku, to cudownie
nei dam glowy uciac ale powinni miec cos ok 5 kont maja

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 08:16   #3786
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alufa Pokaż wiadomość
najpierw opis. fotki jutro bo ładuję aparat

Twila

wielkość: myślałam, że będzie większa - mieści a4, ale wg mnie "na styk"
pojemność: zeszyt a4 zmieści. może zmieści nawet 2 zeszyty, ALE wg mnie do taszczenia dużej ilości zeszytów, książek czy czegokolwiek innego na pewno się nie nadaje. wypchana wygląda beznadziejnie
składanie i rozkładanie : o wiele lepiej wygląda rozłożona
rozłożona wygląda super. zakładam ją zatrzaskami w stronę ciała i prezentuje się super. wielkość idealna, ułożenie także.
złożona wygląda gorzej. musiałabym się długo gimnastykować żeby nadać jej fajny kształt.
zastosowanie: powiedziałabym że nadaje się do pracy, do miasta, na spotkanie z przyjaciółką, z oporami zabrałabym ją na uczelnię (jest za mało pojemna jak dla mnie)
materiał: skóra jest niemiła w dotyku, ale może to przez to, że jest nowa
kolory: żywe, radosne, na prawdę bardzo mi się podobają
wrażenia ogólne: jeśli swoje zadowolenie miałabym ocenić w skali 1-6, dałabym 5. nie podoba mi się to, że nie chce się tak ładnie składać jak na fotkach

Opis ciekawy Ciekawa jestem zdjęć Chocią zmyślalam że da się ją nosić złożoną jak kopertówkę

---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ----------

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
Chyba sie zakochalam w Simon... Moja nowa milosc...
A która wersja : jasna czy czarna?

---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ----------

Cytat:
Dziewczyny,a co sądzicie o czerwonej Solen, która jest przeceniona na 49 zł, jak Wam się ona podoba?
Hmm... taka zwykła ... nie wyróżnia się niczym - ale może po obejrzeniu jej z bliska zmieniłabym zdanie? Bardziej mi się podoba czarna ...

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ----------

Cytat:
Napisane przez alufa Pokaż wiadomość
Twila

kolory bardzo zbliżone

jestem z niej BARDZO zadowolona
Podoba mi się w wersji złożonej - szkoda że tak się nie trzyma
A kolory - troszkę za pstrokate jak dla mnie
Podobne ale gładkie są teraz w H&M za 59,90 zł - widziałam dziś taki ciepły szary beż ... Tylko te z H&M są tak złożone i można je w ten sposób nosić bez zbędnego układania

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Marysia180 Pokaż wiadomość
przybiegłam po poradę do najlepszych fachowców torebek na tym forum od pewnego czasu a jest to juz miesiąc stale szukam dla siebie jakiejś pojemnej, ładnej i orginalnej torebki ale ciągle nie moge sie zdecydowac, ciągle coś przeszkadza, potzrebuje rade na allegro znalazłam taką torebke http://www.allegro.pl/item862526850_...pan_style.html
rzec można jest dość oryginalna i nie spotykana o taką własnie mi chodziło ale czy takie torebki nadal są modne? cena jest zachęcająca ale ja potrzebuje czegoś co jest nie tylko modne i oryginalne ale równiez funkcyjne moje ulubione kolory to brąz beż zieleń i ecri jakie najbardziej beda pasować mi kolory torebek? macie coś na myśli macie jakies własne porady ? do czego i jak dobierać torebke? kocham torebki mam ich tylko 22 i staram się aby moj zasób sie powiększał pozdrawiam czekam na odpowiedzi !!
Witamy Niezła z Ciebie maniaczka - 22 torebki to dużo
A co do tej pokazanej w linku z all - mi się nie podoba ... Na pewno szybko Ci się znudzi ten wzór, poza tym to materiał więc będzie się brudzić szybko ... No i fason też nie bardzo
My tu nie jesteśmy specjalistkami od torebek tylko od etorebek A z etorebki mogę polecić Ci :
- Elvie: http://etorebka.pl/s03.php?f=0175
- Anę: http://etorebka.pl/s03.php?f=0204
- Simon: http://etorebka.pl/s03.php?f=0193
Nasze real zdjęcia torebek są na 1 stronie tego wątku - tzn. tam jest odnośnik do katalogu Pooglądaj sobie
Stary 2009-12-31, 08:25   #3787
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnieszka Gie Pokaż wiadomość
Udało mi się zrobić zdjęcia
Elvie dostarczono mi przed południem. Byłam bardzo zaskoczona jej wielkością. Na zdjęciach wydaje się mniejsza. Kolor jest raczej beżowy niż szary.
Z obu torebek jestem bardzo zadowolona.

I jeszcze pytanie. Czy któraś z Was ma może Anori? nie znalazłam jej w katalogu ze zdjęciami.

Załącznik 2753818 Załącznik 2753819 Załącznik 2753820
No i znowu Cesi mi się przypomniała po Twoich fotkach Zrezygnowałam z zakupu ale ciągle za mną chodzi - tylko że ta jasna wersja ....

---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

Cytat:
Wzięłabym Andi - po pierwsze dlatego że lubię kolor czerwony a po drugie nie jestem fanką Amberlyn (nie podoba mi się) a Andi mam szarą i jest świetna
Stary 2009-12-31, 09:57   #3788
sabi
Zadomowienie

GG do sabi

Cytat:
Myślę, że wszystko zależy od kolorystyki ubrań, które nosisz.
Jeśli będzie Ci pasować czerwona torebka - weź Andi, ta czerwień jest bardzo ładna (szczególnie widać to na real fotkach w katalogu).

Osobiście mam Amberlyn, lubię ją, ale rzadko noszę, bo ten ciepły kolor brązu średnio mi pasuje do ubrań (90% rzeczy mam czarno-szaro-biało-fioletowych i może z 5 sztuk w czerwieni; brąz ma się do tego jak pięść do nosa, kupiłam Amberlyn dla jej fasonu, który mnie urzekł, ale pożytek mam z niej średni).

Jeśli zaś szukasz torebki do noszenia na zmianę, ot tak od czasu do czasu, to Ci w wyborze nie pomogę, bo obie mi się podobają .
Ain't so far down

Edytowane przez sabi
Czas edycji: 2009-12-31 o 09:58
sabi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 09:57   #3789
anah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marysia180 Pokaż wiadomość
przybiegłam po poradę do najlepszych fachowców torebek na tym forum od pewnego czasu a jest to juz miesiąc stale szukam dla siebie jakiejś pojemnej, ładnej i orginalnej torebki ale ciągle nie moge sie zdecydowac, ciągle coś przeszkadza, potzrebuje rade na allegro znalazłam taką torebke http://www.allegro.pl/item862526850_...pan_style.html
rzec można jest dość oryginalna i nie spotykana o taką własnie mi chodziło ale czy takie torebki nadal są modne? cena jest zachęcająca ale ja potrzebuje czegoś co jest nie tylko modne i oryginalne ale równiez funkcyjne moje ulubione kolory to brąz beż zieleń i ecri jakie najbardziej beda pasować mi kolory torebek? macie coś na myśli macie jakies własne porady ? do czego i jak dobierać torebke? kocham torebki mam ich tylko 22 i staram się aby moj zasób sie powiększał pozdrawiam czekam na odpowiedzi !!
Witaj Dziewczyny juz poleciły ci fajne torby, które mogłyby Ciebie zainteresować (tak mi sie przynajmniej wydaje) - Amberlyn (wszystkie posiadaczki bardzo zadowolone), Elvie (jedna z ładniejszych torebek, bardzo popularna i chwalona). jak dokładniej sprecyzujesz swoje torebkowe potrzeby, to wszystkie bedziemy razem wybierac torebkę
Masz bardzo duzo toreb

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
Kupiłam swoją pierwszą torebkę w tym sklepie - Nene. Jestem nią zachwycona dzisiaj przyszła
W ogóle to jeste zakochana chyba w 10 torebkach, ale narazie staram się opanować.
Pamiętam, że kiedyś była torebka w pudrowym różu, teraz niestety jej niema
Wiecie może jak często pojawiają się jakieś nowości w sklepie??
Witaj

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Anah bierz Anori Jest boska A zapięcie do poprawki i już, moje pójdzie po okresie świątecznym, sesese
jestem ciekawa jak będzie wyglądała po przeróbce.

Cytat:
Witam
Witaj napisz do nich maila, może jeszcze dzisiaj ktos odpowie. Z tego co pamiętam to maja w mbanku i w inteligo.
anah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 09:58   #3790
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Wchodzę rano na wątek - a tu 3 strony nowych wpisów do nadrobienia Dziewczyny miejcie litość - piszcie mniej
To i tak jest chyba mniej niż kiedyś co ?
Ok wklejam zdjęcie tej torebeczki z Reserved
I czy możecie mi powiedzieć do jakich kolorów pasuje granat ?

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Edytowane przez Iduś
Czas edycji: 2009-12-31 o 10:01
Stary 2009-12-31, 10:06   #3791
sabi
Zadomowienie

GG do sabi

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Ale ładna!
Według mnie granat pasuje przede wszystkim do szarego.
Pasuje też do granatowego , no i do dżinsu.
Względnie do bieli, ecru i pudrowego.

EDIT: spojrzałam jeszcze raz na zdjęcie, i przyszło mi do głowy, że fajnie by ta torebka wyglądała do złotej bluzeczki (niekoniecznie świecącej) i jakiegoś ciemnogranatowego dołu.

Kurczę, drugi EDIT: do beżowego pasuje
Ain't so far down

Edytowane przez sabi
Czas edycji: 2009-12-31 o 10:09
sabi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 10:27   #3792
Naomi21
Zakorzenienie

Dostałam pod choinkę śliwkową Haddi i wczoraj był jej debiut Ogólne wrażenia pozytywne, ale jest kilka rzeczy, które mi się nie podobają:

denerwuje mnie, że torebka jest tak szczelnie zamykana Wiem, że dla większości z Was to plus, ale mnie denerwuje, kiedy nie mogę się natychmiast dostać do swoich rzeczy

jak dla mnie jest za mało elegancka, przez co nie pasuje zbytnio do moich rzeczy. Na zdjęciach wyglądała na bardziej porządną, w realu sprawia wrażenie taniej. Mam jeszcze Emilkę, która jest o wiele porządniej wykonana. To są niuanse, ale zauważalne dla takiej wariatki jak ja

Mamie kupiłam zieloną Anę, piękny jest ten kolor
Stary 2009-12-31, 11:04   #3793
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
śliczności - super wygląda czarna Ana na Twoich fotkach, chociaż ja bardziej na zielona się nastawiam
Mnie z kolei zielona w ogóle nie podpasowała, tzn. nie miałabym jej do czego nosić, kolor zupełnie nie mój A z czarnej Any jestem bardzo zadowolona, trochę się bałam, że nie będzie fajna po wpisach Papiszynki, ale to wiadomo- jednym pasuje innym nie, mnie pasuje bardzo I ta moja Ana fajnie się układa naprawdę. Prawie pusta wygląda średnio, ale ja zawsze noszę mnóstwo rzeczy
Obojętnie który kolor ( wiadomo, rzecz gustu) ja Ane polecam

nebya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 11:20   #3794
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Fajna ta torebeczka Jeszcze za taka cene...

Cytat:
Napisane przez sabi Pokaż wiadomość
Ale ładna!
Według mnie granat pasuje przede wszystkim do szarego.
Pasuje też do granatowego , no i do dżinsu.
Względnie do bieli, ecru i pudrowego.
Z tymi kolorami granat wyglada super
Stary 2009-12-31, 11:21   #3795
kali765
Zakorzenienie

Dziewczyny nie było mnie wczoraj cały dzień a tu tyle stron ... ale nadrobiłam to wczoraj - siedziałam do 1 w nocy i czytałam

P.S. Witam nowe etorebkomaniaczki
P.S.2 Przybyło tyle zdjęć jestem pod wrażeniem:
Twilla do mnie nie przemawia
Czarna Ana śliczności
O Elvie się wypowiadać nie będę
I co tam jeszcze było?

A ja wczoraj byłam na zakupach i wzięłam ze sobą Elvie - spisała się idealnie, miałam w niej :
3 porfele, 2 mp3, 2 telefony, sweter,2 pary rękawiczek, szal, 3 butelki wódki 0.5l, , kalendarz i uwierzcie że ona to wszystko pomieściła byłam zachwycona ale bałam się że mi rączki odpadną (nie odpadły)

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Cytat:
Torebka śliczna u mnie jej niestety nie widziałam

P.S.3 I wiecie co, byłam wczoraj w tylu sklepach ... a tylko w jednym spodobała mi się jedna,jedyna torebka (na etorebce podoba mi się ich mnóstwo) ale nie kupiłam bo kosztowała 129zł więc sobie darowałam

Edytowane przez kali765
Czas edycji: 2009-12-31 o 11:23
kali765 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 11:41   #3796
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
to tak martini ty ja przeciez zamowilas jedyna na wizazanu ja calkiem zapomniałam rzeczywiscie i prezentowala sie tak jak na stronie
Tylko na żywo jest mniejsza Tzn. jest taka sama duża, ale na stronie wydaje się ogromna

Cytat:
Napisane przez anah Pokaż wiadomość
jestem ciekawa jak będzie wyglądała po przeróbce.
Ja też
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 12:05   #3797
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
ja wczoraj byłam na zakupach i wzięłam ze sobą Elvie - spisała się idealnie, miałam w niej :
3 porfele, 2 mp3, 2 telefony, sweter,2 pary rękawiczek, szal, 3 butelki wódki 0.5l, , kalendarz i uwierzcie że ona to wszystko pomieściła byłam zachwycona ale bałam się że mi rączki odpadną (nie odpadły)
No no, widze ze zapasy na sylwestra zrobione
Juz wiem po co ci byla duza torba potrzebna

Edytowane przez karolag22
Czas edycji: 2009-12-31 o 12:07
Stary 2009-12-31, 12:15   #3798
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
No no, widze ze zapasy na sylwestra zrobione
Juz wiem po co ci byla duza torba potrzebna
Haha
jedna była dla mojego (przyszłego) szwagra
druga dla taty
a trzecia dla TŻ
Stary 2009-12-31, 12:17   #3799
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Sliczna i mysle ze do wszystkich kolorow bedzie pasowac. Ja mam grantowy plaszczyk i np nosze go do szarego szalika i szarej czapeczki i jest ladnie.
Zdradz za ile ja kupilas?
Edit juz widze 25 zl zazdroszcze tym bardziej ja u siebie takiej nie wiedziałam

Zakochana

Edytowane przez BBlondyneczkAA
Czas edycji: 2009-12-31 o 12:19
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 12:21   #3800
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Torebka śliczna u mnie jej niestety nie widziałam

P.S.3 I wiecie co, byłam wczoraj w tylu sklepach ... a tylko w jednym spodobała mi się jedna,jedyna torebka (na etorebce podoba mi się ich mnóstwo) ale nie kupiłam bo kosztowała 129zł więc sobie darowałam
Torebkę kupiłam w outlecie Reserved-a. Chyba z 10 ich tam jeszcze wisi ( Warszawianki pewnie wiedzą gdzie jest Factory )

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2009-12-31, 12:23   #3801
assicka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anah Pokaż wiadomość
Witaj napisz do nich maila, może jeszcze dzisiaj ktos odpowie. Z tego co pamiętam to maja w mbanku i w inteligo.
Już napisałam i odpowiedzieli szybciutko
Ale może uda mi się uprosić siostrę, żeby pojechała do nich i odebrała ją osobiście wtedy można zapłacić gotówką. Ja niestety w tych godzinach pracuję...
ale mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu będę już szczęśliwą posiadaczką szarej Any
Stary 2009-12-31, 12:25   #3802
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Torebkę kupiłam w outlecie Reserved-a. Chyba z 10 ich tam jeszcze wisi ( Warszawianki pewnie wiedzą gdzie jest Factory )
Warto się tam teraz wybrać? Dużo ciekawych rzeczy? Bo moje poruszanie się po Wawie polega na sprawdzeniu, czy da się gdzieś dojechać metrem. Jak tak, to można jechać. Jak nie, to nie Do Factory wiadomo, że nie, a poza tym jak sprawdzałam, to z godzinę bym jechała i to z przesiadkami. A przy mojej znajomości Warszawy, to bym się z 10 razy zgubiła
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 12:36   #3803
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Ach, Factory- czasami można tam coś ciekawego znaleźć

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-31, 12:47   #3804
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
Warto się tam teraz wybrać? Dużo ciekawych rzeczy? Bo moje poruszanie się po Wawie polega na sprawdzeniu, czy da się gdzieś dojechać metrem. Jak tak, to można jechać. Jak nie, to nie Do Factory wiadomo, że nie, a poza tym jak sprawdzałam, to z godzinę bym jechała i to z przesiadkami. A przy mojej znajomości Warszawy, to bym się z 10 razy zgubiła
To zależy. Ja tam wczoraj znalazłam właśnie tą torebkę i bieliznę intimissimi.
Byłam również w Tally Weil - dużo przecen, ale także dużo rzeczy już przebranych.
Byłam w outlecie Mango - jest cały rząd sukienek, ale ja akurat szukałam bluzki na sylwestra i niestety nie znalazłam . O i dużo fajnych przecenionych bucików.
Myślę, że warto się przejechać

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2009-12-31, 13:02   #3805
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Czerwona Andi

Cytat:
Bardzo fajna. Granat pasuje do prawie wszystkich kolorków

No a ja dostałam już swoje torebki

Najpierw opiszę Elvie:
- jest dosć duża i wygląda na bardzo pakowną
- skórkę i kolor ma identyczny jak jasna Simon
- była dobrze zabezpieczona, dosłownie z każdej strony i trochę się namęczyłam aby to wszystko pozdejmować
- w środku ma typowy wygląd dla Mizensy, kieszonka na zamek i dwie mniejsze kieszonki na tel itp.
- dołączony jest długi pasek
- moge ją załozyć na ramię i nawet jest luz więc myslę, że na płaszczyk również wejdzie

Chciałam jeszcze dodać, że kolor Elvi jest rochę jaśniejszy od Simon.

Ogólne wrażenia: Liczyłam na fajerwerki, a niestety trochę mnie roszczarowała.. na pewno jej nie odeśle, bo jest sliczna, ale brak mi tego czegoś...

Teraz Noel:
- jest dośc spora, nie spodziewałam się, że jest taka duża
- ma mocny, solidny zamek (jest lekko pofalowany, ale mam nadzieję, że się rozprostuje
- skórka nie jest taka jak w Elvi, bardziej podchodzi pod Ane. Gładka i miła w dotyku. Cienisza od Elvi.
- środek identyczny jak w Elvi.
-Solidna rączka
- kolorek jest cudny, taki karmelkowy

Ogólne wrażenia: Jest boska Jestem zachwycona! Wychodzi na to, że takie nieprzemyslane zakupy są najlepsze. Oczarowała mnie i bardzo ją Wam polecam!!

Zaraz będą zdjęcia.

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja

Edytowane przez kaaamila1
Czas edycji: 2009-12-31 o 13:16
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 13:11   #3806
kaaamila1
Zakorzenienie

Zdjęcia Elvie i Noel:
(na jednym zdjęciu moja rodzinka- Simon, Ana, Elvi, Noel)

Edytowane przez kaaamila1
Czas edycji: 2009-12-31 o 13:12
Stary 2009-12-31, 13:13   #3807
an.ka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Czerwona Andi

Najpierw opiszę Elvie:
- była dobrze zabezpieczona, dosłownie z każdej strony i trochę się namęczyłam aby to wszystko pozdejmować
- w środku ma typowy wygląd dla Mizensy, kieszonka na zamek i dwie mniejsze kieszonki na tel itp.
- moge ją załozyć na ramię i nawet jest luz więc myslę, że na płaszczyk również wejdzie

Ogólne wrażenia: Liczyłam na fajerwerki, a niestety trochę mnie roszczarowała.. na pewno jej nie odeśle, bo jest sliczna, ale brak mi tego czegoś...

Teraz Noel:
- ma mocny, solidny zamek (jest lekko pofalowany, ale mam nadzieję, że się rozprostuje
- skórka nie jest taka jak w Elvi, bardziej podchodzi pod Ane. Gładka i miła w dotyku. Cienisza od Elvi.
-Solidna rączka

Ogólne wrażenia: Jest boska Jestem zachwycona! Wychodzi na to, że takie nieprzemyslane zakupy są najlepsze. Oczarowała mnie i bardzo ją Wam polecam!!

Zaraz będą zdjęcia.
Cieszę się, że tak spodobała Ci się Noel, bo trochę niedoceniana jest tutaj Może ktoś się jeszcze do niej przekona, tym bardziej, że i cena zachęcająca
an.ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 13:23   #3808
fashionaddicted
Zakorzenienie

Wciąż nie mogę przeboleć pudrowej Emili - tego, że jej nie kupiłam. Marzy mi się torebka w takim kolorze i do tego jej fason a nigdzie nie mogę takiej znaleźć Wszystko bym dała żeby jeszcze się pojawiła
fashionaddicted jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 13:28   #3809
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Czerwona Andi

Najpierw opiszę Elvie:

Chciałam jeszcze dodać, że kolor Elvi jest rochę jaśniejszy od Simon.

Teraz Noel:
-Solidna rączka

Zaraz będą zdjęcia.
Gratuluje zakupów
Kurcze tak patrzę na tę Noel i też zaczyna mi się podobać- przede wszystkim ten kolor

Stary 2009-12-31, 13:32   #3810
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Gratuluje zakupów
Kurcze tak patrzę na tę Noel i też zaczyna mi się podobać- przede wszystkim ten kolor
Ja ją kupiłam tak przypadkiem. Miałam przypływ gotówki i miałam zamówić Elvi..ale tak patrze i pomyslałam, że przydałaby mi się jakaś karmelowa torebka i zastanawiałam się pomiędzy Noel a Amberlyn. Wziełam Noel, bo tańsza. I jestem bardzo zadowolona!! Jest sliczna i na zywo prezentuje się 100 razy lepiej niż na fotach.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości