|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Moja siostra trafiła do szpitala. Ma rozwarcie na cztery palce, ale jeszcze nie ma skurczów. Jutro rano ją odwiedzę. Mam bardzo blisko do szpitala
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
||||
|
|
|
#3872 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic
Cytat:
ale do Nigelli to mi troooche brakuje (szczególnie kawałka cyca)
|
|
|
|
|
#3873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też bym chciała zostać ciotką.
|
|
|
|
|
#3874 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cieszę się, że mogłam pomóc
![]() Cytat:
No po prostu mnie rozśmieszyło to hasło z otartymi sutkami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
||||
|
|
|
#3875 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
![]() W skrócie, w zakopanem było cudownie A do nadrobienia mam, bagatela, 50 stron
|
|
|
|
#3876 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję Wam Dziewczyny za rady Z TŻ rozmawiałam dziś trochę na ten temat, tzn. o samym problemie zgody było krótko, ja wyraziłam swoje zdanie wprost, on powiedział, że ma nadzieję, że zdąży. Poza tym oglądaliśmy pierścionki u jubilerów i mam taki jeden, który mi się bardzo podoba Tata wrócił do domu i powiem Wam, że jestem pod dużym wrażeniem Się polepszyło, Tata zaczął chodzić, je, ogolił się nawet i znów na mnie krzyczy ( ) więc jest lepiej
|
|
#3877 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też nie.
|
|
|
|
#3878 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że jutrzejsza noc będzie szczęśliwa dla zazdrośnic i na niejednym palcu zabłyśnie pierścień mocy. Niech rozpoczynający się rok przyniesie same szczęśliwe chwile. Życzę udanej zabawy. Buziaki
|
|
|
|
#3879 | ||||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ta suknia jest najładniejsza. Cytat:
Ja w "Yes'ie" mam małą 15. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Już ją zablokowałam. Najgorsze jest to, że trafiła w mój najczulszy punkt - piersi. Uważam, że mam za małe, a ona ma naprawdę spore. ---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- Mistrzyni ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
http://ugotuj.to/przepisy_kulinarne/...4268,9495.html i jeszcze to: http://www.fajneprzepisy.pl/go/659a7...a6e288fb2e8016 ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- Ciocią zostanę już po raz 4 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
||||||||||||
|
|
|
#3880 |
|
Wtajemniczenie
|
Skończyłam właśnie oglądać "Angielskiego pacjenta" zbeczałam się jak zwykle, więc pewnie teraz od tego nie będę mogła zasnąć...
Dobranoc dziewczynki
|
#3881 |
|
Zakorzenienie
|
Hajja, nie mam jak pokazać, bo strona tego jubilera jest dopiero w budowie
|
#3882 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja siostra 15 minut temu urodziła dziewczynkę! Waży 4,320 kg!
|
|
|
#3883 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje, ciociu!!!
![]() ![]() ![]() Ech, ja sobie tak po cichu marzyłam, że może w Sylwestra... ale warunki wykluczają sprawę, bo jesteśmy na potańcówie ze znajomymi. Nic ten mój chłop nie myśli Powiem Wam, że zauroczona jestem tymi biustonoszami z H&M Sonia Rykiel świetnie leżą, nie gniotą, ładnie trzymają piersi A zdjęcie kiecki to wrzucę po Sylwku - w sensie powrzucam foty z imprezy, jak porobimy, a pewnie porobimy ![]() Hawwa, cieszę się, że z tatą lepiej ![]() Uciekam, bo jutro praca nr 3, czyli w firmie u brata będę siedzieć i stronę aktualizować dobranoc
|
|
#3884 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje
To masz sylwestrową siostrzenicę ![]() A jak będzie miała na imię?
|
#3885 |
|
Zakorzenienie
|
Hajja jak już ugotujesz to risotto, to daj znać jak Ci wyszło
A biustem się nie przejmuj. Ten kompleks przechodzi z wiekiem Najważniejsze, żeby Twój facet Cię akceptował. Oni nie potrafią kłamać w takich sprawach. Jak mu się podoba, to znaczy, że jest wszystko ok. Przynajmniej na starość nie będziesz miała piersi na pępku (ja się tym pocieszam ).
|
|
|
|
#3886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluje ciociu ![]() ale duza dziewczynka - kawal baby normalnie ![]() ja bylam malutka jak sie urodzilam wazylam 2550 g
|
|
|
#3887 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() Słuchajcie a ja miałam wczoraj urodziny i Tż oprócz jednego prezentu, który dostałam rano, jeszcze wieczorem mi daje jakieś czerwone pudełeczko od jubilera Wiedziałam, że to nie pierścień mocy, ale jednak dreszczyk emocji był hehe no i okazało się, że to śliczne złote serduszko na łańcuszku
|
#3888 |
|
Zakorzenienie
|
poka serduszko
![]() no i spoznione ale wszystkiego najlepszego z okazji urodzin zycze
|
|
#3889 |
|
Zakorzenienie
|
Gleniusia właśnie, wszystkiego naj naj naj
|
|
|
|
#3890 |
|
Zakorzenienie
|
Szczęsliwego Nowego Roku!!!!!!!!!11 właśnie wyjeżdzam więc życzę Wam udanej zabawy!!! papa
|
|
|
|
#3891 |
|
Zakorzenienie
|
Tobie też życzę miłej zabawy Eluś
Żebyś była najseksowniejszą pielęgniarą na tej imprezie
|
|
|
|
#3892 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
A ja tak na szybko weszłam, po zakupach już, ale przed śniadaniem i sprzataniem
![]() Do pracy idę na 18. Zastanawiam się, czy się nie zdrzemnąć w ciagu dnia ![]() Rozmawiałam dzisiaj rano z TŻtem. Podpisał umowę, no i ma podpisaną na 1400zł brutto, ale umowa była taka, że tyle będzie dostawać na rękę. Po prostu na taką minimalną kwotę pracodawca musi go ubezpieczyć, ale dawać może mu więcej. no i tak się umówili. Powiedziałam, ze postaramy się żyć tak jak teraz - tzn. skoro dawaliśmy radę za nasze pensje się utrzymać, to to 400zł nadwyżki postaramy się odkładać. Spytałam, czy chciałby odkładać na ślub. Powiedział, że zobaczymy po pierwszej wypłacie. Ale po chwili sam zaczął ciągnąć temat (co mnie zdziwiło To spytałam, co wymyślił Powiedział, że nie może mi powiedzieć no, że nie może i już. No jak to tak, no nie może mi powiedzieć No to uznałam, że koniec tematu (ja jeszcze leżałam w łóżku, a TŻ się zbierał do pracy) Później jak już wstałam, poszłam do niego do kuchni, to mnie przytulił i powiedział, że duużo myślał o tym. Że zadawał sobie pytania, czy chce, żebyśmy byli małżeństwem. Ja żoną, a on mężem. Czy się wszystko nam uda. I w ogóle. I że tak - że się uda i że bardzo by chciał ![]() I że był straaasznie głupi z tym ostatnio. Że nie zdawał sobie sprawy, że mógł mnie stracić. Że głupi, bardzo głupi był. I że jak się we mnie wtula, to za każdym razem na nowo rozumie, że to było głupie i że nie może być tak, że się rozstaniemy ![]() (no i kilka innych miłych słów powiedział - jaka to ja fajna i kochana jestem) Noo i tak jakoś. Chce przyjechać do mnie do pracy jak będzie ta impreza, ale powiedziałam, że napiszę mu smsa - bo muszę szefowej spytać - to po pierwsze Ale jako ze dzisiaj jest ostatni dzień w TP, to 1 stycznia ma wolne to spędzimy razem Nowy Rok. Chociaż ja pewnie będę do 12 odsypiać zaraz ponadrabiam Was
|
#3893 |
|
Zakorzenienie
|
frezyjko rowniez udanej zabawy zycze
![]() ja sie zabieram za robienie salatki - wyjazd ok 14-15 ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- ins no to widze bardzo pozytywne zmiany u twojego TZta widac zrozumial w koncu ze to nie zarty.... bardzo mnie to cieszy i oby to nie byla chwilowa poprawa.... super ze tak milo ci sie dzien zaczal
|
|
#3894 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj urywam się z pracy o 14, a co
do 19:00 muszę upiec muffinki, zrobić koreczki i lasagne. Także wszystko biegiem. ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Maya śliczna ta sukienka I to bolerko cudne! Tylko że ja wolałabym coś na ramiączkach.
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2009-12-31 o 10:36 |
|
|
|
#3895 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jeszcze nie wiadomo jak będzie miała na imię. Cytat:
![]() Mój TŻ na szczęście mówi, że lubi małe i że byłej mu się nie podobały. Cytat:
![]() Pomyłka, ważyła 4,360 kg No, duża, tym bardziej, że siostra ma 159 cm wzrostu. Ja ważyłam 4 kg, a mój wujek 6 kg ![]() e Cytat:
Cytat:
On pracuje na infolinii? Dostałam mmsem zdjęcie dzidziusia. Śliczna jest
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." Edytowane przez Hajja Hawwa Czas edycji: 2009-12-31 o 10:41 |
|||||
|
|
|
#3896 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() mam nadzieję, że dyrektor nas puści o 13-tej z pracy dzień wcześniej zapowiedział, że puści te osoby, które mają imienne zaproszenie na zamkniętą imprezę - no więc dzisiaj rano zrobiłyśmy zaproszenie imienne dla wszystkich kobietek zobaczymy co on na to![]() a wczoraj chciałam wykorzystać nadrobione 2 godzinki i wyjść z pracy po 13-tej, ale naczelnik znalazł pilną sprawę i siedziałam w pracy do 16 (a nawet do po 16-tej.. ).a co wesela - to uważam, że szkoda kasy na nie wiadomo jaką imprezę - lepiej wydać kasę na wspólne mieszkanko (jakiś wkład własny do kredytu) albo wyjechać w podróż poślubną wstępnie mamy zarezerwowaną już restaurację i wychodzi nam ok. 45 osób do zaproszenia na wesele no i życzę wszystkim Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku Ins - bardzo się cieszę z powodu przemiany Tż - po prostu super! oby tak dalej!
RAZEM ![]() "Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..." Edytowane przez osz rety Czas edycji: 2009-12-31 o 10:38 Powód: i jeszcze o Ins Tż ;) |
|
|
|
#3897 | ||
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję
Cytat:
strasznie fajny się zrobił. Oby tak dalej to może znikniesz z listy oczekujących ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
a wiesz że wczoraj o Tobie myślałam? zastanawiałam się jak Twoje przygotowania do wesela bo pisałaś kiedyś że rodzice ci swoją wolę narzucają odnoście wszystkiego |
||
|
|
|
#3898 |
|
Zakorzenienie
|
Choji miło mi, że ktoś o mnie myśli
no narzucali wolę, ale powiedziałam Im, że my wszystko pozałatwiamy a jak będziemy potrzebować pomocy to poprosimy. I tak wyszło, że wesele zorganizowane będzie na coś pomiędzy wizją Moją i Tż a moich (naszych) rodziców. Ja i tak najbardziej się cieszę, że w lutym będziemy mieć własne mieszkanko (no dobra banku
|
#3899 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Maya, piękna sukienka, cudowna
Candy, słyszałam, że różne rozmiary są u różnych firm ja mierzyłam w W.Kruku i wyszło 15/16 zależnie od pierścionka Z sałatek to ja uwielbiam Caprese jest tania, prosta, szybka i pyyyyszna.I grecką! Choji, ten Twój to zasługuje na lanie ![]() Hajja, gratuluję świeżo upieczonej cioci ![]() Biustem nie masz się co przejmować, niejeden facet twierdzi, że jakieś ogromne są przereklamowane poza tym mniejsze łatwiej pielęgnować, aby z upływem czasu dalej były idealne ![]() A no i tak - TŻ pracuje (pracował) na infolinii technicznej TP, czyli dzwoniąc z problemami miałyście szansę trafić na niego ![]() Hawwa, cieszę się strasznie, że z Tatą lepiej fajnie, że w Nowy Rok wejdziecie razem, w domu I ja też się bardzo cieszę z dzisiejszego poranka z TŻtem, przede wszystkim z tego, że chyba naprawdę zrozumiał, że to co się działo nie było moją histerią, tylko jego błędem z tego się cieszę najbardziej!
|
#3900 |
|
Wtajemniczenie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.

czy tylko ja mam tak, że kupuję jeden balsam i dopiero jak go zużyję biorę się za następny????????

) juz teraz nie wiem jak z tymi rozmiarami

ale do Nigelli to mi troooche brakuje (szczególnie kawałka cyca)
Też bym chciała zostać ciotką.
... widzialam sie po 20 na chwile z exem bo wyszedl ze szpitala 

I to bolerko cudne! Tylko że ja wolałabym coś na ramiączkach.

z tego się cieszę najbardziej!