"I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic :) - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-30, 23:42   #3871
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość

czy tylko ja mam tak, że kupuję jeden balsam i dopiero jak go zużyję biorę się za następny????????
Nie tylko Ty, ja to jestem oszczędna

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
Balsamów nie liczę, ostatnio nie mam ochoty się balsamować, bo na moją suchą skórę to działała tylko oliwka. Ale nie lubię zasypiać z czymś tłustym na mnie. Tak więc sobie jestem taka suchutka
A ja nie lubię w dzień się balsamować, w nocy ok, nawet ręce smaruje tylko na noc.

Cytat:

Ja już uprzedzałam TŻta, że szybko się będę starzeć (bo sucha skóra starzeje się najszybciej, najwolniej - tłusta).
Nie tłusta, lecz naczynkowa. Ja właśnie taką mam.

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
Pogadaj, pogadaj, nie ma na co czekać.
Z tym się w pełni zgadzam, bo ja nie planuję wesela. Jak się uda to sobie za to z TŻtem gdzieś wyjedziemy i będziemy się we dwoje cieszyć tym naszym szczęściem.
Ja chciałabym mieć huczne wesele, ale takie nie bardzo bardzo, takie normalne. Poprawiny mi są niepotrzebne. Za to TŻ nie wyobraża sobie wesela na mniej niż 100 osób i bez poprawin.

Moja siostra trafiła do szpitala. Ma rozwarcie na cztery palce, ale jeszcze nie ma skurczów. Jutro rano ją odwiedzę. Mam bardzo blisko do szpitala
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 23:57   #3872
carmelova
Zakorzenienie

Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
ja w kruku mierzyłam i miałam 12. (dla pewnosci toten palec od razu przy małym palcu tak, a nie serdeczny? ) juz teraz nie wiem jak z tymi rozmiarami

tez 12

carmelova, jestes moim guru kulinarnym! a Ty wiesz, kobieto, ze ruszaja castingi na polska nigelle?? moze wystartujesz?

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

maya, ta sukienka, ktora pokazałas jest sliczna!!!!!!!!!!!!!!!;-)
dzięki Słońce ale do Nigelli to mi troooche brakuje (szczególnie kawałka cyca)
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 00:02   #3873
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość
Nie tylko Ty, ja to jestem oszczędna

A ja nie lubię w dzień się balsamować, w nocy ok, nawet ręce smaruje tylko na noc.

Nie tłusta, lecz naczynkowa. Ja właśnie taką mam.

Ja chciałabym mieć huczne wesele, ale takie nie bardzo bardzo, takie normalne. Poprawiny mi są niepotrzebne. Za to TŻ nie wyobraża sobie wesela na mniej niż 100 osób i bez poprawin.

Moja siostra trafiła do szpitala. Ma rozwarcie na cztery palce, ale jeszcze nie ma skurczów. Jutro rano ją odwiedzę. Mam bardzo blisko do szpitala
Oooo kolejna ciocia na wątku Też bym chciała zostać ciotką.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 00:03   #3874
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
Mam moja kolędę dzięki Hajji
Cieszę się, że mogłam pomóc

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
rewelacja ciekawa jestem jakby np. moja rodzinka zareagowała na taki pierwszy taniec (u nas WSZYSCY przy "Dance me" Leonarda Cohena tańczyli).
Kurcze, fajnie tak trzeba o czymś takim pomyśleć przy pierwszym tańcu
[mi się na razie marzy zatańczyć do tego http://www.youtube.com/watch?v=AuJrEBtmM1Q ]
"Dance me" - moja Mama to uwielbia.
Cytat:
Napisane przez Kania21 Pokaż wiadomość
Śmieszy Cię to bo...?
No po prostu mnie rozśmieszyło to hasło z otartymi sutkami

Cytat:
Napisane przez Lady Marmalade Pokaż wiadomość
bylam wczoraj na urodzinach chrzestnej, 50tke miala no coz, najadlam sie, napilam i naziewialam ile wlezie, bo coz tam mialam robic jak zbytnio nie kontaktuje sie ze swoja rodzinka i niezbyt ja lubie, poza tym bylo tam duzo osob z jej strony wiec polowy i tak nie znalam ... widzialam sie po 20 na chwile z exem bo wyszedl ze szpitala i do 8 stycznia ma L4, a jak wszystko bedzie dobrze to pojde jutro do niego na Sylwestra: filmy poogladamy, zjemy cos dobrego i bedzie fajnie aaaa... wiecie jakiego mi wczoraj SMS'a poslal?
'tak przy okazji to pieknie dzis wygladalas'
Słodkie
Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
zbieram się i będę wieczorem jakoś....
bo mam teraz na 16:00 do fryzjera a o 19:30 kobitkę na paznokcie....
mam nadzieję że ktoś jeszcze wtedy będzie
papa
Pokaż efekt

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Biedactwo W Krakowie też podobno bez rewelacji. Moja przyjaciółka/koleżanka (ta od zerwanych zaręczyn i romansu z szefem) szuka od października, była na paru rozmowach i niewiele z tego wychodzi. Ale tez wymagania finansowe ma doyć spore 2500-3000 netto na stanowisku asystentki...
No to nieźle się ceni
nasącz lawą żaru
,
pustkę wypalaj,
Stary 2009-12-31, 00:08   #3875
aanix
Zadomowienie

Dobry wieczór
W skrócie, w zakopanem było cudownie Zapierścionkowana nie jestem, ale tż sam (no, z małą pomocą serialu, gdzie była o tym mowa:P, ale z moim milczeniem :P) zaczął mówić o zaręczynach, co mu się nigdy nie zdażyło, także jeden kroczek do przodu:P I przez te 4 dni mówił, że mnie kocha tyle razy, ile nieraz nawet przez trzy miesiące nie usłyszałam
A do nadrobienia mam, bagatela, 50 stron
aanix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 00:12   #3876
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Remedios Pokaż wiadomość
Hawwa przeczytałam dopiero wiadomość . Ja bym porozmawiała o tym z TŻ, jeżeli bym wiedziała, że poważnie o tym myśli (nie że teraz, ale, że w ogóle)... Ty już sama wiesz jak on może to odebrać przytulam mocno i jestem z Tobą... wiesz, że dobrze Cię rozumiem i te sytuacje także, z tym, że ja jeszcze nie dopuszczam do siebie takich myśli
I bardzo dobrze, że nie dopuszczasz

Cytat:

carmelova, jestes moim guru kulinarnym! a Ty wiesz, kobieto, ze ruszaja castingi na polska nigelle?? moze wystartujesz?
To jest bardzo dobry pomysł

Cytat:
dzięki Słońce ale do Nigelli to mi troooche brakuje (szczególnie kawałka cyca)
E tam cycek, ja podziwiam Twoje zdolności kulinarne i zazdraszczam takowych

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
nie kojarzę żeby ktoś się odnosił więc tak tylko mówię, że Hawwa zostawiła maila. (ja bym z jednej strony chciała radości taty a z drugiej nie wymuszać zaręczyn bo to powinna być decyzja tż a nie uszczęśliwianie najbliższych. Czekaj na swój dzień i nie kombinuj, tata i tak się cieszy Twoim szczęściem, niezależnie gdzie jest )
Tylko wiesz, ja jestem sama z Tatą. Mama nie żyje, rodzeństwa brak. Kogo TŻ będzie pytał o zgodę (poza mną)? Zresztą że zaręczyny będą nie mam żadnych wątpliwości - kwestia czasu.

Dziękuję Wam Dziewczyny za rady
Z TŻ rozmawiałam dziś trochę na ten temat, tzn. o samym problemie zgody było krótko, ja wyraziłam swoje zdanie wprost, on powiedział, że ma nadzieję, że zdąży. Poza tym oglądaliśmy pierścionki u jubilerów i mam taki jeden, który mi się bardzo podoba

Tata wrócił do domu i powiem Wam, że jestem pod dużym wrażeniem Się polepszyło, Tata zaczął chodzić, je, ogolił się nawet i znów na mnie krzyczy ( ) więc jest lepiej (odpukać, żeby nie zapeszyć). Wiem, że idealnie nie będzie, zwłaszcza, że guzy są większe, ale każde polepszenie cieszy

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 00:15   #3877
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

Co do butów,to mam kilkadziesiąt...wolę nie liczyć...I tez niektóre buty mam takie,ża pasują mi tylko do konkretnych rzeczy.
Moja Mama ma ze 100 par butów. Dobrze, że nie odziedziczyłam tego po niej. Ja mam zaledwie kilka par butów.
Cytat:
To ja jako jedyna w tym towarzystwie nigdy nie nosiłam glanów?
Ja też nie.
nasącz lawą żaru
,
pustkę wypalaj,
Stary 2009-12-31, 00:20   #3878
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Mam nadzieję, że jutrzejsza noc będzie szczęśliwa dla zazdrośnic i na niejednym palcu zabłyśnie pierścień mocy. Niech rozpoczynający się rok przyniesie same szczęśliwe chwile. Życzę udanej zabawy. Buziaki

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 00:50   #3879
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość

Mamy za to pewność, że do kwietnia alkohol nie zdrożeje a Pan w polmosie nawet błagał Tatę żeby dzisiaj nie decydował się na wykupienie 200 butelek bo oni dodatkowego zamówienia nie zrobili a na jutro mogłoby im nie wystarczyć...

Dziewuszki...mogę Was jeszcze raz pomęczyć Was sukienką? bo teraz znalazłam moją miłość od "drugiego" wejrzenia...mierzyłam ją i czuję się w niej bardzo dobrze tylko w salonie cena to prawie 3 tys. dlatego nie brałam jej wcale pod uwagę i zapomniałam o niej ale teraz mam możliwość kupienia za połowę tej ceny...albo uszycie za 2 tys tylko z innej koronki i chciałabym jak już z mniejszym trenem...pomożecie?
(Motylku Ty też )

Załącznik 2753036Załącznik 2753032Załącznik 2753033Załącznik 2753034Załącznik 2753035
Po Nowym Roku alkohol ma zdrożeć.

Ta suknia jest najładniejsza.

Cytat:
ja nie szykuję się;p

sylwestra spędzę przed kompem...

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

a o każda firma jubilerska rządzi sie swoimi prawami.. u jednego będzie dobra na ciebie 15 u innego 16, a u kolejnego będą za wielkie..
No co Ty... A nie z TŻtem?

Ja w "Yes'ie" mam małą 15.

Cytat:
Ja niby idę na domówkę- przebierankę, ale nie wiem nawet za co/ kogo się przebrać.
Co do kosmetyków to balsamu używam rzadko, bo zapominam A kolorówki to wprawdzie trochę mam, ale niestety mam skłonność do alergii więc większość z nich zacznę,a potem umierają śmiercią naturalną.
Przebież się za królewnę

Cytat:
Napisane przez Candy Killer Pokaż wiadomość

aaaaaa i jeszcze kumpela miala na sobie tak piekny naszyjnik i kolczyki z kryszlatami Svarowskiego ze umarlam i kazalam sobie zamowic piekneeee..w ksztalcie lezki ..niebieskie ,mieniace sie na zielono,fioletowo itd cuuuuuuuuuuuuuudo
Mi się właśnie strasznie podobają kolczyki w tym kształcie.

Cytat:
Panienka zachowuje się jak dziecko z przedszkola. A twój tż nie może z Nią pogadać?
Już jej napisał. Odpisywała mu jeszcze, ale mam nadzieję, że da sobie spokój. Chociaż szczerze to wątpię.

Cytat:
zablokować i olać na całej linii
Już ją zablokowałam.

Najgorsze jest to, że trafiła w mój najczulszy punkt - piersi. Uważam, że mam za małe, a ona ma naprawdę spore.

---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ----------

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
dałam rade nie ma tragedii
Mistrzyni

Cytat:
Może coś się jednak zmieni? Ten Sylwester to taki naciągany jest, ja zawsze praktycznie do samego końca nie wiem gdzie pójdę.
A ja Sylwestra spędzam u TŻta z nim oczywiście, z jego Mamą i jej facetem

Cytat:
ja w kruku mierzyłam i miałam 12. (dla pewnosci toten palec od razu przy małym palcu tak, a nie serdeczny? ) juz teraz nie wiem jak z tymi rozmiarami

tez 12
Ten koło małego palca to właśnie serdeczny

Cytat:
ja sobie pogadałam smsami z Tż. nawet facetowi nie chce się przez telefon gadać tylko pisać woli. cycki człowiekowi opadają... mam od wczoraj zepsuty przez niego humor a ten się tym nawet nie przejmuje. i jeszcze mi mówi że ma prawo taki być bo ja się nie tak zachowuję i zaczyna wyciągać sprawy sprzed dawna- że np przez to że byłam chora do kina nie pojechaliśmy. A on się dziś czuł na tyle dobrze żeby sprzątać w domu, ale na tyle źle żeby do mnie nie przyjechać...
To miałaś chora do kina pójść
Cytat:
to chyba nieuleczalny przypadek....

napisałam mu smsa co jest nie tak plus dopisek że woli smsy pisać niż zadzwonić i mnie usłyszeć. to się odniósł tylko do pierwszej części a drugą totalnie olał i dalej smsy pisze.
Odpisuje na to, co dla niego wygodne

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Ja utyłam w ciągu tego roku 8 kg i już w nic się nie mieszczę Byliśmy dziś na zakupach. Pełno przecen. Widziałam 2 cudne sukienki w Zarze ale co z tego jak mam tyle tłuszczu na brzuchu, że wyglądam jakbym była w ciąży. Kurde czym ja sobie zasłużyłam na to, że tłuszcz mi się na brzuchu odkłada? Okazało się, że tż jednak nie pracuje w nowy rok i jedziemy na sylwestra do znajomych. Teraz muszę szybko wymyślić jakąś prostą i smaczną sałatkę. Macie jakieś sprawdzone?
Ja jutro tą robię:

http://ugotuj.to/przepisy_kulinarne/...4268,9495.html

i jeszcze to:

http://www.fajneprzepisy.pl/go/659a7...a6e288fb2e8016

---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ----------

Cytat:
Oooo kolejna ciocia na wątku Też bym chciała zostać ciotką.
Ciocią zostanę już po raz 4
Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość

Z TŻ rozmawiałam dziś trochę na ten temat, tzn. o samym problemie zgody było krótko, ja wyraziłam swoje zdanie wprost, on powiedział, że ma nadzieję, że zdąży. Poza tym oglądaliśmy pierścionki u jubilerów i mam taki jeden, który mi się bardzo podoba
Pokaż go

Cytat:
Mam nadzieję, że jutrzejsza noc będzie szczęśliwa dla zazdrośnic i na niejednym palcu zabłyśnie pierścień mocy. Niech rozpoczynający się rok przyniesie same szczęśliwe chwile. Życzę udanej zabawy. Buziaki
Na moim na pewno nie zabłyśnie. Po ponad 3 miesiącach mi się nie oświadczy. Zresztą nie byłoby to sprawiedliwe w stosunku do innych zazdrośnic
nasącz lawą żaru
,
pustkę wypalaj,
Stary 2009-12-31, 01:15   #3880
pagka
Wtajemniczenie

Skończyłam właśnie oglądać "Angielskiego pacjenta" zbeczałam się jak zwykle, więc pewnie teraz od tego nie będę mogła zasnąć...
Dobranoc dziewczynki
Stary 2009-12-31, 01:26   #3881
Hawwa87
Zakorzenienie

Hajja, nie mam jak pokazać, bo strona tego jubilera jest dopiero w budowie

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Stary 2009-12-31, 01:27   #3882
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Moja siostra 15 minut temu urodziła dziewczynkę! Waży 4,320 kg!
nasącz lawą żaru
,
pustkę wypalaj,
Stary 2009-12-31, 01:46   #3883
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje, ciociu!!!

Ech, ja sobie tak po cichu marzyłam, że może w Sylwestra... ale warunki wykluczają sprawę, bo jesteśmy na potańcówie ze znajomymi. Nic ten mój chłop nie myśli żadnego elementu zaskoczenia, teraz to już wiem, że będzie w rocznicę... ;/
Powiem Wam, że zauroczona jestem tymi biustonoszami z H&M Sonia Rykiel świetnie leżą, nie gniotą, ładnie trzymają piersi
A zdjęcie kiecki to wrzucę po Sylwku - w sensie powrzucam foty z imprezy, jak porobimy, a pewnie porobimy
Hawwa, cieszę się, że z tatą lepiej

Uciekam, bo jutro praca nr 3, czyli w firmie u brata będę siedzieć i stronę aktualizować dobranoc

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 02:29   #3884
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje To masz sylwestrową siostrzenicę
A jak będzie miała na imię?

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Stary 2009-12-31, 08:30   #3885
carmelova
Zakorzenienie

Hajja jak już ugotujesz to risotto, to daj znać jak Ci wyszło A biustem się nie przejmuj. Ten kompleks przechodzi z wiekiem Najważniejsze, żeby Twój facet Cię akceptował. Oni nie potrafią kłamać w takich sprawach. Jak mu się podoba, to znaczy, że jest wszystko ok. Przynajmniej na starość nie będziesz miała piersi na pępku (ja się tym pocieszam ).
Stary 2009-12-31, 08:54   #3886
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:

Tata wrócił do domu i powiem Wam, że jestem pod dużym wrażeniem Się polepszyło, Tata zaczął chodzić, je, ogolił się nawet i znów na mnie krzyczy ( ) więc jest lepiej (odpukać, żeby nie zapeszyć). Wiem, że idealnie nie będzie, zwłaszcza, że guzy są większe, ale każde polepszenie cieszy
HAwwa super podejscie TZta i bardzo dobrze, ze z tata lepiej

Cytat:
gratuluje ciociu
ale duza dziewczynka - kawal baby normalnie
ja bylam malutka jak sie urodzilam wazylam 2550 g
Stary 2009-12-31, 09:31   #3887
Gleniusia
Zakorzenienie

Dzień doberek

Słuchajcie a ja miałam wczoraj urodziny i Tż oprócz jednego prezentu, który dostałam rano, jeszcze wieczorem mi daje jakieś czerwone pudełeczko od jubilera oczywiście wypatrzyłam je już dzień wcześniej, ale postanowiłam, że nie otworzę Wiedziałam, że to nie pierścień mocy, ale jednak dreszczyk emocji był hehe no i okazało się, że to śliczne złote serduszko na łańcuszku ale i tak się bardzo cieszę
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 09:34   #3888
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

poka serduszko

no i spoznione ale wszystkiego najlepszego z okazji urodzin zycze
Stary 2009-12-31, 09:45   #3889
carmelova
Zakorzenienie

Gleniusia właśnie, wszystkiego naj naj naj
Stary 2009-12-31, 09:57   #3890
frezyjka85
Zakorzenienie

Szczęsliwego Nowego Roku!!!!!!!!!11 właśnie wyjeżdzam więc życzę Wam udanej zabawy!!! papa
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 10:02   #3891
carmelova
Zakorzenienie

Tobie też życzę miłej zabawy Eluś Żebyś była najseksowniejszą pielęgniarą na tej imprezie
Stary 2009-12-31, 10:10   #3892
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

A ja tak na szybko weszłam, po zakupach już, ale przed śniadaniem i sprzataniem

Do pracy idę na 18. Zastanawiam się, czy się nie zdrzemnąć w ciagu dnia

Rozmawiałam dzisiaj rano z TŻtem. Podpisał umowę, no i ma podpisaną na 1400zł brutto, ale umowa była taka, że tyle będzie dostawać na rękę. Po prostu na taką minimalną kwotę pracodawca musi go ubezpieczyć, ale dawać może mu więcej. no i tak się umówili.
Powiedziałam, ze postaramy się żyć tak jak teraz - tzn. skoro dawaliśmy radę za nasze pensje się utrzymać, to to 400zł nadwyżki postaramy się odkładać. Spytałam, czy chciałby odkładać na ślub. Powiedział, że zobaczymy po pierwszej wypłacie.

Ale po chwili sam zaczął ciągnąć temat (co mnie zdziwiło ), że myślał o tym ostatnio bardzo dużo i tak noo... poważnie.
To spytałam, co wymyślił
Powiedział, że nie może mi powiedzieć no, że nie może i już. No jak to tak, no nie może mi powiedzieć

No to uznałam, że koniec tematu
(ja jeszcze leżałam w łóżku, a TŻ się zbierał do pracy)

Później jak już wstałam, poszłam do niego do kuchni, to mnie przytulił i powiedział, że duużo myślał o tym. Że zadawał sobie pytania, czy chce, żebyśmy byli małżeństwem. Ja żoną, a on mężem. Czy się wszystko nam uda. I w ogóle. I że tak - że się uda i że bardzo by chciał
I że był straaasznie głupi z tym ostatnio. Że nie zdawał sobie sprawy, że mógł mnie stracić. Że głupi, bardzo głupi był. I że jak się we mnie wtula, to za każdym razem na nowo rozumie, że to było głupie i że nie może być tak, że się rozstaniemy
(no i kilka innych miłych słów powiedział - jaka to ja fajna i kochana jestem)

Noo i tak jakoś. Chce przyjechać do mnie do pracy jak będzie ta impreza, ale powiedziałam, że napiszę mu smsa - bo muszę szefowej spytać - to po pierwsze po drugie, zalezy jak to będzie wyglądało. Jak będę miała masę roboty, to nie ma sensu, żeby kimał na zapleczu do 6 rano

Ale jako ze dzisiaj jest ostatni dzień w TP, to 1 stycznia ma wolne to spędzimy razem Nowy Rok. Chociaż ja pewnie będę do 12 odsypiać no, ale spędzimy.

zaraz ponadrabiam Was
Stary 2009-12-31, 10:12   #3893
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

frezyjko rowniez udanej zabawy zycze

ja sie zabieram za robienie salatki - wyjazd ok 14-15

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

ins no to widze bardzo pozytywne zmiany u twojego TZta widac zrozumial w koncu ze to nie zarty.... bardzo mnie to cieszy i oby to nie byla chwilowa poprawa.... super ze tak milo ci sie dzien zaczal
Stary 2009-12-31, 10:31   #3894
carmelova
Zakorzenienie

Dzisiaj urywam się z pracy o 14, a co
do 19:00 muszę upiec muffinki, zrobić koreczki i lasagne.
Także wszystko biegiem.

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Maya śliczna ta sukienka I to bolerko cudne! Tylko że ja wolałabym coś na ramiączkach.

Edytowane przez carmelova
Czas edycji: 2009-12-31 o 10:36
Stary 2009-12-31, 10:34   #3895
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Gratulacje, ciociu!!!
Cytat:
Gratulacje To masz sylwestrową siostrzenicę
A jak będzie miała na imię?
Dziękuję

Jeszcze nie wiadomo jak będzie miała na imię.

Cytat:
Hajja jak już ugotujesz to risotto, to daj znać jak Ci wyszło A biustem się nie przejmuj. Ten kompleks przechodzi z wiekiem Najważniejsze, żeby Twój facet Cię akceptował. Oni nie potrafią kłamać w takich sprawach. Jak mu się podoba, to znaczy, że jest wszystko ok. Przynajmniej na starość nie będziesz miała piersi na pępku (ja się tym pocieszam ).
Dam znać

Mój TŻ na szczęście mówi, że lubi małe i że byłej mu się nie podobały.
Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość

gratuluje ciociu
ale duza dziewczynka - kawal baby normalnie
ja bylam malutka jak sie urodzilam wazylam 2550 g
Dziękuję

Pomyłka, ważyła 4,360 kg No, duża, tym bardziej, że siostra ma 159 cm wzrostu. Ja ważyłam 4 kg, a mój wujek 6 kg
e
Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość
Dzień doberek

Słuchajcie a ja miałam wczoraj urodziny i Tż oprócz jednego prezentu, który dostałam rano, jeszcze wieczorem mi daje jakieś czerwone pudełeczko od jubilera oczywiście wypatrzyłam je już dzień wcześniej, ale postanowiłam, że nie otworzę Wiedziałam, że to nie pierścień mocy, ale jednak dreszczyk emocji był hehe no i okazało się, że to śliczne złote serduszko na łańcuszku ale i tak się bardzo cieszę
Spóźnione życzenia, dużo szczęścia miłości, uśmiechu na twarzy i błyskotki na palcu Śliczny dostałaś prezent.

Cytat:

Później jak już wstałam, poszłam do niego do kuchni, to mnie przytulił i powiedział, że duużo myślał o tym. Że zadawał sobie pytania, czy chce, żebyśmy byli małżeństwem. Ja żoną, a on mężem. Czy się wszystko nam uda. I w ogóle. I że tak - że się uda i że bardzo by chciał
I że był straaasznie głupi z tym ostatnio. Że nie zdawał sobie sprawy, że mógł mnie stracić. Że głupi, bardzo głupi był. I że jak się we mnie wtula, to za każdym razem na nowo rozumie, że to było głupie i że nie może być tak, że się rozstaniemy

Ale jako ze dzisiaj jest ostatni dzień w TP, to 1 stycznia ma wolne to spędzimy razem Nowy Rok. Chociaż ja pewnie będę do 12 odsypiać no, ale spędzimy.
Świetnie, że zrozumiał swój błąd.

On pracuje na infolinii?

Dostałam mmsem zdjęcie dzidziusia. Śliczna jest
nasącz lawą żaru
,
pustkę wypalaj,

Edytowane przez Hajja Hawwa
Czas edycji: 2009-12-31 o 10:41
Stary 2009-12-31, 10:35   #3896
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Hello
mam nadzieję, że dyrektor nas puści o 13-tej z pracy dzień wcześniej zapowiedział, że puści te osoby, które mają imienne zaproszenie na zamkniętą imprezę - no więc dzisiaj rano zrobiłyśmy zaproszenie imienne dla wszystkich kobietek zobaczymy co on na to
a wczoraj chciałam wykorzystać nadrobione 2 godzinki i wyjść z pracy po 13-tej, ale naczelnik znalazł pilną sprawę i siedziałam w pracy do 16 (a nawet do po 16-tej..).
a co wesela - to uważam, że szkoda kasy na nie wiadomo jaką imprezę - lepiej wydać kasę na wspólne mieszkanko (jakiś wkład własny do kredytu) albo wyjechać w podróż poślubną
wstępnie mamy zarezerwowaną już restaurację i wychodzi nam ok. 45 osób do zaproszenia na wesele
no i życzę wszystkim Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku
Ins - bardzo się cieszę z powodu przemiany Tż - po prostu super! oby tak dalej!

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."

Edytowane przez osz rety
Czas edycji: 2009-12-31 o 10:38 Powód: i jeszcze o Ins Tż ;)
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 10:40   #3897
Choji
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluję

Cytat:
A ja tak na szybko weszłam, po zakupach już, ale przed śniadaniem i sprzataniem

Do pracy idę na 18. Zastanawiam się, czy się nie zdrzemnąć w ciagu dnia

Rozmawiałam dzisiaj rano z TŻtem. Podpisał umowę, no i ma podpisaną na 1400zł brutto, ale umowa była taka, że tyle będzie dostawać na rękę. Po prostu na taką minimalną kwotę pracodawca musi go ubezpieczyć, ale dawać może mu więcej. no i tak się umówili.
Powiedziałam, ze postaramy się żyć tak jak teraz - tzn. skoro dawaliśmy radę za nasze pensje się utrzymać, to to 400zł nadwyżki postaramy się odkładać. Spytałam, czy chciałby odkładać na ślub. Powiedział, że zobaczymy po pierwszej wypłacie.

Ale po chwili sam zaczął ciągnąć temat (co mnie zdziwiło ), że myślał o tym ostatnio bardzo dużo i tak noo... poważnie.
To spytałam, co wymyślił
Powiedział, że nie może mi powiedzieć no, że nie może i już. No jak to tak, no nie może mi powiedzieć

No to uznałam, że koniec tematu
(ja jeszcze leżałam w łóżku, a TŻ się zbierał do pracy)

Noo i tak jakoś. Chce przyjechać do mnie do pracy jak będzie ta impreza, ale powiedziałam, że napiszę mu smsa - bo muszę szefowej spytać - to po pierwsze po drugie, zalezy jak to będzie wyglądało. Jak będę miała masę roboty, to nie ma sensu, żeby kimał na zapleczu do 6 rano

zaraz ponadrabiam Was
rety, super strasznie fajny się zrobił. Oby tak dalej to może znikniesz z listy oczekujących

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:
Napisane przez osz rety Pokaż wiadomość
Hello
mam nadzieję, że dyrektor nas puści o 13-tej z pracy dzień wcześniej zapowiedział, że puści te osoby, które mają imienne zaproszenie na zamkniętą imprezę - no więc dzisiaj rano zrobiłyśmy zaproszenie imienne dla wszystkich kobietek zobaczymy co on na to
a wczoraj chciałam wykorzystać nadrobione 2 godzinki i wyjść z pracy po 13-tej, ale naczelnik znalazł pilną sprawę i siedziałam w pracy do 16 (a nawet do po 16-tej..).
a co wesela - to uważam, że szkoda kasy na nie wiadomo jaką imprezę - lepiej wydać kasę na wspólne mieszkanko (jakiś wkład własny do kredytu) albo wyjechać w podróż poślubną
wstępnie mamy zarezerwowaną już restaurację i wychodzi nam ok. 45 osób do zaproszenia na wesele
no i życzę wszystkim Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku
Ins - bardzo się cieszę z powodu przemiany Tż - po prostu super! oby tak dalej!

a wiesz że wczoraj o Tobie myślałam? zastanawiałam się jak Twoje przygotowania do wesela bo pisałaś kiedyś że rodzice ci swoją wolę narzucają odnoście wszystkiego

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 10:44   #3898
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Choji miło mi, że ktoś o mnie myśli
no narzucali wolę, ale powiedziałam Im, że my wszystko pozałatwiamy a jak będziemy potrzebować pomocy to poprosimy. I tak wyszło, że wesele zorganizowane będzie na coś pomiędzy wizją Moją i Tż a moich (naszych) rodziców.
Ja i tak najbardziej się cieszę, że w lutym będziemy mieć własne mieszkanko (no dobra banku)

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 10:45   #3899
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Maya, piękna sukienka, cudowna z mniejszym trenem będzie idealna

Candy, słyszałam, że różne rozmiary są u różnych firm ja mierzyłam w W.Kruku i wyszło 15/16 zależnie od pierścionka

Z sałatek to ja uwielbiam Caprese jest tania, prosta, szybka i pyyyyszna.
I grecką!

Choji, ten Twój to zasługuje na lanie

Hajja, gratuluję świeżo upieczonej cioci
Biustem nie masz się co przejmować, niejeden facet twierdzi, że jakieś ogromne są przereklamowane poza tym mniejsze łatwiej pielęgnować, aby z upływem czasu dalej były idealne

A no i tak - TŻ pracuje (pracował) na infolinii technicznej TP, czyli dzwoniąc z problemami miałyście szansę trafić na niego

Hawwa, cieszę się strasznie, że z Tatą lepiej fajnie, że w Nowy Rok wejdziecie razem, w domu

I ja też się bardzo cieszę z dzisiejszego poranka z TŻtem, przede wszystkim z tego, że chyba naprawdę zrozumiał, że to co się działo nie było moją histerią, tylko jego błędem z tego się cieszę najbardziej!
Stary 2009-12-31, 10:46   #3900
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Gratuluję
Dzięki
nasącz lawą żaru
,
pustkę wypalaj,
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości