|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic
Cytat:
Cytat:
![]() Świetnie że tato się lepiej czuje. Trzymam kciuki żeby tak dalej ![]() No to gratulejszyn cioteczko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Aaaaaa ja trochę smętów zapuszczę. Otóż... mój ukochany wrócił przedwczoraj z Francji.... Wczoraj miał do mnie przyjsć- nie przyszedł, 3h później zadzwonił powiedzieć że się "nie wyrobił" no i że w takim razie przyjdzie do mnie jutro (czyli już dzisiaj) o 10 rano. Ok... więc wstałam przed 10, ubrałam się, umyłam i wysuszyłam włosy... o 11.35 zadzwoniłam na jego domowy telefon i pytam czy długo mam na jaśnie pana czekać on: no jeszcze chwilę na pewno ja: Marcin, ty sobie jaja ze mnie robisz on: nie, nie robię, muszę w mieszkaniu posprzątać to mi trochę zejdzie ja: no to powiedz mi o której będziesz on: nie wiem, 15-16 ja: ty chyba żartujesz... od 10 na ciebie czekam on: pogadamy jak przyjdę ja: Marcin, ty mnie po prostu nie szanujesz. Może Aśka była taka że jak jej coś powiedziałeś to było to święte, ale oczekuję od ciebie SZACUNKU, którego ty mi a ni trochę nie okazujesz. mówisz mi że będziesz o 10, ja na ciebie czekam a ty nawet nie raczysz powiedzieć że nie przyjdziesz. Co ty do cholery wyprawiasz? on: muszę kończyć, porozmawiamy później ja: w****iłeś mnie, teraz już kompletnie przegiąłeś I się rozłączyłam. Więc wszystko wskazuje na to, że noc sylwestrową spędzę w domu, z rodzicami, cholernie zła na wszystko i wszystkich ![]() ![]() ![]() Jak tak w ogóle można?
|
|
|
#3932 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic
Cytat:
ten "dymek" tak szybko znika a właśnie się zdziwiłam że Ty nic nie napisałaś ale już dokładniej nie sprawdziłam
|
|
|
#3933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wredoty jedne, ja do nich piszę a te mnie olewająąąąą
|
|
|
|
|
#3934 |
|
Zakorzenienie
|
A, jeszcze w międzyczasie spytałam co w takim razie robimy wieczorem i czy w ogóle coś robimy razem, on "pogadamy jak przyjdę". Ja mówię że skoro mamy spędzić jakoś całą noc to pasowałoby coś do jedzenia przygotować. On "niekoniecznie".
Więc będzie "cudownie"
|
|
#3935 | ||
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
ale mam Konnekta Olu, niefajnie się zachowuje Twój TŻ nie sądzę, żebyś spędziła ten wieczór sama, myslę, że on przyjdzie. Ale mógłby się jakoś SENSOWNIE wytłumaczyć i koniecznie przeprosić ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
kochana, ale ja Twojego numeru nie mam ![]() A nie dojdą do mnie wiadomości od osób spoza mojej listy ![]() Pewnie dlatego nie odpisuję heh :P
|
|
#3936 |
|
Rozeznanie
|
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU
I SPEŁNIENIA MARZEŃ! SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY DLA KAŻDEJ ZAZDROŚNICY |
|
|
|
#3937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wcześniej jeszcze się jakoś przejmował tym co mu mówiłam a teraz widzę że każde moje słowo mu koło On niby twierdzi że przyjdzie ale ja jestem tak wściekła w tej chwili, że nie wiem czy go z dmu nie wyrzucę. Przegiął.
|
|
|
#3938 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
bo to jakieś dziwne. Na zasadzie - na złość mamie odmrożę sobie uczy
|
|
#3939 |
|
Zakorzenienie
|
i się już całkiem pocięłam z Tż
|
|
|
|
#3940 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
|
#3941 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Gratulacje dla cioci i mamusi dzieciaczka!
Cytat:
Cieszę się, że nie będę mieć zwisów (jakoś trzeba sie pocieszać....) A zresztą często narzekam przy TŻcie na rozmiar moich piersi to on mówi, że dla niego są idealne ![]() Cytat:
Cytat:
na pohybel! Co jest kochana? Wy się nie kłóćcie ze swoimi w Sylwestra, bo później cały rok będzie taki...
|
|
#3942 |
|
Zakorzenienie
|
o wszystko...
|
|
|
|
#3943 |
|
Zakorzenienie
|
Olka może on chce skończyć ten związek? Tak nie zachowuje się kochający facet
![]() Choji no proszę...co się dzieje? |
|
|
|
#3944 |
|
Zakorzenienie
|
ja w to że jaki na wigilię taki cały rok to nie wierzę. z sylwkiem tak samo.
W zeszłym roku był miód, słodko itd, a i tak było 'nieciekawie' na wiosnę. ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- zawalił z sylwkiem- wszystko miało inaczej wyglądać. brak czasu od dawna żeby pogadać. to ja muszę prosić o gg czy rozmowę przez telefon. na święta jak przyszedł do mnie na obiad to też ubrał sie tak że wstyd mi za niego było- a on twierdzi ze wszystko ok. nawet jak byłam u niego na obiedzie też wszyscy ładnie ubrani, a on... a jego zły ubiór tłumaczył tym że jego mama nie wyrobiła sie z praniem. A on to rąk nie ma? zrobił sobie coś w kolano, to do lekarza nie pójdzie mimo że ledwo chodził. Ale jak mu zaczęło przechodzić to na porządki miał siły i na siedzenie przy komputerze. ale na to żeby do mnie przyjechać to noga go za bardzo boli (nie to że przy sprzątaniu trzeba się ochodzić, a u mnie by sobie na łóżku siadł i tyle wysiłku...) Edytowane przez Choji Czas edycji: 2009-12-31 o 12:32 |
|
|
|
#3945 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A konkretnie? Od czegoś musieliście zacząć. Cytat:
Jeśli chce zakończyć to niech zakończy a nie w kulki sobie ze mną leci. ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
Rzeczywiście... po to ręce ma, zeby sobie pranie zrobić i wyglądać jak człowiek.
|
|
|
#3946 |
|
Zakorzenienie
|
Mój Tż powinien podziękować za ten wątek. Jestem tak zła na innych facetów, że mój prawie wcale nie dostaje po uszach. Co oni sobie myslą?! Że są kim?! Nieprzeciętnie przystojnymi, nieprzeciętnie inteligentnymi i bogatymi błękitnokrwistymi książetami, którzy moga pomiatać swoja kobietą i nie szanować jej, bo w kolejce czekają tabuny innych? Kurcze. Co za ludzie!
|
|
|
|
#3947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łaskawcy cholera jasna się znaleźli... Tak sobie myślę- już daaawno powinnam z nim zerwać. Tylko nie potrafię. Głupia ja
Edytowane przez OlkaR Czas edycji: 2009-12-31 o 13:04 |
|
|
|
|
#3948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po co się przejmować kobietą gdy ma jakiś problem, zawsze można wymienić na inną. Albo iść pocieszać koleżankę, która ma problemy z narzeczonym plus jeszcze kilka innych. problemy swojej są nie istotne. najlepsze jest to że podobno miał się na sylwka mi oświadczać, w związku z tym brał przyjaciółkę żeby mu pomogła wybrać pierścionek. Dziewczyna nie ma pojęcia o moim guście, ale ona ma wybierać pierścionek dla mnie. Jakby on nie mógł wybrać na podstawie tego jaką biżuterię noszę i jaką mu pokazywałam że mi się podoba. Dodatkowo jego starania do sylwestra ograniczają się do tego żeby w ostatniej chwili kupić chipsy... prezent świąteczny też mi kupował w ostatniej chwili. dostałam to co mówiłam że nie chcę dostać bo już mam dużo (kosmetyki) i prędzej się to zepsuje niż ja to zużyję. (dodam że kosmetyk wybrały jego mama i siostra bo on nie wiedział co kupić) po 4 latach <sciana> Edytowane przez Choji Czas edycji: 2009-12-31 o 13:17 |
|
|
|
|
#3949 | ||
|
Zakorzenienie
|
aanix Bardzo sie ciesze kochana, że wyjazd sie udal.
A ja chcialabym Wam wszystkim życzyć wszystkiego najlepszego w tym nowym roku, spelnienia wszystkich marzen, dużo pierścionków, miłości od TŻtów... ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
![]() Tylko musisz w to wierzyć!no i dobrze, że pogadałaś z TŻtem, na pewno zdąży. Gratuuuulacje! Cytat:
|
|
#3950 |
|
Zakorzenienie
|
Insane, ciesze sie, ze wszystko zaczyna sie ukladac
![]() Hajja, gratuluje! Ola, przykro mi, ze TZ zachowal sie, jak sie zachowal... A ja... mam kaca. Nawalilam sie wczoraj. zaraz cos tam dopisze |
|
|
|
#3951 |
|
Zakorzenienie
|
no to ja sie zbieram do wrocka dziewczynki - udanej nocy wzystkim zycze i najlepszego na 2010
|
|
#3952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witam ![]() Przepraszam,bo mnie nie było:P Byliśmy jeszcze teraz z TŻem na zakupach,bo chciał okulary i nowe butki ( z Quicksilvera a ja przy okazji kupiłam sobie jeszcze 2 t-shirty). Mayu tak tak tak ![]() ![]() Taka będzie bossskaaaa![]() Moim skromnym zdaniem jeśli ta Cię urzekła i się w niej zakochałaś,to bierz bez wahania.Nie możesz oszczędzać na swojej sukni,skoro poczułaś,że to TA Ja bym nie szyła,bo może wyjść zupełnie inaczej.Ale jeśli zależy Ci na oszczędności to może faktycznie znajdziesz używaną? Także temu fasonowi mówię- JESTEM ZA!
|
|
#3953 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
ech, przykro mi, że tak dziwnie się zachowuje Twój TŻ Choji
![]() Nie rozumiem o co mu chodzi ale mam nadzieję, że jeszcze dzisiaj sobie wszystko wyjaśnicie Ja w końcu umyłam łepetynę, i tak myślę - co ubrać wprawdzie ja się nie będę bawić na tej imprezie, tylko pracować, ale mam poczucie, że jakoś powinnam wyglądać Z jednej strony myślałam o kiecce, ale kozaki odpadają. Nie chcę ryzykować, ze po 14 godzinach nie będę czuć nóg A w kicce i adidasach będę wyglądać dziwnie i nieproporcjonalnie Elegantszą bluzkę i zwykłe, czarne jeansy? I nie wiem jak się pomalować. Mam cień, który świeci w ciemności, ale chyba się nie odważę I muszę jeszcze jakieś żarełko sobie zrobić. I mam stresa w ogóle przez tym Sylwestrem. Ale przynajmniej zdobędę jakieś doświadczenie
|
#3954 |
|
Zakorzenienie
|
To ja juz Wam zloze najleeeepsze zyczenia na nowy rok, same wiecie najlepiej, czego chcecie
![]() Tak w razie gdybym juz nie zdazyla nic napisac, bo zaraz sie ogarniam i z TZ na amciu i na zakupy... |
|
|
|
#3955 |
|
Zakorzenienie
|
Ins cieszę się,że taki dzisiaj był miły
Może nowy 2010 r będzie dla Was szczęśliwszy?![]() A te cienie z EDM są przeeeeboskie ![]() ![]() ![]() Hawwa cieszę się z powodu Taty. A może zacznie mu się w ogóle poprawiać?Zdarzają się takie przypadki ![]() Hajja gratuluję ciocinko!! Duża dziewczyna! ![]() Aanix fajnie,że wyjazd się udał i że są jakieś postępy z TŻem ![]() A my dzisiaj idziemy do znajomych co mieszkają niedaleko Nas i zaraz się zabieram za sałatkę. W ogóle będąc dzisiaj w CH przechodziliśmy obok jubilera (ale nie żadne Aparty itp) i zobaczyłam na wystawie moje wymarzone obrączki z Breuninga (niemiecka firma,baaardzo dobre rzeczy robią). I TŻ powiedział,że jemu się te też podobają i żebyśmy weszli zobaczyć ![]() I pani Nam sprawdziła cenę (3,5 tys.-miłe zaskoczenie,bo myślałam,że będzie 5 lub 6). I jeszcze Nam opowiadała,że białe złoto jest trwalsze niż żółte bo jest dodatkowo utwardzone niklem. I że te niemieckie obrączki są o wiele trwalsze niż polskich firm. I jeszcze powiedziała,że wprawdzie matowe się ścierają,ale błyszczące za to się rysują,więc chyba nie ma większego znaczenia.Ale na te obrączki i tak jest dożywotnia gwarancja i jakby co to poprawiają "usterki". Ooo pokażę Wam moje upatrzone (chociaż to się jeszcze może zmienić,ale na pewno chcę Breuninga) http://www.taxor.pl/breuning-obraczki.php?ido=21&kol=1 mój TŻ nie ma większych wymagań odnośnie obrączek,powiedział tylko,żeby nie były kanciaste,tylko takie zaokrąglone na brzegach
|
#3956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba że masz jakieś wygodne eleganckie spodnie, do tego jakaś ładna bluzka i gotowe ![]() a co do cienia to czemu nie? to że jesteś obsługą nie znaczy że nie możesz zaszaleć;P ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Motylku, obrączki cudowneeee |
|
|
|
|
#3957 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
Spodnie niby mam wygodne wizytowe, ale nie chce być odstrzelona jak na konferencję, czy komunię, bo to luźna impreza oni będą poprzebierani.Motylku, zazwyczaj mi się nie podobają obrączki ze zdobieniami, ale te są absolutnie boskie ![]() i cieszę się, że paczucha już doszła i że się podoba
|
|
#3958 |
|
Zakorzenienie
|
jak dla mnie lepiej wygląda obsługa ładnie ubrana nawet na sylwestra niż tak jakoś normalnie.. jakoś wolę wtedy wrócić do tego lokalu (wiesz o co mi chodzi?). wiem wtedy że ktoś się stara, zależy mu.
|
|
|
|
#3959 |
|
Zakorzenienie
|
Ins zwykłe czarne spodnie i elegantsza bluzka stykną
![]() A ja sama jeszcze nie wiem co ubiorę A te obrączki nie są aż tak zdobione.One na tym zdjęciu wyglądają,że mają takie paksi po boku,ale nic nie mają.Tak tu jest pokazane chyba załamanie,bo one mają brzegi zaokrąglone. Więc męska jest zwykła. A damska ma dwa brylanciki,bo tak z jednym bym nie chciała. A znowu tak ułożone w rządku też mi się nie podobają.A tak jest ciekawie.Zakochałam się w nich
|
#3960 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
My z TŻtem rozmawialiśmy, że chcielibyśmy własny projekt obraczek.
Z grawerem nieskończoności (taki znak I TŻ żółto-białe. A ja biało-żółte ![]() Noo, a ubiór jeszcze przemyślę Choji, ja generalnie staram się ubierać inaczej do pracy, niż np. na zakupy częściej noszę elegantsze bluzki, spodnie. nie zakładam glanów, etc. Wydaje mi się, że tak wypada ![]() Chociaż szefostwo chodzi w szortach
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.

) więc jest lepiej 

a właśnie się zdziwiłam że Ty nic nie napisałaś ale już dokładniej nie sprawdziłam

kochana, ale ja Twojego numeru nie mam 

bo to jakieś dziwne. Na zasadzie - na złość mamie odmrożę sobie uczy