"I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic :) - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-31, 12:00   #3931
OlkaR
Zakorzenienie

Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

Cytat:
Napisane przez aanix Pokaż wiadomość
Dobry wieczór
W skrócie, w zakopanem było cudownie Zapierścionkowana nie jestem, ale tż sam (no, z małą pomocą serialu, gdzie była o tym mowa:P, ale z moim milczeniem :P) zaczął mówić o zaręczynach, co mu się nigdy nie zdażyło, także jeden kroczek do przodu:P I przez te 4 dni mówił, że mnie kocha tyle razy, ile nieraz nawet przez trzy miesiące nie usłyszałam
A do nadrobienia mam, bagatela, 50 stron
To super, że wyjazd się udał I dobrze, że zaczął coś sam myśleć i że kocha... Wszystko na jak najlepszej drodze widzę

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość

E tam cycek, ja podziwiam Twoje zdolności kulinarne i zazdraszczam takowych

Tata wrócił do domu i powiem Wam, że jestem pod dużym wrażeniem Się polepszyło, Tata zaczął chodzić, je, ogolił się nawet i znów na mnie krzyczy ( ) więc jest lepiej (odpukać, żeby nie zapeszyć). Wiem, że idealnie nie będzie, zwłaszcza, że guzy są większe, ale każde polepszenie cieszy
Bo cycek to bardzo ważna sprawa jest

Świetnie że tato się lepiej czuje. Trzymam kciuki żeby tak dalej

Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość
Moja siostra 15 minut temu urodziła dziewczynkę! Waży 4,320 kg!
No to gratulejszyn cioteczko
Cytat:
Napisane przez luffka Pokaż wiadomość
Ins pięknie Ci powiedział i to z samego rana Jak na niego to WIELKI wyczyn
O taaak zgadzam się, z tego co Ins mówi o swoim TŻcie to TO naprawdę jest wyczyn

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
A taką samą grubość będzie miała skóra na ręce, nodze i twarzy ?
nie wiem skąd ciachać
Tnij wszystko po kolei

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
ja tam stwierdzam że będziesz do końca ładna a potem z dnia na dzień zrobisz się pomarszczona jak suszona śliwka

o tak będziesz wyglądać :
Ładnie koleżance życzysz

Aaaaaa ja trochę smętów zapuszczę. Otóż... mój ukochany wrócił przedwczoraj z Francji....
Wczoraj miał do mnie przyjsć- nie przyszedł, 3h później zadzwonił powiedzieć że się "nie wyrobił" no i że w takim razie przyjdzie do mnie jutro (czyli już dzisiaj) o 10 rano. Ok... więc wstałam przed 10, ubrałam się, umyłam i wysuszyłam włosy...
o 11.35 zadzwoniłam na jego domowy telefon i pytam czy długo mam na jaśnie pana czekać
on: no jeszcze chwilę na pewno
ja: Marcin, ty sobie jaja ze mnie robisz
on: nie, nie robię, muszę w mieszkaniu posprzątać to mi trochę zejdzie
ja: no to powiedz mi o której będziesz
on: nie wiem, 15-16
ja: ty chyba żartujesz... od 10 na ciebie czekam
on: pogadamy jak przyjdę
ja: Marcin, ty mnie po prostu nie szanujesz. Może Aśka była taka że jak jej coś powiedziałeś to było to święte, ale oczekuję od ciebie SZACUNKU, którego ty mi a ni trochę nie okazujesz. mówisz mi że będziesz o 10, ja na ciebie czekam a ty nawet nie raczysz powiedzieć że nie przyjdziesz. Co ty do cholery wyprawiasz?
on: muszę kończyć, porozmawiamy później
ja: w****iłeś mnie, teraz już kompletnie przegiąłeś
I się rozłączyłam.
Więc wszystko wskazuje na to, że noc sylwestrową spędzę w domu, z rodzicami, cholernie zła na wszystko i wszystkich

Jak tak w ogóle można?
Stary 2009-12-31, 12:00   #3932
Grapefrutka
Zakorzenienie

Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

Cytat:
jezuuu, wariatko nikt Cię nie wygania
ja np. będę życzyć dopiero przed pracą
I dziękować i przemawiać

aaaa no i nie spodziewałabym się, że "niedługo", ale jakiś progres jest
(a Ty mi na gygy nie odpisałaś!! )
a bo to gygy jest durne i nawet nie widziałam że coś przyszło ten "dymek" tak szybko znika a właśnie się zdziwiłam że Ty nic nie napisałaś ale już dokładniej nie sprawdziłam
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 12:02   #3933
Choji
Zakorzenienie

Cytat:
jezuuu, wariatko nikt Cię nie wygania
ja np. będę życzyć dopiero przed pracą
I dziękować i przemawiać

aaaa no i nie spodziewałabym się, że "niedługo", ale jakiś progres jest
(a Ty mi na gygy nie odpisałaś!! )
odezwała sie ta co na gg odpisuje!
wredoty jedne, ja do nich piszę a te mnie olewająąąąą

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 12:02   #3934
OlkaR
Zakorzenienie

A, jeszcze w międzyczasie spytałam co w takim razie robimy wieczorem i czy w ogóle coś robimy razem, on "pogadamy jak przyjdę". Ja mówię że skoro mamy spędzić jakoś całą noc to pasowałoby coś do jedzenia przygotować. On "niekoniecznie".
Więc będzie "cudownie"
Stary 2009-12-31, 12:04   #3935
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
a bo to gygy jest durne i nawet nie widziałam że coś przyszło ten "dymek" tak szybko znika a właśnie się zdziwiłam że Ty nic nie napisałaś ale już dokładniej nie sprawdziłam
A u mnie mruga aż nie odbiorę wiadomości ale mam Konnekta

Olu, niefajnie się zachowuje Twój TŻ nie sądzę, żebyś spędziła ten wieczór sama, myslę, że on przyjdzie. Ale mógłby się jakoś SENSOWNIE wytłumaczyć i koniecznie przeprosić

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Cytat:
odezwała sie ta co na gg odpisuje!
wredoty jedne, ja do nich piszę a te mnie olewająąąąą
kochana, ale ja Twojego numeru nie mam
A nie dojdą do mnie wiadomości od osób spoza mojej listy

Pewnie dlatego nie odpisuję heh :P
Stary 2009-12-31, 12:07   #3936
polka764
Rozeznanie

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU
I
SPEŁNIENIA MARZEŃ!

SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY
DLA KAŻDEJ
ZAZDROŚNICY

26.12.2010

polka764 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 12:10   #3937
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Olu, niefajnie się zachowuje Twój TŻ nie sądzę, żebyś spędziła ten wieczór sama, myslę, że on przyjdzie. Ale mógłby się jakoś SENSOWNIE wytłumaczyć i koniecznie przeprosić
Ja nie mam pojęcia czemu się tak zachowuje wcześniej jeszcze się jakoś przejmował tym co mu mówiłam a teraz widzę że każde moje słowo mu koło lata.

On niby twierdzi że przyjdzie ale ja jestem tak wściekła w tej chwili, że nie wiem czy go z dmu nie wyrzucę.

Przegiął.
Stary 2009-12-31, 12:11   #3938
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Ja nie mam pojęcia czemu się tak zachowuje wcześniej jeszcze się jakoś przejmował tym co mu mówiłam a teraz widzę że każde moje słowo mu koło lata.

On niby twierdzi że przyjdzie ale ja jestem tak wściekła w tej chwili, że nie wiem czy go z dmu nie wyrzucę.

Przegiął.
ale żeby chociaż powiedział o co chodzi bo to jakieś dziwne. Na zasadzie - na złość mamie odmrożę sobie uczy
Stary 2009-12-31, 12:13   #3939
Choji
Zakorzenienie

i się już całkiem pocięłam z Tż

Stary 2009-12-31, 12:16   #3940
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
o co?
Stary 2009-12-31, 12:21   #3941
pagka
Wtajemniczenie

Cytat:
Gratulacje dla cioci i mamusi dzieciaczka!

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Hajja jak już ugotujesz to risotto, to daj znać jak Ci wyszło A biustem się nie przejmuj. Ten kompleks przechodzi z wiekiem Najważniejsze, żeby Twój facet Cię akceptował. Oni nie potrafią kłamać w takich sprawach. Jak mu się podoba, to znaczy, że jest wszystko ok. Przynajmniej na starość nie będziesz miała piersi na pępku (ja się tym pocieszam ).
Ja mam to samo Cieszę się, że nie będę mieć zwisów (jakoś trzeba sie pocieszać....) A zresztą często narzekam przy TŻcie na rozmiar moich piersi to on mówi, że dla niego są idealne

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość

A my spędzamy sylwestra z Tżtem na spokojnie. Najpierw chwilę u niego sami później przyjeżdżamy do mnie i będziemy świetować z moimi rodzicami. Pierwszy raz impreza w takim gronie
Właśnie zrobiłam sałatkę gyrosową - pychoooota Aleks polecam, robi się dosyć szybko
Uwielbiam tą sałatkę gyros, moja współlokatorka robi, a ja jej podjadam

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość

Aaaaaa ja trochę smętów zapuszczę. Otóż... mój ukochany wrócił przedwczoraj z Francji....
Wczoraj miał do mnie przyjsć- nie przyszedł, 3h później zadzwonił powiedzieć że się "nie wyrobił" no i że w takim razie przyjdzie do mnie jutro (czyli już dzisiaj) o 10 rano. Ok... więc wstałam przed 10, ubrałam się, umyłam i wysuszyłam włosy...
o 11.35 zadzwoniłam na jego domowy telefon i pytam czy długo mam na jaśnie pana czekać
on: no jeszcze chwilę na pewno
ja: Marcin, ty sobie jaja ze mnie robisz
on: nie, nie robię, muszę w mieszkaniu posprzątać to mi trochę zejdzie
ja: no to powiedz mi o której będziesz
on: nie wiem, 15-16
ja: ty chyba żartujesz... od 10 na ciebie czekam
on: pogadamy jak przyjdę
ja: Marcin, ty mnie po prostu nie szanujesz. Może Aśka była taka że jak jej coś powiedziałeś to było to święte, ale oczekuję od ciebie SZACUNKU, którego ty mi a ni trochę nie okazujesz. mówisz mi że będziesz o 10, ja na ciebie czekam a ty nawet nie raczysz powiedzieć że nie przyjdziesz. Co ty do cholery wyprawiasz?
on: muszę kończyć, porozmawiamy później
ja: w****iłeś mnie, teraz już kompletnie przegiąłeś
I się rozłączyłam.
Więc wszystko wskazuje na to, że noc sylwestrową spędzę w domu, z rodzicami, cholernie zła na wszystko i wszystkich

Jak tak w ogóle można?
Ja już nie wiem Ola co z tym twoim... Przecież ostatnio mieliście taki kryzys, po którym on powinien się starać ze 3 razy mocniej, a on sobie olewa na pohybel!

Cytat:
Co jest kochana?
Wy się nie kłóćcie ze swoimi w Sylwestra, bo później cały rok będzie taki...
Stary 2009-12-31, 12:22   #3942
Choji
Zakorzenienie

o wszystko...

Stary 2009-12-31, 12:22   #3943
carmelova
Zakorzenienie

Olka może on chce skończyć ten związek? Tak nie zachowuje się kochający facet
Choji no proszę...co się dzieje?
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 12:29   #3944
Choji
Zakorzenienie

ja w to że jaki na wigilię taki cały rok to nie wierzę. z sylwkiem tak samo.
W zeszłym roku był miód, słodko itd, a i tak było 'nieciekawie' na wiosnę.

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

zawalił z sylwkiem- wszystko miało inaczej wyglądać.
brak czasu od dawna żeby pogadać. to ja muszę prosić o gg czy rozmowę przez telefon.
na święta jak przyszedł do mnie na obiad to też ubrał sie tak że wstyd mi za niego było- a on twierdzi ze wszystko ok. nawet jak byłam u niego na obiedzie też wszyscy ładnie ubrani, a on... a jego zły ubiór tłumaczył tym że jego mama nie wyrobiła sie z praniem. A on to rąk nie ma?
zrobił sobie coś w kolano, to do lekarza nie pójdzie mimo że ledwo chodził. Ale jak mu zaczęło przechodzić to na porządki miał siły i na siedzenie przy komputerze. ale na to żeby do mnie przyjechać to noga go za bardzo boli (nie to że przy sprzątaniu trzeba się ochodzić, a u mnie by sobie na łóżku siadł i tyle wysiłku...)

Edytowane przez Choji
Czas edycji: 2009-12-31 o 12:32
Stary 2009-12-31, 12:33   #3945
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
ale żeby chociaż powiedział o co chodzi bo to jakieś dziwne. Na zasadzie - na złość mamie odmrożę sobie uczy
Nie wiem, nie rozumiem go... zachowuje się jakby wszystko było ok.
Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość

Ja już nie wiem Ola co z tym twoim... Przecież ostatnio mieliście taki kryzys, po którym on powinien się starać ze 3 razy mocniej, a on sobie olewa na pohybel!
Powinien.... miałam nadzieję, że zacznie się starać.

Cytat:
o wszystko...
A konkretnie? Od czegoś musieliście zacząć.
Cytat:
Olka może on chce skończyć ten związek? Tak nie zachowuje się kochający facet
Ok, może chce ale mógł mi to powiedzieć normalnie jak rozmawialiśmy w cztery oczy. A nie, olewa mnie non stop i udaje że nic się nie stało. On nie widzi w tym nic złego, twierdzi że mnie kocha, że szanuje, że za mną tęskni.... jasne, a ja właśnie wstąpiłam do zakonu.
Jeśli chce zakończyć to niech zakończy a nie w kulki sobie ze mną leci.

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:
zawalił z sylwkiem- wszystko miało inaczej wyglądać.
brak czasu od dawna żeby pogadać. to ja muszę prosić o gg czy rozmowę przez telefon.
na święta jak przyszedł do mnie na obiad to też ubrał sie tak że wstyd mi za niego było- a on twierdzi ze wszystko ok. nawet jak byłam u niego na obiedzie też wszyscy ładnie ubrani, a on... a jego zły ubiór tłumaczył tym że jego mama nie wyrobiła sie z praniem. A on to rąk nie ma?
Uuu znam niestety ten ból że "miało inaczej wyglądać"
Rzeczywiście... po to ręce ma, zeby sobie pranie zrobić i wyglądać jak człowiek.
Stary 2009-12-31, 12:48   #3946
carmelova
Zakorzenienie

Mój Tż powinien podziękować za ten wątek. Jestem tak zła na innych facetów, że mój prawie wcale nie dostaje po uszach. Co oni sobie myslą?! Że są kim?! Nieprzeciętnie przystojnymi, nieprzeciętnie inteligentnymi i bogatymi błękitnokrwistymi książetami, którzy moga pomiatać swoja kobietą i nie szanować jej, bo w kolejce czekają tabuny innych? Kurcze. Co za ludzie!
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 12:57   #3947
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Mój Tż powinien podziękować za ten wątek. Jestem tak zła na innych facetów, że mój prawie wcale nie dostaje po uszach. Co oni sobie myslą?! Że są kim?! Nieprzeciętnie przystojnymi, nieprzeciętnie inteligentnymi i bogatymi błękitnokrwistymi książetami, którzy moga pomiatać swoja kobietą i nie szanować jej, bo w kolejce czekają tabuny innych? Kurcze. Co za ludzie!
A my powinnyśmy na kolanach dziękować im za to że raczyli użyczyć nam odrobinę swojej uwagi i być z nami w związku...
Łaskawcy cholera jasna się znaleźli...

Tak sobie myślę- już daaawno powinnam z nim zerwać. Tylko nie potrafię. Głupia ja

Edytowane przez OlkaR
Czas edycji: 2009-12-31 o 13:04
OlkaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 13:08   #3948
Choji
Zakorzenienie

Cytat:
no niestety, nadmiar kobiet na świecie sprawia że się nie musza martwić...
po co się przejmować kobietą gdy ma jakiś problem, zawsze można wymienić na inną. Albo iść pocieszać koleżankę, która ma problemy z narzeczonym plus jeszcze kilka innych. problemy swojej są nie istotne.

najlepsze jest to że podobno miał się na sylwka mi oświadczać, w związku z tym brał przyjaciółkę żeby mu pomogła wybrać pierścionek. Dziewczyna nie ma pojęcia o moim guście, ale ona ma wybierać pierścionek dla mnie. Jakby on nie mógł wybrać na podstawie tego jaką biżuterię noszę i jaką mu pokazywałam że mi się podoba.

Dodatkowo jego starania do sylwestra ograniczają się do tego żeby w ostatniej chwili kupić chipsy...

prezent świąteczny też mi kupował w ostatniej chwili. dostałam to co mówiłam że nie chcę dostać bo już mam dużo (kosmetyki) i prędzej się to zepsuje niż ja to zużyję. (dodam że kosmetyk wybrały jego mama i siostra bo on nie wiedział co kupić) po 4 latach <sciana>

Edytowane przez Choji
Czas edycji: 2009-12-31 o 13:17
Stary 2009-12-31, 13:28   #3949
Antii89
Zakorzenienie

aanix Bardzo sie ciesze kochana, że wyjazd sie udal.

A ja chcialabym Wam wszystkim życzyć wszystkiego najlepszego w tym nowym roku, spelnienia wszystkich marzen, dużo pierścionków, miłości od TŻtów...

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
I bardzo dobrze, że nie dopuszczasz

To jest bardzo dobry pomysł

E tam cycek, ja podziwiam Twoje zdolności kulinarne i zazdraszczam takowych

Tylko wiesz, ja jestem sama z Tatą. Mama nie żyje, rodzeństwa brak. Kogo TŻ będzie pytał o zgodę (poza mną)? Zresztą że zaręczyny będą nie mam żadnych wątpliwości - kwestia czasu.

Dziękuję Wam Dziewczyny za rady
Z TŻ rozmawiałam dziś trochę na ten temat, tzn. o samym problemie zgody było krótko, ja wyraziłam swoje zdanie wprost, on powiedział, że ma nadzieję, że zdąży. Poza tym oglądaliśmy pierścionki u jubilerów i mam taki jeden, który mi się bardzo podoba

Tata wrócił do domu i powiem Wam, że jestem pod dużym wrażeniem Się polepszyło, Tata zaczął chodzić, je, ogolił się nawet i znów na mnie krzyczy ( ) więc jest lepiej (odpukać, żeby nie zapeszyć). Wiem, że idealnie nie będzie, zwłaszcza, że guzy są większe, ale każde polepszenie cieszy
jejj jak dobrze, że z tatą juz lepiej i na pewno coraz lepiej będzie! Tylko musisz w to wierzyć!
no i dobrze, że pogadałaś z TŻtem, na pewno zdąży.
Cytat:
Gratuuuulacje!
Cytat:
A ja tak na szybko weszłam, po zakupach już, ale przed śniadaniem i sprzataniem

Do pracy idę na 18. Zastanawiam się, czy się nie zdrzemnąć w ciagu dnia

Rozmawiałam dzisiaj rano z TŻtem. Podpisał umowę, no i ma podpisaną na 1400zł brutto, ale umowa była taka, że tyle będzie dostawać na rękę. Po prostu na taką minimalną kwotę pracodawca musi go ubezpieczyć, ale dawać może mu więcej. no i tak się umówili.
Powiedziałam, ze postaramy się żyć tak jak teraz - tzn. skoro dawaliśmy radę za nasze pensje się utrzymać, to to 400zł nadwyżki postaramy się odkładać. Spytałam, czy chciałby odkładać na ślub. Powiedział, że zobaczymy po pierwszej wypłacie.

Ale po chwili sam zaczął ciągnąć temat (co mnie zdziwiło ), że myślał o tym ostatnio bardzo dużo i tak noo... poważnie.
To spytałam, co wymyślił
Powiedział, że nie może mi powiedzieć no, że nie może i już. No jak to tak, no nie może mi powiedzieć

No to uznałam, że koniec tematu
(ja jeszcze leżałam w łóżku, a TŻ się zbierał do pracy)

Później jak już wstałam, poszłam do niego do kuchni, to mnie przytulił i powiedział, że duużo myślał o tym. Że zadawał sobie pytania, czy chce, żebyśmy byli małżeństwem. Ja żoną, a on mężem. Czy się wszystko nam uda. I w ogóle. I że tak - że się uda i że bardzo by chciał
I że był straaasznie głupi z tym ostatnio. Że nie zdawał sobie sprawy, że mógł mnie stracić. Że głupi, bardzo głupi był. I że jak się we mnie wtula, to za każdym razem na nowo rozumie, że to było głupie i że nie może być tak, że się rozstaniemy
(no i kilka innych miłych słów powiedział - jaka to ja fajna i kochana jestem)

Noo i tak jakoś. Chce przyjechać do mnie do pracy jak będzie ta impreza, ale powiedziałam, że napiszę mu smsa - bo muszę szefowej spytać - to po pierwsze po drugie, zalezy jak to będzie wyglądało. Jak będę miała masę roboty, to nie ma sensu, żeby kimał na zapleczu do 6 rano

Ale jako ze dzisiaj jest ostatni dzień w TP, to 1 stycznia ma wolne to spędzimy razem Nowy Rok. Chociaż ja pewnie będę do 12 odsypiać no, ale spędzimy.

zaraz ponadrabiam Was
Ale się cieszę Ins, że Twoj TŻ w koncu to wszystko zrozumiał, mam nadzieję, że za niedługo kleknie i będziesz żoną i, że spelnią się Twoje marzenia....
Stary 2009-12-31, 14:03   #3950
P-o-n-y
Zakorzenienie

Insane, ciesze sie, ze wszystko zaczyna sie ukladac
Hajja, gratuluje!
Ola, przykro mi, ze TZ zachowal sie, jak sie zachowal...

A ja... mam kaca. Nawalilam sie wczoraj.
zaraz cos tam dopisze
P-o-n-y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 14:17   #3951
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

no to ja sie zbieram do wrocka dziewczynki - udanej nocy wzystkim zycze i najlepszego na 2010
Stary 2009-12-31, 14:17   #3952
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
ja też nie nosiłam miałam za to martensy ale nie pamiętam co się z nimi stało

Karmelku...faktycznie jakiś fatalny ten dzisiejszy dzień...
My mieliśmy dzisiaj kupować alkohol na weselicho ale jechaliśmy na 3 tury - mama z pracy, Tato z jakiegoś innego miejsca i My we 2 z pracy Mojego...no ale taaak zasypało nam miasto, że nie dało rady dojechać...

Jeden Pan nie wyrobił na zakręcie i wjechał na moich oczach w sygnalizator na przejsciu...a jechał naprawde powoli pół maski mu się zgięło w harmonijkę...

Mamy za to pewność, że do kwietnia alkohol nie zdrożeje a Pan w polmosie nawet błagał Tatę żeby dzisiaj nie decydował się na wykupienie 200 butelek bo oni dodatkowego zamówienia nie zrobili a na jutro mogłoby im nie wystarczyć...

Dziewuszki...mogę Was jeszcze raz pomęczyć Was sukienką? bo teraz znalazłam moją miłość od "drugiego" wejrzenia...mierzyłam ją i czuję się w niej bardzo dobrze tylko w salonie cena to prawie 3 tys. dlatego nie brałam jej wcale pod uwagę i zapomniałam o niej ale teraz mam możliwość kupienia za połowę tej ceny...albo uszycie za 2 tys tylko z innej koronki i chciałabym jak już z mniejszym trenem...pomożecie?
(Motylku Ty też )

Załącznik 2753036Załącznik 2753032Załącznik 2753033Załącznik 2753034Załącznik 2753035

Witam

Przepraszam,bo mnie nie było:P Byliśmy jeszcze teraz z TŻem na zakupach,bo chciał okulary i nowe butki ( z Quicksilvera a ja przy okazji kupiłam sobie jeszcze 2 t-shirty).

Mayu tak tak tak Taka będzie bossskaaaa
Moim skromnym zdaniem jeśli ta Cię urzekła i się w niej zakochałaś,to bierz bez wahania.Nie możesz oszczędzać na swojej sukni,skoro poczułaś,że to TA Ja bym nie szyła,bo może wyjść zupełnie inaczej.
Ale jeśli zależy Ci na oszczędności to może faktycznie znajdziesz używaną?

Także temu fasonowi mówię- JESTEM ZA!

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 14:30   #3953
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

ech, przykro mi, że tak dziwnie się zachowuje Twój TŻ Choji
Nie rozumiem o co mu chodzi na jego miejscu wolałabym się spotkać z ukochaną osobą, niż dom sprzatac
ale mam nadzieję, że jeszcze dzisiaj sobie wszystko wyjaśnicie

Ja w końcu umyłam łepetynę, i tak myślę - co ubrać wprawdzie ja się nie będę bawić na tej imprezie, tylko pracować, ale mam poczucie, że jakoś powinnam wyglądać
Z jednej strony myślałam o kiecce, ale kozaki odpadają. Nie chcę ryzykować, ze po 14 godzinach nie będę czuć nóg A w kicce i adidasach będę wyglądać dziwnie i nieproporcjonalnie

Elegantszą bluzkę i zwykłe, czarne jeansy?

I nie wiem jak się pomalować. Mam cień, który świeci w ciemności, ale chyba się nie odważę

I muszę jeszcze jakieś żarełko sobie zrobić. I mam stresa w ogóle przez tym Sylwestrem. Ale przynajmniej zdobędę jakieś doświadczenie
Stary 2009-12-31, 14:48   #3954
P-o-n-y
Zakorzenienie

To ja juz Wam zloze najleeeepsze zyczenia na nowy rok, same wiecie najlepiej, czego chcecie
Tak w razie gdybym juz nie zdazyla nic napisac, bo zaraz sie ogarniam i z TZ na amciu i na zakupy...
P-o-n-y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 14:51   #3955
butterfly20
Zakorzenienie

Ins cieszę się,że taki dzisiaj był miły Może nowy 2010 r będzie dla Was szczęśliwszy?
A te cienie z EDM są przeeeeboskie

Hawwa cieszę się z powodu Taty. A może zacznie mu się w ogóle poprawiać?Zdarzają się takie przypadki

Hajja gratuluję ciocinko!! Duża dziewczyna!

Aanix fajnie,że wyjazd się udał i że są jakieś postępy z TŻem

A my dzisiaj idziemy do znajomych co mieszkają niedaleko Nas i zaraz się zabieram za sałatkę.

W ogóle będąc dzisiaj w CH przechodziliśmy obok jubilera (ale nie żadne Aparty itp) i zobaczyłam na wystawie moje wymarzone obrączki z Breuninga (niemiecka firma,baaardzo dobre rzeczy robią).
I TŻ powiedział,że jemu się te też podobają i żebyśmy weszli zobaczyć
I pani Nam sprawdziła cenę (3,5 tys.-miłe zaskoczenie,bo myślałam,że będzie 5 lub 6).
I jeszcze Nam opowiadała,że białe złoto jest trwalsze niż żółte bo jest dodatkowo utwardzone niklem. I że te niemieckie obrączki są o wiele trwalsze niż polskich firm.
I jeszcze powiedziała,że wprawdzie matowe się ścierają,ale błyszczące za to się rysują,więc chyba nie ma większego znaczenia.Ale na te obrączki i tak jest dożywotnia gwarancja i jakby co to poprawiają "usterki".

Ooo pokażę Wam moje upatrzone (chociaż to się jeszcze może zmienić,ale na pewno chcę Breuninga) http://www.taxor.pl/breuning-obraczki.php?ido=21&kol=1 mój TŻ nie ma większych wymagań odnośnie obrączek,powiedział tylko,żeby nie były kanciaste,tylko takie zaokrąglone na brzegach

Stary 2009-12-31, 14:52   #3956
Choji
Zakorzenienie

Cytat:
ech, przykro mi, że tak dziwnie się zachowuje Twój TŻ Choji
Nie rozumiem o co mu chodzi na jego miejscu wolałabym się spotkać z ukochaną osobą, niż dom sprzatac
ale mam nadzieję, że jeszcze dzisiaj sobie wszystko wyjaśnicie

Ja w końcu umyłam łepetynę, i tak myślę - co ubrać wprawdzie ja się nie będę bawić na tej imprezie, tylko pracować, ale mam poczucie, że jakoś powinnam wyglądać
Z jednej strony myślałam o kiecce, ale kozaki odpadają. Nie chcę ryzykować, ze po 14 godzinach nie będę czuć nóg A w kicce i adidasach będę wyglądać dziwnie i nieproporcjonalnie

Elegantszą bluzkę i zwykłe, czarne jeansy?

I nie wiem jak się pomalować. Mam cień, który świeci w ciemności, ale chyba się nie odważę

I muszę jeszcze jakieś żarełko sobie zrobić. I mam stresa w ogóle przez tym Sylwestrem. Ale przynajmniej zdobędę jakieś doświadczenie
co do spodni jestem za chyba że masz jakieś wygodne eleganckie spodnie, do tego jakaś ładna bluzka i gotowe
a co do cienia to czemu nie? to że jesteś obsługą nie znaczy że nie możesz zaszaleć;P

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Motylku, obrączki cudowneeee

Stary 2009-12-31, 14:56   #3957
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
co do spodni jestem za chyba że masz jakieś wygodne eleganckie spodnie, do tego jakaś ładna bluzka i gotowe
a co do cienia to czemu nie? to że jesteś obsługą nie znaczy że nie możesz zaszaleć;P

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Motylku, obrączki cudowneeee
Ale wolę nikogo nie straszyć makijażem Spodnie niby mam wygodne wizytowe, ale nie chce być odstrzelona jak na konferencję, czy komunię, bo to luźna impreza oni będą poprzebierani.

Motylku, zazwyczaj mi się nie podobają obrączki ze zdobieniami, ale te są absolutnie boskie
i cieszę się, że paczucha już doszła i że się podoba
Stary 2009-12-31, 15:04   #3958
Choji
Zakorzenienie

jak dla mnie lepiej wygląda obsługa ładnie ubrana nawet na sylwestra niż tak jakoś normalnie.. jakoś wolę wtedy wrócić do tego lokalu (wiesz o co mi chodzi?). wiem wtedy że ktoś się stara, zależy mu.

Stary 2009-12-31, 15:04   #3959
butterfly20
Zakorzenienie

Ins zwykłe czarne spodnie i elegantsza bluzka stykną

A ja sama jeszcze nie wiem co ubiorę

A te obrączki nie są aż tak zdobione.One na tym zdjęciu wyglądają,że mają takie paksi po boku,ale nic nie mają.Tak tu jest pokazane chyba załamanie,bo one mają brzegi zaokrąglone. Więc męska jest zwykła. A damska ma dwa brylanciki,bo tak z jednym bym nie chciała. A znowu tak ułożone w rządku też mi się nie podobają.A tak jest ciekawie.Zakochałam się w nich

Stary 2009-12-31, 15:07   #3960
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

My z TŻtem rozmawialiśmy, że chcielibyśmy własny projekt obraczek.
Z grawerem nieskończoności (taki znak ) dookoła.
I TŻ żółto-białe.
A ja biało-żółte

Noo, a ubiór jeszcze przemyślę
Choji, ja generalnie staram się ubierać inaczej do pracy, niż np. na zakupy częściej noszę elegantsze bluzki, spodnie. nie zakładam glanów, etc. Wydaje mi się, że tak wypada

Chociaż szefostwo chodzi w szortach

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości