|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2071 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Dzień dobry wszystkim Dobrym Duszom :P
Ines, ja cztam Was codziennie, ale śpiąca i nie mam sił odpisywać, a Tobie to już dawno chciałam. Masz fajna figurke, bo taka proporcjonalna, 80kg bym Ci nie dała, myślałam o 72 max. I trzymam kciuki za poniedziałek! ![]() Virginio, popatrz, jak pięknie się układa, niecały rok temu były te nerwy z domem, rozwodem rodziców TŻa, a teraz, powoli powoli coraz bliżej celu ![]() ![]() Fioluś, naprawdę, jak widze Twoje -18kg to aż zazdroszczę ![]() ![]() Niuniusko i jak kurierzy? ![]() ![]() Mamrotko, podpisuję się pod tym co Limonka napisała! A kluseczka taaaaka kochana że i mnie trochę żal, że takiej nie mam :P Ojjj Tysiu, może zapytaj brata wprost czy to na urodziny, czy na oświadczyny, czy na oba ![]() ![]() ![]() ![]() Aliczko.... nono ![]() ![]() ![]() Limonko a Twój brzuszek już całkiem zdrowy? Mnie by się coś takiego przydało na święta ![]() Kosteczko, a Ty w górach? aahhh teraz jak śniegiem sypnęło u nas, to w górach chyba mega zaspy ![]() Blokerko, Aniellko, Olciu ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2072 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() przeczytałam, nadrobiłam..uff ![]() mamrotko - masz rację ja bym zrobila jeszcze wieksza jazdę ![]() ![]() limonko - chcialabym zobaczyc taką kartke na Twoim biurku ![]() ines - trzymam kciuki, bedzie dobrze ![]() malinn - oczywiscie przesadzasz bo przy Twoim wzroscie wcale nie wygladasz tak jak mowisz ![]() ![]() ![]() aliczko - powodzenia ![]() virginio -fajnie, że swieta sie udaly, i mowie to po raz kolejny marsz do gina ![]() tak jestem w gorach ale sniegu tu jak na lekarstwo, nie da sie jezdzic, dzisiaj brat pojechal na slowacje zobaczyc jak tam to wyglada bo tutaj kicha, ![]() ale pogoda piekna, wczoraj bylismy na basenie (z braku mozliwosci jady na nartach) potem na pysznej pizzy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2073 |
Zadomowienie
|
Virgusiu ciesze sie ze świeta sie udały, i dziekuje za kissa i też CI OFIAROWUJE
![]() Niuniuśku niestety dziś nic nie udziergałam noca bo jak sie połozyłam do łóża mego o 24 tak padąłm jak nei zywa, w godzinke niecala zasnełam;D jak nigdy ![]() ile ja bym dala zeby jak mooj brati ojciec zasypiac przy 3 sekundach po oparciu glowy o cokolwiek-niekoniecznei poduche;d wiecie, ten pierscionek to kupił z daimentami!!!!!!!! złoto biale i zółte i kamienei diamentowe!!!! i nikomu nie chce powiedziec ile dał kretyn za niego, bo wie ze go opierpapierolimy;/ wczoraj jak powiedzialam mamie ze go kupił to jej łzy w oczach stanely...uwierzcie to ne ibyly łzy szczescie.... a tato powiedzial któko: to sie teraz zalamałem. i on z tym dzisiaj maszeruje do niej;/;/;/ nie wiem czemu skoro urodziny ma 5 stycznai;/;/;/ juz m isie cisnienei podnioslo!!!!!!!! a Adonis....średnio mam sie z nim jak skontaktowac;/ mam jego szwecki numer;/ a tutaj nei wiem czy ma jakis polski nr kupiony na ten czas czy jak;/;/ a na domowy tak glupio dzwonic, jak odbierze jego mama czy babcia czy kto inny z familiji;/ oz w mordę jeża;(
![]() |
#2074 |
Zadomowienie
|
Tyśka to ładny klops.... Napewno się jej oświadczy! A Wy... No cóż w tej sytuacji nie macie nic do gadania, oni sie kochają, ona jest głupia a Ty możesz jedynie za pare lat jako kochana szwagierka podać jej kolację z arszenikiem
![]() Aha.... Czy spisałaś już menu sylwestrowe?? Odnośnie tematu naszego wątku hm hm będą zapiekanki, sałaty, śledzie, ciastka, sos tza tziki, chipsy i wiele wiele innych ![]() Zapraszam ![]()
![]() |
#2075 |
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie przegladnelam szafe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2076 |
Zadomowienie
|
Aluśka jak mam nie lamentować, znasz ja, wiesz jaka to franca;/
moja mamita ma na tym tle jakas depresje, siedzi na łóżko z dziwna mina, nic nei gada, co sie jej zapytam to mowie nei wiem nie wiem nie wiem nie wiem nie wiem nie wiem;/ i patrzy w jeden punkt w pokoju;/;/;/ dziwne rzeczy oj dziwne;/
![]() |
#2077 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() To o której w sylwestra po Ciebie przyjechać? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2078 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wieczór
![]() Oj dziewczynki chyba za wcześnie się ucieszyłam. Teściowa jest u nas bo dostała odp. teścia na pismo z sądu, i choć teść sam składał wniosek o podział taki a nie inny, i potem w sądzie to potwierdzał, to znowu mu się odmieniło... Nowy Rok zacznie się więc dla nas kolejnymi sprawami - 18 sprawą karną teścia a 20 ich podziałówka....Nie muszę chyba dodawać, w jaki mnie to wprawia nastrój... ![]() ![]() Ale dość tych smętów. Mam nowinę: BYŁAM U GINA!!! Pocieszył mnie już na samym wstępie, bo wreszcie dowiedziałam się, że ostatnia cytologia (którą robiłam w styczniu ubiegłego roku) wyszła dobrze. Potem zrobił kolejną i USG i z tego, co tam było widać wszystko jest chyba w porządku ![]() ![]() ![]() A tak poza tym dzień minął mi bardzo szybko, bo po upojnym poranku ![]() Tyle nowego u mnie. A co u Was skarbki, mało piszecie ![]() Niuniusiu, uważaj, bo w taką pogodę o wypadek nietrudno. Kosteczko poproszę o zdjęcia z wypadu w góry. Tysiu, no no no, chyba Ci się rodzinka wkrótce powiększy... Nie bądź gorsza i bierz się za Adonisa ![]() Inesko, wszyscy dali Ci już mądre wskazówki na pierwsze dni w pracy, ja tylko przypomnę, że wierzę, że sobie świetnie poradzisz i odnajdziesz się w nowej roli! Czy mi się wydaje, czy mignęła mi tu nawet gdzieś Blokerka? Zmykam, cmok! ![]()
I'll be dreaming my dreams with you And there's no other place That I'd lay down my face I'll be dreaming my dreams with you.. Edytowane przez virginia Czas edycji: 2009-12-29 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2079 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() chociaz powiem szczerze ze Cię rozumiem bo czasem sama tak mam ![]() Cytat:
![]() A mi się zrobiło dziś jakos strasznie smutno ![]() ![]() ![]() Virgiono dzieki za wiare we mnie itd.... wiem, ze Ty uczyłaś w szkole kiedyś.... co zrobic zeby jakoś sobie poradzic na pocozątku i nie przezywac tego wszystkiego, że się czegos nie umie itd ![]() dobranoc ![]()
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2009-12-29 o 20:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2080 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
syuper ze u gina ok, i zabieraj sie raz dwa za produkcje malych VIRGUSIÓW ![]() a co do oweg Pana, wiem ze nie idzie nigdzie na sylwestra....... przez momecik maly przeszlo mi przez mysl napisac do niego czy nie mial by ochoty spedzic przy dobrym filmie w dobym towarzystwie-moim znaczy sie, ale jest wiele ale; 1 ale-nie mam jego nr polskeigo, o ile takowy wogole posaida po powsrocie 2 ale- boje sie jak cholera 3 ale- boje sie jak dwie cholery Cytat:
wrócił baran przed chwila od niej i nic nei gada;/ ja neiwiem w koncu co on z tym pierscionkiem zrobil;/ zastrzele go kiedys przez te tajemnicy, to tamta fladra go do nich namawia. wrt. a TY sie słónce nie stresuj tak ta szkoła, kto sobie lepoej poradzi jak nei Ty, no kto? no poka kto ![]() przecie Ty jestes nasza sexy pania od biologi i ogarniesz wszyko, i poł licealistów w sobie rozkochasz ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- moja mama ma urodziny 3 stycznia....co mozna jej kupic?? co wy swoim kupujecie, bo nie mam zielonego pojecia, ratunkujcie mnie
![]() ![]() |
![]() |
#2081 |
Zakorzenienie
|
Aliczko, ja się nie dziwię, że Tysia się denerwuje. Mało to rodzin skłóconych przez takie jędze? Znam podobna sytuację b.dobrze, kuzyn z całą rodziną się nie oddzywał przez intrygi jego żony, dopiero po rozwodzie się z nimi zaczął kontaktować, ze swoją siostrą i rodzicami... przykra sytuacja.
Ale! Tysiu! Nie wiadomo jak będzie z dziewczyną brata, może się zmieni?? Może kontakty się poprawią?? Też takich znam, po urodzeniu dziecka się rodzina "scaliła" więc wiele możliwości poprawy przed Wami ![]() ![]() Poza tym, Tysiu, zadzwoń do Adonisa na stacjonarny... a co! Raz się żyje! Zapytaj co u niego itp itd, a potem zaproś go. Albo i nie. Zobaczysz jak zareaguje na telefon ![]() Ines! Głowa do góry! My wszystkie w Ciebie wierzymy bardzo bardzo. Poradzisz sobie! Virginio, Ty też głowa do góry. Najważniejsze to nie dać zachwiać pewności w siebie i nie tracić optymizmu. Aaaa i powodzenia w staraniach ![]() Edytowane przez Marei Czas edycji: 2009-12-29 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2082 | ||||
Zadomowienie
|
Kochana daj spokój myslę że nie bezie tak źle
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() DZIEN DOBRY! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2083 |
Zadomowienie
|
Tyśka czy Ty mi ku*** odpiszesz cokolwiek odnośnie tego sylwestra?????????????
![]() Heloł moje piekne ![]() Pochwale sie ze wczoraj kupilismy w domu sokowirówkę, i powiem Wam ze owa maszyna kosztowała 160zł a robi takie soki ze masakra!!! Pytocha! ![]() ![]() Teraz lece sprzątać na pokoje bo nadal mamy remont i wielki burdel ![]() Całuje Was mocno ![]()
![]() |
#2084 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
no, ale co mam Ci napisać? jak się nic nie zmieni to wpadnę, posiedzimy, pogadamy i ok. ![]() żadnych jedzeń nie przygotowuj, bo po tych świętach jak dla mnie to tylko suchy chleb i woda przez rok!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2085 | ||||||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A jak już wejdziesz do tego pokoju, to może namierz jakąś nauczycielkę w podobnym wieku, zagadaj, przedstaw się, powiedz, że jesteś nową nauczycielką biologii itp. Na pewno znajdzie się ktoś życzliwy i chętnie pomoże Ci przetrzeć szlaki szkolne ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Był jeden, ale słabiutki, nic specjalnego, ale za to przyniósł paczkę z sportsdirecta, a tam moje dwie bluzeczki, nowe adidaski i sportowa torebeczka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Może jeszcze pocieszę Cię wiadomością, że ja też siedzę w książkach& statystyce ![]() ![]() To pobij ją, będzie jeszcze bardziej wstrętna! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dobry! ![]() GUTEN TAG! ![]() Co u Was? Ja wczoraj byłam na zakupach z sis. Wróciłam dosłownie wyczerpana fizycznie i psychicznie. Nerw mi skakał bo w Auchanie pełno było kolejek, korków i pielgrzymek przedsylwestrowych, które pół godziny zastanawiały się czy wybrać serwetki z tweetym czy może z kubusiem puchatkiem! ![]() Póki co zmykam nałożyć maseczkę karotenową coby poprawić koloryt mej twarzy ![]() Buziaki, miłego dnia kochane ![]()
![]() |
#2086 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Wpadaj wpadaj ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2087 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no sory ziom za oschłość jak to ujelaś, ale tak mnei dzis wszysy wkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuu, ze nei byłam w stanie sklecic ładnego zdania. teraz mi troche lepiej, bo odebrałam paczuche i sie podneicam nią. bedziemy w kontkacie, ale cheba gdzie po ciemnku do Ciebie przypędze:P:P i nie fochaj sie małpiszonie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2088 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, która ładniejsza: czarna czy bordowa?
http://www.allegro.pl/item862137991_...ami_4_kol.html Ps. Zaraz do Was wrócę ![]()
#2089 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2090 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ale mi najbardziej podoba się granatowa ![]() Eee, mam dzisiaj zły dzień. Nawet włosy mi się słabo kręcą ![]() a na dodatek w domu atmosfera taka, że siekierę można powiesić;/ Jakoś tak mało optymizmu we krwi ;| ![]()
![]() |
#2091 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Laseczki doradźcie z tą chustą bo nie wiem. Gdzie Limonka, moje zakupowe guru?
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Gdybyś miała jeszcze jakieś pytania, wal śmiało. Pojechałam na basen, gdzie spotkałam swojego 20 lat starszego adoratora, tego samego, co kiedyś mnie namawiał, żebym przeprowadziła się do Augustowa do mieszkania obok... Wzroku ode mnie nie odrywał, znalazł się Don Juan, masakra jakaś ![]() ![]() ![]() A jak Wasz wieczorek? ![]()
![]() |
#2092 |
Zadomowienie
|
dobra pisalam posta i mi skasowało
![]() virgiono tak właśnie z tego powodu siedze nad książkami ![]() ![]() ![]() A skoro starania juz rozoczęte to czekamy na dobra nowinę ![]() ![]() Niunia co się stało ?! jakie plany na jutrzejszą noc sylwestrową ?! bo ja chyba jade do rodzinki ..lepsze to niż nic !!! Wojtek dziś do mnie pisał i mnie zapraszał na sylwestra (aczkolwiek nie dowiedziałam się gdzie ...?!) ale odmówiłam i chyba się wkurzył ogólnie ![]() dobrej nocki !! ![]()
![]() |
#2093 |
Zadomowienie
|
dzien dobry!!
![]() ![]() Jak przygotowania sylwestrowe ![]() Zważyłam sie dzis i o dziwo przytyłam prześ święta tylko 0,5 kg a myslałam, że będzie gorzej ....ufff ale i tak mam wrażenie, że rozrosłam się na boki i, że poszło mi wszystko w biodra, brzuch i co najgorsze w piersi ![]() ![]()
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2009-12-31 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2094 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
tia, Twoja piersiuchna dobra na wszelkie zmartwienia;* ![]() Cytat:
![]() a zakupy pieeeeeeeeeeeerwsza klasa ![]() a dzien dobry dizen dobry;P
![]() ![]() |
![]() |
#2095 |
Zadomowienie
|
ŻYCZĘ WSZYSTKIM SZAMPAŃSKIEGO SYLWESTRA
![]()
![]() |
#2096 | |||||
Wtajemniczenie
|
hehe, kupiłam maseczkę w rossmannie za ok. 2 zł chyba, tak na wypróbowanie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Aaaaa w sumie to nie wiem. Chyba PMS mi się włączył bo wszystko mnie przygnębia. Jeszcze na dodatek rodzice o coś się pokłócili i się nie odzywają do siebie;/ Ciężko na to patrzeć, a jak próbuję ich pogodzić, to zero odzewu... ;|Eh, jak dzieci... Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja właśnie w ramach przygotowań zrobiłam sobie peeling kawowy, wysmarowałam się balsamem i zrobiłam nawet sałatkę ![]() ![]() Cytat:
![]() Tylko 0,5 kg? Zazdroszczę... ![]() ![]() Cytat:
![]() A to fajnie z takim? ![]() Dziękuję, Tobie również Inesko! świetnej zabawy!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2097 | |
Zadomowienie
|
i wszystkie zyczą Tobie;*****
Cytat:
a dasz jedną do domu?? zebym miałą taka na zasadzie"w razie potrzeby stłuc szybkę;p" no to ba, hahahaha, nie mów ze jeszcze nie trenowałaś ![]() iiide włosy suszyć, zeby potem nie wypalić na mróz z mokrą czaszka;p
![]() ![]() |
![]() |
#2098 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie będę się zmuszac do niczego mimo wszystko ! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie ma czegom zazdrościc bo i tak czuje się jak rozrośnięty dinozaur ![]() Cytat:
![]() A ja nie mam humoru jednak nie przyjedzie do nas ciotka z wujem, bo wujek sie źle czuje a mama w takim razei skoro zle sie czują nie chce do nich jechac ![]() ![]() Ewentualnie kolezanka zaprosiła mnie dziś do siebie ale jakoś nie mam ochoty do niej iśc...nie wiem sama co mam zrobic ![]() Póki co siedze i sie użalam nas sobą ...ide się chyba do porządku doprowadzic ..... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2099 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A cukinię testowałaś? ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2100 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
a Ty idz do kolezanki i zapi wszyskei smutki;D wezme wezme;D jyno co dam w zamian;p Cytat:
![]() Cytat:
a co Ty własciwie dzis robisz? gdzie z kim idizesz?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:06.