Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now! - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-29, 12:10   #2071
Marei
Zakorzenienie

Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!

Dzień dobry wszystkim Dobrym Duszom :P

Ines, ja cztam Was codziennie, ale śpiąca i nie mam sił odpisywać, a Tobie to już dawno chciałam. Masz fajna figurke, bo taka proporcjonalna, 80kg bym Ci nie dała, myślałam o 72 max.
I trzymam kciuki za poniedziałek!

Virginio, popatrz, jak pięknie się układa, niecały rok temu były te nerwy z domem, rozwodem rodziców TŻa, a teraz, powoli powoli coraz bliżej celu Trzymam kciuki, by było cały czas lepiej i lepiej

Fioluś, naprawdę, jak widze Twoje -18kg to aż zazdroszczę bo ja nie mam takiej silnej woli. Ale.... dziewczyny, tak, odchudzam sie! od wczoraj :P Ale od tygodnia ćwiczę na stepperze 15-20min, mam więc nadzieję, że powoli (czyli bez ef jojo bo tego to ja już mam dość :/) będę zrzucać balast

Niuniusko i jak kurierzy? hihi kubraczek "nastraja sasasa"

Mamrotko, podpisuję się pod tym co Limonka napisała! A kluseczka taaaaka kochana że i mnie trochę żal, że takiej nie mam :P

Ojjj Tysiu, może zapytaj brata wprost czy to na urodziny, czy na oświadczyny, czy na oba A Adonis.... Tysiu.... zaproś go gdzieś! Na kawe! Cokolwiek, ale zrób, zrób coś! Żeby potem nie żałować Bo może on nei gej, może tylko taki.... taki zahukany albo nieszczęśliwie zakochany Buźka!

Aliczko.... nono ból podobno się zapomina, a życie, no cóż, zmienia się, ale na lepsze podobno z resztą, niech się doświadczeni wypowiedzą A za młoda nie jesteś. Moja siostra urodziła siostrzeńca mając 21 lat, zawsze chciała mieć dziecko i teraz nie zmieniłaby tego za żadne skarby świata!

Limonko a Twój brzuszek już całkiem zdrowy? Mnie by się coś takiego przydało na święta

Kosteczko, a Ty w górach? aahhh teraz jak śniegiem sypnęło u nas, to w górach chyba mega zaspy

Blokerko, Aniellko, Olciu i Wam też pozdrowionka! Jeżeli kogoś pominęłam, to niecelowo, bo WSZYSTKIE pozdrawiam
Stary 2009-12-29, 12:16   #2072
Kostka09
Zakorzenienie

Witajcie

przeczytałam, nadrobiłam..uff

mamrotko - masz rację ja bym zrobila jeszcze wieksza jazdę moje dziecko moja sprawa, mozna sluchac rad ale kazdy i tak dochodzi do swoich mądrosci

limonko - chcialabym zobaczyc taką kartke na Twoim biurku

ines - trzymam kciuki, bedzie dobrze

malinn - oczywiscie przesadzasz bo przy Twoim wzroscie wcale nie wygladasz tak jak mowisz ja mam 170cm wzrostu i waze juz pewnie po swietach z 87kg makabra sloniowa to jest dopiero

aliczko - powodzenia
virginio -fajnie, że swieta sie udaly, i mowie to po raz kolejny marsz do gina
tak jestem w gorach ale sniegu tu jak na lekarstwo, nie da sie jezdzic, dzisiaj brat pojechal na slowacje zobaczyc jak tam to wyglada bo tutaj kicha,

ale pogoda piekna, wczoraj bylismy na basenie (z braku mozliwosci jady na nartach) potem na pysznej pizzy zaraz lecimy z bratowa na spacer, trzymajcie sie lachonki wieczorkiem wpadne
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 14:44   #2073
Tysia1907
Zadomowienie

Virgusiu ciesze sie ze świeta sie udały, i dziekuje za kissa i też CI OFIAROWUJE

Niuniuśku niestety dziś nic nie udziergałam noca bo jak sie połozyłam do łóża mego o 24 tak padąłm jak nei zywa, w godzinke niecala zasnełam;D jak nigdy
ile ja bym dala zeby jak mooj brati ojciec zasypiac przy 3 sekundach po oparciu glowy o cokolwiek-niekoniecznei poduche;d

wiecie, ten pierscionek to kupił z daimentami!!!!!!!! złoto biale i zółte i kamienei diamentowe!!!! i nikomu nie chce powiedziec ile dał kretyn za niego, bo wie ze go opierpapierolimy;/
wczoraj jak powiedzialam mamie ze go kupił to jej łzy w oczach stanely...uwierzcie to ne ibyly łzy szczescie.... a tato powiedzial któko: to sie teraz zalamałem.
i on z tym dzisiaj maszeruje do niej;/;/;/ nie wiem czemu skoro urodziny ma 5 stycznai;/;/;/
juz m isie cisnienei podnioslo!!!!!!!!

a Adonis....średnio mam sie z nim jak skontaktowac;/ mam jego szwecki numer;/ a tutaj nei wiem czy ma jakis polski nr kupiony na ten czas czy jak;/;/ a na domowy tak glupio dzwonic, jak odbierze jego mama czy babcia czy kto inny z familiji;/

oz w mordę jeża;(
Stary 2009-12-29, 15:29   #2074
Aliczka88
Zadomowienie

Tyśka to ładny klops.... Napewno się jej oświadczy! A Wy... No cóż w tej sytuacji nie macie nic do gadania, oni sie kochają, ona jest głupia a Ty możesz jedynie za pare lat jako kochana szwagierka podać jej kolację z arszenikiem Sasasa. Jakoś poradzisz sobie z tym! Nie lamentuj!
Aha.... Czy spisałaś już menu sylwestrowe?? Odnośnie tematu naszego wątku hm hm będą zapiekanki, sałaty, śledzie, ciastka, sos tza tziki, chipsy i wiele wiele innych
Zapraszam

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 16:07   #2075
fiolusiek
Zakorzenienie

a ja wlasnie przegladnelam szafe przymierzylam moje ciuchy sylwestrowe i sie zalamalam ja tam nie pojde wygladam gorzej niz slon tylko najgorsze jest to ze wszystko juz zaplanowane a w nowy rok mielismy jechac do rodziny TŻta musze sie jakos z tego wymiksowac, tylko jak a jeszcze na dodatek za 2 godzinki mam to spotkanie klasowe
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 20:30   #2076
Tysia1907
Zadomowienie

Aluśka jak mam nie lamentować, znasz ja, wiesz jaka to franca;/
moja mamita ma na tym tle jakas depresje, siedzi na łóżko z dziwna mina, nic nei gada, co sie jej zapytam to mowie nei wiem nie wiem nie wiem nie wiem nie wiem nie wiem;/
i patrzy w jeden punkt w pokoju;/;/;/ dziwne rzeczy oj dziwne;/
Stary 2009-12-29, 20:36   #2077
Aliczka88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tysia1907 Pokaż wiadomość
moja mamita ma na tym tle jakas depresje, siedzi na łóżko z dziwna mina, nic nei gada, co sie jej zapytam to mowie nei wiem nie wiem nie wiem nie wiem nie wiem nie wiem;/
Oj nie przesadzajcie!! Wy z nią nie będziecie mieszkać! Gdyby jej nie kochał nie robił by tego! Ich życie, ich sprawa. Poradzicie sobie Relax
To o której w sylwestra po Ciebie przyjechać?

Żona
Mama Misia

Makijażystka

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-29, 20:37   #2078
virginia
Zakorzenienie

Dzień dobry wieczór
Oj dziewczynki chyba za wcześnie się ucieszyłam. Teściowa jest u nas bo dostała odp. teścia na pismo z sądu, i choć teść sam składał wniosek o podział taki a nie inny, i potem w sądzie to potwierdzał, to znowu mu się odmieniło... Nowy Rok zacznie się więc dla nas kolejnymi sprawami - 18 sprawą karną teścia a 20 ich podziałówka....Nie muszę chyba dodawać, w jaki mnie to wprawia nastrój....
Ale dość tych smętów. Mam nowinę: BYŁAM U GINA!!! Pocieszył mnie już na samym wstępie, bo wreszcie dowiedziałam się, że ostatnia cytologia (którą robiłam w styczniu ubiegłego roku) wyszła dobrze. Potem zrobił kolejną i USG i z tego, co tam było widać wszystko jest chyba w porządku . Kupiłam też dziś kwas foliowy, bo mi tu Aliczka, która rozpoczęła przygotowaniu pełną gębą , na ambicję weszła. A w ogóle to jestem z siebie dumna, że wreszcie dotarłam i do gina, i do dentysty, wczoraj masażystka namawiała mnie jeszcze do skorzystania z zabiegów na kręgosłup, i tak sobie myślę, że może się skuszę, ostatecznie bulimy na ZUSy co miesiąc kosmiczne sumy, no nie? Zresztą postanowiłam sobie, że zadbam teraz o swoje zdrowie, co zresztą nie przeszkadza mi wydawać kaskę na inne przyjemności .
A tak poza tym dzień minął mi bardzo szybko, bo po upojnym poranku wstaliśmy z TŻetem późno, potem pojechałam na basen, pozałatwiałam kilka spraw na mieście, a przed ginem wpadłam jeszcze do rodziców.
Tyle nowego u mnie.
A co u Was skarbki, mało piszecie .
Niuniusiu, uważaj, bo w taką pogodę o wypadek nietrudno.
Kosteczko poproszę o zdjęcia z wypadu w góry.
Tysiu, no no no, chyba Ci się rodzinka wkrótce powiększy... Nie bądź gorsza i bierz się za Adonisa .
Inesko, wszyscy dali Ci już mądre wskazówki na pierwsze dni w pracy, ja tylko przypomnę, że wierzę, że sobie świetnie poradzisz i odnajdziesz się w nowej roli!
Czy mi się wydaje, czy mignęła mi tu nawet gdzieś Blokerka?

Zmykam,
cmok!
I'll be dreaming my dreams with you..

Edytowane przez virginia
Czas edycji: 2009-12-29 o 20:39
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 20:37   #2079
ines85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
a ja wlasnie przegladnelam szafe przymierzylam moje ciuchy sylwestrowe i sie zalamalam ja tam nie pojde wygladam gorzej niz slon tylko najgorsze jest to ze wszystko juz zaplanowane a w nowy rok mielismy jechac do rodziny TŻta musze sie jakos z tego wymiksowac, tylko jak a jeszcze na dodatek za 2 godzinki mam to spotkanie klasowe
to że masz pare kg więcej to nie znaczy , że masz z tego powodu siedziec w domu i nigdzie nie wychodzic i ukrywac sie przed ludzmi
chociaz powiem szczerze ze Cię rozumiem bo czasem sama tak mam
Cytat:
Kochanie nie stresuj sie tak , moze nie bedzie wcale tak źle....moze jest takas pozytywna strona w tej dziewczynie, z reszta skoro brat ją kocha to nic na to nie poradzicie!! głowa do góry i nie przejmuj sie wszystkikm w koło

A mi się zrobiło dziś jakos strasznie smutno za bardzo przezywam ta moja prace, zamiast odpoczywac to ja ciągle w książkach.,.wszyscy normalni ludzie o tej porze roku ciesza sie świetami i oczekuja z nicieprliwością na sylwester a ja co a ja się użalam nad sobą ..... przepraszam że marudze ale złapałam doła

Virgiono dzieki za wiare we mnie itd.... wiem, ze Ty uczyłaś w szkole kiedyś.... co zrobic zeby jakoś sobie poradzic na pocozątku i nie przezywac tego wszystkiego, że się czegos nie umie itd?!

dobranoc

Edytowane przez ines85
Czas edycji: 2009-12-29 o 20:40
ines85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 21:26   #2080
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
Oj nie przesadzajcie!! Wy z nią nie będziecie mieszkać! Gdyby jej nie kochał nie robił by tego! Ich życie, ich sprawa. Poradzicie sobie Relax
To o której w sylwestra po Ciebie przyjechać?
ale bedziemy ogladac jej wstretny ryj co swieta i co jakis czas/;

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Tysiu, .. Nie bądź gorsza i bierz się za Adonisa .
syuper ze u gina ok, i zabieraj sie raz dwa za produkcje malych VIRGUSIÓW
a co do oweg Pana, wiem ze nie idzie nigdzie na sylwestra....... przez momecik maly przeszlo mi przez mysl napisac do niego czy nie mial by ochoty spedzic przy dobrym filmie w dobym towarzystwie-moim znaczy sie, ale jest wiele ale;
1 ale-nie mam jego nr polskeigo, o ile takowy wogole posaida po powsrocie
2 ale- boje sie jak cholera
3 ale- boje sie jak dwie cholery

Cytat:
Napisane przez ines85 Pokaż wiadomość
Kochanie nie stresuj sie tak , moze nie bedzie wcale tak źle....moze jest takas pozytywna strona w tej dziewczynie, z reszta skoro brat ją kocha to nic na to nie poradzicie!! głowa do góry i nie przejmuj sie wszystkikm w koło
słońce jak mam sie nei dolowac jak nei iem na czym stoje;/
wrócił baran przed chwila od niej i nic nei gada;/ ja neiwiem w koncu co on z tym pierscionkiem zrobil;/ zastrzele go kiedys przez te tajemnicy, to tamta fladra go do nich namawia. wrt.

a TY sie słónce nie stresuj tak ta szkoła, kto sobie lepoej poradzi jak nei Ty, no kto? no poka kto
przecie Ty jestes nasza sexy pania od biologi i ogarniesz wszyko, i poł licealistów w sobie rozkochasz

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

moja mama ma urodziny 3 stycznia....co mozna jej kupic??
co wy swoim kupujecie, bo nie mam zielonego pojecia, ratunkujcie mnie
Stary 2009-12-29, 21:33   #2081
Marei
Zakorzenienie

Aliczko, ja się nie dziwię, że Tysia się denerwuje. Mało to rodzin skłóconych przez takie jędze? Znam podobna sytuację b.dobrze, kuzyn z całą rodziną się nie oddzywał przez intrygi jego żony, dopiero po rozwodzie się z nimi zaczął kontaktować, ze swoją siostrą i rodzicami... przykra sytuacja.
Ale! Tysiu! Nie wiadomo jak będzie z dziewczyną brata, może się zmieni?? Może kontakty się poprawią?? Też takich znam, po urodzeniu dziecka się rodzina "scaliła" więc wiele możliwości poprawy przed Wami A nawet jeśli nie... to pomiędzy zaręczynami a ślubem trochę czasu jeszcze jest Więc głowa do góry!!!

Poza tym, Tysiu, zadzwoń do Adonisa na stacjonarny... a co! Raz się żyje! Zapytaj co u niego itp itd, a potem zaproś go. Albo i nie. Zobaczysz jak zareaguje na telefon Trzymam kciuki!

Ines! Głowa do góry! My wszystkie w Ciebie wierzymy bardzo bardzo. Poradzisz sobie!

Virginio, Ty też głowa do góry. Najważniejsze to nie dać zachwiać pewności w siebie i nie tracić optymizmu. Aaaa i powodzenia w staraniach

Edytowane przez Marei
Czas edycji: 2009-12-29 o 21:37
Marei jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-30, 08:51   #2082
ines85
Zadomowienie

Cytat:
ale bedziemy ogladac jej wstretny ryj co swieta i co jakis czas/;
Kochana daj spokój myslę że nie bezie tak źle

Cytat:
a TY sie słónce nie stresuj tak ta szkoła, kto sobie lepoej poradzi jak nei Ty, no kto? no poka kto
przecie Ty jestes nasza sexy pania od biologi i ogarniesz wszyko, i poł licealistów w sobie rozkochasz
Tiaaa rozkocham - bez przesady

Cytat:
hmmm nie wiem, może po prostu kup jej jakis fajny kosmetyk , wydaje mi sie że każa kobieta będzie zadowolona np. jak dostanie jakis ładny zapach czy cos w tym stylu

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Aliczko, ja się nie dziwię, że Tysia się denerwuje. Mało to rodzin skłóconych przez takie jędze? Znam podobna sytuację b.dobrze, kuzyn z całą rodziną się nie oddzywał przez intrygi jego żony, dopiero po rozwodzie się z nimi zaczął kontaktować, ze swoją siostrą i rodzicami... przykra sytuacja.
Ale! Tysiu! Nie wiadomo jak będzie z dziewczyną brata, może się zmieni?? Może kontakty się poprawią?? Też takich znam, po urodzeniu dziecka się rodzina "scaliła" więc wiele możliwości poprawy przed Wami A nawet jeśli nie... to pomiędzy zaręczynami a ślubem trochę czasu jeszcze jest Więc głowa do góry!!!
Popieram w 100%

Cytat:
Ines! Głowa do góry! My wszystkie w Ciebie wierzymy bardzo bardzo. Poradzisz sobie!

DZIEN DOBRY!
Stary 2009-12-30, 09:18   #2083
Aliczka88
Zadomowienie

Tyśka czy Ty mi ku*** odpiszesz cokolwiek odnośnie tego sylwestra?????????????

Heloł moje piekne
Pochwale sie ze wczoraj kupilismy w domu sokowirówkę, i powiem Wam ze owa maszyna kosztowała 160zł a robi takie soki ze masakra!!! Pytocha!
Teraz lece sprzątać na pokoje bo nadal mamy remont i wielki burdel
Całuje Was mocno

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Stary 2009-12-30, 10:12   #2084
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
Tyśka czy Ty mi ku*** odpiszesz cokolwiek odnośnie tego sylwestra?????????????
tylko bez łaciny proszę.
no, ale co mam Ci napisać? jak się nic nie zmieni to wpadnę, posiedzimy, pogadamy i ok.
żadnych jedzeń nie przygotowuj, bo po tych świętach jak dla mnie to tylko suchy chleb i woda przez rok!!
Stary 2009-12-30, 10:29   #2085
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Pylica mówisz Dobrze będę sie z dala trzymała od tablicy
A tak poważnie to boje sie jak cholera Wiem, że będę miała meeegaaa stresa ...bo ja nie lubię publicznych wystapień, a do tego jeszcze ci wszyscy nauczyciele z pokoju..... to tak głupio w poniedziałek wejde sobie do pokoju nauczycielskiego, niktogo nie znam i wszyscy będą sie na mnie gapic super już się doczekac nie moge !!!!
Wiem, że tak jest wszędzie w nowej pracy, że ludzie się patrzą na Ciebie i w jakiś tam sposób oceniają ...ale mnie poki co to przeraża i staram sie o tym nie myslec.....
Niunka, taki stres może być mobilizujący nie paraliżujący! Ja np. mam tak, że najpierw się strasznie denerwuję i przejmuję czymś a potem, gdy ta sytuacja już następuje (np. wystąpienie publiczne) dostaję takiego kopa mobilizacyjnego, że tylko się kurzy Myśl pozytywnie, teraz póki co się stresujesz, a później zobaczysz, będzie o niebo lepiej! Przeżyjesz!
A jak już wejdziesz do tego pokoju, to może namierz jakąś nauczycielkę w podobnym wieku, zagadaj, przedstaw się, powiedz, że jesteś nową nauczycielką biologii itp. Na pewno znajdzie się ktoś życzliwy i chętnie pomoże Ci przetrzeć szlaki szkolne Głowa do góry

Cytat:
Widzę, że urządzasz ranking na najbardziej wyjściowego kuriera...no no no ciekawe co TŻ na to
Nic nie wie, ale chyba troszkę podejrzewa mnie o niecne czyny ;p Raz mi opowiadał, że był u niego kurier z jakiejś firmy i ciągał chyba z 8 pudeł do nich... A ja do niego:" O to pewnie ten przystojny blondynek, było mu pomóc"

Cytat:
Niuniusko i jak kurierzy? hihi kubraczek "nastraja sasasa"
Był jeden, ale słabiutki, nic specjalnego, ale za to przyniósł paczkę z sportsdirecta, a tam moje dwie bluzeczki, nowe adidaski i sportowa torebeczka

Cytat:
Niuniuśku niestety dziś nic nie udziergałam noca bo jak sie połozyłam do łóża mego o 24 tak padąłm jak nei zywa, w godzinke niecala zasnełam;D jak nigdy
Ooo, dobrze Ci;D Ja za to tej nocy tylko z godzinkę się walałam i zasnęłam ale sny miałam straszne, że banda gwałcicieli napadła na mnie i moje koleżanki, pół snu uciekałam od nich i obudziłam się cała mokra,;/

Cytat:
wiecie, ten pierscionek to kupił z daimentami!!!!!!!! złoto biale i zółte i kamienei diamentowe!!!! i nikomu nie chce powiedziec ile dał kretyn za niego, bo wie ze go opierpapierolimy;/
wczoraj jak powiedzialam mamie ze go kupił to jej łzy w oczach stanely...uwierzcie to ne ibyly łzy szczescie.... a tato powiedzial któko: to sie teraz zalamałem.
i on z tym dzisiaj maszeruje do niej;/;/;/ nie wiem czemu skoro urodziny ma 5 stycznai;/;/;/
juz m isie cisnienei podnioslo!!!!!!!!
Uhuhu, kiepśśściutko! No ale to w końcu jego życie, jest pełnoletni więc decyzje podejmuje sam. Obawiam się, że niewiele w tej sprawie zrobicie... ale głowa do góry, jak już się zaręczą to ustawicie laskę do pionu, będzie chodziła jak w zegarku

Cytat:

Aha.... Czy spisałaś już menu sylwestrowe?? Odnośnie tematu naszego wątku hm hm będą zapiekanki, sałaty, śledzie, ciastka, sos tza tziki, chipsy i wiele wiele innych
Zapraszam
Dziękuję, przyjadę z Tysią, jako osoba towarzysząca, może być? Znajdzie się dla mnie miejsce, jakiś chips i szampan?

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Oj, nie przesadzaj. Na pewno wyglądasz lepiej niż 18 kg temu na plusie

Cytat:
Dzień dobry wieczór
Oj dziewczynki chyba za wcześnie się ucieszyłam. Teściowa jest u nas bo dostała odp. teścia na pismo z sądu, i choć teść sam składał wniosek o podział taki a nie inny, i potem w sądzie to potwierdzał, to znowu mu się odmieniło... Nowy Rok zacznie się więc dla nas kolejnymi sprawami - 18 sprawą karną teścia a 20 ich podziałówka....Nie muszę chyba dodawać, w jaki mnie to wprawia nastrój...
Eh, czasem słońce, czasem deszcz Póki co skupiaj się na pozytywnych rzeczach, które Ci się przytrafiają... Smutki odstaw w kąt!

Cytat:
Ale dość tych smętów. Mam nowinę: BYŁAM U GINA!!! Pocieszył mnie już na samym wstępie, bo wreszcie dowiedziałam się, że ostatnia cytologia (którą robiłam w styczniu ubiegłego roku) wyszła dobrze. Potem zrobił kolejną i USG i z tego, co tam było widać wszystko jest chyba w porządku . Kupiłam też dziś kwas foliowy, bo mi tu Aliczka, która rozpoczęła przygotowaniu pełną gębą , na ambicję weszła. A w ogóle to jestem z siebie dumna, że wreszcie dotarłam i do gina, i do dentysty, wczoraj masażystka namawiała mnie jeszcze do skorzystania z zabiegów na kręgosłup, i tak sobie myślę, że może się skuszę, ostatecznie bulimy na ZUSy co miesiąc kosmiczne sumy, no nie? Zresztą postanowiłam sobie, że zadbam teraz o swoje zdrowie, co zresztą nie przeszkadza mi wydawać kaskę na inne przyjemności
Co za nowina!!!! Cieszę się, że wszystko ok i możecie pełną parą starać się o małe virginiątka!! Trzymam kciuki!!! Dbaj o siebie, zdrowie jest najważniejsze

Cytat:
A mi się zrobiło dziś jakos strasznie smutno za bardzo przezywam ta moja prace, zamiast odpoczywac to ja ciągle w książkach.,.wszyscy normalni ludzie o tej porze roku ciesza sie świetami i oczekuja z nicieprliwością na sylwester a ja co a ja się użalam nad sobą ..... przepraszam że marudze ale złapałam doła
Masz tu full wypas pakiet pocieszeniowy:
Może jeszcze pocieszę Cię wiadomością, że ja też siedzę w książkach& statystyce i czekam na olśnienie w sprawie pracy mgr... Taki nasz żywot

Cytat:
ale bedziemy ogladac jej wstretny ryj co swieta i co jakis czas/
To pobij ją, będzie jeszcze bardziej wstrętna!

Cytat:
a co do oweg Pana, wiem ze nie idzie nigdzie na sylwestra....... przez momecik maly przeszlo mi przez mysl napisac do niego czy nie mial by ochoty spedzic przy dobrym filmie w dobym towarzystwie-moim znaczy sie, ale jest wiele ale;
No weź nie panikuj i nie wymyślaj mi tu 150 wymówek! Raz kozie śmierć, albo tu albo siu! Zaryzykuj: zadzwoń na domowy, poproś brata o jego numer/przysługę! Nie skorzysta, jego strata, a Ty nie będziesz przez kolejne 12 lat rozmyślać o nim... noooo niuńka! dawaj, dawaj!

Cytat:
słońce jak mam sie nei dolowac jak nei iem na czym stoje;/
wrócił baran przed chwila od niej i nic nei gada;/ ja neiwiem w koncu co on z tym pierscionkiem zrobil;/ zastrzele go kiedys przez te tajemnicy, to tamta fladra go do nich namawia. wrt.
Może mu odmówiła? Jest nadzieja! ... albo np., jak laska mego kolegi- unieważniła zaręczyny, ponieważ kolega nie klęknął przed nią, gdy prosił o jej rękę!

Cytat:
Hm... nie wiem co Twoja mamuśka lubi... My z sis kupujemy mamie zazwyczaj jakąś bluzeczkę, perfumy, biżuterię, kwiaty, czekoladki, rzadziej kosmetyki,... Może upiecz jej ciacho jakieś i kup jakąś drobnostkę!?

Cytat:
DZIEN DOBRY!
Dobry!

GUTEN TAG!
Co u Was?
Ja wczoraj byłam na zakupach z sis. Wróciłam dosłownie wyczerpana fizycznie i psychicznie. Nerw mi skakał bo w Auchanie pełno było kolejek, korków i pielgrzymek przedsylwestrowych, które pół godziny zastanawiały się czy wybrać serwetki z tweetym czy może z kubusiem puchatkiem! Chciałam kupić farbę do włosów.... booo planuję wrócić do naturalnego koloru i już nie rozjaśniać włosków, ale w życiu nie wybierałam farby i nie mogłam się zdecydować;/ Cóż, pójdę do mojej fryzjerki i mam nadzieję, że znajdzie mi ciemny brąz bez żadnych dziwnych, kolorowych refleksów ;P
Póki co zmykam nałożyć maseczkę karotenową coby poprawić koloryt mej twarzy

Buziaki, miłego dnia kochane

Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 12:51   #2086
Aliczka88
Zadomowienie

Cytat:
tylko bez łaciny proszę.
no, ale co mam Ci napisać? jak się nic nie zmieni to wpadnę, posiedzimy, pogadamy i ok.
żadnych jedzeń nie przygotowuj, bo po tych świętach jak dla mnie to tylko suchy chleb i woda przez rok!!
Aleś Ty oschła w tych wypowiedziach!! Ja tu szykuje sylwestra jak z filmu, fajerwerki, różowy szampan, kawior i krewetki a ta pisze "wpadnę, posiedzimy, pogadamy i ok" SPOKO CI! Pchi <mega foch>

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość

Dziękuję, przyjadę z Tysią, jako osoba towarzysząca, może być? Znajdzie się dla mnie miejsce, jakiś chips i szampan?

Wpadaj wpadaj

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Stary 2009-12-30, 16:09   #2087
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
Aleś Ty oschła w tych wypowiedziach!! Ja tu szykuje sylwestra jak z filmu, fajerwerki, różowy szampan, kawior i krewetki a ta pisze "wpadnę, posiedzimy, pogadamy i ok" SPOKO CI! Pchi <mega foch>
różowego szampana....to chyba pikolo
no sory ziom za oschłość jak to ujelaś, ale tak mnei dzis wszysy wkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuu, ze nei byłam w stanie sklecic ładnego zdania.
teraz mi troche lepiej, bo odebrałam paczuche i sie podneicam nią.
bedziemy w kontkacie, ale cheba gdzie po ciemnku do Ciebie przypędze:P:P
i nie fochaj sie małpiszonie
Stary 2009-12-30, 19:31   #2088
virginia
Zakorzenienie

Dziewczynki, która ładniejsza: czarna czy bordowa?
http://www.allegro.pl/item862137991_...ami_4_kol.html

Ps. Zaraz do Was wrócę
Stary 2009-12-30, 20:06   #2089
ines85
Zadomowienie

Cytat:
mi się sliwkowa podoba

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-30, 20:14   #2090
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
ale tak mnei dzis wszysy wkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuu, ze nei byłam w stanie sklecic ładnego zdania.
teraz mi troche lepiej, bo odebrałam paczuche i sie podneicam nią.
Co się stało Tysiaku? No nie mów, że chcesz znów się przytulić do mojej piersiuchny?

Cytat:

Ps. Zaraz do Was wrócę
Hmmm.... bordowa.
Ale mi najbardziej podoba się granatowa

Eee, mam dzisiaj zły dzień. Nawet włosy mi się słabo kręcą....
a na dodatek w domu atmosfera taka, że siekierę można powiesić;/
Jakoś tak mało optymizmu we krwi ;|

Stary 2009-12-30, 20:35   #2091
virginia
Zakorzenienie

Laseczki doradźcie z tą chustą bo nie wiem. Gdzie Limonka, moje zakupowe guru? A tak a propo's fotki moich najnowszych nabytków na 'nasze GRUDNIOWE zakupy' - https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post16159530 .

Cytat:
Eh, czasem słońce, czasem deszcz Póki co skupiaj się na pozytywnych rzeczach, które Ci się przytrafiają... Smutki odstaw w kąt!
Pięknie to ujęłaś Niuniusiu! Tak też postaram się zrobić, dziękuję!

Cytat:
Co za nowina!!!! Cieszę się, że wszystko ok i możecie pełną parą starać się o małe virginiątka!! Trzymam kciuki!!! Dbaj o siebie, zdrowie jest najważniejsze
Hehe, ostatecznie całe 2 lata się zbierałam, więc to był news nad newsy . Starania to już nawet rozpoczęte

Cytat:
Cóż, pójdę do mojej fryzjerki i mam nadzieję, że znajdzie mi ciemny brąz bez żadnych dziwnych, kolorowych refleksów ;P
Nie muszę chyba się dopominać o zdjęcia w nowym kolorku?

Cytat:
Póki co zmykam nałożyć maseczkę karotenową coby poprawić koloryt mej twarzy
Ooo, to jest jeszcze coś, czego Virgo nie wypróbowała?

Cytat:
Virginio, Ty też głowa do góry. Najważniejsze to nie dać zachwiać pewności w siebie i nie tracić optymizmu. Aaaa i powodzenia w staraniach
Dzięki za dobre słowa!!

Cytat:
syuper ze u gina ok, i zabieraj sie raz dwa za produkcje malych VIRGUSIÓW
Tak jest, melduje szeregowa Virginia!

Cytat:
O najlepiej strach ją obleciał!!! Nie poznaję koleżanki!! Uderzaj tam do niego, bom żądna erotycznych sensacji!!!!

Cytat:
Może coś z biżu albo jakąś przyjemną perfumkę?

Cytat:
Virgiono dzieki za wiare we mnie itd.... wiem, ze Ty uczyłaś w szkole kiedyś.... co zrobic zeby jakoś sobie poradzic na pocozątku i nie przezywac tego wszystkiego, że się czegos nie umie itd?!
Inesko, to Ty z tego powodu siedzisz nad książkami? Po pierwsze, misiek, musisz mieć wiarę w siebie!!! Jak potworki wywęszą (a węszą bezbłędnie), że nie jesteś pewna siebie, to już po Tobie! Uwierz mi, że teoretycznie jesteś na pewno świetnie przygotowana, co innego praktyka, ale wszystko wyjdzie w praniu!! Najważniejsze to pozytywne nastawienie i uśmiech!! Uczeń też człowiek, i czasem można z nimi nawiązać nawet niezły kontakt, chociaż od razu wyznacz granice i trzymaj się ich twardo, bo te paskudy potrafią wykorzystać każdą sytuację i przy pierwszej lepszej wleźć na łepek! Bądź sympatyczna, ale stanowcza. Życzliwa, ale zachowuj dystans.
Gdybyś miała jeszcze jakieś pytania, wal śmiało.

Pojechałam na basen, gdzie spotkałam swojego 20 lat starszego adoratora, tego samego, co kiedyś mnie namawiał, żebym przeprowadziła się do Augustowa do mieszkania obok... Wzroku ode mnie nie odrywał, znalazł się Don Juan, masakra jakaś . Potem odebrałam z tatą półkę, która zawiśnie nad tym oto biurkiem, z którego do Was klikam . Po południu korkowałam, a teraz surfuję na całego .

A jak Wasz wieczorek?
Stary 2009-12-30, 21:37   #2092
ines85
Zadomowienie

dobra pisalam posta i mi skasowało

virgiono tak właśnie z tego powodu siedze nad książkami wiem beznadziejna jestem i przezywam jak mrówka okres ale ja już tak mam ! ponadto wiadomo, że wiele rzeczy nie pamiętam itd. próbuję sobie to odświezyc bynajmniej tematy na najbliższe lekcje i jak czytam to wszystko to się tylko dołuje, że tyle tego jest . musze się wziąźc w garsc..... boje się ze będą mi zadawac pytania na które nie będę znała odpowiedzi i co wtedy ?!!?!?!

A skoro starania juz rozoczęte to czekamy na dobra nowinę

Niunia co się stało ?!

jakie plany na jutrzejszą noc sylwestrową ?! bo ja chyba jade do rodzinki ..lepsze to niż nic !!! Wojtek dziś do mnie pisał i mnie zapraszał na sylwestra (aczkolwiek nie dowiedziałam się gdzie ...?!) ale odmówiłam i chyba się wkurzył ogólnie no ale cóż ja na to poradzę...

dobrej nocki !!
Stary 2009-12-31, 09:02   #2093
ines85
Zadomowienie

dzien dobry!!
Jak przygotowania sylwestrowe???

Zważyłam sie dzis i o dziwo przytyłam prześ święta tylko 0,5 kg a myslałam, że będzie gorzej ....ufff ale i tak mam wrażenie, że rozrosłam się na boki i, że poszło mi wszystko w biodra, brzuch i co najgorsze w piersi

Edytowane przez ines85
Czas edycji: 2009-12-31 o 09:56
ines85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 10:58   #2094
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
Co się stało Tysiaku? No nie mów, że chcesz znów się przytulić do mojej piersiuchny?
a nic konkretnego, mieszkam z debilami i decyt;D
tia, Twoja piersiuchna dobra na wszelkie zmartwienia;*

Cytat:
O najlepiej strach ją obleciał!!! Nie poznaję koleżanki!! Uderzaj tam do niego, bom żądna erotycznych sensacji!!!!
haha erotycznych sensacji;p kobieto;D chyba z orógniem szklarniowym hehehehehehhe
a zakupy pieeeeeeeeeeeerwsza klasa

Cytat:
dzień dobry
a dzien dobry dizen dobry;P
Stary 2009-12-31, 12:09   #2095
ines85
Zadomowienie

ŻYCZĘ WSZYSTKIM SZAMPAŃSKIEGO SYLWESTRA
Stary 2009-12-31, 12:32   #2096
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Ooo, to jest jeszcze coś, czego Virgo nie wypróbowała?
hehe, kupiłam maseczkę w rossmannie za ok. 2 zł chyba, tak na wypróbowanie Miałam ją wczoraj nałożyć ale zapomniałam, że mam jeszcze rozpoczętą lawendową relaksującą więc ją zapodałam, a karotenowa czeka na swoją kolej

Cytat:
Pojechałam na basen, gdzie spotkałam swojego 20 lat starszego adoratora, tego samego, co kiedyś mnie namawiał, żebym przeprowadziła się do Augustowa do mieszkania obok... Wzroku ode mnie nie odrywał, znalazł się Don Juan, masakra jakaś . Potem odebrałam z tatą półkę, która zawiśnie nad tym oto biurkiem, z którego do Was klikam . Po południu korkowałam, a teraz surfuję na całego .
hihi To masz adoratora! Żeby chociaż nie przerodziło się to w niezdrową fascynację i obsesję na Twoim punkcie!

Cytat:
boje się ze będą mi zadawac pytania na które nie będę znała odpowiedzi i co wtedy ?!!?!?!
To wtedy powiesz, że skoro nie znają odpowiedzi na te pytania, to będzie ich praca domowa. Jeśli włożą jakikolwiek wysiłek w poszukiwania odpowiedzi na zagadnienia to przynajmniej się czegoś nauczą. Lepiej zapamiętają te wiadomości niż gdyby nauczyciel podał je w sposób gotowy, na tacy

Cytat:
Niunia co się stało ?!
Aaaaa w sumie to nie wiem. Chyba PMS mi się włączył bo wszystko mnie przygnębia. Jeszcze na dodatek rodzice o coś się pokłócili i się nie odzywają do siebie;/ Ciężko na to patrzeć, a jak próbuję ich pogodzić, to zero odzewu... ;|Eh, jak dzieci...

Cytat:
jakie plany na jutrzejszą noc sylwestrową ?! bo ja chyba jade do rodzinki ..lepsze to niż nic !!! Wojtek dziś do mnie pisał i mnie zapraszał na sylwestra (aczkolwiek nie dowiedziałam się gdzie ...?!) ale odmówiłam i chyba się wkurzył ogólnie no ale cóż ja na to poradzę...
Tak myślałam, że Wojtek gdzieś Cię zaprosi, ale dobrze zrobiłaś odmawiając Chłopak znów niepotrzebnie narobi sobie złudzeń A sylwek z rodzinką też fajna sprawa! Ja nieraz takie już miałam i było bardzo sympatycznie!

Cytat:
Jak przygotowania sylwestrowe???
Ja właśnie w ramach przygotowań zrobiłam sobie peeling kawowy, wysmarowałam się balsamem i zrobiłam nawet sałatkę Poza tym nic nie jem do wieczora

Cytat:
Zważyłam sie dzis i o dziwo przytyłam prześ święta tylko 0,5 kg a myslałam, że będzie gorzej ....ufff ale i tak mam wrażenie, że rozrosłam się na boki i, że poszło mi wszystko w biodra, brzuch i co najgorsze w piersi
Piękne, duże piersi nie są złe! Wręcz przeciwnie! Apetyczne i kuszące, o!
Tylko 0,5 kg? Zazdroszczę...

Cytat:
tia, Twoja piersiuchna dobra na wszelkie zmartwienia;*
Zaiste! To dawaj do mnie! Czekam ja i moja piersiuchna!

Cytat:
haha erotycznych sensacji;p kobieto;D chyba z orógniem szklarniowym hehehehehehhe

A to fajnie z takim?

Cytat:
Dziękuję, Tobie również Inesko! świetnej zabawy!!:cmok :

Stary 2009-12-31, 12:57   #2097
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
i wszystkie zyczą Tobie;*****

Cytat:
Ja właśnie w ramach przygotowań zrobiłam sobie peeling kawowy, wysmarowałam się balsamem i zrobiłam nawet sałatkę Poza tym nic nie jem do wieczora
a ja w ramach przygotowań, pomalowałam sobie pazury odzywka i okaplam sie wszerz i wzdłuż, wiecie, żeby tam Ali nei śmierdzieć jak pojade juz;P

Cytat:
Zaiste! To dawaj do mnie! Czekam ja i moja piersiuchna!
a dasz jedną do domu?? zebym miałą taka na zasadzie"w razie potrzeby stłuc szybkę;p"

Cytat:

A to fajnie z takim?
no to ba, hahahaha, nie mów ze jeszcze nie trenowałaś

iiide włosy suszyć, zeby potem nie wypalić na mróz z mokrą czaszka;p
Stary 2009-12-31, 13:13   #2098
ines85
Zadomowienie

Cytat:
Aaaaa w sumie to nie wiem. Chyba PMS mi się włączył bo wszystko mnie przygnębia. Jeszcze na dodatek rodzice o coś się pokłócili i się nie odzywają do siebie;/ Ciężko na to patrzeć, a jak próbuję ich pogodzić, to zero odzewu... ;|Eh, jak dzieci...
Mam nadzieję , że szybko im przejdzie zobaczysz ze tak będzie .....

Cytat:
Tak myślałam, że Wojtek gdzieś Cię zaprosi, ale dobrze zrobiłaś odmawiając Chłopak znów niepotrzebnie narobi sobie złudzeń A sylwek z rodzinką też fajna sprawa! Ja nieraz takie już miałam i było bardzo sympatycznie!
Tylko nie wiem gdzie chcial bo powiedzial mi ze mi powie jak sie zgodze spoko. nie lubie takich dziecinnych podchodów.....
nie będę się zmuszac do niczego mimo wszystko !

Cytat:
A ja węszę od rana i ciągle bym coś zjadła....moja mama zrobiła pysznego torta z kremówką

Cytat:
Piękne, duże piersi nie są złe! Wręcz przeciwnie! Apetyczne i kuszące, o!
Tylko 0,5 kg? Zazdroszczę...
Ja już nie chce większych.....już teraz mnie drażnią
Nie ma czegom zazdrościc bo i tak czuje się jak rozrośnięty dinozaur

Cytat:

a ja w ramach przygotowań, pomalowałam sobie pazury odzywka i okaplam sie wszerz i wzdłuż, wiecie, żeby tam Ali nei śmierdzieć jak pojade juz;P
Oooo przygotowania pełną para widzę....czy jednak wieczór dzisiejszy z Adinosem odpada ?!!!

A ja nie mam humoru jednak nie przyjedzie do nas ciotka z wujem, bo wujek sie źle czuje a mama w takim razei skoro zle sie czują nie chce do nich jechac już się z nią pokłóciłam .... uparta jest jak osioł......
Ewentualnie kolezanka zaprosiła mnie dziś do siebie ale jakoś nie mam ochoty do niej iśc...nie wiem sama co mam zrobic
Póki co siedze i sie użalam nas sobą ...ide się chyba do porządku doprowadzic .....

Stary 2009-12-31, 13:23   #2099
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
no!

Cytat:
a dasz jedną do domu?? zebym miałą taka na zasadzie"w razie potrzeby stłuc szybkę;p"
Bierz co chcesz! Wszystko weź, cooo tylko mam! lalala

Cytat:
no to ba, hahahaha, nie mów ze jeszcze nie trenowałaś
Nieeee, jestem taka niedoświadczona jeśli chodzi o trenowanie z warzywniakiem Co innego na warzywniaku
A cukinię testowałaś?:hahah a:

Cytat:
iiide włosy suszyć, zeby potem nie wypalić na mróz z mokrą czaszka;p
A ja siedzę w gumkach na głowie, żeby mi się loczki podkręciły bardziej

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Cytat:
Tylko nie wiem gdzie chcial bo powiedzial mi ze mi powie jak sie zgodze spoko. nie lubie takich dziecinnych podchodów.....
nie będę się zmuszac do niczego mimo wszystko !
Racja!

Cytat:
A ja węszę od rana i ciągle bym coś zjadła....moja mama zrobiła pysznego torta z kremówką
Aaajjj, nie kuś U mnie od świąt stoi jeszcze wielki kawał "Marcinka" i za każdym razem jak otwieram wrota piekielnej lodówki to mnie skręca i dostaję ślinotoku!

Cytat:
Ja już nie chce większych.....już teraz mnie drażnią
Nie ma czegom zazdrościc bo i tak czuje się jak rozrośnięty dinozaur
nonono, hej ho, zaraz klapsa dostaniesz! Fajna kobiecina jesteś, nie żaden dinozaur!

Cytat:
A ja nie mam humoru jednak nie przyjedzie do nas ciotka z wujem, bo wujek sie źle czuje a mama w takim razei skoro zle sie czują nie chce do nich jechac już się z nią pokłóciłam .... uparta jest jak osioł......
Ewentualnie kolezanka zaprosiła mnie dziś do siebie ale jakoś nie mam ochoty do niej iśc...nie wiem sama co mam zrobic
Póki co siedze i sie użalam nas sobą ...ide się chyba do porządku doprowadzic .....
Może skorzystaj z tego zaproszenia koleżanki? Nigdy nie wiadomo kogo u niej spotkasz i jak impreza się rozkręci Może będzie całkiem sympatycznie i warto zaryzykować? No i niuńka, nie użalaj się nad sobą, - pamiętaj, jaki sylwester taki cały rok więc dzisiaj masz być super mega hiper uśmiechnięta, piersi do przodu, ku*wiki w oczy i goł goł

Stary 2009-12-31, 13:30   #2100
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
Oooo przygotowania pełną para widzę....czy jednak wieczór dzisiejszy z Adinosem odpada ?!!!
ano odpada, nie mialam odwagi dzwonic na domowy, smsa mooooze bym jeszcze napisala a tak to ewidentnie nie;/;(

a Ty idz do kolezanki i zapi wszyskei smutki;D

Cytat:
Bierz co chcesz! Wszystko weź, cooo tylko mam! lalala
wezme wezme;D jyno co dam w zamian;p

Cytat:
Nieeee, jestem taka niedoświadczona jeśli chodzi o trenowanie z warzywniakiem Co innego na warzywniaku
A cukinię testowałaś?:hahah a:
nie sluchaj z cukinia nie, ale z taka dorodna dynią halołinową to co tydzien

Cytat:
A ja siedzę w gumkach na głowie, żeby mi się loczki podkręciły bardziej
w gumkach powiadasz hahahha, cokowiek to jest i jak wyglada, oby dalo oczekiwane efekty:P
a co Ty własciwie dzis robisz? gdzie z kim idizesz?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości