|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć V
Tak, ta pani równiez zwróciła mi uwage by przyjść na przymiarke bez fluidu ta buźce. A w Contessie nawet słowka mi nie powiedziała o makijażu i kazała najlepiej przymierzyc każda suknię po kolei
![]() A ja zakładam spodnie takie fajne w kancik i bluzeczke z cekinami.
#2162 |
Zadomowienie
|
Hmmm. Moze i ja w spodniach pojde i jakiejs satynowej bluzce... Bo sukienka to za bardzo chyba elegancka...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2163 |
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny sorki ze troszke sie nie odzywałam ale komp mi nawalał
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Ja sylwestra też robie u siebie w domku przychodzą do mnie znajomi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Qdlatek my z moim TŻem będziemy mieć na pierwszy taniec albo eleni-tylko w twoich dłoniach albo coś angielskiego walc z nocy i dni lub Leann Rimes-You light up my life.To są narazie nasze 3 typy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2164 |
Zakorzenienie
|
Moze Mehja bo jest z Pułanek.
A ja Ciebie kojarze, chodziłas do gimnazjum nr 3? |
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Rozeznanie
|
Justys ja nie chodziłam do 3 tylko do gimnazjum nr.2 na Polnej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Zakorzenienie
|
A to wiem kto to
![]() ![]() Twoja twarz taka znajoma, ale kurde niewiem skad. |
![]() ![]() |
![]() |
#2167 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Justys-najbardziej mi się podobają te obrączki które wybrał twój luby bo są oryginalne , jeszcze takich nie widziałam. Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2168 |
Wtajemniczenie
|
W supermarketach w Krakowie sa duze promocje teraz na szampany- wiec jak ktoras ma okazje to moze juz zakupic sobie na wesele
![]() A ja jutro juz do pracy nie ide.... super bo mam wolne! My idziemy na sylwestra do znajomych na domowke, chociaz w tym roku chcielismy isc na jakis bal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Rozeznanie
|
Kobietki a co myślicie o tej fryzurce na ślub??
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
Zakorzenienie
|
U mnie stronka nie chce sie otworzyc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2171 |
Rozeznanie
|
Oj dziewczyny wiecie i nie chcecie sie przyznać,która to
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Jeszcze raz wysyłam fryzurke http://www.*************/katalog-fryzur/1022/ ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2172 |
Zakorzenienie
|
Moze przez te gwiazdki nie chce sie otworzyc, jakie słowo powinno byc w to miesjce wstawione?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2173 |
Zakorzenienie
|
Pewnie konkurencyjne dla wizażu, często tak szyfruje jak to jest coś podobnego do wizażu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2174 |
Zakorzenienie
|
hej
![]()
#2175 |
Zakorzenienie
|
I tak ze te salony sie utrzymuja na naszym rynku.
Własnie dowiedziałam sie konkretnie gdzie bedziemy na sylwestrze-otóz w Albie w Skarbce za Bałtowem. Jedna dziewczyna miała tam wesele nie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2176 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() słyszłam ze jestem poszukiwana ![]() wiec sie przyznam ze ILONA to ja. Tylko kto pyta ![]() AGUSSS a ty kim jestes??? bo nie kojarze. Słuchajcie jesli chodzi o domówke to chyba najwazniejsze jest ubrac sie wygodnie:P dzinsy i jakas tunike, bluzeczke. mysle ze wasze propozycje sa swietne, a impreza to juz zalezy od towarzystwa. JUSTYS co do twojejgo balu dzis to moja znajoma ma tam miec wesele. podobno fajny lokal, takze zycze udanej imprezy. Ja w Wenus sie bawie dzis. Zycze udanej imprezy sylwestrowej a teraz uciekam do fryzjerki ![]() oczywiscie do tej ktora wam kiedys na forum polecalam. Dziewczyna z tyloma pomysłami ze niewiem z czym wroce. a wczoraj robilam kolezance loki na prostownice. słuchajcie wyszła bomba, swietna fryzura. mam ja czesac na jej slub bo tak jej sie spodobało ![]()
#2177 |
Zadomowienie
|
Fajnie jak się spotka gośznalomoego tak jak ja
![]() Qdlatek fryzurka musiała wyjść świetnie.Gratulacje talentu ![]() gusiak23 dokładnie tak. A od jednej usłyszałam,że po co dziewczyny do Kielc jeżdżą skoro w Ostrowcu jest to samo i taniej....??Już mialam jej powiedzieć,że jesli nadal będzie sie podchodzić do klienta sposób jak by był jakims natrentem to nigdy się to nie zmieni. A ceny wcalenie sa rewelacyjne. Widziałam i suknie za 2600 w normalnym salonie,bez żadnej renomy. Przeginają ![]() A ja już sałateczkę robie i placuszek i czuję,że impreza będzie udana ![]() AGUSIA533 czy to może ta fryzurka??
K.CZ. (F). ![]() ![]() Edytowane przez ninuska Czas edycji: 2009-12-31 o 08:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Zakorzenienie
|
A ja się byczę na razie, ale zaraz się łapię za farsz do faszerowanych jajec. Żałuję, że nie umówiłam się do fryzjera - bo mi kudły urosły... Udanego Sylwestra wszystkim życzę, a z życzeniami noworocznymi to pewnie jeszcze wpadnę.
![]() |
#2179 |
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2180 |
Zadomowienie
|
![]() ![]()
#2181 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niewiedzialam..... gratulacje w takim razie. pozdrawiam juz elsi mi powiedziala kim jestes bo dziewczyn agnieszka K to ja mam w znajomych z 5:P pozdrawiam. my z elsi wlasnieu fryzjera. elsi siedzi pod lokówka a ja wlasnie ucikam myc głowe. pozdrawiam
![]() |
#2182 |
Zadomowienie
|
Już po świętach,
stary rok się kończy jego blask już mija Nowy Rok do brzegu dobija... Życzę by był piękny lepszy od starego a Wam przyniósł coś szczególnego... samej serdeczności i samej miłości uśmiechu na twarzy i to o czym marzycie...
#2184 |
Wtajemniczenie
|
znalazlam dosyc ciekawa fryzurke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2185 |
Zadomowienie
|
Gusiak świetna ta fryzurka... Taka skromna i naturalna.
Kurde ja chyba zazdroszcze Wam tych balów... Bo ja na tej domówce to nie poczuje nawet ze Sylwester dzis, bo czesto na takie chodzimy i w tym towarzystwie...:/A w dodatku znowu pobolewa mnie brzuch... Nie moge doczekać sie kiedy moja Przemuśka przyjedzie. ![]() Ide pomóc mamie robić uszka na sobote. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Zakorzenienie
|
już kiedyś ja Elsi albo Qudlatek wklejała
![]() Jak ja wam dziewczyny zazdroszczę że idziecie na imprezy Sylwestrowe. Ja rano obudziłam się totalnie chora, gardło, kaszel, katar. Ledwo żyję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2187 |
Zakorzenienie
|
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2188 |
Zakorzenienie
|
Ja szalony dzien miałam dzis od rana, teraz dopiero z wanny wyszłam, zaraz biore sie malowanie pazurków, a potem kolej na włosy. No własnie mam zamiar na prostownicy krecic, ale niewiem czy mi cos wyjdzie.
Udanej imprezy Wam zycze i wszystkiego najlepszego w nowym roku ![]() Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2009-12-31 o 13:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2189 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Goście dopiero na 20.00 do mnie przyjdą także mam nadzieje,że się wyrobie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.