|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3
Cytat:
![]() A co! ![]() ---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ---------- A tak w ogole to wrzucilam przepis ![]() Na tofu w sosie grzybowym. Pyszne! Jadlam to dzis na obiad. Jest troche wywrotowy ze wzgledu na jeden dodatek, ale co mi tam...
![]() |
#2942 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki,myslalam,ze spicie,a tu prosze...
bo ja to w pracy jestem,wiec zagladam. Nic sie nie dzieje,spokoj i cisza.Moglabym przyciac komara,ale poczucie obowiazku mi nie pozwala |
![]() ![]() |
![]() |
#2943 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny Szampańskiego Sylwestra i dużo siły i motywacji w nowym roku !!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2944 |
Rozeznanie
|
hejka dziewczyny
eliza40 wygladasz zarabiscie ![]() ![]() ![]() u mnie -1,10 od ostatniego wpisu, ale sie ciesze ![]() ![]() ![]() lanka - co ty sie tak spielas po swietach zupelnie jak nie ty ![]() ![]() w ogole to ja mam dzisiaj taki smutny dzien, bo przedwczoraj zmarla moja ciocia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2945 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Z tego wszystkiego zapomniałam się znowu przywitać ![]() DZIEŃ DOBRY WSZYSTKIM DUKACZOM W TYM OSTATNIM DNIU ROKU ![]() U mnie zastój kolejny, możliwe, że za sprawą @ ale to chyba kwestia żarcia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2946 |
Raczkowanie
|
Co masz na myśli?!
![]()
#2947 |
Zadomowienie
|
Zdecydowałam się na rozpoczęcie diety od 1.01.2010r. Data symboliczna, pierwszy dzień nowej dekady, poza tym wiązać się to będzie z postanowieniami noworocznymi, mam nadzieję, że w końcu coś mi się uda i nie poddam się, bo ostatnie 4-5 miesięcy wykończyło mnie nerwowo i w kwestii żywienia odbiło się na moim postępowaniu.
Nie wiem czy znacie ten schemat, kiedy widzicie, że wyglądacie trochę lepiej i od razu myślicie, że jak zjecie więcej to nic się wam nie stanie, wręcz przeciwnie, taka nagroda wam sie należy. Strasznie sobie namieszałam, przez takie myślenie, co doprowadziło mnie do tragicznego stanu, ale chce zacząć z nową siłą i pozytywnym nastawieniem. Wątek jest dość długi, obszerny, czy macie jakieś kompendium wiedzy dla osób, które mają zamiar wstąpić na pierwszą fazę? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2948 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Witaj ![]() Przede wszystkim polecam kupić książkę i KONIECZNIE ją przeczytaj ![]() Produkty, które można jeść również są na 1 stronie tego wątku. ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Lanka, przepis wygląda smakowicie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2949 |
Zadomowienie
|
To chyba dobrze się składa, bo książkę mam zakupioną ta różowo-zieloną.
Zatem zaczynam tak jak juz wspomniałam od piątku, z racji daty i mam nadzieję, że od czasu do czasu na jakieś wsparcie będę mogła liczyć, tudzież kopniaka na zachętę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2950 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich w starym roku !!!
Ja od wczoraj jestem na I fazie. Oczywiście rezultatów po 1 dniu się nie spodziewam, ale cieszę się, że czuje się na niej dobrze. Jedyne co zauważyłam to wzmożone wydalanie moczu ![]() Tymczasem Wszystkim Dukającym Szczęśliwego Nowego Roku!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2951 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
No to trzymaj się dzielnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2952 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Pozdrawiam wszystkie dziewczyny z forum ![]() Ja zaczynam od jutra 01.01.2010. Czytając Was nabrałam ochoty na zgubienie moich kochanych kilogramów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2953 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czytałaś książkę??? Napisz też coś o sobie, np ile ważysz, ile masz wzrostu, i ile chciałabyś zrzucić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2954 |
Raczkowanie
|
Witam KOchane Dukanki,
Święta, święta i po świętach .. . fajnie było, ale się skończyło. na szczeście urlop jeszcze do 4 stycznia, więc rozpaczy nie ma. Wczoraj wróciłam i jestem z siebie bardzo dumna, bo nie dość że nie przytyłam w święta to nawet schudłam ![]() ![]() A dziś Sylwek, to trzeba będzie troszkę poszaleć i tego oraz spadków Wam życzę w nowym roku. pozdrwiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2955 |
Przyczajenie
|
Tak czytałam ale tylko do fazy I i II
![]() ![]() Chcę zrzucic do 55 kg tyle co przed ciążą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2956 | ||
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny!
Wlasnie zasiadam do pracy (czytaj najpierw forum ![]() Cytat:
![]() Co do spinania sie to rzeczywiscie niezle spanikowalam ostatnio. Ale juz mi przechodzi. Masz racje z weglami i dlatego scisle bede sie trzymac fazy III poki co, bez szalenstw i obzarstwa. W koncu albo naucze sie jesc normalnie i normalne ilosci, albo polegne i nic mi nie pomoze ![]() Bardzo mi przykro z powodu Twojej cioci. ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2957 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Dzięki wszystkim za miłe słowa ![]() ![]() Didier uda Ci się na pewno ![]() Bogaczko ja też jestem uzależniona od owsianki,jem ją codziennie rano,ale już potem nie jem nic z otrębami.
#2958 |
Zadomowienie
|
Drogie Panie, już się rozłączam, bo zmywam się z pracy
![]() ...a ponieważ nie wiem czy jeszcze się z Wami połączę to życzę wszystkim szampańskiej zabawy ![]() ![]() Pa pa ! |
![]() ![]() |
![]() |
#2959 |
Raczkowanie
|
Hej
ale nam się świeżynek przyłączyło, fajne te Wasze postanowienia noworoczne ja właśnie zaczęłam w październiku żeby zacząć tą nową dekadę w dobrej formie przyszły rok będzie wyzwaniem tyle zmian tyle wyborów! mam nadzieje że uda mi się bo źle się zaczyna w Sylwka będę w domu z rodzicami siedziała bo prywatka się rozsypała. Chyba kupie sobie Kagora na pocieszenie.. Strasznie źle się dziś czuje w głowie mi się kręci i w ogóle coś dziwnego sie ze mną dzieje więc przerwałam P i jem dzisiaj warzywa na wzmocnienie. Tak mi sie marzy żeby zrzucic te 2 kg i przejść na III fazę bo już mam dosyć nie chodzi o jedzenie tylko to jak się czuje z tygodnia na tydzień co raz gorzej choć wyniki miałam dobre. Teraz jeszcze raz będę robić bo potrzebuje do nowej kuracji leczenia skóry to może coś wyjdzie.
#2960 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2961 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny, ja tez juz spadam
zycze Wam i sobie osiagniecia wyznaczonych celow w Nowym Roku no i bawmy sie dobrze dzisiaj PA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2962 |
Rozeznanie
|
Ja tez sie juz bede wylaczac, popracowac trzeba i zbierac sie Aktualnego na dlugi weekend na drugi koniec Londynu
![]() Usciski dla Was wszystkich, dobrej zabawy i do zobaczenia za rok ![]()
#2963 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście nie wyobrażam sobie nie przeczytać książki. Którą książkę polecacie? Znalazłam takie: http://allegro.pl/item868930207_nie_...k.html#gallery
Zielona, biała i przepisy. Przepisy kupię na pewno, wole mieć wszystko pod ręką, przy okazji nauczę się gotować ![]() Czym różni się ta biała książeczka od tej zielonej? Którą zakupić? |
![]() ![]() |
![]() |
#2964 |
Raczkowanie
|
Siemanko dziewczyny.
Dziś powróciłam do wagi z przed świąt ![]() A tak w ogóle życzę wam udanej zabawy sylwestrowej i Szczęśliwego Nowego Roku.Aby w tym nowym roku kg szybciej nam ubywały.Buziaczki i pozdrawiam.
#2965 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja również dzisiaj wróciłam do wagi z przed świąt ![]() ![]()
Gdy się zobaczyło tylko raz piękno szczęścia na twarzy ukochanej osoby, wiadomo już, że dla człowieka nie może być innego powołania, jak wzbudzanie tego światła na twarzach otaczających nas ludzi. — Albert Camus |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2966 |
Raczkowanie
|
Ja też uciekam się "szykować" dziś podbijam świat i Nowy Rok zaczynam z hukiem
![]() ![]() Bawcie się dobrze ![]() ![]()
#2967 |
Raczkowanie
|
Ośmielona Waszymi zdjęciami, też coś zamieszze, choć bieżących zdjęć nie mam własnie dużo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2968 |
Raczkowanie
|
witajcie dziewczyny!jako ze nadchodzi czas noworocznych postanowien i ja od jutra dolaczam do Was
![]() czytam ten watek juz dosc dlugo i za kazdym razem jak mowilam ze przechodze na diete to jakos nie potrafilam....a to chec na kebaba, a to maz ma ohote na cos "tlustego" i tak to wygladalo:/ ale udalo mi sie namowic go do tej diety i mamy sie na wzajem wspierac.warunek jest jeden-musze miec "przygotowany" jadlospis.poczyniulam pewne kroki w tym kierunku-skopiowalam przepisy z watku i podzielilam na 2 fazy(chyba nie do konca dobrze ale jakby co na biezaco bede wprowadzac poprawki) od jutra zaczynam walke z pozostalymi kilogramami po ciazy.nie mam w domu wagi,ostatni raz wazylam sie w lipcu i wtedy wskazylalo 55kg. nie jest to moze duzo przy 163cm ale zawsze wazylam okolo 48kg. bardzo zle sie czuje teraz z tymi kilogramami.przestalam dbac o siebie,ale moze jest to po prostu spowodowane "nastawieniem sie na maciezynstwo" ![]() ![]() ![]()
#2969 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewuszki!
Didier moje kondolencje kochana, a zarazem gratuluję spadku wagi ![]() Kaaania pięeeekna różnica. Świetny kolor włosków tak btw. ![]() ![]() BAWCIE SIĘ DZIŚ WSZYSTKIE DOBRZE!!! Niezależnie od tego kto gdzie idzie ![]() ![]() A w Nowym Roku spadków wagi i pięknej stabilizacji bez efektu jojo ![]() No i witamy nowicjuszki ![]() Ah i założyli konkurencyjny temat o Dukanie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=392433 Tylko o kopenhaskiej głównie gadają, no i zaprosiłam do Nas, ale chyba Nas nie lubią/boją się :P Edytowane przez Parvati Czas edycji: 2009-12-31 o 14:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i w ogóle witam.. jestem nowa, ale od stycznia strasznie chciała bym przejść na ta dietkę, bo mój znajomy schudł 40 kg.. od lipca,a ciocia zaczeła miesiac temu i 7 kg ma mniej.. ![]() czy moge się dołączyć? i czy mi pomożecie:P ach i ja od wczoraj byłam na tamtym wątku, co tu któras wyżej napisała.. ![]() ![]() Edytowane przez Brenda_21 Czas edycji: 2009-12-31 o 14:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.