Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010!!! :) - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-31, 09:29   #1921
anoxa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010!!! :)

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
witam
CzarnyElf
tak bardzo mi przykro. ale nie obwiniaj sie. tak wczesne poronienie to najczesciej jakis zly podzial komorek na ktory nie mamy wplywu. ja poronilam 7/8tc a ciaza obumala5/6tc. to bylo we wrzesniu a dwa miesiace pozniej zaszlam w ciaze. pamietaj ze wiele osob cieplo o was mysli. i zajrzyk do dzwieczyn w watku o poronieniu. tam jest cieplutka atmosfera
anoxa
ja poronilam samoistnie i nie bylam czyszczona. z czego sie bardzo ciesze. bylam tylko pod kontrola zeby sprawdzac ze wszystko ladnie sie goi itp

to chyba zależy od tego w ktorym tyg nastapilo poronienie (ciaze obumarla rowniez nazywaja poronieniem) ale nie piszmy juz tu o takich sprawach zeby nie straszyc innych kobitek
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 09:35   #1922
itakasia
Zakorzenienie

anoxa
to zalezy chyba od wielu rzeczy, niewazne.
Stary 2009-12-31, 09:36   #1923
Kjane
Zadomowienie

Czarny Elfie - przykro mi, życzę ci wytrwałosci i siły - mam nadzieję że nieługo znów zawitasz na ktorymś z wątków jako "zafasolkowana" mamusia.
Pozdrawiam.

Co do Wątków - osobiscie uważam ze powinnny pozostać dwa (nie wiem nawet czy jest możliwe rozdzielenie - moderator), z doświadczenia wiem (od 2008 roku prowadzimy z dziewczynami watek mamusie-majowo czerwcowe 2008, najpierw na poczekalni a teraz na Odchowalni), że tylko na początku jest duzo dziewczyn na forum a później po woli sie wykruszają (na odchowalni nie wiele nas pozostało), mniej czasu ochoty na pisanie albo inne powody.
Sama sie przyznam ze czasami sie gubię a ilość postów mnie przytłacza, ale miło mi sie je czyta i nie chciałabym tego zmianiać.
Jestem na NIE.

a w Nowym Roku życzę Wam wszystkim spełnienia marzeń, wytrwałosci w postanowieniach noworocznych, szczęsliwych rozwiązań i niesamowitych przeżyć z nowymi członkami rodziny!!!!
Wszystkiego naj naj naj w 2010 roku!!!
Kjane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 09:54   #1924
justynacz80
Rozeznanie

Czarny Elfie, bardzo Ci współczuję. Nic nie mogłaś zrobić, po prostu tak się czasem zdarza. Mogę się tylko domyślać, co czujesz. Mam nadzieję, że niedługo, jak otrząśniesz się z tego, znowu zawitasz na poczekalni.

Nie udzielam się często na wątku, ale prawie codziennie go śledzę i myślę, że atmosfera jest bardzo ciepła. Może z czasem nabiorę więcej śmiałości i będę częsciej pisać. Jestem za nierozdzielaniem wątku.

Zaczynam 9 tc i kilka dni temu dopadły mnie mdłości. Większość dnia leżę, nic mi się nie chce i nie mam na nic siły depresji można dostać. Co polecacie oprcz krakersów i naparu z ibiru? Dziewczyny, czy Wy mając mdłości chodziłyście normalnie do pracy?? Podziwiam! Ja sobie tego nie wyobrażam.
justynacz80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 10:04   #1925
kassate1203
Rozeznanie

Dziewczynki może taki mały offtopik ale polecam wam tę stronkę http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-...zynstwo/ciaza/ są tam bardzo mądre i przydatne artykuły często tam zaglądam.

Pewnie za niedługo część z was zacznie przygotowania dO Sylwestra więc już teraz

ŻYCZĘ WAM SAMYCH UŚMIECHÓW W NADCHODZĄCYM NOWYM ROKU 2010, DUŻO MIŁOŚCI I RADOŚCI, WYŚMIENITEJ ZABAWY SYLWESTROWEJ ORAZ OCZYWIŚCIE ZDROWIA DLA WAS I DLA NASZYCH MALUSZKÓW!

kassate1203 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 10:23   #1926
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynacz80 Pokaż wiadomość
Czarny Elfie, bardzo Ci współczuję. Nic nie mogłaś zrobić, po prostu tak się czasem zdarza. Mogę się tylko domyślać, co czujesz. Mam nadzieję, że niedługo, jak otrząśniesz się z tego, znowu zawitasz na poczekalni.

Nie udzielam się często na wątku, ale prawie codziennie go śledzę i myślę, że atmosfera jest bardzo ciepła. Może z czasem nabiorę więcej śmiałości i będę częsciej pisać. Jestem za nierozdzielaniem wątku.

Zaczynam 9 tc i kilka dni temu dopadły mnie mdłości. Większość dnia leżę, nic mi się nie chce i nie mam na nic siły depresji można dostać. Co polecacie oprcz krakersów i naparu z ibiru? Dziewczyny, czy Wy mając mdłości chodziłyście normalnie do pracy?? Podziwiam! Ja sobie tego nie wyobrażam.

kochana nabieraj smialosci i zagladaj do nas czesciej no mdlosci mniej wiecej w tym czasie sie pojawiaja i tak szczerze nic na nie mi nie pomagalo nawet gdy pierwotnie mi sie wydawalo ze jest inaczej

a ja juz zrobilam dla mamy noworoczny torcik a teraz robie dla nas ciacho rafaello wlasnie sie piecze biszkopt

kochane! zycze Wam zdrowka i zdrowych dzidziusiow w Nowym Roku oraz tego wszystkiego czego same sobie zyczycie
Stary 2009-12-31, 10:42   #1927
eleonoremio
Rozeznanie

Kjane masz racje z tym wykruszaniem się .

Cytat:
justynacz80 Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010!!!
Ja jestem w 10 tyg i już coraz mniej miewam mdłości ale wcześniej masakra była ale chodziłam normalnie bo ja na stażu jestem i nie mam urlopu.

Dziewczyny!!! życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku oby był dla Was lepszy od tego i żeby zdrówko dopisywało Wam i Fasolkom!!!!
Sebastian 2007
Sara 2010
Sylwia 2017

Kruszynka[*]29.11.20127 tyg.
Maleństwo[*]18.12.201310tyg.
eleonoremio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 10:48   #1928
farminka
Wtajemniczenie

Czarny Elfie przykro mi bardzo słyszeć takie wieści
anoxa fajne te ciuszki Też juz ledwie się powstrzymuję żeby wpaść w wir zakupów,ale większą frajdę miałabym gdybym wiedziała czy kupować różowe czy niebieskie Na razie muszę się zadowolić skromnie pokazywana już wczesniej bluzeczką z Kubusiem Ale wypatrzyłam już gdzie wybiorę sie potem na "polowanie". Jest taki sklep,co sie nazywa Textil Market i tam maja tanie ciuszki,duzy wybór i mozna naprawde zaszaleć To jest sieć,więc może u Was też jest

Co do rozdzielania wątków to jakoś niezdecydowana jestem.Owszem teraz zrobił się lekki chaos,ale myślę,że z czasem to sie uspokoi i w dalszej ciąży różnice między lipcówkami a sierpniówkami się zatrą. Nas z lipca jest dużo,więc jakby co to damy sobie radę,a jeśli sierpień uważa,że sam sobie poradzi to siłą ich nie zatrzymamy U Was może byc trudniej podtrzymać wątek przy życiu,bo jest Was o połowę mniej (tak wg listy patrząc) a już się wrześniówki zaczęły,więc pewnie dużo nie przybędzie. W każdym razie decyzje zostawiam reszcie.Chciałabym tylko,żeby tego wątku nie zamykać,bo szkoda by było tego co juz napisałyśmy.Najwyżej zmieńmy nazwę z powrotem na wcześniejszą z pomocą moderatora.
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 10:57   #1929
muminek88
Zadomowienie

Spełenia waszych waszystkich marzen w tym lepszym 2010 roku

CZarny elfie wspolczuje i zycze abys szybko znow zaciazyla i zcekala na swoją dzidzię
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 11:21   #1930
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość

A zaczynam się trochę martwić bo dziś od samego rana mnie bardzo kłuje w prawym jajniku albo gdzieś w tych okolicach. Normalnie nie mogę odkaszlnąć bo boli
Wizytę mam mieć w styczniu, z grafiku wychodzi że najwcześniej będę mogła iść 6 stycznia. Do tej pory pobolewało mnie raz z jednej raz z drugiej strony ale dziś to jak nigdy
Nie martw sie o te klucie wyczytalam gdzies, ze to wiazadla sie rozciagaja zreszta mnie tez czasami kluje raz z jdnej raz z drugiej strony tak jakby kolka i wczoraj jak bylam u gina to potwierdzil ze caly czas tam sie rozciaga cos szczegolnie przy pierwszej ciazy

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 12:50   #1931
jaszczka
Zadomowienie

Czarny Elfie bardzo Ci współczuję, wiem jakie to przykre i zdaję sobie sprawę jak bardzo Ci teraz smutno... Mam jednak nadzieję, że Nowy Rok zrobi Ci miłą niespodziankę i szybciutko pojawisz się znowu na Poczekalni

Dziewczyny Życzę Wam Szczęśliwego Nowego Roku, żeby był lepszy od wszystkich poprzednich razem wziętych !! Szczęśliwego Rozwiązania, Bezbolesnego Porodu i Duuużooo Radości z Dzieciątek

ps. jestem za pozostawieniem wątku w obecnej postaci, dziewczyny się po drodze powykruszają (nie każdy i nie zawsze ma czas czytać i pisać na forum) a my niedługo się lepiej poznamy i będzie naprawdę super-fajnie
Stary 2009-12-31, 12:50   #1932
wiolek1
Zadomowienie

Czarny Elfie brak mi słów wiem że nic nie jest w stanie pocieszyć po takiej stracie ale trzymaj się cieplutko
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 13:38   #1933
kasandra82
Wtajemniczenie

Ja dwa razy mialam sen o dzidziusiu, raz ze jacys ludzie z nieba dawali mi synka, a drugi ze taki maly chlopczyk byl u mnie w ogrodku i sie pyta "przynioslas mi cukierki?", ja odpowiedzialam "jutro". Mojej siostrze sie snilo ostatnio ze nasi synkowie (ona ma 10-m synka) bawili sie razem a my poszlysmy na zakupy, maz tez raz mial sen ze synek nam sie urodzil
Wlasnie wstalam, ide robic tiramisu, niestety nie znalazlam serka wiec bede robic z masa z paczki, oby byla smaczna.
Dziewczyny polecam Wam ksiazke Jezyk niemowlat Tracy Hogg, jestem gdzies w 1/3 i musze Wam powiedziec ze sa super porady jak wychowac malego oseska, i to takie ktorych nikt z mi znanych osob nie stosowal, ta pani jest pielegniarka i sama pomogla juz tysiacom rodzin, ktore mialay jakiekolwiek problemy z niemowlakami. Dziecko sie uczy juz od urodzenia, tak samo czuje i rozumie co sie dzieje, oraz ma swoj jezyk (rozna rodzaje placzu, ruchy raczek, nozek, glowki), dzieki ktoremu probuje porozumiec sie z otoczeniem. Do miesiaca-dwoch dziecko placze na rozne sposoby, kazdy placz oznacza cos innego, jednak gdy nie zostaje wysluchane, to poddaje sie i jego placz juz zawsze jest taki sam, jednostajny. Spisuje sobie notatki z tej ksiazki i mam zamiar wykorzystac w przyszlosci

Szczesliwego Nowego Roku, niech przyniesie piekne i niezapomniane chwile razem z naszymi nowo narodzonymi dziecmi, niech beda radosne i zdrowo rosna!!!

kasandra82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 13:39   #1934
justynacz80
Rozeznanie

Dziewczyny, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, jak najmniej zmartwień, mdłości i innych dolegliwości. To będzie wyjątkowy Rok.

Czarny Elfie, a tobie życzę byś niedługo znów cieszyła się ciążą.

Miłego wieczoru!
justynacz80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 13:45   #1935
wiolek1
Zadomowienie

a wogóle to nie mogłam wytrzymać i musze się pochwalić moimi zakupami tylko nie weźcie mnie za nienormalną poprostu były promocje i tanio to wszytsko wyszło np 3pak h&m body za 20 zeta a reszta nie więcej niż po 10 zł za body, bluze kupiłam na ciuchach za 5 zł a śliniaczki i skarpetki dostałam od koleżanki teraz czekam na przesyłke z allegro z resztą ciuszków wiem troche nienormalna jestem i stwierdziłam że nie będę kupować w rozmiarze 56 bo niewiadomo jakie dzidzi będzie a dodać pieluszke i będzie za małe wiec dosłownie mam 4 sztuki i tyle reszta wszystko 62

a tak z innej beczki czy swędzą was już brzuchy ? mnie własnie od 2 dni swędzi mimo, że za wiele mi się nie powiększył dosłownie z 2 cm a momentami tak bardzo że nie moge powstrzymac się od drapania ;/
Stary 2009-12-31, 13:45   #1936
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynacz80 Pokaż wiadomość
ja jestem w 7 ale tez mam mdlosci tragdia cokolwiek nie zjem to zwracam... ze wzgledu na plamienia mam l4 ale mam nadzieje ze tak jak mowil lekarz wroce do pracy bo wszystko sie unormuje tylko nie wiem jak bede radzila sobie z mdlosciami.... bede prowadzic zajecia i begac do lazienki..
pooki co pomagaja krakersy i serki w stylu danio... zobaczymy...
Stary 2009-12-31, 14:14   #1937
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
a wogóle to nie mogłam wytrzymać i musze się pochwalić moimi zakupami tylko nie weźcie mnie za nienormalną poprostu były promocje i tanio to wszytsko wyszło np 3pak h&m body za 20 zeta a reszta nie więcej niż po 10 zł za body, bluze kupiłam na ciuchach za 5 zł a śliniaczki i skarpetki dostałam od koleżanki teraz czekam na przesyłke z allegro z resztą ciuszków wiem troche nienormalna jestem i stwierdziłam że nie będę kupować w rozmiarze 56 bo niewiadomo jakie dzidzi będzie a dodać pieluszke i będzie za małe wiec dosłownie mam 4 sztuki i tyle reszta wszystko 62

a tak z innej beczki czy swędzą was już brzuchy ? mnie własnie od 2 dni swędzi mimo, że za wiele mi się nie powiększył dosłownie z 2 cm a momentami tak bardzo że nie moge powstrzymac się od drapania ;/

ciuszki sa sliczne a zwlaszcza te sliniaczki nie wiesz gdzie je kupila ta kolezanka? ja tam tez kupuje a od nowe roku dopiero mam zamiar zaczac sie rozkrecac tez za duzo nie chce na 56 kupowac bardziej na 62 sie nastawiam widze ze nastawiasz sie troszke na chlopca bynajmniej ciuszki takie ciut bardziej pod chlopca podchodzace mi sie wydaje ze bedzie chlopak i wszyscy tez mi mowia ze im sie wydaje ze chlopak bedzie
tez mnie troche swedzi brzuchol wiec spokojnie
Stary 2009-12-31, 14:34   #1938
niezawsze
Zakorzenienie

Nom sliniaczki najladniejsze Ja z ubranek mam tylko skarpeteczki i kubraczek dostalam od kolezanki sama jeszcze nic nie kupowalam ale po usg przesiewowym nie ma sily, ktora by mnie powstrzymala od zakupow

Na ten czas sie pochwale brzucholem

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 14:49   #1939
muminek88
Zadomowienie

ja mam duzo po pierwszym synku takich uniwersalnych a kupowac bede jak poznam plec bo czuje ze teraz jest Kinga
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 14:57   #1940
Alguien
Zadomowienie

Witam dziewczyny jeszcze w starym roku

niezawsze
ale masz ksztaltny brzuszek

wiolek fajowe ciuszki Widze, ze juz nie mozesz sie powstrzymac Ja caly czas twardo sie trzymam i jedyne co kupilam, to komplet malutkich skarpeteczek

siala_bala nie martw sie kluciem w brzuchu czy jajnikow, to normalne

kasandra czytasz ta ksiazke po pl czy ang?

muminek i anoxa mialy racje co do wykruszania sie osob z biegiem czasu. Na pewno tak sie stanie i tutaj, roznice tez sie za chwilke zatra miedzy wszystkimi w zaawansowaniu ciaz. Wiec rozwiazanie jest tylko jedno uwazam - jesli sa chetne do zalozenia osobnego watku sierpniowego, to tak moze sie stac. Ten lepiej zostawic w takiej postaci, jest tu wiele przydatnych informacji.
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 15:07   #1941
kasandra82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość

kasandra czytasz ta ksiazke po pl czy ang?
mam ebooka po polsku mam taka ulubiona strone z ktorej sciagnelam juz za darmo setki ksiazek, bo jestem maniak ksiazkowy, jak chcesz wiedziec skad to moge Ci napisac na pw

Stary 2009-12-31, 15:29   #1942
wiolek1
Zadomowienie

niezawsze piękny brzuszek czekam tylko az ja taki będę mieć

anoxa te śliniaczki są już dość stare bo to koleżanka miała na swojego synka a on juz ma roczek więc pewnie dawno je kupowała poprostu jej zostały tak samo jak skarpetki więc mi je dała

no jakoś tak staram się kupowac neutralne ale troche mi nie wychodzi bo jestem nastawiona na chłopaka jakoś poprostu ciężko mi wyobrazic sobie że miałaby być dziewczynka ale zobaczymy najważniejsze żeby zdrowe

co do książki "język niemowląt" to ja właśnie pare dni temu kupiłam ją w księgarni internetowej 12 złotych kosztowała na promocji czy jakoś tak i tak się zagalopowałam że nakupowałam książek za 120 zł teraz czekam tylko na przesyłke

kasandra ja tez prosze bardzo o tą stronke chętnie zajrze napewno się coś dla mnie znajdzie
Stary 2009-12-31, 15:39   #1943
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Nom sliniaczki najladniejsze Ja z ubranek mam tylko skarpeteczki i kubraczek dostalam od kolezanki sama jeszcze nic nie kupowalam ale po usg przesiewowym nie ma sily, ktora by mnie powstrzymala od zakupow

jej pokazny wiec nie musze sie przejmowac ze to moj jest za duzy

Cytat:
Napisane przez kasandra82 Pokaż wiadomość
mam ebooka po polsku mam taka ulubiona strone z ktorej sciagnelam juz za darmo setki ksiazek, bo jestem maniak ksiazkowy, jak chcesz wiedziec skad to moge Ci napisac na pw
ja tez poprosze

Cytat:
niezawsze piękny brzuszek czekam tylko az ja taki będę mieć

anoxa te śliniaczki są już dość stare bo to koleżanka miała na swojego synka a on juz ma roczek więc pewnie dawno je kupowała poprostu jej zostały tak samo jak skarpetki więc mi je dała

no jakoś tak staram się kupowac neutralne ale troche mi nie wychodzi bo jestem nastawiona na chłopaka jakoś poprostu ciężko mi wyobrazic sobie że miałaby być dziewczynka ale zobaczymy najważniejsze żeby zdrowe

co do książki "język niemowląt" to ja właśnie pare dni temu kupiłam ją w księgarni internetowej 12 złotych kosztowała na promocji czy jakoś tak i tak się zagalopowałam że nakupowałam książek za 120 zł teraz czekam tylko na przesyłke

kasandra ja tez prosze bardzo o tą stronke chętnie zajrze napewno się coś dla mnie znajdzie
poprosze na priv adres tej ksiegarni

---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

ja zyje cicha nadzieja na dziewczynke
Stary 2009-12-31, 15:42   #1944
kassate1203
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasandra82 Pokaż wiadomość
Ja też nieśmiało poproszę

kassate1203 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 15:56   #1945
kasandra82
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość

ja tez poprosze
Cytat:
Napisane przez kassate1203 Pokaż wiadomość
Ja też nieśmiało poproszę
Dziewczyny wyslalam pw do wiolek i teraz patrze ze zamazali w wiadomosci adres strony i link do ksiazki zamiast tego sa gwiazdki. Jak chcecie to napiszcie mi gg to Wam wysle.

Stary 2009-12-31, 16:00   #1946
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Wpadłam szybciutko napic sie z Wami kieliszeczek Piccolo, bo musze brać się za przygotowania.
Kochane życzę Wam wszelkiej pomyślności, zdrowia dla Was i maluszków, spełnienia, miłości i samych dobrych ludzi wokół Was.
Stary 2009-12-31, 16:51   #1947
eleonoremio
Rozeznanie

Cytat:

Jaki śliczniusi pozdrawiam
Sebastian 2007
Sara 2010
Sylwia 2017

Kruszynka[*]29.11.20127 tyg.
Maleństwo[*]18.12.201310tyg.
eleonoremio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 17:06   #1948
hexa84
Raczkowanie

GG do hexa84

ame1, czarny elfie-strasznie mi przykro, mogę tylko sobie wyobrazic co czujecie zycze Wam żebyście szybciutko zaszły znowu w ciążę

A Wam dziewczynki życzę wszystkiego naj naj najlepszego z okzji Nowegpo Roku, żeby brzuszki ładnie rosły i dzieciaczki się zdrowo rozwijały!!!

A co do rozdzielenia wątku to jestem przeciw bo podzielam zdanie koleżanek z biegiem czasu zaczniemy sie wykruszać z różnych powodów

Jeszcze raz wszytskiego najlepszego!!!

1 lipiec 2010 20:10 Lilianka
hexa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 17:33   #1949
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Nie martw sie o te klucie wyczytalam gdzies, ze to wiazadla sie rozciagaja zreszta mnie tez czasami kluje raz z jdnej raz z drugiej strony tak jakby kolka i wczoraj jak bylam u gina to potwierdzil ze caly czas tam sie rozciaga cos szczegolnie przy pierwszej ciazy
Dzięki za odpowiedź
uspokoilo mnie troche

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 17:54   #1950
jaszczka
Zadomowienie

To ja też się z Wami wirtualnie napiję
Jeszcze raz życzę szampańskiej zabawy, oczywiście bezalkoholowej!
I Szczęśliwego Nowego Roku!!

Zaraz niestety zmykam do pracy...
A taaaaaak mi się nieeee chceeeee....

Po cichu liczę, że to już ostatni tego typu Sylwester w mojej "karierze"

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości