![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana z ddiana:)
to nie jest do skorek to jest do paznokci i skorek a zreszta zerknij sobie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...i-paznokci.htm
tu jest druga: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...i-paznokci.htm obie z minimalnym zuzyciem ja zaraz do Ciebie zerkne i dopisze co mi sie podoba ![]() p.s tylko mala prosba cczy moglabys poczekac ze 100% wymianka do jutra ? bo czekam na odp. wizazanki ktora jest zainteresowana superbalmem ale na 99% nic ztego nie wyjdzie wiec... ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- ach i zanim zaczne kombinowac - mozesz mi powiedziec czy w gre wchodzi poprostu troszke wieksza odsypka meteorkow za to wszystko ![]()
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za:
1.róż C.Dior Diorshow powder005 bronze artistique zostało 3/4(tester) 2.C.Dior DIORSKIN 202 podkład "mgiełka"w sprayu -wystarczy na parę razy do spróbowania 3. podkład clinique even better ???/ ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- to może Nivea Body - mleczko wygładzające 125 ml?nie wiem jaka jest jego wartość,czy porównywalna? ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- ach i zanim zaczne kombinowac - mozesz mi powiedziec czy w gre wchodzi poprostu troszke wieksza odsypka meteorkow za to wszystko ![]() większa tzn ile kulek? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
nie mam sprecyzowanej ilosci kulek na mysli,
wieksza czyli taka zeby kulki mi do pedzelka nie wlazily ( bo jak jest ich naprawde malutkko to sie pchaja pod wlosie i trudno wtedy cos z nimi kombinowac) to zalezy od Ciebie, wiadomo ze nie zazadam polowy opakowania ![]() (przepraszam za brak polskich literek - moj laptop ichnie lubi)
![]() |
#36 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba,ze rezerwacja lancastera nie wypali to jestm chetna ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bo nie za bardzo zrozumiałam ![]()
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
no tak ja to zawsze musze namieszac
![]() a wiec jesli poczekasz do jutra ( ze wzgl. na superbalm i wiesci o nim) proponujeCi odzywke lub odzywki do pazokci pluz ten '' tester'' clinique za jakas konkretniejsza odsypke ''pink'' ( o ilosci decydujesz ty) plus hmm probke lancome podkladu ? ( ten blyszczol kosztuje ok. 70 zl dlatego tak wymyslam ![]()
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
ok
jutro pod wieczor sie odezwe ![]()
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
róż C.D,Podkład C.D diorskin i odlać podkładu,mam tylko pojemniczki z douglasa/sephory.(rozumiem taki pełen pojemniczek) mnie interesuje tylko puder,za róz dziękuje ![]() jeśli Ci pasuje to na prv? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
masz może coś z pielęgnacji?
moze tonik c.naczynkowa,albo kremy,moga być próbki. ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Asiu napisz prosze co za co i za ile;p nie nadążam,a chce Wam odpisać.już mąż narzeka,że wszystko sam przygotował,a niedługo muszę spadać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O prawdziwych minerałach możesz poczytać na formu Uroda->Minerały A tymczasem muszę uciekać, bo mąż nalega ![]()
Edytowane przez asix86 Czas edycji: 2009-12-31 o 15:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
spokojnie mam 2sztuki
![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Już twoja paczuszka spakowana ![]() Szampańskiej zabawy życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
a co konkretnie masz?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
bardzo bym chciała odsypkę meteorytów.znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Nic nie znalazłam
a masz cos po za watkiem? ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- ok,niech bedzie ten balsam i dorzuc cos jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
czyli Yves Rocher, SPA Vegetal, Hydratant Fermete (Nawilżająco - ujędrniający balsam do ciała) i dobrałabyś coś z wątku?
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- fajne,a ile sztuk mi dasz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
yyyy która pomadka? ta Gosh`a?
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
![]() Oceanic, AA Kiss, Ochronny błyszczyk do ust |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:06.