|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
jeansy Wrangler 29/34 i srebrny kombinezonNIEAKTUALNE* *RZECZY POSZŁY NA ALLEGRO witam, wszystkie Wizażanki ![]() jest to mój pierwszy wątek na ciuszkowym i mam nadzieje że nie ostatni; na wymianke mam 1.spodnie rurki jeansy firmy WRANGLER orginalne lillington low rise straight leg rozmiar z metki to 29/34 wymienie na rurki w rozmiarze 29/34 chętnie wragler, lee lub inne firówki; wygladają bosko do szpilek, kolor jak na zdjeciu stan określam na bdb, jedynie guzik jest lekko zmatowiały ale nie widac tego jesli sie nosi pasek nogawki mają lekie przetracia (raczej od prania w pracle niz od chodzenia -widac to na zdjeciu wymiary: pas:42cm x 2 biodra:48cmx 2 stan:22 dlugość całkowita:111cm dł.od kroku:92cm nosiłam te spodnie przy wzroście 174cm i rozmiarze 40 2.kombinezon MESSAGE rozmiar z metki to M, materiał to cieniutka satyna w kolorze ciemnego srebra/jasny szary- bardzo ciekawy model, kupiłam go dla siebie z myślą o sylwestrze na ebayu jednak okazał sie być dla mnie za maly w biuście, nosze miseczke D i raczej polecam pania z mniejszym biustem, posiada marszczenie na biuscie przez środek biustu leci rządek guzików, jest również mozliwosc zawiazania go na szyji lub schowanie ramiączka; jesli chodzi o dól to jest on luzny (spodnie to typowe pumpy) -paseczka nie wymieniam w kostkach sa sciagacze, a z tyłu jest wszyta guma dzięki temu kombinezon nie spadnie i swietnie sie dopasuje do figurystan: NOWY z metkami, kosztował 47euro + wysyłka,także tani nie był, rozmiar 38 ZAPRASZAM
Edytowane przez MAGDA1704 Czas edycji: 2010-01-23 o 21:05 Powód: dodanie wymiarów spodni |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: jeansy Wrangler 29/34 i srebrny kombinezon
coś za kombinezon?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
hej cos u mnei za rurki wrangler?
Poza watkiem ma rurki gap, tylko ja sie nie orientuje w tych rozmiarach w i l...
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
hej coś za spodnie?
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
cos za wranglery/
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
wymiarki dodałam patrz--> #1 ale nic dla siebie nie widze u ciebie
---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
PS.jesteśmy z jednego miasta to mogłbyśmy sie umówić na odbiór osobisty ![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co , jednak je dzisiaj jeszcze raz ubrałam i doszłam do wniosku ,ze je sobie zostawie
![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- a powiedz mi jeszcze i le te wranglery mają w pasie i w biodrach |
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
oj niestety beda duzo za duze ja musze miec do 46 cm a moje gap są lekko ciasne na mnie ale nie wymienie się.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
spodobała mi się ta bluzeczka https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1262088594 ale nie wiem czy weszłabym w ten gorset bo nosze 38?!
|
|
|
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
cos za kombinezon?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.

i swietnie sie dopasuje do figury