![]() |
#871 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XII
Wszystkiego Najlepszego Wam życzę,oby 2010 jednak był lepszy
![]() ![]() ![]() Ja jednak w ostatniej chwili wybywam z domu na mała domówkę u koleżanki-mąż mnie wypycha i namówił w końcu.ciekawe co sam kombinuje ![]() bawić się tutaj i pić proszę ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#872 | ||||||||
BAN stały
|
Z 6. września
![]() Cytat:
![]() ![]() No problem, zapraszam ![]() Cytat:
![]() "Rozgrzać się" trzeba, zupełnie jak przed WFem ![]() Cytat:
![]() No. I człowiekowi odbija się potem drożdżami ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że z głową już lepiej? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Życzę Wam wspaniałej zabawy, szampańskiego nastroju i Nowego Roku, który przyniesie same dobre dni ![]() O moim "nastroju" sylwestrowym nie wspominam nawet.Zły dzień, zły czas... |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#874 |
Rozeznanie
|
Ja do godz 23 siedzę w domku z siostrą i kuzynkę a potem jedziemy co Dąbrowy Górniczej na pokaz fajerwerków i laserów
![]() Jest pod Pałacem jakiś koncert ale nic konkretnego a dobre i to ![]() ![]() Mam w tego Sylwestra przechlapane bo dostałam mega uczulenia i biorę lek z którym nie wolno łaczyć z alkoholem więc zostanie mi tylko łyk szampana albo i nie bo jak bedziemy o 24 pod pałacem........ ![]() Zyczę wszystkim udanego Sylwestra. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DUŻO SZCZĘSCIA W 2010 ROKU ![]() ![]() ![]() ![]() PS. Jak wasze pupile reagują na wybuchy petard?? Moje shih tzu strasznie - z roku na rok co raz gorzej. Byłam u weta po tabletki dał mi 2 tabletki sedalinu , a ja po przeczytaniu opini na forum dałam jej 25mg hydroxyzinum - teraz nie reaguję na wybuchy biedactwo. Przez ostatni tydzień na wieczorny spacer to ja wynosiłam na siłe z domu ( ile było przytym warczenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Głowa do góry i do przodu! ![]() Gryksiu, mordo Ty moja! ![]() ![]() I jeszcze te humorki zmienne, jak chorągiewka na wietrze... ![]() A ja z 4 września - jak Słowacki ![]() Becherovka mniam ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-31 o 17:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#876 |
Zakorzenienie
|
Kochane Dziewczyny i Chłopaki!
Życzę Wam, aby nadchodzący rok opływał w dostatki wszelkiego rodzaju, żebyście nie musieli się niczym przejmować i żeby każdy następny dzień był lepszy od poprzeniego! ![]() Dużo zdrowia, szczęścia, radości, sił i odwagi - abyście wiedzieli co i jak zmienić - żeby było jeszcze lepiej i abyście uczynili to bez wahania, bo szczęście i spełnienie w życiu jest najważniejsze! Tego życzę Wam wszystkim i każdemu z osobna ![]() ![]() ![]() PS. To kto baluje dziś ze mną w barze...? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#877 |
Zakorzenienie
|
Zgadnij
![]() Ateno - moje koty to świry, bo uwielbiają fajerwerki. Są trochę zaniepokojone na początku, a potem latają jak szalone po parapetach ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-12-31 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#878 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() I Priscilla Królowa Pustyni ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() No chyba ja.. Właśnie robię curry, mniam mniam ![]() A, i wymyśliłam (i już przetestowałam) zimową wersję drinka "szarlotka" - miód, sok z cytryny razem z miąższem, cynamon, żubrówka i gorący sok jabłkowy - wyszło pyyyszne ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#879 |
Zakorzenienie
|
ja się robię na bóstwo
![]() Chyba się zleję do pępka AoD ![]() Bo koleżanka nie znosi, a jej facet uwielbia, to ją trochę podrażnię ![]()
#880 |
Zakorzenienie
|
Kameno, Madziczko
![]() (wiem, że to nie po waszej myśli, ale cieszę się, że nie będę sama...) A mi jeszcze paznokcie zostały do zrobienia i będę gotowa na jazz! |
![]() ![]() |
![]() |
#881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Chyba się skusze na "Chicago" podobnie jak Polly. Uwielbiam ten film ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-12-31 o 18:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwniwj bym się czuła jakbym nagle została gdzieś zaproszona. Kiedyś byłam na takiej imprezie, gdzie wszyscy już przed 24:00 leżej naładowani jak messerschmitt'y na albo pod stołem. I co to za zabawa? Wolę mój jazz... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I Moulin Rouge ![]() Ja zaraz wybywam ![]() ![]() ![]() Trzymajcie się, kochane ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-31 o 18:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#884 |
Zakorzenienie
|
Miłej zabawy Maju. Wszystkiego najlepszego!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#886 |
Zakorzenienie
|
Maju - udanej zabawy
![]() w "Chicago" uwielbiam pierwszą, początkową scenę ( a właściwie pierwszą piosenkę) ![]() Mnie suszy ale głowa przestała boleć w końcu. Zastanawiam się jednak czy to już czas na piwo ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#887 |
Zakorzenienie
|
Jak suszy, to nie ma wymowniejszego sygnału, że tak
![]() A co to za utwór, ten pierwszy? Skarbiątko, to Cię musiało suszyć... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#888 |
ʞɐɯǝuɐ
|
No to miłej zabawy wszystkim wybywającym, a my tu w Barze sobie oglądajmy Chicago
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#889 |
Zakorzenienie
|
Ja mogę trzasnąć jakiegoś blusiora rozłożona na fortepianie
![]() Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2009-12-31 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#890 |
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#891 | |
Zakorzenienie
|
Jak miło.
![]() ![]() Miłej zabawy pachnącemu towarzystwu życzę. Widzę, że imprezka dziś nawet na forum. ![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
Przeleciałam program i nie wiżu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#892 |
Rozeznanie
|
Maja.....Szcęśliwego Nowego Roku...........2010...... i udanej imprezy
![]() Wszystkim zaglądającym Tu, wszystkiego najlepszego po prostu........każdy i tak odczyta to dla siebie odpowiednio....... ![]() gdzie są emotikonki ![]() ![]() ![]()
Pod słońce...... Edytowane przez envy07 Czas edycji: 2009-12-31 o 19:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#893 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#894 |
Zakorzenienie
|
Kropko - film leci na Ale Kino.
![]() ![]() |
![]() |
#895 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#896 |
Zakorzenienie
|
Madziczko, podaj tytuł - znów nie chce mi włączyć...
Skarbiątko - ??? |
![]() ![]() |
![]() |
#897 |
Zakorzenienie
|
Bijacz
![]() No ja gotowa - zapomnialam nawet, ze w szafie mi wisiala kiecka nowa, ktora mam juz z 6 miechow a nigdy nie nosilam a dzis pasuje jak znalazl. Wszystkiego najlepszego na 2010. Albo przynajmniej poprawy sytuacji na 2010. Dla Was rodzynki i dziewczynki!
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#898 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie mam kaca żadnego bo dopiero zaczynam pić ![]() papier toaletowy wpadł mi do sedesu ![]() edit: jednak są kabanosy,TŻ mi dokupił ![]()
![]() |
#899 |
Zakorzenienie
|
Takie marnotrawstwo... Toż to grzech!
![]() Mam czerwone pazury! ![]() I zaraz obeżrę się piernikami. Skarbiątko, czy Ty czasem na diecie nie jesteś...? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#900 |
Zakorzenienie
|
Pin Up - to kawałek z Chicago - "All That Jazz"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.