![]() |
#1801 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
Moje Cudowne, udanego sylwestra. Imprezy do białego rana. Oj szykuje się picie, szyyykuje ; D
Istnieją dziś słowa tak pokaleczone, że muszę owijać je bandażem i pielęgnować. Troszczyć się o ich siłę i piękno, bo tak są zaniedbane i lekceważone. Zły, zimny świat. W którym dotykamy tylko skostniałymi dłońmi, z krzykiem przysypanym śniegiem i tylko nocą, kiedy szron zamalowuje rzeczywistość. A wszystko jest tak żenujące, że nie wiadomo czy śmiać się, czy płakać. Raz na jakiś czas coś w środku mówi mi, że urodziłam się w złej dekadzie. To jedna z tych chwil, kiedy egzystencja boli wielokrotnie bardziej niż zranione uczucie. Odpalam papierosa i wiem. Skradam życiu jeszcze jeden oddech. Gdybyś tylko mi pozwolił, to z chęcią wyprasowałabym Twoje pogniecione sny. Brak odwagi - sabotaż na własnym szczęściu. Wkrótce nadszedł sen. I zamknął za sobą ciężką, ołowianą bramę - po drugiej stronie snów nie było. Straciłem wszelkie złudzenia - ale z drugiej strony to dobrze, bo nie ma nic piękniejszego niż spokój duszy, radość umysłu i wolność ciała. Moje silne przekonania, przyprawione wiarą- skutecznie i szybko reanimują mnie po zabójstwach popełnionych na moim umyśle przez innych ludzi. Kiedyś przyjdzie taki dzień, kiedy na samo JEGO imię, nawet nie ruszę palcem u nogi. Destrukcja myśli w mojej głowie dziwką szatana. Przemyślana myśl prowadzi do przemyśleń. Nieprzemyślana - do morderstwa. Coraz więcej czasu ludzie spędzają z telefonem, który nie jest niczym innym, niż dziwką na abonament. Satysfakcja i sukces. Alchemiczna mieszanka - orgazmiczny wybuch! I tak w ciszy, bez zbędnych słów, przy zamkniętych oczach pokażę ci jak bardzo Cię kocham. Bądź moją przyprawą do tego mdłego życia. Płynę dopóki wiem, ze mam grunt.Powiedz mi, że go nie ma, a pójdę na dno. .. i ślepo wierzymy w Coś, czego nie ma, co po prostu nigdy nie istniało . A przecież niedawno zdawało się, że jest. Jestem jedna z tych dobrych rzeczy, które przytrafiają się złym ludziom.
#1802 |
Wtajemniczenie
|
A ja zrobię takie małe podsumowanie:
ciiri me9so3horny _Panna_Migotka_ amozefrytkidotego dontlookdown Kamma1507rebellious papergirl blondii69 abunee Drift RealGirl89 Czarnula4 caroline060 _mandarynka kee Lolja grise cherry pie ZeliNa cherries Nie wiedziałam, że moje serce można ukraść i podzielić na tyle równych części, ale dzięki wam się tego dowiedziałam
![]() _________________________ _____________________ - Chodźmy pobiegać! - przecież jest zima, śnieg po kolana.! - To co, z Tobą mogę nawet biegać w dwumetrowych zaspach. Przepraszam, w sumie to nie była prawda. Z braku laku mogę się teraz spotykać z pierwszym lepszym idiotą. Przecież Ciebie już nie ma. Pogoda nie dostosowała się do mojego nastroju. Czuję się taka pusta w środku. Tak nie może dalej być. I gdy pomyślę o wszystkich moich dawnych miłościach, nadal drżą mi dłonie. Szukając wrażeń siadam w nocy na środku ulicy i czekam, aż przejedzie mnie jakiś samochód. _________________________ ________________________ I heppi niu jer dziewczęta <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#1803 |
Raczkowanie
|
Czas nie leczy ran. Świat do wesela się zagoić miał. I niby jest wygodniej, a jednak czegoś brak. Nic tu po nas, nic takiego. Świat nie nabrał barw. Czas coraz rzadziej patrzy w oczy nam. Bo kto by wyśnił, że wrócisz, że będziesz. Bo kto by zgadł, że odejdziesz po tym, co przeszliśmy. Wcale nie boję się mężczyzn. Sama sobie chcę zniszczyć swoje życie. Nie chcę Twoich rąk. Znajome zawroty głowy. Mija godzina, potem jeszcze dwie - na Ciebie nikt nie czeka oprócz mnie. Tylko dla Ciebie tu jestem. Ciebie jeszcze nie ma, a przecież miałeś tutaj być. takie beznadziejne. wesołego sylwestra i wspaniałego 2010 roku. ; *
#1804 | |
BAN stały
|
Cytat:
ooł ![]() ![]() ![]() ![]() ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ a Tobie kochany życzę aby ten rok sprawił Ci tyle samo satysfakcji z ranienia mnie jak ten . telefon milczy , skasowane wiadomości . czy jeszcze kiedyś dasz mi tą nadzieję którą wyrwałeś mi z serca kiedy odchodziłeś ? Każdy Jego taniec w moich ramionach <3 . masz w sobie coś takiego ... coś , czego brakowało
każdemu poprzedniemu . i jeżeli chcesz , przestanę się dla Ciebie malować . Wyrzucę wszystkie lakiery i rzucę w kąt szczotkę . zrobię to wszystko jeżeli tylko przyrzekniesz mi że niepomalowaną i rozczochraną będziesz kochał przez całe swoje życie i o trzy dni dłużej . <3 Edytowane przez cherriies Czas edycji: 2009-12-31 o 16:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Zakorzenienie
|
Nie mów, że mam dość. Ja to wiem najlepiej.
tak skromnie, bo .. no wiecie ; D. Kochane. Wszystkiego Najlepszego w tym nowym 2010 roku. Duużo duużo zdrowia, radości, milości. i niech będzie lepszy od poprzednich, ale nie lepszy od następnych,spełnienia marzeń.szampańskiej zabawy Kociaki ;-*. xxxLOLKAxxx oddaje Ci me serceeee <3 ;*.
#1806 |
Raczkowanie
|
ON jest dumny, że ma mnie w tę NOC u swego boku, a ja rozpaczam, że nie mogę być przy tym którego kocham.
Jestem tutaj, ale przechylając kieliszek myślami gonie wspomnienia.
#1807 |
Przyczajenie
|
To jeden z tych dni, gdzie nie mam siły wstać. Już prawie południe,a ja patrze w pusty sufit. Męczę się.
ajć.. ten wyżej cuuudny.. ; ) ![]() porywam.. ; * PS: jestem tu nowa.. ; )) ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1808 |
Wtajemniczenie
|
z tego wszystkiego zapomniałam...
przedtem życzyć wam duuzoo szczęścia w nowym rokuu i M i Łoś Ci , takiej odwajemnionej i wgl spełnienia marzen !! ![]() ![]() ![]() ![]() uwielbiam was wszyyystkiee !!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1809 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
kochanie .ty wiesz ze cie kocham <33 Cytat:
tez ukradłaś moje serducho <33 kocham bardzo ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Na twoim breloczku od klucza Albo w łyżeczce do kawy Na rękawie twojej koszuli Na ekranie W twojej skrzynce Oddycham dookoła ciebie Proszę Pana Pańskie oczy są pełne czekolady Zastanawiam się Czy nie powinnam Panu je schrupać Błagamy, kradniemy albo pożyczamy by przerobić co możemy w słońce Edytowane przez grise Czas edycji: 2009-12-31 o 16:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Przyczajenie
|
![]() nic szczególnego. po co kolejny raz takie odpowiedzi..? zrób to dla mnie.. proszę.. mmm.. jeszcze raz.. ; ** <33 i co wtedy czułaś..? ; * ale Ty jesteś słodki.. ; p jak cytrynka.. ;] muszę uzdrowić Twój języczek.. dotykałbym wewnętrznej części Twoich ud.. ; ** tak bardzo tego chcesz? ; > -zaczynam jęczeć Ci do uszka .. *aż tak Ci dobrze?? -niee.. stoisz na mojej stopie.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Przyczajenie
|
To adrenalina dziewczyny, hormon wydzielany przez twoj organizm gdy zaczynasz krzyczec i drapac pazurami. Jesli ktokolwiek cie zapyta czym jest panika teraz juz wiesz: to amnezja emocjonalna po ktorej czujesz sie tak jakbys ssala garsc miedziakow.
Nie chodzi o to, ze cie nie rozumie, rzecz w tym dziewczyno, ze czasami po prostu nie chce rozumiec Pierwsza milosc odurza, upaja i takie tam... ;******* talenciary! bez wyjatku! >>zazdroszcze<<
#1812 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dlatego nic mi się nie chce, szczęście wchłaniam z powietrzem! Warto walczyć o miłość. Wiem, że jest coś co poruszy Twoje serce. Pozwól mi znów Cię kochać, przytul mnie do serca swojego. Zgubiłam gdzieś lata, miesiące i dni, zaczynam gubić godziny. Będę cierpliwa, żeby zobaczyć to, czego kiedyś nie widziałam. Jeśli istnieje Bóg niech coś wreszcie zrobi, niech na to nie pozwoli. Szukam rysów Twojej twarzy w każdym spotkanym człowieku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1813 |
xoxo
|
[1=133e0625674cbae259b1434 db9f6b2eb057ff862_6556adf a91426;16166861][SIZE="1"]
nie wiem jak Was, ale mnie denerwuje takie cytowanie wielkich fragmentów postów.[/QUOTE] nie wiem jak Ciebie ale mnie denerwuje ciągłe upominanie wszystkich za wszystko. __________ Żeby dopasować się do życia pełnego zakrętów, trzeba być troche skrzywionym. Za cały nie ubłagalnie kończący się rok za każdą chwilę cennego czasu za każdą wyjątkową sekundę obecności dziękuje... Dziś spalam wszystkie karki z kalendarza te wyrwane nie mają znaczenia to dni bez Ciebie... Nowy Rok - nowy początek tych 365 dni tylko czy znów w kalendarzu zostanie szesnaście kartek? Są takie dni, gdy potrafię zjeść pięć paczek Śmiejżelków i trzy tabliczki czekolady Alpen Gold, a i tak się nie uśmiechnę. Ten kto twierdzi, że samotność mu nie straszna, z pewnością nie poznał jej okrucieństwa. najtrudniej pomalować się tak, by wyglądać najpiękniej, by go oczarować, kiedy tyle razy całował moją twarz, by zrzucić z niej makijaż i patrzeć na mnie. najtrudniej dobrać strój na imprezę, na której będzie złodziej mych uczuć, co ubrać, by go zachwycić, kiedy tyle razy tracił dech widząc mnie nagą. - Gdybym dostała skrzydła, nauczyłabym się latać, a mając serce nie potrafię kochać. - Nieprawda. Gdybyś dostała skrzydła Bałabyś się wzlecieć zbyt wysoko by nie upaść. Stań obok mnie i ujmij mą dłoń. Patrz ze mną na noworoczne niebo. I... i bądź przy mnie przez cały kolejny rok. - Wiesz że podobno gitara ma duszę ? Moja ma smutną , wydaje same smutne dźwięki . -A może to Twoja dusza jest smutna . Nikt nie dokona za nas ostatecznego ruchu na szachownicy naszego życia. Ten, kto wygra ze śmiercią, wygra życie i od niego będzie zależeć czy zmieni się na lepsze. - Musisz przyjechać, potrzebuje pomocy! - Co się stało? - Mój miś jest w praniu i nie mam z kim spać, a jestem pewna, że dzisiejszej nocy wielkie potwory wyjdą z szafy i będą chciały mnie zjeść! niczego nie da się naprawić , wyjaśnić , wymienić .. .i jest taka rzeczywistość, gdzie oddajesz część siebie.. Nie oczekując nic w zamian Widzieć niesprawiedliwość na świecie to nie znaczy akceptować ją. Zimny świat, pragnący tylko gorącego oddechu. Na prawdę myślisz, że właśnie Ty go zmienisz?
#1814 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
oj dziękuję ;* . ty też jesteś megaa . <33 kocham czytać twoje wpisy . _________________________ ___________ nikt nie próbował już wejść w jej głowę i zrozumieć czemu buntuje się, choć mało jeszcze wie.. miała tysiąc myśli w jednej chwili i niewiele czasu by zrobić cokolwiek.. nie umiałaby uśmiechnąć się byś zauważył ją wciąż nie uśmiecha się choć minęło tyle czasu . I tak do przodu , się nie cofając , W przeszłość uwierzyć nadzieje mając . - że kiedyś powiesz co miałeś ! Osobno już dawno , choć razem cały czas . Całowanie to przyjemność ! ; dd Nie da się pstryknąć palcami i tak po prostu zapomnieć... Nawet jeśli bardzo chcemy, nie wszystko zdołamy wybaczyć. Różne rzeczy się dzieją , chodź nie wiemy z jakiego powodu . ; ** ! . ^ kochaaniee ! . * ` .. Trzeba jednej minuty alby kogoś zauważyć, jednej godziny aby ocenić, jednego dnia aby polubić, a całe życie, żeby zapomnieć i zmienić! <3
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Przyczajenie
|
jej.. wybaczcie z tego wszystkiego zapomniałam..
wszystkiego najlepszego w nadchodzący 2010 roku.. ; )) żeby był lepszy niż mijający 2009; ** Weny dziewczynki.. ; )) jesteście MEEEEGGGAAAA!!!! ; *; * |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1816 |
Rozeznanie
|
Schowaj mnie za spinką w koszuli, wiązaniem krawatu, butonierce marynarki. Chcę być blisko.
moje serce bije. na przekór. kołysze jej serce kłamstwami. odchodzi, gdy ono zaśnie, myśląc, że jest bezpieczne. Za stróża mam tylko ciemność. uspokaja mnie. jednym uśmiechem, słowem, spojrzeniem. <3 język zna bardzo dużo słów, tylko nie wie jak z nich skorzystać. afazja na twój widok. nie będę mówiła, że jest źle. nie będę! |
![]() ![]() |
![]() |
#1817 |
Zakorzenienie
|
I złapać różowy balonik za sznureczek i polecieć nim na drugi koniec tęczy
![]() Czy ja mam naklejke na czole z napisem JEDNORAZOWA?! ![]() -Zostaje Pan skazany na 30 lat pozbawienia wolności w węzieniu o zaostrzonym rygorze z powodu spowodowania śmierci młodej dziewczyny której przyczyną było złamane serce. Działał Pan świadomie! - a ja usiądę przy kominku w bujanym fotelu z lampkom czerwonego wina i wrzucając nasze wspólne zdjęcia w ognień będę parzeć jak się płoną i powstrzymujac łzy zatęsknie za wspólnymi chwilami... ![]()
#1818 |
Rozeznanie
|
Dziękuje za wszystkie pochwały.!<3 ___________________ Język oszukuje usta, usta oszukują myśli. Mówię 'nie', myślę 'tak' i aż serce przyspiesza. Chucham na szybę i odciskam wtedy pełne, spuchnięte usta. Przyspieszone tętna i pękające żarówki. Odszedłeś zostawiając mnie nagą w zimną noc. Narzuciłam na siebie żar mojej furii. Jeszcze nie jest za późno, jeszcze możesz roztopić mi źrenice. Mam zimne usta. Przeraża mnie ruchliwość wskazówek, zapach czerwonych poduszek i liczenie do trzech.
#1819 |
Zakorzenienie
|
Życie jest jak butelka dobrego wina.
Niektórzy zadowalają się czytaniem etykiety na opakowaniu,inni wolą spróbować jego zawartość. Wiesz... gdy się jest bardzo smutnym, lubi się zachody słońca... - Jestem szczęśliwa. Nigdy w całym swoim życiu nie czułam się tak dobrze. A ty? - Ja? - Przytula ją do siebie. - Ja czuję się znakomicie. - Tak, że mógłbyś dotknąć palcem nieba? - Nie, nie tak. - Jak to nie tak? - O wiele wyżej. Co najmniej trzy metry nad niebem. Pogrzebiemy za pomocą kilku bąbelków to kruche uczucie, jakie nas łączyło. - Może znowu się w tobie zakocham? - Ach tak? A gdyby się tak stało? - Byłbym najszczęśliwszym człowiekiem na świecie. Pozostaniesz jedyną gorączką, jedyną namiętnością w moim życiu. Wobec tego, z jakim trudem się temu poddałam, nigdy więcej nie ulegnę. Kiedy kobietę trzyma przy życiu czyjaś miłość i nagle ta miłość zostaje jej odebrana, żeby nie umrzeć, musi zmienić to uczucie na inne, równie silne: nienawiść. Pani się mści.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1820 | |
Zadomowienie
|
Wiecie czym sie różni facet od choinki? Gdy rozbierzesz choinkę- zostaje tylko badyl, a gdy faceta to jeszcze dwie bombki. <3 ! Dziubek. <3 Cytat:
Ruda, Ruda, RUDA! <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Przyczajenie
|
Wszystkie opisy są świetne
![]() "To smutne ukrywać się przed czymś, czego pragniesz" "Chroń to, co masz, gdy trzeba walcz i kochaj jak najmocniej ..." Umrzeć to nie sztuka natomiast sztuką jest żyć, "Pragnienie kasy zmienia Twój tok myślenia Sny, marzenia, sposób ich spełnienia...."Prawdziwym arcydziełem - żyć i nie zejść na psy, Więc naucz sie częściej siebie kontrolować, Bo bardzo łatwo jest w piachu wylądować. "Nie ma tak by coś działo się bez przyczyn Wzrasta tylko ilość zniczy!" więc plotkuj, opluj, zbesztaj kotku.. ja i tak się będę śmiała.
![]() |
#1822 |
Raczkowanie
|
hej . - jestem tu noowa .
może na początek kilka tekstów. ![]() ; Z wielkim lizakiem i twoją miłością podbiję świat. - lizaka już mam , dasz mi swoją miłość ? - Kocham Cię! - Dlaczego ? - Bo inaczej nie umiem ? ! , Nauczę cię mówić - by móc odpierać ci prawo głosu ! , Nauczę cię miłości - byś mógł mnie pokochać. , Pokażę ci co to serce- bym mogła ci je zabrać . _____________________ Mam nadzieję że coś wam się spodoba ;d ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Zadomowienie
|
Piwo + wódka + szampan = bleee.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1824 |
Przyczajenie
|
...niemal na skrzydłach jak ptaki zmieniamy trase a tam powstaje chwili zapis, od wieków to same pragnienie w człowieku, chęć oszukania czasu, zabicia...
Nawet jeśli wszyscy już w Ciebie zwątpili, pokaż że się mylili, nie czekaj ani chwili dłużej... (słowa św.p. MAGIKA [*]) " Ludzie kpią z nas zanim nas zdążą poznać, biorą nas za przestępców, bo nie widzą w nas dobra " "nie dotkniesz cienia, a jednak on istnieje" "nadal krzywdzę ludzi, gdy oni mnie krzywdzą"nie ufam nikomu, kocham tylko tych, co na to zasłużyli" "jestem jak chiński znak równowagi, trochę głupoty, tyle samo rozwagi" Wolę być chwilą w Twoim życiu, niż wiecznością w życiu innego . Chociaż rozum mówił nie idź na nim, on Cię nigdy nie pokocha.
To serce i tak poszło, za bardzo kochało. Nie rozumiało... nie umiało...
![]() |
#1825 |
Przyczajenie
|
Dziewczynki w Nowym 2010 roku życzę uśmiechu, szczęścia, weny oczywiście i wszystkiego naaj.
![]() ________________ psychicznie czuję się jak wrak człowieka, fizycznie tylko tak wyglądam. łatwiej się zakochać nie kochając, niż odkochać kiedy się kocha. z Tobą chcę oglądać świat, co dzień niecodzienny.. przesunęła dłonią po wargach, przypominając sobie dotyk jego ust. |
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Zadomowienie
|
KaMa, Kamma, abunee, ciiri, suve, Plotkaraaa, nydee - najlepsze na 2009.
*** ... and a Happy New Year. ?
![]() |
#1827 |
Raczkowanie
|
I could stay awake just to hear you breathing../Moglbym nie spac tylko po to by sluchac jak oddychasz...
Kiedy odeszłes straciłam część siebie..... Look into my eyes You will see, what you mean to me/Spójrz w moje oczy, a zobaczysz Co dla mnie znaczysz Miłość nie daje rozumu głupcom,ale najmędrszych otumania... Mijam Cię każdego dnia,myśle o Tobie nieustanie,wkradasz sie w moje sny,ale...jesteśmy dla siebie zupełnie obcy.... Więc co ja czuje...?? Jest tak łatwo osądzić i tak trudno przyznać się do naszych błędów.... I każdego ranka otwieram oczy z nadzieją spotkania cię.... Życie wypełnione obietnicami bez spełnienia, wypełnione połamanymi marzeniami, zgubnymi złudzeniami. |
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Raczkowanie
|
I wszystko jest tak dobrze, gdy w radio ni stąd ni zowąd puszczają naszą piosenkę, a pogodynka mówi, że od jutra nie będzie już padać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1829 | |
Raczkowanie
|
Witam wizażystki w 2o1o . ![]() Cytat:
jaki zaszczyt . ;o jejku . dziękuję , dziękuję , dziękuję . ;* MamCieGdzies - okradłam Cię ostatnio wiesz ? ![]() i cholernie zazdroszczę Ci , że możesz napisac to imię w swojej wypowiedzi w tym dolnym różku . ;x CookieCrisp , _mandarynka , drift , amozefrytkidotego , IhateU , ciiri , ruda_wiewiora , grise , innej bajki niezastąpione . Mogłabym wywrócic cały świat do góry nogami w zamian za te dwa słowa od Ciebie . Jedyne czego mi potrzeba to zapomniec się w Twoich objęciach . I miało byc lepiej .. ale przecież nie może byc lepiej gdyż nadal nie ma Ciebie . Uwielbiam Twoje dźwięczne milczenie , a jeszcze bardziej Twoje słowa . W głowie powinien mieścic się klawisz DELETE aby usunąc niepotrzebne myśli . Goni mnie pragnienie miłości .. I co z tego że powiem odejdz , jeżeli w jakiś sposób na zawsze zostaniesz . Przez cały czas milczysz , nazwę to monologiem . </3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
Raczkowanie
|
miasto dwóch serc.
Wysyłam Ci pocztą czerwone pocałunki. Zabarwione miłością myśli. Z Tobą świat jest bardziej bueno (błeno) przyprawiasz mnie o próchnice mózgu i ból lewego przedsionka serca. ` uzależniasz. <3 A właśnie jem sobie jogurt z dużymi kawałkami Twojego serca Z Tobą mogę gryźć chmury |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:19.