2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13 - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-31, 15:03   #1501
agawoo
Zakorzenienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość

dzieki twoje rowniez b.ladne rozumiem ze suknie masz biala tak? bo te butki kupowalas biale czy ecru? moje maja 5cm na 8 bym nie wytrzymala pewnie nawet i w tych beda nogi mnie bolec po jakims czasie bo ogolem nie chodze na obcasach
Butki białe, suknia też
Mierzyłam na mniejszym obcasie, ale moja noga tak dziwnie wygląda na niskich obcasach i wzięłam te wyższe. A że często na obcasach chodzę, to wytrzymam tyle ile się da. A tak czy siak mam w planie zakup białych baletek na sam koniec wesela, bo na każdym obcasie noga się męczy (przynajmniej moja )

A z tymi rozmiarami masz rację ... jak przymierzyłam 38 to były za duże ... Więc wzięłam 37
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 15:13   #1502
Esti10
Zakorzenienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Butki białe, suknia też
Mierzyłam na mniejszym obcasie, ale moja noga tak dziwnie wygląda na niskich obcasach i wzięłam te wyższe. A że często na obcasach chodzę, to wytrzymam tyle ile się da. A tak czy siak mam w planie zakup białych baletek na sam koniec wesela, bo na każdym obcasie noga się męczy (przynajmniej moja )

A z tymi rozmiarami masz rację ... jak przymierzyłam 38 to były za duże ... Więc wzięłam 37
no ja tez mysle o baletkach mam biale ale wole jakies kremowe zeby do sukni pasowaly, jak znajde to kupie a jak nie to trudno
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 15:50   #1503
Martoolka87
Zakorzenienie

Hej!
Nie nadrabiałam co naskrobałyście, bo zabiegana jestem strasznie Ale muszę Wam coś napisać w tym Starym Roku
Byłam u fryzjera i mam pięknie upięte loczki, ale niestety okradli mnie kiedy fryzjerka mnie czesała. Głupia zostawiłam torebkę w poczekalni, no i ktoś się połasił na mój portfel Ukradli mi cały portfel - 160 zł i wszystkie dokumenty
No ale postanowiłam, że nie zepsuje mi to humoru - pojechałam do kosmetyczki i przesunęłam make-up o pół godziny i w tym czasie zgłosiłam wszystko na policję i zablokowałam w banku kartę i dowód.
TŻ był w szoku, że nie ryczę, tylko jestem taka dzielna
Później pojechałam na make-up, który jest jednocześnie próbnym ślubnym makijażem. Dokleili mi kępki rzęs i tak pięknie umalowali, że jak się zobaczyłam w lustrze, to nie mogłam uwierzyć, że mam takie ładne oczy TŻcik porobił mi fotki, więc wrzucę Wam za parę dni ,żebyście zobaczyły, że warto się zdecydować na sztuczne rzęsy. Zdam później relację czy mi się nie poodklejały i w ogóle. Jak na razie mogę powiedzieć tylko, że są "wygodne" - nie czuję żebym miała coś doklejone

A teraz najważniejsze:
WSZYSTKIEGO NAJ W NADCHODZĄCYM NASZYM ROKU
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 15:54   #1504
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nati02 Pokaż wiadomość
Troszkę się boje tego nowego roku... tyle znów będzie trzeba przygotowywać,a chciałabym tylko leniuchować

Zadam Wam pytanie (zwłaszcza tym, które mają ślub w pierwszej połowie roku): macie już suknie ślubne? Kupione, wybrane, upatrzone, w trakcie szycia?

Bo mnie ta myśl przeraża
ja mam 19 czerwca i suknie mam zamówioną. Kupiłam w zasadzie po pierwszej wizycie w salonie, więc da sie szybko i sprawnie

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Wróciłam ze sklepu i kupiłam coś takiego jak sól czosnkowa. Wypróbuję do sałatek i ewentualnie masełka.
Ja mam gorset raczej na imprezy, więc nie będę AŻ taka elegancka
daj znac jak wyszło, bo nigdy nie używałam soli czosnkowej

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
no właśnie nie bardzo, bo on nie lubi podróżować, stresuje się bardzo zwykłą wizytą u weta do którego dojazd samochodem zajmuje 10min może mniej, więc 700km do Wiednia w jedną stronę, to nie wiem jak przeżyłby taką podróż

ja nie mam sukni, wesele 17 lipca, a ja jeszcze nawet przymierzać nie chodziłam, nic mi się nie chce w związku ze ślubem załatwiać,

Aha jedno załatwiliśmy podróż poślubną na Korfu na tydzień z ecco holiday :P zaliczka już zapłacona
no i od 6 stycznia planujemy rozpocząć nauki w kościele
no i pewie kojarzy auto z wizytą u weta Super, że macie juz podóżIle dni po śłubie wylatujecie?

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
No i dzisiaj jakiś pechowy dzien bo jak wjeżdżałam do garażu to uszkodziałm moja żabę małą trochelakieru odpadło( Na drodzę tak ślisko i w ogóle i nic(odpukać!!!) a na samyum końcu podrózy takie coś. I jeszcze tata to widział i mnie ochrzanił, ze do garażu nie umiem wjechać
ehh jakiś pechowy ten dzień:P
ojej szkodapociesze ię, że mój tata bezwypadkowo jeździ już 30 lat a w zeszłym roku jak kupił nowiuśkie auto prosto z salonu tez sobie przytarł nadkole przy wjeżdżaniu do garażu

Cytat:
tu nie pokazywalam ale juz wklejam a ty ktore?
ładniusie

My z tcikiem zarzz zabieramy się za resztę dań a bagietki juz są w piekarniku, oliwki zrobione, jeszcze śliwki z bekonem zrobić, z melona trzeba wyciąć kulki, dodać szynkę i wsioJeszcze nam sie udało, bo kupiliśmy szynke parmeńską ze świeżutkiego kawałka

Aha kupiłam sztuczne rzęsy, ale ni wiem czy dzis je przykleję. Chociaz jak zdążę to chyba tak, bo kolejna okazja dopiero za miesiąc

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-12-31 o 15:55
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 16:01   #1505
agawoo
Zakorzenienie

Dziewczynki,

Szampańskiej zabawy i udanego wieczoru,
a w Nowym Roku Zdrowia, Miłości i Uśmiechu na codzień, no i oczywiście spełnienia marzeń
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 16:08   #1506
metkaa
Zakorzenienie

czesc

oczywiscie tez dołaczam sie do zyczen sylwestrowych,

u mnie jeszcze dzis zawirowania w pracy, mialam przejsc do innej placowki, wczoraj sie pozegnalysmy a dzis sie okazało ze jednak zostaje na starych smieciach wiec sie witalysmy co przezyłam to moje,
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 16:09   #1507
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monikadavvida Pokaż wiadomość
Witam przyszłe Żonki tak dawno mnie tu nie było, że ledwo się odnalazłam w wątkach ja już w tą sobotę ślubuję - i właśnie zaczynam odczuwać pierwsze stresy... wszystko już gotowe, tylko patrzeć... a zleci szybko, bo sylwester przed nami. Oby wszystko się udało
Jak zobaczyłam Twój suwaczek to zaczęłam krzyczeć z przerażenia, aż TŻ przybiegł zobaczyć co takiego się stało

Trzymamy

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
No i dzisiaj jakiś pechowy dzien bo jak wjeżdżałam do garażu to uszkodziałm moja żabę małą trochelakieru odpadło( Na drodzę tak ślisko i w ogóle i nic(odpukać!!!) a na samyum końcu podrózy takie coś. I jeszcze tata to widział i mnie ochrzanił, ze do garażu nie umiem wjechać
ehh jakiś pechowy ten dzień:P
Widzę, że nie tylko ja miałam dziś przykrą przygodę

Cytat:
Świetne butki
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-31, 16:17   #1508
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Jak zobaczyłam Twój suwaczek to zaczęłam krzyczeć z przerażenia, aż TŻ przybiegł zobaczyć co takiego się stało

Trzymamy

Widzę, że nie tylko ja miałam dziś przykrą przygodę

Świetne butki
dziekuje ciesze sie ze wam sie podobaja upewnilam sie tylko dzieki wam ze sa sliczne
Stary 2009-12-31, 16:43   #1509
Samoa
Zakorzenienie

jeju nie sądziłam, że tyle czasu nam zajmie przygotowywanie przystawek dopiero skończyłam guacamole. I właśnie odkryłam, że poplamiłam spodnie oliwąTż sie oparzył, więcej ofiar ludziach nie ma

Za godzinke wskakujemy w stroje i spadamyTakże na wszelki wypadek się żegnamDo zobaczenia za rok
Stary 2009-12-31, 17:04   #1510
metkaa
Zakorzenienie

ja tez juz sie zegnam

do jutra
Stary 2009-12-31, 17:20   #1511
sjoanna
Zakorzenienie

Wszystkiego naj naj naj w nowym roku 2010 !!

NASZYM ROKU !!!!

:h appy:

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-31, 17:44   #1512
aicila
Rozeznanie

Płoną sztuczne ognie, płynie już muzyka,
idzie Nowy Rok, stary już umyka,

więc wznieśmy puchary, tańczmy do rana.
Niech los nam nie szczędzi kawioru i szampana.

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 19:51   #1513
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

Kochaniutkie wszytskiego naj w nadchodzącym nowym roku 2010 Naszym roku
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 03:16   #1514
obca7
Wtajemniczenie

To ja pierwsza witam w Nowym RokuNaszym roku

P.s. na balu było za***iście nie żałuję, że poszłam a teraz czas spać
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 08:37   #1515
jozia
Zadomowienie

GG do jozia

To ja druga:P Ja już wstałam, Tż jeszcze pod kołderka a niech spi biedaczyna o 2 w domu byliśmy. Na sankach mnie wieźli razem z tata najpierw tata potem na polowie drogi Tz alee przez miasto juz szłam na nogach bo nie zmieściłam sie w oparcie a po za tym tak mi w nogi juz bylo zimno ale bylo fajnie
jozia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 09:04   #1516
Nati02
Zakorzenienie

Cytat:
Esti wspaniałe buciki wybrałaś! Też zwróciłam na nie uwagę i póki co są moim numerem jeden

Widze , że wszystkie juz macie suknie... Chyba muszę zacząć szukać
Stary 2010-01-01, 09:09   #1517
kaska87
Zakorzenienie

cześć jak się czujecie z myślą, że już jest Wasz rok?

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 09:36   #1518
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Esti wspaniałe buciki wybrałaś! Też zwróciłam na nie uwagę i póki co są moim numerem jeden

witam was wszystkie w 2010r jak ta data slicznie wyglada i brzmi nieprawdaż

dzieki w rzeczywistosci sa jeszcze ladniejsze a na nodze wygladaja jak pantofelki kopciuszka tak powiedziala moja kolezanka gdy je mierzylam w sklepie wiec polecam no tez mysle ze juz powinnas szukac tym bardziej, ze czerwiec jest nabardziej obleganym miesiacem
wiec POWODZENIA
Stary 2010-01-01, 10:38   #1519
metkaa
Zakorzenienie

czesc
to i ja sie witam w Naszym roku, naprawde bardzo ładnie wyglada to 2010 chyba mam stresa jak pomysle ze to juz bardzo bardzo malutko do slubu

wczoraj posiedzielismy u tz obejrzelismy Epoke lodowcowa 3 a potem poszlismy na plac gdzie byla muzyka i fajerwerki, w domu bylam przed 2, bylo nawet nawet, wiadomo ze to nie to samo jak sie wita rok w gronie znajomych ale i tak nie było zle

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-01, 10:48   #1520
lain
Zakorzenienie

Czesc w Nowym Roku

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja sie czuje swietnie

wlasnie wrocilam do domu w planach byla co prawda taksowka nad ranem, ale znalazlo sie wolne lozko, a my stwierdzilismy, ze nam sie nie chce wracac, wiec sie przespalismy na miejscu nie za dlugo, ale jeszcze przed nami cale popoludnie
TZ wstal z kacorem gigantem a ja prawie jak nowonarodzona bo nie mieszalam
a w ogole to jakby ktos nie wiedzial (ja sie dowiedzialam wczoraj ) to mamy wg chinskiego kalendarza rok tygrysa - czyli m.in. nasz (moj i TZa - bo my tygryski ) rok wiec musi sie wszystko udac co do tego roku jestem wyjatkowo optymistycznie nastawiona

heh podobno jak byly fajerwerki Czesio i Franek schowali sie za sofe i nie chcieli wyjsc wydawaloby sie, ze tacy odwazni, a tu prosze... byle fajerwerki

dobra, ide sobie polezec noworocznie w wannie dzis w planach lezenie u TZcika pod kocem i slodkie nicnierobienie

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2010-01-01 o 10:52
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 10:54   #1521
toskaKrk
Wtajemniczenie

Wszystkiego Najlepszego w Nowym 2010 Roku Kochane PMki 2010!!!

Oby ten rok był wspaniały (bo lepszy od minionego musi być, po prostu musi)

Spędziłam wieczór siedząc przykryta kocykiem i 4 kotami (piąty znalazł lepsze miejsce), z Tż w fotelu obok, przeskakując w tv między TVP2 i Polsatem
Przez antybiotyk nawet łyczka % nie mogłam spożyć, a poza tym i tak czuję się mega zdechnięta niestety
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 11:33   #1522
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
za***iście Jak sie obudziłam to od razu jakoś popatrzyłam na kalendarz i tak mi sie miło zrobiło, że już 2010
Właśnie wstaliśmy, za chwilkę tżcik zrobi śniadanie - taka jest tradycja, że jak u niego śpię on robi śniadankaNo i jak wytrzeźwiejemy to jedziemy do znajomych po nasze talerze i miseczki, bo jak wychodziliśmy nie bardzo się dało coś ze sobą zabraćImpreza była baaardzo udana
I przetestowałam sztuczne rzęsy - rewelacja!!!Na pewno zrobię jakieś na ślub, ale chyba te, które trzymają się kilka tygodni czy tam miesięcy, bo akurat będe lux wyglądac podczas podróży poślubnej a że sie nigdy podczas wyjazdów nie maluję to takie rzęsowe wsparcie się przyda

5 miesięcy i 18 i to już w nowym roku
Stary 2010-01-01, 11:59   #1523
Nati02
Zakorzenienie

Ja nie czuję ze to już ten rok

Esti moje noworoczne postanowienie- znaleźć suknie do końca stycznia, a do końca lutego bucki
Stary 2010-01-01, 12:05   #1524
martucha84
Zakorzenienie

dziewczyny zycze wam wszystkiego dobrego w WASZYM 2010 roku zeby sluby byly bajkowe a reszta zycia taka jaka sobie wymarzlyscie, duzo zrozumienia, cieprliwosci milosci, podniecenia... zeby tesciowe i tesciowie ewentalnie rodzice wyluzowali szwagrzy i szwagierki przestali denerowac... i wiecie zeby to byly najpiekniejsze chwile w waszym zyciu...

pm 2009
Stary 2010-01-01, 12:18   #1525
madmuazelle
BAN stały

Szczęśliwego Nowego Roku 2010. Niech moc,a raczej rok nalezy do Nas.
Wczoraj bawiliśmy się m.in przy piosence Big Cyca
-Rudy się żeni z tym że zmieniałam Rudego na imie,a nawet i ksywe tż-ta.

Cytat:
Dziwnie Dzisiaj nawet z rozpędu na tz powiedziałam mąż,a tż zaczął się śmiać że mam poczekać jeszcze.

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
dziewczyny zycze wam wszystkiego dobrego w WASZYM 2010 roku zeby sluby byly bajkowe a reszta zycia taka jaka sobie wymarzlyscie, duzo zrozumienia, cieprliwosci milosci, podniecenia... zeby tesciowe i tesciowie ewentalnie rodzice wyluzowali szwagrzy i szwagierki przestali denerowac... i wiecie zeby to byly najpiekniejsze chwile w waszym zyciu...

pm 2009
Dziękuje

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-01-01 o 12:19
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 12:26   #1526
201701300931
Konto usunięte

Najlepszego w nowym roku dziewczyny! Na pewno będzie lepszy od poprzedniego!

My spędziliśmy Sylwestra w domu oglądając filmy. Trochę mi było źle, że nigdzie nie poszliśmy, ale z drugiej strony uświadomiłam sobie, że jestem z TŻ i to jest najważniejsze
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 12:28   #1527
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:

pm 2009
dziękujemyMasz cudowne zdjęcia!!!!!W ogóle wyglądałaś super

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-01, 12:28   #1528
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
dlatego boje sie fryzjerow

Ja robiąłam sobie latem pasemka blond i bylam mega zadowolona, a teraz poszłam do tej samej pani na te same pasemka i zrobiła mi za mocno(, nie podoba mi się... Masakra.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 12:42   #1529
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:
Nie martw sie nie wszystkie mamy sukienki
Ja tez mam male postanowienie znalezc suknie w styczniu.
A buciki kupie prawdopodobnie na bazarku w sklepiku gdzie we wrzesniu widzialam buciki po 60-90 zl. Biale, kremowe a nawet cudne srebrne

A Sylwestra spedzilam z rodzina TZ jedzac wloskie specjaly.
Troche frutti di mare, pasty (po naszemy spagetti) i specjalne Noworoczne danie z soczewica co po nim ma sie tyle pieniedzy ile sie zjadlo a potem duzo slodkiego. I winko dobre i szampanik prawdziwy.
Potem na glowny plac i fajerwerki.
A w nocy burza z piorunami i silnym wiatrem

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 12:47   #1530
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:

pm 2009
Piękne życzenia

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
dziękujemyMasz cudowne zdjęcia!!!!!W ogóle wyglądałaś super
Zgadzam się, zdjęcia przepiękne
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości