Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-01, 12:24   #2191
*Agatek*
Zakorzenienie

Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV

india83 już wkurzyła na nowy rok...
nie odpisała na pyt

a my piliśmy, oglądaliśmy filmy do 3.30, i koło 4.30 poszliśmy spać, bo trzeba było posprzątać i rozłożyć łóżko gościom, głowa trochę boli, ale ogólnie czuję się dobrze, ale nudno było no cóż, jak co sylwester

moje postanowienie to zacznę farbować włosy na taki sam kolor jak naturalny, bo zaczynają mnie dobijać siwe włosy, coraz więcej
i produkcja świec rzecz jasna

jeszcze wczoraj godzina 24.55 a ja wyjmuję świece z form
no jak się skończy, tak się zaczyna

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 12:39   #2192
baja_86
Zakorzenienie

Witam w Nowym roku

Nasza imprezka sylwestrowa się udała. Dziś idziemy na poprawiny

Cytat:
Napisane przez angelikaw Pokaż wiadomość
Ależ ten rok szybko zleciał... I obfitował w wiele niespodzianek...
My też siedzimy dzisiaj w domu, ale wcale nad tym nie rozpaczamy

ŻYCZĘ WAM SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY SYLWESTROWEJ (nawet jeśli zostajecie w domu) I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU
!
ale cie tu dawno nie było, całe wieki chyba

madzialenka
jak Wam się żyje ze współlokatorami? mam nadzieję,że mniej uciążliwi jak kumple Tż
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 12:42   #2193
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
no jak się skończy, tak się zaczyna
o nie nie nie

ja nie chce aby mój cały rok był taki jak wczorajszy wieczór.

dzis jest superowo wiec wprowadzam nowe przysłowie "jak pierwszy dzien nowego roku, taki cały rok"

a moje plany:
- zacząć staranka o dzidziusia (ale to napewno druga połowa roku)
- uzbierac pieniązki choc na częśc budowy domku
- wrócic z HOlandii
- TZ ma plan schudnąć 20 kg

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość

madzialenka
jak Wam się żyje ze współlokatorami? mam nadzieję,że mniej uciążliwi jak kumple Tż
aaa spoko. bardzo sympatyczna parka jestem zadowolona

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 12:51   #2194
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
a własnie jak wam minął sylwester??

ja mam nadzieje, ze "jaki sylwester tak cały rok" to nie prawda. bo mój sylwek to była jedna wielka klapa ech... no coż. aby cały rok był tylko lepszy
u mnie spoko, jakoś na szóstą do domu dotarłam
A tak w ogóle, to witam z rana
Stary 2010-01-01, 12:58   #2195
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

hellol dziewczynki wszystkeigo dobrego w NOWYM ROKU!!! widze ze nie ylko u naS sylwestter byl do kitu- poszlismy do jednego z klubow- zaplacilismy 300 zl od pary- nie bylo praktycznie nic do jedzenia, organizacja i obsluga do bani, muza masakryczna.... juz skomentowalam to odpowiednio na forum
ale za to noworoczny poranek przywitalismy z TZ bardzo milo nie tyle poranek co poludnie bo wstalismy po 12
a TZ jak mi skladal zyczenia o polnocy to zyczyl mi zeby w 2010 byla dzidzia i wiecie, az mi sie lezka w oku zakrecila
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 13:11   #2196
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
hellol dziewczynki wszystkeigo dobrego w NOWYM ROKU!!! widze ze nie ylko u naS sylwestter byl do kitu- poszlismy do jednego z klubow- zaplacilismy 300 zl od pary- nie bylo praktycznie nic do jedzenia, organizacja i obsluga do bani, muza masakryczna.... juz skomentowalam to odpowiednio na forum
ale za to noworoczny poranek przywitalismy z TZ bardzo milo nie tyle poranek co poludnie bo wstalismy po 12
a TZ jak mi skladal zyczenia o polnocy to zyczyl mi zeby w 2010 byla dzidzia i wiecie, az mi sie lezka w oku zakrecila

Stary 2010-01-01, 13:22   #2197
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
to do roboty!
Stary 2010-01-01, 13:24   #2198
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

ja tam nie mam żadnych postanowień
TZ za to chce w koncu rzucic palenie

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 13:25   #2199
atomufka
Zakorzenienie

Witam z rana my mielismy bardzo udanego Sylwestra,wlasnie wrocilismy od znajomych.

co do postanowień to mam ich sporo jedno z nich to podejście do egzamu na certyfikat z anglika

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2010-01-01 o 13:26
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 13:25   #2200
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
A tak ogólnie to szukam pracy i zaczelam robić kolczyki tak na prube ale jeszcze nie wiem gdzie je sprzedać. oto moje pierwsze prae:
ladniutkie - mysle ze na allegro dobrze sprobowac ze sprzedaza !

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
od razu mowie ze to wsio ryba ja robilam pre tes i bobo test strumieniowe i ploytkowe i dupa nic niewyszlo ale to byl tydzien... odrazu cie uczule ze jak dosaniesz okres to i tak potwierdz jeszcze raz testem zeby nie bylo jak u mnie. teraz robilam pre tertem i po sekundzie 2 krechy
no wlasnie nie ma co za wczesnie chyba bo hcg wytwarza sie dopiero 8-10 dnia ciazy wiec wczesniej test nic nie wykryje... nic tylko na razie czekac....

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość

Ja to nie wiem kiedy do zapłodnienia doszło, bo był to u nas, że tak powiem, intensywny okres
W każdym razie, ja nawet nie czekałam na okres, bo po prostu zaczęłam podejrzewać, że jestem w ciąży. Czułam się jakoś tak inaczej Poza tym piersi mnie bardzo bolały i zaczęły wychodzić z biustonosza
W każdym razie test zrobiłam mniej więcej w tym czasie, jak miałaby się pojawić następna miesiączka
no mi na razie zostaje czekanie do miesiaczki, ale to juz calkiem nieldugo...

A u nas sylwester bardzo udany !!
Byli znajomi, gralismy w stary dobry eurobiznes - byly oszustwa hiii i calkiem fajna zabawa. Potem wyszlismy na dwor bo byl u mnie w miejscowosci taki maly sylwester pod chmurka. Jeszcze dzis konczylismy partyjke eurobiznesu i znajomi wlasnie odjechali. Ogolnie bylo smiesznie i fakjniutko.

Edytowane przez Katunia:)
Czas edycji: 2010-01-01 o 13:35
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 14:32   #2201
Rybulka
Zakorzenienie

Witajcie kobietki w pierwszym dniu roku 2010

U nas było megawesoło wczoraj, tak się śmiałam, że się obawiałam, że urodzę Spędziliśmy Sylwestra w trzy pary, tak samo jak w zeszłym roku. Każda z par miała przygotować konkurs dla dwóch pozostałych par. Kupa śmiechu W sumie każda para wygrała po jednym konkursie
W domu byliśmy o 4.00. Zwlokłam się z łóżka po 12.00

W ogóle, tuż przed północą każdy nas robił krótkie podsumowanie roku- sukcesy i porażki. I wiecie, że miałam trudność z wymyśleniem porażki mijającego roku? W końcu powiedziałam o tym, że po 12 latach pisania pamiętnika w roku 2009 nie zapisałam w nim ani jednego słowa W każdym razie, wyszło na to, że jestem wielką szczęściarą

Ściskam noworocznie Was wszystkie
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-01, 14:39   #2202
stokrotka24
Zakorzenienie

hej dziewczyny wszystkiego najlepszego w nowym roku!!!
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Dziewczynki życzę Wam dzisiejszej nocy szampanskiej zabawy, a w nowym roku spelnienia wszelkich marzen

ide się pacynkowac bo niedlugo imprezka ale od rana tak mnie glowa boli ze zaraz zeswiruje
bnie wczoraj od samego rana aż do nocy bolała głowa, raz mocniej raz słabiej, ale ogólnie zmęczył mnie ten ból.

My siedzieliśmy w domu na sylwestra w domu. oglądaliśmy filmy, jedliśmy pizze i piliśmy drinki. o północy na balkonie piliśmy szampana z teściami i składaliśmy życzenia. O 1 poszliśmy spać. Było miło.

Ale za to rano to tak mnie (nas) teściu wkur..., że przez godzinę płakałam Wiadomo, że każdy chce się wyspać, a on o 9 stanął pod naszym pokojem i się darł coś do teściowej, która też jeszcze spała. Ja wyszłam z pokoju i grzecznie poprosiłam, żeby ciszej mówił, bo chcemy jeszcze pospać. I sie zaczęło. Poszedł do kuchni i jak się wydzierał sam do siebie, że on nie pozwoli na żądzenie sie, że my tylko długo śpimy itp. klnął jak szewc, gdzie nigdy się tak nie zachowywał. Na codzień jest spoko, zawsze sie z nim można pośmiać, a tu takie żeczy. Do tego jeszcze usłysząłam, że nas pogoni i wreszcie będzie miał spokój. Teściowa oczywiście stanęła w naszej obronie, my wogule nie wychodziliśmy z pokoju, dopiero puźniej wyszedł mąż i mói do teścia, szczęśliwego nowego roku, nie martw sie szybko się wyprowadzimy. Nie bedziemy słuchać, jak ktoś na nas klnie.
Puźniej oczywiscie jedliśmy wspólny obiad, ale ja się wogule nie odzywałam. Widzę, że jest teściowi głupio, ale zachował się strasznie i nie mamy zamiaru tam dłużej mieszkać.

A na poprawę chumoru jedziemy dzisiaj do siostry tz na weekend i pujdziemy jutro do kina na avatar 3D

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 15:05   #2203
india83
Zakorzenienie

Cytat:
india83 już wkurzyła na nowy rok...
nie odpisała na pyt

:
cos ostatnio za często sie wkurzasz po prostu nie zauważyłam Twojego pytania.

Cytat:
Z Torunia jesteś???

tak, z Torunia

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Ale za to rano to tak mnie (nas) teściu wkur..., że przez godzinę płakałam Wiadomo, że każdy chce się wyspać, a on o 9 stanął pod naszym pokojem i się darł coś do teściowej, która też jeszcze spała. Ja wyszłam z pokoju i grzecznie poprosiłam, żeby ciszej mówił, bo chcemy jeszcze pospać. I sie zaczęło. Poszedł do kuchni i jak się wydzierał sam do siebie, że on nie pozwoli na żądzenie sie, że my tylko długo śpimy itp. klnął jak szewc, gdzie nigdy się tak nie zachowywał. Na codzień jest spoko, zawsze sie z nim można pośmiać, a tu takie żeczy. Do tego jeszcze usłysząłam, że nas pogoni i wreszcie będzie miał spokój. Teściowa oczywiście stanęła w naszej obronie, my wogule nie wychodziliśmy z pokoju, dopiero puźniej wyszedł mąż i mói do teścia, szczęśliwego nowego roku, nie martw sie szybko się wyprowadzimy. Nie bedziemy słuchać, jak ktoś na nas klnie.
Puźniej oczywiscie jedliśmy wspólny obiad, ale ja się wogule nie odzywałam. Widzę, że jest teściowi głupio, ale zachował się strasznie i nie mamy zamiaru tam dłużej mieszkać.

A na poprawę chumoru jedziemy dzisiaj do siostry tz na weekend i pujdziemy jutro do kina na avatar 3D
no niestety mój ojciec ma podobny charakter i czasem przez swoje zachowanie potrafi wysządzić przykrosc, więc Cie rozumiem

Stary 2010-01-01, 15:14   #2204
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
oj dokładnie, dokładnie
a dla was to już napewno mały będzie na świecie

a wiecie przez 2 dni przezywałam chwile grozy. chyba sie czymś przytrułam wczoraj i przedwczoraj miałam non stop zawroty głowy , mdłosci i wymioty. przed pracą , po pracy. masakra. dobrze, ze w pracy sie trzymałam. ale tylko cos zjadłam i od razu bach do łazienki.
na szczęscie dzis juz dobrze.

w ogóle musze chyba zacząć uzywac samoopalacza do twarzy bo jakas taka blada jestem. stosowałyscie moze?? macie jakis trik aby nie miec potem plam od niego??
Ja zawsze przed uzyciem samoopalacza robie peling potem tonik wklepuje krem nawilzajacy i dopiero samoopalacz nigdy plam nie maiałam a ostatnio kupiłam na allegro w spreyu Sally hansen i nie ma problemu z nakłdaniem choc uzyłam go moze ze 3 razy
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 15:19   #2205
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
cos ostatnio za często sie wkurzasz po prostu nie zauważyłam Twojego pytania.

tak, z Torunia
Nie dyskutuj maleńka a skąd dokładnie jesteś?
Ja mieszkałam w Toruniu ale niestety przeniosłam się dawno na wioche do tżta

Stary 2010-01-01, 15:20   #2206
kliwia
Zakorzenienie

martucha o pierde poszło. Tesciowa sobie uzbdurala ze na nia krzyczalam ze sie nie da nadmuchac balona. Ja nie krzyczalam tylko mowilam ze sie nie da nadmuchac dalej bo peknie, a ta mi kazala viagle dmuchac, po czym wziela w lapy i sama dmuchala. I oto niby poszlo. Ja tez mam swoje problemy i stresy i to ze sie tesciowa nie wyspala, bo jej pod oknem petarda strzelili to nie moja wina, i nie mam zamiaru za nic przepraszac. Zirytowala mnie ta sytuacja po tym jak tesciowa zaczela z siebie robic ofiare, ze co ja jestem do niej taka pyskata i na ni akrzycze - tz troche mnie poparl bo widzial cala sytuacje z boku - bo sie boi balonow - tesciowa jeszcze tezcze do mnie z tekstem, a teraz choc do mnei sie przytulimy i przeprosimy - a ja akurat mialam najmniejsza na to ochote, wiec się ubralam i wychodzilam, Tz chcial mnie jeszcze do niej 'wypchnac' ale kazalam mu mnie puscic i wyszlam. A tesciowa do mnie no taaaak, bo to moja winnaaa, a tak sie cieszylam ze przychodzicie....
No sory, ja jestem uparciuch, i swoje wiem, i w tym przypadku nie miala absolutnej racji, bo nie jest sama na tym swiecie. Trudno ja sie moge nie odzywac do niej. Bo mi to lata szczere mowiac, a najblizsza okazja na wielkanoc.. szkoda ze tak blisko mieszka...
Ech.

A my po swylku, myslalam ze bedzie lepiej ale nie bylo tak zle. Tancow zero było. Ale domek fajny
A dzis -5 stopni i wiatr, poszlismy na spacer ale szybko wrocilismy bo wiało po tyłkach.

A ja posmarowalam rece krem z avonu, ktory dostałam pod choinke, i po chwili wsadzialm sobie palucha do oa, i dostalam jakiegos podraznienia z alergiczna reakcja. plyn mam w oku ale niewiele echhhhh
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 15:26   #2207
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
tak, z Torunia
szczęściara - cudne miasto
Po Starówce można łazić godzinami
Stary 2010-01-01, 15:33   #2208
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
szczęściara - cudne miasto
Po Starówce można łazić godzinami
Zgadzam się! cudne miasto, wszędzie blisko, pełno autobusów, a na moim zadupiu daleko do autobusu, nie ma nocnych... plusem jest cisza i spokój bo domek, ale nic więcej

india83 musimy się zgadać na browara koniecznie po 10-tym

Stary 2010-01-01, 15:59   #2209
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Ja zawsze przed uzyciem samoopalacza robie peling potem tonik wklepuje krem nawilzajacy i dopiero samoopalacz nigdy plam nie maiałam a ostatnio kupiłam na allegro w spreyu Sally hansen i nie ma problemu z nakłdaniem choc uzyłam go moze ze 3 razy
ooo kurcze nie poczekałam i juz go uzyłam normalnie poszłam na zywca. zobaczymy co z tego będzie.

siedze z męzulem od rana i szukamy projektów domów i znaleźlismy przecudniasty. wszystko w nim jest takie jak chcielismy fajnie, fajnie

stokrotka wspólczuje takie sytuacji. a jak długo jeszcze z nimi będziecie mieszkac??

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-01, 16:19   #2210
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
siedze z męzulem od rana i szukamy projektów domów i znaleźlismy przecudniasty. wszystko w nim jest takie jak chcielismy fajnie, fajnie
jak masz gdzieś w necie, to poka, poka
Swego czasu miałam straszną zajwakę, że na architekturę pójdę i przeglądałam tysiące projektów i sama rysowałam godzinami
Stary 2010-01-01, 16:37   #2211
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Czesc
Dołączam się do grona osób po nieudanej zabawie, moj M. szybko padł, TZ szwagierki włączył się agresor i kłócił się z nią. Ja jedyna osoba trzeżwa w towarzystwie musiałam ich pilnować.
W przyszym roku idę spać. Zdecydowanie.

Moje Drogie, wzytskiego dobrego w nowym małżeńskim roku

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 16:37   #2212
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
oj dokładnie, dokładnie
a dla was to już napewno mały będzie na świecie
albo mala

Cytat:
cudownieeee...

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Witajcie kobietki w pierwszym dniu roku 2010

U nas było megawesoło wczoraj, tak się śmiałam, że się obawiałam, że urodzę Spędziliśmy Sylwestra w trzy pary, tak samo jak w zeszłym roku. Każda z par miała przygotować konkurs dla dwóch pozostałych par. Kupa śmiechu W sumie każda para wygrała po jednym konkursie
W domu byliśmy o 4.00. Zwlokłam się z łóżka po 12.00

W ogóle, tuż przed północą każdy nas robił krótkie podsumowanie roku- sukcesy i porażki. I wiecie, że miałam trudność z wymyśleniem porażki mijającego roku? W końcu powiedziałam o tym, że po 12 latach pisania pamiętnika w roku 2009 nie zapisałam w nim ani jednego słowa W każdym razie, wyszło na to, że jestem wielką szczęściarą

Ściskam noworocznie Was wszystkie
a graliscie w chinczyka? tego wielkiego

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość

wspolczuje... przytulam...

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
martucha o pierde poszło. Tesciowa sobie uzbdurala ze na nia krzyczalam ze sie nie da nadmuchac balona. Ja nie krzyczalam tylko mowilam ze sie nie da nadmuchac dalej bo peknie, a ta mi kazala viagle dmuchac, po czym wziela w lapy i sama dmuchala. I oto niby poszlo. Ja tez mam swoje problemy i stresy i to ze sie tesciowa nie wyspala, bo jej pod oknem petarda strzelili to nie moja wina, i nie mam zamiaru za nic przepraszac. Zirytowala mnie ta sytuacja po tym jak tesciowa zaczela z siebie robic ofiare, ze co ja jestem do niej taka pyskata i na ni akrzycze - tz troche mnie poparl bo widzial cala sytuacje z boku - bo sie boi balonow - tesciowa jeszcze tezcze do mnie z tekstem, a teraz choc do mnei sie przytulimy i przeprosimy - a ja akurat mialam najmniejsza na to ochote, wiec się ubralam i wychodzilam, Tz chcial mnie jeszcze do niej 'wypchnac' ale kazalam mu mnie puscic i wyszlam. A tesciowa do mnie no taaaak, bo to moja winnaaa, a tak sie cieszylam ze przychodzicie....
No sory, ja jestem uparciuch, i swoje wiem, i w tym przypadku nie miala absolutnej racji, bo nie jest sama na tym swiecie. Trudno ja sie moge nie odzywac do niej. Bo mi to lata szczere mowiac, a najblizsza okazja na wielkanoc.. szkoda ze tak blisko mieszka...
Ech.
ehsss ci tesciowie.. bic to malo..
poszlo o *******e a zrobila sie awantura.. a jak z tz?

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2010-01-01 o 16:38
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 16:46   #2213
kliwia
Zakorzenienie

Z tz ok
ale tematu nie poruszalismy
Stary 2010-01-01, 17:11   #2214
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
jak masz gdzieś w necie, to poka, poka
Swego czasu miałam straszną zajwakę, że na architekturę pójdę i przeglądałam tysiące projektów i sama rysowałam godzinami
narazie na tapecie jest ten domek (tylko taras bedzie powiększony )
http://www.extradom.pl/StronaProjekt...ka&lustro=true
cyferki sa odrwotnie bo to odbcie lustrzane (taki pasuje do naszej działki zgodnie z kierunkami świata)
Cytat:
albo mala
a co byscie chcieli najbardziej??

Stary 2010-01-01, 17:15   #2215
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
a co byscie chcieli najbardziej??
ja corcie tz syna.. ale byle zdrowe
Stary 2010-01-01, 17:16   #2216
kliwia
Zakorzenienie

madzia kto wam bedzie sprztaal te 240 metrow ?;] spory fajny dom.
Stary 2010-01-01, 17:19   #2217
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
ja corcie tz syna.. ale byle zdrowe
pewnie, pewnie aby zdrowe

ja to bym chciała chyba pierwszego syna. zawsze chciałam mieć starszego brata (mam o 10 lat młodszego za to )

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
madzia kto wam bedzie sprztaal te 240 metrow ?;] spory fajny dom.
ale to sie patrzy na pow. zabudowy . chcemy taki własnie ok 170m2.

a kto będzie sprzątał?? razem jakos dojdziemy do kompromisu
ale spoko będzie. moi rodzice mają ponad 400m2 i dają radę.

Stary 2010-01-01, 18:31   #2218
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
narazie na tapecie jest ten domek (tylko taras bedzie powiększony )
http://www.extradom.pl/StronaProjekt...ka&lustro=true
cyferki sa odrwotnie bo to odbcie lustrzane (taki pasuje do naszej działki zgodnie z kierunkami świata)
fiuuu.... taki duży?
Fajne wnętrze - duży salon z kominkiem, lubie te szklane jakby "wykusze" w kacikach jadalnych Fajnie też, że taras częściowo zadaszony - będzie można sobie usiąść nawet podczas deszczu Jest i kotłownia i pralnia-suszarnia
Tylko jak tam jest pow. użytkowa, bo podali tylko zabudowy i całkowitą? to te 240 metrów? Spora chata
Wnętrze bardzo fajne i funkcjonalne Tylko wyglądu zewnętrzego bym sie przyczepiła, że jakiś taki bez pazura

Ja to kiedyś miałam hopla na punkcie tego cuda:
http://www.archipelag.pl/projekty-do...TypeCategory=3

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-01-01 o 18:41
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 18:36   #2219
angelikaw
Zakorzenienie

Witajcie w Nowym Roku

My siedzieliśmy u moich rodziców, przyszli też teściowie. Ale miałam taką chandrę, że nie miałam ochoty na jakąkolwiek zabawę. Do tego troszkę źle się czułam, więc nie piłam alkoholu.
O północy był pokaz fajerwerków w hotelu, obok którego mieszkamy. Jak zwykle zeszło się pół wsi
Dziś odsypiałam i cały dzień starałam się odpoczywać i zbierać siły, bo w poniedziałek znów pobudka ok.5:30 i do pracy

Cytat:
ale cie tu dawno nie było, całe wieki chyba
To prawda Rzadko ostatnio zaglądam na Wizaż, a jeśli już to do wątku papierowego (Papierowy Zawrót Głowy). Miło, ze ktoś mnie jeszcze pamięta ))

Pozdrawiam!

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

jesli juz mowa o domu, nam się marzy ten:

http://projekty.muratordom.pl/projek...74&IdKolekcji=
angelikaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 18:42   #2220
zaaaabcia
Zakorzenienie

[QUOTE=Madzialenka12344321 ;16182829]

Cytat:
Witam w Nowym roku

Nasza imprezka sylwestrowa się udała. Dziś idziemy na poprawiny
U nas sylwek tez byl udany

a wieczorkiem poprawiny ...i jutro pewnie tez

Cytat:
- TZ ma plan schudnąć 20 kg
ja tez mam takie postanowienie

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości