|
|
#3841 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: etorebka.pl część IV
dziękuję za miłe przywitanie.
|
|
|
|
#3842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie chyba wszyscy jeszcze śpią ... ja sama wstałam pół godz. temu
|
|
#3843 |
|
Zadomowienie
|
i ja tez dopiero do życia powróciłam
![]() no i życze wam szczescia, aby ten nowy rok był lepszy od poprzedniego, spełnienia wszystkich marzeń i planów ! |
|
|
|
#3844 |
|
Zakorzenienie
|
recenzja Keiry
![]() - skórka o identycznej fakturze jak Elvie - torebka spokojnie wchodzi na ramię - jest mega pakowna - kolor to taki ciepły szary - solidny pasek (rączka) i zamek na ostatnim zdjęciu są pokazane rzeczy, które się zmieściły do torby a do tego: składany parasol, portfel, komórka, klucze, piórnik, balerinki, czapka i rękawiczki- zapakowna tym wszystkim torba wygląda tak, jak na zdjęciu nr 4
|
#3845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3846 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Do mnie rowniez, ale grunt, ze wlascicielce sie podoba
|
|
|
|
|
#3847 | |
|
Zakorzenienie
|
I stało się...
Przed chwilą kliknęłam szarą Anę ![]() Skorzystałam z kodu Iduś ![]() Nie pozostaje mi nic innego, tylko czekać na przesyłkę Cytat:
Bo dostępna jest teraz tylko w brązowym wydaniu
|
|
|
#3848 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki i ja wróciłam
![]() Spełnienia etorebkowych marzeń w tym roku ![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
ale tylko w tym kolorze co Ty masz
|
|
|
#3849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że będziesz zadowolona z zakupu ![]() Dokładnie
|
|
#3850 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3851 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!!
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3852 | |
|
Zakorzenienie
|
No i już w Nowym Roku witam wszystkie etorebkomaniaczki
Ciekawa byłam co słychać u Was więc zabieram się za czytanie - tylko 3 strony mam do nadrobienia ![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
Jeszcze raz się przejdę ale do innego w przyszłym tygodniu ...A granat pasuje do: szarości, bieli, ecru, beżu, czerwieni (ja lubię takie połączenie), w tym sezonie jest też modny do czekolady - ciemnego brązu, ciekawie może też się prezentować do ciemnej śliwki, no i oczywiście do wszystkich niebieskopochodnych kolorów ![]() Chyba raczej trzeba by się zastanowić do czego granat nie pasuje ?
|
|
|
|
|
#3853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Pytałam do czego pasuje bo w mojej garderobie właściwie prócz tej torebki nie mam nic granatowego i nie za bardzo wiedziałam z czym to połączyć , ale dziękuję za odpowiedź
|
|
#3854 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda że nie ma teraz na stronie czegoś w kolorze ciemnej śliwki - np. Emilka albo Andi ![]() Cytat:
Noel kupiłam mojej mamie na prezent i bardzo jej się podoba Szczególnie kolor i jakość skórki - Twoje zdjęcia idealnie oddają urok tej torebki ![]() Elvie ładnie się prezentuje, ale Simon mnie zauroczyła Na zdjęciu przy Elvie moją uwagę przykuła właśnie jasna Simon - śliczna jest Czy mogłabym liczyć na zdjęcie Simon na pasku po skosie - noszonej jak listonoszka? Czy ten pasek da się regulować ? Cytat:
Koniecznie też pochwal się fotkami Iko ![]() ciekawe kto to? do mnie też nie miałam kawową ale się pozbyłam - jest ogromniasta ! Myślę że nawet mój mopsik by się do niej zmieścił Ale w sumie w kolorze szarym Keira zdecydowanie lepiej się prezentuje - no i właścicielka jest zadowolona - a to najważniejsze Cytat:
szkoda że juz nie mieszkam w Warszawie - na studiach robiłam super zakupy W każdym bądź razie torebka śliczna Edytowane przez maggie82 Czas edycji: 2010-01-01 o 19:04 Powód: literówka |
||||
|
|
|
#3855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3856 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I tez prosze o zdjecia - moga byc decydujace |
|
|
|
|
#3857 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja także mam taka nadzieję
![]() Cytat:
a na nową dostawę także czekam - torebek nigdy za dużo Tym bardziej, że to dopiero moja druga etorebka
|
|
|
#3858 |
|
Zadomowienie
|
ciekawe kto to? Witam serdecznie! To ja skorzystałam i cieszę się, że napisałaś, że to Twój kod, bo w emocjach nie zapamiętałam czyj był więc teraz dziękuję i pozdrawiam!Wczoraj zamówiłam swoje pierwsze dwie etorebki - kobaltową Nenę i czarną Lisbeth, myślę, że na tym się skończy ![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- tzn. nie skończy )
|
|
|
|
#3859 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie w Nowym Roku!
![]() Cytat:
Jakoś na szczęście przeżył Sylwestra, choć w pewnym momencie miał atak paniki bo mama wyszła na zewnątrz i biedaczek bał się o nią i płakał pod drzwiami- kiedy nadchodzą chwile grozy musi mieć wszystkich obok siebie![]() Co do braku czasu, to eh- lepiej nie mówić Teraz jestem na przymusowym urlopie i mam czasu aż za dużo- i tak źle i tak niedobrze![]() Cytat:
Też jestem tu od niedawna, ale szybko się wciągnęłam- i w wątek i w nałóg etorebkowy Ciągle myślę, którą by tu zamówić Ty też się szybko uzależnisz Życzę zadowolenia z zakupów! Czekamy na fotki![]() Cytat:
Gratuluję zakupu!Cytat:
Moim zdaniem jet świetna, mam nadzieję, że Tobie też przypadnie do gustu.
Edytowane przez nebya Czas edycji: 2010-01-01 o 19:31 |
||||
|
|
|
#3860 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3861 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też myślę że na 2 torebkach się nie skończy - zobaczysz że Cię zauroczą ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
A na nową dostawę też czekam ... Chociaż kusi mnie jeszcze kilka torebek z tych co są obecnie dostępne ...
|
||
|
|
|
#3862 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
torebka mi się bardzo podoba, lubię takie proste torebki, i kolor też ma boski
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
Już mówię
![]() Moja wishlista: - http://etorebka.pl/s03.php?f=0174 Cesi jasna - ale tak długo nad nią myślę że sama nie wiem czy ją chcę ![]() - http://etorebka.pl/s03.php?f=0111 Jeissa fasonem podobna do Cesi ale kusi mnie strasznie ten kolor - dużo mam w szafie rzeczy morskich, turkusowych, szarych więc ta torebka by się świetnie sprawdziła - http://etorebka.pl/s03.php?f=0160 Noel niebieska - zamiast Jeissy - bo jest tańsza - http://etorebka.pl/s03.php?f=0193 Simon jasna - ewentualnie Lisbeth ruda : http://etorebka.pl/s03.php?f=0206 - tylko do niej zraża mnie krótki pasek bez regulacji - bo chciałabym torebkę nosić na skos jak listonoszkę ![]() Po głębszej analizie : najbardziej chciałabym Simon jasną lub Cesi szarą (to z jasnych) albo z turkusów : Noel (cena) lub Jeissa (od dawna mi się podoba) ... Ale zakupy będą najwcześniej pod koniec stycznia więc mam sporo czasu do namysłu
|
|
|
|
#3866 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam nadzieje, ze zasoby portfela pozwola mi na szalenstwo z dwoma torebkamiSkoro tak dlugo sie zastanawiasz nad ta Cesi a do tej pory jej nie wzielas to chyba nie jestes do niej przekonana Wzielabym Simon - ostatnio zauroczyla mnie
|
|
|
|
|
#3867 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny problem jest
![]() bardziej czytam co sie dzieje niż sama się udzielam ale przyszło i moje 5 minut :P nie ukrywam, ze to wlasnie przez Was zostałam zarażona etorebkomanią ale wybaczam W posiadaniu mam Amberlyn, ale własnie... Mam ją od dwóch tygodni, poza faktem, że jestem nią oczarowana to dziś zauważyłam, że naderwał się ''uchwyt'' (nie wiem jak to dokladnie określić) od dłuższego paska. Mam zamiar ją zareklamować oczywiście ale zastanawiam się czy uwzględnią coś takiego czy mam się spodziewać czegoś w rodzaju, że to moja wina i tyle? Pozdrawiam i życzę szczęśliwego nowego!!
|
#3868 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepiej chyba bedzie jak zrobisz zdjecie torebki i im wyslesz z zapytaniem czy uwzglednia reklamacje |
|
|
|
|
#3869 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest całkiem w porządku.Cytat:
![]() Cytat:
jestem ciekawa czarnej Lisbeth i tez bardzo prosiłabym o jej zdjęcia noszonej po skosie![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3870 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie nie bardzo mam teraz dostęp do aparatu a też o tym myślałam... :/ Zdenerwowałam się troche bo jednak tania ta torebka nie jest a jakiś ciężarów w niej nie nosiłam, więc podejrzewam, że to jakaś wana fabryczna jest.... Chyba zaryzykuje i po prostu odeśle, poźniej sie dowiem czy uwzględnili czy nie...
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:29.

... ja sama wstałam pół godz. temu

ale tylko w tym kolorze co Ty masz
Jeszcze raz się przejdę ale do innego w przyszłym tygodniu ...
Wiem, że dla większości z Was to plus, ale mnie denerwuje, kiedy nie mogę się natychmiast dostać do swoich rzeczy
Czy mogłabym liczyć na zdjęcie Simon na pasku po skosie - noszonej jak listonoszka? Czy ten pasek da się regulować ?
Jakoś na szczęście przeżył Sylwestra, choć w pewnym momencie miał atak paniki bo mama wyszła na zewnątrz i biedaczek bał się o nią i płakał pod drzwiami- kiedy nadchodzą chwile grozy musi mieć wszystkich obok siebie