etorebka.pl część IV - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-31, 13:34   #3811
Axami
Raczkowanie

Dot.: etorebka.pl część IV

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Zdjęcia Elvie i Noel:
(na jednym zdjęciu moja rodzinka- Simon, Ana, Elvi, Noel)
czy Elvie i Simon ma idantyczny kolor?
Stary 2009-12-31, 13:36   #3812
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Axami Pokaż wiadomość
czy Elvie i Simon ma idantyczny kolor?
No własnie myslałam, ze tak, ale moja Simon jest ton ciemniejsza od Elvi. Odcień ogólnie jest identyczny.

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 13:38   #3813
Axami
Raczkowanie

już doczytałam w opisie, że tak bardzo ładna ta torebka, chyba zamówię sobie taka czarną

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Cytat:
No własnie myslałam, ze tak, ale moja Simon jest ton ciemniejsza od Elvi. Odcień ogólnie jest identyczny.
a czy ma dno mocno usztywniane czy tak jak w elvie? podoba mi się jak się układa czrna na zdjęciach etorebki i fajnie by było jakby właśnie Simon miała usztywniabe dno
Stary 2009-12-31, 13:38   #3814
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Axami Pokaż wiadomość
już doczytałam w opisie, że tak bardzo ładna ta torebka, chyba zamówię sobie taka czarną
Simon??

Simon jest rewelacyjna. Moja ulubiona.

Dno jest usztywniane, ale w Elvi to wkładka, a Simon ma już usztywnioną skórkę. Nie jest ono mocne, ale jest.. Jak cos do niej włozysz to ono sie własnie układa tak jak na stronie etorebki.

Edytowane przez kaaamila1
Czas edycji: 2009-12-31 o 13:41
Stary 2009-12-31, 13:41   #3815
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja ją kupiłam tak przypadkiem. Miałam przypływ gotówki i miałam zamówić Elvi..ale tak patrze i pomyslałam, że przydałaby mi się jakaś karmelowa torebka i zastanawiałam się pomiędzy Noel a Amberlyn. Wziełam Noel, bo tańsza. I jestem bardzo zadowolona!! Jest sliczna i na zywo prezentuje się 100 razy lepiej niż na fotach.
Hmm, a A4 Twoim zdaniem zmieści bez problemu? Czy tak na styk? Bo mam wątpliwości patrząc na te zaokrąglone brzegi. Mam jedną torebkę o podobnym kształcie i jest problem kiedy mam włożyć do niej teczkę, tzn. niby wchodzi, ale później kiedy muszę ją włożyć drugi raz kiedy jest załadowana innymi rzeczami to muszę część pierdółek wyjąć.

nebya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 13:41   #3816
Axami
Raczkowanie

Cytat:
Simon??

Simon jest rewelacyjna. Moja ulubiona.

Dno jest usztywniane, ale w Elvi to wkładka, a Simon ma już usztywnioną skórkę. Nie jest ono mocne, ale jest.. Jak cos do niej włozysz to ono sie własnie układa tak jak na stronie etorebki.
tak, Simon świetna jest
Stary 2009-12-31, 13:42   #3817
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Zdjęcia Elvie i Noel:
Cytat:
Ja ją kupiłam tak przypadkiem. Miałam przypływ gotówki i miałam zamówić Elvi..ale tak patrze i pomyslałam, że przydałaby mi się jakaś karmelowa torebka i zastanawiałam się pomiędzy Noel a Amberlyn. Wziełam Noel, bo tańsza. I jestem bardzo zadowolona!! Jest sliczna i na zywo prezentuje się 100 razy lepiej niż na fotach.
Hmmm...Ta Noel wyglada bardzo fajnie...Ma sliczny kolor I jest dosc spora...Inaczej ja sobie wyobrazalam...(czyt. gorzej), a jest calkiem, calkiem
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 13:43   #3818
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Hmm, a A4 Twoim zdaniem zmieści bez problemu? Czy tak na styk? Bo mam wątpliwości patrząc na te zaokrąglone brzegi. Mam jedną torebkę o podobnym kształcie i jest problem kiedy mam włożyć do niej teczkę, tzn. niby wchodzi, ale później kiedy muszę ją włożyć drugi raz kiedy jest załadowana innymi rzeczami to muszę część pierdółek wyjąć.
Wchodzi teczka A4, przed chwilką sprawdziłam I jest jeszcze dużo miejsca, nie traci kształtu i spokojnie można ją zapiąć.

Dziewczyny jeżeli podoba Wam się Noel to bierzcie ją, bo ma fajną cenę!

Edytowane przez kaaamila1
Czas edycji: 2009-12-31 o 13:45
Stary 2009-12-31, 13:56   #3819
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Wchodzi teczka A4, przed chwilką sprawdziłam I jest jeszcze dużo miejsca, nie traci kształtu i spokojnie można ją zapiąć.
Strasznie mnie Simon zaczela korcic... No ale mam juz Elvi, a jak jeszcze zamowie Andi szara to juz bedzie przegiecie... Trzy etorebki w zblizonych kolorach...
Stary 2009-12-31, 14:12   #3820
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
Wciąż nie mogę przeboleć pudrowej Emili - tego, że jej nie kupiłam. Marzy mi się torebka w takim kolorze i do tego jej fason a nigdzie nie mogę takiej znaleźć Wszystko bym dała żeby jeszcze się pojawiła
Chyba pudrowa Andi
Inne dziewczyny też chciałby żeby wróciła . Ja się na szczęście załapałam

Cytat:
Zdjęcia Elvie i Noel:
Do mnie niestety Noel nie przemawia .
Ale bardzo się cieszę, że jesteś zadowolona z zakupów

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 14:17   #3821
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny jeżeli podoba Wam się Noel to bierzcie ją, bo ma fajną cenę!
Dziękuję za odpowiedź
Muszę się nad tą torebką porządnie zastanowić... Trzy nowe torebki w ciągu tygodnia to już chyba przesada

Stary 2009-12-31, 14:26   #3822
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję za odpowiedź
Muszę się nad tą torebką porządnie zastanowić... Trzy nowe torebki w ciągu tygodnia to już chyba przesada
Eeeeeeeeeee tam...
Ja ostatnio w przeciagu 10 dni tez nabylam trzy...
Stary 2009-12-31, 14:58   #3823
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za odpowiedź
W tym wątku wszystko jest dozwolone

A jak tam dziewczyny przygotowania do sylwestra ?

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2009-12-31, 15:20   #3824
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość

Mi to na razie jedynie co sie chce to spac - przez ta pogode...
No ale niedlugo trzeba sie zaczac szykowac
Stary 2009-12-31, 15:21   #3825
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
Eeeeeeeeeee tam...
Ja ostatnio w przeciagu 10 dni tez nabylam trzy...
Cytat:

Nie kuście dziewczyny!
Z wiadomych względów ja Sylwestra spędze w domu
I już teraz życzę wszystkim szampańskiej zabawy do białego rana, bo później może będziecie zajęte szykowaniem się I cóż, wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku

Stary 2009-12-31, 15:31   #3826
kaaamila1
Zakorzenienie

Dziewczyny wpadłam Wam życzyć udanego Sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku!!

Ja lecę się szykować! Buziaki

Stary 2009-12-31, 15:47   #3827
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za odpowiedź
Przesada? Nieeee. Ja mam takie założenie przy zakupach zawsze - jak mam kupić i ma leżeć, to wolę nie kupić nic. Ale jak podobają mi się nie wiem, 3 torebki, 3 swetry czy coś i wiem, że na pewno będę je nosić i mam pieniądze na nie, kupuję. Staram się tego nie łamać, bo wydałam już całą masę pieniędzy w błoto na rzeczy, które potem oddawałam po jednym założeniu albo wcale. Czasem serce mięknie na widok obcasów, które są moją słabością, a których nie noszę na co dzień. Ale też staram się nie tracić rozsądku

Reasumując - zrób rachunek sumienia, przemyśl sprawę i decyduj

Cytat:

U mnie w powijakach Ale ponieważ spędzam wieczór w towarzystwie ugilanej koleżanki i jej psa, nie muszę się jakoś specjalnie szykować. Muszę się tylko dowieźć i zabrać rarytasy

Cytat:
Nie kuście dziewczyny!
Z wiadomych względów ja Sylwestra spędze w domu
I już teraz życzę wszystkim szampańskiej zabawy do białego rana, bo później może będziecie zajęte szykowaniem się I cóż, wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku
A ja bardzo lubię spędzać Sylwestra w domu Najlepiej sama (jestem trochę aspołeczna ), co mi się dość często zdarzało, bo mój pies się strasznie bał huku, jak był młodszy i ktoś musiał dyżurować Oprócz tego, jak zrobiłam prawko miałam dyżury szoferskie też I naprawdę, specjalnie źle tego nie wspominam Włącz sobie fajny film, poczytaj książkę, posłuchaj muzyki Za rok wybawisz się tak, jak będziesz tego chciała
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 16:15   #3828
Reavela
Zadomowienie

już dawno miałam ochotę na jakąś pierwszą torebeczkę z etorebki, a że teraz święta to postanowiłam zaszaleć (to będzie jeszcze staroroczny zakup prawda? ) kliknęłam iko. Skorzystałam z kodu wizażanki (nie pamiętam nicku)

mam nadzieję, że to nie pierwsza przygoda z tymi torebkami. jak dotrze to dam zdjęcie.
Reavela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 16:26   #3829
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Przesada? Nieeee. Ja mam takie założenie przy zakupach zawsze - jak mam kupić i ma leżeć, to wolę nie kupić nic. Ale jak podobają mi się nie wiem, 3 torebki, 3 swetry czy coś i wiem, że na pewno będę je nosić i mam pieniądze na nie, kupuję. Staram się tego nie łamać, bo wydałam już całą masę pieniędzy w błoto na rzeczy, które potem oddawałam po jednym założeniu albo wcale. Czasem serce mięknie na widok obcasów, które są moją słabością, a których nie noszę na co dzień. Ale też staram się nie tracić rozsądku
Skad ja to znam... Tez juz staram sie kupowac tylko te rzeczy, ktore mi sie naprawde podobaja, a jak juz zaczynam sie nad czyms zastanawiac i sie waham- daje sobie spokoj Chociaz czasami ciezko...
Dziewczyny przy okazji - Szczesliwego Nowego Roku I lepszego niz poprzedni
Stary 2009-12-31, 16:26   #3830
Iduś
Zakorzenienie

Ja też powoli zaczynam się szykować

Udanego sylwestra dziewczyny !

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2009-12-31, 16:32   #3831
a*a*a*
Ania

Cytat:
Napisane przez Reavela Pokaż wiadomość
już dawno miałam ochotę na jakąś pierwszą torebeczkę z etorebki, a że teraz święta to postanowiłam zaszaleć (to będzie jeszcze staroroczny zakup prawda? ) kliknęłam iko. Skorzystałam z kodu wizażanki (nie pamiętam nicku)

mam nadzieję, że to nie pierwsza przygoda z tymi torebkami. jak dotrze to dam zdjęcie.
Gratuluje Na pewno będziesz zadowolona. Jak tylko torebka do Ciebie dotrze i się nią zachwycisz, to gwarantuje Ci, że nie będzie to Twój ostatni zakup. To po prostu wciąga Wiem to z autopsji Ja czekam tylko może się jakiś rabacik nazbiera. A jaką torebkę kliknęłaś?
Stary 2009-12-31, 16:35   #3832
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość

Reasumując - zrób rachunek sumienia, przemyśl sprawę i decyduj

U mnie w powijakach Ale ponieważ spędzam wieczór w towarzystwie ugilanej koleżanki i jej psa, nie muszę się jakoś specjalnie szykować. Muszę się tylko dowieźć i zabrać rarytasy

A ja bardzo lubię spędzać Sylwestra w domu Najlepiej sama (jestem trochę aspołeczna ), co mi się dość często zdarzało, bo mój pies się strasznie bał huku, jak był młodszy i ktoś musiał dyżurować Oprócz tego, jak zrobiłam prawko miałam dyżury szoferskie też I naprawdę, specjalnie źle tego nie wspominam Włącz sobie fajny film, poczytaj książkę, posłuchaj muzyki Za rok wybawisz się tak, jak będziesz tego chciała
Chyba masz rację z tymi zakupami. Zwłaszcza, że już bardzo długo niczego sobie nie kupowałam, bo nie miałam czasu- studia mnie tak zajęły Przemyślę sprawę, może rzeczywiście lepiej kupić, ale też z drugiej strony boję się, że jak wróci Andi lub Emilka to ja zostanę bez grosza przy duszy
Co do Sylwestra to może źle się wyraziłam- ja jakoś nie przepadam za jego hucznym obchodzeniem Od ładnych paru lat wybieram z własnej woli zacisze domowe, w tym roku nie mam wyboru ( może właśnie ten brak wyboru trochę mnie irytuje). I też myślę o sobie, że jestem trochę aspołeczna, ale to już nie jest temat na ten wątek
P.S. Mój pies ma już pare lat i nadal panicznie boi się huku, więc ja też dzisiaj na dyżurze

Stary 2009-12-31, 16:37   #3833
Reavela
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez a*a*a* Pokaż wiadomość
Gratuluje Na pewno będziesz zadowolona. Jak tylko torebka do Ciebie dotrze i się nią zachwycisz, to gwarantuje Ci, że nie będzie to Twój ostatni zakup. To po prostu wciąga Wiem to z autopsji Ja czekam tylko może się jakiś rabacik nazbiera. A jaką torebkę kliknęłaś?
iko. łącznie 75 zł mi wybiło, jutro muszę posłać przelew, nie mogę się doczekać.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-31, 16:44   #3834
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Ja też powoli zaczynam się szykować

Udanego sylwestra dziewczyny !
Ja tez sie powoli zbieram Bawcie sie dobrze
Stary 2009-12-31, 16:52   #3835
martini.
Zakorzenienie

Cytat:

Jeśli było to w okolicach 16:20, to z mojego Dziękuję

Cytat:
Chyba masz rację z tymi zakupami. Zwłaszcza, że już bardzo długo niczego sobie nie kupowałam, bo nie miałam czasu- studia mnie tak zajęły Przemyślę sprawę, może rzeczywiście lepiej kupić, ale też z drugiej strony boję się, że jak wróci Andi lub Emilka to ja zostanę bez grosza przy duszy
Co do Sylwestra to może źle się wyraziłam- ja jakoś nie przepadam za jego hucznym obchodzeniem Od ładnych paru lat wybieram z własnej woli zacisze domowe, w tym roku nie mam wyboru ( może właśnie ten brak wyboru trochę mnie irytuje). I też myślę o sobie, że jestem trochę aspołeczna, ale to już nie jest temat na ten wątek
P.S. Mój pies ma już pare lat i nadal panicznie boi się huku, więc ja też dzisiaj na dyżurze
Oj, doskonale wiem, jak to jest nie mieć czasu na nic .
A co do bania się psa, to mój ma już 16,5 roku i po prostu jest głuchy. Chociaż w tym jednym mu idzie ta głuchota na zdrowie, że spokojnie żyje sobie w okresie świątecznym. Nie dowidzi też, więc nie przerażają go rozbłyski (co też jest plusem, ale na co dzień nie jest wesoło, bo np. po ciemku obija się o ściany, bo nie widzi, więc w holu ma cały czas zapalone światło np. takie malutkie). Ale dzisiaj dzielnie drepcze z rodzicami na imprezę do znajomych
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 17:29   #3836
Reavela
Zadomowienie

chyba tak, coś mi się kojarzy kod. proszę, nie ma za co.
Stary 2009-12-31, 17:34   #3837
kali765
Zakorzenienie

Ja też wpadłam życzyć wam szampańskiej zabawy i szczęśliwego Nowego Roku

Nadrobię was jutro

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-31, 18:12   #3838
zoola08
Zadomowienie

GG do zoola08

I ja też życze Wam szampańskiej zabawy do rana !

sama lece sie szykować
zoola08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 18:39   #3839
Axami
Raczkowanie

wszystkiego dobrego
Stary 2010-01-01, 11:05   #3840
anah
Zakorzenienie

wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!!

widzę, ze wszystkie etorebkomaniaczki imprezowiczki jeszcze śpią

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
A ja wczoraj byłam na zakupach i wzięłam ze sobą Elvie - spisała się idealnie, miałam w niej :
3 porfele, 2 mp3, 2 telefony, sweter,2 pary rękawiczek, szal, 3 butelki wódki 0.5l, , kalendarz i uwierzcie że ona to wszystko pomieściła byłam zachwycona ale bałam się że mi rączki odpadną (nie odpadły)
niezły ładunek

Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość
Już napisałam i odpowiedzieli szybciutko
Ale może uda mi się uprosić siostrę, żeby pojechała do nich i odebrała ją osobiście wtedy można zapłacić gotówką. Ja niestety w tych godzinach pracuję...
ale mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu będę już szczęśliwą posiadaczką szarej Any
super, gratuluję

Cytat:
No a ja dostałam już swoje torebki

Najpierw opiszę Elvie:
- jest dosć duża i wygląda na bardzo pakowną
- skórkę i kolor ma identyczny jak jasna Simon
- była dobrze zabezpieczona, dosłownie z każdej strony i trochę się namęczyłam aby to wszystko pozdejmować
- w środku ma typowy wygląd dla Mizensy, kieszonka na zamek i dwie mniejsze kieszonki na tel itp.
- dołączony jest długi pasek
- moge ją załozyć na ramię i nawet jest luz więc myslę, że na płaszczyk również wejdzie

Chciałam jeszcze dodać, że kolor Elvi jest rochę jaśniejszy od Simon.

Ogólne wrażenia: Liczyłam na fajerwerki, a niestety trochę mnie roszczarowała.. na pewno jej nie odeśle, bo jest sliczna, ale brak mi tego czegoś...

Teraz Noel:
- jest dośc spora, nie spodziewałam się, że jest taka duża
- ma mocny, solidny zamek (jest lekko pofalowany, ale mam nadzieję, że się rozprostuje
- skórka nie jest taka jak w Elvi, bardziej podchodzi pod Ane. Gładka i miła w dotyku. Cienisza od Elvi.
- środek identyczny jak w Elvi.
-Solidna rączka
- kolorek jest cudny, taki karmelkowy

Ogólne wrażenia: Jest boska Jestem zachwycona! Wychodzi na to, że takie nieprzemyslane zakupy są najlepsze. Oczarowała mnie i bardzo ją Wam polecam!!

Zaraz będą zdjęcia.
Cytat:
Zdjęcia Elvie i Noel:
Piękna rodzinka
fajnie, ze Noel tak Tobie się podoba

Cytat:

witajczekam na zdjęcia. na pewno zagościsz tu na dłużej. ten wątek wciąga
anah jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości