|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2431 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV
Wpadam na chwile bo ten komp tak "szybko" chodzi ze sie odechciewa go wlączac!
Ale zazdroszcze tej mniejszosci z was ktore dzisiaj ida gdziesz szalec na parkiecie ![]() Wszystkiego naj naj w nowym 2010, oby kilka z nas zafasolkowało w kolejnym roczku ![]()
#2432 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego naj w nowym
![]() ja pewnie prześpię godzinę 0 ![]()
#2433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2434 |
Zadomowienie
|
Ja tez juz uciekam sie przyszykowac na wieczor, no i musze zrobic jakies zarcie...
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2435 |
Zakorzenienie
|
Szczęśliwego Nowego Roku!!!! ![]() Dla Was ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2436 |
Raczkowanie
|
Wspaniałego Nowego Roku!!! (wcale o Was nie zapomniałam ![]() Niech będzie dobry
i niech przyniesie wiele pięknych, niezapomnianych chwil! Cudownej zabawy dla wszystkich, które wybierają się nieco potańcować ![]() Buziaki dla Was wszystkich i każdej z osobna ![]() ![]()
![]() |
#2437 |
Zadomowienie
|
haha to moje motto
![]() Wiecie co? nie czuje dzisiaj tego Sylwka, zawsze czułam, a dzisiaj nie. CO prawda nigdzie sie nawet nie wybieram, ale zawsze sie czuje ze cos sie zbliza, a dzisiaj gdzyby nie Ci pajace co strzelają za oknem juz od kilku dni, to bym zapomniała, ze to dzis ![]() moze, gdybym sie szykowała na wielki bal... ![]() ale z naszymi Pannami bedzie duzo fajniej niz na jakims balu ![]()
#2438 |
Zakorzenienie
|
Ile ziaren piasku w Gobi,
Ile słońca jest w Nairobi Ile mrówek w kopcu żyje, Ile kret tuneli ryje. Tyle szczęścia i radości, niechaj w domu Twym zagości. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2439 |
Zakorzenienie
|
Seona - swietna kartka
![]() Anulka - oczywiscie, ze z dziewczynami bedzie najfajniej, a tam za zadne skarby swiata nie zamienilabym sie na sale balowa - w domeczku, przy komineczku i wineczku z mezem, synem i psem jest mi najlepiej ![]() Ursullko moja, gdzie zaginelas ??? Tesknie ... Mam nadzieje, ze w nowym roku nasz romans nabierze rozpedu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2440 |
Zakorzenienie
|
Kochane me psiapsiuły
![]() Na chwilę wpadam,tak bez czytania,żeby zyczonka wam zlożyć.Obiecuje,że jutro poświęcę wam więcej czasu ![]() ![]() Teraz pragnę wam życzyć Szczęśliwego Nowego Roku,aby był równie cudowny,albo cudowniejszy,niż obecny.Ja swój 2009 rok uznaję za najszczęśliwszy w moim życiu i po cichutku liczę,że kolejny rok będzie kontynuacją ![]() Udanego,pierwszego Sylwestra z maluszkami!!! Eve jestem bardziej,niż pewna,że nasza miłość będzie kwitła w Nowym Roku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2441 |
Zadomowienie
|
Ja tylko na chwilkę wpadam do Was z życzeniami wszystkiego najlepszego w nowym roku, aby spełniły się wszystkie Wasze najskrytsze marzenia
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2442 |
Zakorzenienie
|
siemanderko
![]() w domu siedzę sama...tż poszedł se pracować ![]() wiecie że wiem że wy wiecie ze ja wiem że jesteście ![]() tzn Hekse widzę i jeszcze 2 osóbki ![]() ![]() wyłazić ![]()
#2443 |
Wtajemniczenie
|
Witam!
Jestem tu sama, zadnej z Was nie ma ![]() Dzisiaj moje malenstwo mialo goraczke, przeszlo po czopku, prawdopodobnie zabki!
#2444 |
szyciowa specjalistka :)
|
mój Tż w pracy ugrzązł...ale jedzie ... a ja i tak nie lubię sylwestra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2445 |
Raczkowanie
|
Niech Wam Nowy Rok przyniesie w darze zdrowie, miłość, spokój i spełnienie marzeń
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2446 |
Zadomowienie
|
A więc witajcie w 2010 roku
![]() U mnie plany sylwestrowe uległy zmianie, bo jednak tata mój nie poszedł na impreze i zorganizowaliśmy bibke malutką u nas, z sąsiadami i narzeczoną Igorka oraz psiapsiółą. nie bawiliśmy się za długo bo do 3 a o 7:30 juz była pobudka, oczywiście Tż jeszcze gnije w wyrku. A ja miałam taka stertę naczyń do mycia że odechciało mi się imprez u nas w chacie. Ale już ogarnięte wszystko, jeszcze tylko wypadałoby mi poodkurzac i pomyc podłogi, w jeden wieczór taki syf ![]() ![]() ![]() pakusia - pokaż focie swoich włosków bo za ciula nie mogę sobie ich wyobrazic, jesli nie swoje to chociaz podobne z neta. superzabulka - jako jedyna zauważyłas mojego skromnego posta ![]() ![]() DIDI - łoooo matko jaka zdolniacha, już tyle mówi ![]() Mell - czyli ty też chcewsz zafasolkowac w tym roczku? ![]() Seona - fajna kartka hehe, wykorzystałam ją też ![]() nicola - a gdzie ty się podziewasz? ![]() ursull - ta zaś zakupy robiła ![]() aljaka - dojechał Tż do północy?, a dlaczego nie lubisz Sylwestra? bo się starzejemy? ![]() Illbanka - pierwszy raz widzę Kasiulka żeś tak sie w poście rozpisała ![]() Lecę wykorzystac mojego noworocznego POWERA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2447 |
Zadomowienie
|
Dzien Dobry Noworocznie
![]() ![]()
#2448 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego w Nowym Roku oraz
buziaczki dla Marcelka i Bartusia ![]() U nas imprezka trwała do 1:00,była tylko siostra z tż,zakatarzona Milusia poszła spać ok.21:00,ale przebudzała się często,bo hałas,fajerwerki itp. Pakusia skoro trzech lekarzy powiedziało,że nie ma czym się martwić to chyba mają rację,ale i tak uważam,że dość długo się bidulek juz męczy.Co do włosów to ja miałam już wszystkie koloty i fryzury na głowie ![]() Eve oczywiscie,że pamiętałam o imieninach ![]() ![]() ![]() Marika dobrze,że nic wam się nie stało,a Igorek jest przykładem przysłowia "wszędzie dobrze,ale w domu najlepiej" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malutka brawo dla zięciunia za pełzanie ![]() ![]() ![]() Superżabula może to zęby ![]() ![]() Didi witaj i barwa dla Nicolci ![]() Mell dzięki za życzonka,mam nadzieję,że ja zafasolkuję ![]() I na koniec noworoczny uśmiech mojej gwiazdki specjalnie dla was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2449 |
Zadomowienie
|
Witajcie w nowym roku
![]() Jaka ja niewyspana...spalam 4h...ale juz teraz jest spoko. Tz teraz spi, na mnie kolej przyjdzie pozniej ![]() ![]() ![]() marika,ursull no juz zaczyna te jego lazenie byc momentami meczace, jak lazi i wyciaga wszystko z szuflad albo przewraca kwiaty. Dzis przewrocil takiego kwiata o wyskosci 160cm ![]() ursull od 11 do 14 pracuje do 15:00, a 15 mama wolne. Najlepiej byloby sie spotkac gdzies, gdzie byloby swobodnie z dziecmi, musze pomyslec... Jak sie jedzie do Fordonu z centrum to jest Family Park http://www.familypark.pl/family/ nie ma tam typowo chyba nic dla niemowlakow, ale mozna posiedziec, wypic kawke ![]() ![]() zalaczam zdjecie malego szperacza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2450 |
Zadomowienie
|
Ja już wycacałam mieszkanko dawno, tylko zostawiłam sobie troszke prasowanka na wieczorek. Byliśmy z krasnalkiem u moich rodziców niedawno wrócilismy a ogolnie to nudy w ten nowy rok. Hmmmm.... cos by zdziałał człowiek ale cio?
ursull - nio to sie zas obkupiliście cała rodzinką. A najbardziej z tego powrotu cieszę sie chyba ja ![]() ![]() ![]() superzabulka - to spałyśmy tyle samo, ale ja się jakoś czuje jak nowo narodzona, może ja nie potrzebuje tak długo spac tylko 4-5h oooooo nie to żart. Jasiu wyczuł sytuacje że rodzice baluja i był grzeczniutki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2451 |
Wtajemniczenie
|
Witam w Nowym Roku
![]() Kur..czuje się dziś jak bym się nie czuła, a wypiłam wczoraj lampkę wina o24 ![]() ![]() Słodkie te nasze dzieciaczki ![]() Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2010-01-01 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2452 |
Zakorzenienie
|
Witajcie w Nowym Roku
![]() ![]() Marika, całe szczęście że nic Wam się nie stało w tym rowie ![]() ![]() ![]() Pakusia, hehe no tak, skoro najpierw się obcięłaś to już nie było wyjścia. Najwyżej mogłaś poprzestać na jednym kolorku. Ale jeśli wszyscy chwalą fryzurkę to widocznie fajna a włosy szybko odrastają ![]() Superzabula, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malutka, ![]() DIDI, ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2453 |
Zadomowienie
|
No nie mogę z wami, jaka tu cisza. Pewnie każda zapiła pałkę i teraz sie leczy, bo jak to wytłumaczyc?
![]() iwciag - to oszczedzasz sie alkoholowo widzę ![]() ![]() gosikk_s - no ja czekam tak jak ty na jakakolwiek nową umiejetnośc, bo puki co nic się nie dzieje ![]() ![]() ![]() Nie rozpiszcie się za bardzo bo ledwo da się nadrobic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2454 |
Zakorzenienie
|
cze
![]() ogłaszam że obcięłam włosy a od jutra będę wizualnym głupolkiem ![]() tzn na blond się robie:P
#2455 |
Zakorzenienie
|
Czesc kochane
![]() ![]() Na wstepie zycze wam wszystkim szczesliwego nowego roku ![]() ![]() Swieta minely.. sylwester minal ![]() my ztztem w domku ![]() troszke sobie wypilismy ![]() ogolnie bylo fajnie ![]() Bryanek zaczyna stawac, jezdzi na swoim samochodzie(udaje mu sie tylem) ''raczkuje''ale to nie jest takie typowe raczkowanie ![]() ![]() Kolejne zeby wychodza nooo ii od wigilii ma czerwone policzki.. myslalam ze zmarzly , slodko to wyglada,.. ale ciagle je ma.. dzis jak wstal jeden czerwony.,. i to chyba uczulenie(wyczytalam ze czerwone policzki moga byc wlasnietego objawem)... tylko od czego.. mozeto od tych jogurtow... odstawie je i zobacze oby przeszlo ![]() ![]() KAROLINKO pamietaj o zdjeciu!! gosik dluuugooo wytrwalas! ![]() ![]() ![]() iwciag ojj bidulo ja tez wogole nie pilam 1,5 roku...a tyle mi sie wypilo szoook wogole ze ja zylam ![]() superzabula ale fajnie ze sie wybawilliscie! ![]() ursull prawdziwapieknosc ![]() ![]() marika wooow a moze ktos tam ci cos dorzucil ? do picia ze ty taka energiczna anulka ja tez nie czulam tego sylwka jakos ale powiem ci ze szampan obudzil we mnie te uczucia hehe ![]() ![]()
#2456 | |||||
Wtajemniczenie
|
Hejka w Nowym Roku
![]() My poszliśmy spać przed 1, Dawid przespał cała imprezkę, ale bidulek był zmęczony, bo katar go dopadł ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ad. 2 normalnie aż mi brak słów, żeby pisać jaka ona słodka ![]() jaką on ma zaj... minkę ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2457 |
Zadomowienie
|
ja podtrzymuje swoją tradycje...od kilku dni zaglądam tu tylko zeby sie przywitac, cobyście o mnie nie zapomniały
![]() a więc... Witam ![]()
#2458 |
Rozeznanie
|
Dzien Dobry
![]() Marzeń o ktore warto walczyć, Radości ,którymi warto się dzielic. Przyjaciół z którymi warto byc, i nadziei bez której nie da się żyć. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2010 Roku ) Niech przyniesie same dobre dni i spelnienie wszelkich planow, niech Bog Blogoslawi Waszym Rodzinkom kazdego dnia ![]() U nas wszystko dobrze... Swieta minely nam spokojnie w milej atmosferze,Kalinusia byla bardzo grzeczna,w Wigilje zjadla kawaleczek oplatka ![]() ![]() W pierwszy dzien Swiat bylismy u znajomych na obiedzie,ktory przeciagnal sie az do kolacji ![]() Bylo bardzo fajnie,az nie chcialo sie wychodzic ![]() Drugi dzien spedzilismy w domku,oczywiscie objadajac sie pysznosciami.. (na wage do tej pory nie smiem stawac ![]() ![]() Sylwestra spedzilismy w domku... a wczesniej ok.poludnia mialam zabieg;/ (dlatego w sylwka,bo siorka miala wolne i mogla zostac z Kala,Tz pojechal ze mna..inaczej chyba bym uciekla z tej lezanki..takiego mialam pietra;/) Przy wkluwaniu igly w palec az sobie poklelam...tak bolalo(2wklucia..brrr) a potem dziwne uczucie odretwienia i nic juz nie czulam..do czasu..bardzo krotkiego czasu ![]() I tak sie mecze...ale na szczescie juz po wszystkim,teraz tylko modlic sie ,zeby wszystko bylo ok. Tz od Swiat ma 2tyg.wolnego-tzn.urlop,na szczescie,to mi pomaga w domku a raczej przy Kali,codziennie biegaja na spacerki..i ogolnie duzo czasu z nia spedza ![]() Inaczej,ciezko by mi bylo samej... W ten Nowy Rok,weszlam z bolem... mam nadzieje,ze caly taki nie bedzie i zakonczy sie bardziej przyjemnie... Chce tylko powiedziec,ze Rok 2009 -byl moim wyjatkowo dobrym ,udanym i cudownym Rokiem... Dal mi w darze cudowna corcie ![]() Mam tylko nadzieje,ze ten obecny nie bedzie gorszy od minionego! ![]() Buziaczki dla Was Kochane, zycze Wam tego rowniez dla Was ![]() Zalanczam fociaka z naszych pierwszych wspolnych Swiat z Kalunia ![]() Edytowane przez DORIS0208 Czas edycji: 2010-01-02 o 10:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2459 |
Rozeznanie
|
ach...musze sie jeszcze pochwalic...
Kalusia od paru dni sama siedzi ![]() bez trzymania ![]() ![]() jaki to slodki widok.... zapodam fotki ![]() na ostatnim z kolezka Kuba,niech Aleksio nie bedzie zazdrosny to tylko kolega ![]() ...chwali sie swoimi butami ![]() fajne ma tez autko...troche pojezdzilam i tyle...:P dla Aleksia ![]() Edytowane przez DORIS0208 Czas edycji: 2010-01-03 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2460 |
Wtajemniczenie
|
czesc kochanieńkie!
Od kilku dni piszecie na tej samej stronie ![]() Jak pisałam wczesniej Aleks ma goraczke, jednak na zabki to nie wyglada bo dziąsełka jasniutko rozowe jak zawsze i zadnych zmian. Wczoraj pojechalismy na wszelki wypadek do lekarza i okazało sie ze to tzw. trzydniówka lub pieciodniowka koncząca sie wysypka... Dzis temperatura nizsza, stan podgorączkowy. Jaka nuda....na spacer nie mozna pojsc a od poniedziałku znow duze mrozy! Ursull dzieki ze pytałas o zdrwko Aleksa. Anulka witaj... a czemu tylko sie witasz i zmykasz? Masz problemy z netem? Dobrze pamietam? Doris witaj ![]() ![]() ![]() Dorotko widze ze rozjasniłas bardziej włoski...(czy mi sie wydaje?) a ja nie wiem czy wiesz przyciemniłam na jasny brąz, ale jednak moj kolor to blond ![]() A! i brawa za nowe umiejetnosci ![]() Poiglot czesc ![]() Bryankowi ida kolejne zabki... a goraczkuje? Jak on to przechodzi. Fajnie ze mieliscie miłe swieta... Malutka mam nadzieje ze katarek minał, my tez bylismy u lekarza 1 stycznia... ach co to jest 2 kilo... nie ma sie czym martwic, chyba kazda z nas pojadła w swieta ![]() Carolajna dzieki za wiadomosc na nk ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.