![]() |
#1921 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
słodko jest poszaleć w odpowiednim miejscu.
w muzyce magia więc tańcem czaruj. po raz pierwszy w życiu byłam w stanie ukojenia. nie zadowolona, czy szczęśliwa ale ukojona. cały lokal pływa.
#1922 |
Raczkowanie
|
Ze stu snów ten jeden chcę naprawdę przeżyć. Ze stu twarzy Twoją chcę naprawdę mieć. !!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1923 |
Rozeznanie
|
I need you like a heart needs a beat. Potrzebuję Cię tak jak serce potrzebuje bić. I may never get to hold you so tight. I may never get to kiss you goodnight. I may never get to look deep in your eyes. Or so it seems. I always will be wishing you were mine. Być może nigdy Cię nie przytulę, tak mocno. Być może nigdy Cię nie pocałuję na dobranoc. Być może nigdy nie spojrzę głęboko w Twoje oczy. Tak to wygląda. Zawsze będę marzyć, że jesteś mój. from the moment I wake up, 'til I fall asleep, I imagine you not with her, but with me. Od momentu kiedy wstałam, do chwili kiedy zasnęłam, wyobrażam sobie, że nie jesteś z nią tylko ze mną. and to call you my own, it's the sweetest dream known. A nazywać Cię moim, to najsłodszy sen jaki znam.
#1924 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
czemu jeszcze nie ma Ciebie dopisanej do tej listy ?! ![]() ![]() dziękuję ![]() Cytat:
a Ty się częściej pojawiaj! ![]() love, love, loooove ![]() ________ Wszyscy szukamy tej jednej wyjątkowej osoby, która da nam to, czego nam w życiu brakuje,
kogoś, kto zapewni nam towarzystwo, pomoc, bezpieczeństwo. Czasami jeśli szukamy bardzo intensywnie, możemy znaleźć osobę, która zapewni nam wszystko. Każdy z nas kogoś szuka. Jeśli nie możemy znaleźć pozostaje modlić się by znaleziono nas. Dziękuję mu i przepraszam go. Wykrzykuję te słowa w powietrze, na wiatr, który unosi je nad lasem, nad górami wylewam moją miłość do jezior, rzucam pocałunki na wiatr w nadziei, że do niego dotrą. wódka była tej nocy jak tlen, znów można było oddychać. chyba się dziś na nowo w Tobie zakochałam. powiedziała "spróbujmy", dostała nieprzespane noce. ... ale nie chce wracać do przeszłości, zbyt częste wycieczki w miejsca w których byliśmy razem, mogą uszkodzić mój długo wypracowywany spokój wewnętrzny. Była w różnych miejscach, gdzie zwracała na siebie uwagę, ale noce z reguły spędzała samotnie.
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2010-01-01 o 20:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1925 |
Raczkowanie
|
Owszem, miała wspomnienia, ale wspomnień nie można dotknąć, poczuć, ani przytulić. Nigdy nie były takie dokładne jak tamta chwila, a z biegiem czasu nieubłaganie bledły.
Kiedy dziewczyna mówi, że o czymś pomyśli, znaczy to, że już pomyślała. Bywało, że byłam spłukana, ale nigdy nie byłam biedna. Bieda to stan umysłu. Nie musisz mówić, Nie musisz milczeć, Wystarczy, że jesteś… Zrozumiałam, że miłość przegrała… Wiesz co, jak otwierasz buźkę, to wydobywa się z niej bełkot szurniętego kosmity. Założyć dres i się nie przejmować?
#1926 |
Raczkowanie
|
trochę ode mnie:
Nie wierzę wcale we wszechmogącego Boga, Lecz wiem kochanie, że Ty w moc Jego wierzysz, Więc gdybym swą do Boga znalazł drogę, Chciałabym nią pójść by tak jak Ty uwierzyć, Padłabym przed Nim na kolana, i błagała z całych sił by uwięził Cię kochany, do końca Twoich dni... w ramionach mych. *Ja wierzę w miłość, I wiem, że Ty w nią wierzysz też, Wierzę w jej cudowną siłę, Co drogę rozjaśni blaskiem świec, I niech płomień ten nie gaśnie, abym mogła jak we śnie, W mroku trafić wprost w ramiona Twe *Rozpuść włosy, gdy dmie wiatr... *ty tajemnicą zawsze będziesz, choć pełen ciebie jest mój świat. *krew i róże to moje sny. *Are you my desitiny? Is this how you'll appear? Wrapped in a coat with tears in your eyes? *Are you the one that I've been waiting for? *all beauty must die. *if i'm not made for you, then why does my heart tell me that I am? *Do you love me? Or am I just another trip in this strange relationship?
Do you know that feeling? When you can't breathing? When you smile to yourself? I waiting for this... Edytowane przez Cerulean Czas edycji: 2010-01-01 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#1927 |
Przyczajenie
|
Powiew wiatru ? wspomnienie ? .. a może odbicie nadchodzącej przyszłości
(...) Nigdy nie wiadomo jaka przyjdzie następna karta... Trzeba brać życie takim jakie jest sprawiać, by liczył się każdy dzień (...) Lubię rano wstać, nie wiedząc co się zdarzy, kogo spotkam, gdzie mnie rzuci los. Człowiek nigdy nie wie jaka przyjdzie karta, trzeba brać życie takim, jakie jest. Sprawić, by liczył się każdy dzień. Jutro jest zawsze świerze i wolne od błedów ... Może powinniśmy kochać to, czego nie umiemy pojąć ( ?) |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1928 |
Rozeznanie
|
...zachwycam sie chwilami , jak dobrymi produkcjami <3
Choć w twoich oczach widzę to zło ja tobie powiem, że ja lubię widzieć to to co powinno nas odpychać, przyciąga. zupełnie nie potrzebnie. Mówię coś, a nie powinnam nawet o tym myśleć. Kochaj mnie szeptem i muśnięciem ust. Chciałabym żeby zamknął mój świat w swoich dłoniach. Chrońmy ziemię. To jedyna planeta na której istnieje czekolada ![]() Zyskałam jeden dzień szczęścia <3 Nawet nie chcę się zapytać, dlaczego Cię zgubiłam. Jeśli chcesz czegoś czego nigdy nie miałaś, zrób coś czego nigdy nie zrobiłaś ![]() ** Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dziewuszki ![]()
#1929 |
Rozeznanie
|
jak mogłam zgubić się wśród ulic, które znam..?
Nie bój się cieni, one świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło . Miłość jest to jakieś nie wiadomo co, przychodzące nie wiadomo skąd i nie wiadomo jak, i sprawiające ból nie wiadomo dlaczego. Nie znam roli, którą gram.. wiem tylko, że jest moja - niewymienna. O czym jest ta sztuka zgadywać muszę wprost na scenie.. Kiepsko przygotowana.. Do zaszczytu życia.. Narzucone mi tempo akcji znoszę z trudem.. Nie chcę twojego 'Kocham Cię'.. Chcę wreszcie święty spokój.. Edytowane przez snowball Czas edycji: 2010-01-01 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1930 |
Zadomowienie
|
Za stróża mam tylko ciemność.
uspokaja mnie. jednym uśmiechem, słowem, spojrzeniem. <3 język zna bardzo dużo słów, tylko nie wie jak z nich skorzystać. afazja na twój widok. nie będę mówiła, że jest źle. nie będę! Język oszukuje usta, usta oszukują myśli. Mówię 'nie', myślę 'tak' i aż serce przyspiesza. Chucham na szybę i odciskam wtedy pełne, spuchnięte usta. Przyspieszone tętna i pękające żarówki. Odszedłeś zostawiając mnie nagą w zimną noc. Narzuciłam na siebie żar mojej furii. Jeszcze nie jest za późno, jeszcze możesz roztopić mi źrenice. Mam zimne usta. Przeraża mnie ruchliwość wskazówek, zapach czerwonych poduszek i liczenie do trzech. kocham z przyzwyczajenia.
#1931 |
Rozeznanie
|
InszaMala - wybaczam
![]() ![]() ___ Twój pocałunek jest jak kawałek czekolady... nie sposób poprzestać na jednym. Nawet najzwyklejsze "sorry" usłyszane od ciebie jest tysiąc razy lepsze niż "najmocniej przepraszam" od kogokolwiek innego. Nawet jego malinowe oczy miały smak czekolady. Nie mówię, że nie mogę bez Ciebie żyć. Bo mogę. Tyle, że nie chcę. Jego uśmiechnięte oczy działają na mnie jak czekolada.. Wyzwalają hormon szczęścia. Mogłabym być nawet misiem z postrzępionym uchem, bylebyś tylko nie przestał mnie przytulać. Wczoraj powiedziałam: przeciętny. Dziś napatrzeć się na Niego nie mogę. Na świecie pełno jest szczęścia. Moje szczęście ma niebieskie oczy ... Edytowane przez _midnight_ Czas edycji: 2010-01-01 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#1932 |
Zadomowienie
|
witam was kochane w nowym roku ;d
na wstępie chciałam, życzyć wam szczęśliwego nowego roku, pogody ducha, spełnienia marzeń, szczęścia. Oby ten nowy rok było lepszy od poprzedniego :* i przepraszam, że dziś tak skromnie z opisami.. _________________ Ulepiłam bałwana. Nadałam mu twoje imię. Mam nadzieję, że przy najbliższej odwilży roztopi się wraz z odchodzącymi wspomnieniami o tobie..
#1933 |
Gość
|
Najlepszego w Nowym Roku
![]() Choć byłam po gramie fety i tak wiedziałam, że mogę się tylko do Ciebie przytulić. Już podjełam bardzo trudną decyzje zostawiam kolegów chce być tylko z Tobą. |
![]() |
![]() |
#1934 |
Raczkowanie
|
Nie masz powodu być zazdrosnym. kochanie, ja tylko go przytulałam, bo piesek mu uciekł.
![]() Miesiąc temu był idealny. Wczoraj miał jedną wadę. Dziś już nie jest do przyjęcia. Pif paf. Odstrzeliłeś kolejną, naiwną. Kłusownik. Polujesz na serca młodych dziewcząt. Warto mieć marzenia. Szkoda tylko że z roku na rok jest ich coraz więcej. -Masz coś do mnie? To powiedz mi to prosto w twarz! -Jesteś idiotką. Ale słodką.. -No dajesz jeszcze. Ulżyj sobie. -Jesteś naiwna.. -Aleś się wysilił... ![]() -Ale mimo wszystko, pomimo wad.. Kocham Cię. Od zawsze. -Przesadziłeś...
#1935 |
Raczkowanie
|
Ty masz to coś, co mi daje tą siłę.
Ty masz to, co pozwala zostawić w tyle całą resztę świata, wszystkie niepotrzebne rzeczy. Przecież wiesz mała, nie możemy tego spieprzyć! |
![]() ![]() |
![]() |
#1936 |
dream big
|
*Jak ciągle będziesz rozpamiętywać to co było, to stracisz z oczu to co może być.
![]() |
#1937 |
Wtajemniczenie
|
_mandarynka, 3martyna3 - dziękuje
![]() wszystko jest teraz możliwością przyjdź, weź mnie za rękę i ucieknijmy w ten lepszy światwtulam się w twój ciepły sweter nawet gdy zabraknie tchu znajdę cięudaję, że sama sobie umiem udzielać rad tylko sen daje nam szansę by wierzyć, że marzenia się spełniająteraz już wiem, że istniejesz |
![]() ![]() |
![]() |
#1938 |
Raczkowanie
|
rebellious, InszaMala - Dziękuję!
Shurtugal - cała przyjemność po mojej stronie ; > Mogę Cię przytulić, to najsilniejsza magia na świecie. Ostatnio zbyt często używam zwrotu ‘za późno’. Demony miłości nie mają szans. Pełna żalu popijała antydepresanty martini. Nie myślała o skutkach. Mówisz, że jesteś szczęśliwy, ale dlaczego idąc po polskich ulicach masz spuszczony wzrok i smutek w oczach? Nie zamykaj mi ust pocałunkiem. I tak kiedyś to usłyszysz. Postanowienie noworoczne: 1.Bądź bardziej. Wszystko się gdzieś śpieszy, w miejscu zostają tylko wspomnienia. To zabawne jak można zgubić się we własnym toku myślenia. Niektóre słowa wypowiada się tak, jakby połknęło się szpilki. Dlaczego cały świat zmówił się, by na każdym kroku przypominać mi o Tobie? Często sobie myślę,że fantazja jest czymś, co można odkręcać i zakręcać jak kran z wodą. Nożem obojętności kroisz mnie każdego dnia. Tak, jak każdy ma swoją, niepowtarzalną wrażliwość serca i duszy, tak ma samotność. Wszystkie te opcje wyboru, półki z priorytetami jak w hipermarkecie, oni wmawiają ci, że przegapisz swój czas, swoją szansę. Wydobywasz ze mnie to co najlepsze. Nie straciłeś jeszcze dla mnie głowy, więc to nie wszystko na co mnie stać. Odziana w obojętność z satysfakcją będę spoglądać w Twoje oczy. Prawdomówstwo-zjawisko równie rzadkie co lądowanie UFO na moim trawniku. Ludzie jak słowa. Niektórzy mają tyle synonimów, ale zawsze znajdzie się taka cholera, na którą nie znajdziesz zastępstwa. Moja dawna wytrzymałość - nie wytrzymała ze mną i uciekła. Teraz wytrzymać ze sobą nie mogę. Jej szczęście kończyło się wraz z linią horyzontu, po której on stąpał. Im mocniej zgłębiliśmy temat, tym lepiej potrafimy przyjrzeć mu się z pewnej odległości. Nigdy do końca nie wiadomo ile w kobiecie jest anioła, a ile diabła. Za zasłoną elokwencji, oczytania i etykiety rodem ze szlacheckiego dworu, może kryć się kompletny idiota. Żeby dopasować się do życia pełnego zakrętów, trzeba być troche skrzywionym. Pesymiści najwyraźniej preferują miłość analną.Bo dla nich nawet seks jest do dupy. Topimy plany-sami nie wiemy. A w sercu pustka, duszy czegoś brak. I oby te wszystkie słowa, które dzisiaj powiedziałeś, przekonwertowały się na Twoją miłość do mnie. Bo to dzisiaj myśli wloką się niczym ślimak i nie wiadomo dokąd zmierzają. Obmywam się z grzechów. Fizycznych i psychicznych. Ubolewając nad swoistą czystością czuję się niepewnie, inaczej. Tak samo jak, gdy wstaję rano z łóżka i dotykam swojego rozgrzanego kołdrą ciała niemożliwie zimnymi rękoma, które w drodze powrotnej od Ciebie były całkiem blade i samotne. Oblana nocnymi tęsknotami oddaję się rozkoszy picia porannej kawy. Więc nie czekaj dłużej. Są jak insekty,a najgorsze jest to,że każdy z nich,wygląda inaczej w tej ludzkiej tylko skórze,z duszą robactwa,na którego nie ma detergentu. Mam nadzieję, że nie jesteś zmęczony bezustannym wędrowaniem po moich myślach. Zderzyć niebo i ziemię [...] i poczuć dotyk Twoich opuszek na każdym skrawku mojego ciała. Poproszę o usprawiedliwienie z życia. Jaki tu nieład. Wszystko porozwalane. Marzę, aby zyskać drugie 24 godziny na dobę. Może wtedy odzyskałabym utraconą tak dawno równowagę. Podstawiłam Ci nogę, żebyś zmienił punkt widzenia. Na wyciągniecie, każdej myśli z końca języka...na zachłyśniecie się, powietrzem byłeś. Znajdę nas w zakamarkach duszy i nakarmię poświatą księżyca,aby zaspokoić głód naszego snu.
#1939 |
Raczkowanie
|
pachniałeś wtedy cynamonem.
Kiedy żegnaliśmy się ostatnim razem byłam w tobie zakochana, kochałam twoje poczucie humoru, kochałam twój uśmiech, kochałam jak na mnie patrzysz mimo tego, że te spojrzenia tak bardzo mnie zawstydzały, kochałam jak mnie przytulasz i jak mnie całujesz ...tak, wtedy cię kochałam. wtedy czułam że jeszcze tyle kolorowych dni przed NAMI. piszesz strasznie niezrozumiale, jak jesteś w****iony. pachnę teraz jak jagoda. Bo wiem, że to Twój ulubiony owoc. za smarkata na dorosłą, za dorosła na smarkulę. wyjedźmy i nigdy nie wracajmy
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1940 |
Raczkowanie
|
Wszystkiego naj, naj, naj w nowym roku
![]() I oby nawet te najskrytsze marzenia się spełniły! *** Są 4 kategorie mężczyzn: byli, obecni, przyszli i niedoszli. Całą resztę nazywamy ludźmi.Czasami rzecz, którą pragniesz najbardziej jest niemożliwa do spełnienia. A może Bóg upatrzył mnie sobie na ateistkę? Jego imię było śmierć. Może tak naprawdę wcale nie chcę wiedzieć. Jakaś część kobiety zawsze będzie desperacko pragnęła mężczyzny, nawet jeśli ten pobił jej myśli, zgwałcił potrzeby i okradł serce zostawiając po sobie jedynie spustoszenie. To czego chcę, a czego nie chcę nie ma najmniejszego znaczenia. Życie nauczyło mnie, że nie zawsze dostaje się to czego się chce. Potrafię żyć bez ciebie, ale po prostu nie chcę. I teraz gdy, chociaż wiem, że stawiasz przecinki w głupich rozmowach chcę cię zatrzymać przy sobie nieważne jakim sposobem i zastanawiać się dlaczego stawiasz trzy kropki tam gdzie nie powinieneś.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#1941 |
Rozeznanie
|
Znalazłam pod łóżkiem stara miłość,
była zakurzona, miała zmęczoną twarz, wyłysiała, uginała się pod ciężarem wspomnień Uroniła jeszcze tylko jedna łzę i umarła .... Prawda , wyzywam cie od debili , tępych chu*i , idiotów , ale co z tego skoro serce i tak mówi swoje . ? ___ ejj , kocham was ! jesteście najlepsze ;*
#1942 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() rebellious - ja kocham też. Cudownaś! <3 i tak nigdy nie wiem o co ci chodzi. miłosna wariatka. gdy ją wypuścimy, nie znajdziemy więcej jej. miłość jak prostytutka. sprzedaje się na rogach ulic, przynosi ból i upokorzenie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1943 |
Zakorzenienie
|
Chowam się pod łóżkiem, drapię w dywan, histeryzuję. To strach.. przecież wiem, że chcesz odejść.
Dam z siebie wszystko. Nauczyłeś mnie, żeby się nie oszczędzać. Lecisz mi z rąk, straciłam kontrolę nad Tobą i... wszystkim.
#1944 | |
Zadomowienie
|
W tym sylwestrowym zamieszaniu to o mało co, a bym z choinką zatańczył Cytat:
![]() Bierz, bierz. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1945 |
Raczkowanie
|
1. Paryż, chemia zmieszana z lodem, A potem na niemoralne rzeczy mamy ochotę 2. nienawidzę Cię . nie odchodź 3. Ludzie nie latają, bo nie wierzą, że potrafią. Gdyby nie pokazano im kiedyś, że mogą pływać, do dziś wszyscy by się topili po wrzuceniu do wody 4. Miłość nigdy nie umiera, chociaż ludzie się ze sobą rozstają. Miłość trwa wiecznie. 5. Niestety bzdur ciężar przytłacza lekkość prawdy
![]() |
#1946 |
BAN stały
|
chciałam ci powiedzieć, że czekałam na ciebie całe życie.
miliony niepohamowanych uśmiechów w twoim kierunku. to chociaż puść do mnie oczko ; ) zostawiłeś u mnie swoje zdradliwe spojrzenia, tak? właśnie czyszczę nimi buty. krem do rąk. bo kto ma się nimi opiekować ? nagle to co było najważniejsze nieważnym się staje. |
![]() ![]() |
![]() |
#1947 |
Raczkowanie
|
miło .
![]() Uspakajam wariacje serca . Do licha ! weź się w garsc , ej serce , daj już spokój . Siedząc rozmawiam sama z sobą ..
tak łatwiej ogarnąc własne myśli . limitem były chmury nad nami. Łącząc dłonie gdzieś razem dotrzemy do samych granic , chociaż ich jeszcze nie znamy . Popatrz w niebo ... widzisz gwiazdy ? a widzisz tą najjaśniejszą , która była kiedyś dla mnie ? Tak , ten dobrze całował .. tamten też .. ale nikt nie smakował mi tak bezczelnie słodko jak Ty . Przez cały czas milczysz , nazwę to monologiem . </3 |
![]() ![]() |
![]() |
#1948 |
Zadomowienie
|
Ty i Twoja miłość idziecie pod topór. Jesteś czarna, ale bezbarwna. - Czy Ty pamiętasz, jak ta Pani miała na imię? - Nie.. Ale pamiętam, że była dobraaa. Najgorsze co może zrobić facet to uprzedmiotawiać kobietę. Nawet nie zdajecie sobie sprawy, ile ja tu powtórek widzę.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1949 |
Raczkowanie
|
aa jestem ; ) .
Szczęśliwego ; *** __________ona tak jakby czekała , on tak jakby miał wyje_ane . i tylko cichy szept odbił się od ścian . nigdy nie zapomnę . udałam , że nie słyszę .. myśląc , że będzie lepiej .. żyjąc dalej .. wyprana z miłości . jeszcze Cię nie boli ? to tylko kwestia czasu . ' Kocham Cię i nie przestanę , bo przestać nie chcę , nie potrafię ... Kocham Cię , bo inaczej nie umiem ... ' *** __________ ; ) Edytowane przez Paulishia Czas edycji: 2010-01-01 o 23:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1950 |
Raczkowanie
|
Nie powinniśmy być samotni. Sami, proszę bardzo.co kto woli, ale absolutnie nie samotni.
Jestem oazą spokoju. Pier.dolonym, ku.rwa, zaje.biście wyluzowanym kwiatem na polu. Wiesz, moglibyśmy pójść kiedyś razem popatrzeć na zachód słońca. usiadłbyś obok i objął mnie. jest tylko mały problem. nie ma nas. nie istniejemy.. Ty pasztetowy pajacu! Ostatnio słucham głównie nieprzyzwoitego rapu. Naprawdę, naprawdę sprośnego hip-hopu. Uwielbiam go. Najpierw mnie rozbawia, a potem sprawia, że chcę tańczyć Ty, ja, księżyc. Czaisz? W skali od 1 do 10 jesteś idiotą.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.