Offtopowe zapuszczanie - część IX - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-02, 09:43   #4081
malina19
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie - część IX

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość

A tego o siarce nie wiedziałam - czy obróbka cieplna jakoś wpływa na ilość siarki?
z pomidorkiem jest boska
właśnie nie wiem ale czytalam o tym na necie i gdzieś na wizażu o cebuli (nawet niektórzy robią wcierki z tartej cebuli), wezmę jeszcze oszukam tego i dam Ci znać

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

na razie mam to

Zdrowie i blask dla włosów

Stosowana w kosmetyce naturalnej przyczynia się do dwóch istotnych procesów. Po pierwsze powoduje szybszy porost włosów. Stąd jest środkiem, po który sięgają kobiety, chcące w naturalny sposób przyspieszyć porost włosów. Jeśli są słabe, rzadkie i wypadają, nacieranie skóry głowy świeżą cebulą wydaje się być doskonałym rozwiązaniem. Wiele osób obserwuje bardzo szybki porost włosów po takiej kilkutygodniowej kuracji. Jednak wiele narzeka również na specyficzny zapach cebuli, który mimo regularnego mycia włosów szamponem i tak jest wyczuwalny. No cóż, bez pewnych poświęceń nie ma rezultatów.
Ale cebula powoduje także, że włosy matowe, suche, pozbawione blasku, mogą go odzyskać. W tym celu należy wykonywać płukanki z cebuli. Uwaga, do płukanek używa się tylko łusek cebuli, czyli części niejadalnej. Łuski moczy się we wrzącej wodzie i kolorowym wywarem płuczemy włosy po każdym myciu.

http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbc...WIE1/770898788

http://medycyna.linia.pl/uroda2.html

tutaj na forum jest eż coś
http://www.laboratoriumurody.pl/foru...la,t10654.html

ale niestety chyba nic nie ma o obróbce

Edytowane przez malina19
Czas edycji: 2010-01-02 o 09:45
malina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 09:47   #4082
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez saming Pokaż wiadomość
Na dworze na nie czekałaś?
na szczęście nie tylko co 10 minut otwierałam okno tarasowe i się darłam na pół dzielnicy: Coco, Imbir, Limes
Cytat:
Może mama ma lepszy gust co do farby?
Ja w sumie muszę też zrobić zakupy...
Kolor już jej wybrałam 2 tygodnie temu - napisałam numerek i nazwę.
Sąsiadka po prostu mówi, że nie ma czasu... Jest cudowna, kochana, prawie jak członek rodziny, ale czasem mnie wkurza takie zachowanie - jak np. ostatnio zajęłam się jej mamą, bo musiała do pracy po laptopa jechać - bardzo mi się spieszyło, bo miałam już inne plany, a ona jeszcze po drodze wstąpiła sobie po zakupy, mimo że mógł je zrobić z 2 godzinki później jej syn.

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:
Napisane przez malina19 Pokaż wiadomość
właśnie nie wiem ale czytalam o tym na necie i gdzieś na wizażu o cebuli (nawet niektórzy robią wcierki z tartej cebuli), wezmę jeszcze oszukam tego i dam Ci znać
O wcierkach też coś gdzieś czytałam ale dla mnie to za duży hardcore
Z góry dziękuję za informacje
Stary 2010-01-02, 09:52   #4083
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szotta Pokaż wiadomość

To jeszcze księża chodzą po kolędzie?
Właśnie czekamy a mi się tak chce spać nie odespałam jeszcze Sylwestra

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 09:54   #4084
malina19
Zakorzenienie

Cytat:

nie ma sprawy
ja też jeszcze takiejej wcierki nie zrobiłam, może zdecyduję się na nią gdy będę wiedziała że nie muszę z domu wychodzić bo jeśli ten zapaszek pozostał na moich wlosach to byłaby masakra
Stary 2010-01-02, 09:58   #4085
mOna01
Zakorzenienie

dzień dobry ^^
co pospałam

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 09:58   #4086
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:

Dla mnie też, na pewno nie zdecydowałabym się na takie coś

Dawno rzepki nie wcierałam, dzisiaj muszę to zrobić

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 09:59   #4087
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
Zdrowie i blask dla włosów
Stosowana w kosmetyce naturalnej przyczynia się do dwóch istotnych procesów. Po pierwsze powoduje szybszy porost włosów. Stąd jest środkiem, po który sięgają kobiety, chcące w naturalny sposób przyspieszyć porost włosów. Jeśli są słabe, rzadkie i wypadają, nacieranie skóry głowy świeżą cebulą wydaje się być doskonałym rozwiązaniem. Wiele osób obserwuje bardzo szybki porost włosów po takiej kilkutygodniowej kuracji. Jednak wiele narzeka również na specyficzny zapach cebuli, który mimo regularnego mycia włosów szamponem i tak jest wyczuwalny. No cóż, bez pewnych poświęceń nie ma rezultatów.
Ale cebula powoduje także, że włosy matowe, suche, pozbawione blasku, mogą go odzyskać. W tym celu należy wykonywać płukanki z cebuli. Uwaga, do płukanek używa się tylko łusek cebuli, czyli części niejadalnej. Łuski moczy się we wrzącej wodzie i kolorowym wywarem płuczemy włosy po każdym myciu.
Brzmi nieźle, ale jednak ten zapach...

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Chyba po raz pierwszy chociaż w części docenię to, że u mnie chodzi w 2-gi dzień świąt

Zwariowana, zabiegana, zakręcona
.
Szotta jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-02, 10:02   #4088
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
nie ma sprawy
ja też jeszcze takiejej wcierki nie zrobiłam, może zdecyduję się na nią gdy będę wiedziała że nie muszę z domu wychodzić bo jeśli ten zapaszek pozostał na moich wlosach to byłaby masakra
to koniecznie daj znać jak z intensywnością zapaszku i czy można się go pozbyć po pierwszym myciu

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Cytat:
Mi zostało rzepki na jedno może dwa użycia (nie chce się skończyć ) - jutro wetrę a później neril
Stary 2010-01-02, 10:05   #4089
saming
Zakorzenienie

Cytat:
na szczęście nie tylko co 10 minut otwierałam okno tarasowe i się darłam na pół dzielnicy: Coco, Imbir, Limes

Kolor już jej wybrałam 2 tygodnie temu - napisałam numerek i nazwę.
Sąsiadka po prostu mówi, że nie ma czasu... Jest cudowna, kochana, prawie jak członek rodziny, ale czasem mnie wkurza takie zachowanie - jak np. ostatnio zajęłam się jej mamą, bo musiała do pracy po laptopa jechać - bardzo mi się spieszyło, bo miałam już inne plany, a ona jeszcze po drodze wstąpiła sobie po zakupy, mimo że mógł je zrobić z 2 godzinki później jej syn.
Ojejku, ja przy moim gardle to nie dałabym rady jeszcze rano tak pokrzyczeć sobie
A sąsiadka, udana, fakt

Cytat:
U mnie to wszyscy wyliczyli, że ksiądz przyjdzie w poniedziałek-wtorek, bo zaczynał w środę, a sporo domów... a on w czwartek w ostatnich minutach wpadł Dobrze, że sąsiadka zadzwoniła, to w domu wszyscy taki sprint - do sprzątania, przebrania się czy cokolwiek

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
dzień dobry ^^
co pospałam
Też bym chciała, ale mi to dane nie zostało

Cytat:
Jak znajdę dzisiaj wcierkę z rzepki to też sobie zaaplikuję
Ale póki co, szampon Rzepa z Joanny - najlepiej działa na moje włosy, i jeszcze Babydream. A maseczka Miód i cytryna - jak nałożę na 30 sekund i spłuczę to też daje efekty

saming jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 10:06   #4090
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Kiedyś grałam, chyba w podstawówce? A ostatnio był turniej, trzeba było kogoś kto chociaż odróżnia figury. I znowu mnie trochę wzięło, ale ja gram na kurniku
Ja z Linuksem. Zawsze mnie ogrywa A mam ustawiony poziom "normal" xD Ale w ogóle podobno rzadko kto wygrywa z komputerem w szachy (; A na kurniku to za bardzo nawet grać nie umiem :P

Cytat:
Przynajmniej 6h, bo moje 3,5 to nie wiem do czego...
Nie przejmuj się, ja w roku szkolnym śpię baaardzo mało. 3,5 to nie taki najgorszy wynik. Wypij jakieś ziółko i pójdź wcześnie spać dzisiaj.
Stary 2010-01-02, 10:07   #4091
mOna01
Zakorzenienie

W ogóle Chatul, śniło mi się że wrzucałaś swoje wieszaki do Szafy, coś mi nie pasowało bo Ty się nie ujawniasz

Stary 2010-01-02, 10:09   #4092
malina19
Zakorzenienie

Cytat:
to koniecznie daj znać jak z intensywnością zapaszku i czy można się go pozbyć po pierwszym myciu

nie ma sprawy ale na info troche poczekasz chyba do lutego jak skończę sesje i bede mieć ferie
Stary 2010-01-02, 10:10   #4093
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale póki co, szampon Rzepa z Joanny - najlepiej działa na moje włosy, i jeszcze Babydream. A maseczka Miód i cytryna - jak nałożę na 30 sekund i spłuczę to też daje efekty
Też mam ten szampon i bardzo fajny jest, tylko jak myję nim 3-4 razy pod rząd to głowa zaczyna swędzieć, więc zmieniam szampony
A maseczka miód i cytryna to cud , miód i orzeszki

Zmykam ćwiczyć a6w

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Cytat:
nie ma sprawy ale na info troche poczekasz chyba do lutego jak skończę sesje i bede mieć ferie
ok nie spieszy mi się zbytnio do cebulki
Stary 2010-01-02, 10:12   #4094
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Ja z Linuksem. Zawsze mnie ogrywa A mam ustawiony poziom "normal" xD Ale w ogóle podobno rzadko kto wygrywa z komputerem w szachy (; A na kurniku to za bardzo nawet grać nie umiem :P
Nie wiem, bo nie grałam Przyzwyczaiłam się do kurnika, ale też bywa cięzko

.
Stary 2010-01-02, 10:13   #4095
mOna01
Zakorzenienie

Kupiłam szampon Herbal Essences bez SLS, ale ma ALS (Ammonium Lauryl Sulfate) nie wiecie czy on jest dużo mniej szkodliwy niż SLS? Bo taki szampon by mi pasował, pieni się dobrze w przeciwieństwie do tych wszystkich bez SLS i może właśnie to by ograniczyło wypadanie jeśli jest ono spowodowane przez SLS...

Edytowane przez mOna01
Czas edycji: 2010-01-02 o 10:15

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-02, 10:15   #4096
Magdzia94
Zakorzenienie

Dzień Dobry

Moze bym jeszcze spała, ale obiecałam że wstanę wczesniej to wstanę.
Dzisiaj mam duzo rzeczy do zrobienia-szkoła już w pn. Włsoki juz umyłam, zaraz pójdę spłukac romantic.
Następnie musze troszkę ogarnac pokój i za szkołę się biorę.

Pobawiłam sie dzisiaj z Martini...obyło sie bez drapania.
Zaczynam w tym dniu cwiczenia.

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 10:15   #4097
saming
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Nie przejmuj się, ja w roku szkolnym śpię baaardzo mało. 3,5 to nie taki najgorszy wynik. Wypij jakieś ziółko i pójdź wcześnie spać dzisiaj.
Ja również śpię mało, ale 5h to minimum, a te 3,5... a dzień wcześniej 5h po sylwestrze... no trochę za mało, a najgorsze, że spać mi się nie chce, a jestem zwyczajnie zmęczona. I drugi dzień nie mam ochoty na jedzenie już :/

Cytat:
Też mam ten szampon i bardzo fajny jest, tylko jak myję nim 3-4 razy pod rząd to głowa zaczyna swędzieć, więc zmieniam szampony
A maseczka miód i cytryna to cud , miód i orzeszki
Mnie na szczęście nic nie swędzi - za to bez problemu mogę potem włosy rozczesać i nie tracę ich niewiadomo ile w trakcie czesania... A pierwszy raz jak użyłam maseczki to trzymałam 5 minut, i potem to takie oklapnięte włosy miałam :P Pewnie mam za cienkie i wystarczy chwilka

Stary 2010-01-02, 10:16   #4098
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
Ale póki co, szampon Rzepa z Joanny - najlepiej działa na moje włosy
Na mnie też nieźle działał, ale niestety zaczął mnie uczulać. Ech... szukam dalej. A póki co muszę zadbać o nawilżenie kudełków.

.
Stary 2010-01-02, 10:19   #4099
Magdzia94
Zakorzenienie

Ide zmywac maskę, ciekawe jaki tym razem da efekt na moich włosach..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-02, 10:22   #4100
otako
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie to wszyscy wyliczyli, że ksiądz przyjdzie w poniedziałek-wtorek, bo zaczynał w środę, a sporo domów... a on w czwartek w ostatnich minutach wpadł Dobrze, że sąsiadka zadzwoniła, to w domu wszyscy taki sprint - do sprzątania, przebrania się czy cokolwiek

U mnie teraz wywieszają rozpiskę wizyt duszpasterskich na stronie internetowej parafii I zawsze ksiądz zaczyna od parteru i wchodzi na wyższe piętra, a że ja mieszkam na 9, to spokojnie się można przygotować. A raz nam zrobił niespodziankę i zaczął od 10 chwilkę musiał poczekać w pokoju aż wszystko przygotujemy

Ja też kocham Joannę i serię Rzepa, i miód&cytrynę, i ten spray jedwabny generalnie ma całkiem niezłe kosmetyki

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 10:23   #4101
malina19
Zakorzenienie

a ja idę zaraz wcierke jantara zrobić ale czekam aż część rodzinki na zakupy pojedzie
a do tego czasu ...otwieram książkę i czytam co tam jest napisane
Stary 2010-01-02, 10:26   #4102
kruszyna90
Rozeznanie

a ja wstalam..

snieg u nas zaczal padac

ide jeść a pozniej się myć

ksiądz dzisiaj bedzie chodzil, najgorsze jest to ze tata wyjezdza w delegacje, mama dzisiaj w pracy do 21 bo coś tam robią, a ja sama zostane i mam go przyjąć. nie lubię takich sytuacji...

znalazlam jeszcze jakas maseczke do brązowych wlosow, moze dzisiaj naloze
Stary 2010-01-02, 10:29   #4103
saming
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam szampon Herbal Essences bez SLS, ale ma ALS (Ammonium Lauryl Sulfate) nie wiecie czy on jest dużo mniej szkodliwy niż SLS? Bo taki szampon by mi pasował, pieni się dobrze w przeciwieństwie do tych wszystkich bez SLS i może właśnie to by ograniczyło wypadanie jeśli jest ono spowodowane przez SLS...
Nienawidzę wypadania włosów -.-' Mi właśnie po Rzepce przestały tak wypadać - a np. Babydream - jest ok, włosy są fajne po nim, ale o wiele więcej wypada i strasznie kołtunią się

Cytat:
Na mnie też nieźle działał, ale niestety zaczął mnie uczulać. Ech... szukam dalej. A póki co muszę zadbać o nawilżenie kudełków.
Ja mam nadzieję, że mnie jednak nie uczuli. Nie chce mi się szukać nowego szamponu. Jeszcze miód i cytrynę wypróbuję. A w ogóle to ja mam farbowane włosy - i zarówno szampony i odżywki do farbowanych w ogóle mi nie służą, nie wiem dlaczego :/
Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
U mnie teraz wywieszają rozpiskę wizyt duszpasterskich na stronie internetowej parafii I zawsze ksiądz zaczyna od parteru i wchodzi na wyższe piętra, a że ja mieszkam na 9, to spokojnie się można przygotować. A raz nam zrobił niespodziankę i zaczął od 10 chwilkę musiał poczekać w pokoju aż wszystko przygotujemy

Ja też kocham Joannę i serię Rzepa, i miód&cytrynę, i ten spray jedwabny generalnie ma całkiem niezłe kosmetyki
U mnie na wsi, to ksiądz w kościele mówił, że wtedy i wtedy idzie tędy i tędy - ale co roku jest tak samo, i nigdy, jeszcze nigdy nie przyszedł w takim tempie... Więc raczej stąd to zdziwienie.
Ja też się już zakochałam w Joannie. Przynajmniej włosowo. Bo do ciała, to lubię kosmetyki z Ziaji

Stary 2010-01-02, 10:30   #4104
Magdzia94
Zakorzenienie

Ja tez musze sprawdzic kiedy mam kolęde.

A śnieg tez u nas nasypał.
Kurde w ogóle ta szkoła sie zaczyna, nic jescze nie umiem i zas ta codzienna gonitwa uczenie sie.

Stary 2010-01-02, 10:35   #4105
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam nadzieję, że mnie jednak nie uczuli. Nie chce mi się szukać nowego szamponu. Jeszcze miód i cytrynę wypróbuję. A w ogóle to ja mam farbowane włosy - i zarówno szampony i odżywki do farbowanych w ogóle mi nie służą, nie wiem dlaczego :/
Miód i cytryna nawet nie uczulał, ale miała wrażenie że trochę wysuszył mi włosy?
Ale ja mam z tym problemy. Teraz całkiem nieźle służy mi herbal essences.

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość

Kurde w ogóle ta szkoła sie zaczyna, nic jescze nie umiem i zas ta codzienna gonitwa uczenie sie.
Mam dokładnie to samo. Dokładnie

.
Stary 2010-01-02, 10:36   #4106
aanika
Zakorzenienie

Mona, przypomniało mi się - Blondyna - Zielona Góra i jeszcze Astra - Kraków

Madziu, ja mam bardzo fajne pierwsze dwa tygodnie - najpierw dwie olimpiady, a potem egzaminy próbne. Ale na szczęście od 18 stycznia ferie
aanika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 10:38   #4107
kruszyna90
Rozeznanie

dziewczyny mam takie pytanie, licze na wasze mądre glowy

wiem ze jak farbowalam wlosy (przez 2 czy 3 lata) to nie farbowalam odrostów tylko od razu na cale kladlam farbe i tyle. I po takim maratonie fryzjerka mi powiedziala ze jestem niepowazna ze wystarczy farbowac odrost a na cale wlosy np. raz na pol roku czy raz na rok jak juz kolor wyplowieje zeby go "pobudzic" ale raz na miesiac to przesada zeby cale farbowac, ze mam przefarbowane koncowki, ze nic dziwnego ze sie krusza bo tam jest wiecej farby niz wlosa.

i teraz tak mysle, czy latac co 2-3 miesiące do fryzjerki tylko na odrosty, a te zostawic w spokoju. czy np. co 2-3 miesiące farbowac szamponem koloryzującym.. on juz po takim czasie sie bedzie wyplukiwal i znow pofarbuje, wiec konce nie powinny byc przefarbowane. Chociaz mam juz go na glowie miesiac i nie zapowiada sie zeby sie zmyl. Jak myslicie?
Stary 2010-01-02, 10:39   #4108
otako
Zakorzenienie

Cytat:

U mnie już przed Sylwestrem napadało, wczoraj dosypało i jest fajnie
Wczoraj z okazji Nowego Roku byłam z koleżankami na sankach (prawie 23-letnie baby się bawiły jak dzieciaki ) i się turlałyśmy z górki w dużym śniegu i ulepiłyśmy fajną budowlę (jak zrzucę zdjęcia z komórki to nie omieszkam się pochwalić )

Ja mam masę rzeczy do czytania na kolosy i nic nie ruszyłam jeszcze. I drugi rozdział pracy magisterskiej na czwartek. Dzisiaj muszę to napisać. Ech... ale mi się nie chce...

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 10:39   #4109
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, miał i ma pewne wady, ale we wszystkim da się uzyskać kompromis.
z tego co tu pisałas kreował sie ideał bez wad i dlatego tak to odebrałam

Cytat:
Kochanie ja Cię doskonale rozumiem, niedługo stuknie mi 4 lata z TŻ, wcześniej byłam ponad rok z innym, ja po prostu nie umiem być sama. Nie wyobrażam sobie tego. Wiem że nie powinnam tak się ograniczać, że facet powinien być tylko dodatkiem ale jak kocham to całą sobą i nie umiem tego marginalizować, udawać że równie dobrze mi będzie bez niego. On jest częścią mojego życia po prostu.
moze to zabrzmi dziwnie, ale ja wiem, ze gdyby TZ mnie zostawił poradzę sobie sama, umiem zyc sama. Byc moze mam takie podejscie bo dłuuugo bylam sama, potem byl ktos, bez kogo absolutnie niewyobrazalam sobie zycia, ale mnie zostawil, co przypłacilam depresją i prawie studia zawaliłam ale z perspektywy czasu wiem ze wyszlam z tego silniejsza i teraz jestem pewna ze sobie poradze, jesli znowu zostałabym sama.
Kocham TZ, jest dla mnie najwazniejszy, jak wyjezdza na 2 dni to tesknie za nim, czegos mi brak, ale nie jestem uzależniona od niego. Mozliwe ze dzieki takiemu podejsciu nie przezywam tak naszych kłotni i nie wpadlam wtedy w dolek

nauczylam sie ze nie ma w zyciu nic pewnego i WSZYSTKO moze sie zdarzyc, a ja sobie zawsze poradze z nim czy bez niego

Cytat:
dziewczyny robiłyście kiedyś takie ciasto "Kopiec kreta"? Jest z Dr Oetkera w tych gotowych pudełeczkach co trzeba tylko kilka składników dodać
tysiące razy to robilam mmmmmmmmmmmmmmmm

Cytat:
wiem ale łatwiej jest spisać wszystkie naraz, no i nie wiem gdzie MOtylek chce być przypisana
mapa super, czy jest juz zakonczona? moznaby ja wkleic do 1 postu nowej częsci

Cytat:

u mnie tez.....a bylam rano w zoologu w poszukiwaniu DOBREGO i ŁADNEGO siana - nie udalo sie

czy jest tu ktos kto zna sie na rozwodach?

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 10:45   #4110
Magdzia94
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
Mona, przypomniało mi się - Blondyna - Zielona Góra i jeszcze Astra - Kraków

Madziu, ja mam bardzo fajne pierwsze dwa tygodnie - najpierw dwie olimpiady, a potem egzaminy próbne. Ale na szczęście od 18 stycznia ferie
Taa, ja mam 5 sprawdzianów do zaliczenia, a ferie mam 15 lutego.

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

O ide zmierzyc włoski

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości