|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2791 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Reb przykro mi,że Sylwek wyszedł jak wyszedł. Tż w ogóle zachował się niepoważnie! Czy mu się to podobało,że tak się do niego kleiła?Przyjaciółka,łaaał .
![]() ![]() ![]() ![]() Mandy uuu seksistowski sylwek widzę. ![]() ![]() ![]() Wczoraj byliśmy u jego dziadków i wypytywali się kiedy ślub planujemy ![]() ![]() Potem u Tżta oglądaliśmy kalendarz 2012roku i 2013 roku...ach. ![]() ![]() 07.07.2012 13.07.2013 03.08.2013 31.08.2013 w lato, tak sobie wymyśliliśmy,ale jednak sobie myślę że lato jest fajne,ale aż za ciepło i wszyscy będą na dworze ![]() Ale fajnie,planować datę ślubu ![]() ![]() ![]() ![]()
#2792 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki Fizol87
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
on chciał odejść, dlatego że uważa, że powinien być sam, że się męczę przy nim, marnuje, że on chciałby się zmienić, stara się, ale mu nie wychodzi. po prostu powiedziałam, że tak nie jest, że go kocham i jest mi potrzebny. nie zniosłabym rozstania. nie wyobrażam sobie życia bez niego. teraz postaram się trochę zdystansować, przygotować na "rozwód", w razie gdyby miał nastąpić. nie będę się nadmiernie angażować. on jest taki roztargniony, jakby trochę niedorozwinięty umysłowo, skoro w takich sytuacjach dopiero po fakcie się orientuje "oj, jednak mogłem postąpić inaczej". zobaczymy co będzie jak przestanę brać tabletki, może moje nerwy się trochę uspokoją, może przestanę się go czepiać o wszystko i wtedy w przypadku takiej sytuacji będzie w stanie przyznać się do winy. wczoraj mi napisał, że naprawdę żałuje tego co zrobił. mi się wydaje, że to był mechanizm typu - za wszelką cenę zrzucić z siebie winę. wiecie, jak się kobieta cały czas czepia faceta, to w końcu dochodzi do tego, że on każdy atak odpiera, choćby naprawdę zrobił źle. po prostu ma dość poczucia winy. powiedział mi wczoraj coś takiego, że chciałby się zmienić, chciałby "chcieć" ![]() ![]() co do tego Sylwestra - spytałam co on by zrobił, gdyby jakiś facet mnie tak bezczelnie podrywał. stwierdził, że zwróciłby mu uwagę. ale ja nie mam zamiaru robić afer i zniżać się do poziomu jego żenujących koleżanek. chociaż teraz tak myślę, że mogłam nie robić dobrej miny do złej gry i po prostu mu powiedzieć "kochanie, irytuje mnie ta dziewczyna, zrób coś z tym". mam nadzieję, że jakoś nam się ułoży. Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-01-02 o 11:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2794 |
Zakorzenienie
|
no właśnie też to zauważyłam.. stwierdziłam: 'mam cie gdzieś, nie będziesz mi wmawiał że to przeze mnie' i powiedziałam mu jasno, że między mną a nim jest różnica bo nigdy bym go nie zdradziła to po pierwsze. Wolałabym odejść niż tak zrobić. I że jeśli by tak zrobił był by kompletnym draniem itd zaczęłam go wyzywać troszkę.. jaki on to nie jest. Byłam podpita więc się nie ograniczałam w niczym eh... niby zrozumiał. Ale dalej mu dogryzam.. co sobie będę ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
#2795 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Mysle, ze on by sie tak nie zachowywalby jakby ja mu sie nie odwdzieczala i go nie doceniala. Jest ze mna szczesliwy i to pokazuje. Koszka musisz sie przelamac po prostu. Zobaczysz, wszystko bedzie dobrze. Ty te zacznij naprawiac ten zwiazek a nie tylko wymagac. Daj cos pierwsza od siebie. Podpinam sie pod pytanie Koszki... I mam takie samo zdanie w tej sytuacji. ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
Skoro on sam chce odejsc i woli byc sam to po co go zmuszasz do bycia w zwiazku? Sam Ci powiedzial, ze tak mu bedzie lepiej. W zyciu nie bedzie miedzy Wami dobrze, bo on tego nie potrzebuje. "Chcialby chciec".... zamiast uzalac sie nad soba, to nie ch sie wezmie w garsc i do roboty. Niech pokaze ze jest facetem. Boze nie wytrzymalabym z takim, bez kitu.... Co to za facet, ktorego trzeba non stop zapewniac, ze nie jest beznadziejny, trzeba go do wszystkiego motywowac, bo on zamiast robic, to woli sie uzalac. Wszystko mu trzeba palcem pokazywac, bo on nie widzi. Reb Ty naprawde chcesz byc z takim facetem? Ty czujesz sie dobrze w takim zwiazku? Naprawde jest wiele fajnych facetot, ktorzy potrafia sie zachowac jak mezczyzni, dbaja o kobiete. Np. u mnie to moj TZ daje mi sile i motywacje do zycia, do nauki, do wszystkiego. Nie jest rozlazla klucha, ktora trzeba pocieszac, nie jeczy i nie zachowuje sie jak ciota kiedy ma cos do zrobienia, tylko bierze sie w garsc i nie mowi, ze chcialby chciec... Kurde, zbulwersowalam sie. ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- A Moj TZ do mnie dzisiaj rano wpadl bez zapowiedzi kiedy jeszcze spalam, ale milutko tak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
on powiedział, że DLA MNIE będzie lepiej jak się rozstaniemy, a nie dla niego. jakby był przekonany, że ja już go nie chcę. mówił, że wykorzystaliśmy już wszystkie rozwiązania, oprócz jednego, czyli rozstania. nie wiem czy mówił tak, bo widział, że mi zależy, czy naprawdę tak myślał. nie można powiedzieć, że jest rozlazłą kluchą, bo chłopak ma 22 lata, a ma całą rodzinę na głowie. coś szwankuje w samochodzie to nie pójdzie do tatusia żeby mu pomógł, tylko sam musi wszystko zrobić. teraz ludzie dojrzewają później. kiedyś w tym wieku normalnie się zakładało rodziny. wiem, bronię go. ale po prostu próbuję go jakoś zrozumieć. póki co nie ma mowy o rozstaniu, bo zbyt silna jest moja więź z nim. poza tym nie mam siły na bycie samą. nie wiem co o tym myśleć. zagubiłam się. Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-01-02 o 11:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2797 | |
BAN stały
|
Cytat:
No tak, wczoraj obrzucasz go blotem, a dzisiaj, gdy wszystkie piszemy Ci ze zachowal sie karygodnie i szkoda na takiego czasu to go bronisz... Wiem, ze go kochasz itp., ale po co wczoraj tak na niego na naskoczylas? Jesli jestes z nim i nie zostawisz go , bo boisz sie byc sama to powodzenia zycze. On teraz sie czuje bezkarny, moze sobie dalej flirtowac z innymi, bo wie, ze Ty i tak go nie zostawisz. A jesli juz cos spieprzy to on Cie predzej zostawi niz Ty jego. Ale jak wolisz... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2798 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Bardzo się cieszę! ![]() Cytat:
może poprostu ma gorsze dni, jest zdołowany itd? ![]() Ale fakt zamiast się użalać to jak tak bardzo czegoś chce to niech się gdzieś zapisze...
Edytowane przez KochajMniie Czas edycji: 2010-01-02 o 12:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2799 |
Zakorzenienie
|
Właśnie o to chodzi, że o niczym nie myśli
![]() Ja ze striptizem nie mam problemu :haha: Miałam ciężką noc. Zjadłam kilka kulek ferrero tego nowego, norułar :P i wszystko oddałam Posejdonowi w toalecie Jak już zasnęłam, śnił mi się chłopak, z którym się “przyjaźniłam”. To była dziwna znajomość, niby kumple, ale on chciał czegoś więcej. Śniło mi się, że się przytulaliśmy, że mówił, że zawsze mnie pragnął, takie tam. Bzdury ![]()
#2800 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2801 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
![]() Już się tym nawet nie przejmuję ![]()
![]() |
#2802 | ||
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
A to, że nie widział swojej winy też jest zastanawiające. Myślał, że ujdzie mu to płazem? Miał rację, teraz wie, że mu łatwo wybaczysz i to wykorzysta. ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez KroplaDeszczu Czas edycji: 2010-01-02 o 12:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2803 |
Wtajemniczenie
|
Reb, nijak nie mogę zrozumiec twojego postępowania. Facet zachowal się po prostu karygodnie. NIE WIEM jak mozna dawac sie podrywac przez jakąś napalona na niego panienkę (sama mowilas, że ona na niego leciala) przy swojej kobiecie!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2804 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
żebyście miały ogląd sytuacji porównam mój i jego punkt widzenia jeśli chodzi o całe zajście na imprezie sylwestrowej - napisałam, że zaczepiała go łapiąc za brzuch, TŻ tłumaczy że raz go szczypnęła, a w dodatku on zabrał jej rękę - ja zapamiętałam, że prosiła go do tańca słowami "misiu no choooodź", on się tłumaczy, że przecież odmówił, argumentując odmowę tym, że boli go brzuch ![]() - jak o północy byliśmy pokłóceni i przyleciała do niego składać mu życzenia, to nawet się do niej nie odezwał - do zdjęcia grupowego w momencie błyśnięcia flasha przysunęła go jak najbliżej siebie, obejmował tylko mnie, a ona go po prostu na siłę oplotła rękami. miał się szarpać? - jak podleciała do nas mówiąc "odbijany" gdy tańczyliśmy, TŻ myślał, że nie mam nic przeciwko żeby on z nią zatańczył, a ja z jego kumplem - ja z tej złości miałam wrażenie że pod koniec imprezy chce ją złapać za pierś, on gdy mu to powiedziałam roześmiał się i powiedział, że wymyślam może rzeczywiście ja sobie coś dodałam z tych nerwów? ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
głupio mu było robić aferę, bo to było po prostu kilka incydentów pomiędzy którymi cały czas mnie przytulał, całował, adorował. wiem, że go to nie usprawiedliwia i uważam, że powinien zwrócić jej uwagę. mam nadzieję, że następnym razem będzie wiedział jak trzeba postąpić w takiej sytuacji. twierdził, że mu się to nie podobało i jego zdaniem było żenujące. raczej nie będzie chciał więcej. zresztą ja już zgłupiałam. Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-01-02 o 12:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2805 |
Zakorzenienie
|
Reb, jesteś fajną, mądrą dziewczyną. Widzisz, próbowałaś sie zmienić dla niego, przestałaś się czepiać, ogólnie się starasz, żeby było Wam jak najlepiej,a On czym Ci się odwdziecza? Najpierw jakieś akcje z kolesiami, które puściłaś mu płazem, a teraz jakaś szczurzyca, a On oczywiście czuje się niewinny? Chciałby chcieć, to super
![]() Mam wrażenie że tymi tekstami że powinnaś mieć kogoś lepszego itd, to On chciał wzbudzić w Tobie litość. W każdym razie - mam nadzieję że On zrozumie, że nie zachowuje się tak idealnie, jak mu się wydaje. I coś zmieni w sobie. Red mój ex miał coś z tym wspólnego jakiś czas ![]() A Twój TŻ jest dorosłym facetem, a kreca go takie głupoty ? W zasadzie fajnie ze sie przyznał ze on i tak to bedzie robił, tylko po co byly te o kant dupy potłuc obietnice z jego strony? Koszka oho, widze ze sie zdziwil ze nie wyczekujesz na niego na gg ![]() ![]() Madame masz naprawde wspanialego TŻ. nie ma śladu u was po zadnym kryzysie który mieliscie, bo zarówno On sie stara ,jak i Ty. I o to właśnie w zwiazku chodzi ![]()
#2806 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jakby mu sie nie podobalo to by jej zwrocil uwage, chyba ze jest pipą. Przeciez on nie widzial w tym nic zlego dopoki Ty mu nie zaczelas truc, wiec dla swietego spokoju to przyznal. Wy oboje nie wiecie czego chcecie. Wasz zwiazek jest troche niepowazny moim zdaniem, a zachowanie Twojego TZ zostawiam bez komentarza. Co bysmy szczerze nie napisaly i tak zaraz go bedzisz bronic. To tyle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2807 |
Zakorzenienie
|
Ide sobie zaraz "Galimatias" obejrzec. mialam sie uczyc, ale nie mam motywacji.
![]()
#2808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko coraz bardziej się boję, że to co mówiła Koka to prawda - nie pasujemy do siebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2809 |
Zakorzenienie
|
Reb, moze troszke bylo nadinterpretacji z Twojej strony, wiadomo ze lubimy sobie dodac glupoty od siebie, co jednak nie zmienia faktu ze Twój Tż zachował sie poniekad beznadziejnie. Nie tylko w tej sytuacji na sylwku, ale tez przy kolesiach
![]()
#2810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeżeli Twój Tż wg. Ciebie zasługuje na drugą szansę, powinnaś mu ją dać. Poobserwuj go, zacznij z nim więcej rozmawiać, nie tylko o Was, ale też tylko o nim - o tym co on czuje, jak mu idzie na uczelni, co chciałby zrobić w wolnym czasie, gdzie pojechać, itd. Mam wrażenie, że mało o sobie wiecie, ale może to tylko moje wrażenie.
![]() |
#2811 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2812 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówiłam, że sama już nie wiem co myśleć. jakbyś mnie nie skrytykowała za moje zachowanie i tak go nie zostawię, nie teraz. może za jakiś czas. póki co wierzę, że nie miał złych intencji, że jeszcze będzie dobrze między nami. ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
![]() on powiedział, że myślał, że jakoś minie ta impreza, nigdy więcej jej już nie zobaczy, bo nie mają ze sobą kontaktu i będzie święty spokój. dziwny tok myślenia, ale cóż. tak. uważam, że zasługuje na ostatnią szansę. że MY na nią zasługujemy. wszystkim wam dziękuję za opinie. na razie sama muszę się nad tym wszystkim zastanowić. odezwę się za jakiś czas i opowiem co u nas, czy coś się zmieniło i tak dalej. trzymajcie się ![]() ![]() Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-01-02 o 12:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wczoraj pisałąś to pod wpływem emocji, moze cos dodalas od siebie, moze inaczej wszystko odebralas, dzisiaj inaczej to wszytko odbierasz.. ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- ja też nienawidze biegac. lece na film kochane ![]() u nas TŻ dopiero wstał ![]()
![]() |
#2816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To co on mówi brzmi logicznie, chociaż dla wielu kobiet nie do przyjęcia. No cóż, laska się upiła, bywa, nie zamierzał robić afery, nie chciał psuć zabawy nikomu, nie sądził, że tak się nią będziesz przejmowała skoro on miał ją gdzieś.
![]() |
#2818 |
Wtajemniczenie
|
Ja jestem tego samego zdania co Madame. Dziwi mnie też to, że najpierw mieszasz go z błotem, a teraz przyznajesz mu rację. Nie widzisz tego, że on czuje sie bez winy, a to bardzo źle. Chyba po prostu chcesz sama siebie przek0nac, ze on bedzie wobec ciebie ok. Ja wiem jedno - nie powinno się facetowi wierzyc we wszystko tak w 100%. W przypływie emocji powie ci wszystko, co chcialabys uslyszec a co niekoniecznie jest do samego konca prawdą. Dlatego trzeba miec oczy i uszy otwarte. Jakos nie wydaje mi sie, ze wszystko sobie dopowiedzialas w zlosci. No ale, to tylko moje zdanie, ze ja nie moglabym byc po czyms takim z tż
![]() Mandy, on obiecywal mi wczesniej, ze juz nie bedzie bo prawdopodobnie nie wiedzial do jakiego stopnia juz go to wciagnelo ![]() ![]() A jak tam z Twoim? ![]() Boże dziewczyny... mam tyle nauki, a jeszcze nawet nie zaczęłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2819 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeżeli dobrze się czujesz w swojej skórze, olej to, co mówią inni. Ideały się znalazły, pokaż mi tych Adonisów i te boginie ![]() Wiecie co, ja jakaś wypaczona jestem, ale naprawdę nie umiem się z laskami dogadać, na palcach jednej ręki mogę policzyć wyjątki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() PS. My też z listopada jesteśmy, niby taki miesiąc brzydki, ale w sam raz do zakochania się ![]()
![]() |
#2820 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A może dziewczyna po prostu nieśmiała była? bo wiesz zawsze można źle to odebrać, a ona jest wstydliwa A z facetami jak Wam idzie dogadywanie się?? Mi w ogóle ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.