![]() |
#2041 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
znów uderza głową w ścianę , obgryza do krwi paznokcie i włosy z głowy wyrywa w złości . znów tłucze talerze , z rąk wymykają jej się wszystkie przedmioty i gubi coś w pośpiechu . znów próbuje myśli skupić na czymś , co z pozoru jest ważniejsze , ogarnąć swój mały świat . znów rysuje na kartce czerwone złamane serca i oczy zaciska mocno , żeby nie wybuchnąć płaczem . mówiąc krócej , znów go kocha ..
Czuje że zaraz stracę przytomność, przez ciebie. najbardziej lubiłam kiedy dzwonił tylko po to żeby znów mnie usłyszeć. znasz ten stan kiedy woda zakocha się w ogniu ? usiadła na schodach i płakała jak małe bezbronne dziecko. -wstyd mi za Ciebie - powiedział rozum. -miałeś mnie pilnować - rzekło serce -chciałem Ci chociaż raz zaufać..! Spodobało mi się to odsypianie nocnych rozmów z Tobą ;*
#2042 |
Raczkowanie
|
Nazywaj mnie jak chcesz, okradam Cię !
![]() ![]() ![]() Rób to co kochasz, a szczęście przyjdzie samo .! Muszę się wybrać na jakąś terapię, dla uzależnionych od kiedy odszedł jestem Czekoladoholiczką Najlepsze rzeczy na świecie zaczynają się na literę "C" : `Ciasteczko Czekoladowe `Ciasto Cynamonowe Mam dalej wymieniać ?
#2043 |
Zakorzenienie
|
dziękuję za wszystkie pochwały. <3
zapadałam w twój głos chętnie i miękko. za nami kolejne spotkanie. więc uciekam w obrazy za szybą, jak w sen po piątej. zapomniałam jak sprzedaje się słowa. topi się je w oczach. zamyka w sercach. trudno oddychać i właściwie nie ma też po co. |
![]() ![]() |
![]() |
#2044 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie jesteście cudowne;*
#2045 |
Raczkowanie
|
a Ty nadal się tak wspaniale denerwujesz, gdy jakiś obcy koleś ogląda się za mną na ulicy
Życie jest jak pudełko czekoladek - najlepsze inni wyjedli. Wśród stosu pluszowych misiaków znalazłam Jego. Mojego wymarzonego. Miał urwane ucho i dziurę w brzuchu. Troszkę brudne futerko i buty nie do pary. Kocham Go, bo nie lubię perfekcji. wśród pustych barbie i ulizanych kenów, zgubiłam się. chciałam leczyć uśmiechem dobitne jak karton ukraińskich szlugów. nie odwracaj się za siebie, bo Ci z przodu ktoś przyj.ebie jadowity styl i jadowita mowa jaka jest miarka szczęścia? -promile. Zajęta czy Wolna ?. a co ja toaleta jestem ? -schowaj sie do szafy. -nie moge. mam klaustrofobię. -a chorobe morską masz? -nie. -to do łazienki! Za dużo wina, a potem się zaczyna. Zmysłów lawina pobudza ciała dwa Kocham Cię. Czaisz kaszanę ? Żeby kózka kwiecień plecień, to by ślimak ch.uj Ci w dupę!
![]() |
#2046 |
Raczkowanie
|
Gdy nadchodzą takie wieczory jak ten,
chciałabym wypłakać się na czyimś ramieniu. Chyba nadszedł czas dla mnie, żeby sobie odpocząć. Czasami są chwile, w których chciałoby się krzyknąć 'nie'... Czym żyję ? Tobą <33 Nie umiem myśleć o przyszłości... Chce Cię za zawsze <33
#2047 |
Zadomowienie
|
"Mistrz i Małgorzata"
'Gdy spodziewasz się najgorszego, otrzymujesz w końcu coś, co nie jest takie złe.' ____Edytowane przez Sharmila Czas edycji: 2010-01-02 o 15:39 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2048 |
Zakorzenienie
|
"Każdego ranka, po przebudzeniu, otrzymujemy kredyt w wysokości osiemdziesięciu sześciu tysięcy czterystu sekund życia na dany dzień. Kiedy wieczorem kładziemy się spać, niewykorzystana reszta sekund nie przejdzie na następny dzień; to, czego nie przeżyliśmy w ciągu dnia, jest na zawsze stracone, pochłonięte przez wczoraj. Każdego następnego ranka rozpoczyna się ta sama magia, znowu otrzymujemy taką liczbę sekund życia i wszyscy zaczynamy grać w tę nieodwracalną grę: bank może zamknąć nam konto w najbardziej nieoczekiwanym momencie, bez żadnego ostrzeżenia w każdej chwili może zatrzymać nasze życie." 'co było to było. zostaw przeszłość w spokoju. nie grzeb w niej. nie szukaj w niej usprawiedliwienia czy uzasadnienia. nie szukaj w niej szczęścia. jesteś jaki jesteś i to samo odnosi się do świata' " Kobieta ma tyle siły, że zadziwi mężczyzn... Dźwiga ciężary losu, rozwiązuje problemy, jest pełna miłości, radości i mądrości. Uśmiecha się gdy chce krzyczeć, śpiewa gdy chce się jej płakać, płacze gdy się cieszy i śmieje gdy sie boi. Jej miłość jest potężna. jedyna niesłuszna w Niej rzecz to to, że często zapomina ile jest warta.." Nigdy nie wierz w takie zdanie: "Nie przejmuj się, przecież nikt o tym nie wie." To bzdura. Ty wiesz i to wystarczy. Wiesz o tym, co zrobiłaś i będziesz musiała z tym żyć, dlatego to nie jest żaden argument.
#2049 |
dream big
|
* Ludzie się zmieniają. Jeśli nie weźmiemy tego pod uwagę, możemy poczuć się rozczarowani. *Od jakiegoś czasu całymi dniami myślę o Tobie... z niecierpliwością czekam na jakąkolwiek wiadomość od Ciebie, zaczęłam nawet tęsknić... sama nie wiem jak to możliwe, że się w Tobie zakochałam... *Zaczęłam coraz częściej zakładać szpilki, tylko dlatego, że czuję się wtedy bardziej atrakcyjna. Po prostu fajnie jest widzieć jak podobam się innym facetom. Tak, robię to Tobie na złość. *A może związki bez zobowiązań to dobra myśl? Uniknie się niepotrzebnego przywiązania i wiążącego się z tym wszystkiego co boli, gdy jest się w normalnym związku.
![]() |
#2050 |
Raczkowanie
|
najgorzej jest spotkać bardzo bogatego faceta i się w nim zakochać. nigdy nie powiedzą, że to miłość, zawsze będą uznawać, że ona poleciała na kasę. Edytowane przez chocolatelady Czas edycji: 2010-01-02 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2052 |
Raczkowanie
|
LonelyDay, TinyCinderella - pochwała za pochwałą.. brak mi słów! ; * Niegdyś sznurek demonstracji, dziś linią desperacji. Najpiękniejsze rozmowy odbywają się bez słów. Pragnę upić swą pamięć, zmysłom czujność odebrać. A tą nienawiścią z metalu, tymi gwoźdźmi uprzedzeń… kaleczycie świat. Nieświadome, senne noce tulą i głaszczą po głowie. Realne dni boleśnie kopią po nerkach. Moment przejściowy między snem a jawą, pełen współczucia i empatii,desperacko chwyta się snów. To nie są magiczne momenty, to jest świadomość, że ktoś na tym świecie wymawia Twoje imię szeptem do poduszki. Ludzi jednoznacznych, określonych, jakieś przeciwieństwo mojego bezkształtu, mojej treści bez formy, po prostu przeciwieństwo mnie. Moja wiara? Tak, chciałbym żeby Bóg istniał, bo to wspaniała idea. Pusta pustka. Czegoś wciąż wewnętrznie brak. Jesień w sercu w którym osiadło babie lato,w którym nie ma bicia bez tlenu,który dla każdego ma inne imię. Więc w tym flaczku, w tym kawałku mięcha, gąbki, glistowatej substancji, mieści się wszystko? Całe Wszechświaty, Bogowie, niezliczone emocje i wspomnienia? Wyszłam z siebie. Wciąż nie wracam.Przeraża mnie moja obojętność wobec wszystkich, a najbardziej już wobec siebie. A może tak wydostańmy się z tego błota, stańmy się oryginalni, inni. Żeby już nie przesiąknąć tym brudem. Wraz z upływem czasu człowiek zdaje sobie sprawę z tego, że kiedyś w jego życiu może zabraknąć nowych początków. A może oni wolą milczeć, bo słowa przekazują sekrety, które wyjawione być nie powinny. Gdybym nie miała kulawego szczęścia nie miałabym żadnego. Można w życiu umrzeć kilka razy,weryfikuje to określenie życia po śmierci innym znaczeniem. Ona tez ma uczucia, tylko kiedys je pogrzebała, a teraz nie potrafi ich odkopać.
#2053 |
Zakorzenienie
|
I jak to być mogło, że ona i on razem przez tyle lat. Żyli nie z sobą lecz całkiem obok..
I po chwili już ją rozbiera, Z letniej sukienki, I z wszystkich tajemnic... Nie płacz ja przecież jestem tam gdzie Ty, W powiewie wiatru i mgły. Ja, żyję przy Tobie w codzienności tych dni, W każdym spojrzeniu chwil |
![]() ![]() |
![]() |
#2054 |
Wtajemniczenie
|
Jestem jestem
![]() ![]() To miłe że ktoś mimo wszystko pamięta ![]() _____________ nieważne, jakie uczucia wzbudzasz. najgorsza jest obojętność.
Tak bardzo się boję. Ale głównie tego, że pragnę go za bardzo. Bo nie chciałeś mnie zrozumieć... Choć nie chcę Twoich łez chciałabym być ich dzisiejszym powodem. Lecz zostało coś we mnie z tamtych dni .. Chora świadomość. i jeśli przyjdzie czas, kiedy wszystko od czego jesteś zależny odejdzie. spójrz tylko dookoła, a ja będę tam. dla ciebie. Just know that you’re not in this thing alone There’s always a place in me that you can call home Po prostu wiedz, że nie jesteś z tym sam Zawsze jest miejsce we mnie, które możesz nazwać domem
#2055 |
Zadomowienie
|
udławiłam się moją drugą połową jabłka
Wygląd, tembr głosu, modulacja, spojrzenie, zapach,gestykulacja...koc ham tylko w Twoim wydaniu Bo to jest w tym wszystkim najstraszniejsze, że ukochana osoba jest w nas, staje sie częścią nas i nie mozna jej od tak wyrwać aniołom skrzydła płoną,a one ciągle jeszcze lecieć chcą i w zakochaniu swym spadają w niebo, aż na dno. Już tylko mój bądź, zapomnij o tym jak aniołem byłeś tam... oczy bolą mnie z pragnienia, żeby go zobaczyć myslałam,że juz go nie kocham,ale gdy go spotkałam ciało rozbolało mnie z miłosci do niego, litosci, zalu i tesknoty za nim...
#2056 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2057 |
Zakorzenienie
|
Wymyśliłam cię nocą przy blasku świec, nauczyłam się ciebie po prostu chcieć.
Należę do innego, ale o zachodzie Słońca zawsze wspomnę Ciebie i zawsze będę Cię Kochać.. Najwyraźniej z normalnością nam nie do twarzy. Kocham drzewa, mam do mich słabość. Sposób w jaki liście zmieniają kolory ... kocham to. |
![]() ![]() |
![]() |
#2058 |
Zadomowienie
|
a teraz ja podam kto jest moim the beściakiem
![]() ![]() envious Sharmila modlishque BananowaBrazylijka suve chocapic Plotkaraaa rebelious RealGirl89 ![]() Życie, możesz karmić mnie na siłę cierpieniem, aż się zadławię. Nie znoszę słowa 'problem'. Każdy ma jakieś 'problemy'. Ja mam 'problem' porzucenia. czasem tkwię w myślach coraz mniej intensywnych, coraz mniej konkretnych i ...budzę się z myślami zupełnie odbiegającymi od początkowych.. Ja go sobie znalazłam, ja wciągnęłam w moje życie Piszę z ciszą. Twe milczenie boli
#2059 |
Zadomowienie
|
Mówisz że ja mam pseudo-przyjaciół?! Spójrz! Twoi nawet nie zauważyli że od 2miesięcy nie jesteśmy już razem..
Tyle lat za mną , a wciąż nie nauczyłam się że miłość rani… Chcesz zapomnieć? Wymazać mnie z pamięci? Zawsze możesz spróbować, ale ja i tak nigdy nie opuszczę Twojego serca. zadomowiłam się w nim na zawsze. A w tym roku to ja będę wredną su.ką łamiącą naiwne serca… W końcu jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. Czy płakałam? Tak.. ale nie za Tobą. Widać są ważniejsze sprawy od tej komedii którą nazwałam miłością.
I zawieszę na ścianach wszystkie nasze zdjęcia, żeby żadna chwila nie uleciała z mojej pamięci. Edytowane przez Yakarta Czas edycji: 2010-01-02 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2060 | |
BAN stały
|
Cytat:
jesteś cudowna ![]() Idąc osiedlem , posyłam uwodzące spojrzenia Twoim kolegą żeby później mogli Ci powiedzieć ; ej ziomek , ty chyba nie wiesz co straciłeś . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2061 |
Raczkowanie
|
modlishque
![]() BananowaBrazylijka ![]() envious ![]() <3 Cudowne ;*![]() Miodowa kraina nierealistycznych snów..
![]() |
#2062 |
Rozeznanie
|
Lubię sok bananowy, m&msy i takie tam.
A z mojego serca zrobiłeś sobie worek treningowy. Świetnie ci idzie, możesz zostać bokserem! prywatna wojna serc. mogę być twoim drugim ramieniem, łopatką, nerką. cokolwiek. ale chcę w ogóle BYĆ. wchodzę na ten piep.rzony dostępny tylko po to, abyś napisał. więc kur.wa napisz! im bardziej musisz odejść, tym bardziej cię nie ma. 100 stopni moich kontra twoje minus 20. Generalnie jesteśmy na plusie! kochanie to jak miłość i lubienie naraz. Nie lubię jak odchodzisz, jak się nie odzywasz, nie lubię pociągów, peronów, samotności, braku twojego uśmiechu, gorącej herbaty, kropek w zdaniach, obietnic których nie dotrzymujesz, piwa, wódki, zdrady, kłamstwa, gdy cię nie ma, gdy zapominasz, pustych wieczorów, chemii, piosenek bez słów, pająków, szczurów, soku kaktusowego, łazanek, odkurzania, stresu, bezradności, niepewności, niedopowiedzeń, tajemnic, zapominania, zapachu kapusty, twojej wylewności emocjonalnej, tęsknoty, rozczarowania, łez, horrorów, głupich filmów, anime, poniedziałków, gdy nie patrzysz, gdy się nie troszczysz, gdy wolisz inne. nie lubię ciebie - po prostu mi zależy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2063 | ||
Zadomowienie
|
Sprawiłeś, że czuje obrzydzenie do moich ulubionych kiedyś czekoladowych chrupków. Najlepsze! ![]() Zabieram. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2064 |
Zadomowienie
|
O losie. tego bym się w życiu nie spodziewała . niesamowite wyróżnienie
![]() ![]() Ja od Ciebie regularnie kradnę ![]() ![]() --------------------------- I choćby minęły wieki ja nadal z uśmiechem na twarzy będę wspominać nasze pocałunki na śniegu. Nie zapomnij podłączyć mnie pod respirator jak będziesz odchodził. Skoro zabrałam ci tyle lat to czemu nadal pragniesz mnie dotykać? Co robić gdy tysiąc myśli przewija się w mojej głowie i każda jest o nim? A gdyby nagle całe zło przemieniło się w dobro, chyba byłabym teraz najszczęśliwsza na świecie.
#2065 |
BAN stały
|
W dłoni trzymam papierosa , staram się nie myśleć o Tobie ale przez Ciebie nawet postanowienia noworoczne nie wypalają .
|
![]() ![]() |
![]() |
#2066 |
Zadomowienie
|
Mrs Unfabulous
![]() Ci, których kochamy, nigdy nas nie opuszczają. Brakuje mi Ciebie. Zamiast coraz mniej to coraz bardziej. Tęsknota za Tobą staje się obsesją. Szukam Cię na każdym przystanku, boisku, melanżu. Ciągle się łudzę, że jednak nie zapomniałeś, że jednak przyjdziesz, że to wszystko to tylko zły sen...
![]() |
#2067 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w tym roku to ja będę wredną su.ką łamiącą naiwne serca… W końcu jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. -> ten od razu ląduje w moim opisie o ile można ![]() _________________________ _____ Nie wiem kto decyduje o moich snach, ale błagam... Niech już GO do nich nie wsadza. Mam dosyć pobudek na mokrej poduszce. najcudowniejsze dziewczyny nie mają chłopaków, ponieważ wszyscy chłopcy uważają, że nie są dla nich wystarczająco dobrzy... i mają rację. Czekała z uporem na pierwsze uderzenie serca w księżycowej ciszy. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2068 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2069 |
Raczkowanie
|
To Ty tak o mnie myślisz? bo ciągle mam czkawke xD
![]()
![]() |
#2070 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
zakochałam się w tym <3 cudak mój <3 ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
kradnę i nie mam zamiaru oddawać ![]() znakomite ![]() Cytat:
taleenciara !
![]() ![]() Zwykłe koniec z nami nie wystarcza , nie sądzisz ? Wolałabym usłyszeć spier.dalaj z uzasadnieniem niż to pieprzone koniec z nami . |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.