![]() |
#2011 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Witam
![]() ![]() Spodobały mi się wasze opisy, dlatego pomyślałam, że się zarejestruję i dodam też trochę moich ![]() ___________ Można mieć nadzieję, ale nie można nią żyć.... to jest tak,ze to co się ma docenia się wtedy gdy się to traci "Będąc dobrym, stajesz się tym złym" ...Samotny wśród ludzi którzy mówią: "On nigdy nie jest sam." możesz iść szybciej niż nie jeden chciałby biec ...
![]() |
#2012 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
Stałam się marionetką w rękach losu... Tylko czemu to właśnie Ty pociągałeś za sznurki?
Dzięki Tobie moje serce jest jak puzzle... muszę się ciężko napracować żeby znaleźć brakujące elementy. Nie ocenia się ludzi po jednym incydencie... a po całym ich życiu. Może kiedyś się tego nauczysz. W poszukiwaniu szczęścia wybiorę się nawet na koniec świata. Nowy rok , nowe plany, nowy etap w życiu , wszystko nowe… tylko moje uczucie do Ciebie nadal to samo.
#2013 |
Raczkowanie
|
modlishque, Guziki xD - aaa, Kochane, dziękować to za mało! ; )
Serce - mieszkanie, w którym pomimo małego metrażu i kiepskiej lokalizacji zawsze będzie człowiekowi wygodnie. Nie trzep życiem bo Ci rozum wypadnie. Mentalnie byłam po drugiej stronie lustra i wróciłam bo uwierzyłam że można odrodzić się jak feniks z popiołów. Powinni w szkole uczyć zdrowego odżywiania, koncepcji i antykoncepcji. Analizowanie siebie sprawia, że cisza staje się głębsza. Ironia losu nigdy nie przestanie mnie zadziwiać. Przez podjęcie właściwie mało ważnej decyzji, moje życie zaczyna przypominać scenariusz jakiegoś anime z gatunku komedia/romans. Bólem jest słyszeć bicie swojego serca w tej świadomości niepewnego jutra. Chaberkowo mi, cokolwiek to oznacza. Czy Ty mnie zwodzisz czy Ty mnie oswajasz ? Samotny spacer, archiwum wspomnień, brak recepty by zapomnieć. Przerasta mnie moja maluczkość wobec ogromu świata. Przedmioty coraz mniejsze, świat coraz mniejszy, ale i dusza coraz mniejsza. Było tyle nieszczęść do wyboru. Tysiące chorób, miliony wypadków, miliardy katastrof… A ludzie wciąż wybierali umieranie z miłości. Moralność działa wybiórczo- bez mrugnięcia okiem przywłaszczą sobie twoje zasługi. Już dziś wiem, że od górnolotnych słów wolę prostotę, wypływającą z wnętrza człowieka - najszczerszą i najpiękniejszą. Z każdym łykiem porannej kawy uświadamiałam sobie coraz bardziej, że wszystkie twoje wymowne spojrzenia były tylko moją nadinterpretacją.
#2014 | |
BAN stały
|
Cytat:
witamy , witamy ![]() ![]() ![]() dzisiejszej nocy zatęsknię ostatni raz . uronię ostatnią łzę . wyrzucę ostatnią żyletkę i przewrócę kartkę aby zacząć nowy rozdział życia . ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2015 |
Rozeznanie
|
niezostawiajmnie - rozgrzeszam
![]() ![]() cherry pie - no to mamy odwzajemnioną miłość ![]() ![]() ___ Pośród zieleni twych oczu stałam się chwastem. Telewizję oglądam już tylko po to, by czuć, że ktoś do mnie mówi. Żyję chwilą. Tylko tą z przeszłości. A może tak naprawdę leżę w szpitalu na łóżku w śpiączce i śnię? Moje życie, moje zasady. Za każdym razem mówię sobie „to ostatni raz, koniec”, ale za mocno Ciebie kocham aby ten raz był już tym ostatnim. Idę na pocztę. Wyślę Ci swój oddech. Wyślę Ci moją nieprzespaną noc. To miasto jest za małe. Widuję Cię co dwa dni. I co dwa dni widuję wspomnienia. |
![]() ![]() |
![]() |
#2016 |
Raczkowanie
|
Nie mówmy o marzeniach to nie bezpieczny temat można zabłądzić jak we mgle ...
#2017 |
Zadomowienie
|
z całego serducha dziękuje za pochwały ! słodziaki wy mooje <33
kilka pochwale (tylko te co dzisiaj okradłam ) .. ![]() grise ![]() lall ![]() Guziki xD ![]() nussie ![]() Kamma1507 ![]() amozefrytkidotego ![]() modlishque ![]() wspaniałe ! ![]() ![]() upić się czystym powietrzem ! W lunaparku pełnym fałszywych gwiazd .. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2018 |
Raczkowanie
|
Kochać jest łatwo. To, można powiedzieć, jak z samochodem: wystarczy włączyć silnik, dodać gazu i wyznaczyć sobie cel podróży. Ale być kochaną to tak jak przejażdżka z kimś innym, jego samochodem. Nawet, jeśli uważasz tego kogoś za dobrego kierowcę, zawsze pozostaje ten podskórny strach, że może się pomylić, a wtedy w ułamku sekundy wystrzelicie oboje przez przednią szybę na spotkanie śmierci. Być kochaną może oznaczać największy koszmar. Bo miłość to rezygnacja z panowania nad własnym losem. A co się stanie, jeśli w połowie drogi postanowisz zawrócić albo skręcić w bok, a nie masz na to jako pasażer żadnego wpływu... |
![]() ![]() |
![]() |
#2019 |
Wtajemniczenie
|
cherry pie i Guziki xD - cudaki <3
lall, cherriies, kee - wielkie brawa się Wam, dziewczynki należą ![]() Lecz najlepiej mi się patrzy w górę, gdy rzęsy dotykają brwi,
a oczy wchłaniają zawartość mojego tlenu: ciebie. Chciałabym przeprosić, ale instynktownie chowam się, bo przecież przepraszać trzeba za coś, a ja nawet nie mam pretekstu. Rozmazałam się, tak - wiem. Spytajcie łez, czemu tak się stało.
![]() |
#2020 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
ja bardziej <33 Cytat:
kradnij szkrabie
<33 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Książkowa historia dobiega końca, baśnie stają się prawdą Rozpoczynam swoją modę, nosze swoje serce na swoim rękawie Żaden cud. . moje serce czuje że leci. . moja głowa czuje że wiruje Słyszę tylko jedną prawdziwą nutę, W czasie jednego i jedynego dźwięku. Wsiana w ciebie I może kiedy on marzy. . . .marzy o mnie Będę ukrywać się pod chmurami I szeptać do wieczornych gwiazd Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-01-02 o 14:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2021 |
Raczkowanie
|
dontgivemenames, ciiri, ellwinga, Chocolaaate, beMine, nata_, amozefrytkidotego, grise - kocham Wasze cytaty <33 . Oczywiście skradłam niektóre ^^.
________________ I odtąd już zawsze będziesz w moim życiu... Jesteś dla jak narkotyk- uzależniasz. Promise me, you'll wait for me. Obiecaj, że będziesz na mnie czekał. Nie mogę uwierzyć, że już nigdy więcej nie usłyszę Twojego głosu. Takie dni jak ten nie powinny istnieć. -Słyszysz ten dźwięk? To moje serce. Zawsze tak reaguje, gdy jesteś w zasięgu mojego wzroku. Jesteś moją ostatnią myślą, gdy idę spać i pierwszą, gdy wstaję. Deszczowe dni już zawsze będą mi przypominały o tym, jak Cię spotkałam. Edytowane przez LonelyDay Czas edycji: 2010-01-02 o 14:41 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2022 |
Raczkowanie
|
i powiedział mi ze mnie kocha, w jego oczach widziałam blask, który towarzyszy mi do tej pory
czekałam na ksiecia który przyjedzie po mnie na białym koniu zabierze mnie w świat bajek i w swiat fantazji o których opowiadała mi moja babcia, czekałam na długie i szczęsliwe życie w którym będe miała wszystko, w którym bedę szczęsliwą księżniczką. Dziś wiem,ze nie tylko moje szczęscie się liczy, a męzczyzna moich marzeń nie musi byc księciem a życie nie musi byc bajką. nie musi być długie, ważne zeby było szczęsliwe, a żeby szczęscie było dzielone na dwoje <3 chodź usiądź obok mnie, pobawmy sie w przyjaźń pobawmy się w miłość. przecież codziennie mi wmawiałes że życie jest zabawą i nie pora na uczucie, a dzis co? stajesz przede mną i prosisz mnie o drugą szanse? to chodz..usiądź obok mnie. ważne żeby nie zatracić się w tym świecie,zeby łzy smakowały jak szczęscie a usmiech nie zakrywał prawdziwych emocji które masz w sobie. wiesz? ciesze się,ze to TY zerwałes ze mną. bo to nie ja bede kazdego dnia szła spać z myślą "co by było gdybym go nie zostawiła może wszystko potoczyłoby się inaczej? moze byłabym szczęsliwa" a zobaczysz ze każdego dnia bedziesz się o to siebie pytał. chodz na spacer, nocą która dla nas płacze.. wiesz, mam nadzieje,że jestes tak samo szczęsliwy jak udajesz.
#2023 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() # cheery pie- ze wzajemnością, ;* # z nadzieją, że stoisz właśnie w oknie, przechodzę niby tak obojętnie pod oknem Twojego domu. nie płacz, łzy nie dadzą Ci miłości. najchętniej zamknęłabym go w klatce i patrzyła jak się męczy, bez swojej nowej lejde. jeśli będziesz wiedział jak mnie rozpuszczać, rozpuszczę Ci się w dłoni i w ustach. ostatecznie cieszę się, że wspólne mamy tylko wspomnienia. a uwierzyłbyś w moją miłość gdybym w czasie kazania w kościele, weszła na ołtarz, przepchnęła księdza i ogłosiła parafianom ile dla mnie znaczysz? zabrałabym Cię tam, gdzie zasięg w Nokii ma 6 kresek. ![]()
Więcej jest we mnie romantyczki niż realistki, zdecydowanie wybieram ślepą wiarę zamiast chłodnej logiki. Edytowane przez cornels Czas edycji: 2010-01-02 o 14:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2024 |
Raczkowanie
|
Wszystkiego dobrego w Nowym roku
![]() karuzela uczuć. Czasem nawet miłość gubi się w tym wszystkim... o nie kochanie ! moja milosc nigdy sie nie przeterminuje! musze sie na troche zgubic. motyw samotności. zaczynamy od poczatku? kokosowe serducho.. nie chce być niczyja ! Wiesz.. Rozmowa bardziej łączy niż milczenie.. a ty wciąż milczysz!! jutro będzie lepiej prawda? |
![]() ![]() |
![]() |
#2025 |
Raczkowanie
|
może księżyć to tylko kolejna dziura na niebie.
może wszystko w co wierze tak naprawde nie istnieje? Ktoś zapisze ich historie w pamięć Choć osobno, zawsze będą razem. Idealni, nie widziałam ich nigdy Nie płakali, żyli tylko na niby Byłam pewna oni maja szczęście Przeciez widze idą znów za reke
`większość z nas spocznie w grobie z muzyką w sercu` Edytowane przez lalaine Czas edycji: 2010-01-02 o 14:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2026 |
xoxo
|
Tak bardzo chciała się na Nim zemścić. Za te wszystkie małe i duże kłamstewka szeptane do ucha. Za samotne poranki bez Niego. Za raniące, obojętne spojrzenie, które codziennie czuła na swym ciele niczym zimny szron. Za to, że Mu nie zależy. Za to, że zostawił Ją niczym małe dziecko porzucające znudzoną zabawkę. Za Jego cholerny egoizm.
Chciała się zemścić, lecz nie umiała. Bo mścić się na osobie, którą się kocha, to jak wbijać szpilki we własne serce. patrzyłam mu uważnie w jego piwne tęczówki delikatnie rozpinając guziki od jego białej koszuli . pachniała . on pachniał . było w tym zapachu coś czego doświadczyłam , bez wątpienia . i te rysy twarzy .. tak idealne .. tak znajome .. musnęłam delikatnie jego policzek i zeszłam mu z kolan . przepraszam - wyszeptałam . poprawiłam bluzkę i wyszłam . to nie był mężczyzna którego kochałam . Zaczęłam pędzić przez życie do celu z niespotykaną szybkością. Niestety zapomniałam gdzie są hamulce i po drodze potrąciłam kilka osób. Nigdy nie umiałam dostrzec tej pierwszej gwiazdki na niebie.. Czyżby dlatego, żadne z moich życzeń się nie spełniło? Jaki będzie twój epilog życia? Bo widzisz, chciałam pisać komedię a wychodzi mi raczej tragedia. I nagle toniemy w obietnicach Nie chcę miłości, bo wiąże się to z zaufaniem, a ja z reguły ludziom nie ufam. Moje istnienie powoduje burzę, a przecież mówiłeś, że kochasz pioruny. Teraz szukaj słońca i pamiętaj, że w cieniu go nie znajdziesz. Tak często gdy siedzimy razem na ławce w parku rozmawiając - częstujesz mnie: radością, śmiechem, a czasem łzami. Ale wiesz, ja chciałabym skosztować miłości.. Poczęstujesz mnie nią ?
#2027 |
Zadomowienie
|
I mówisz żebym nie dzwoniła do ciebie po pijaku… ale tylko wtedy mam na to odwagę.
A gdybym miała czarodziejski ołówek narysowałabym szczęście dla Ciebie… Sam byś zdecydował czy tym szczęściem byłabym ja. Skoro oboje się kochamy to dlaczego nam nie wyszło? Może wystarczyło docenić to co się ma zamiast pragnąć nieosiągalnego… Jeśli myślisz że jestem panią ą i ę to się mylisz. Ze mną nawet o rozrzutniku pogadasz ![]()
#2028 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
_________________ Możemy dziś puszczać latawce? Tam gdzie zawsze, pod samo niebo.
Najbardziej się boję odbierać nadzieję. To gorsze od najgorszego. Kochany zawrót głowy, dynamizm psychiczny, oddam Ci westchnienia za wzrok numer pięć. Coraz starsza ja, po tysiącu zmian ta sama. Może zwiększyły się tylko dołki pod oczyma. No i mam swój prywatny dom strachów, taki wiesz na własność. Kilka duchów osiedliło się tam na stałe. Przerażenie i niekompetencja. Lepsze to niż nic. Wyrzucę oczekiwania do kosza, bez konieczności segregacji odpadów. Niech zaskoczy mnie zakończenie tego filmu.
![]() |
#2029 |
Raczkowanie
|
Mrs Unfabulous, _mandarynka na zdrówko
![]() _________________________ _____ Twoje oczy sprawiają, że mam ochotę naćpać się kakao, doprowadzając się do zapaści i umrzeć z rozpaczy, że one na mnie już nie spojrzą. Omg, jak ja nie cierpie miłości. Serce samo się wyrywa i skupić się nie można i przy okazji dostaje się pier.dolca, bo nie wiadomo czy wyjdzie.Przestałam wierzyć w prawdziwe rzeczy. To nie tak miało wygladać...nie mialeś mnie pocałować...ja nie miałam się na to godzić, nie mialeś być tak czarujący a ja...ja nie miałam się w Tobie zakochać a w myślach jesteś Ty, pieprzony egoisto i choć nie łatwo będzie zapomnieć, to gówno łatwo przyszło . ڸ٥ﻻ ﻉ√٥ﺎ ٱ
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2030 |
Raczkowanie
|
Nie znać bólu to tak jakby nie znać miłości, bo ona to naprawdę potrafi zranić... Więc czy miłość to zło ?
Łza z dedykacją dla Ciebie. ![]() Wszystkie jesteście boskie dziewczyny !!! ![]() ![]() ![]()
#2031 |
Raczkowanie
|
lall - okradam
![]() Lubię jak piszesz ze mną wódkę i popijasz wódką. patrz na nią jak na gwiazdę i poparz się od tego słońca. wezmę muzykę i powietrze ze sobą. jeśli stąd odejdę to po pierwsze z Tobą. jeden błędny krok to jak samobójczy skok uciekam w zapomnienie po prostu nic nie czuje tu gdzie rzeczywistość tu też jest ciężka praca chodź coś złego spotkało nas kiedyś, trzeba to przeżyć jakby jutra miało nie być jestem tylko myślą ponad barierami jestem tylko głosem ponad podziałami uczmy się kochać swoich ludzi bo odchodzą nagle, nagle Pan zwija żagle. każdym razem gdy zamykam oczy myśle o tym co mnie czeka, czego mam dosyć. to złe miejsce zły czas,uciekaj, oni maja broń a ty gołą dłoń. tylko widzę Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie jak by to było, gdyby mnie na tym świecie nie było? bo różnie życia uczą, każdy po kolej, każdy topi smutki jak nie w wódce to w nadziei ważne że wiesz co od życia chcesz opamiętaj się zachowaj krew, tak ciężko jest wybaczyć grzech pustka i strach ubrana w twe uczucia i co z tego że jestem tak szalenie zła i niedobra? jesteśmy zniewoleni przez szeleszczącego Boga. w swoim własnym eldorado odizolowani od całego świata proszę bądź przy mnie, już na zawsze spotkaliśmy się przypadkiem, od tej chwili jesteś moim ideałem zanim umrę, ****a mać nie chce nic od tego świata jak Ci się układa? mam nadzieje ze jest git, i że w przeciwieństwie do mnie ****a w nocy śpisz _________ http://fuckxxxyou.fbl.pl Edytowane przez nazywaj mnie jak chcesz Czas edycji: 2010-01-02 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2032 |
Raczkowanie
|
całkowicie ogarnęłam się z tej miłości, jeszcze tylko muszę o Tobie zapomnieć.. to jest jak obsesja, odrętwienie ciała, a pobudzenie serca. |
![]() ![]() |
![]() |
#2033 |
Raczkowanie
|
Błądzę jak wszyscy, ale nie jak większość.
Taka pustka-tylko płacz pozostał. Nie pytaj czy znalazłam szczęście swe, to bez znaczenia już. Twój głos, który powtarza, że nie oddasz mnie nikomu. Więc proszę byś stał się tylko mój. Now I see the pain forcing you to blame, the only man that loved you. /Teraz widzę cierpienie, którym obarczyłaś jedynego mężczyznę, który cię pokochał. Kobiety są dziwne, nigdy nie przestają kochać - nawet drani. You should know, I had to let you go. /Powinieneś wiedzieć, że pozwoliłam ci odejść. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2034 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() cherry pie - dziękuję. i nawzajem ![]() rebellious - kochana. o sobie zapomniałaś! ![]() ![]() *** nieobecni, umarli jak wolisz, ale bardziej bezpieczni i szczęśliwi jak żywi.. mniejsi i więksi, równi i równiejsi,j edni używają mózgu, drudzy używają mięśni. lub obu jednocześnie, ci są tu najlepsi bezsprzecznie,a i tak nie żyją wiecznie. wtedy mów o happy-endzie jak ze snów. Nie pozwolę ci oddychać moim tlenem!
![]() ![]() |
![]() |
#2035 |
BAN stały
|
o kurcze, dziękuję
![]() ![]() Sprawiasz, że na mojej twarzy pojawia się uśmiech. To takie banalne. Banalny uśmiech, banalne słowa, banalne gesty, które dają niebanalną radość. |
![]() ![]() |
![]() |
#2036 |
Przyczajenie
|
Hej. Jestem nowa. Postaram się dać kilka opisików.
![]() PS. Wszystkie jesteście po prostu genialne! ![]() ślepy los do siebie zbliży nas. natarczywie się kochają. na lepsze czekasz.. nie lubię snów. dają mi tylko głupie nadzieje. niewiele siebie. niech więc krwawią serca! mgnieniem oka gasisz ból. TOBĄ żywię się. TOBĄ dorastam. TWÓJ jedwabny głos. w ciszy rośnie noc. ostatni raz widzisz mnie, więc zabawmy się! no. nie są takie super jak Wasze, ale.. może nie jest aż tak najgorzej? ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#2037 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=niezostawiajmnie;16 197628]
Kilka dni mnie nie było i ile do nadrobienia, oj pędzicie dziewczyny
![]() TinyCinderella, Chocolaaate, modlishque, Mrs Unfabulous, XxValedictionxX, ellwinga, panna_miodowa, cornels, _midnight_ okradłam ale nie krzyczcie ![]() ~~~~~~~~~~~~ Oj dziękuuję ;* jestem nowa i nie sądziłam , że tak szybko komuś się spodoba coś ode mnie ; ) buziaa ;**
![]() |
#2038 |
Raczkowanie
|
♥ dontgivemenames ♥
♥ Krzywię twarz w parodii uśmiechu, a dusza śpiewa umarłych pieśń. ♥ Papeteria nieznanych zdezynfekowanych wyklejanek z Twoimi ustami. ![]() ♥ Uśmiechałam się, choć śmiechu wokół nie było. ♥ Mróz mi rysował na policzkach, ślady grudniowych konieczności losu. ![]() ♥ Biały puch powietrza, który bijąc się ze szkłem zmienia się w krople wody katharsis. ♥ Gdyby tak obsypać kakao kokosem, wynalazłabym nową receptę na miłość z nowym zapachem. ![]() ♥ Usiadłabym sobie na skraju siebie... ♥ Miłość mnie łoskocze, że auaaa. ![]() ♥ Najczęstsze pytanie? ♥ Zgodziłbyś się na to, żebym Cię kochała? Czy byś mnie pokochał, gdybym tego chciała? ![]() ♥ Dla Ciebie nauczyłam się czekania oraz jajecznicy z papryką i pomidorami.
#2039 |
Zadomowienie
|
Bo mętlik w głowie to już za mało… .
#2040 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
uwierz, że ja Ciebie bardziej ;*;*;* ________ tonę we własnej skończoności. nie boję się niczego i nikogo. wystarczy, że jesteś i trzymasz mnie za rekę. my to coś więcej niż utracony czas. w moim przypadku poczucie spokoju i wolności to prawdziwe szczęście i zdarza się nieczęsto, ale łatwo je podchwycić i rozpalić wśród tej ciemnej otchłani. robisz za pomocnika szatana?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.