|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
| Pokaż wyniki sondy: czy robisz zakupy w ciucholandach? | |||
tak - uwielbiam, to wręcz nałóg
|
|
1 269 | 40,87% |
| tak ale rzadko |
|
1 172 | 37,75% |
| nie bo nie |
|
426 | 13,72% |
| to obrzydliwe nosic cos po kims |
|
238 | 7,67% |
| Głosujący: 3105. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lumpeksy Ciucholandy
Ja dzisiaj kupiłam zamszową kurteczkę firmy Amisu. Jest koloru piaskowego, ma sportowy fason. Urzekła mnie od pierwszej chwili jak ją zobaczyłam. Jest mięciusieńka i "jakby na mnie szyta".
Nie wiecie jak się czyści takie kurtki? trzeba oddać do pralni? Kutreczka wygląda jak nowa, ale ja muszę przed ubraniem ja jakoś wyczyścić. Pozdrawiam |
|
|
|
#2912 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niech zgadne czarna bluzka z osiedlowego lumpeksu?? zapamietałam ją
|
|
|
#2913 |
|
Konto usunięte
|
tak, zgadlas
gratuluje spostrzegawczosci
|
|
|
|
#2914 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2915 |
|
Raczkowanie
|
Znów byłam na łowach. Kupiłam aksamitną marynarkę beżową firmu Sara cena 14,25 zł oraz piękny top na lato, wiązny na szyi, kolor różowo-pomarańczowy Dorothy Perkins cena ok. 4 zł. Ale jak na dostawę to w moim szmateksie towar taki sobie był. Pozdrawiam.
|
|
|
|
#2916 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fiu fiu
|
|
|
|
|
#2917 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W ten poniedziałek nie miałam czasu wpadłam na minute obleciałam ściany zastanawiałam się czy jej nie mierzyć potem po drodze wybrałam się na Pucką i dostałam czarną lnianą koszulę z new looka ala carska Rosja - jakaś starsza pani wyrzuciła, stwierdziła że nie modna
|
|
|
#2918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poziomeczka śliczne spodnie z Diesla Ile ja bym dała, żeby takie wyhaczyć. A jutro 3majcie za mnie kciuki kobietki, bo wybieram się na rajd po lumpkach we wrocławiu. Odłożyłam troszkę kaski i trzeba ją jakoś wydać. Jeśli macie jakieś propozycje fajnych Sh we wrocku to czekam
|
|
#2919 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2920 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2921 |
|
Zakorzenienie
|
Whitebeth przecieram oczy ze zdumienia
przerewelacyjne ciuszki,dosłownie przerewelacyjne i cena 20 zł z groszkami!gratuluję
|
|
|
|
#2922 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. przyznam ,że udaly mi się zakupy. miałam farta bo wyjątkowo nie było "gangu" stałych bywalczyń - czyli grupki ZŁO ( zdesperowanych łowców okazji |
|
|
|
|
#2923 |
|
Zadomowienie
|
Whitebeth, Kaisandra ... o ku... No no no
Fiu fiu fiu Fajne, fajne Ja czekam na czwartek, będe miała już wolne w pracy no i szalej dusza piekła nie ma ![]() Gratuluję dziewczyny ![]() Poziomko za małe zdjęcia, ja nic nie widze
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
|
|
|
|
#2924 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jeśli pozwolisz to bede uzywala tez tej nazwy z kolezankami
|
|
#2925 |
|
Raczkowanie
|
Whitebeth gdzie robisz swoje zakupy? Ja też bywam w Zielonej
|
|
|
|
#2926 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2927 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mało tu ludzi z mojego miasta Przejdżmy do sedna : kupuję przeważnie w skandynawskim , ale zawsze jak przechodzę koło jakiegokolwiek lumpa to nieomieszkam wejść.
|
|
|
|
|
#2928 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
na "carska rosje" ja od dawna poluje, ale na razie bez efektow
|
|
|
|
|
#2929 |
|
Raczkowanie
|
Whitebeth Ja tez w Skandynawskim
A moze znasz jakis mily zaciszny kącik z ładnymi bluzeczkami? Bo faktycznie w Skandynawskiej w poniedziałek o 9 rano to tragedia....dziewczyny wyrywają sobie z rąk ciuszki...A teraz po świętach, bedzie we wtorek, no i taniej bo poniedziałek to święto
|
|
|
|
#2930 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
na "carska rosje" ja od dawna poluje, ale na razie bez efektow
|
|
|
|
|
#2931 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Do tego małego lumpka na tej samej ulicy gdzie skandynawski tez często zaglądam, też zdarzają sie fajne rzeczy , ale raczej po dostawie. Są tam bardzo niskie ceny. Czesto zaglądam też do lumpów za ryneczkiem na gazowni, jest ich tam kilka ,tez czasem coś się trafi. Chociaż w jednym znich kobieta ma skandaliczne ceny spodnie mango za 90 zł , jeansy w granicach 70 a bluzki ok 15- 20 / są tam czasem fajne rzeczy, owszem , ale za tą cenę to ja podziękuję |
|
|
|
|
#2932 |
|
Wtajemniczenie
|
a oto moje zakupy
tylko jak sobie to podlicze to niezła suma mi wyjdzie drogo u mnie bo na sztuki i nie na wage chlip chlip 1) Bluzeczka H&M 2)Turkusowa bluzeczka z długim rekawem 3) Śpódniczka 4) Biały sweterek H&M |
|
|
|
#2933 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
śliczn ubranka, można wiedzieć ile za nie dałaś? a taki sam sweterek z h&m też mam...tylko, że pomarańczowy
|
|
|
|
|
#2934 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bluzeczka w paski : 8zł sweterek H&M 12zł - kupilam podobny po przecenie za 3zł kiedys buu, ale szukalam od dawna bialego wiec musialam sie skusic , na zdjeciu wyszedl jakos krzywo hehe spodniczka: 15zł=/ turkusowa: 14 ![]() wiec duzo ale pocieszam sie ze w sklepie za tyle bym nie kupila
|
|
|
|
|
#2935 |
|
Rozeznanie
|
Whitebeth, w ubiegłym tygodniu kupiłam w lumpku IDENTYCZNY sweterek,
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...7&d=1144748834 tylko w kolorze ciemnego różu!!! Dałam za niego 3zł, hehe ![]() Reszy zakupów zazdroszczę przeokropnie, same cudowności! Jakże mi się marzy chociaż jedna taka tunikowa zdobycz jaką zamieszczacie na tym wątku ![]() Powinnam się leczyć nie tylko z zakupów ale róznież z odwiedzania tego wątku, śledzę go na bieżąco, kilka razy dziennie I podziwiam...
|
|
|
|
#2936 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czy Wy w każdy dzien macie dostawy??!! Ludu, mnie tak nie rozpieszczają
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
|
|
|
|
#2937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aj mnie tez nie ![]() U mnie dostawa co miesiac;D ale ja chodze na nowy towar- kupuje wtedy ok 2-3 rzeczy najlepszych. Pozniej na 25% znow z 2 ciuszki. A pozniej najczesciej na 75% wtedy juz wiecej szaleje. A na 1 zł biore wszystko co mi w lapki wpadnie W sumie za kazdym razem wychodzeobładowana
|
|
|
|
|
#2938 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
..zebym tylko kase miała:P
|
|
#2939 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ostatnio zobaczylam ze dziewczyny pakuja co lepsza bluzke, bez ogladania, w siatki. Ja to zawsze przegladam zanim przymierze. Wydaje mi sie, ze niektorzy gdzies to sprzedaja, bo naprawde wynosza stamtad cale masy. A ostatnio dowiedzialam sie, ze jakas tam moja dalsza kuzynka ma dojscie przed otwarciem Musze sie jakos zakrecic kolo niej A powiedz mi , dostawy w tamtych ciucholandach na tej samej ulicy tez sa w poniedzialki czy w inne dni? Ja czasami zagladam jeszcze do sklepiku kolo kina, tam sa ciuszki juz wycenione, ale czasami cos fajnego tez sie trafi
|
|
|
|
|
#2940 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
eh.. Może by się tak zgłosić na wolontariat, żeby sortowac te ciuchy Ten lumpek co jest po tej samej stronie co skandynawski jest fajniejszy, ten na przeciwko niego to raczej nie warto wchodzić - wielkie ubrania, niezbyt przyjemnie pachnie Dostawa też jest chyba w poniedziałek, bo jak szłam przedwczoraj do skandynawskiego, to przed drzwiami tez stało kilka kobiet. Tez czasem zaglądam do tego niedaleko kina, bo mieszkam niedaleko, ale jeszcze nic nie kupiłam. wydaje mi się ,że tez mają zawyżone ceny. np top H&M za 17 zł wydaje mi się lekką przesadą, bo za tyle to można na wyprzedaży w H&M- ie nowy kupić
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:48.

gratuluje spostrzegawczosci

spodnie mango za 90 zł
eh.. Może by się tak zgłosić na wolontariat, żeby sortowac te ciuchy