|
|
#1621 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IV
ja mam jedną klientkę która mi robi zamówienie na 300 zl z każdego katalogu.. noszę jej próbki, jakieś zniżki, a co do reszty zamówień to zostawiam 15 katalogów w róznych miejscach i ktoś czasem coś zamówi.. kokosów z tego nie mam ale własne potrzeby na kosmetyki nawet da sie pokryć.
|
|
|
|
#1622 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1623 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)JEST DELIKATNA RÓZNCA, MI BY SIE PRZYDAL ZEL DLA BRUNETEK...MAM NADZIEJE ZE NIE JEST MOCNO CIEMNY
|
|
|
#1624 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanie. Jak mogę sprawdzić czy moje zamówienie zostało już zrealizowane, i czy są jakieś braki w moim zamówieniu. Mi zamówienie składa zawsze sponsorka a ja nie wiem jak mogę to sprawdzić
Proszę o odpowiedz
|
|
|
|
#1625 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1626 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Osobiście uważam, że powinnaś sama sobie robić zamówienia. Jeśli nie masz internetu w domu to może poproś koleżankę albo kogoś znajomego o dostęp do internetu, albo po prostu chodź do kawiarenki internetowej. Na stronie Ori wkładasz sobie produkty do koszyka i w przedostatnim kroku zamawiania masz wyświetlone co Ci dodano, co nie może być zrealizowane, co zredukowano, no i co jest w brakach. W tym momencie możesz sobie jeszcze skorygować swoje zamówienie jeśli masz mało braków (np. w zamian wziąść coś innego). Jeśli masz dostęp do filli lub oddziału to tam na pewno też jest dostęp do internetu i możesz sobie tam złożyć zamówienia. Ja czasem jak spieszy mi się z kolejnym zamówieniema mam nie opłacone 2 faktury to lecę spłacić do kasy jedną fakturę i od razu na miejscu robię przez internet kolejne zamówienie. |
|
|
|
|
#1627 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki
Następne zamówienie już zrobię sama |
|
|
|
#1628 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja jestem zadowolona.
|
|
#1629 |
|
Raczkowanie
|
Cześć jestem tu nowa- dlatego najpierw witam wszystkich serdecznie
![]() ![]() mam kilka pytań, dla Was pewnie wszystko jest jasne i oczywiste. dla mnie jeszcze nie, dlatego liczę na pomoc Otóż, wyrobiłam 100pp i z poprzedniego katalogu dostałam hologram i zniżkę 40 zł teraz składałam zamówienie i nie obniżono mi kwoty o 40 zł na fakturze??!! GDZIE TA ZNIŻKA? pytanie drugie gdzie nakleić hologram?? dziękuję za odpowiedzi! |
|
|
|
#1630 |
|
Rozeznanie
|
Dopiero jak dostaniesz to zamówienie to będzie tam faktura pomniejszona o 40 zł. Przy pierwszym zamówieniu powinnaś dostać taki mały karnecik gdzie trzeba nakleić te hologramy
|
#1631 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do naklejania to dostałam karnecik, tylko na toster i inne pierdoły... a na kuferek?;( |
|
|
|
|
#1632 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1633 |
|
Raczkowanie
|
jesteście fantastyczne!!
jeśli pojawi się u mnie jeszcze kiedyś problem, pozwolę sobie napisać ![]()
|
|
|
|
#1634 |
|
Raczkowanie
|
Niestety mi jak dotąd żadna z Was nie pomogła
Co zrobić by zdobyć nowe klientki? A i czy gdy mam niezapłacone 2 faktury i zapłacę jedną a tą drugą np. tydzień później to będę mogła złożyć zamówienie gdy ta jedna jest niezapłacona?
|
|
|
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
sunkissed odpowiedz na twoje pytanie przewija sie na tym watku co parenascie stron, juz nieraz pisalysmy jak pozyskujemy klientki. co do faktur to nie wiem.
chcialabym napisac jeszcze o tym, co mnei zoskoczylo: nowy zapach Giordani Gold dla mezczyzn.... moim zdaniem wody toaletowe z oriflame sa slabej jakosci a Giordani na moim TŻ pachnie dosyc intensywnie i dlugo. jestem sama zaskoczona. bez porownania do innych meskich wod toalet. z ori....
|
#1636 |
|
Zadomowienie
|
żeby zdobyć nowe klientki trzeba po prostu zostawiać katalog gdzie się da i komu się da. najprostsze
|
#1637 |
|
Raczkowanie
|
Cześć wszytskim
![]() dziewczynki i może chłopcy...mam problem a jest on taki: Tydzień temu zamówiłam paczkę na 123zł... na kredyt Paczka jednak dotrze dopiero we wtorek..a uzbierałam kolejne zamówienia na 238zł i już nie miałam możliwości wysłania na kredyt, ani zapłaty przy odbiorze..więc wybrałam e-płatność ponieważ mam możliwość wykonywania przelewu przez internet..jednak tu tkwi problem bo na liście banków do wyboru nie ma eurobanku, w którym mam konto...w historii faktur jest złożone zamówienie i pisze: TRWA OBLICZANIE- czy coś takiego... jak mam to zapłacić teraz..po prostu przelać im kase na konto? czy jak?
To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. Maniaczka retuszowania zdjęć ![]() Wykonuję retusze zdjęć i fotomontaże na zamówienie!! Więcej informacji na temat usług w kontakcie mailowym. AnnCinek@gmail.com ![]() |
|
|
|
#1638 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I nie ma problemiku.
|
|
|
#1639 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1640 |
|
Raczkowanie
|
"...zostawiać katalog gdzie się da i komu się da..." A jak szukacie osób które chcą się zapisać?
P.S. Co sądzicie o tych telefonikach drogie konsultantki: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WASZ NR 1? Edytowane przez sunkissed Czas edycji: 2010-01-02 o 21:29 |
|
|
|
#1641 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
byłam w takiej samej sytuacji, tylko że jakoś udało mi się przelew zrobić, ale komp mi się zawiesił czy coś... ale przez to zrobiły mi się dwie faktury o innych numerach, i mimo że przelałam kasę to jedna wciąż widniała jako niezapłacona, a ta którą niby zapłaciłam była właśnie ciągle na 'trwa kalkulacja' :/ i oprócz tego nie mogłam zamówić wody która wówczas była na tej fakturze w brakach, potem już była, ale nadal nie mogłam... i robili mi to 2 miesiące chociaż wysłałam tyle maili ![]() no, ale jeśli nie robiłaś przelewu, to jest nadzieja, poczekaj do jutra, i jeśli ta faktura się nie skasuje, to od razu napisz maila i zapytaj. bo lepiej żebyś kasy nie straciła.
|
|
#1642 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na fakturze jest jeszcze Twój lider i dyrektor. Również kontakt do nich, więc jeśli masz jakiś problem, to możesz się zwrócić do nich. Skoro ktoś jest już dyrektorem, to myślę, że raczej nie jest to osoba obojętna na swoich konsultantów .Cytat:
. Są już o Oriflame 4 wątki .
|
||
|
|
|
#1643 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Ja też mam problem ze sponsorem, ale jakoś staram się sobie radzić sama. Jak się zapisywałam, to nie wiedziałam, że jest to tak ważne i popełniłam gafę zapisując się przez internet. W sumie to nie długo kończy mi się rok bycia w Ori, więc pomyślałam, że zrobię sobie roczną przerwę i za rok zapiszę się jeszcze raz, ale już lepiej wybiorę sponsora. Edytowane przez opo Czas edycji: 2010-01-02 o 22:06 |
|
|
|
|
#1644 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. Maniaczka retuszowania zdjęć ![]() Wykonuję retusze zdjęć i fotomontaże na zamówienie!! Więcej informacji na temat usług w kontakcie mailowym. AnnCinek@gmail.com ![]() |
|
|
|
|
#1645 |
|
Raczkowanie
|
Chciałabym jeszcze zapytać czy opłaca się zamówić np. w pierwszym dniu katalogu 10 x Amber Elixir, z katalogu 2 i później sprzedać po tej promocyjnej cenie? Wiem, że będzie w promocji
A jest na nią bardzo duże wzięcie. Co myślicie?I ile pp trzeba mieć aby uzyskać rabat w wysokości 500zł? Edytowane przez sunkissed Czas edycji: 2010-01-02 o 23:53 |
|
|
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
jezeli taka forma sprzedazy ci pasuje i masz pewnosc ze znajdzie 10 klientow na ten zapach... ja wole gdy klientki same obejrza katalog i daja znac co chca zamowic. jestem od pomocy, odpowiem na pytania, podsune probki, ale wpychac kosmetykow nie potrafie i nie sadze abym sprzedala tyle wod toaletowych nawet pomimo promocji ( zreszta...kazdy w katalogu zobaczy ze jest promocja na te wode, wiec po co uprzedzac fakty?). a i tak zbieram zamowienia do pierwszego dnia katalogu
|
#1647 |
|
Raczkowanie
|
ja też tak myślałam ale niestety przy składaniu zamówienia wpisałam kody próbek i co i przy tej pozycji wyskoczyła informacja niemożliwe do zrealizowowania a moja sponsorka to potwierdziła i teraz już nic nie rozumiem
|
|
|
|
#1648 |
|
Rozeznanie
|
Mi też takie coś wyszło na początku, ale jeśli pod spodem widzisz dodane próbki po kolei, każdej nazwę, to pomimo tego że pisze, że są niemożliwe do zrealizowania to je otrzymasz
![]() Nie wiem czemu w ogóle tak pisze..
|
#1649 |
|
Raczkowanie
|
znaczy chciałabym uściślić ja jeden pakiet próbek otrzymałam przy pierwszym zamówieniu
|
|
|
|
#1650 |
|
Rozeznanie
|
hmm to chyba już nie możesz skoro już raz zamówiłaś, mi sponsorka mówiła, że można właśnie tylko raz je zamówić tak tanio.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.

)

Co zrobić by zdobyć nowe klientki? A i czy gdy mam niezapłacone 2 faktury i zapłacę jedną a tą drugą np. tydzień później to będę mogła złożyć zamówienie gdy ta jedna jest niezapłacona?