|
|
#3571 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: studniówkowiczki 2010 :) cz II
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No, tyle, ze pierwszy raz nauczycielka wywinęła nam taki numer ... i nauczyciele siedzą z nami na dole, też pierwszy raz, bo w zeszłym roku jednen koleś wychodził na czworaka.... zawsze jesteśmy pokrzywdzonym rocznikiem...
|
|
|
#3572 |
|
Zakorzenienie
|
to moja mama tez sie wczesniej bala i tez mi mowila nieraz "z seksem nie ma zartow", "zebyscie niespodzianki jakiejs nie wymyslili" i takie tam...
a teraz to nic nie mowi juz, tak jakbym juz byla dorosla to moge ![]() ale mi sie wydaje ze tu chodzi o to ze co ona by zrobila jakbym ja jej powiedziala ze " no mamy ja wiem jak to z tym jest" ze mnie nie musi uswiadamiac bo my juz po i tak mysle ze ona by wtedy zglupiala i tego sie boi
|
|
#3573 |
|
Przyczajenie
|
eh nasza czolowka... to cos w stylu ramowki telewizyjnej, nas zwychowawca siada przed tv z pilotem i oglada rozne takie... wszytko sparodiowane ;p
mod ana sukces wiadomosci, pogoda, program kulinarny, cos w stylu mam talent, robie za wszystkich 3 jurorow na raz xD takze tego xDDD kilka reklam, program modowy jakis... konczys ie spiacym wychowawca ot co szłu "ni ma" ale mysle ze cos ztego bedzie;p O ja tez butow nie moge kupic ;/ |
|
|
|
|
#3574 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() radziłabym Ci wziąć coś na zmianę, jak nie będziesz czuła potrzeby to po prostu nie zmienisz butów, no ale jesli byś miała się męczyć to lepiej mieć coś w razie w ;p |
|
|
|
|
|
#3575 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moi też nigdzie nie wyjeżdżają ehh, jego też...a Cierpienia Młodego Wertera?
|
|
|
|
|
|
#3576 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w zwiazku z czym czuje sie dosc zagubiona. Zawsze chce sie tego czego sie nie ma. A torebki i bizuterii na studniowke dalej nie mam
|
|
|
#3577 |
|
Rozeznanie
|
Moi też nigdy nigdzie nie wyjeżdzają
zresztą mieszkam jeszcze z dziadkami, więc to już w ogóle. A ile się muszę nakłamać, gdy idę do TŻ wieczorem, gdy u niego pusto W sylwestra powiedzieliśmy swoim rodzicom, ze idziemy do kolegi TŻ a rodzice TŻ poszli na jakis bal więc byliśmy sami u niego Następnego dnia tataTŻ się dopytywał czy nie byliśmy czasem w domu a nie na imprezie i jakieś głupoty gadał, że pewnie mnie TŻ przywiózł do siebie
|
|
#3578 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tzn ja jej nie mowilam o niczym, ale mam wrazenie ze ona to wie, tzn domysla sie
|
|
|
#3579 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
No ja tak sobie Was czytam i czytam od paru dni i w końcu też postanowiłam coś napisac Studniówkę mam 16 stycznia, wiec juz nie długo.Mnie przytrafił się gorszy problem... Otóż kupiłam sobie czarną kieckę za kolano a tu sie okazało ze jedna laska tez taka ma.. No i juz jej nie założe. Dzwoniłam więc do kuzynki zeby mi przyslala swoja. A że jej kiecka strasznie mi sie podoba więc nie ma problemu. Problem jest tylko taki :czy będzie pasowac No i tak czekam na ta paczke mam nadzieje ze w nastepnym tyg dojdzie. Jak nie bedzie dobrze lezec to nie mam pojecia co zrobie:/ Będę pewnie na szybcika kupowała kolejna.. Co do kiecki którą mam dostać to jest brązowa pod spodem, a na wierzchu czrna koronka. Mam juz nawet złotą kolie i kolczyki. Będzie zonk jak nie bedzie pasowac... No a to mój pierwszy post na wizaz.pl więc jeszcze sie nie zaznajomiłam co i jak ;] |
|
|
|
|
#3580 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3581 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no i jakie zdziwienie w oczach rodziców jak jest godzina 19, śnieg sypie a ja nagle wychodze i mowie że ide do parku albo do carrefoura kiedyś szłam na sylwestra do tż, jego rodziców nie bylo, ale oczywiście nie mogłam tego powiedzieć moim, więc jego mama nakłamała mojej mamie, że jest w domu no i moi myśleli, że siedze tam z tż i jego rodzicami, a byliśmy sami ![]() a, no i rodzice tż nam w pełni ufają i wiedzą że nie jesteśmy głupi.. a moi się śmieją i mówią że nie chcą zostać dziadkami...
Edytowane przez touch of pink Czas edycji: 2010-01-02 o 22:35 |
|
|
|
|
|
#3582 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3583 | |
|
Raczkowanie
|
no to po prostu zapytaj ją jaki ma rozmiar tej sukienki, no jedynie, że to szyta na miarę..
![]() Cytat:
![]() swoją drogą tak się zastanawiam Dzeiwczyny, czy Was odwożą po imprezie Wasi TŻ, lub po prostu ot?.. bo ja napisałam do swojego podczas jednej z wieczornych rozmów smsowych coś w stylu, że mam zapytanie w kwestii dojazdu na i z 100dniówki na co on mi opisał, że "mam się nie martwić. dojazd i przyjazd będę miała" a on nie wie nawet skąd ja jestem, gdzie mieszkam itd. i nie zaczynał nigdy tej kwestii organizacyjnej ani nic, więc nie wiem. nie mam pojęcia co on kombinuje
|
|
|
|
|
|
#3584 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3585 |
|
Zakorzenienie
|
co do szpilek to ja 2 pary ze soba na pewno na zmiane wezme
czyli 3 pary butow ale to u mnie normalka.... na sylwestrze mialam 4.... kozaki, spzilki w ktorych ostatecznie tanczylam cala noc, balerinki i plaskie sandalki wiem... chore_________________________ ________ wkleje wam rozmowe z gg... zeby sie ktoras czasem nie nabrala bo ja sie malo co nie nabralam... x-A zgadnij jaką kasie znasz![]() m-Kasia B****?? ![]() x-Tak ![]() m-heh jak po imprezie??![]() x-A dobrze a u ciebie ![]() m-tez ![]() x-;P m-jak K***?? ![]() x-Co robisz ![]() m-a nudze sie a Ty??x-A ok ok ;P A tez mam prośbęm-jaka?? x-Mogłabys mi doladowac konto a ja ci doladuje za dwa dni bo dopiero bede mogla ok? To pilne. m-ale jak doladowaC?? x-No kupić karte i wysłac kod na GG m-normalnie karte kupic?? x-Tak m-nie za bardzo bo ja tez nie przy kasie:/ x-Aha ![]() m-a K***?? x-Nio.. Co by tu zkminic. Ktory K***? m-Twoj K*** ![]() x-A nie jemu nie powiem a ktos inny? m-a W**** moze?? x-A jest na gg? m-jest. wysle ci nr x-Ok. m-8******* x-Ok zw zaraz naphsze. Co powiesz:P? m-a nudy u mnie a Ty sama dzis??x-Nio.. m-czemu?? x-Bo K*** bd ale pózniej ![]() m-aha ![]() x-Kurde w**** tez nie ![]() m-dlaczego?? x-Tzn niewiem nie odpisala jeszcze m-napisz na tel bo moze jej nie ma na gadu, czesto jej nie ma x-O odpisala ze nie ma jak ![]() m-o kurcze:/ x-Nio A kto inny hmm? m-ehhh...a sms z internetu?? x-Jaki sms? m-no z bramki...bo chcesz sms czy dzwonic?? x-Dzwonic:-[ m-o kurcze, to moj cos zalatwi...teraz Ci potrzebne?? x-Nio . Naprawde Moglby? m-poczekaj 10min ![]() x-Ok ale karte do plusa m-to za 30?? x-Jak moze to 50 bo musze. Ale jak nie tio ok. Ja za dwa dni oddam ![]() m-nie mam tyle kasy... x-To 30 m-to komus chcesz?? x-Kofana jestes Potem ci Wytłumacze Ok?kiedy napisala ze z plusa to sie zastanowilam bo moja Kasia ma z orange i tak qwogole to ona gg nie ma. ale tak to jest jak sie chce pomoc.... koncowki rozmowy nie wklejam bo cenzura, tż sie wkurzyl i mocno tego kogos zjechal ![]() ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- u mnie mamusia za kierowce bedzie robic bo na studniowke idzie i bedzie pilnowac i pomagac troche wiec kierowca tez bedzie
|
|
#3586 |
|
Raczkowanie
|
a co na nogi? chciałam wziąć rajstopy, ale dzisiaj kol mi mówi, że podczas takiej imprezy to mi się będą zsuwać i że niby w zeszłym roku jak była jako ot to laski, które miały rajstopy były nieszczęśliwe..
|
|
|
|
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
to u mnie nie ma az tak zebym musiala kombinowac czy cos.... wakacje 2008 spedzilismy razem, 5 dni w gorach
w tym roku bylismy na tydzien nad morzem ale za pierwszym razem bylo ciezko...
|
|
#3588 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#3589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo chlopaki rajstop nie lubia one przeszkadzaja w roznych ciekawych rzeczach a przeciez zawsze mozesz je sciagnac.... lepiej przyjsc w rajtkach i w razie czego zdjac niz przyjsc bez i zmaraznac... a jak nie to zaloz ponczochy...
|
|
|
#3590 |
|
Raczkowanie
|
Monisia ja już wiem jaki rozmiar
Ale boję się że może byś ciut za luźna. No i nie wiem czy dobrze bedzie wyglądac bo na niej była za kolano, a u mnie może byc przed.. Cały czas sie zastanawiam co robic jak bedzie nie dobra.. Bo w sumie kupowac następną.. No i mogę Wam pokazać kiecke bo znalazłam ją nie dawno na allegro ![]() http://moda.allegro.pl/item802570972...r_s_solar.html Myślę ze jak będzie za luźna to coś tam da sie jeszcze zrobic
|
|
|
|
|
#3591 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobry fryzjer wszystko zrobi I bardzo mi się podoba![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3592 |
|
Raczkowanie
|
ja mam ponczoszki samonosne
|
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
no ja sie od poczatku zastanawialam juz i cos mi nie gralo... ale wiesz... glupio mi bylo jakos wyjechac czy cos bo ja moja Kasie bardzo lubie i to jest naprawde super dziewczyna i jakbym tylko mogla to bym pomogla jej... jak napisala ze za 50 to juz bylam pewna... jak nie masz kasy to kupujesz za 5 a nie za 50.... tym bardziej "jaki K***?" jak to jej chlopak jest.... poza tym ona raczej problemow z kasa nie ma i jak cos chce to to ma wiec to mi sie tez dziwne wydalo... i wogole sposob pisania... ale glupio mi bylo wlasnie dzwonic odrazu bo jakby sie okazalo ze to ona to wiesz... a tż jak sie wkurzyl.... lo
|
|
#3594 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jeżeli chodzi o taką niekorzyść używania rajstop to mi to nie przeszkadza .. a opcji "bez niczego" to nawet nie dopuszczam, no to nic to, najwyżej będę nieszczęśliwa ^^ja idę spać, jutro ostatni dzień przerwy świątecznej.. koszmar ; ( dobranoc
|
|
|
|
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
touch of pink: o tym nie pomyslalam
dzieki
|
|
#3596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3597 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 4 minuty?? W szoku jestem, u nas jak narazie 20 minut ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#3598 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja mu się nie dziwię.. takie coś to już jest szczyt.. |
|
|
|
|
|
#3599 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nasi rodzice wiedzą, że biore tebaletki anty więc reszte się mogą sami domyślać i nic nie mówią, mamy swój wiek
|
|
|
|
|
|
#3600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w sumie to sie ciesze.... bo komu by sie chcialo dluzej ogladac 5 razy praktycznie to samo ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- a co do sylwestra to tż tez byl troche zazdrosny i dlatgeo tak... ja tez bylam o taka gowniare... szukalam jej na nk ale kurde nie wiem jak sie nazywa ani nic tylko szukam tak po znajomych ktorzy moga ja miec w znajomych bo siedzieli razem.... kurde ale bede szukac.ale tżtowi tez powiedzialam ze dostalam komplementy od chlopakow ze ladnie wygladam o ironio on mi to dopiero wczoraj powiedzial ze ladnie wygladalam....
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:34.

... i nauczyciele siedzą z nami na dole, też pierwszy raz, bo w zeszłym roku jednen koleś wychodził na czworaka.... zawsze jesteśmy pokrzywdzonym rocznikiem...

nie bylo konkretnego scenariusza bo nic sie nie podobalo....
ehh, jego też...
zazdroszczę tym, które miały ich tak długo, a szczególnie Lućce (