|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Noworocznie porz±dki u Basi :) Daisy, Collistar, Clinique,minera³y: EDM, EGM, Joppa!
NIEAKTUALNE
Witam serdecznie w moim nowym w±tku Najpierw kilka zasad :1.Ja odpisujê u Was, Wy odpisujcie u mnie 2. Osoby z liczb± przekupek mniejsz± ni¿ 5 lub z choæ jedn± negatywn± wysy³aj± jako pierwsze. 3. Wysy³amy listem poleconym priorytetowym w umówionym wcze¶niej dniu. Paczki z targowiska wysy³am 1-2 razy w tygodniu, ze wzglêdu na brak czasu i cierpliwo¶ci do stania na poczcie. NA FIOLETOWO RZECZY NOWE! NA NIEBIESKO RZECZY, KTÓRE ODDAM Z £ATWO¦CI¡ ![]() NA CZERWONO REZERWACJE! NA ZIELONO DOK£ADKI! NA SZARO WYMIENIONE! NIE SZUKAM: -ubrañ; -dodatków; -bi¿uterii (chyba, ¿e wiêksze ilo¶ci srebrnej); -kosmetyków ze zu¿yciem wiêkszym, ni¿ kilka testów (oprócz perfum oczywi¶cie); -kosmetyków przeterminowanych lub w nieestetycznych/brudnych/poobdzieranych opakowaniach; -kosmetyków drogeryjnych; -b³yszczyków; -lakierów do paznokci; WISHLISTA: MINERA£Y! -najja¶niejsze odcienie; -tonacja neutralna, ew wpadaj±ca delikatnie w ¿ó³æ; -najwiêksze krycie; Jak na razie s³u¿± mi dobrze, wiêc chêtnie przygarnê: -Buff'd Biscuit; -EDM Sandy Fair Intensive PILNIE; -EDM Fawn, Fair, Fair Neutral, Golden Fair i inne najja¶niejsze odcienie w formule Intensive; Oraz pêdzle wszelakie do nak³adania minera³ów NOWE!-najpilniejszy pêdzel do podk³adu; A oprócz tego: -Loreal Casting Creme Gloss odcienie br±zu/ciemnego br±zu- najchêtniej: czekolada i jasny br±z! -paleta do Smoky Eyes najchêtniej PUPA! -zielony korektor AA; -zielona baza Bourjois Lovely Base; -pryzmy Soft White; -baza MAC z filtrem +50; -kolorówka Pupa (chêtnie palety) oraz zielona baza silikonowa; -puder jedwabny dr. Haushka; -wszystko co zielone pod podk³ad chêtnie przetestujê MAZID£A I BU: (uzupe³niê wkrótce, czego mi najbardziej trzeba : ) ); ZAPACHY: chêtnie przygarnê miniaturki ró¿nych zapachów i niektóre puste flakoniki (najlepiej 15ml); - Jil Sander STYLE PASTELS , najchêtniej ró¿owe; - Marc Jacobs Lola; - Moshino I love love; - Moshnino Hippy Fizz; -Naomi Campbell Cat Deluxe na zachomikowanie -Chantal Thomass Osez Moi; -Versace Bright Crystal; -Sexy 212 C. Herrera; -Versace Baby Rose Jeans; PIELÊGNACJA: -NOWA pielêgnacja w³osów zniszczonych Kerastase, Loreal Prof, Tigi; -ca³a seria Loreal Prof Liss Ultime; -Clinique Pore Minimizer serum, tylko nowe; ew co¶ innego nowego na rozszerzone pory; -nowe p³yny micelarne; -Tigi Spoil Me spray prostuj±cy, nowy lub z niewielkim ubytkiem; -Alfaparf spray ochronny do prostowania, równie¿ nowy lub z niewielkim ubytkiem; -serum na koñcówki Joanna Sekret Pere³ (tylko nowe); -od¿ywka w sprayu Joanna Sekret Pere³ (najlepiej nowa, lub z niewielkim ubytkiem); -nowa pielêgnacja cery naczynkowej i mieszanej- chêtnie 3 kroki Clinique; -nab³yszczacz w sprayu Biosilk; -profesjonalne od¿ywki w sprayu; Pozdrawiam i zapraszam do wymianek! Basia Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2010-01-29 o 22:23 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Noworocznie porz±dki u Basi :) Daisy, Collistar, Clinique,minera³y: EDM, EGM, J
Minera³y:
-BIG Ivory Intensive tak lekko ponad po³owa chyba, najchêtniej oddam w strunie, a pude³eczko zachowam ![]() -sampel LIGHT o-glo- 2x testowany; -sampel Fairy Light Intensive- 2x testowany chyba; -sampel Fairy Light Neutral semi matte- tylko testowany; -sampel Joppa Sandstone Morning Dew Foundation- tylko testowany; -sampel EGM Theoda - tylko testowany (ale mo¿e siê do niego przekonam); -sampel EGM Anastasia - tylko testowany; Próbki mineralne, dla chêtnych wypiszê, co tam dok³adnie jest TWARZ: -podk³ad Collistar Perfect Wear Foundation spf 10, odcieñ 01; z wymiany z tyska30, która odla³a 10ml z 30ml, ja tylko testowa³am; -Bell Satin Matte Mousse- 01 Natural; zu¿ycie: tylko testowany; -Dermacol Correct Clinical Make-up- 4; zu¿ycie: tylko testowany; -Maybelline Dream Matte Mousse Concealer- 03 Sand;zu¿ycie: raz u¿yty; -puder sypki Inglot -14 , zmieszany z innymi pudrami sypkimi, taka mieszanka, oddam jako gratis do wiêkszej wymianki, ¶rednio jasny;(nie ma na zdjêciu) -podk³ad Loreal Infallible Porcelain z ma³ym ubytkiem, nie ma na zdjêciu, bo po¿yczy³am kole¿ance; -podk³ad mineralny Essence nowy, z folijk±, tylko zdjê³am na chwilê sitko i pacnê³am raz dla sprawdzenia koloru; z wymianki z silencio; -podk³ad mineralny Avon Ivory nowy z folijk±, z wymiany z rypka85; USTA: -szminka Inglot- 263 cielisto- ró¿owa- tylko testowana; -szminka Avon- Delicate Pink- ¶ciêta no¿em po kilku testach; OCZY: -Bell Mousse eyeshadow; srebrny 10; zu¿ycie- testowany; -odsypka cienia MAC Sweet Blue; -odsypki cieni Inglot: 23 i 49; -kredka Sephora Flashy Liner Waterproof- 04 Flashy green; zu¿ycie: niewielkie, temperowana ze 2-3 razy, ale te¿ ciê¿ko stwierdziæ; -cienie BeYu tylko testowane, kupione w Douglasie; 2 ostatnie zdjêcia to NOWE produkty The Color Institute (nietrafiony prezent gwiazdkowy): -5 podwójnych cieni; brak czarno-bia³ego -2 ró¿e; -b³ystek; -2 szminki; -3 lakiery do paznokci; Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2010-01-29 o 21:04 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Noworocznie porz±dki u Basi :) Daisy, Collistar, Clinique,minera³y: EDM, EGM, J
ZAPACHY:
-Daisy Marc Jacobs - odlewka do 10 ml, wiêcej nie oddam ![]() -Esprit Celebration ubytek widoczny na zdjêciu; PIELÊGNACJA: -¿el pod prysznic Thalgo Men nowy; -miniaturka maseczki przeciwzmarszczkowej AA Prestige, nowa; -miniaturka lotionu Clinique 3 kroki do cery mieszanej w kierunku suchej, tylko testowany, wiêc praktycznie nowy, z wymianki z little.b.blue; -krem kakaowy Ziaja - kilka razy u¿yty, malutki ubytek; -krem nawil¿aj±cy Ziaja- zu¿ycie j.w; -krem nawil¿aj±cy Avon- zupe³nie nie pamiêtam, czy by³ u¿ywany, ale bezpieczniej bêdzie jak powiem, ¿e tak ![]() -krem wyg³adzaj±cy Got2be Smooth & chic 2-3x u¿yty; -Galaretka do loków Goldwell- jak dla mnie- fantastyczna dla loków, ale teraz ju¿ mi niepotrzebna, bo swoje trwale wyprostowa³am a szkoda, ¿eby siê przeterminowa³a Zu¿ycie to tak ok 1/3, w porywach do po³owy, ale my¶lê, ¿e mniej;-pianka do w³osów blond Loreal Prof- u mnie ³adnie podkre¶la³a loki zu¿ycie te¿ ok 1/4 chyba, brak nakrêtki; -krem roz¶wietlaj±cy Elseve Nutri Blask- zu¿ycie 1/4-1/3, ciêzko okre¶liæ; -pianka Timotei - bardzo delikatna, nadaj±ca puszysto¶æ i lekko¶æ- u¿y³am jej 2-3 razy max; -krem TIGI do loków, malutki ubytek, wraca na targowisko, ale oddam za co¶ extra -NOWY Casting Creme Gloss Bursztynowy Blond (najchêtniej na Czekoladê lub Jasny Br±z) -glinka bia³a amazoñska- u¿yta raz w niewielkiej ilo¶ci; -ekstrakt z mango; -spirulina (oddam ok pó³ ³y¿eczki); -skrobia modyfikowana (oddam do 2 ³y¿eczek); MASECZKI : -do stóp Foot Cooler; -do ryjka To³pa odprê¿aj±co nawil¿aj±ca; -do ryjka Under 20 poprawiaj±ca koloryt skóry; -do ryjka Under 20 oczyszczaj±ca; Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2010-01-29 o 21:05 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
ZACHÊCACZE
![]() -zawieszki do komórki hand-made ![]() -kolczyki z mas± per³ow± hand-made ![]() -góra pó³fabrykatów, dla chêtnych wypiszê co tam konkretnie jest
Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2010-01-22 o 16:03 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
DOK£ADKI i WYMIENIONE
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Jaki jest odcieñ tego dream mousse ... Bo ju¿ oczy nie te mam i nie widzê napisu :P . ![]() Pozdrawiam. Ps widzia³aby¶ ewentualnie co¶ u mnie za niego ?
![]() Zaczynam siê zdrowo od¿ywiaæ ( od jutra Edytowane przez Soap_bubble Czas edycji: 2010-01-02 o 00:53 |
|
|
|
|
#7 |
|
BAN sta³y
|
-Daisy Marc Jacobs - odlewka do 10 ml, wiêcej nie oddam
![]() -Esprit Celebration ubytek widoczny na zdjêciu; cos u mnie? poza watkiem mam jeszcze: Lecytyna sojowa HLB7 9g 06.2010 Adenozyna 10g 12.2010 Serum ¿el na oczy i powieki z zielem ¶wietlika 11.2011 Tonik migda³owy z kwasem migda³owym i hialuronowym 10ml Ekstrat antyhistaminowy 05.2010 B³oto z biosiark± 5g 12.2010 Olej (macerat) z marchwi 50 g 03.2010 Olej z pestek dyni 10g 06.2011 |
|
|
|
|
#8 |
|
BAN sta³y
|
znalazlabnys cos u mnie za pigmenty inglota, tigi catwalk i maseczki w saszetkach?
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 30 796
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
mo¿e cos u mnie?
puki niema opisów nappewno za góre polfabrykatów
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
witaj Basiu
znajdziesz co¶ u mnie za biga Ivory i sampla Fairy Light Neutral EDM?pozdrowienia
|
|
|
#11 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
ogromnie duzo rzeczy mi sie u Ciebie podoba
![]() 1. sampel fairly light neutral sampel http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1262388856 - wszsytko z tego zdjecia oprocz elseve ![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1262388673 - to sa cienie czy brokaty sypkie inglota? jak cienie to nie potrzebuje, jak brokaty do ciala to chetnie ![]() oprocz tego moze jedne z tych kolczykow /te na gorze - niebieskawe/ i zawieszke do komorki /ta najbardziej po prawej, z biedronka/ widzisz cos?
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
witaj, zg³aszam siê po odleweczkê daisy
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisa³am u Was dziewczyny
![]() Edit: W±tek gotowy
Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2010-01-02 o 16:36 |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.....
jak wyceniasz kolczyki z masy per³owej? Ania
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisane
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
rozumiem i pozdrawiam
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Hop
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, podobaja mi sie:
-podklad collistar -miniaturka lotionu Clinique 3, jaki kod? pozdrawiam!
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Znajdziesz co¶ u mnie za dwa cienie z The Color Institute ( te na dole od prawej )? Mam jeszcze trochê rzeczy poza w±tkiem ![]() (odpisz tutaj bo nie mam swojego w±tku, jestem tylko na mineralnym wymiankowym )
Wolê byæ niedoskona³± wersj± samej siebie, ni¿ najlepsz± kopi± kogo¶ innego ... Edytowane przez wiedzma86 Czas edycji: 2010-01-02 o 22:23 |
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, wracam ¿eby pogadaæ o naszej ewentualnej wymianie
Zastanowi³a¶ siê, czy chcesz oddaæ mi trochê Pasteli? Bo ja bardzo chêtnie wys³a³abym Ci dwie odsypki moich Meteorytów + jakie¶ minera³ki za np. 15 kuleczek. Uwa¿am, ¿e nie masz co siê obawiaæ ujêcia ich z Twojego pude³eczka, bo i tak raczej nie bêdziesz w stanie zu¿yæ ca³ego przez ca³e ¿ycie A je¶li nie chcesz oddawaæ du¿o to bêdê zadowolona te¿ z wymiany 6 kulek za 6 kulek Poza tym najchêtniej przygarnê³abym te¿:powiedz mi tylko, ile jest tego MACa i ile jest cieni Inglot (i czy planujesz wys³aæ je w oryginalnych opakowaniach czy w jakich¶ zastêpczych?)
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
paradiso perduto- odpisa³am u Ciebie
wiedzma86- podoba mi siê u Ciebie pêdzel kabuki Pixie I chêtnie co¶ ja¶niutkiego z minera³ków Dobra³aby¶ co¶ u mnie do tych cieni? Jeanne90- Pastelki pojutrze ju¿ lec± do ddiany... co do ilo¶ci MACa, nie jestem w stanie jej okre¶liæ... tak delikatnie ponad pó³ edmowskiego sampla A inglotów oddam tak z pó³ ³y¿eczki ka¿dego : ) W strunie je prze¶lê, bo nie mam plastykowych pojemniczków na stanie
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
O, a za co wymieni³a¶ kulki (i ile
), je¶li mo¿na wiedzieæ? Bo przejrza³am Twoje i ddiany w±tki, tak z ciekawo¶ci, ale nie znalaz³am ¿adnej Waszej rozmowy![]() A nie by³aby¶ zainteresowana wymian± 6 moich kulek za 6 Twoich? Do tego mo¿e jeszcze wykombinowa³yby¶my co¶ wiêcej? Ja bym chcia³a dodatkowo szminkê Inglota
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisane u Ciebie
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Minera³y mam wymienione w moim w±tku
Bardzo chcia³abym wypróbowaæ Pastele, jak siê w nich zakocham to kupiê sobie swoje, dlatego zale¿y mi na wymianie tych chocia¿ 6 kulek za 6 kulek
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Odpisane u Ciebie
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Kulki chcia³abym wymieniæ za kulki, py³ek zu¿yjê bardzo szybko, a kulki starcz± mi na d³uuuuugo
Chyba ¿e wymienimy np. py³ek + szminka za podk³ad Joppa + miniatura tuszu?
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
-Dermacol Correct Clinical Make-up- 4; zu¿ycie: tylko testowany;
Maybelline Dream Matte Mousse Concealer- 03 Sand;zu¿ycie: raz u¿yty; MASECZKI : -do stóp Foot Cooler; do ryjka Under 20 oczyszczaj±ca; -góra pó³fabrykatów, dla chêtnych wypiszê co tam konkretnie jes Co bys za to chciala?
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic u Ciebie nie znalaz³am, mo¿e masz co¶ poza w±tkiem- zerknij na moj± wish listê, mo¿e co¶ wyszperasz u siebie
szukam:1. ¿el, krem do mycia twarzy bez SLS, 3. kosmetyki ziaja- pro 4. maska do w³osów, 5. kosmetyki z serii avon planet spa (tylko z tej serii, innych kosmetyków avon nie szukam!!) 6. m³yn miceralny, 7. p³yn do demakija¿u dwufazowy, |
|
|
|
|
#29 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No niestety, nic poza cieniami nie widzê dla siebie A mo¿e szukasz jaki¶ cieni dla siebie? Mam w czym wybieraæ wiêc mog³abym porobic odsypki Plus wszystkie jasne prochy
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
a moge proisic wyranziejsze foto polfabrykatow?
czy masz moze cos z mojej listy?
![]() |
Nowe w±tki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:39.

:
NOWE!