2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13 - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-02, 23:33   #1711
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
a po co ci plaska doopa? takie sa fuj
lepiej miec zgrabna, jedrna i jednak troche wypukla, a nie plaska
no ja mam taką fuj nie no trochę jest wypukła, ale ja bym chciała, żeby była jędrna

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 23:37   #1712
lain
Zakorzenienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
no ja mam taką fuj nie no trochę jest wypukła, ale ja bym chciała, żeby była jędrna
zasuwaj 8 minute Buns uwazam, ze te cwiczenia (w moim przypadku) byly calkiem skuteczne i wlasnie nie splaszczaly tylka tylko fajnie rzezbily
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 23:39   #1713
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
dokladnie
Oj no nie ma się czego wstydzic Ja kończe tyle samo dopiero za ponad 4 miesiące
Ja kończe 22 lata 6.12.2010 r., czyli wyjdę za mąż jak będe miała jeszcze 21, a tak naprawdę to wyszłam za mąż jak mialam 20, bo cywilny mieliśmy w czerwcu 2009.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 23:41   #1714
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Ja kończe 22 lata 6.12.2010 r., czyli wyjdę za mąż jak będe miała jeszcze 21, a tak naprawdę to wyszłam za mąż jak mialam 20, bo cywilny mieliśmy w czerwcu 2009.
a właściwie dlaczego się zdecydowaliście na cywilny?

ale mi się chce pierogów ruskich

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2010-01-02 o 23:44
Stary 2010-01-02, 23:43   #1715
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
no patrz, młoda kuzka z Ciebie jak sie patrzy
a myślałam, że ja tu najmłodsza jestem

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 23:59   #1716
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Dziewczyny,

trzymajcie kciuki, za chwilę spotkanie rodziców
To będzie katastrofa

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Co do dzieci to tż powiedział że koło 30'stki dopiero
Wg mnie ten wiek to ostatni dzwonek, a chciałabym aby baby miało młodą mamuśkę, choć przy moim wyglądzie
Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość

Co do ciąż - to już od kilku miesięcy TŻ wywiera na mnie straszną presję co do dzieci - chce żebym już urodziła bobaska Ja natomiast wolę jeszcze chwilę poczekać. Chcę znaleźć stałą pracę, a potem powiekszyć rodzinkę. Ale jakbym zafasolkowała teraz to na pewno byłaby radość. TŻ i jego rodzice to by chyba oszaleli z radości. No ale ja jeszcze się wstrzymuję..
No to u mnie juz presji nie ma, bo "robota zrobiona"

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
W Arkadach w Ryłce widziałam białe ślubne pantofelki i sandałlki, ale te które mi się podobały kosztowały powyżej 200 zł, a to już chyba wolę dołożyć trochę i zamówić takie do tańca
Mi sie akurat udalo w Rylko na obnizce wygrzebac buty za 184zl, chcialam buty z tej firmy, bo mam kilka par i byly strasznie wygodne.
Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
zamiast maila można założyć prywatny klub tu na wizażu i tam wrzucać fotki do wglądu tylko dla klubowiczek Co Wy na to?Byłoby jeszcze krócej
I ja juz w klubie siedze

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Rocznik 84 rządzi

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
o to ciekawe Myślicie, ze tżtowi nie przyda się garniak ślubny na inne okazje i dlatego wypożyczacie?
Mój tż na co dzięn chodzi do pracy w garniaku, więc jemu sie przyda kolejny do kolekcjiChyba, że kupimy mocno wieczorowy to będzie tylko na jakies imprezy, ale takich imprez na szczęście mamy sporo, więc opłaca nam sie kupić w razie czego też wieczorowy garniak
No wlasnie TZ ma mnostwo garniakow i dlatego nie chce nastepnego kupowac, bo ze 25 w szafie wisi...A poza tym mamy 2 druzbow, ktorym tez wypozyczamy garniaki, zeby sie nam ladnie prezentowali, wiec wszytko chcemy zalatwic hurtowo.

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
woda sodowa skopiowałam sobie Twoją listę do worda na pewno będzie pomocna
Dziekowac PM-kom 2009, bo to od nich zgapilam

Edytowane przez woda sodowa
Czas edycji: 2010-01-03 o 00:02
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 00:00   #1717
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Martoolka i Chili dziękuję

Postawiłam tarota na onecie i wyszlo i, ze zapowiada się wspaniała podróż lub niezwykłe wakacjeTo sie zgadzaOhoho i nadszedl odpowiedni moment na budowe domu i założenie rodziny i będzie bezpieczeństwo materialne- prosze proszę, my tu mieszkanie kupujemy sie hajtamy i tarot wszytko wie, chyba mnie śledziJAkbyście chiały wiedziec to posiadam kosmiczna energięI mój los się poprawiI miłośc sie wzmocniO i rozpocznę satysfakcjonujacy etap w związku
O kurka i do tego runą dotychczasowe zasady i będe musiała sobie zbudowac wszystko od nowa - skąd tarot wie ze juz nie będe miaszkac z rodzicami?I do tego mi przeprowadzke wywróżyłoo i nowy rodzial w życiu
Skubane to jest, ze zawsze pasuje. Juz kiedys sobie tu robiłysmy tego tarota i tez się czytało jakby o sobie. Toż to czary
Dobre. A gdzie się robi ten tarot? Też chce o sobie przeczytać.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-03, 00:02   #1718
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
no patrz, młoda kuzka z Ciebie jak sie patrzy
a myślałam, że ja tu najmłodsza jestem
a ja myślałam tak o sobie, tzn niedokładnie tak, bo myślałam że jestem jedną z tych młoszych, ale w takim razie zaliczam się chyba raczej do wieku średniego

a tak wogóle to cześć! czy wszystkie już śpią? bo ja właśnie w ramach romansu z wizażem was nadrabiam

edit: a o co chodzi z tym klubem? ja też chcę

mój mały wielki cud

72--65--->62

Edytowane przez mariiasia
Czas edycji: 2010-01-03 o 00:05
mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 00:05   #1719
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
woda sodowa skopiowałam sobie Twoją listę do worda na pewno będzie pomocna

Chill za zaproszenie do klubu, a jak to jest tylko my możemy oglądać zdjecia i to co się tam pisze czy jak? Ciemna jestem w tych sprawach

też wkleiłam sobie do worda)
i też dziękuję za zaproszenie i też nie mam pojęcia o możliwościach klubu..
Stary 2010-01-03, 00:08   #1720
BlackAngel
Adwokat diabła

nie śpię
choć powinnam, jakaś taka głodna jestem :/

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 00:11   #1721
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
a właściwie dlaczego się zdecydowaliście na cywilny?

ale mi się chce pierogów ruskich

Już Tobie wszytsko mówię...Właściwie to nie wiem dlaczego, tż bardzo nalegał, chociaż datę kościelnego od dwóch lat mamy ustaloną na sierpień 2010, ale on już bardzo chciał być moim mężem, a ja nie miałam nic przeciwko temu. Ale i tak dobrze się zlożyło, że go wzięliśmy, bo wzięliśmy wspólny kredyt hipoteczny i budujemy wspólny domek i dzięki temu, że jesteśmy malżeństwem to łatwiej to wszytko mozna było załatwić.

A tak w ogóle to dzisiaj mija tydzień jak tżcika nie ma... trzymam się twardo jak narazie - tylko kilka łez w pierwszy dzień, ale dzisiaj mam załamanie... mam nadzieję, że rano będzie już lepiej. Jeszcze tylko (aż, ale jakoś sobie to tłumacze, żeby szybciej zleciało) 9 tygodni... Smutno mi.

Edytowane przez anesh_
Czas edycji: 2010-01-03 o 00:16
Stary 2010-01-03, 00:13   #1722
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
No to u mnie juz presji nie ma, bo "robota zrobiona"
Yyy możesz rozwinąć tę myśl?
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 00:25   #1723
madmuazelle
BAN stały

Noi po oglądaniu filmu 'Wojna Polsko - Ruska " moja pierwsza reakcja to ale powalony film No,ale film mi się bardzo podoba,a Borys Szyc grał rewelacyjnie,noi Roma.

I zapomniałam co chciałam jeszcze napisać. :/

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-01-03 o 00:26
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 00:26   #1724
obca7
Wtajemniczenie

Hello

Goście pojechali, koniec imprezy Były u mnie 2 koleżanki i naprawdę miło było Tż tylko szybko się zmył nawet nie wiem czemu ehhh

Dzięki za zaproszenie do klubu

O rajciu ale oczy mis ię kleją no ale musze jeszcze troche mgr popisać A tak mi się nie chce
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 00:28   #1725
madmuazelle
BAN stały

Tą liste potrzebnych rzeczy/spraw do ślubu/wesela to już mam od jakiegoś czasu wydrukowane i wsadzone do mojego kalendarza ślubnego.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 00:37   #1726
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Tą liste potrzebnych rzeczy/spraw do ślubu/wesela to już mam od jakiegoś czasu wydrukowane i wsadzone do mojego kalendarza ślubnego.
ja mam specjalną teczkę ślubną Ale do tej listy dopisałam picollo coś do ustrojenia domu(organza, kwiaty), czekolady za telegramy(u nas taki zwyczaj, ze ludzie ze wsi przynosza telegramy i za to dostają czekoladę), i chyba zrobię przybornik, który będzie stał w łazience( z igłami, nitkami plastrami itp.)
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 00:50   #1727
mariiasia
Zadomowienie

no to prawie mi się udało. a że prawie robi wielką różnicę to resztę nadrobię jutro

aż mnie w gardle ścisnęło, jak sobie pomyślalam, że monikadavida ma już na paluszku obrączkę

a! i tak przypominam skromną swą osobę, że ja do tego klubu też bym chciała, bo tu swoich fotek nie wkleję
no chyba że mnie nie chcecie, to zrozumiem

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 08:31   #1728
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cześć Kochane
Pomysł z klubem świetny!
agawoo cieszę się, że spotkanie rodziców możesz zaliczyć do udanych ale to normalne, że się odczuwa stres przed takim pierwszym spotkaniem, w końcu zależy nam aby się udało. A mnie ostatnio zaczęła drażnić teściowa.... Jakoś dawniej nie widziałam u niej pewnych negatywów, a teraz mnie biją po oczach. Może jestem przewrażliwiona, ale w piatek przykrość mi sprawiła jednym zdaniem. TŻcik go nie słyszał, bo akurat go nie było, a ja mu tego raczej nie powtórzę, bo albo stwierdzi, że źle zrozumiałam jego mamę, albo tez będzie mu przykro. Nie chcę być wredna, więc sobie powtarzam że chyba nie zdawała sobie sprawy co mówi. Bo z takim jej podejściem do naszego ślubu....
Ciekawe jak tam nasza pierwsza żona
Stary 2010-01-03, 09:25   #1729
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
dziewczyna idzie któras z Was na targi 10.01 we Wrocławiu?
Ja nie... Nie opłaca mi się kasy wydawać, skoro i tak nic tam dla siebie nie znajdę...
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-03, 10:07   #1730
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Już Tobie wszytsko mówię...Właściwie to nie wiem dlaczego, tż bardzo nalegał, chociaż datę kościelnego od dwóch lat mamy ustaloną na sierpień 2010, ale on już bardzo chciał być moim mężem, a ja nie miałam nic przeciwko temu. Ale i tak dobrze się zlożyło, że go wzięliśmy, bo wzięliśmy wspólny kredyt hipoteczny i budujemy wspólny domek i dzięki temu, że jesteśmy malżeństwem to łatwiej to wszytko mozna było załatwić.

A tak w ogóle to dzisiaj mija tydzień jak tżcika nie ma... trzymam się twardo jak narazie - tylko kilka łez w pierwszy dzień, ale dzisiaj mam załamanie... mam nadzieję, że rano będzie już lepiej. Jeszcze tylko (aż, ale jakoś sobie to tłumacze, żeby szybciej zleciało) 9 tygodni... Smutno mi.
Twój TŻ gdzieś wyjechał?Bo nie pamietam czy pisałaś

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Cześć Kochane
Pomysł z klubem świetny!
agawoo cieszę się, że spotkanie rodziców możesz zaliczyć do udanych ale to normalne, że się odczuwa stres przed takim pierwszym spotkaniem, w końcu zależy nam aby się udało. A mnie ostatnio zaczęła drażnić teściowa.... Jakoś dawniej nie widziałam u niej pewnych negatywów, a teraz mnie biją po oczach. Może jestem przewrażliwiona, ale w piatek przykrość mi sprawiła jednym zdaniem. TŻcik go nie słyszał, bo akurat go nie było, a ja mu tego raczej nie powtórzę, bo albo stwierdzi, że źle zrozumiałam jego mamę, albo tez będzie mu przykro. Nie chcę być wredna, więc sobie powtarzam że chyba nie zdawała sobie sprawy co mówi. Bo z takim jej podejściem do naszego ślubu....
Ciekawe jak tam nasza pierwsza żona
Asiu moja przyszła teściowa ani razu jeszcze nie spytała mnie o jakieś przygotowania do ślubu lub coś podobnego..
Może rozmawiała z TŻ ..ALE jej siostra rozmawiał ze mną na temat np. sukni ślubnej chyba za każdym razem jak się widziałyśmy i było to miłe, bo doradzała gdzie można by pójść itp.
A dzisiaj gadka szmatka z moim rodzicami i nie wiem czy uwierzycie, ale nie jadłam ani razu u teściowej obiadu czy kolacji, w sensie że nigdy nie wspomniała abym została na obiedzie lub przyjechała-cool co
Dopiero dzisiaj to sobie uzmysłowiłam

Wczoraj któraś mnie o coś pytała, ale nie pamiętam
Proszę mi przypomnieć to odpowiem

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-03, 10:12   #1731
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Asiu moja przyszła teściowa ani razu jeszcze nie spytała mnie o jakieś przygotowania do ślubu lub coś podobnego..
Może rozmawiała z TŻ ..ALE jej siostra rozmawiał ze mną na temat np. sukni ślubnej chyba za każdym razem jak się widziałyśmy i było to miłe, bo doradzała gdzie można by pójść itp.
A dzisiaj gadka szmatka z moim rodzicami i nie wiem czy uwierzycie, ale nie jadłam ani razu u teściowej obiadu czy kolacji, w sensie że nigdy nie wspomniała abym została na obiedzie lub przyjechała-cool co
Dopiero dzisiaj to sobie uzmysłowiłam
Madziulka no moja teściowa mimo wszystko jest w porządku. Ale pewne jej zachowania coraz bardziej mnie irytują i przykro mi, że ma takie a nie inne podejście do naszego ślubu. nie chcę wyolbrzymiać, ale mi smutno i nic na to nie poradzę
Stary 2010-01-03, 10:24   #1732
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Madziulka no moja teściowa mimo wszystko jest w porządku. Ale pewne jej zachowania coraz bardziej mnie irytują i przykro mi, że ma takie a nie inne podejście do naszego ślubu. nie chcę wyolbrzymiać, ale mi smutno i nic na to nie poradzę
Ja ogólnie nie mam nic do mojej teściowej
Czyli rozumie że powiedziała Ci coś przykrego i nie interesuje się Waszym ślubem?

Stary 2010-01-03, 10:29   #1733
certina4
Wtajemniczenie

cześć

za oknem znowu śnieg

wiecie może co się dzieje z Tancerką?> Dawno Jej tu nie widziałam

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-03, 10:40   #1734
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
cześć

za oknem znowu śnieg

wiecie może co się dzieje z Tancerką?> Dawno Jej tu nie widziałam
U mnie też jest śnieg ciągle sypie, dzisiaj jechałam do Kościoła autem w butach na 8cm obcasie-hard core
A Tancerka jest w domu i tam ma ograniczony dostęp do neta, pewnie dzisiaj lub jutro się pojawi na wizażu bo wróci na stancję(z tego co pamiętam)

Stary 2010-01-03, 10:43   #1735
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie też jest śnieg ciągle sypie, dzisiaj jechałam do Kościoła autem w butach na 8cm obcasie-hard core
A Tancerka jest w domu i tam ma ograniczony dostęp do neta, pewnie dzisiaj lub jutro się pojawi na wizażu bo wróci na stancję(z tego co pamiętam)

8 cm i udało Ci się prowadzić samochód
jestem pod wrażeniem

ja jako wielbicielka cichobiegów mam problemy z prowadzeniem samochodu w butach na większym obcasie niż 4 cm

A tak w ogóle to mój Tata wrócił z Wiednia i chyba skończył się mój problem z zakupem bucików zimowych, bo dzwonił że mi kupił mam tylko nadzieję że są ładne i wejdą mi na nóżkę

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2010-01-03, 10:45   #1736
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
uważaj, uważaj bo się obudzisz a tam karaluch będzie smacznie chrapał koło Ciebie na poduszce
ha!Dobrze, ze przeczytałam to jak juz sie obudziłam

Cytat:
a Ty musisz tym ozorem tak chlapać miałąs nikomu nie mówić teraz nie będę wiarygodna jakbym co najmniej wczesniej była
sory

Cytat:
ja chcę jak będę miała 28 albo 30 lat wyjdzie w praniu

mi też lepiej jak mam suknię obcisłą do pupy-bo jak się kończy na biodrach gdzie są kości to wyglądam jak świnia ej! jakie są ćwiczenia na płaską doopę?
jak ma sie figurę w kształcie klepsydry to zarąbiście się wygląda w opiętych sukniachJA na szczęście taką mam I bardzo lubie moją figurę, mimo, że mam skłonności do tycia, ale nawet jak przytyje to nie tracę ładnego kształtu i to jest fajne

Cytat:
to ćwicz. Ty myślisz, że jak będziesz mniej jeść to schudniesz - otóż NIEA jak Ci się dupa nie podoba to musisz ja wymodelowac ćwiczeniami

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość

No wlasnie TZ ma mnostwo garniakow i dlatego nie chce nastepnego kupowac, bo ze 25 w szafie wisi...A poza tym mamy 2 druzbow, ktorym tez wypozyczamy garniaki, zeby sie nam ladnie prezentowali, wiec wszytko chcemy zalatwic hurtowo.
no to dobry pomysł z tym wypozyczeniem tez dla drużbówA w ogóle w tych wypozyczalniach sa dobrej jakości garnaki? Nigdy taskiego przybytku nie widziałam i nie wiem jak to tam wyglada
Ale że TWój tz ma 25 garniakow to jestem w ciężkim szkou, chyba całą szafe zajmują Mój ma 8 i to juz jest wg mnie niezła kolekcjaI jeszcze ma 3 pary spodni o kroju jeansów, ale takich bardziej business casual

Cytat:
Dobre. A gdzie się robi ten tarot? Też chce o sobie przeczytać.
http://tarot.onet.pl/

Cytat:

my tez bedziemy teraz brac razem kredyt i będzie troche tego załatwiania papierkowegoAle tz jest doradcą finansowym, więc wszystki mi podstawi pod nosek a ja tylko podpiszę NAwet mu mówiłam, że moze byśmy wzięli cywila, to może ta rodzinę na swoim byśmy wzięli ale on absolutnie nie chce ślubu przed ślubemZ reszta niewiadomo czy mieszkanie które kupimy bdzie miało cene za metr do RnaS.
No to pięknie - 9 tygodni to Wam później do ślubu ekspresowo zleciJa nie widziałam tz najdłużej 6 tygodni jak był za granicą, w sumie po dwóch tygodniach nawet sie przyzwyczaiłam

Cytat:
a moja tesciowa to jest w ogole ciekawa kobieta, ale ja sie nią nie przejmuje, bo ona najpierw powie a później pomyśli(albo i niepomyśli).
Stary 2010-01-03, 10:46   #1737
kaska87
Zakorzenienie

cześć a ja dzisiaj muszę projekt zrobić, bo od jutra ruszam z nauką i chcę mieć go z głowy, jak ja przeżyję tą sesję znó mnie deprecha łapie jak zawsze przy sesji

Stary 2010-01-03, 10:46   #1738
certina4
Wtajemniczenie

wiecie co, tak mi się nie chce iść do tej stresującej pracy jutro, jakoś te święta i teraz kolejny długi weekend mnie rozleniwiły. A do tego od 8.01 zaczynam szkolenia na aplikacji i co 2 tygodnie w piątki od 14.30-19.30 i w soboty od 9-14 będę przesiadywała na wykładach, ale sobie wybrałam mam tylko nadzieję że jak już przebrnę przez tą aplikacje to będzie trochę mniej stresująco i łatwiej

Aha no i jeszcze coś czytałam że zaczynamy praktyki w sądzie, ciekawa jestem jak to ma wyglądać, bo oczywiście my jako aplikanci nie otrzymaliśmy jeszcze żadnych informacji...

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2010-01-03, 10:47   #1739
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja ogólnie nie mam nic do mojej teściowej
Czyli rozumie że powiedziała Ci coś przykrego i nie interesuje się Waszym ślubem?
Interesować to się interesuje
W Nowy Rok siedziałyśmy razem, rozmawiałyśmy o różnych pierdołach, a że właśnie rozpoczął się kolejny rok, powiedziała do mnie, że czas tak szybko leci, i do ślubu też szybko minie, i że ślub z weselem też szybko przelecą tylko wyczyszczą do spodu kieszenie Z kasy ma się rozumieć. Trochę mnie zatkała ta jej wypowiedź i nic nie odpowiedziałam. Ale jest mi przykro, że dla niej nasz ślub wiąże się z utratą kasy i niczym więcej. Bo tak właśnie odebrałam jej słowa. Tym bardziej to przykre, że rodzice TŻta dokładają się do wydatków, ponieważ większą część moi rodzice pokryją a resztę ja z TŻtem. Teściowa do tej pory wszystkim dzieciom (czwórce) organizowała wesela, i z tego co wiem, nie narzekała w ten sposób. A TŻ jest tak naprawdę jej ulubieńcem. Niby się cieszy, że będzie miała dobrą synową, jest zadowolona itp. itd, ale najwyraźniej traktuje Nasz Wymarzony dzień jako utratę pieniędzy
Stary 2010-01-03, 10:48   #1740
Samoa
Zakorzenienie

Jak Tancerka wróci to sie pewnie przestraszy mojego suwaczka - ostatnio się przestraszyła a co dopiero terazA za troszkę ponad dwa tygodnie jak mi sie pojawia 4 miesiące to ja sie zacznę bać

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości