2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13 - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-02, 19:43   #1681
chilanes
Zakorzenienie

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

eee to w porządku, a zaliczki Wam za salę nie oddadzą?
Stary 2010-01-02, 19:48   #1682
madmuazelle
BAN stały

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Ja myśle,że to klub to bardzo fajny pomysł. I dziękuje za zaproszenie chilanes.

Ps.Pisze właśnie to co wyżej,tż mi zagląda,czyta i się zapytał przed chwilą.Co to ma być,jakie zaproszenie do klubu co???
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 20:03   #1683
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Ja myśle,że to klub to bardzo fajny pomysł. I dziękuje za zaproszenie chilanes.

Ps.Pisze właśnie to co wyżej,tż mi zagląda,czyta i się zapytał przed chwilą.Co to ma być,jakie zaproszenie do klubu co???
Ja też dziękuję bardzo za zaproszenie
Jak ja powiedziałam TZ, że mamy klub to powiedział tylko "aha" z mniej więcej takim wyrazem twarzy:
On i tak uważa, ze jestem uzależniona od wizażu, więc teraz to już chyba pomyśli, że całkiem zwariowałam
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 20:14   #1684
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Jak ja powiedziałam TZ, że mamy klub to powiedział tylko "aha" z mniej więcej takim wyrazem twarzy:
On i tak uważa, ze jestem uzależniona od wizażu, więc teraz to już chyba pomyśli, że całkiem zwariowałam
na coś trzeba
Stary 2010-01-02, 20:19   #1685
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Mogłabym powiedzieć mu,że dostałam zaproszenie do klubu z męskim striptizem. No to swoją drogą,gdy widzi słysze znowu ten wizaż.

Właśnie oglądałam/liśmy "Kac Vegas" świetny film. Teraz zmykam na film "Wojne Polsko-Ruską"
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 20:28   #1686
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Właśnie oglądałam/liśmy "Kac Vegas" świetny film. Teraz zmykam na film "Wojne Polsko-Ruską"
Kac Vegas super. A co do wojny to szczerze powiem, że oglądałam, ale nie kumam o co w nim chodzi Może dlatego, że nie czytałam książki
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 20:31   #1687
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość

My np wypozyczamy, wiec nie musimy sie nalatac po sklepach, bo w wypozyczalni jest naprawde duzy wybor.
o to ciekawe Myślicie, ze tżtowi nie przyda się garniak ślubny na inne okazje i dlatego wypożyczacie?
Mój tż na co dzięn chodzi do pracy w garniaku, więc jemu sie przyda kolejny do kolekcjiChyba, że kupimy mocno wieczorowy to będzie tylko na jakies imprezy, ale takich imprez na szczęście mamy sporo, więc opłaca nam sie kupić w razie czego też wieczorowy garniak

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Ty lepiej umów się już na wizytę do lekarza. Z tego co pamiętam, to planujesz jakiś wyjazd na narty? Lepiej nich Ci lekarz 'wyda pozwolenie' bo jak ma się to przyczynić do bólu, to chyba lepiej popodziwiać śnieżne widoki i darować sobie zjeżdżanie, ale za to hulać na weselu.
za 3 tygodnie chciałam jechac na deskę, juz zeszły sezon musialam odpuścić przez kręgosłup i myslałam, że już mogę a tu tak adupaPowiem Wam, że bardzo sie przestraszyłamJAk pojedziemy w te góry to ja sobie chyba daruje jazdęNa razie leże i ćwiczę, bo tak trzeba robić przy tym co mamI tżcik robi mi masażyk

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Rzęsosztuczne dziewczyny, powiedzcie mi czy Wy te rzęsiska swoje piękne malowałyście tuszem?
tuszem miałam pomalowane moje własne a sztucznie nie. W instrukcji było napisane, żeby nie malować.

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość

Samoa
idź koniecznie do lekarza jak Cię będzie nadal bolało, bo akurat wiesz dobrze sama, zr w Twoim przypadku lepiej dmuchać na zimne
noooooIde w poniedziałekAle dobrze, że teraz mi sie znów stało, bo będe sie pilnować. Nie chce myśleć co by było gdyby mi się stalo w dniu ślubu

Cytat:
kurczę to my w noc poślubna już będziemy musieli działać bo 27 urodziny będę miała w maju po ślubie wiec akurat bym się wyrobiła ledwo co prawda ale jednak
O Jezusie ja myślałam, ze Ty masz max. 25

Cytat:
dziękuję za słowa otuchy
Już po spotkaniu, nawet jakoś samo poszło, tematy do rozmów były, teściowej smakowała moja sałatka, brudershaft wypity, więc chyba wszystko ok.
super, że się udało

Fajnie, że jest ta grupa, ale ja nie wiem jak sie na nią wchodziWylazlam przed chwila i juz chyba nie wrócę

A wiem co Wam miałam pisac - o dzieciach pisalyście a my dziś akurat rozmawialiśmy i tz mówi, że sie mnie boi, bo jestem teraz tak anty, że on mówi, ze sobie nie wyobraża, żebym sie zamieniła w matke polke
Ale spoko i luz, pewnie jak mnie dopadnie instynkt to będzie mnei cieszyc perspektywa drącego sie, tupiącego i płaczącego dziecka
Także u nas dzieci jak do tego dojrzejemy, póki co chcemy miec tylko siebieAle ja tez mlodziutka jeszcze jestem takze mam jeszcze kupe czasu. Teraz skończe studia, znajdę pracę i jak kilka lat popracuję, wyszaleje sie z tż to pewnie mi się zachce bejba.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-02, 20:37   #1688
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Fajnie, że jest ta grupa, ale ja nie wiem jak sie na nią wchodziWylazlam przed chwila i juz chyba nie wrócę
Wejdź w ustawienia Gapo
TŻcik w takich sytuacjach mówi do mnie "Ty Łemejo" (żeby nie mówić memejo )

Właśnie wylisiłam, że według horoskopu chińskiego jestem zającem, a TŻ świnią

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2010-01-02 o 20:44
Stary 2010-01-02, 20:47   #1689
BlackAngel
Adwokat diabła

hellow!
trochę mnie tu nie było a tu 3 strony i klub xD
koffam Was

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 20:48   #1690
chilanes
Zakorzenienie

Samoa pod logowaniem masz ustawienia, wejdź w nie, potem po lewej znajdź i Klub, wejdź i kliknij na tytuł PM2010
Stary 2010-01-02, 20:49   #1691
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Wejdź w ustawienia Gapo
TŻcik w takich sytuacjach mówi do mnie "Ty Łemejo" (żeby nie mówić memejo )

mój mówi tak : ehhh mój mały dałnek
Juz działam
O to ja sobie pocztam horoskopy na ten rok, bo tam zawsze same optymistyczne rzeczy to sie pocieszę

Ja jestem tygrysem(roarrrrr ) a tżcik świnką, mój kochany świnekZ reszta to by sie zgadzało, bo czasem nazywam go świnka jak zrobi coś ala świnka
Stary 2010-01-02, 20:50   #1692
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Witam w Nowym 2010 Roku
Zjechałam do domu dopiero dzisiaj rano Nigdy nie zapomnę tego Sylwka spędzonego nad morzem Nawet nie było aż tak zimno
Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy któraś z Was sprzedawała kiedyś coś na allegro?
Bo nie wiem czy jest sens się w to bawić czy nie
Ja właśnie dzisiaj sprzedałam pierwszą rzecz na allegro A co?
Cytat:
własnie mam zamiar dzis leżeć i może troche poćwiczyc ćwiczenia na kręgosłup Wszystko było ok i wczoraj wieczorem mnie zaczęło boleć, myśłałam, że mi przez noc przejdzie a dzis jest gorzejJedyne co robiłam takiego innego niz zwykle to pilates we wtorek, ale własnie wiem, że mój kręgoslup reaguje z opóźnieniem, więc to chyba toStrasznie sie boję teraz, ze mi sie stanie to co półtora roku temu
Mam nadzieję, że już lepiej z Tobą.
Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Dziewczyny
co Wy na to, by Wasze opisy ślubów i wesel kopiować na blog z kalendarzem? Nie byłoby tak pusto tam i można by zawsze poczytać
Jestem ZA
Martoolka87, bardzo ładne oczęta
Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
A mi się wiek 22 podoba A nawet 21 póki nieskończone sasasasa
Kiedy to było, gdy miałam tyle lat. Nawet wtedy mojego przyszłego męża nie znałam A tu za kilka dni ćwierć wieku mi stuknie
Cytat:
Już po spotkaniu, nawet jakoś samo poszło, tematy do rozmów były, teściowej smakowała moja sałatka, brudershaft wypity, więc chyba wszystko ok.
No to świetnie, że się wszystko udało
Cytat:
wysłałam zaproszenia do osób, które się ostatnio udzielały i które pamiętam, jak kogoś pominęłam, a chce dołączyć, to proszę dać znać
Dzięki za zaproszenie

Can't, gratulacje z powodu zostania ciocią
Co do dzieci, to u nas na razie jedno starczy (mój siostrzeniec) Właśnie przed chwilką biedaczek płakał, bo miał kolkę Aż się smutno robi człowiekowi jak słyszy płacz i nie może nic na to poradzić
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 21:03   #1693
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Samoa pod logowaniem masz ustawienia, wejdź w nie, potem po lewej znajdź i Klub, wejdź i kliknij na tytuł PM2010
Martoolka i Chili dziękuję

Postawiłam tarota na onecie i wyszlo i, ze zapowiada się wspaniała podróż lub niezwykłe wakacjeTo sie zgadzaOhoho i nadszedl odpowiedni moment na budowe domu i założenie rodziny i będzie bezpieczeństwo materialne- prosze proszę, my tu mieszkanie kupujemy sie hajtamy i tarot wszytko wie, chyba mnie śledziJAkbyście chiały wiedziec to posiadam kosmiczna energięI mój los się poprawiI miłośc sie wzmocniO i rozpocznę satysfakcjonujacy etap w związku
O kurka i do tego runą dotychczasowe zasady i będe musiała sobie zbudowac wszystko od nowa - skąd tarot wie ze juz nie będe miaszkac z rodzicami?I do tego mi przeprowadzke wywróżyłoo i nowy rodzial w życiu
Skubane to jest, ze zawsze pasuje. Juz kiedys sobie tu robiłysmy tego tarota i tez się czytało jakby o sobie. Toż to czary

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Witam w Nowym 2010 Roku
Zjechałam do domu dopiero dzisiaj rano Nigdy nie zapomnę tego Sylwka spędzonego nad morzem Nawet nie było aż tak zimno

Mam nadzieję, że już lepiej z Tobą.
Ooo nie widziałam, że wybraliscie sie na morzeJa tez nie zapomnę Sylwestra spędzonego nad morzem, bo miałam kaca życia - trwał 48 godzin
A ze mną lepiej niz rano, bo rano było bardzo źleMam nadzieję, ze jutro będzie lepiej, ale jestem delikatnie mówiąc przerażona, żeby nie powiedzieć, że pos....
Stary 2010-01-02, 21:06   #1694
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
skąd tarot wie ze juz nie będe miaszkac z rodzicami?
Bo tarot to jakiś bardzo ważny człowiek, albo szpieg
Stary 2010-01-02, 21:11   #1695
BlackAngel
Adwokat diabła

Moj dzisiejszy choryszkop ->
You normally don't mind waiting for personal satisfaction, but today you could be frustrated because you don't have what you want. Even if your basic needs are being met, you might feel as if there's something missing, yet you don't know exactly what it is. Your irritation could get the best of you until you realize that there's no hurry and that you've been given the gift of a couple more weeks to sort it all out.
i się cholera sprawdził

znowuż wszystkie śpią?

Edytowane przez BlackAngel
Czas edycji: 2010-01-02 o 22:05
Stary 2010-01-02, 22:18   #1696
kaska87
Zakorzenienie

dziewczyna idzie któras z Was na targi 10.01 we Wrocławiu?

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 22:22   #1697
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość

znowuż wszystkie śpią?
Jeszcze nie
Ale od poniedziałku do pracy, więc o 21 będę szła spać
A rano i tak mi się nie chce wstawać ...
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 22:26   #1698
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Bo tarot to jakiś bardzo ważny człowiek, albo szpieg
ale, że prezydent sie interesuje moim życiem prywatnym albo agent Tomek?I pracuje w onecie gdzie stawia taroty?Co to sie dzieje na tym świecie

Cytat:
Moj dzisiejszy choryszkop ->
You normally don't mind waiting for personal satisfaction, but today you could be frustrated because you don't have what you want. Even if your basic needs are being met, you might feel as if there's something missing, yet you don't know exactly what it is. Your irritation could get the best of you until you realize that there's no hurry and that you've been given the gift of a couple more weeks to sort it all out.
i się cholera sprawdził
a bo Ty czytasz horoskopy z krainy deszczowców

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
dziewczyna idzie któras z Was na targi 10.01 we Wrocławiu?
ja tylko chciałam powiedzieć, że masz literówkę w suwaczku tam gdzie data zaręczyn
Stary 2010-01-02, 22:30   #1699
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ja tylko chciałam powiedzieć, że masz literówkę w suwaczku tam gdzie data zaręczyn
faktycznie

Stary 2010-01-02, 22:32   #1700
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Jeszcze nie
Ale od poniedziałku do pracy, więc o 21 będę szła spać
A rano i tak mi się nie chce wstawać ...
znam ten ból!
ale nowa praca tylko konkretnego adresu nie znam! bo kobieta rozgarnięta jak stóg siana.. :|

Samoa, a nóż to. taroty nas szpiegują i choryszkopy

Stary 2010-01-02, 22:38   #1701
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
faktycznie
e nie, jednak nie ma literówki, chyba mi esie przywidziało

Cytat:
znam ten ból!
ale nowa praca tylko konkretnego adresu nie znam! bo kobieta rozgarnięta jak stóg siana.. :|

Samoa, a nóż to. taroty nas szpiegują i choryszkopy

Ja myślę, ze to Kaśka w tym onecie te taroty kmini, bo to ona mi tego tarota pokazała a do tego przecież wszystko o nas wieHa mam Cię Don Pedro

Dobra, ja spadamDobranoc pchły na noc karaluchy pod poduchy, byle nie w moim łóżku
Stary 2010-01-02, 22:41   #1702
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Dobra, ja spadamDobranoc pchły na noc karaluchy pod poduchy, byle nie w moim łóżku
uważaj, uważaj bo się obudzisz a tam karaluch będzie smacznie chrapał koło Ciebie na poduszce

Stary 2010-01-02, 22:47   #1703
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja myślę, ze to Kaśka w tym onecie te taroty kmini, bo to ona mi tego tarota pokazała a do tego przecież wszystko o nas wieHa mam Cię Don Pedro
a Ty musisz tym ozorem tak chlapać miałąs nikomu nie mówić teraz nie będę wiarygodna jakbym co najmniej wczesniej była

Stary 2010-01-02, 22:56   #1704
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
a Ty musisz tym ozorem tak chlapać miałąs nikomu nie mówić teraz nie będę wiarygodna jakbym co najmniej wczesniej była
widzisz, CIA i FBI przy Nas wymięka..
wszystkie wyszpiegują, wszystko
Kaś, musisz zmienić portal w którym tarota wykładasz
bo znowu Samoa Cię wykmili..

Stary 2010-01-02, 23:08   #1705
certina4
Wtajemniczenie

woda sodowa skopiowałam sobie Twoją listę do worda na pewno będzie pomocna

Chill za zaproszenie do klubu, a jak to jest tylko my możemy oglądać zdjecia i to co się tam pisze czy jak? Ciemna jestem w tych sprawach

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 23:09   #1706
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy któraś z Was sprzedawała kiedyś coś na allegro?
Bo nie wiem czy jest sens się w to bawić czy nie
ja mam kilka rzeczy do sprzedania, ale juz sie tak zbieram chyba od pol roku w ogole najpierw musialabym sie wtajemniczyc jak w ogole stworzyc aukcje, wiec duzo czasu by mi to pewnie zajelo - dlatego tak dlugo sie zbieram

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to jaki to jest makijaż ten smokey?
taki jakby przydymiony http://images.google.pl/images?hl=pl...ed=0CBYQsAQwAA

Cytat:

Lain
ta Twoja siostra to faktycznie zakręcona na ciekawy pomysł z ta wycieczka wpadli
oni sobie chyba obrali za cel zwiedzenie calej Europy w tamtym roku byli juz na Litiwe, Łotwie, w Estonii, Szwecji, Norwegii, Finlandii, a teraz z polnocy zostala juz im chyba tylko Islandia choc w sumie jeszcze Grenlandia jest wyzej

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość

jestem ciekawa ile osób wstawi swoje slubne zdjęcia na wizazu??
ja na pewno nie
chce pozostac w miare anonimowa, a jak raz wstawilam fote i wykasowalam to dostalam bana

Cytat:
Co do dzieci to tż powiedział że koło 30'stki dopiero
Wg mnie ten wiek to ostatni dzwonek, a chciałabym aby baby miało młodą mamuśkę, choć przy moim wyglądzie
ja utrzymuje, ze pierwsze dziecko gdzies tak za 6 lat... a TZ juz mnie straszy ze za 3 lata byloby ok i coraz czesciej wspomina o trojce chyba mu sie udziela od kolegi z pracy, ktory ma wlasnie dwojke maluchow...
ja na razie bezpiecznie obstawiam jednak 6 lat i dwojke a wszystko wyjdzie w praniu
ale na razie - stwierdzam obiektywnie - jestem zbyt egoistyczna i malo sklonna do poswiecen zeby miec dziecko

Cytat:
no dobra, to zakładam nasz klub, powysyłam zaproszenia, jak ktoś nie dostanie, to niech da znać, do klubu się wchodzi klikając w swoim profilu na :
Ustawienia -> Kluby -> nazwa naszego klubu
Jak będziecie wstawiać fotkę, to trzeba założyć tam Album z zaznaczeniem, że prywatny, a potem na klubie wstawia się zdjęcia, które można komentować, opisywać, itd

To co... próbujemy?
ja zaraz bede probowac troche sie wystraszylam jak zobaczylam prywatna wiadomosc z jakims klubem, bo pierwszy raz widze cos takiego ale moze jakos to rozkminie

Cytat:
my jestesmy dwa tygryski ten rok to nasz rok

bylismy na tych wyprzedazach. takie wyprzedaze, ze nic z tego co kupilam nie bylo przecenione
a kupilam sobie sexi obcisla mala czarna - TZ jak mnie w niej zobaczyl to prawie mnie zmolestowal w przebieralni w ogole ta sukienka daje nadzieje na to, ze z moimi biodrami, ktore demonizowalam od lat, moge dobrze wygladac w slubnej rybce super jest
do tego zaopatrzylam sie w nowe wranglery (stare zostawiam na okres ciazy ), t-shirt, spodnie na aero, sexi stringi i lakier do paznokci
widzialam takie sliczne biustonosze.... ale oczywiscie wszystkie w tych dziwnych rozmiarach znieksztacajacych biust dlatego sobie darowalam i pojade specjalnie do tego sklepiku gdzie sa tez tez wieksze rozmiary, a nie tylko konczace sie na mieseczce C czy D i zaczynajace sie od obwodu 70
a TZ sobie kupil zapas skarpetek obczailismy garniaki w Vistuli i Bytomiu, ale nic ciekawego

a w ogole to spedzilam przemily dzien z TZcikiem
i jutro jeszcze przyjezdza do nas na obiad, bo bedzie moj dziadek, a co za tym idzie - mini imprezka mama zrobi jakas kulinarna pychote i popijemy dobrym winkiem, bo siostra na swieta byla we Francji, wiec przywiozla nowy zapas
a w poniedzialek TZ ma wolne i jedziemy na deske akurat przez weekend napada swiezego sniezku i bedzie super

ok, to ide obczajac ten caly klub

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2010-01-02 o 23:10
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 23:16   #1707
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja utrzymuje, ze pierwsze dziecko gdzies tak za 6 lat... a TZ juz mnie straszy ze za 3 lata byloby ok
ja chcę jak będę miała 28 albo 30 lat wyjdzie w praniu
Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
a kupilam sobie sexi obcisla mala czarna - TZ jak mnie w niej zobaczyl to prawie mnie zmolestowal w przebieralni w ogole ta sukienka daje nadzieje na to, ze z moimi biodrami, ktore demonizowalam od lat, moge dobrze wygladac w slubnej rybce super jest
mi też lepiej jak mam suknię obcisłą do pupy-bo jak się kończy na biodrach gdzie są kości to wyglądam jak świnia ej! jakie są ćwiczenia na płaską doopę?

Stary 2010-01-02, 23:19   #1708
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
ej! jakie są ćwiczenia na płaską doopę?
usiądź na ulu
i zadek ala J.LO

a tak szczerze to nie wiem.. buu a też by mi się przydało (in my opinion..)

Stary 2010-01-02, 23:20   #1709
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
ja chcę jak będę miała 28 albo 30 lat wyjdzie w praniu

mi też lepiej jak mam suknię obcisłą do pupy-bo jak się kończy na biodrach gdzie są kości to wyglądam jak świnia ej! jakie są ćwiczenia na płaską doopę?

ja mam płaski tyłek i nie powiem żebym była z niego zadowolona, wolałabym żeby był bardziej zaokrąglony

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-02, 23:24   #1710
lain
Zakorzenienie

Cytat:
a po co ci plaska doopa? takie sa fuj
lepiej miec zgrabna, jedrna i jednak troche wypukla, a nie plaska

ta moja sukienka jest obcisla na calej linii raczej tanga z podnoszeniem nogi w niej nie zatancze za to super podkresla moj ksztalt czyl klepsydre chyba zaczynam lubic swoja figure jedyny jej (sukienki) minus to taki, ze bez asysty jej nie ubiore (zapinana z tylu )

udalo mi sie chyba zapisac do klubu

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2010-01-02 o 23:38
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości