|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
a które kupujecie? bo ja tak sie zastanawiam nad nimi...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4173 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też oglądaliśmy (z mężem) z małą przerwą na seksik ![]() kretencja, ale cię mąż obkupił ![]() Cytat:
Cytat:
Niedawno skończyłam sprzątać, tzn nawet nie skończyłam, ale większość za mną i musiałam sobie zrobić przerwę. Spałam dziś prawie do 10:30, wieki tak długo nie spałam, ale mama oczywiście mnie obudziła ![]()
![]() |
#4174 | |
Zakorzenienie
|
ja już jedną dodałam. chciałam więcej, ale mój mąz śpi i śpi i nie mam jak.
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4175 |
Zakorzenienie
|
abz hehe to tak jak ja, wstałam 10.10 bo już mi głupio było, ale dalej chętnie bym spała. Zdjęcia dopiero w poniedziałek będę mieć. A co do instrukcji t na aukcjii nie było, ale znalazłam już na innej instrukcję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4176 |
Zakorzenienie
|
Przejrzałam nasze fotki z sylwka i jakoś zadna nie pokazuje mnie w całości, jak nasz fotograf amator (organizator imprezki) nam da fotki ze swojego aparatu, to coś wybiorę
![]() Magialena czy ja cie mam na nk?? Bo ja już zakręcona jestem Wracam do sprzątania, a potem do kościoła chcę iść.
#4177 |
Zakorzenienie
|
nie, ja nikogo z Was nie mam.
![]() ale bardzo chetnie bym miała... Edytowane przez MAGiALENA Czas edycji: 2010-01-02 o 15:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4178 |
Zakorzenienie
|
Ta kreacja to na studniówkę męża
![]() ![]() Malga, pamiętamy, pamiętamy... Czekam niecierpliwie na zdjęcie zawartości Twojego brzucha ![]() ![]()
#4179 | ||
Zakorzenienie
|
Pomidorka w sumie to nie wiem bo wszystko się zmienia... Zobaczymy... Już mi przeszło i się nie denerwuję...
Cytat:
![]() ![]() ![]() Malga pamiętamy i czekamy... Mam nadzieję, że jak już będziesz po to się pochwalisz swoją córeczką ![]() Cytat:
![]() Ja dziś znów zabiegany dzień miałam... Od rana jeżdżę (jako szofer ![]()
![]() |
#4180 |
Zakorzenienie
|
Kretencja czekamy na resultaty przytulanek
![]() ![]() Magialena zdrowka ![]() Mialam dzis spakowac torbe, ale oczywiscie odwlekam to w czasie.Poki co zakupilam miniaturki kosmetykow do szpitala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4181 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pakuj, pakuj, bo po co potem na szybkiego pakować i się stresować, ze czegoś zapomniałaś
![]() |
#4182 |
Zadomowienie
|
grzecznie się dzisiaj melduję...
czuję się już troszkę lepiej ![]() nawet z TŻ chodziliśmy troszkę po lesie z kijkami (nordic walking).. świetna sprawa! ![]() szkoda tylko że tak szybko się ciemno robi... TŻ poszedł na 1,5 doby do pracy a ja zalegnę na kanapie z ksiązką ale najpierw wyjśc jeszcze z domu do psa i dać mu kolację no i może poskaczę sobie trochę na skakance... kto by tu widział, żeby taka baba skakać jeszcze musiała ![]() mam nadzieję że nikt nie usłyszy ![]() ![]() ![]()
http://s5.suwaczek.com/20070922040113.png http://www.suwaczek.pl/cache/bdbd48d327.png[/url] http://www.suwaczki.com/tickers/zem3anliaj4xxsq7.png http://s2.pierwszezabki.pl/046/0464919c0.png?8294 "W życiu piękne są tylko chwile...." |
![]() ![]() |
![]() |
#4183 |
Zakorzenienie
|
BordAna no to dobrze, że już Ci lepiej
![]() ![]() Dziewczyny pozwoliłam sobie odkurzyć naszą szarą listę staraczek. Usunęłam dziewczyny, które napisały kiedyś jednego posta i nie ma ich od kilku miesięcy na forum, albo poprzenosiły się na inne wątki i nie zanosi się na ich powrót. Jednej dziewczyny w ogóle nie mogłam znaleźć na liście użytkowników...Mam nadzieję, że nie macie mi tego za złe. Zmartwiłam się natomiast uroczą so . Nie usunęłam jej, ale nie była aktywna na forum już bardzo dawno, mam nadzieję, że nic złego się jej nie stało. Do kilku dziewczyn napisałam wiadomości. Może odpiszą i nas odwiedzą. Byliśmy na 40-minutowym spacerze z psem. Bardzo przyjemnie było. Jutro też pójdziemy, byle nie wiało ![]() Edytowane przez Tity Czas edycji: 2010-01-02 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja kupiłam kiedyś hula hop i teraz przerzucam je tylko z miejsca na miejsce, bo motywacji jak zawsze zabrakło, może kiedyś po ciąży sie przyda ![]() ![]() Tity a ja dziś przeglądałam sobie listę właśnie i też widziałam dziewczyny, które były u nas króciutko, ale tak jak kiedyś napisałam, one wpadły powiedziały, ze są w ciąży i już ich nie było. tylko nie rozumiem po co zapisywały sie na wątek dla staraczek będąc już w ciąży? I pewnie zniknęły na mamusiowe...
od 26 kwietnia 2008 - żona // nasz ślub mamy Synka: Krzysiu ur. 24-09-2010 ![]() i znowu serca mam dwa... ![]() Edytowane przez abz Czas edycji: 2010-01-02 o 19:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4185 |
Zakorzenienie
|
Może je taka radość rozpierała, że wszędzie się musiały pochwalić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4186 |
Zadomowienie
|
Tity:
podobno najlepsze są firmy Exel, my kupowaliśmy z allegro bo to chyba najtaniej było a tak wogóle w naszej okolicy nie ma chyba żadnego dobrego sklepu sportowego... a kijki dobiera się do wzrostu... fajnie się chodzi, nawet po śniegu z kijami zasuwa się 2x szybciej niż normalnie bez nich... abz: hula hop w dzieciństwie miałam ale takie zwykłe plastikowe - pewnie za małe teraz byłoby nawet dla mnie ![]() więc może i dobrze że mama je wyrzuciła jak tylko się wyprowadziłam... sama całkiem niedawno miałam chęć na zakup takiego hula większego, nawet już nie z tymi wypustkami masującymi ale rozmyśliłam się bo pożyczałam wtedy od szwagierki (ona ma tkaie większe od mojego, też platikowe)... trochę kręciłam ale szybko się poddawałam jak długo nei kręciłam... nawet ziarenka grochu wsadzone do środka nie pomogły ![]() więc oddałam szwagierce...bo po co ma mi zagracać hałupę ![]()
http://s5.suwaczek.com/20070922040113.png http://www.suwaczek.pl/cache/bdbd48d327.png[/url] http://www.suwaczki.com/tickers/zem3anliaj4xxsq7.png http://s2.pierwszezabki.pl/046/0464919c0.png?8294 "W życiu piękne są tylko chwile...." |
![]() ![]() |
![]() |
#4187 |
Zakorzenienie
|
kretencja a ja pamiętałam ,że miałaś z mężem w planach jechać do Poznania , ale nic o tym nie pisałaś później i tak jakoś nagle nie napisałaś już nic więc dlatego zastanawiałam się gdzie jesteś
![]() No i na zdjęcie czekam też ![]() tity a ja trzymam test 5 sek ![]() a ja dzisiaj z TŻ cały dzień ( prawie ) bo od 12 do 20 30 ![]() ![]()
#4188 |
Zakorzenienie
|
Abz moze jutro sie za to wezme
![]() ![]() BordAna 1,5 doby ![]() Tity wlasnie jakis czas temu pisalam o tym, ze trzeba by przeorganizowac ta nasza liste - bardzo dobrze zrobilas ![]() Ollliwko pytalam juz wczesniej - jak sie czujesz ? bole minely ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4190 |
Zakorzenienie
|
Zerknelam na liste - cheakyrockchick czasami sie odzywa - ja ja akurat pamietam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4192 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
Jak tam się czujecie w nowym roku? ja dzisiaj pół dnia przespałam no i sie oczywiście wyspałam i teraz będę buszowała po necie ![]()
#4193 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja też spać nie mogę długo..mój jeszcze spi a ja wstałam o 8,00 a mówią, że kobiety w ciązy lubią długo spać,, pewnie mnie to dopadnie jeszcze ![]() Moje dolegliwości 1 od początku takie kłucie w podbrzuszu... 2wcześniej też miałam bolące piersi, teraz są duże i nadbrzamiałe ale juz tak nie bolą 3częste oddawanie moczu
![]() ![]() |
![]() |
#4194 |
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki,
mąż odprawiony do pracy i ja znowu cały dzień sama. Wkurzona jestem strasznie z bezsilności, bo wczoraj byłam męża samochodem w sklepie i on dziś mi mówi, ze jest wgnieciony i przerysowany z tyłu, a ja tego wcale nie zauważyłam ![]() ![]() Czytałam kiedyś, ze warto tę krew pępowinowa trzymać, ale jest to dosyć kosztowne, napiszesz mi jak to dokładnie wygląda u was??
#4195 |
Zakorzenienie
|
Oj abz no to klops. A mocno wgnieciony? Może już pod domem ktoś Wam wjechał. W końcu ślisko jest bardzo....
A co tak z rana pusto....nie mam co czytać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4196 |
Zakorzenienie
|
Abz ojoj i co teraz, duza szkoda jest ?
Jesli chodzi o krew, to nie sa to juz tak potworne koszta jak kilka lat temu.Teraz w promocji swiatecznej bylo to 1990zl + 430 co rok za przechowywanie.Na poczatku przy podpisywaniu umowy, wplacasz 600zl i 2 tyg. po porodzie 1390.Maja tez dogodny system ratalny. http://www.pbkm.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4197 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem Tity czy bardzo wgnieciony, bo mimo że zamykałam bagażnik to nie zwróciłam na to uwagi, mąż mówi, że widać. Żeby tylko znalazł w lutym jakąś lepszą pracę, to odłożymy na lakiernika (bo przód nam niedawno też ktoś przerysował - chyba specjalnie, pod tym samym sklepem).
#4198 |
Zakorzenienie
|
tity http://www.allegro.pl/item799519574_799519574.html
aldii zapomniałam odpisać , bolą mnie nerki tak już typowo , ból trochę tylko promieniuje w strone jajników tak więc głównie tyły teraz bolą.. ![]() ![]() ![]()
#4200 |
Zakorzenienie
|
aldii to jednak nadal dużo jak dla mnie, ale czas pokaże czy się tym zainteresujemy poważniej.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.