|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#751 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Dziękuje dziewczyny za komplementy
![]() ![]() hmm w sumie to nic z nimi nie robie... latwo sie ukladaja- jak zawine turban na lewo to mam fale w lewo a jak w prawo to w prawo... jak wyprostuje to sie trzymaja jak nie jest wilgotno za bardzo... ale jestem maly leniuszek i nie chce mi sie ich ukladac ![]() troche sobie poczytam co tam pisalyscie- co 2 strony ![]()
#752 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
![]() Cytat:
to mamy TZtow w tynm samym wieku ![]() ![]() a ja tez dostalam kuferek tylko ze od |TZ i na kosmettyki ![]() stysik sliczna jestes ![]() mustique hecate5 sto lat kochane ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- i znowu jak ja jestenm to nikogo nie ma ![]() Edytowane przez lula177 Czas edycji: 2010-01-03 o 18:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#753 |
Zakorzenienie
|
Stysik pięknoto!
![]() ![]()
#754 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() O matko!! ja kceeemmmm ![]() Cytat:
![]() Wzajemnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#755 |
Raczkowanie
|
Witajcie kochane
strasznie dlugo mnie nie było i zmiany wielkie juz nowy watek a ja jeszcze nie przeczytałam do końca tamtego. ![]() Musicie mi wybaczyć bo i mój TŻ był i dopiero dzisiaj wróciłam do domku ale tez pochłania mnie pisanie pracy mgr. postaram sie coś nadrobić bo mam chwilkę buziaki dla wszystkich ![]()
#756 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- W ogóle w ramach nadrabiania chciałam przywitać nowe PM ![]() ![]() Obrączki będziemy mieli tradycyjne- żółte złoto, półokrągłe z brylancikiem/ami w mojej ![]() Sonek ![]() Micia dobrze że się wyjaśniło ![]() ![]() Lusesita ładnie wyglądałaś myśle że inne laski się będą od Twojego Tż z daleka trzymać ![]() Ivonka dobrze że się dogadaliście ![]() Piszącym prace życzę powodzenia ![]()
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2010-01-03 o 19:04 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#758 |
Zakorzenienie
|
Stysik no zima z Ciebie jak sie patrzy
![]() ![]() Lula czemu kochana? ![]() ![]() mialam z mam grac w scrable,ale jej kolezanka zadzownila i gadaja juz 30 min. wykapalam sie i pije grzane wino i gram wsimsy-takie swietowanie ostatniego dnia wolnego... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#759 |
Zakorzenienie
|
Stysik ślicznotka z Ciebie
![]() Upadek genialny ![]() Lula ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#760 |
Zadomowienie
|
Żeby nie było za miło,kilka chwil temu pokłóciłam się ze swoim TŻ:-(Jak on mnie czasami denerwuje,to głowa mała.
Dostałam na gwiazdkę od teściowej przyszłej blachę do ciasta i książeczi kucharskie ![]() ![]() No i mi TŻ dowalił,że dzisiaj była u niego w domku narzeczona z jego bratem ciotecznym i przywiozła im super ciacho,włąsnoręcznie zrobione...I ,że powinnam brać z niej przykład jak powinno się dbać o dom.Ale się zezłościłam...ale w sumie to troszkę w tym racji chyba ma,bo ja nienawidzę obowiązków domowych i wskazywania kobiecie miejsca w kuchni,a on to właśnie robi,bo jego mama taka jest.Rano synusiowi kanapeczki do pracy,potem dzwoni do niego zeby był punktualnie na obiadek,który ona zrobi,potem kolacyjka.To ich życie mnie dobija...ja lubię spontan,coś innego,a nie że obiad ma się jeść o tej i o tej a kolację o tamtej,nawet jak się głodnym nie jest i jej temat głównie to takie ciasto,takie kotlety.Aż zle mi się robi na to. A on usiądzie wpatrzony w ten swój komputerek i tylko mu jedzonko przynosić i nie daj Boże przeszkadzać.A jak pytam czy takie będzie nasze małżeństwo,to odpowiada,że nie.Jasne,z doświadczenia innych wiem,że poślubie niewiele się zmienia i skoro teraz jest tak,to potem niewiele się zmieni.Cyc mamusi jeden!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#761 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#762 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie przyszłoroczne Panny Młode. Ja też mam zaplanowany ślub na 2011 - 4.06.2011r. Zauważyłam w kalendarzu, że parę osób też ma w ten dzień.
|
![]() ![]() |
![]() |
#763 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#764 |
Zakorzenienie
|
oj kochana moja...ja Ciebie psytulam!
![]() ![]() buzka witaj ![]() madziares oj...to ja taka jak Twoj Tz jestem chyba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#765 |
Zakorzenienie
|
Madziares nie wiem co ci napisac - po prostu się na niego o bto nie wkurzaj. Potraktuj to jako żart i nie złośc się, bo nie ma o co. Mój też się tak dopominał to mówiłam, że zrobię cos w kuchni wtedy, kiedy będę sama chciała i już.
Buzka86 witamy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#766 | ||
Lena
|
wróciłam....troche relaxu przed pracą nie zaszkodzi....
![]() bylismy tylko na pizzy.. kino zapchane ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() .................. a tak woóle... jest tu ktoś ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#767 |
Raczkowanie
|
Fajne macie te suwaczki - próbowałam zrobić, ale nie wiem, który skrót wkleić
![]() No więc parę informacji: z moim kochaniem jestem od 22.11.2003 roku (jak ten czas leci!!!). Oświadczył mi się 12.05.2009 roku. A za półtora roku będę jego żoną (o ile ze mną wytrzyma :/). Nie zdążyłam jeszcze poczytać wszytskich postów - widzę że to baardzo oblegany temat ![]() Edytowane przez buzka86 Czas edycji: 2010-01-03 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#768 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ----------------------------- nic sobie nie kupiłam ![]() ![]() ![]() co do planowania ślubu przed zaręczynami ... Ja nie widzę w tym nic złego. Skoro wiemy że wcześniej trzeba załatwiać i mam uświadamiać Tż to na to samo wychodzi ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#769 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Skoro różni nas tyle...Chociażby sprawa ślubu i wesela.Ja mogłabym kilka lat pomieszkać i sprawdzić jak to jest,a to jest nie do pomyslenia dla mamy kochania,no jak tak można i niestety,kochanie też ma takie zdanie. Jak dla mnie to wesela może nie być,ja mam bardzo małą rodzinę i jak 20 osób zbiorę to max łącznie ze znajomymi ![]() Ale TŻ najbliższa to z 60 i wesele musi być,żeby mama mogła się na wsi pochwalić,że synuś wesele miał ![]() Ja to bym wzięła cywilny i pojechała za te 15 tysiaków czy 20 świat pozwiedzać na tydzień lub dwa,bo potem to już szarośc dnia codziennego i ciągłe odkładanie na to ,na tamto... A TŻ nie,wesele musi być i niech piją za naszą kasę za nasze szczęście... Ja jak słyszę słowo wyjazd gdzieś to ![]() A moje kochanie ![]() Nie mam podejścia do dzieci,on ma... Mnie wszystko drażni,on jest luzak... Podobno mam ADHD,jego zdaniem bo nawet o obiadku nie mogę w spokoju poleżeć,tylko najchętniej poszłabym z psem na długi kilkugodzinny spacer Jak go kiedyś wzięłam na początku na spacer to szedł 3 metry przede mną lub za ![]() ![]() Albo ja jestem jakaś inna czy co? ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Witamy serdecznie nowe PM ki Uwaga!Wizaż wciąga... |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#770 | |
Lena
|
Cytat:
![]() a suwaczki, to musisz wkleic te na forum z bbcodem.... ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- madziares.. nie jestes inna.... a wiesz ze roznice sie przyciągają...
![]() ![]() |
![]() |
#771 |
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
![]() Mogę się przyłączyć do wątku? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() madziko pewnie z emozesz sie przylaczycc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#773 |
Raczkowanie
|
Edytowane przez buzka86 Czas edycji: 2010-01-03 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#774 | |
Lena
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Buzka- no ten kod suwaczka... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#775 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- tez juz spac ide bo zmeczona sie czuje ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#776 |
Zadomowienie
|
Jesteśmy ze sobą od 3 czerwca 2005, tzn. od naszego pierwszego spotkania, poznaliśmy się na czacie, później gg i w końcu spotkanie
![]() O zaręczynach w sumie wiedziałam, bo pierścionki wcześniej przymierzałam a on się później nawet wygadał kiedy będą, czyli w sylwestra, oświadczył się przed północą jak byliśmy jeszcze w hotelu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#777 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Właśnie sobie obejrzałyśmy film "Just dance" ![]() Ale mamy zimnicę w pokoju, bo kaloryfer nam nie grzeje ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#778 |
Zakorzenienie
|
Madzik witaj
![]() ![]() madziares to prawda-roznice sie przyciagaja ![]() ![]() ![]() lula jutro bedzie lepiej ![]() ![]() gram z mam...a tu znow telefon kolezanki...o matko...dobrze, ze wino wypilam i mam taki lekki nastroj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Wrociłam po świątecznej nieobecnosci ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.