|
|
#1261 | |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XII
Tak!
![]() O kurka, a ile masz wzrostu!? Stawiasz mi piwo ![]() Cytat:
![]() Uuu, masz biust stworzony do gorsetów! (dobra, wiem, są za wąskie. A jakby na wymiar coś uszyć?) |
|
|
|
|
#1262 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę go, widzę! Grysio podczytuje nas w skrytości
![]() Grysiu, podglądaczu Ty! No cóż, normalka w moim przypadku, nie ma co biedować, takie życie do rzyci mi przypadło
|
|
|
|
#1263 |
|
Zakorzenienie
|
Rozo ! To nawet lepsze niz poprzednie
![]() Ale sie usmialam ![]() Red - ja stanika bez usztywnienia nie wloze, poprostu nie czulabym sie komfortowo. A wielkosciowo mamy chyba bardzo zblizone. Tzn - z Primara bielizna, maja moje ulubione staniki na male cyce (z jakas zelowo wkladka i fizbina) to wybieram rozmiar 70C. Spokojnie obwod moglby byc jeszcze mniejszy ale juz nie ma. Mam wciaz kupe stanikow kupowanych dawniej - 75B... I nawet dawniej byly ok ale musialam schudnac czy cus... Bo musialabym je wszystkie pozwezac ostro... Zreszta ja to dziwadlo - jestem dwurozmiarowa- Mam koscista gore, male piersi, moge spokojnie wlozyc rozmiar 8... Dol to 10. Mam spore biodra... Takie kretynskie zdjecie bym wkleila ale sie wstydze... |
|
|
|
#1264 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ale bluzka oddaje mniej więcej ciałokształt Cytat:
A na szycie na miarę gotyckiegio cudeńka ze sznurowaniami itp. nie mam na razie tyle kasy i czasuGryx - wyłaź! widzimy Cię ![]() Cytat:
![]() Dawaj fotę
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-03 o 21:09 |
|||
|
|
|
#1265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sałaciku ---> Już my ci na zlociku poprawimy humor ![]() Gryksiu - byś się wstydził!
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-01-03 o 21:08 |
|
|
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1267 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaale bym się piwa napiła. W lodówce mam napoczęte w Sylwestra i jedno nieodapslowane
A nie mogę, buuu
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1268 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ja też nie nosze nieusztywnionych między ludzi, ten czerwony to taki domowy stanik, zresztą już się porwał i go wywaliłam. Idę na Kości, wrócę i mam nadzieję obejrzeć wówczas Twoją fotkę, Hecate
|
|
|
|
|
#1269 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Nie śmiem w to wątpić ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1270 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#1271 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
łeee...to masz normalne cycki-ja kupuje 70 A i ledwo je wypełniam ![]() wrostu mam 155 rozmiary-góra-34, dół 36 numer buta 36 włosy do pasa-naturalne pazury długie od 12 roku zycia-naturalne rozmiar dzinsów 28/30
|
|
|
#1272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jak się bawiłam w robienie paznokci to 90% był krótki lub średni frencz. ------------------------------- Co do staników to mimo niewielkiego biustu lepiej czuje się w miękkich stanikach. Usztywniane (ale tak mało) to jedynie jak mam bardzo obcisłe ubranie. Marzą mi się gorsety ale w tych które mierzyłam mój biust się nie mieści. Na takie na zamówienie chyba mnie na razie nie stać.
|
|
#1273 | |
|
Zakorzenienie
|
Zawiesił się w zawstydzeniu
Cytat:
|
|
|
|
|
#1274 | ||
|
Zakorzenienie
|
dobra,dodaję i ja moją KLATĘ
![]() Załącznik 2761612
|
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
W bieliznie. Na dodatek niedobranej heh
Jak to cos wbrew dobremu smakowi czy cos to prosze nasze kochane Modki zeby usunely Stanik w tych lekko usztywnionych. Mam jeszcze takie mega upchane gabki, wiecej gadki niz cycka (dostepne na polskich bazarach) AAA lustro bylo 'nieco' uwalone. Edytowane przez hecate Czas edycji: 2010-01-03 o 21:18 |
|
|
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
|
Hecate - masz boską talię
|
|
|
#1277 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Pazury znaczy nie piłowane od 12go roku życia? To już pod Księgę Rekordów Guinnesa podlega? ![]() Skarbiątko - oo, zupełnie jak ja ![]() Hecate - talia boska a i biust niczego sobie
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2010-01-03 o 21:20 |
|
|
|
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
Komputer mu wysadziło w powietrze od tych boskich kształtów
|
|
|
#1279 |
|
BAN stały
|
Przyczajony gryx to ma tu z Wami za dobrze dzisiaj
|
|
|
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
Gdyby cyc byl proporcjonalny pewnie tez bym tak uwazala. A tak..
http://hiszpanski.crib.pl/imgodpytyw...as/gruszka.jpg |
|
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
Moze Gryx tez sie zechce z nami czyms podzielic. I wkleic fotke
))
|
|
|
|
#1283 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1284 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie jeszcze przypomija powiedzonka nastoletnich kolegow
'waska w pasie, dobrze pcha sie' ... i chyba nie chodzilo im, ze do autobusu sie dobrze pcha... |
|
|
|
#1285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Leszpa grucha niż jabco
|
|
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
Przyczajony TyGryś
Grysiek, przyjm to wyzwanie na klatę - pokaż klatę
|
|
|
|
#1287 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a nawet była w kóryms SB
![]() łeee...taka wyubierana ze nic nie widac hecate! ja cjce takom talie! a biust na pewno wiekszy od mojego... zapomniałam napisac ze ja jestem szczupła ale mam budowe kloca-od ramion po dupe jestem równo ociosana
|
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam ale parsknelam smiechem na to okreslenie
![]() A przeciez taka budowe latwo zatuszowac, nawet nie wiem czy tak figura nie lepsza niz grucha. Seryjnie. I pewnie gacie lepiej kupic... |
|
|
|
#1289 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
właśnie!
|
|
|
#1290 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a to pojechałaś po całości! ![]() Ale ciało - idę się schować ![]() czekamy na jego fotę chyba w gaciach? Cytat:
A przecież najbardziej sexy jest wąska talia i szerokie biodra...o właśnie ![]() Cytat:
Po-każ kla-tę!!! Po-każ kla-tę!!! Po-każ kla-tę!!!
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-03 o 21:36 |
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.

) ale bluzka oddaje mniej więcej ciałokształt

a to pojechałaś po całości! 
A przecież najbardziej sexy jest wąska talia i szerokie biodra...