![]() |
#31 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 9
Cytat:
dzwonie wiec do wa-wy czy mogę wykreslic zwrot a oni ze absolutnie-bo to skladnik zestawu-a ja że im wyślę ten zegarek ![]() zaproponowano mi że mi ten in bloom przyjdzie w kampanii 1/2010 a zaraz po dostawie mi wyślą kuriera po ten perfum+zegarek. czy mogę do tej paczki którą kurier ode mnie weźmie dożucic też inne zwroty /w koncu po co będę paczkę sama wysyłac/-i czy mi to rozliczą??? ![]() czy ktoś wie i miał taką sytuację???? ![]() proszę o info. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam problem, ponieważ klientka oddała mi zegarek Eternal ponieważ przestał jej się podobać
![]() Ale wyrzuciła opakowanie i oddała mi sam zegarek... Może miałyście podobną sytuację, uwzględnią mi zwrot? |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;16234820]przysłali mi rozwalony in bloom, odesłalam więc, i w trakcie realizacji zwrotu klient zrezygnował.
dzwonie wiec do wa-wy czy mogę wykreslic zwrot a oni ze absolutnie-bo to skladnik zestawu-a ja że im wyślę ten zegarek ![]() zaproponowano mi że mi ten in bloom przyjdzie w kampanii 1/2010 a zaraz po dostawie mi wyślą kuriera po ten perfum+zegarek. czy mogę do tej paczki którą kurier ode mnie weźmie dożucic też inne zwroty /w koncu po co będę paczkę sama wysyłac/-i czy mi to rozliczą??? ![]() czy ktoś wie i miał taką sytuację???? ![]() proszę o info. ![]() Niestety nie możesz. Oni tam w komputerze mają zaznaczone po co kurier przyjeżdza tzn. mają zaznaczone co było uzgodnione do zwrotu.
#35 |
Raczkowanie
|
witam w nowej części wątku
![]() z Katalogu 1 wzięłam dla siebie konturówki do oczu , lakierek do paznokci , z demo aromadisiac dla niej z moich postanowień będę zamawiała dla siebie każde perfumiki lub wode toaletowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
A mam jeszcze jedno pytanie:
Jak dokonujecie już zwrotu to wysyłacie to przesyłką wartościową poleconą (wiem, wiem że bezpieczniej, bo nasza kochana poczta czyni cuda z przesyłkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
u mnie szczotka skłądana się nie rozleciała
![]() ![]() suma sumarum włącznie z moim zamówieniem mam niespełna 800zł ![]() ![]()
#40 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;16236295]zawsze wysylam poleconym zwykłym-zawsze dochodzi, mozesz tez zostawic u siebie w biurze avon-u OMS jesli zbiera.
![]() Ja też tak wysyłam! I też nigdy nie było problemu. Tylko trzeba paczkę dobrze zabezpieczyć. Ale to akurat logiczne (małe rzeczy wysyłam w kopercie bąbelkowej, bo sie mieszczą) |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Czy ktoś może już coś powiedzieć na temat zestawu "Cuda Japonii"?
#43 |
Zakorzenienie
|
Meldujem siem i subskrybujem
![]() Ciągle czytam, ale nie mam czasu pisać ![]() Cuda japoni - maseczka rewelacja, serum beznadziejne, szczoteczka nie mam pojęcia ![]()
#44 |
Zakorzenienie
|
Witam i ja w Nowym Roku i nowym wątku!
Renia, jak dostanę lakier Vanilla shake to wkleję zdjęcia ![]() Ciekawa jestem wody aromadisiac, wzięłam dla siebie w ciemno, żeby dobić do 500 ![]()
#45 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
Na kartce katalogowej woda aromodisiac pachnie ladnie ale nie biorę, bo w k2 mam chrapkę na demo ungaro fever
#47 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki w nowym roku, życzę wam abyście miały zamówienia duże zamówienia i jak najmniej zwrotów i problemów z paczkami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co gorsza, pokazywałam ją już chyba wszystkim znajomym, NIKOMU się nie podoba! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Witajcie, ja parę słów odnośnie zwrotów. Niestety tak jak innym (wątek poprzedni) rozleciała mi się bransoletka Ulrika, na zapięciu przy drugim włożeniu. Ma jeszcze jedną moja siostra ciekawa jestem jak będzie u niej. No i torebka Donatella poszły rączki na szwach po 2 miesiącach noszenia, a szkoda bo fajna nawet była. Teraz będę testować Paulinę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;16234820]
czy mogę do tej paczki którą kurier ode mnie weźmie dożucic też inne zwroty /w koncu po co będę paczkę sama wysyłac/-i czy mi to rozliczą??? ![]() czy ktoś wie i miał taką sytuację???? ![]() [/QUOTE] Mi przysłali zestaw BST z popsutym atomizerem, poprosiłam o przysłanie kuriera i do zwrotu, który mu dałam, dołożyłam tez inny produkt, zrobili korektę bez problemu. |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, proszę o pomoc. 28 grudnia był u mnie kurier, by odebrać reklamowane przeze mnie wody toaletowe, były fabrycznie uszkodzone, poprosiłam o zwrot pieniędzy. Ile trwa taka decyzja o uznaniu reklamacji? I czy jeśli mam zaległa zapłatę za fakturę to czy reklamacja uwzględni je? I zamiast pełnej kwoty za fakturę, zapłacę tą pomniejszoną kwotę od razu czy to dopiero liczy się na nastepny katalog?
Jak zainteresowanie Diamentową Ofertą? Mam zamówienie na 01 za 400zł i nikt nic z DO nie wziął... ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#53 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ja wprawdzie sobie sama odejmuję jak widzę w necie zwrot ale ostrzegam bo łatwo się naciąc, bo sami ci odejmą w następnej fakturze, wtedy możesz zapomnieć lub sobie pomylić i zapłacic tą mniejszą fakturę a wtedy paczkę ci zatrzymają bo będzie niedopłata. wtedy trzeba pamiętać aby samemu sobie doliczyć tą kwotę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Co do Aromadisiac widzę ze opinie są podzielone, czytałam wcześniej,że jest słodka i podobna nieco do Surrender, a mam surrender całą flaszkę i mi się podoba.No zobaczymy, paczka może będzie jutro albo w środę.
Cytat:
![]()
![]() |
#55 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
u mnie z Diamentowej Oferty tylko 1 portfel poszedł
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Czy któraś z Was widziała nowe błyszczyki Color Trend?? Jaki dają efekt na ustach - kryjacy czy transparentny?
#59 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#60 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.