|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3811 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Witam w Nowym Roku.
To zdecydowanie nienormalne że dziś pracuję ![]() Miast jest opustoszałe. Jak zawsze mam problem z zaparkowaniem pod pracą tak dziś...miała ful miejsca...zero aut. Mój sylwester BARDZO udany. Chyba najlepszy w życiu ![]() Balowaliśmy do 5 rano. A mój mąż jest najcudowniejszym facetem pod słońcem ![]() No i nie poszłam w końcu w tej nowej tunice. Źle sie w niej czułam ![]() Założyłam sukienkę którą kupiłam na wesele przyjaciółki...i wszyscy mnie komplementowali ![]() ![]() Wczoraj oczywiście cały dzień leniuchowaliśmy.
#3812 | |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo ładna ta tunika, ale jak miałaś się źle czuć to bez sensu.Jak widać sukienka była bardzo dobrym wyborem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Bezczelność ![]() ![]() Heh trudno musi mi coś kupić, bo skonam ![]()
![]() |
#3813 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Byłam rano na zakupach - kupiłam sobie beżowy długi sweterek, i granatowy też długi, ale taki nietoperkowy:d Poza tym nic mi nie wpadło w ręce - jakieś kiepskie te wyprzedaże ![]()
#3814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze że na tunikę wydałam tylko 40 zł ![]() Stwierdziłam że jednak jest trochę za mała.. opięta satyna nie wygląda dobrze. Dam ją dziś sporo chudszej koleżance ![]()
![]() |
#3815 |
Wtajemniczenie
|
Szczęśliwego Nowego Roku dziewczyny!!!!
![]() U mnie ten 2010 zaczął się niefajnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oprócz tego znów jestem singielką, ale to na plus ![]() ![]() Powiem Wam, że zwątpiłam, że gdzieś istnieje facet dla mnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Haniu, opowiadaj o tym super Sylwku ![]()
Edytowane przez Melodia mgieł nocnych Czas edycji: 2010-01-04 o 01:46 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#3816 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry w nowym roku
|
![]() ![]() |
![]() |
#3817 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry!
Niech Nowy Rok będzie lepszy od starego! u mnie zaczął się tydzień dziwnie, w nocy wstałam do łazienki i zasłabłam ![]()
![]() |
#3818 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Witam w Nowym Roku, jeszcze nie przyzwyczaiłam się do daty 2010 ![]() Sylwestra miałam udanego i imrezę noworoczną także, było bardzo fajnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3819 |
Zakorzenienie
|
ja miałam sylwestra takiego sobie - typowo wiejska impreza, słaby klimat... Ale za to po sylwestrze całkiem miły weekend był. No i byliśmy w sobotę na zakupach w Poznaniu i trochę sobie kupiłam fajnych rzeczy na wyprzedażach.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie ma to jak domówka w miłym gronie znajomych ![]() Zazdroszczę obkupienia się ![]() Melodio jak to się stało, że zerwaliście ? Tak po prostu taka decyzja ? Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-01-04 o 08:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
żałuję, że butów nie znalazłam, ale jakoś nic ciekawego mi nie wpadło w oko |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te spodnie co kupiłaś to może jeansy ? Chciałabym zapolować na jakieś fajne 2 nówki sztuki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3823 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Podczytywałam Was cały czas, ale jakoś nie miałam nastroju nic pisać ![]() ![]() ![]() Haniu, Butter, Dzień Dobry TVN organizuje konkurs na polską Nigellę ![]() ![]()
![]() |
#3824 |
Zakorzenienie
|
Jakoś wyczuwam nienajlepsze nastroje wątkowe w nowym roku ?
![]() Mam nadzieję, że się szybko poprawi sytuacja ![]() Ja mam standardowo muła świątecznego i nie chce mi się pracować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3825 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak nagła decyzja o zerwaniu ![]() W święta to zrobiłaś? u niego byłaś czy telefonicznie ? ----- O czym tu opowiadać ![]() Było ze 40 osób...większość bliskich znajomych. Od samego początku było super miło. Były tony dobrego jedzenia, dużo whisky ![]() Muzyka super...bo mąż przygotował ![]() Dostałam masę komplementów, masę super życzeń..z mężem przetańczyłam pół nocy. Cytat:
![]() Cytat:
Jakie dwie ![]() Wiem że TVN poszukuje ![]() ![]() Ja nie nadaje się na gotowanie w TV...robię za duży bałagan ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3826 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3827 | |
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim
![]() Ale było niefajnie wstać dziś do pracy po tak długim okresie wolnego ![]() Mój TŻ dziś pierwszy dzień w pracy ![]() A nasz maluszek u dziadka ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, co tu takie smutne nastroje w nowym roku? Macie jakieś noworoczne postanowienia? Ja bym chciała schudnąć i mam plan stawiać twardsze warunki w pracy-nie pozwalać sobie wchodzić na głowę. Jestem przerażona, bo moja siostra i moja przyjaciółka planują 'rozród' na ten rok, inna przyjaciółka ma 4-miesięcznego synka... Cholerka, sami z TŻ zostaniemy na placu boju bezdzietni, jak tak dalej pójdzie... ![]() Melodio, trzymam kciuki za zdrowie psinki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3828 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jedna obok BT Tui jest taki bufet kanapkowo sałatkowy, nie pamiętam nazwy, ale bardzo fajny wg mnie, a druga też jest, ale nie wiem jak się ulica nazywa, jak będę koło niej przechodziła to sprawdzę, ale jest to uliczka odchodząca od Warszawskiej ![]() Edit: Butter ja mam postanowienie - chcę schudnąć ![]()
"...Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce gdzie nieuniknione przybyło i czeka..." ![]() ![]() Edytowane przez mademoiselle betti Czas edycji: 2010-01-04 o 09:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w sumie co chwila miałam dzień pracujący ![]() Moja laba za to zbliża się wielkimi krokami. ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3830 |
Zakorzenienie
|
To i ja nie będę oryginalna, chcę schudnąć w Nowym Roku
![]() ![]() Tylko w tym chcę schudnać więcej ![]() ![]() Edit' No co Ty Haniu, byłam na remenencie w pracy 28,29,30 także nie miałam az tak długiej laby ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-01-04 o 09:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3831 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() czyli zaczyna sie to co my mamy. W tym roku urodziło się 3 dzieci. Zaraz urodzi się kolejna 2. No i 2 pary idą za ciosem i od razu robią rodzeństwo dla tych dopiero co narodzonych ![]() Apropo...dostaliśmy piękne życzenia od koleżanki..żebyśmy nie czuli się przez to wszystko przyparci do muru i abyśmy nie podejmowali decyzji pod presją. Na każdego przychodzi czas i nie ma co tego przyśpieszać ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
to ile chcesz ważyć 40kg? ![]() No tak faktycznie byłaś w pracy ![]()
![]() |
#3832 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Przyłączam się do pytania Dorinki odnośnie rozstania... Cytat:
![]() Cytat:
![]() dorwałam właśnie taką narzutkę ( długą ) i nie bardzo mam co do tego założyć ![]() ![]()
![]() |
#3833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odnośnie dzieci, mi przeszło ciśnienie zupełnie, chciałabym jedynie przenieść się do nowego mieszkania i pożyć po swojemu ![]() Nie 40 ale 55 kg jest celem w dalszym ciągu, bo tego nie osiągnęłam w tym roku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam jednak podbite oko! Wczoraj to odkryłam... I ex-TŻ już mi puścił kazanie na temat imprezowania z ludźmi których wyprzedza ich sława... Siostra mu powiedziała. Ale leję na to bo... Wzięło mnie! Rozwala mnie na łopatki i tak mi imponuje, że chyba muszę go zabić! Jest bardzo uzdolniony i tworzy genialne rzeczy! I jutro idę z nim na piwo, haha! Już tyle godzin z nim przegadałam w tym roku! A co najciekawsze mijamy się w szkole od ponad 3 lat, a dopiero teraz się poznaliśmy. Trzeba nadrobić! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3836 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3837 |
Zakorzenienie
|
tak na 17 .
co do postanowień to ja też chce schudnąć , cel - 49-50 kg do maja. wesele mam i muszę ładnie wygladać ![]() Haniu - jak uslyszalam o tym naborze do DDTVN to też o Tobie pomyślałam ![]()
![]() |
#3838 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lepiej zrób sobie wyniki skąd te omdlenia ? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3839 | |||
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
![]() u nas był to zwykły dzień, fakt że jest dziecko ale wcześniej też tak było.... ![]() Cytat:
![]() dołuje mnie to powiem szczerze, ja potrzebuję rozmów, towarzystwa.... usycham powoli..... Cytat:
![]() z postanowień - zero słodyczy typu czekolady, batoniki, ciastka itp. kupne słodycze, jedynie mogę sobie pozwolić na domowe ciasto (to się rzadko zdarza, ale jakoś cukier muszę czasem przyjmować bo organizm się domaga).
![]() ![]() |
![]() |
#3840 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Mój sylwester wyglądał tak, że wstałam o 4 rano i zasuwałam do warszawy pociągiem tylko po to, żeby złożyc podpis na jednym dokumencie z pfron. Bez tego podpisu nie dostałabym dofinansowania studiów. Złapał mnie głód więc wciągnęłam głupia jakas zapiekankę i to był wielki bład... o 22 padłam jak dętka. Nawet ledwo słyszałam fajerwerki i wstałam tylko po to, żeby iśc do wc.... Więc cały sylwester i nowy rok miałam taki. A Tż się zwijał bo odezwała się ósemka i we wtorek idzie wyrwać,, Plus to że się trochę pokiełbasiło w rodzinie Tż i też dziwna sytuacja (ale o tym nie moge pisac tutaj), co mocno wpływa na atmosferę u niego. Teraz jakieś plusy: Przynajmniej Tz jest ostatnio kochany bardzo, w każdej sferze życia ![]() Byliśmy wczoraj na zakupach i dostałam od niego ta eko skórkę upatrzoną, a radośc tym większa że okazało się, że jest ciemno niebieska. Do tego kupiłam sobie w terranovie: golfik biały z krótkim zakładanym rekawkiem, golf gratnatowy z długim rękawkiem (brakowało mi rzeczy cieńszych "pod spód") bluzkę z gatunku słodszych z falbanką i lekka bufką. Krótki rękaw ale sama w sobie jest tunikowata. Z czymś białym pod spodem pasuje "do pracy". Sukienkę swetrową bez rękawów. ciemno szara, grubsza. Za każdą z rzeczy oprócz sukienki swetrowej (49zł - a że chciałam sobie kupić już dawno za taką cenę musiałam wziąc koniecznie) zapłaciłam 29.90. Także jak na takie klasyczne niezbędniki bardzo fajna cena. W pimkie kupiłam długa niebieską (ciemniejszy niebieski, ale nie taki prawie czarny) koszulą z zakładanymi rękawami, to już niestety po cenie regularnej, ale też stwierdziłam, że musze ją mieć ![]() W new yorkerze kupiłam żakiet taki zapinany na 2 rzędy guzików, dopasowany bardzo), też przeceniony sporo i pasek na gumie do tunik itp. Stradi i ta kurtka była punktem ostatnim, stwierdziłam, że musze sobie odpuścić chyba, ale jak zobaczyłam niebieska to przepadłam, i zasponsorował małżon. Także dla mnie dośc owocne wyprzedaże. Następnym razem będe polowac na spodnie, ale nie-rurki. Bardzo cięzko znaleźc takie fajne.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.