| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-01-04, 20:23 | #1141 | |||
| Zakorzenienie | 

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Cytat: 
  Cytat: 
   dziewczyny już wyczerpały temat Cytat: 
  wróciłam już z korków i byłam w nowym CH w takim tanim sklepie i kupiłam sobie stringi za 0,39 gr  no, co ja poradzę, że mało zarabiam  i jeszcze muszę zahaczyć o ten sklep, bo fajne bluzy za 10 zł były | |||
|     | 
|  2010-01-04, 20:25 | #1142 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-07 
				 | 

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Ale dużo piszecie, ciężko Was nadrobić, jeszcze przy słabym necie i wizażu. Lula sukienki, które wstawiłaś są piękne  już sobie pozapisywałam na komp.  U mnie się przygotowania nawet nie zaczęły, a już się stresuje  Nie chce wesela, a mój jest niezdecydowany, bo go rodzice naciskają, że jak to tak bez wesela, czy któraś też nie planuje wielkiej imprezy? 
				__________________ "Teraz jasnym dla mnie jest,   że życie z Panem podzielę" Kult  | 
|     | 
|  2010-01-04, 20:26 | #1143 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  chociaż nie ma pojęcia o czym my tu piszemy itd.to czasem jest złośliwy i jak rozmawiamy na jakiś temat i mówię co myślę to on mówi do mnie "a co dziewczyny na forum ci powiedziały?"   | |
|     | 
|  2010-01-04, 20:37 | #1144 | 
| Zakorzenienie | 

Miałam nadrobić, ale wizaż coś nie działa takjak powinien. Z trudem strony mi sie otwierają i jakoś dziwnie   Qrcze coś dzisiaj z tym spaniem jest nie tak.Nawet w TVN mówili, że ludzie tej nocy nie mogli spać :/ Qrcze przedwczoraj dopadła mnie jakaś "wysypka" w okolicach brody wyskoczyły mi jakieś małe krosteczki hmmm. nie chcą schodzić  Uciekam, bo zmęczona jestem po te nieprzespanej nocy  buziaki 
				__________________ Choć ciężko mi to idzie, walczę ze słabościami  O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta. Leoś 29.12.2014 | 
|     | 
|  2010-01-04, 20:40 | #1145 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  chcemy to przeżyc "minimalistycznie", tylko że w moim przypadku będą naciskac moi rodzice joanwi to pobiłaś mnie  bo ja ostatnio kupowałam stringi za cały 1zł (aż je dokładnie oglądałam czy przypadkiem nie były już noszone)  ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat: 
   | ||
|     | 
|  2010-01-04, 20:47 | #1146 | 
| Zakorzenienie | 

Tż często powtarza że co jak co ale z głodu to raczej nie umrzemy  poniżej jego rekordowa zdobycz  a to nasze wspólne zdjęcie miało szanse zaistniec w owej pracy licencjackiej (nad doborem zdjęc do pracy też czuwałam JA of course)  a te ryby to jego druga miłośc (tzn. mam nadzieję że DRUGA?!), a niech ma chłopak, lepsze to niż miałby na wódkę chodzic albo co gorsze na dziw.ki, zresztą jak wygrywa kolejne zawody wędkarskie to ja pękam z dumy  chyba tu sama zostałam?... Edytowane przez mabi84 Czas edycji: 2010-01-04 o 20:52 | 
|     | 
|  2010-01-04, 20:48 | #1147 | 
				 | 

Mabi a jakiś obiad planujecie czy tak zupełnie bez niczego? Oo jaka ryba piękna  Mój mnie też kiedyś na ryby zabrał i nawet mi się 1 udało złowić   
				__________________ "Teraz jasnym dla mnie jest,   że życie z Panem podzielę" Kult  Edytowane przez Madzik08 Czas edycji: 2010-01-04 o 20:49 | 
|     | 
|  2010-01-04, 21:04 | #1148 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  i teraz mi się spac chce strasznie, ale jeszcze list z j. ang. musze napisac  ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- ze mną też wizaż nie chce za bardzo współpracować  a jutro chyba nie będzie wykładu (a chciałam nawet iść) to pójdę na shopping  może coś sobie kupie   | |
|     | 
|  2010-01-04, 21:09 | #1149 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-06 
				 | 

a ja myslalam ze jak kupuje za 2,5zl to tanio hihi

__________________  Czekamy na poród: luty2015  Kroimy: 2016(?) | 
|     | 
|  2010-01-04, 21:17 | #1150 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

Cytat: 
  i dla swietego spokoju siedzi czasami ze mna i was poczytuje  ehhehe ale nigdy sam nie wchodzi na wizaz, chociaz wiem, ze go tam kusi oj kusi  wku,rz.a mnie ten wizaz, ze tak zle dziala ehhhh juz go nie lubie-narazie   poczytalam ksiazke i zjadlam barszczu z uchachami  i juz nei ma  co ja bede jutro jesc   | |
|     | 
|  2010-01-04, 21:23 | #1151 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  po kościele chcemy właśnie jakiś obiad uroczysty i może coś tam jeszcze, chodzi o oprawę tego wszystkiego i ilośc osób-że nie chcemy sali na 200 osób tylko coś skromnego (a Tż to nawet w domu by chciał "upchnąc") i nie całych wielopokoleniowych rodzin tylko rodziców,rodzeństwo i chrzestnych | |
|     | 
|  2010-01-04, 21:29 | #1152 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: mazury 
				 | 

Siema! jeszcze nigdy nadrabianie nie bylo tak pasjinujace jak dzis - dzieki Mici of course. dziewczyny juz powiedzialywszystko co mysle o tym od dluzszego czasu,ale to i tak nie ma sesnu bo widac, ze Micia go nie zostawia.a jej TŻ podnosi mi tak samo cisnienie jak Marek z M jak M  i w takich chwilach dziekuje Bogu, ze zyje w normalnym zwizaku!  lula piekne te sukienki - b.w moim stylu  karolinusienka teraz sobie przypomnialam, ze 2 czesc po koniec sie rozkreca  joanwi niezle  ja ostatnio kupilam za 1,80  pociag z olsztyna dzis byl opozniony 50 minut  ale nie zepsulo mi to humoru bo to przedostatni poniedzialek tak wracam  i w dodatku facet zwolnil nas z pisania egzamu    tzn 4 postawi tym co chodzili  faktycznie wizaz cos sie wiesza, chyba odwyk   | 
|     | 
|  2010-01-04, 21:31 | #1153 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ "Teraz jasnym dla mnie jest,   że życie z Panem podzielę" Kult  | |
|     | 
|  2010-01-04, 21:34 | #1154 | 
				 | 

a ja wlasnie widzialam prezerwatywe wielokrotnego uzytku   | 
|     | 
|  2010-01-04, 21:35 | #1155 | 
				 | 

oto ona   któraś chętna do wytestowania?? mnie przypomina rybe   | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-01-04, 21:39 | #1156 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-02 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

hejka ponownie. Cytat: 

__________________  Szczęśliwie uwiązana od ponad 8 lat   Mężulkowa od 9 lipca 2011  | |
|     | 
|  2010-01-04, 21:40 | #1157 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 1. u Tż nie ma tradycji wesel a już napewno nie takich dużych 2. u mnie niestety ta tradycja jest-i co z tego?- jak rodzina cała skłócona a na weselach udaje "Lubiczów z Klanu"... 3. niewątpliwie z takim weselem wiążą się koszty i to niemałe (a my wolelibyśmy oszczędności przeznaczyc na własne M) ...i mogłabym tak wymieniac dalej argumenty "przeciw" dla mnie nie jest ważne wesele, ja po prostu chcę byśmy byli małżeństwem i tyle, a robic coś pod publiczkę dla nas nie ma sensu | |
|     | 
|  2010-01-04, 21:43 | #1158 | 
				 | 

karolinusienka musze pokazac ja M.  mabi jest w tym troche racji...  moj M. to chyba tez troche dla mnie te wesele chce, tak mi sie wydaje...musze go podpytac...bo u niego tez chyba nie bylo wesel nigdy  ale z drugiej strony-wychodze z zalozenia, ze to jedyny slubi wesele bym chciala  ale to ze bedziemy malzenstwem jest najwazniejsze  i my np. nie robimy tego pod publike.nasza rodzina fajnie sie dogaduje   | 
|     | 
|  2010-01-04, 21:47 | #1159 | 
| Zakorzenienie | 

jolkajp   karolinusienka też już dziś ją "podziwiałam" a czytałaś cały artykuł? masakra  ja to chyba jestem nienormalna jakaś? nie umiem wielocytowac  no żeby byc aż tak niedoskonałym w swym nałogu?...  ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- mam pytanko trochę nie na temat...dużo nas i nie kojarzę jeszcze dokładnie kto czym się zajmuje czy któraś z Was studiuje pedagogikę? albo jest już po takich studiach? | 
|     | 
|  2010-01-04, 21:50 | #1160 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-07 
				 | 

Cytat: 
   stringi podobno są niezdrowe, choc sama mam z 50 par  widziałam na onecie  dobranoc   | |
|     | 
|  2010-01-04, 21:54 | #1161 | 
				 | 

jolkajp rybak z Ciebie nie będzie   mabi u mnie i u Ł. są wesela w rodzinie, np. moja siostra zrobiła takie że nie da rady jej dorównać. Ja w sumie nigdy wesel nie lubiłam, poza tym chodzi o pieniądze, które wole wydać na podróż poślubną lub mieszkanie. Z rodziną dobrego kontaktu nie mam, nawet nie przyjadą odwiedzić chorego brata (mojego ojca) więc po co mi taka rodzina na własnym weselu? 
				__________________ "Teraz jasnym dla mnie jest,   że życie z Panem podzielę" Kult  Edytowane przez Madzik08 Czas edycji: 2010-01-04 o 21:55 | 
|     | 
|  2010-01-04, 21:58 | #1162 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-02 
				 | 

Cytat: 
  ale to zawsze po podrozy tak mam  swoja pierzyne abieram ze soba do Tż  dziwnie sie te krosteczki pojawily, ale moze przed @ jestes?  dobranoc  Cytat: 
  dobrze mowisz... lepsza rybka niz... cos innego   musze na ten onet wejsc poogladac co tam maja   
|  2010-01-04, 22:01 | #1163 | 
				 | 

Pomocy! któraś z was dawała linka na youtube takiej dziewczyny co sie sama czesała fajnie. nie moge tego odnaleźć. HELP ME!

__________________  Szczęśliwie uwiązana od ponad 8 lat   Mężulkowa od 9 lipca 2011  | 
|     | 
|  2010-01-04, 22:01 | #1164 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  żeby nie tyle dorównac co jeszcze przebic poprzedników (albo gadka w stylu "oni zrobili wesele i zaprosili to Ty nie zrobisz?") | |
|     | 
|  2010-01-04, 22:08 | #1165 | 
				 | 

Pozostaje mieć nadzieje, że narzeczony jednak stanie po mojej stronie i obejdzie się bez obrażania się. Dobranoc   
				__________________ "Teraz jasnym dla mnie jest,   że życie z Panem podzielę" Kult  | 
|     | 
|  2010-01-04, 22:08 | #1166 | 
| Zakorzenienie | 

wiesz nawet gdybym chciała z tym walczyc to nie mam szans bo mnie zna od ponad 3lat a wędkarzem jest od ponad 20  były momenty że trochę mnie wkurzało to jego hobby ale jak widzę ile radości mu to daje...to tak jakby mi zabrac wizaż... a to małżeństwo które niby ma byc świadkami na naszym ślubie-on to najlepszy przyjaciel Tż i też zapalony wędkarz, a ona jak czasem chłopaki pójdą na ryby i zostajemy same to mi się żali że na te ryby to już nie może patrzec czasem  Madziko8 trzymam kciuki   Edytowane przez mabi84 Czas edycji: 2010-01-04 o 22:10 | 
|     | 
|  2010-01-04, 22:14 | #1167 | 
				 | 

Mabi, madzik to faktycznie nieciekawie z rodzina w Waszym przypadku...wiadomo-nie cala rodzine sie lubi, ale tych co nie lubimy to wysylamy jedynie zawiadomienie (bo to moja chrzestna niestety), a na wesele i tak by nie przyszli...a ze strony TŻ to juz calkiem nie maja obiekcji,zeby zapraszac-nie maja kontaktu to wynocha.u mnie jednak troche ingerencji mamy bedzie, bo nie wszystkich znam,ale ze to najblizsza rodzina mamy...itd.ale nie przeszkadza mi to zbytnio  moj tez jest zapalonym wedkarzem-w sobote na lod chcial isc,ale na szczescie mial jakas fuche do zrobienia i nie zdazyl.bo jak na lod idzie to akurat sie o niego boje...  ide sie kapac i grac  a wizaz nadal zamula,masakra...  ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Madzik i ja sie dolaczam do trzymajacych kciuki  oby obylo sie bez fochow  dobranoc   | 
|     | 
|  2010-01-04, 22:23 | #1168 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 ja też się boję o swojego jak idzie na lód, i sama też się boję chodzic,w tym roku nie byłam i modliłam się żeby staw nie zamarzł na tyle żeby łowic spod lodu  te fotki są z tamtego roku,chociaż było -20 to mi było gorąco ze strachu   | |
|     | 
|  2010-01-04, 22:26 | #1169 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2010-01-04, 22:28 | #1170 | 
				 | 

mam cos ciekawego   jak zabic sima na 18 sposobów  jutro kupuje gre isie simsuję  http://www.youtube.com/watch?v=Aqq7n...eature=channel 
				__________________  Szczęśliwie uwiązana od ponad 8 lat   Mężulkowa od 9 lipca 2011  | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum ślubne | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.